Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gaver til 1 årige børn - Det bedste legetøj til 1 årig

Gaver til 1 årige børn – 50+ gode gaveideer til 1 årig 2022

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Står du og mangler en gave til dit barn, din nevø, dit barnebarn eller måske din fætter? Den første fødselsdag er en stor dag, og da det samtidig også er her, at barnet er begyndt at udvikle sin personlighed og også kan begynde at sige de første ord, bliver det bare sjovere at give en gave. Men hvad skal du give i gaver til 1 årige børn? 

Selvom barnet stadig er lille, er gode 1 års fødeslesdags gaver, ikke nødvendigvis de samme gaveideer som gør sig som gode barselsgaver. Derfor har vi lavet en guide dedikeret til de bedste gaver til 1 årige. Se de mange skønne gaveideer nedenfor.

Se også vores guide til: Gaver til nyfødt og gaver til 2 årige

De bedste gaver til 1 årige børn 2022

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Fra: 249,00 DKK

Linkimals Play Together Panda

Den søde Panda er den perfekte legeven til de mindste i familien. Den både smiler, har lys og lyd, og interagerer med den lille, når den trykkes på maven.

Fra: 259,00 DKK

Squishmallows

En af de søde Squishmallows kan hurtigt blive barnets nye bedste ven! De søde og bløde plysdyr er lynhurtigt blevet utroligt populære, og en storfavorit hos børn. Vælg mellem enhjørningen, dragen, sommerfuglen, eller en af de mange andre søde bamser.

Vtech kravle og lærebold

Vtech kravle og lærebolden hjælper dit barn med at lære og kravle. Den har over 50 melodier og sange, og hjælper samtidig barnet med at styrke de finmotoriske evner. Det er med andre ord rigtig meget bolden her kan lære den lille med at lære.

FableWood trædyr til pynt og/eller leg

De søde og dekorative figurer fra FableWood, kan både bruges til pynt og leg. Dyrene er sat sammen med magneter, og kan på den måde nemt bygges og skilles ad igen. Når de er bygget, kan de både leges med at børn, eller stå til pynt på børneværelset, i stuen eller andet sted i hjemmet. En fantastisk gaveide til børn såvel som voksne!

Fra: 249,00 DKK

Sød oddder krammebamse med lyd

Den søde sovende odder er dejlig at putte med, da den trækker vejret dybt og samtidig spiller dæmpet musik. Den er god til at trøste børn og få dem til at sove og er uden tvivl den bedste gave og sovekammerat.

Fra: 311,00 DKK

Bjørne kravlebamse til babyer

Denne søde kravlebamse lærer barnet at kravle ved at kravle og snakke. Den kan også lærer dig om tal og farver, og synge sange og skønne melodier. Din babys nye bedste ven!

Fra: 274,00 DKK

Personlig babyhue

Giv den lille en anderledes men personlig gave, i form af en sød lille babyhue med barnets navn på. Du vælger selv tekst og design – huen fås i flere farver, både blå, lyserød og mange andre.

Fra: 109,00 DKK

Personlig babytæppe

Babyer skal have tæpper til at varme dem og hygge om dem. Giv den lille hans eller hendes eget personlige babytæppe med navn på. Tæppet er super blødt og i god kvalitet, og du kan vælge mellem mange forskellige designs.

Fra: 249,00 DKK

bObles skum møbler

bObles skum møbler er udviklet til at inspirere barnets motoriske leg og bevægelse. De søde og sjove møbler fås i et væld af forskellige varianter, og egner sig også til de mindste børn. Se f.eks. den populære krokodille, elefanten, eller den sjove rutsjebane.

Fra: 59,00 DKK

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Fra: 199,00 DKK

Jellycat Odell Blæksprutte bamse 75cm

Denne skønne Jellycat Odell blæksprutte bamse er ligså god at lege med, som den er at putte med. Bamsen er hele 75 cm stor, og utrolg dejlig og blød at røre ved. Dertil har blæksprutten verdens sødeste ansigt. En bamse en hver lille dreng eller pige, vil elske at få i gave.

Fra: 919,00 DKK

Personlig børnestol med navn

En personslig børnestol med navn, giver barnet dets helt egen plads på værelset eller i stuen. Deres egen lille personlige kongestol! Stolen er naturligvis super dejlig at sidde i og af god kvalitet. Du vælger selv tekst, design og farve på stolen.

Fra: 559,00 DKK

Legekøkken og tilbehør

Skal der koges noget vand? Eller ristes noget toast? Det er der alt sammen mulighed for med det store udvalg af legekøkken og tilbehør til det. En verden fuld af mad kan åbne sig!

Fra: 29,00 DKK

Personligt trælegetøj

Giv den lilles hans eller hende helt eget personlige trækøretøj. Det kan være en lille motorcykel, en gåvogn eller en af de mange andre flotte muligheder. Fælles for dem alle er, at de er personlige med barnets navn på.

Fra: 903,00 DKK

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Fra: 349,00 DKK

Swingcar legekøretøj

Swingcar er et anderledes legekøretøj til de mindste. Der skal hverken bruges ben eller pedaler – swingcar kører nemlig ved at dreje styret fra side til side. Både sjovt og lærerigt for den lille. Kan holde til op til 60 kg.

Fra: 379,00 DKK

Trehjulet cykel til 1-3 årige

Er det tid til at barnet skal have sin første cykel? Det er super sjovt for den lille at drøne rundt på en trehjulet cykel, og så hjælper det også med at forberede sig til, at lære at køre på en 2 hjulet cykel senere her.

Fra: 549,00 DKK

Bamse med LED-lys

Verdens bedste bamse til at sove med! Den søde bamse er med LED lys, og fungerer både som en krammebamse og natlampe på sammetid. Perfekt til at give tryghed når der skal puttes om aftenen.

Fra: 149,00 DKK

Scoot and Ride 2-i-1 løbehjul og løbecykel

Med Scoot and Ride får du både løbehjul og løbecykel i en. Du kan nemt justere det, ved et lille håndtag uden brug af værktøj. Løbehjulet er perfekt til børn i alderen 1-5 år og kan fås i adskillige farver. Et super sejt 2-i-1 løbecykel og løbehjul.

Fra: 749,00 DKK

Vilac klaver

Er der et kommende lille musiktalent i familien? Med dette lille klaver kan barnet begynde sin musikalske rejse i en tidlig alder. Samtidig hjælper det med at stimulere barnets høresans, samt styrke barnets motorik.

Fra: 464,00 DKK

Bodystockings med citater

Er der noget mere sødt end bodystockings med citater i gave til en nyfødt? Der er mange sjove citater at vælge mellem. De fås i forskellige størrelser, så der både er til nu og senere.

Fra: 179,95 DKK

Sjov toilet træner med lyd

Med denne toilettræner med lyd, bliver det både sjovere og nemmere for barnet at lære at gå på potten. Toilettet kan fås både i blå og lyserød, og egner sig bedst til børn 1,5 år og opefter.

Fra: 199,00 DKK

Snakkende hundehvalp

Hvilket barn vil ikke gerne kunne snakke med sin hund? Det kan lade sig gøre med hundehvalpen her, der kan sige sjove lyde, tælle til 10 og synge sange på dansk. Den er selvfølgelig også rigtig god at lege og kramme med.

Fra: 279,00 DKK

Babyhåndklæder med dyr

Babyhåndklæder med dyr er en perfekt gave til børn og babyer, der elsker at svøbe sig ind i stort håndklæde efter badet. Håndklæderne kan fås med forskellige dyr og farver og har et sødt dyreansigt på hætten.

Fra: 199,00 DKK

Drømmejunglen beroligende godnathistorier

Drømmejunglen godnathistorier er baseret på hypnseteknikker, og hjælper dit barn med at falde bedre i søvn. De hjælper med at bearbejde de oplevelser barnet har måtte have i løbet af dagen, hvilken gør dem mere afslapper. Hør et uddrag at historierne via linket nedenfor.

Fra: 149,00 DKK

Sjov løbecykel

Skal der cykles, men er det ikke helt sikkert uden støtte endnu, er en løbecykel den perfekte gaveide. De fås i masser af farver og er i rigtig høj kvalitet, så der kan tonses derudaf.

Fra: 369,00 DKK

Vendbare bamser til at vise dine følelser

De søde vendbare bamser er super sjove for både børn og teenagere. Her kan de nemlig vende bamsen alt efter deres humør, da den både har en glad og en sur side. Dertil er den rigtig blød og dejlig at røre ved.

Fra: 119,00 DKK

Søde gyngeheste

Gyngehesten er en sand klassiker. Med udvalget her er der alt lige fra en sød enhjørning til pigen og en sej elefant til drengen. De er bløde at sidde på og er lavet i rigtig god kvalitet.

Fra: 698,00 DKK

Babysengetøj med navn

En baby skal sove sødt, og det gør den med garanti med dette lækre babysengetøj. Der er både med navn og i økologisk bomuld alt efter, hvad du og måske forældrene mest er til.

Fra: 289,00 DKK

Vilac gåbil

Er det sjovt for barnet at gå rundt? Så giv denne flotte gåbil i råhvid med lædersæde og sorte gummidæk i gave, som både kan ”køre” hurtigt og styre udenom de største forhindringer.

Fra: 999,00 DKK

Sød børneplakat

Mangler der stadig plakater til børneværelset? Så er det oplagt at give en sød børneplakat eller to med dyr på. Der er alt lige fra giraffer til de sødeste elefanter.

Fra: 129,00 DKK

Lækkert legemad

Så er der pizza! Eller var det noget med en is? Legemad er altid et stensikkert hit som gave hos børn, da det er meget naturtro og giver en stor forståelse for former og farver på forskellig mad.

Fra: 10,00 DKK

Beroligende sansegynge

Krea sansegynge er en rigtig god gave, da den kan give mange timers sjov både ude og inde. Gyngen virker både beroligende og styrker barnets motorik. Den er ikke med net og er derfor også behagelig at ligge i.

Fra: 299,00 DKK

Baby yoda bamse

Efter den populære Star Wars serie The Mandalorian, vandt Baby Yoda mange børns såvel som voksnes hjerter. Her kan du få den søde Baby Yoda bamse fra serien. Baby Yoda må uden tvivl bliver en vinder, når vi snakker søde gaver til børn. Han vil med garanti blive elsket!

Fra: 199,95 DKK

Cutie Rubens dukker

Cutie Rubens er søde og bløde dukker, der er rigtig gode at lege med. De smiler let og har de mest charmerende øjne. De er behagelige at lege med og kan tåle at blive håndvasket.

Fra: 179,10 DKK

Månedlig pakke med overraskelser til den mindste

Den perfekte gave til et barn er uden tvivl en månedlig boks fyldt med overraskelser. I boksen er der legetøj og udstyr, der er tilpasset barnets alder og udvikling. Det er alt lige fra bamser til lækre smoothies.

Fra: 198,00 DKK

Fødselsdagstog med savannens dyr

Det er vigtigt at markere fødselsdagen, og hvilken bedre måde er der at gøre det på end med dette søde fødselsdagstog med savannens dyr? Den har 11 tal og er med flag og flagstang.

Fra: 429,00 DKK

Gulvpuslespil i skum

Dette bløde gulvpuslespil i skum er perfekt at tumle på for den mindste og at lege med for den lidt større, da skumdelene kan skilles fra hinanden og samles igen. Den kan fås i to farver.

Fra: 109,00 DKK

H.C. Andersens eventyr

Eventyr er for alle aldre og her er de pakket ind i en flot blå bog. Det er muligt at få fødselsdato, dåbsdato og navn graveret på bogen, hvis gaven skal gøres personlig. Bogen indeholder alle H.C. Andersens eventyr.

Fra: 498,00 DKK

Maileg kanin

Maileg kaniner er så søde. Denne egner sig rigtig godt som gave til en nyfødt, da der kan skrives barnets navn, højde, vægt og fødselsdato på æsken. Den har en sød lyseblå sløjfe om halsen.

Fra: 169,00 DKK

Musiklegetøj

Børn bliver stimuleret af lyde og musik allerede fra de er helt små. Derfor er musiklegetøj perfekt som gave. Der kan fås et væld af forskellige instrumenter og andet legetøj, der kan sige lyde eller give lyst til at spille musik.

Fra: 49,95 DKK

Noahs ark luftballon

Hvilket barn vil ikke elske at få en Noahs ark luftballon med søde og seje dyr, der kan hænge i loftet? Dyrene sidder fint og kigger ud af kurven, mens de flyver.

Fra: 279,00 DKK

Nuttede børneplakater

Er barnet vild med egern? Eller hvad med løver? Med plakaterne fra Plakatdyr er der noget til ethvert barn. De kan også sagtens sammensættes på kryds og tværs for at lave en sød billedvæg.

Fra: 149,00 DKK

Plys ugle med lyd

Den søde plysugle er ikke bare sød at se på, men kan også hjælpe med at få en god søvn. Den kan hænges op ved sengen og afspille 4 forskellige lyde, som virker beroligende.

Fra: 329,00 DKK

Puttekasse

Denne puttekasse fra Micki er firkantet og har malet et ansigt af en sød bjørn med bløde ører i den ene side. Med til puttekassen følger der 6 træklodser i forskellige former, som sættes i hullerne i toppen.

Fra: 249,00 DKK

Pyntepuder med stjerne og halvmåne

Pyntepuder kan man ikke få nok af. Disse to er meget dekorative til børneværelset og er i en skøn og blød kvalitet. Der er både i hvid, lyserød og lyseblå afhængig af køn.

Fra: 199,00 DKK

Rutsjebane i træ

Var det noget med en rutsjebane indenfor? Så er denne rutsjebane i træ perfekt, da den både er flot i designet og er udformet til at skåne barnets ryg mest muligt, mens det rutsjer gang på gang.

Fra: 1.199,00 DKK

Skrin til mælketænder og hår

Skal barnets første tabte tand gemmes? Eller skal den første hårlok? Så kan de gemmes i disse søde forsølvede skrin, der er formet som bamser, cirkusvogne, sko og meget andet. Det er en god måde at gemme minder på.

Fra: 245,00 DKK

Sød godnatlæsning – Elefanten der så gerne ville sove

”Elefanten der så gerne ville sove” er en sød godnathistorie om elefanten Ellen, der vandrer gennem en magisk skov og møder mange forskellige dyr. En sød bog og historie, der er perfekt til det lille barn.

Fra: 99,00 DKK

Sparebøsser til babyer og børn

Sparebøsser har altid været en god gave at give til børn, fordi det tidligt lærer dem kunsten at spare op. Men det er lidt sjovere, når sparebøssen er en Mummitrold eller en sej traktor.

Fra: 270,00 DKK

Stableklodser med tal

Stableklodserne er perfekte til at lege med, da de både kan bruges til at bygge et højt og sejt tårn med, men også kan bruges til at lære tallene fra 1 til 10. Der er også illustreret søde og nuttede dyr på hver klods.

Fra: 144,46 DKK

Synstavle plakater til børneværelset

Plakater er skønne på et børneværelse og en synstavle plakat med dyr, maskiner eller bogstaver ser både godt ud og er god til stimulering af læring for børn. Plakaterne er designmæssigt meget flotte.

Fra: 89,00 DKK

Træfigurer til børneværelset

Træfigurer med Kay Bojesen går man aldrig helt galt i byen med som gave. Der er den kendte abe, en hund, en sej bil og endda også en garder med trommer.

Fra: 349,00 DKK

Træklodser med lyd

Her får du et flot sæt med træklodser, der er malet med alle bondegårdens dyr på. Der er 11 klodser i det hele, som alle kan sige forskellige raslelyde, når de bliver rystet.

Fra: 249,00 DKK

Træxylofon

Skal der være musik? Så giv denne træxylofon som gave. Den har en længde på 36 centimeter og kommer i forskellige flotte farver. Der hører også nogle stikker med, så der kan spilles derudaf.

Fra: 159,00 DKK

Den perfekte gave til 1 årig – Find den her

Selvom det måske er en stor dag med den første fødselsdag, og der sker rigtig meget udviklingsmæssigt, kan det stadig være lidt af en udfordring at finde den gode gave til barnet. Nemmere bliver det nok heller ikke, hvis dit barn eller din nevø i forvejen har rigtig mange ting.

Du skal selvfølgelig ikke komme tomhændet til fødselsdagen. Derfor har vi samlet et væld af gode gaveideer til 1 årige til både drenge og piger. Fordi der er så mange forskellige bud på, hvad du kan give af gaver til 1 årige, er vi helt sikre på, at der er en eller flere gaver imellem, som barnet ikke allerede har i forvejen.

Gaveideerne er i forskellige prisklasser og henvender sig derfor til alt lige fra bedsteforældre, der gerne vil forkæle deres barnebarn og til onklen, der gerne vil give en sjov gave. Vi har forsøgt at tænke på det hele og lidt mere til og tilpasse udvalget af gaveinspiration til forskellige budgetter, så der er noget at give for alle.

Vigtigst er dog at huske på, at beløbet ikke er altafgørende, og at det er tanken og hensigten der tæller – det er trods alt heller ikke noget, som lille et barn går op i.

  

Hvorfor give gaver til 1 års fødselsdag?

Når barnet kun er 1 år og derfor egentligt ikke ved, hvad det vil sige at have fødselsdag, kan det måske godt synes lidt skørt at give en gave. Det er helt forståeligt, hvis du i bund og grund har det sådan. Men, på den anden side er den første fødselsdag en rigtig stor ting og noget, som selvfølgelig skal fejres, da det er her, barnet for alvor begynder at udvikle sig og blive et menneske, man kan relatere til og have det sjovt med.

Netop fordi barnet ikke ved så meget om verden eller om sig selv endnu, er gaver til 1 års fødselsdag i høj grad også noget, som udover at fejre barnet, kan hjælpe forældrene. Det kan være, der i højere grad er brug for at skifte noget af legetøjet ud, eller at den nuværende skummadras er blevet ædt af hunden. Gaver til 1 års fødselsdag er derfor i lige så høj en grad en støtte til forældrene, og at du viser, at du er engageret og interesseret i deres barn. Det har meget større betydning, end hvad du regner med.

Du behøver ikke at give noget særligt eller at finde en gave, som sprænger budgettet. Giv det du tænker, du har lyst til, eller som du ved, at både barn og forældre kan få gavn af nu og på længere sigt. En ting er i hvert fald helt sikker: dukker du op, og har du en lille ting med, vil der være smil op over begge ører hos forældrene.

 

Hvilke ønsker til 1 årig skal du finde på?

Er du så heldig, at din lille guldklump er fyldt 1 år? Men er du ikke helt sikker på, hvad du egentligt skal ønske dig til barnet, når du inviterer på fødselsdag? Det er heller ikke nemt med ønsker til et barn, som endnu ikke ved, hvad det godt kunne tænke sig. Derfor kan du med fordel tage udgangspunkt i, hvad du som forælder står og mangler til dit barn lige nu.

En god gave til 1 årig er f.eks:

 • Bøger til godnatlæsning
 • Musikinstrumenter
 • Bamser
 • Klodser
 • Børneplakater
 • Køkkenlegetøj
 • Dukker
 • Skumlegetøj
   

Der er faktisk nærmest ikke det, du ikke kan ønske i gave til 1 årig. Gaverne behøver ikke nødvendigvis at kunne bruges allerede nu, men kan også være til brug på længere sigt såsom en sansegynge eller tumlelegetøj. Der sker rigtig mange ting i den alder rigtig hurtigt, så tingene skal nok ende med at blive brugt inden for ganske kort tid.

Er du i tvivl om, hvad du skal finde på af ønsker til 1 årig, kan du altid se dig gennem hele vores liste af gaveideer til 1 årige. Vi er ret sikre på, at der er gaver, som du enten ikke selv har tænkt på, eller som du måske havde glemt alt om, at du og barnet godt kunne bruge.

 

Hvilket legetøj er godt legetøj til 1 årige?

Selvom barnet måske stadig virker lille og ikke kan det helt store endnu, er legetøj et hit at give til sådan en lille en. Særligt legetøj der kan bruges til at udvikle motorikken, er en rigtig god ide. Det kan være alt lige fra klodser og gå-vogne til trækvogne, som barnet kan bruge til at lære at koordinere bevægelser med og til at lære at gå.

Det er måske nok i denne alder, at det er sjovest at give gaver, da der sker så meget. Barnet ligger ikke kun på maven og kigger, men kan kravle rundt, smile og er generelt bare meget nysgerrig på, hvad der sker rundt omkring det.

Nogle af de bedste gaver til små børn er derfor legetøj, som de kan røre, smide med og undersøge. Legetøjet behøver ikke være særlig dyrt og kan blot være nogle simple klodser eller et stofdyr med blød pels, fangarme eller noget tredje, som vækker nysgerrigheden hos barnet.

Undgå selvfølgelig at give legetøj til 1 årige, hvor der følger mindre ting med, som kan tages af og puttes i munden. Selvom barnet er i rivende udvikling og der sker rigtig meget, bliver mange ting fortsat undersøgt ved at komme det i munden. Giver du derfor klodser, skal de gerne være så store, at de ikke kan sluges, ligesom små hoppebolde og lignende helst bør undgås, så der ikke sker ulykker i uopmærksomme øjeblikke.

Det er selvfølgelig noget, vi har taget hensyn til i vores lange liste over gaver til 1 årige. Du kan derfor roligt tage et kig på gaveideerne og se, om ikke der er en eller flere ting, der frister.

 

Hvad skal man være opmærksom på ved gaver til 1 årige?

Udover at undgå legetøj og andre typer af gaver, der kan sluges eller på andre måder skade barnet, er det også vigtigt at være opmærksom på ikke at give noget med farlige kemikalier. Det var tidligere et ret stort problem i legetøj til børn. Det er dog ikke noget, du skal være bekymret over ved vores gaveideer til 1 årige, da de alle lever op til lovgivningen på området og derfor ikke indeholder hormonforstyrrende stoffer eller andre farlige kemikalier, der kan skade barnet.

Du kan se, om legetøjet overholder lovgivningen ved at se efter CE-mærket, og om det er testet som legetøj (EN71). Det er standard, at det er det i Danmark, da forhandlere er meget strikse omkring det.

Noget helt andet ved gaver til 1 årige er, at give gaver der er i en god kvalitet. Hos Genialegaver går vi meget højt op i at finde gaveideer, der holder længe og som ikke bidrager til brug-og-smid-væk-kulturen. Legetøjet og de andre typer af gaver til 1 årige, du finder her på siden, kan derfor også godt holde til en lillebror eller lillesøster, hvis det på et tidspunkt kommer på tale.

Du kan derfor ganske trygt handle en gave til 1-årig hos os, da vi er meget opmærksomme på alle ledder og kanter.

 

Hvor dyr skal en gave til en 1 årig være?

Som du måske allerede har opdaget ved at kigge i butikker eller andre steder online, er legetøj til børn normalt ikke specielt billigt. Derfor kan det godt være en udfordring at give en god gave til en 1 årig, hvis budgettet er stramt, eller der er et gavebudget at holde sig inden for i familien.

Når du giver gaver til 1 årige, skal du huske på, at barnet ikke har nogen ide om værdi, eller hvad der i voksnes øjne anses for at være godt legetøj. Når du derfor skal finde en gave til en 1 årig, bør du i stedet kigge på, hvad der giver værdi for barnet, og om det er en gave, der kan bruges både nu og på lidt længere sigt. Så er det i grunden helt ligegyldigt, om bedstemor Inge kommer med en gave, der er meget dyrere end din – for det er tanken, der tæller.

Det er heller ikke altid, at det er de dyreste gaver, der er de bedste. Selv de mest simple legeklodser kan være det, der er et hit de næste mange måneder frem for det dyre tøj eller de dyre kæmpe bamser, som andre måske giver. Simpelt er godt og i virkeligheden er det ikke nødvendigt for et barn med en overflod af ting – udviklingen kan også sagtens stimuleres med mindre.

Så køb det der falder dig ind, og som du har lyst til. Så kan du være helt sikker på, at gaven nok skal blive et hit enten nu eller senere hos barnet.

 

Få masser af inspiration til en god gave til 1 årig

Med vores liste af gaveideer til 1 årige behøver det slet ikke være kedeligt at finde gaver. Gaver til små børn kan sagtens være kreative, anderledes, sjove og være noget, som du som giver kan få glæde af, når du bruger tid sammen med barnet.

Når du kigger dig gennem vores liste, får du inspiration til:

 • Legetøj til små børn som kan være klodser, bamser og legekøkken.
 • Dekoration til børneværelset i form af plakater.
 • Motorikstimulerende legetøj i form af løbecykler, stabelringe og gåbiler.

… Og meget andet. Legetøj til små børn er faktisk en hel verden for sig, og når den først åbner sig op, kan det være svært at beslutte sig for, hvad du egentligt gerne vil give. Så giv dig god tid til at udforske vores liste med gaveideer, så du kommer herfra med den bedste gave til 1 årig.

Alle gaver på siden her er i rigtig god kvalitet og kan holde til hyppig leg eller hyppigt brug. Du kan derfor være ganske tryg ved at give den lille en gave, da det med al sandsynlighed er i så god kvalitet, at det endda kan gives i arv til en kommende lillebror eller lillesøster. Det er i hvert fald udgangspunktet for vores liste, så gaven du finder, kan bringe glæde i rigtig lang tid.

Denne artikel er anmeldt af Katja Riis (5/5)
5/5