Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Kæmpe Bamse Bjørn - kærlige STORE teddybjørn gaveideer!

Kæmpe Bamse Bjørn – 5 kærlige STORE teddybjørn gaveideer!

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En kæmpe bamse bjørn er en super god gaveide! Det er både en betænksom, omsorgsfuld og kærlig gave. Både som gave til børn, men i denne grad også, som en romantisk gave til kæresten. De fleste af os har et godt forhold til bamser. Børn elsker dem, og hos voksne er der noget nostalgisk over dem, der får os til at føle os godt tilpas. Måske er det fordi du har haft en bamse som lille, som du har elsket til skyerne. Eller måske er det bare fordi, at store bamser er bløde og dejlige, og generelt super hyggelige.

Hvad er der ikke at elske ved dem? Her har du nogle dejligt bløde, søde og ikke mindste KÆMPE bamser.

Kæmpe bamser gaveideer

Gigantisk Alpaka Tøjdyr

Bring glæde med dette gigantiske Alpaka tøjdyr. Perfekt til kram og pynt i hjemmet, dette store, bløde tøjdyr vil være en favorit for både børn og voksne. En sød og unik gaveidé, der spreder varme og hygge.

Supergigantisk Bamse

Overrask en du holder af med denne enorme bamse fra Partyking. Perfekt til kram og dekoration i ethvert hjem. Denne bløde, charmerende gigant tilføjer en hyggelig atmosfære til ethvert rum. Ideel til børn og bamseelskere

Cozy Kæmpe Bamse

Denne Cozy Kæmpe Bamse er hele 130 cm høj og den perfekte krammeven! Den herlige bamse kan uden tvivl bringe lykke til enhver modtager, børn såvel som voksne.

Gigantisk bamse

Giv en gigantisk bamse til en du holder af, og vis du kærlighed til dem! Den gigantiske bamse fungerer både som en romantisk gave til kæresten, såvel som en hyggelig gave til børn.

Gigantisk Enhjørning - Hvid

Enhjørninger er fantastiske tøjdyr! Og denne gigantiske enhjørning er ingen undtagelse. Giv den i gave til din partner hvis hun elsker enhjørninger, eller giv den til et barn, som du ved vil elske den!

Personlig bamse med billede

Bamser er altid en god gave - og særligt en bamse, som samtidig er personlig. Så leder du efter personlige gaver til et barn, kæresten eller en helt tredje, så er den søde bamse her et oplagt valg. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Giv en stor bamse i gave

Der findes i dag et utal af forskellige typer bamser, i alle mulige former, farver og varianter. Du kan både få bamsehunde, blæksprutter, elefanter og enhjørninger. Vi er dog af den overbevisning, at den absolut bedste bamse, stadig er den klassiske store bamse bjørn. Jo større jo bedre! Som voksen har de fleste af os for længst aflagt den bløde krammebamse fra barndommen, som har været vores bedste ven. Og som var der i tykt og tyndt, både når der skulle ses film, og når der skulle puttes.

Hvorfor ikke hive den gode gamle følelse frem, ved at give en stor bamse i gave til kæresten? Det vil uden tvivl blive et hit, og hun vil med garanti give dig et ligeså stort kram, som hun vil til bamsen.

Ligeledes er store bamser fantastiske gaver til børn – særligt som gaver til 1 årige og op til omkring 10 årige. Vi har alle sammen på et tidspunkt som barn, ønsket os en stor bamse, som var ligeså stor som os selv. Måske fik du ikke det gaveønske opfyldt som barn, men du kan opfylde det for dit eget barn. Dertil er de fantastiske som både barselsgaver og dåbsgaver. Du har måske selv en bamse, som du selv modtog i dåbsgave, og ved hvor meget det betyder.

 

Kæmpe bamse til kæresten

Hvis du vil give en kæmpe bamse til kæresten, så skal det ikke bare være en almindelig teddybjørn. Nej – det skal være en kæmpe bamse, som er så stor, at den knap kan komme ind ad døren, og hun bliver godt overrasket!

En kæmpe bamse kan både gives som fødselsdagsgave, valentinsgave til hende, eller bare fordi du vil overraske hende og gøre hende glad. Skal det være lidt romantisk, kan du evt. kombinere det med en god æske chokolade, en buket blomster eller en lækker gaveæske til hende.

Når du giver en kæmpe bamse i gave, er det ikke kun bamsen i sig selv som giver værdi. Det giver også en wauw faktor, i og med, at modtageren ikke havde forventet at modtage en så stor gave. Det gør generelt helt gaveoplevelsen meget bedre, og du får dermed skabt et dejligt minde, som ikke bliver glemt lige foreløbigt.

 

Vind hendes hjerte med en gigantisk bamse 200 cm +

Vil du gå all in og virkelig vinde hendes hjerte, så skal du gøre det med en gigantisk bamse. En kæmpestor, eller med andre ord gigantisk bamse, som er større end en rigtig bjørn! Den vi har fundet frem til dig, er over 2 meter høj. Faktisk er den hele 217 cm høj, og vejer tæt på 10 kg. Udover at være kæmpestor, er den naturligvis også utrolig blød og dejlig at røre ved. Størstedelen af den består nemlig af bomuld, mens resten af polyester.

Den gigantiske bamse er så stor, at den skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen. Hvis de lykkedes dig at få den ind ad døren, vil den uden tvivl vinde hendes hjerte. For hvem vil ikke elske at modtage en kæmpe teddybjørn på 2 meter?! Kombiner den med et buket røde roser og et par flotte øreringe, og du har opskriften på en perfekt romantisk gave.

 

Alle elsker en stor teddybjørn

Alle elsker en stor teddybjørn, og det er uanset om du er barn eller voksen. Børn elsker dem da de signalerer hygge, omsorg og kærlighed. Voksne nok mest pga. det nostalgiske aspekt. Måske fordi du selv har haft en dejlig sød bamsebjørn som barn, eller måske fordi du har set Bamse og Kylling som lille. Hvem ved? Pointen er, at det er en af de ting alle elsker. Lidt ligesom små hundehvalpe. Alle kan lide hundehvalpe, og sådan er det ligeledes med kæmpe bamser.

 

Personlige bamser med navn som dåbsgave

Bamser er en oplagt gave til babyer. Særligt personlige bamser med navn er blevet populære at give i gave til de små. Ligesom du kan få indgraveret barnets navn og fødselsdagsdato på diverse klassiske dåbsgaver, kan du ligeledes få syet det i en bamse. Så skal du til en barnedåb i nærmeste fremtid, er det en oplagt gaveide. Desuden er det lige meget om andre giver den samme gave, for som barn kan man ikke få bamser nok, og endnu en, er kun godt at kunne tilføje samlingen.

At give en personlig bamse med navn i dåbsgave, giver barnet en følgesvend for livet. Har de haft den helt fra baby, har den en meget større affektionsværdi, og der bliver nærmest skabt et bånd mellem dem. Det er endnu en grund til, hvorfor de er så fantastiske som dåbsgaver.

 

En stor favorit hos børn

Bamser er generelt en stor favorit hos børn når det kommer til legetøj. For de er mere end bare legetøj. De kan både lege med dem, putte med dem, og kramme dem når de er kede af det. De kan bruge dem i mange forskellige situationer, og det gør dem helt specielle. Samtidig er de utroligt hyggelige, og mange børn samler også på dem. De har måske 10-20-30 bamser i en stor bunke på værelset. Enten på sengen, i en sofa eller på en hylde.

En gigantisk bamse på 200 cm+, vil uden tvivl være en skøn tilføjelse til samlingen. En som er så stor, at den er større end barnet selv. Sådan en gigantisk bamse er perfekt som fødselsdagsgave eller julegave til børn. Særligt som julegave, da børn elsker store gaver under juletræet! Pak den store teddybjørn ind i en stor papkasse, og sæt den ved siden af juletræet. For det er højst sandsynligt ikke plads nedenunder. Der er stor chance for, at det bliver årets største julegave det år!

 

Hvorfor hedder det en teddy bear på engelsk?

På engelsk hedder en bamsebjørn teddy bear. Navnet Teddy Bear, kommer fra Theodore Roosevelt som var præsident i USA, og er opkaldt efter ham. Historien lyder, at Theodore Roosevelt var på en jagt efter en bjørn. Jagten stod på i mange dage, og da han endelig fandt bjørnen, nægtede han at skyde den, da den allerede var såret efter kamp med hunde og andre jægere. Der blev efterfølgende lavet en tegning som beskrev historien, og på den tegning var bjørnen tegnet meget lig, hvordan bamser ser ud i dag. Til ære for begivenheden blev der lavet bamser som lignede bjørnen på tegningen, og disse blev kaldt ’’Teddy’s bear’’, eller Teddy’s bjørn på dansk. Det blev senere til Teddy bear, og deraf opstod navnet.

Denne artikel er anmeldt af Maiken F. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne