Gave til morfar - Årets bedste gaver til morfar

Gave til morfar 2024 – Årets 75 bedste gaver til morfar

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Ønsker din morfar sig aldrig noget? Eller synes du, at ønskelisten i år er lige kedelig nok? Er der en, der er svær at finde gaveideer til, så er det morfar. Ikke kun fordi han har en alder, hvor gaver måske ikke betyder så meget mere, men også fordi det generelt bare er svært at finde en gave til morfar, som nok i virkeligheden har det, han skal bruge.

Så hvad skal du lige finde på? Det har vi heldigvis sat os for at hjælpe dig med at finde ud af. Vi har gransket hele nettet igennem, brainstormet en masse og deraf kommet frem til en fantastisk liste over ideer, som du kan give i gave til morfar 2024 .

Årets bedste gaver til morfar 2024

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

U.S. Polo Assn. herretøj

Klassisk og komfortabelt herretøj fra U.S. Polo Assn. Perfekt til den modebevidste mand, der værdsætter kvalitet.

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Du skal være... babyplakat

Denne søde "Du Skal Være..." Babyplakat er en personlig og kærlig gave, og en fantastisk måde at bryde nyheden om en lille ny på. Plakaten kan tilrettes enhver modtager; mormor, onkel, søster osv. Med sit nuttede design og varme budskab, er plakaten en smuk tilføjelse til ethvert børneværelse, og en dejlig måde at byde den lille ny velkommen.

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Chokoladeæske med Værktøj

Overrask en handyman eller DIY-entusiast med denne unikke chokoladeæske. Med chokoladeværktøj der ligner skruenøgler og hammer, er det en ideel gave til dem, der nyder at arbejde med hænderne. Både lækker og dekorativ!

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

The Jerrycan Bar

Overrask med The Jerrycan Bar, en unik og stilfuld måde at opbevare og servere dine favoritdrikke. Perfekt til den, der elsker unikke og kreative løsninger i hjemmet. En fantastisk gaveidé, der kombinerer design og funktionalitet.

Kraftig Genopladelig Håndholdt støvsuger til bilen

Hold din bil ren og ryddelig med denne genopladelige håndstøvsuger. Denne kraftfulde, men kompakte støvsuger er en fantastisk gave til bilentusiaster og travle forældre.

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

BBQ brændejern til kød

Vil du sætte dit personlige præg på grillmaden? Med dette BBQ Brændejern kan du gøre netop det. Det er det perfekte værktøj til at tilføje et sjovt og unikt touch til din mad. Overrask dine gæster med personligt mærkede bøffer og burgere.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel

Forvandl din ven til en ølbrygger med Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl. En sjov og lærerig gave, der vil glæde enhver ølelsker. Lad dem nyde deres helt egen hjemmebryggede øl.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Design selv ophæng i træ

Fejr en særlig person i dit liv med "Verdens Bedste" ophæng fra Wooden Factory. Dette hjertevarme og personlige hjemmetilbehør er en fantastisk gaveide til at vise din påskønnelse og kærlighed.

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Gaveæsker til ham

Gaveæsker er fantastiske gaver til mænd, og så kan de gives til stort set enhver anledning, og enhver type person. Du finder her et fantastisk udvalg af gaveæsker til mænd, med alt fra parfumer til personlig pleje.

Personligt Forklæde med Billede

Gør madlavningen ekstra sjov og personlig med dette unikke forklæde fyldt med ansigter. Vælg dit favoritbillede, og vi vil printe det i et kreativt mønster over hele forklædet. Lavet af 100% polyester, det er både holdbart og let at rengøre. Perfekt som en tankevækkende gave til den madelskende person i dit liv, der ønsker at tilføje et personligt touch til deres køkken.

Ramme til tegninger

Bevar og fremvis dine børns kunstværker med denne innovative tegneramme fra Wooden Factory. Rammen giver dig mulighed for nemt at udskifte tegningerne, så du altid kan udstille de nyeste mesterværker.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Fremkald billeder - En glemt men fantastisk gaveide

Forevig dine minder med professionel billedfremkaldelse. En personlig gave, der varer evigt. Giv evt. billedet i en flot ramme.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0 giver dig mulighed for at lave dine ene lækre gourmet pizzaer derhjemme - mindst ligeså gode som fra pizzariaet! Pizzaovnen er en gasovn, og kan lave pizzaer på kun 60-120 sekunder.

Striktrøjer til mænd i 100% extra fine merino uld

Disse lækre striktrøjer til mænd er lavet i 100% extra fine merino uld, Premium Italiensk garn fra Tollegno. Den fine uld som er brugt, gør at trøjen er let, men samtidig dejlig varm. Perfekt til hverdagsbrug det meste af året - og særligt i den kolde tid. Vælg mellem flere modeller, størrelser og farver.
15% rabatkode: GAVER15

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.

Chokoladeværktøjsæske

En original gave til enhver, der sætter pris på værktøj og chokolade. Denne chokoladeværktøjsæske indeholder detaljerede chokoladefigurer, der ligner rigtige værktøjer. Perfekt til fars dag, eller som en sjov gave til en håndværker.

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Personlig hammer med navn

En personlig hammer med navn er en fantastisk gave til manden der har alt, såvel som ham eller hende, der har færdiggjort en håndværker uddannelse. Hammeren er af god kvalitet, og du kan selv designe med navn og tekst. Du kan også vælge at den skal komme i en flot trækasse.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sjove krus & kopper

Et sjovt krus er altid en skøn gave! Og så er den både budgetvenlig, og kan gives til hvem som helst, til stort set enhver anledning. Se her et sjovt udvalg af spændende, anderledes og sjove krus og kopper.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Whisky Smoker Kit

Til den seriøse whisky-entusiast, er dette Whisky Smoker Kit en ideel gave. Kitet giver mulighed for at tilføje en ekstra dimension af smag til din yndlings whisky. Det er et unikt og fascinerende tilbehør, der vil imponere enhver whisky-elsker.

Grillforklæde med Ølbælte

Dette grillforklæde med ølbælte er den ideelle gave til grillmesteren, der elsker en kold øl, mens de tilbereder et måltid. Den praktiske design holder både grillredskaber og din yndlingsdrik tæt på hånden.
Henter...

Derfor skal du give en god gave til morfar

Kan du godt lide at give gaver ligesom os? Så behøver du heller ikke kun at holde dig til fødselsdage eller jul. For du kan også sagtens give en gave til morfar, uden der nødvendigvis behøver være en specifik årsag til det.

Vi kan i hvert fald godt komme på gode grunde til at give en gave til morfar og bedsteforældre generelt:

 • De har givet dig så meget glæde som børn – nu kan du give lidt igen
 • De elsker at være der og at hjælpe til
 • De sætter stor pris på at være sammen med dig
 • De elsker alt, der har med kontakten med dig at gøre

Hvis ikke det er gode grunde til, hvorfor du skal lade dig inspirere af vores liste og finde en rigtig god gave til morfar eller gave til mormor for den sags skyld, så ved vi snart ikke hvad. Der bliver forventet så lidt af de ældste i familien – og det må man gerne vise, at man sætter lidt pris på. Det behøver ikke være kæmpe gaver, men kan også være en personlig kalender, en fotobog eller en invitation til en god gåtur i et smukt område i den nærmeste tid.

 

Ideer til den bedste gave til morfar, farfar og bedstefar

Din kærlige, dejlige morfar. Eller farfar. Eller bedstefar. Uanset hvad han er, har han sikkert kravlet rundt på gulvet sammen med dig, da du var lille. Samlet en masse LEGO eller kørt med biler på Flexitrack bane. Du har helt sikkert også tegnet et væld af tegninger til ham eller lavet et maleri eller skål til ham i billedkunst. Nu er du så blevet voksen – så hvad du lige finde på i gave til morfar?

Det er bestemt heller ikke nemt. Men, vi kan glæde dig med, at du langt fra er den eneste. For det er ikke nogen nem opgave at skulle finde hverken fødselsdagsgave eller julegave til morfar, uden det bliver det sædvanlige værktøj til værkstedet eller strømper til skuffen.

Men, han skal nu ikke snydes alligevel. Og selvom du ikke længere er et barn, er det bedste, han ved, at du har det godt – og at du har lyst til hans selskab. Tag derfor gerne udgangspunkt i det, når du skal finde en gave til morfar. Han vil elske, at du finder en oplevelsesgave til ham, en velsmagende gave eller en sjov en af slagsen, som virkelig overrasker ham!

 

Kan man give en hjemmelavet gave til morfar?

Synes du ikke, du kan finde en købt gave, som passer perfekt i gave til din morfar? Så er der altså heller ikke noget i vejen for at give en hjemmelavet gave til morfar, da det trods alt er den mest personlige type af gave, du overhovedet kan give.

Som voksen skal du ikke holde dig tilbage fra at lave en hjemmelavet gave. For det er om noget den perfekte gave til morfar der har alt.

Ideer kan være:

 • Dyppede lys
 • Hjemmestrikkede grydelapper
 • Sjov kaffekop
 • Hjemmelavede køkkenredskaber
 • Billede af jer to sammen

Der er mange gode ideer, når først du går i gang med at brainstorme. Har han tilmed en sød tand, kan det være oplagt at lave dine egne bolsjer, bage hans favoritsmåkager eller gå all in på at lave en masse lækker kage til fødselsdagen.

Vi er helt sikre på, at der ikke skal særligt meget til for, at han bliver glad for din gave.

 

Gave til morfar fra barnebarn – hvad kan man finde på?

Skal du finde på en gave fra dit barn til morfar? Så er det en nem sag at finde på en gave. For der er et væld af hjemmelavede gaver, der kan laves, ligesom vi også har fundet på en længere liste af gaver til morfar, der egner sig til at blive givet af et yngre barnebarn.

Den personlige gave til morfar fra barnebarnet er klart at lave nogle hjemmelavede grydelapper, nøgleringe eller måske kaffekopper, som han kan finde frem hver morgen og eftermiddag til avisen.

Men vil du gerne peppe den hjemmelavede og personlige gave til morfar lidt op, kan du med fordel overveje følgende ideer:

 • Grilludstyr eller andre gaver til grillmesteren
 • Næsehårstrimmer
 • Parfume
 • Aftershave
 • Pude til lænestolen
 • Varm fleecejakke

Har han også en hobby? For så kan du med fordel tage udgangspunkt i den, når du gerne vil finde en gave til ham. En aktiv morfar er bestemt ikke af vejen – og med en gave, der støtter op om netop det, vil helt sikkert gøre ham glad.

 

Gaver til morfar 2024 , der rimer på oplevelser

Nogle af de bedste gaver til morfar, gaver til farfar eller gaver til bedstefar for den sags skyld er oplevelser. Det er en kæmpe gave for en morfar at få lov til at komme afsted på sjove og mindeværdige oplevelser med børn og børnebørn. Så vil du gerne gøre ham helt og aldeles oprigtigt glad, er det bare med at give den gas med oplevelserne.

Gaveideer til morfar kan være:

 • En tur i Zoologisk Have
 • En tur i biografen
 • Restaurantbesøg for hele familien
 • Besøg på museum
 • En weekend på Bornholm
 • En tur til Vestkysten med efterfølgende middag

Oplevelser er der mange af sammen med en morfar, og er den oplagte 70 års fødselsdagsgave eller julegave til ham for den sags skyld, hvis du virkelig ikke lige ved, hvad du skal give.

Det vil også være en oplagt gave til morfar 80 år. For i den alder er det normalt, at der ikke længere er så meget tilbage på ønskelisten. Især fordi det ikke lige er, hvad der betyder noget. Det gør i stedet nogle oplevelser med dem, man holder af. Så giv endeligt gerne det i stedet for endnu en lysestage eller pibe.

 

Hvad skal en gave til morfar 2024 koste?

Om du er på jagt efter en julegave til morfar eller en fødselsdagsgave, skal du give det, der giver mening for dig. Koster oplevelsen kun 150 kroner, er det, hvad du giver for – for det er ikke beløbet, der definerer betydningen og glæden for gaven.

Vil du omvendt gerne gå all in og give ham en sjov og fed tur i luftballon, skal du endelig heller ikke holde dig tilbage. Husk på, at du ikke ved, hvor mange gaver til morfar, du kan få lov til at give endnu. Så giv altid det, der giver god mening for dig, og som du altid vil være glad for, at du endte med at give ham. Hellere det end at fortryde, fordi du holdt igen og egentlig ikke gav ham den oplevelse eller gave, som du virkelig godt kunne have tænkt dig at give ham.

Lad det gerne generelt gå igen, når du er på udkig efter en gave til bedsteforældre, morfar, farfar eller bedstefar. Det er meget sjovere end at fortryde!

 

Lad dig blive inspireret til gode gaver til morfar

Er du opsat på at give den bedste mulige gave til morfar? Det er vi også. Ja, faktisk er vi generelt opsatte på at hjælpe dig med at finde de bedste gaver overhovedet til dine bedsteforældre – også når det kommer til den gode julegave til bedsteforældre.

Vil du gerne være fri for at skulle bruge for tid på at lægge hovedet i blød omkring, hvad du gerne vil give? Så brug gerne lidt god tid på at gå vores liste over gaver til morfar, farfar og bedstefar igennem. For vi er altså helt sikre på, at der gemmer sig en eller flere rigtig gode gaveideer iblandt.

Falder du over en, som er lidt mere interessant end alle andre, har vi været så flinke at linke direkte til en forhandler. Du kan derfor klikke dig direkte videre til gaven fra vores liste, lægge i kurv med det samme og ellers få den betalt og sendt hjem. Nemmere synes vi ikke, at det bliver at finde en god gave til morfar.

Du er altid velkommen til at gøre brug af listen, når du har brug for lidt inspiration til de ældre i familien. Ellers har vi også lister med gaveideer til resten af familien – lige fra de små til teenageren og de nybagte forældre.

Vi håber, I får en rigtig god og dejlig dag sammen, og at gaven bringer stor glæde.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til morfar

Årets bedste gave til morfar 2024 , afhænger af din morfar som person. Nogle rigtig gode ideer kunne dog være:

 • Massagepistol
 • Personlig champagnesabel med indgravering
 • Globusbarskab
 • Varme uldsokker og/eller trøjer
 • Personlige ølglas med gravering
 • Whiskysæt med glas og karaffel

I gave til morfar der har alt, er det en god ide at give personlige og spiselige gaver. Det kan f.eks. være et personligt krus, glas med gravering eller en lighter med navn. Af spiselige gaver kan det være hans yndlingsslik eller chokolade, en gavekurv med lækkerier eller et par gode specialøl. I guiden finder du masser af inspiration til lige netop den type gaveideer.

Alle de 75+ gode gaveideer vi har samlet i guiden her, egner sig alle som en god julegave til morfar. Kig dem igennem, og du finder med garanti et par rigtig gode julegaveideer til ham.

Denne artikel er anmeldt af Henrik Knudsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne