Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

70 års fødselsdagsgave – Geniale gaver til 70 års fødselsdag

70 års fødselsdagsgave – Geniale gaver til 70 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Tillykke med de 70 år! Hvis du snart skal sige den sætning, så er der stor chance for, at du er inviteret til 70 års fødselsdag. En 70 års fødselsdag er en festlig anledning, som fejres bedst med familie og nære venner. Ofte vil der være sang, underholdning og taler, og ikke at forglemme en masse god mad! Som rund fødselar, skal han eller hun naturligvis også have nogle gode 70 års fødselsdagsgaver.

Når man når en alder af 70 år, er det ofte ikke fødselsdagsgaverne der er det vigtigste. Det er i højere grad at man ser familie og venner, og at man får en god dag sammen. På trods af det, skal den 70 årige ikke snydes for nogle gode 70 års gaver. For at du kan finde den absolut bedste gave til lejligheden, har vi samlet en lang række gaveideer, som egner sig perfekt som 70 års fødselsdagsgaver. Der er både gaver til far, mor, ham, hende, bedsteforældre, og generelt alle der fylder 70 år. Tjek de mange gode ideer, og sug gaveinspiration til dig, så du forhåbentligt kan finde den bedste gaveide.

Indholdsfortegnelse

Gode ideer til 70 års fødselsdagsgaver 2021

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.
Fra: 799,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

Garn og tilbehør til gode priser

På udkig efter gave til en der strikker? Gode gaver, er bl.a. gaver der kan bruges til modtagerens deres hobby. Se her det store udvalg af alt i garn, til strik og hækling. Her i blandt strikkepinde, bøger, opskrifter, og meget andet.
Fra: 29,00 DKK

Sjove plakater til farmor, bedstemor eller mormor ​

Hvis du bedstemor er med på en god joke, så er de sjove plakater her lige noget for hende. Vælg bl.a. mellem sjove Matador plakater, årstal og bedstemor, farmor eller mormor defination. En af de bedste gaver til bedstemødre med humor!
Fra: 149,00 DKK

Sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar​

Har din bedstefar humor? Så vil han elske en af disse sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar. Vælg mellem forskellige årstaller som 60’erne og 70’erne, eller med defination af bedstefar, farfar og morfar. Der er også sjove Olsen Banden plakater, og mange andre valgmuligheder.
Fra: 149,00 DKK

Ergonomiske køkkenknive

Ergonomiske knive giver mindre belastning på underarm og håndled, kontra almindelige køkkenknive. Det er særligt godt for ældre med gigt eller seneskedehindebetændelse, og kan skåne dem. En fremragende gave til ældre mennesker.
Fra: 160,00 DKK

Fine karklude i bomuld eller hør

Denne gave er til de som sætter mere pris på kvalitet frem for kvantitet. Vælg mellem karklude vævet i hør eller bomuld, i mange forskellige farver. Bl.a. blå, rød, grå, sort og mange andre.
Fra: 120,00 DKK

Lifa Living Sekskantet Hylde i Metal og Træ

En flot og moderne sekskantet hylde fra Lifa Living, lavet i metal og træ. Den flotte hylde egner sig til de fleste hjem, både i entre, stue og køkken. En super flot hylde, som uden tvivl er i kategorien gode gaver.
Fra: 339,00 DKK

Familiens Juledagbog

Familiens juledagbog er en af de gode personlige gaver, som egner sig perfekt til en fra familien. Her kan i sammen skrive alle minderne ned fra julen, og have det som et foreviget minde. Det er også spændendne for fremtidige generationer, at læse hvad familien lavede juleaften for 10, 20 og 50 år siden.
Fra: 249,95 DKK

Krus m. Porcelænslåg – Verdens bedste morfar

En fantastisk gave til morfar! Et porcelænskrus med låg, hvor der står ”verdens bedste morfar”. Foruden at være en super sød besked, som alle morfædre vil elske at høre, er det også en praktisk gave.
Fra: 49,95 DKK

Krus m. Porcelænslåg – Verdens bedste mormor

Her er en helt speciel gave til mormor. Et porcelænskrus med låg, hvor der står ”verdens bedste mormor”. Hvilken bedre besked, kan man få fra sit barnebarn? En af de både praktiske og gode gaver, som hun helt sikkert vil elske.
Fra: 49,95 DKK

Sammenklappelig pedaltræner

Med den sammenklappelige pedaltræner er det nemt for ældre at holde formen. Den kan både bruges ved sofaen og spidebordet. Når man er færdig med at bruge den, kan den nemt klappes sammen og pakkes væk.
Fra: 349,00 DKK

Skridsikker bademåtte til brusekabine

En skridsikker bademåtte til brusekabinen, er noget de fleste ældre på et tidspunkt får brug for. Det er en af de gode gaver som samtidig er praktiske. Måtten måler 54×54.
Fra: 120,00 DKK

Fodmassagerulle i træ

Fodmassagerullen i træ giver en dejlig afslappet fodmassage, når fødderne rulles henover den. Perfekt til når der slappes af i sofaen. En af de gode gaver til ham eller hende, som har ømme fødder der trænger til afspænding.
Fra: 179,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Fuglefoderbræt til vinduet

Er der noget mere hyggeligt, end at sidde indenfor, og se fuglene spise fra vinduet? Her får du et fuglefoderbræt til vinduet som sættes fast med sugekopper. En gave som kommer både modtageren og de små fugle til gode!
Fra: 69,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Lyngby krystal whiskysæt i 5 dele

Et flot whiskysæt fra Lyngby i krystal. Sættet består af karaffel og 4 whiskeyglas. Perfekt gave til whsikyelskeren. Sættet er ikke kun praktisk og god til whisky, det er også utroligt dekorativt. Giv det evt. med en god flaske whisky.
Fra: 549,95 DKK 399,95 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.
Fra: 279,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.
Fra: 179,00 DKK

Graveret kortholder

Er det på tide med en ny kortholder i gave? Så er denne en god mulighed, da den er i læder og kan graveres med et navn, en tekst eller et design. Den ligger godt i hånden og har god plads til penge og kort.
Fra: 219,00 DKK

Flotte urbokse

Hvis du leder efter en god gave til ham, så kan en urboks være en fremragende gaveide. De fleste mænd har mindst et par ure, men mange af dem har ikke en lækker urboks til at opbevare dem. Vælg mellem urbokse som har plads til 5-10 ure, i enten kunstlæder eller træ. En oplagt gave til kæresten, manden, sønnen, eller far, som han helt sikkert vil elske.
Fra: 495,00 DKK

Georg Jensen Konno Kortholder i Rustfrit Stål​

Georg Jensen konno kortholderen er et stilet og elegant alternativ til den almindelige pung, og den perfekte gave til ham. Den kan personliggøres ved at tilvælge gravering. Du kan f.eks. skrive hans navn og efternavn, eller ud kan vælge at skrive et inspirerende citat eller en lille personlig hilsen.
Fra: 349,00 DKK

Skæresikker køkkenhandske

Denne skæresikre køkkenhandske er en af de bedste køkken gadgets du kan få. Handskens materiale gør at den er skæresikker. Du har derfor beskyttet dine finger når du snitter, river eller hakker med kniven. Handsken passer både på højre og venstre hånd, og tåler vaskemaskine. En af de smarte køkken gadgets som en hver der bruger meget tid i køkkenet vil få gavn af.
Fra: 119,00 DKK

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.
Fra: 899,00 DKK

Gode gaver til 70 års fødselsdag

Når det kommer til gode gaver til 70 års fødselsdag, er det vigtigt, at det er nogle betydningsfulde gaver. En 70 årig fødselar vil med garanti hellere have en lille billig gave, som er personlig og der er lagt tanker i, frem for en dyr stor gave, der ingen følelser er bag.

De fleste af os vil gerne dyrke ideen om, at det er tanken der tæller, når vi modtager og giver en gave. Jo ældre en person bliver, jo mere og mere bliver det gældende. Det er derfor alfa omega, at du har hjertet med, når du skal finde den perfekte 70 års fødselsdagsgave til en du holder af. F.eks. vil en fotocollage eller et fotoalbum med billeder, ofte blive taget bedre i mod, end en ny trøje, en køkkenmaskine eller anden klassisk materiel gave.

Blandt de gaveideer du finder her, er der både personlige gaver til ham såvel som til hende. Er du i tvivl om hvad du skal give, kan de personlige gaver være et godt sted at starte.

 

70 års fødselsdagsgave til ham

70 år er en rigtig fin alder at nå, og det er ikke hver dag du bliver inviteret med til så fornem en fejring. Derfor er det på sin plads, at give en rigtig god 70 år fødselsdagsgave til ham. Og nu kommer spørgsmålet til 1 million; hvad er en god 70 års gave til mænd? Svaret er, at det kan være alt fra en god flaske vin til en robotstøvsuger. For et mere præcist svar, er det nødvendigt at vide mere end blot køn og alder på personen. F.eks. hvilken type han er, hans interesser, hobbyer, og hvilken relation du har til ham. Er det din mand? Far? Bror? Eller en god ven? Det er også en faktor, hvis du vil give den perfekte 70 års gave til ham.

 

Gaven til manden der har alt 70 år

Der er stor sandsynlighed for, at en mand på 70 år er typen der har alt. Han har haft lang tid, til at anskaffe sig alle de ting og sager, han har ønsket sig igennem årene. For det første har der været mange gaveanledninger, her i blandt årlige fødselsdagsgaver og julegaver. Men højst sandsynligt har han også fået både bryllupsgaver, jubilæumsgaver og kobberbryllup gaver. Så hvad kan du give af gode gaver, til en mand i en flot alder af 70 år der har alt?

 • Sjove plakater – Selvom man er ved at være af en ældre generation, kan man sagtens have humor! Giv en sjov plakat til ham i gave, som kan bringe ham smil på læben.
 • Personligt puslespil med billede – Kan han lide at lægge puslespil? Så giv ham et som han med 100% sikkerhed ikke har. Nemlig et personligt puslespil med billede. Evt. af ham og familien.
 • Gavesæt med rom, snaps eller portvin – Det gode ved gaver som kan konsumeres er, at de kan gives igen og igen. Derfor er det en perfekt gave til manden der har alt 70 år. Giv ham et gavesæt med rom, snaps eller portvin, afhængig af, hvad der er hans favorit.

Gave til far 70 år

Det er ikke hver dag at din far fylder 70 år. Sådan en speciel anledning kræver en helt speciel gave. Tjek evt. vores guide med gode gaver til far, eller få inspiration blandt 3 andre geniale gaveideer, som du får her:

 • Håndlavede metalfigurer – Giv ham en anderledes og rustik dekoration til hjemmet, i form af en håndlavet metalfigur. De fås med mange forskellige temaer – vælg evt. en med det tema, som han har arbejdet eller arbejder med.
 • Georg Jensen pengeclips eller kortholder med gravering – Er det på tide at skifte den overdimensionerede slidte læderpung ud? Prøv med en minimalistisk pengeclips eller kortholder fra Georg Jensen. Skal det være en personlig 70 års gave, kan de fås med gravering.
 • Glas med gravering – Om din far er til whisky, vin, øl eller endda te, så kan du få et sæt flotte glas med gravering. Det er en både skøn og personlig gave til far, som han uden tvivl vil elske at modtage i gave til hans 70 års fødselsdag.

70 års fødselsdagsgave til hende

Ligesom med fødselsdagsgaver til ham, kan det være en udfordring af finde en god 70 års fødselsdagsgave til hende. Den gode nyhed er dog, at vi har gjort benarbejdet for dig, og fundet en masse gode gaveideer du kan få inspiration fra. Så tjek listen, og se om du ikke kan finde den perfekte 70 års gave til hende i blandt dem. Eller du kan læse videre, hvor du kan få yderligere gaveinspiration.

 

Gave til mor 70 år

Din mor er uden tvivl er en af de mest betydningsfulde personer du har dit liv. Derfor vil du helt sikker også gerne give en betydningsfuld gave til hende. En betydningsfuld gave kan både være personlig, sjov eller praktisk. Det som er vigtigt, er at der er en ide bag gaven, og du ved, at den vil være betydningsfuld for din mor. Her får du inspiration til lige netop sådanne gaver, så du forhåbentlig kan finde den bedste gave til mor 70 år.

 • Månedlige fotoprints fra online album – Denne ide er en utrolig betydningsfuld gave. Særligt hvis hun også har børnebørn, og i ikke ser hinanden hver dag. Med de månedlige fotoprints, får hun nemlig sendt X antal fysiske billeder om måneden, valgt fra en online fotoalbum. Måske den bedste 70 års fødselsdagsgave til mor du kan give hende.
 • Elektrisk varmetæppe – Giv din mor et elektrisk varmetæppe, så hun aldrig skal sidde og fryse igen. Særligt hvis hun bor i et hus eller større lejlighed, hvor det kan tage tid at varme rummet op, er det elektriske varmetæppe en super god gaveide til hende.
 • Personlig stjernehimmel plakat – Vidste du, at du kan få en plakat, afbilledet stjernehimlen på en bestemt dato? Det kan være hendes fødselsdag, din fødselsdag eller en anden særlig dato. En anderledes og personlig 70 års gave til mor, som hun kun kan elske.

Gode gaveideer til bedsteforældre

Fylder man 70 år, er der chance for at man er blevet bedsteforælder. Derfor kan nogle 70 års gave og gaver til bedsteforældre, godt puttes i samme kategori. Har du ikke fundet den perfekte 70 års fødselsdagsgave på siden her, kan du med fordel tjekke vores guide med gode gaver til bedsteforældre, eller alternativt vores samling af gode gaver til mormor, bedstemor og farmor. Det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at finde den helt rigtige gaveide til bedsteforældrenes 70 års fødselsdag. De fylder trods alt kun 70 år en gang i livet, og fortjener derfor det bedste af det bedste.

 

Tillykke med de 70 år

Tilbage er der kun at sige tillykke med de 70 år til den runde fødselar, og rigtig god 70 års fødselsdagsfest. Udover gaverne, er der dog også nogle andre ting, så der skal planlægges, for at holde den absolut bedste 70 års fest. Det er bl.a.:

 • Sang til 70 års fødselsdag
 • Underholdning
 • Tale
 • Invitationer
 • Evt. digt

Har du både styr på gaverne samt ovenstående, har du opskriften på en yderst fremragende 70 års fødselsdagsfest. God fornøjelse!

Denne artikel er anmeldt af Linda Andersen (5/5)
5/5