Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste gaver til mænd - fede gaveideer til manden

Gaver til mænd 2021 – 100 fede mandegaver

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Gaver til mænd. Ja – hvor skal vi begynde? Populære gaver til mænd 2021, er ting som ure, armbånd, tøj og parfumer. Det er almindelige klassiske mandegaver, som er en vinder stort set hver gang. De er populære, men er det også de bedste gaver til ham? Det kan hurtigt blive kedeligt at give det samme igen og igen. De klassiske gaver til mænd er gode, men nogle gange er det også meget fedt, at give noget anderledes og helt uventet. Noget der overrasker, og giver et ekstra smil på læben hos ham, når han pakker den op. Og det er lige præcis den type gaveideer, vi kan hjælpe dig med at finde! Den type gaver er anderledes, sjove og personlige gaver til mænd, og det er dem vi her hos Genialegaver.dk skinner igennem på!

Nogle mænd er lette at finde gode gaver til, andre er ikke. Men en ting er sikkert – manden du skal give gave til, skal have en god gave! Og det får han uden tvivl, efter du har set vores mange gaveideer til mænd igennem. Det er uanset om det er en 18 års gave eller en gave til manden der har alt du søger inspiration til. Vi har nemlig samlet både betydningsfulde gaver til mænd, såvel som fede gaver til ham, og alt her i mellem.

Er han typen der er mere til de førnævnte klassiske gaveideer, så er det intet problem. Dem har vi nemlig også sneget end håndfuld ind af på listen. Så gå ombord blandt de bedste gaver til mænd 2021, og find den perfekte gaveide til ham.

Indholdsfortegnelse

De bedste gaveideer til mænd 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.
Fra: 139,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Fra: 120,00 DKK

Everyday Hero figur – Mand

Kender du en mand, som er en af hverdagens helte? Giv ham denne Everyday Hero figur i gave, som en hyldest til at være en af hverdagens helte. Det kan være din far, bror, onkel eller anden mand du mener fortjener den.
Fra: 349,00 DKK

Lommelygte med kraftigt LED lys

Denne anderledes lommelygte er formet som et bat og giver et utroligt krafitgt LED lys, som kan lyse selv store mørke områder op. Den perfekte lommelygte til dig der gerne vil føle dig tryg.
Fra: 199,00 DKK

Spionkamera-solbriller med indbygget kamera

Disse smarte spionkamera solbriller med indbygget kamera, er perfekt til dig der gerne vil filme diskret. Ligeledes er de gode til sport – f.eks. udendørs løb. Kameraet filer i fuld HD 1080P, så du får film af god kvalitet på trods af den lille størrelse.
Fra: 199,00 DKK

Guinness Varm Kakaopulver

Guinness varm kakaopulver er det perfekte kakaopulver for øl elskeren! Lav lækkert varm kakao med smag af den gode irske Guinness øl. En anederledes men lækker gaveide. Den skal prøves!
Fra: 119,00 DKK

Øl plakater

Vælg mellem en lang række flotte og sjove øl plakater. Der er alt fra øl defination, øl-elsker plakater og en guide over de forskellige øl typer. En fantastisk gaveide til enhver så elsker øl.
Fra: 129,00 DKK

Range Finder IMeter i Sort

Med range finder kan du med laser måle på til 600 meters afstand. Den har funktioner som pin seeker, target centre og kan samtidig måle hastighed på noget som bevæger sig. Range finderen er særligt genial golft og jagt.
Fra: 799,00 DKK

Smart bælte uden bæltespænde

Dette smarte bælte uden bæltespænde er fremtidens bælte! Som navnet antyder, kræver det nemlig ingen spænde at have på, og det er dermed meget mere behageligt. En genial gave, til de som hader bælter, men stadig ønsker at holde bukserne oppe!
Fra: 99,00 DKK

Weber grillkursus

Lær at grille – eller bliv endnu bedre til det – med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!
Fra: 300,00 DKK

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag. FÅ 20% RABAT MED KODEN: 278016
Fra: 187,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.
Fra: 289,00 DKK

Coca-Cola minikøleskab​

Hvis ham du leder efter gave til, elsker at drikke Coca Cola, er dette Coca Cola minikøleskab uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han nok skal tage godt i mod! Minikøleskabet har plads til 12 sodavandsdåser, og kan også tilsluttes bilen. Perfekt til en varm sommerdag eller lange roadtrips.
Fra: 1.249,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
Fra: 159,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.
Fra: 399,00 DKK

Special øl gaver

Giv en god special øl i gave. Vælg mellem mange spændende varianter i flere forskellige prisklasser. Vælg et par gode øl enkeltvis, eller giv en samlet sæt af gode øl, i en gaveæske eller kasse.
Fra: 65,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.
Fra: 219,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.
Fra: 299,00 DKK

Popcornmaskine Cinema Style

Biograf popcorn er uden tvivl de bedste popcorn! Måske er det også derfor, vi betaler umenneskelige overpriser for dem? Nu kan du lave dine egne lækre cinema style popcorn, ligeså billiget som de almindelige microovns popcorn! Popcornmaskinen er en af de bedste gaveideer til manden der har alt, og samtidig elsker popcorn.
Fra: 499,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.
Fra: 129,00 DKK

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Grillmaster BBQ kassen fra Chili Klaus er den perfekte gaveøske til ham, som elsker at grille, og elsker stærk mad. Der er masser af Chili Klaus lækkerier, og de er naturligvis utroligt stærke!
Fra: 549,00 DKK

Pain Away Massagepistol

Her får du en utroligt lækker massagepistol, til en rigtig god pris! Massagepistolen giver dybdegående massage i musklerne, og kan bruges både af ung og ældre. Særligt god til de som dyrker sport, og skal restituere musklerne. Samtidig øger den blodcirkulation. FÅ YDERLIGERE 7% RABAT PÅ MASSAGEPISTOLEN MED KODEN: KLIK7
Fra: 499,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Personlig lighter med navn eller billede

Giv en personlig lighter graveret navn, perosnlig hilsen eller billede. Lighteren er flot blank og lavet i kvalitetsmetal. En super fin lille gave, som modtageren altid kan have med sig i lommen.
Fra: 199,00 DKK

3D-tæppe med optisk illusion

Et super sjovt 3D-tæppe med optisk illusion. Tæppet giver en illusion af at der er et hul i gulvet. Det skal nok få gæsterne til at kigge en ekstra gang, og måske endda give dem et chock. En rigtig sjov gave som også kan bruges som practical joke.
Fra: 69,00 DKK

Ideer til gode mandegaver

I din søgen efter ideer til gode mandegaver, har du sikkert opdaget, at der faktisk findes rigtig mange gode gaveideer til dem. Det er på trods af, at de ofte selv, ikke har de helt lange lister med gaveønsker. Som bevismateriale nr. 1 kan du se vores liste ovenfor, som er propfyldt med både gode, fede og specielle gaver til mænd. Men en ting er af finde gaveideerne. Noget andet er, om de passer til lige netop den mand du leder efter gave til.

Et rigtig flot ur kan syntes som en god gaveide til mænd. Men hvis ham du skal give gave til, ikke går med ur, så er det ikke en god gaveide til lige netop ham. Det gør sig ligeledes gældende med typer af gaver. Er han den mest seriøse mand i verden, er det ikke en sjov gave du skal give til ham.

Her har vi noget til en hver type – så om han er familiens komiker, den seriøse businessmand eller eventyreren som ikke kan få nok af adrenalin, kan du finde en god gave til ham blandt ideerne.

 

Sjove gaver til mænd

Spasmageren, komikeren, ham der altid laver jokes. Alle familier og vennekredse har sådan en fætter. Måske er det din onkel, måske er det din partner. Uanset hvem der er familiens sjove fyr, så kan en gave der matcher hans personlighed, være et super godt gavevalg til ham.

Er han typen der laver practical jokes på hans venner og familie, så er en gaveanledning også en oplagt mulighed til at give ham lidt igen. Det kan du ligeledes gøre med en practical joke. Det kan være du pakker gaven ind i en anden indpakning. Eller at gaven i sig selv er sjov. Du kan endda gå så vidt at give en hadegave til ham. Blandt de mange mandegaver finder du adskillige sjove gaver til mænd, som egner sig perfekt som gave til familiens spasmager. Men husk, når du giver en sjov gave, kan du også forvente at få en retur, når han skal give dig en gave!

 

Gaver til mænd der har alt

Gaver til mænd der har alt – en af de mest populære gavetyper i nyere tid. Som storforbrugere køber mange, både mænd og kvinder, de ting de ønsker sig. Om det er en ny jakke til vinter, en ny parfume eller en sjov gadget man faldt over på nettet. Den tendens gør, at mange mennesker har rigtig mange ting. Og jo flere ting en person har, jo sværere er det ofte at finde gaver til ham. Deraf er ’’gaver til mænd der har alt’’ fænomenet opstået.

Kigger du f.eks. på en typisk liste over top 10 gaver til mænd, er der stor sandsynlighed for, at manden der har alt, allerede har mange dem. Det gælder derfor om at tænke ud af boksen, og finde på nogle anderledes gaveideer. Enter Geniale Gaver. Tjek vores liste igennem, hvor du vil finde adskillige spændende og specielle gaver til mænd. Der skal nok være en god mængde, som han ikke har i forvejen. For har han alle gaverne på listen i forvejen, kan han oprigtigt kalde sig for en mand der har alt. Og så er du som gavegiver i problemer! Chancen for det er dog ekstremt lille, og skulle du ske ikke at finde noget interessant til ham, så kom gerne igen ved hans næste fødselsdag eller anden anledning. Vi opdaterer nemlig listen med nye fede gaver til ham løbende.

 

Smykker og ure til mænd

Et ur eller et flot smykke, som f.eks. et armbånd, en ring eller lignende, er af og til en god gave til mænd. Dog ikke hvis det gives for ofte. Tricket ved at give gode gaver, er først og fremmest at give noget som har modtageren i tankerne, og ikke er for generelt. Det næste er at give forskellige typer gaver fra gang til gang, så de overrasker. Har du derfor givet et ur til ham i julegave, så giv ham noget helt andet i fødselsdagsgave. Når jeg siger noget helt andet, mener jeg ikke et smykke, det er stadig i samme kategori. Nej – det skal være noget uventet. Med andre ord, en anderledes eller speciel gave til ham.

Er du i tvivl om hvad der findes af anderledes og specielle gaver til mænd? Tag et kig på vores gaveliste ovenfor, og du får hurtigt inspiration til de første 50 ideer.

 

Fede gadgets til mænd

Droner, action kameraer, virtual reality briller er perfekte som mandegaver. Faktisk findes der rigtig mange fede gadgets til mænd. Er han til tech og elektronik, er det derfor en god mulighed for at give ham en fed gave. Det der kan være en udfordring med denne type gaver, er at de kan være i den høje prisklasse. Så med mindre det er dyre eksklusive gaver til mænd du er på udkig efter, så skal du have undersøgt markedet lidt, for at finde den rette gaveide.

Er det sådan en gave du er på udkig efter, kan vi hjælpe dig lidt på vej. Vi har nemlig samlet et godt udvalg af fede gadgets til mænd, som også er til at betale sig fra. Du finder både gadgets til under 500 kr., og endda et par stykker til under 100 kr.

 

Gaver til mænd på 70 år

Hvis du er op udkig efter gaver til mænd på 70 år, er der stor chance for, at det enten er til din far eller bedstefar. Er det en 70 års fødselsdagsgave til ham du skal finde, er det jo noget helt specielt. 70 år er en flot alder at nå, og det kræver en helt speciel gave til ham. De bedste gaver til mænd på 70, og gaver til bedsteforældre generelt, er personlige gaver. I den alder er man ligeglad med de nyeste gadgets og moderne tøj. Der er ikke så meget pjat. Her er en personlig gave meget mere passende.

Så hvad kan du give af personlige gaver til mænd på 70 år? Her er vi igen over i en grøft med mange muligheder, og det er jo herligt! Nogle gode personlige gaveideer til mænd, er bl.a. indgraveret ølglas med navn, en kortholder med indgravering (enten læder eller metal, afhængig af hvad modtageren er til), eller det kan være en flot fotoramme med et billede af familien. Har han børnebørn, er det også oplagt af få dem til at lave en hjemmelavet gave til ham. Hjemmelavede gaver er noget af det mest personlige, og er det fra børn, varmer det ekstra godt om hjertet.

 

Gaver til mænd 45 år

Hvad giver man af gaver til mænd på 45 år? For fem år siden gav du ham en stor 40 års fødselsdagsgave. Om yderligere 5 år, skal han helt sikkert have en god 50 års fødselsdagsgave. Så hvad kan du give manden på 45 år som er lige i mellem. Vi giver vores bud på 3 gode muligheder her:

  • Multiværktøj – Multiværktøj er en oplagt gave til mænd på 45 år. Det er både smart og praktisk, og så findes der et hav af forskellige modeller. Det betyder der er større chance for, at han ikke har det i forvejen.
  • Ting til grillen – Har en have, bliver der helt sikkert fyret op i grillen om sommeren (og måske også vinteren hvis han er en rigtig grillnørd). Er det tilfældet, er ting til grillen en fremragende gave. Tjek evt. vores ideer til gaver til grillmesteren.
  • En hængekøje – Hvem kan ikke lide at slappe af en gang i mellem? Hvilken bedre måde at gøre det på, end i en dejlig hængekøje. Giv manden på 45 en hængekøje i gave, og se lykken stråle ud af ham når han åbner den.
 

Hvad ønsker rigtige mænd sig i gave?

Rigtige mænd, er ofte karakteriseret som hårdtarbejdende mænd med fysiske jobs. De arbejder måske som murer, tømrer eller på en fabrik hvor de løfter tunge ting dagen lang. God mad er over en sund livsstil, og måske har de endda en mandehule derhjemme, med bar, poolbord og plakater med sjove tekster. Det er naturligvis ikke beskrivelsen på alle ’’rigtige mænd’’, men det er i høj grad beskrivelsen på stereotypen. Sådanne mænd, skal naturligvis have en rigtig mandegave! Så hvad ønsker rigtige mænd sig i gave? Vi har undersøgt sagen lidt, og kommer med 3 eksempler på gode gaveideer til rigtige mænd:

  • Værktøj – Værktøj er noget de fleste rigtige mænd er vilde med. For nogle er det rigtige værktøj næsten en religion, og noget de samler på. Er han vild med værktøj, hvorfor så ikke give ham det i gave?
  • Ting til mandehulen – Det kan være sjove plakater, en fed lampe eller en god flaske whisky. Har han en bar, er det også oplagt at give noget der kan bruges her.
  • Ølgaver – Ølgaver kan være pakker med gode special øl, men det kan også være ølgadgets. F.eks. en fed oplukker eller et lille fadølsanlæg.
Denne artikel er anmeldt af Carsten Sørensen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.