Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste gaver til mænd - fede gaveideer til manden

Bedste gaver til mænd 2021 – 100 fede gaveideer til manden

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Gaver til mænd. Ja – hvor skal vi begynde? Populære gaver til mænd 2021, er ting som ure, armbånd, tøj og parfumer. Det er almindelige klassiske gaveideer, som er en vinder stort set hver gang. De er populære, men er det også de bedste gaver til ham? Det kan hurtigt blive kedeligt at give det samme igen og igen. De klassiske gaver til mænd er gode, men nogle gange er det også meget fedt, at give noget anderledes og helt uventet. Noget der overrasker, og giver et ekstra smil på læben hos ham, når han pakker den op. Og det er lige præcis den type gaveideer, vi kan hjælpe dig med at finde! Den type gaver er anderledes, sjove og personlige gaver til mænd, og det er dem vi her hos Genialegaver.dk skinner igennem på!

Nogle mænd er lette at finde gode gaver til, andre er ikke. Men en ting er sikkert – manden du skal give gave til, skal have en god gave! Og det får han uden tvivl, efter du har set vores mange gaveideer til mænd igennem. Det er uanset om det er en 18 års gave eller en gave til manden der har alt du søger inspiration til. Vi har nemlig samlet både betydningsfulde gaver til mænd, såvel som fede gaver til ham, og alt her i mellem.

Er han typen der er mere til de førnævnte klassiske gaveideer, så er det intet problem. Dem har vi nemlig også sneget end håndfuld ind af på listen. Så gå ombord blandt de bedste gaver til mænd 2021, og find den perfekte gaveide til ham.

Indholdsfortegnelse

De bedste gaveideer til mænd 2021

Boksebold til skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt en super sjov gave. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.
Fra: 119,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.
Fra: 299,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.
Fra: 139,00 DKK

Jerrycan Bar med 2 glas

Jerrycan minibar på 20 liter med plads til 2 glas, dåser og en flaske af hans yndlings alkohol. Sjov gave som han næsten med garanti ikke ejer i forvejen, og som han heller ikke forventer at få i gave. En af de mere geniale gaveideer til ham som har alt og elsker ting med motor og benzin.
Fra: 1.199,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.
Fra: 79,00 DKK

Burritotæppe

Kender du en der elsker mexicansk mad? Med burittotæppet kan du lave dig selv om til en stor lækker buritto! Køb det til dig selv eller en som du ved elsker burittoer.
Fra: 249,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.
Fra: 2.992,00 DKK

Høretelefoner

Bliver der gamet meget? Eller hørt meget musik over telefonen? Hovedtelefoner er altid gode at have, da de kan bruges i mange situationer. De fås i forskellige prisklasser og designs og er egnet til både ham og hende.
Fra: 39,00 DKK

Fede højttalere

Er musik bare det bedste? Så giver det mere end god mening at give et par gode højttalere, så der kan skrues helt op, når favoritnumrene skal lyttes til. Især en trådløs højttaler kan være en rigtig god gave!
Fra: 100,00 DKK

Lækkert fladskærms TV

Hvem kan ikke bruge et nyt fladskærms TV? Det er især egnet, hvis der spilles meget PlayStation eller ses mange film hver uge. Proshop har et væld af mærker og størrelser at vælge mellem.
Fra: 1.179,00 DKK

Stand up paddle board

Kan han eller hun godt lide at være meget aktiv? Så er et stand up paddle board den perfekte gave. Der kan padles i mange timer på sø og på hav. Der følger også en pagaj med i købet.
Fra: 2.189,00 DKK

Bordgrill

Der er ikke noget så lækkert som en frisklavet panini eller varm sandwich. Det kan der laves i stride strømme med en bordgrill! Den er hurtig varm og nem at gøre ren.
Fra: 296,00 DKK

Blue Light Briller til skærmkiggeren

Bruges computeren, telefonen eller måske fjernsynet meget er et par Blue Light Briller den perfekte gave. De blokerer for 92% af det blå lys fra skærmen, hvilket giver mindre hovedpine og bedre søvn.
Fra: 479,00 DKK

Smarte in-ear høretelefoner

Disse høretelefoner egner sig perfekt til den aktive, da de har et specialudviklet ørekrogdesign, en høj vandtæthed og en høj batterikapacitet. De vejer kun 8 gram og forstyrrer derfor ikke meget under træning.
Fra: 800,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 319,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Chili Klaus Last Man Standing Spil​

I dette sjove spil fra Chili Klaus, gælder det om at komme rundt på pladen og samle point. Du får point ved at spise chilikugler, som har 5 forskellige styrker. En af de sjove gaver, som ikke er for tøsedrenge! Udfordre vennerne til at spil, og se hvem der kan klare mest chili.
Fra: 299,00 DKK

Himitsu-Bako Hemmelig Æske

Denne fine pusleboks er håndlavet i Japan. Æsken har adskillige mekanismer, og små trin som skal klares for at den kan åbnes. Giv den som enkeltstående gave, hvor modtageren kan bruge den som puslespil, eller som eksklusiv gaveæske, hvor du har gemt endnu en gave indeni, som modtageren skal bruge hjernen for at få.
Fra: 495,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Lyngby krystal whiskysæt i 5 dele

Et flot whiskysæt fra Lyngby i krystal. Sættet består af karaffel og 4 whiskeyglas. Perfekt gave til whsikyelskeren. Sættet er ikke kun praktisk og god til whisky, det er også utroligt dekorativt. Giv det evt. med en god flaske whisky.
Fra: 549,95 DKK 399,95 DKK

Seje 3D puslespil i træ

Puslespil bliver man aldrig for gammel til og slet ikke, når det er i 3D! Der er både en flot cabriolet, et sejt tog og en cool motorcykel at vælge mellem, som bare venter på at blive samlet.
Fra: 229,00 DKK

RETROit Canvas Sækkestol​

RETROit Canvas sækkestolen er en udvikling af den klassiske sækkestol. En sækkestol 2.0! Den er lavet af 2 selvstændige sække. Når du sætter dig på den ene, presser den anden op og stytter ryggen. Den er lavet i et flot design, er super komfortabel og af god dansk kvalitet. Perfekt til drengeværelset hvor han kan sidde og spille Playstation i den, eller blot slappe af i og se en god film. Fed gave til teenage drengen.
Fra: 1.999,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Kelvin.36 Multiværktøj

Er et multiværktøj den perfekte gave? Denne er i hvert fald tæt på, da den har målebånd, vaterpas, hammer og skruetrækker med 26 forskellige bits. Det er lige før, det er den perfekte gave til en handyman.
Fra: 469,00 DKK

Whisky karamel

Skal der noget nyt til? Så prøv at give disse lækre og anderledes whisky karameller fra House of Fudge. Det er en perfekt gave til whisky-elskeren, men gaven støtter samtidig også kampen mod kræft.
Fra: 69,00 DKK

Ideer til gode gaver til mænd

I din søgen efter ideer til gode gaver til mænd, har du sikkert opdaget, at der faktisk findes rigtig mange gode gaveideer til dem. Det er på trods af, at de ofte selv, ikke har de helt lange lister med gaveønsker. Som bevismateriale nr. 1 kan du se vores liste ovenfor, som er propfyldt med både gode, fede og specielle gaver til mænd. Men en ting er af finde gaveideerne. Noget andet er, om de passer til lige netop den mand du leder efter gave til.

Et rigtig flot ur kan syntes som en god gaveide til mænd. Men hvis ham du skal give gave til, ikke går med ur, så er det ikke en god gaveide til lige netop ham. Det gør sig ligeledes gældende med typer af gaver. Er han den mest seriøse mand i verden, er det ikke en sjov gave du skal give til ham.

Her har vi noget til en hver type – så om han er familiens komiker, den seriøse businessmand eller eventyreren som ikke kan få nok af adrenalin, kan du finde en god gave til ham blandt ideerne.

 

Sjove gaver til mænd

Spasmageren, komikeren, ham der altid laver jokes. Alle familier og vennekredse har sådan en fætter. Måske er det din onkel, måske er det din partner. Uanset hvem der er familiens sjove fyr, så kan en gave der matcher hans personlighed, være et super godt gavevalg til ham.

Er han typen der laver practical jokes på hans venner og familie, så er en gaveanledning også en oplagt mulighed til at give ham lidt igen. Det kan du ligeledes gøre med en practical joke. Det kan være du pakker gaven ind i en anden indpakning. Eller at gaven i sig selv er sjov. Du kan endda gå så vidt at give en hadegave til ham. Blandt gaveideerne finder du adskillige sjove gaver til mænd, som egner sig perfekt som gave til familiens spasmager. Men husk, når du giver en sjov gave, kan du også forvente at få en retur, når han skal give dig en gave!

 

Gaver til mænd der har alt

Gaver til mænd der har alt – en af de mest populære gavetyper i nyere tid. Som storforbrugere køber mange, både mænd og kvinder, de ting de ønsker sig. Om det er en ny jakke til vinter, en ny parfume eller en sjov gadget man faldt over på nettet. Den tendens gør, at mange mennesker har rigtig mange ting. Og jo flere ting en person har, jo sværere er det ofte at finde gaver til ham. Deraf er ’’gaver til mænd der har alt’’ fænomenet opstået.

Kigger du f.eks. på en typisk liste over top 10 gaver til mænd, er der stor sandsynlighed for, at manden der har alt, allerede har mange dem. Det gælder derfor om at tænke ud af boksen, og finde på nogle anderledes gaveideer. Enter Geniale Gaver. Tjek vores liste igennem, hvor du vil finde adskillige spændende og specielle gaver til mænd. Der skal nok være en god mængde, som han ikke har i forvejen. For har han alle gaverne på listen i forvejen, kan han oprigtigt kalde sig for en mand der har alt. Og så er du som gavegiver i problemer! Chancen for det er dog ekstremt lille, og skulle du ske ikke at finde noget interessant til ham, så kom gerne igen ved hans næste fødselsdag eller anden anledning. Vi opdaterer nemlig listen med nye fede gaver til ham løbende.

 

Smykker og ure til mænd

Et ur eller et flot smykke, som f.eks. et armbånd, en ring eller lignende, er af og til en god gave til mænd. Dog ikke hvis det gives for ofte. Tricket ved at give gode gaver, er først og fremmest at give noget som har modtageren i tankerne, og ikke er for generelt. Det næste er at give forskellige typer gaver fra gang til gang, så de overrasker. Har du derfor givet et ur til ham i julegave, så giv ham noget helt andet i fødselsdagsgave. Når jeg siger noget helt andet, mener jeg ikke et smykke, det er stadig i samme kategori. Nej – det skal være noget uventet. Med andre ord, en anderledes eller speciel gave til ham.

Er du i tvivl om hvad der findes af anderledes og specielle gaver til mænd? Tag et kig på vores gaveliste ovenfor, og du får hurtigt inspiration til de første 50 ideer.

 

Fede gadgets til mænd

Droner, action kameraer, virtual reality briller. Der findes rigtig mange fede gadgets til mænd. Er han til tech og elektronik, er det derfor en god mulighed for at give ham en fed gave. Det der kan være en udfordring med denne type gaver, er at de kan være i den høje prisklasse. Så med mindre det er dyre eksklusive gaver til mænd du er på udkig efter, så skal du have undersøgt markedet lidt, for at finde den rette gaveide.

Er det sådan en gave du er på udkig efter, kan vi hjælpe dig lidt på vej. Vi har nemlig samlet et godt udvalg af fede gadgets til mænd, som også er til at betale sig fra. Du finder både gadgets til under 500 kr., og endda et par stykker til under 100 kr.

 

Gaver til mænd på 70 år

Hvis du er op udkig efter gaver til mænd på 70 år, er der stor chance for, at det enten er til din far eller bedstefar. Er det en 70 års fødselsdagsgave til ham du skal finde, er det jo noget helt specielt. 70 år er en flot alder at nå, og det kræver en helt speciel gave til ham. De bedste gaver til mænd på 70, og gaver til bedsteforældre generelt, er personlige gaver. I den alder er man ligeglad med de nyeste gadgets og moderne tøj. Der er ikke så meget pjat. Her er en personlig gave meget mere passende.

Så hvad kan du give af personlige gaver til mænd på 70 år? Her er vi igen over i en grøft med mange muligheder, og det er jo herligt! Nogle gode personlige gaveideer til mænd, er bl.a. indgraveret ølglas med navn, en kortholder med indgravering (enten læder eller metal, afhængig af hvad modtageren er til), eller det kan være en flot fotoramme med et billede af familien. Har han børnebørn, er det også oplagt af få dem til at lave en hjemmelavet gave til ham. Hjemmelavede gaver er noget af det mest personlige, og er det fra børn, varmer det ekstra godt om hjertet.

 

Gaver til mænd 45 år

Hvad giver man af gaver til mænd på 45 år? For fem år siden gav du ham en stor 40 års fødselsdagsgave. Om yderligere 5 år, skal han helt sikkert have en god 50 års fødselsdagsgave. Så hvad kan du give manden på 45 år som er lige i mellem. Vi giver vores bud på 3 gode muligheder her:

  • Multiværktøj – Multiværktøj er en oplagt gave til mænd på 45 år. Det er både smart og praktisk, og så findes der et hav af forskellige modeller. Det betyder der er større chance for, at han ikke har det i forvejen.
  • Ting til grillen – Har en have, bliver der helt sikkert fyret op i grillen om sommeren (og måske også vinteren hvis han er en rigtig grillnørd). Er det tilfældet, er ting til grillen en fremragende gave. Tjek evt. vores ideer til gaver til grillmesteren.
  • En hængekøje – Hvem kan ikke lide at slappe af en gang i mellem? Hvilken bedre måde at gøre det på, end i en dejlig hængekøje. Giv manden på 45 en hængekøje i gave, og se lykken stråle ud af ham når han åbner den.
 

Hvad ønsker rigtige mænd sig i gave?

Rigtige mænd, er ofte karakteriseret som hårdtarbejdende mænd med fysiske jobs. De arbejder måske som murer, tømrer eller på en fabrik hvor de løfter tunge ting dagen lang. God mad er over en sund livsstil, og måske har de endda en mandehule derhjemme, med bar, poolbord og plakater med sjove tekster. Det er naturligvis ikke beskrivelsen på alle ’’rigtige mænd’’, men det er i høj grad beskrivelsen på stereotypen. Så hvad ønsker rigtige mænd sig i gave? Vi har undersøgt sagen lidt, og kommer med 3 eksempler på gode gaveideer til rigtige mænd:

  • Værktøj – Værktøj er noget de fleste rigtige mænd er vilde med. For nogle er det rigtige værktøj næsten en religion, og noget de samler på. Er han vild med værktøj, hvorfor så ikke give ham det i gave?
  • Ting til mandehulen – Det kan være sjove plakater, en fed lampe eller en god flaske whisky. Har han en bar, er det også oplagt at give noget der kan bruges her.
  • Ølgaver – Ølgaver kan være pakker med gode special øl, men det kan også være ølgadgets. F.eks. en fed oplukker eller et lille fadølsanlæg.
Denne artikel er anmeldt af Carsten Sørensen (5/5)
5/5