Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste gaver til mænd - fede gaveideer til manden

Gaver til mænd 2021 – 100 fede mandegaver

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Gaver til mænd. Ja – hvor skal vi begynde? Populære gaver til mænd 2021, er ting som ure, armbånd, tøj og parfumer. Det er almindelige klassiske mandegaver, som er en vinder stort set hver gang. De er populære, men er det også de bedste gaver til ham? Det kan hurtigt blive kedeligt at give det samme igen og igen. De klassiske gaver til mænd er gode, men nogle gange er det også meget fedt, at give noget anderledes og helt uventet. Noget der overrasker, og giver et ekstra smil på læben hos ham, når han pakker den op. Og det er lige præcis den type gaveideer, vi kan hjælpe dig med at finde! Den type gaver er anderledes, sjove og personlige gaver til mænd, og det er dem vi her hos Genialegaver.dk skinner igennem på!

Nogle mænd er lette at finde gode gaver til, andre er ikke. Men en ting er sikkert – manden du skal give gave til, skal have en god gave! Og det får han uden tvivl, efter du har set vores mange gaveideer til mænd igennem. Det er uanset om det er en 18 års gave eller en gave til manden der har alt du søger inspiration til. Vi har nemlig samlet både betydningsfulde gaver til mænd, såvel som fede gaver til ham, og alt her i mellem.

Er han typen der er mere til de førnævnte klassiske gaveideer, så er det intet problem. Dem har vi nemlig også sneget end håndfuld ind af på listen. Så gå ombord blandt de bedste gaver til mænd 2021, og find den perfekte gaveide til ham.

Indholdsfortegnelse

De bedste gaveideer til mænd 2021

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 127,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.

Fra: 139,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.

Fra: 289,00 DKK

Do Your Rum sæt

Do Your Rum sæt indeholder flasker samt en lang række ingredienser til at lave din helt egen version af en krydret rom. Den perfekte gave til ham eller hende der elsker rom, og hvad mere er, elsker at eksperimentere og få nye smagsoplevelser.

Fra: 279,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Fra: 200,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 129,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Din Vejrstation Storm Glass, er an anderledes og dekorativ vejrstation. Ved at aflæse krystallerne i glasset, kan du forudse vejret. Glasdråben skal blot placeres på træpladen, og du vil efterfølgende se krystallerne i glasset ændre sig i forhold til om der vind, solskin, regn eller hvilken som helst anden type vejr.

Fra: 189,00 DKK

Boksebold til skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt en super sjov gave. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.

Fra: 99,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask ham med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.

Fra: 129,00 DKK

Smarte overvågningskameraer (nem opsætning)

De smarte overvågningskameraer fra Nexsmart er uden abonnement. De kan følge med fra din mobil lige meget hvor du er i verden. Dertil er opsætningen super nem, og kan klares på under 1 minut. Du får her rigtig meget overvågnignskamera for pengene, og så det er nemt og lige til at gå i gang med.

Fra: 299,00 DKK

Personlig champagnesabel med indgravering

En super flot og stilfuld champagnesabel, fremstillet i rustfrit stål og oliventræ. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Dertil kommer den i en flot sort gaveæske. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.

Fra: 395,00 DKK

Lommelygte med kraftigt LED lys

Denne anderledes lommelygte er formet som et bat og giver et utroligt krafitgt LED lys, som kan lyse selv store mørke områder op. Den perfekte lommelygte til dig der gerne vil føle dig tryg.

Fra: 199,00 DKK

Do Your Whiskey sæt

Med sættet her kan du spice din egen whisky godt og grundigt op, med en af de mange spændende ingredienser i sættet. En genial gave til ham eller hende der elsker whisky. Du får både ingredienser, whiskeysten og flasker med i sættet.

Fra: 279,00 DKK

Coca-Cola minikøleskab​

Hvis ham du leder efter gave til, elsker at drikke Coca Cola, er dette Coca Cola minikøleskab uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han nok skal tage godt i mod! Minikøleskabet har plads til 12 sodavandsdåser, og kan også tilsluttes bilen. Perfekt til en varm sommerdag eller lange roadtrips.

Fra: 1.249,00 DKK

Gaveæske med Baileys-chokolade

Så er der dømt slik aften for de voksne! Denne fantastiske gaveæske er nemlig fyldt til randen med lækkert Baileys chokolade. Forkæl en rigtig Baileys elsker med den, eller forkæl dig selv hvis du ikke kan lade vær – vi forstår dig godt!

Fra: 449,00 DKK

Globusbarskab i eukalyptustræ

Globusbarskabet her er mulgivis en af verdens fedeste og mest dekorative barskabe! Globussen har plads til både flasker og glas, og nendenunder er der plads til yderligere. Barskabet har samtidig hjul, så det nemt kan rykkes rundt på.

Fra: 1.069,00 DKK

Nordic Grooming skægplejeprodukter

Hvis du virkelig vil forkæle manden med skæg, så bør du overveje Nordic Groomings højkvalitets skægplejeprodukter. Alle produkterne er håndlavet og økologiske. Det er produkter til at gro og vedligeholde skægget i højeste klasse, som en hver mand med respekt for sit skæg vil sætte stor pris på. Se det flotte udvalg.

Fra: 89,00 DKK

Lightning Reaction Reloaded reaktionsspil

I denne sjove reaktionsspil gælder det om at være hurtigt! Den som har den ringeste reaktionsevne får stød. Spillet kan spilles 2-4 spillere og er vanvittgt sjovt!

Fra: 229,00 DKK

LAGUIOLE Momuy Steakknive i træ gavekasse

Her får du 6 stk. LAGUIOLE Momuy Steak knive i bedste kvalitet. Samtidig kommer knivene i en super flot og eksklusiv gaveæske. Perfekt gaveide til ham som elsker kød, at grille eller skal have en fornem gave i den ene aller anden anledning.

Fra: 695,00 DKK

Ølglas sæt med 6 smageglas – 3 forskellige

Dette Birrateque ølglas sæt består af 6 ølglas – 3 forskellige slags. Tester, IPA/Ale og Hvede ølgas. Ølglassene er lavet til ølsmagninger og er uden tvivl af de bedste gaver til manden der elsker øl.

Fra: 249,95 DKK

Rustik øl plakat ”Øl guiden”

Denne rustikke øl plakat med navnet Øl Guiden, er i sandhed en guide til øl. Den viser nemlig mange forskellige typer på en båe informativ og dekorativ måde. En fantastisk gave til manden der elsker øl. Fås i flere farver.

Fra: 189,00 DKK

Lyngby whiskysæt Brillante i 5 dele

I denne flotte og eksklusive whiskysæt fra Lyngby, får du 4 whiskyglas samt en smuk karaffel. Karaflen er på 0,85 l mens hvert whiskyglas kan indeholde 34 cl whisky. Ligeså brugbart som det er dekorativt.

Fra: 549,95 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.

Fra: 159,00 DKK

Personlig vinkøler med gravering

Den personlige vinkøler med gravering, er den oplagte personlige gave til en der elsker vin. Få modtagerens navn eller evt. en lille hilsen graveret på vinkøleren. En vinkøler er en god gave, ,men en personlig vinkøler er en genial gave!

Fra: 345,00 DKK

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Fra: 39,00 DKK

Smart pizzaovn til bordet

Med denne smarte lille pizzaovn, kan du nemt og hurtitgt lave den perfekte pizza med en super sprød og lækker bund. Ovnen har et keramisk bagesten samt et dobbelt varmeelement. Kan både bruges til at lave egne pizzaer og opvarme frosne.

Fra: 799,00 DKK

Star Wars Stormtrooper karaffel

Kender du en Star Wars fan som også elsker en god whisky eller rom? Så har du her den perfekte gave til ham eller hende – nemlig en Star Wars Stormtrooper karaffel! Den kan naturligvis indeholde mere end blot whisky og rom. Faktisk kan du fylde den med din yndlingsdrik, uanset hvad det er, og så er den også super flot blot at have stående som pynt.

Fra: 249,00 DKK

Ideer til gode mandegaver

I din søgen efter ideer til gode mandegaver, har du sikkert opdaget, at der faktisk findes rigtig mange gode gaveideer til dem. Det er på trods af, at de ofte selv, ikke har de helt lange lister med gaveønsker. Som bevismateriale nr. 1 kan du se vores liste ovenfor, som er propfyldt med både gode, fede og specielle gaver til mænd. Men en ting er af finde gaveideerne. Noget andet er, om de passer til lige netop den mand du leder efter gave til.

Et rigtig flot ur kan syntes som en god gaveide til mænd. Men hvis ham du skal give gave til, ikke går med ur, så er det ikke en god gaveide til lige netop ham. Det gør sig ligeledes gældende med typer af gaver. Er han den mest seriøse mand i verden, er det ikke en sjov gave du skal give til ham.

Her har vi noget til en hver type – så om han er familiens komiker, den seriøse businessmand eller eventyreren som ikke kan få nok af adrenalin, kan du finde en god gave til ham blandt ideerne.

 

Sjove gaver til mænd

Spasmageren, komikeren, ham der altid laver jokes. Alle familier og vennekredse har sådan en fætter. Måske er det din onkel, måske er det din partner. Uanset hvem der er familiens sjove fyr, så kan en gave der matcher hans personlighed, være et super godt gavevalg til ham.

Er han typen der laver practical jokes på hans venner og familie, så er en gaveanledning også en oplagt mulighed til at give ham lidt igen. Det kan du ligeledes gøre med en practical joke. Det kan være du pakker gaven ind i en anden indpakning. Eller at gaven i sig selv er sjov. Du kan endda gå så vidt at give en hadegave til ham. Blandt de mange mandegaver finder du adskillige sjove gaver til mænd, som egner sig perfekt som gave til familiens spasmager. Men husk, når du giver en sjov gave, kan du også forvente at få en retur, når han skal give dig en gave!

 

Gaver til mænd der har alt

Gaver til mænd der har alt – en af de mest populære gavetyper i nyere tid. Som storforbrugere køber mange, både mænd og kvinder, de ting de ønsker sig. Om det er en ny jakke til vinter, en ny parfume eller en sjov gadget man faldt over på nettet. Den tendens gør, at mange mennesker har rigtig mange ting. Og jo flere ting en person har, jo sværere er det ofte at finde gaver til ham. Deraf er ’’gaver til mænd der har alt’’ fænomenet opstået.

Kigger du f.eks. på en typisk liste over top 10 gaver til mænd, er der stor sandsynlighed for, at manden der har alt, allerede har mange dem. Det gælder derfor om at tænke ud af boksen, og finde på nogle anderledes gaveideer. Enter Geniale Gaver. Tjek vores liste igennem, hvor du vil finde adskillige spændende og specielle gaver til mænd. Der skal nok være en god mængde, som han ikke har i forvejen. For har han alle gaverne på listen i forvejen, kan han oprigtigt kalde sig for en mand der har alt. Og så er du som gavegiver i problemer! Chancen for det er dog ekstremt lille, og skulle du ske ikke at finde noget interessant til ham, så kom gerne igen ved hans næste fødselsdag eller anden anledning. Vi opdaterer nemlig listen med nye fede gaver til ham løbende.

 

Smykker og ure til mænd

Et ur eller et flot smykke, som f.eks. et armbånd, en ring eller lignende, er af og til en god gave til mænd. Dog ikke hvis det gives for ofte. Tricket ved at give gode gaver, er først og fremmest at give noget som har modtageren i tankerne, og ikke er for generelt. Det næste er at give forskellige typer gaver fra gang til gang, så de overrasker. Har du derfor givet et ur til ham i julegave, så giv ham noget helt andet i fødselsdagsgave. Når jeg siger noget helt andet, mener jeg ikke et smykke, det er stadig i samme kategori. Nej – det skal være noget uventet. Med andre ord, en anderledes eller speciel gave til ham.

Er du i tvivl om hvad der findes af anderledes og specielle gaver til mænd? Tag et kig på vores gaveliste ovenfor, og du får hurtigt inspiration til de første 50 ideer.

 

Fede gadgets til mænd

Droner, action kameraer, virtual reality briller er perfekte som mandegaver. Faktisk findes der rigtig mange fede gadgets til mænd. Er han til tech og elektronik, er det derfor en god mulighed for at give ham en fed gave. Det der kan være en udfordring med denne type gaver, er at de kan være i den høje prisklasse. Så med mindre det er dyre eksklusive gaver til mænd du er på udkig efter, så skal du have undersøgt markedet lidt, for at finde den rette gaveide.

Er det sådan en gave du er på udkig efter, kan vi hjælpe dig lidt på vej. Vi har nemlig samlet et godt udvalg af fede gadgets til mænd, som også er til at betale sig fra. Du finder både gadgets til under 500 kr., og endda et par stykker til under 100 kr.

 

Gaver til mænd på 70 år

Hvis du er op udkig efter gaver til mænd på 70 år, er der stor chance for, at det enten er til din far eller bedstefar. Er det en 70 års fødselsdagsgave til ham du skal finde, er det jo noget helt specielt. 70 år er en flot alder at nå, og det kræver en helt speciel gave til ham. De bedste gaver til mænd på 70, og gaver til bedsteforældre generelt, er personlige gaver. I den alder er man ligeglad med de nyeste gadgets og moderne tøj. Der er ikke så meget pjat. Her er en personlig gave meget mere passende.

Så hvad kan du give af personlige gaver til mænd på 70 år? Her er vi igen over i en grøft med mange muligheder, og det er jo herligt! Nogle gode personlige gaveideer til mænd, er bl.a. indgraveret ølglas med navn, en kortholder med indgravering (enten læder eller metal, afhængig af hvad modtageren er til), eller det kan være en flot fotoramme med et billede af familien. Har han børnebørn, er det også oplagt af få dem til at lave en hjemmelavet gave til ham. Hjemmelavede gaver er noget af det mest personlige, og er det fra børn, varmer det ekstra godt om hjertet.

 

Gaver til mænd 45 år

Hvad giver man af gaver til mænd på 45 år? For fem år siden gav du ham en stor 40 års fødselsdagsgave. Om yderligere 5 år, skal han helt sikkert have en god 50 års fødselsdagsgave. Så hvad kan du give manden på 45 år som er lige i mellem. Vi giver vores bud på 3 gode muligheder her:

  • Multiværktøj – Multiværktøj er en oplagt gave til mænd på 45 år. Det er både smart og praktisk, og så findes der et hav af forskellige modeller. Det betyder der er større chance for, at han ikke har det i forvejen.
  • Ting til grillen – Har en have, bliver der helt sikkert fyret op i grillen om sommeren (og måske også vinteren hvis han er en rigtig grillnørd). Er det tilfældet, er ting til grillen en fremragende gave. Tjek evt. vores ideer til gaver til grillmesteren.
  • En hængekøje – Hvem kan ikke lide at slappe af en gang i mellem? Hvilken bedre måde at gøre det på, end i en dejlig hængekøje. Giv manden på 45 en hængekøje i gave, og se lykken stråle ud af ham når han åbner den.
 

Hvad ønsker rigtige mænd sig i gave?

Rigtige mænd, er ofte karakteriseret som hårdtarbejdende mænd med fysiske jobs. De arbejder måske som murer, tømrer eller på en fabrik hvor de løfter tunge ting dagen lang. God mad er over en sund livsstil, og måske har de endda en mandehule derhjemme, med bar, poolbord og plakater med sjove tekster. Det er naturligvis ikke beskrivelsen på alle ’’rigtige mænd’’, men det er i høj grad beskrivelsen på stereotypen. Sådanne mænd, skal naturligvis have en rigtig mandegave! Så hvad ønsker rigtige mænd sig i gave? Vi har undersøgt sagen lidt, og kommer med 3 eksempler på gode gaveideer til rigtige mænd:

  • Værktøj – Værktøj er noget de fleste rigtige mænd er vilde med. For nogle er det rigtige værktøj næsten en religion, og noget de samler på. Er han vild med værktøj, hvorfor så ikke give ham det i gave?
  • Ting til mandehulen – Det kan være sjove plakater, en fed lampe eller en god flaske whisky. Har han en bar, er det også oplagt at give noget der kan bruges her.
  • Ølgaver – Ølgaver kan være pakker med gode special øl, men det kan også være ølgadgets. F.eks. en fed oplukker eller et lille fadølsanlæg.
Denne artikel er anmeldt af Carsten Sørensen (5/5)
5/5