Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Bedste gaver til mænd - fede gaveideer til manden

Gaver til mænd 2024 – 100 fede mandegaver til rigtige mænd

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Gaver til mænd. Ja – hvor skal vi begynde? Populære gaver til mænd i år, er ting som ure, armbånd, tøj og parfumer. Det er almindelige klassiske mandegaver, som er en vinder stort set hver gang. De er populære, men er det også de bedste gaver til ham? Det kan hurtigt blive kedeligt at give det samme igen og igen. 

De klassiske gaver til mænd er gode, men nogle gange er det også meget fedt, at give noget anderledes og helt uventet. Noget der overrasker, og giver et ekstra smil på læben hos ham, når han pakker den op. Og det er lige præcis den type gaveideer, vi kan hjælpe dig med at finde! Den type gaver er anderledes, sjove og personlige gaver til mænd, og det er dem vi her hos Genialegaver.dk skinner igennem på!

Årets bedste gaver til mænd 2024

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Fodboldtrøjer med eget navn og nummer​

Hvis du leder efter gode personlige gaveideer til en fodboldfan, så er en hans yndlings fodboldtrøje med eget navn og nummer det perfekte valg. Vælg t-shirten fra hans yndlings fodboldhold, og få skrevet hans eget navn eller efternavn bagpå, med et nummer af eget valg. En af de fedeste personlige gaver til ham der elsker fodbold.

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Danmarks Landsholdstrøjer

Enhver foldboldfan vil elske en af Danmarks landsholdstrøjer. Vælg mellem både de nyeste samt ældre modeller, både dem til hjemmebane og udebane. Samtidig fås de i alle tænkelige størrelser, og du kan endda tilføje eget print bagpå, så det evt. har modtagerens navn og yndlings nummer.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

U.S. Polo Assn. herretøj

Klassisk og komfortabelt herretøj fra U.S. Polo Assn. Perfekt til den modebevidste mand, der værdsætter kvalitet.

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Ringe til mænd fra Northern Legacy

Northern Legacy tilbyder et flot udvalg af moderne ringe til mænd, til yderst gode priser. Deres bestsellere er ringene med Black Onyx sten og med kompas, men de har også et stort udvalg af mange andre flotte modeller. Se det fulde udvalg via linket.

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Halskæder til mænd fra Northern Legacy

Giv en flot halskæde fra Northern Legacy i gave til ham! Vælg mellem flotte udgaver med bl.a. kompas og nordisk mytologi. Se det fulde udvalg via linket.

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Retro Arkademaskiner - En hver mands drengedrøm!

Tag en tur ned ad memory lane med disse fede retro arkademaskiner. Ideel til spilentusiaster - disse maskiner bringer klassiske spil tilbage til livet og er en perfekt tilføjelse til ethvert spillerum eller samlingssted

Gigantisk Chokolade Toblerone - 2 kg

Gør chokoladeelskerens dag med denne gigantiske Toblerone på hele 2 kg! Perfekt til de søde øjeblikke, hvor kun det bedste og største vil gøre. En uovertruffen gave til enhver lejlighed.

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Chokoladeæske med Værktøj

Overrask en handyman eller DIY-entusiast med denne unikke chokoladeæske. Med chokoladeværktøj der ligner skruenøgler og hammer, er det en ideel gave til dem, der nyder at arbejde med hænderne. Både lækker og dekorativ!

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Arkademaskine med 100 forskellige spil

Giv en nostalgisk gave med denne Arcade Machine. Perfekt til spilentusiaster og dem, der savner spillehallernes dage. En sjov og underholdende måde at bringe den klassiske arcade-stemning ind i hjemmet.

The Jerrycan Bar

Overrask med The Jerrycan Bar, en unik og stilfuld måde at opbevare og servere dine favoritdrikke. Perfekt til den, der elsker unikke og kreative løsninger i hjemmet. En fantastisk gaveidé, der kombinerer design og funktionalitet.

Kraftig Genopladelig Håndholdt støvsuger til bilen

Hold din bil ren og ryddelig med denne genopladelige håndstøvsuger. Denne kraftfulde, men kompakte støvsuger er en fantastisk gave til bilentusiaster og travle forældre.

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

BBQ brændejern til kød

Vil du sætte dit personlige præg på grillmaden? Med dette BBQ Brændejern kan du gøre netop det. Det er det perfekte værktøj til at tilføje et sjovt og unikt touch til din mad. Overrask dine gæster med personligt mærkede bøffer og burgere.

Delx 3-i-1 Quick Charge Trådløs Docking Ladestation

Forenkle opladning med Delx 3-i-1 Quick Charge trådløs docking ladestation. Dette elegante og kompakte design giver mulighed for at oplade op til tre enheder samtidigt uden rod og besvær. En stilfuld og praktisk gave til enhver gadget-elsker.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Oplukker Hammer

Denne oplukker hammer er den perfekte gave til handyman-ølelskeren. Et sjovt og praktisk værktøj, der gør det nemt og underholdende at åbne dine ølflasker. En perfekt blanding af funktionalitet og humor.

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel

Forvandl din ven til en ølbrygger med Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl. En sjov og lærerig gave, der vil glæde enhver ølelsker. Lad dem nyde deres helt egen hjemmebryggede øl.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Sense Trådløs Biloplader med Automatisk Åben/Lukke Funktion

Gør opladning nemt og bekvemt med Sense trådløse biloplader. Med automatisk åben/lukke funktion sikres enheden uden besvær, mens den hurtigt og effektivt oplader din smartphone. En praktisk og stilfuld gave til den travle bilist.

Gaveæsker til ham

Gaveæsker er fantastiske gaver til mænd, og så kan de gives til stort set enhver anledning, og enhver type person. Du finder her et fantastisk udvalg af gaveæsker til mænd, med alt fra parfumer til personlig pleje.

Butterfly Oplukker

Denne smukke butterfly oplukker kombinerer funktionalitet med stil. En elegant måde at åbne dine drikkevarer på, perfekt til festlige lejligheder eller som et stilfuldt tilbehør i hjemmebaren.

Skin Fade Deluxe Hår- og Skægtrimmer

Opgrader din personlige pleje med denne Skin Fade Deluxe hår- og skægtrimmer. Dens præcision og alsidighed sikrer, at du altid ser pæn og præsentabel ud. Perfekt gave til manden, der sætter pris på at se velplejet ud.

Personligt Forklæde med Billede

Gør madlavningen ekstra sjov og personlig med dette unikke forklæde fyldt med ansigter. Vælg dit favoritbillede, og vi vil printe det i et kreativt mønster over hele forklædet. Lavet af 100% polyester, det er både holdbart og let at rengøre. Perfekt som en tankevækkende gave til den madelskende person i dit liv, der ønsker at tilføje et personligt touch til deres køkken.

Philips OneBlade Pro barbermaskine

Philips OneBlade Pro barbermaskinen er en super smart og handy barbermaskine, som ikke kun er god til at barbere hårvækst, men også trimme flot til. Barbermaskinen kan bruges over stort set hele kroppen, og kan klippe i 14 forskellige justerbare længder.

Tidy Sock Drawer (str. 40-45)

Giv orden i strømpeskuffen med Tidy Sock Drawer. Denne boks indeholder 15 par farverige strømper i størrelse 40-45, alle med deres egen plads. Bland og match som du vil, og sig farvel til strømperod. En perfekt gave til den, der elsker farver og orden i hverdagen.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0 giver dig mulighed for at lave dine ene lækre gourmet pizzaer derhjemme - mindst ligeså gode som fra pizzariaet! Pizzaovnen er en gasovn, og kan lave pizzaer på kun 60-120 sekunder.

Skægolie i Gaveæske – 24 Dufte

En sofistikeret gave til manden i dit liv - en komplet samling af duftende skægolier i en elegant æske.
Henter...

De bedste gaveideer til mænd

Nogle mænd er lette at finde gode gaver til, andre er ikke. Men en ting er sikkert – manden du skal give gave til, skal have en god gave! Og det får han uden tvivl, efter du har set vores mange gaveideer til mænd igennem. Det er uanset om det er en 18 års gave eller en gave til manden der har alt du søger inspiration til. Vi har nemlig samlet både betydningsfulde gaver til mænd, såvel som fede gaver til ham, og alt her i mellem.

Er han typen der er mere til de førnævnte klassiske gaveideer, så er det intet problem. Dem har vi nemlig også sneget end håndfuld ind af på listen. Så gå ombord blandt de bedste gaver til mænd i år, og find den perfekte gaveide til ham.

 

Ideer til gode mandegaver

I din søgen efter ideer til gode mandegaver, har du sikkert opdaget, at der faktisk findes rigtig mange gode gaveideer til dem. Det er på trods af, at de ofte selv, ikke har de helt lange lister med gaveønsker. Som bevismateriale nr. 1 kan du se vores liste ovenfor, som er propfyldt med både gode, fede og specielle gaver til mænd. Men en ting er af finde gaveideerne. Noget andet er, om de passer til lige netop den mand du leder efter gave til.

Et rigtig flot ur kan syntes som en god gaveide til mænd. Men hvis ham du skal give gave til, ikke går med ur, så er det ikke en god gaveide til lige netop ham. Det gør sig ligeledes gældende med typer af gaver. Er han den mest seriøse mand i verden, er det ikke en sjov gave du skal give til ham.

Her har vi noget til en hver type – så om han er familiens komiker, den seriøse businessmand eller eventyreren som ikke kan få nok af adrenalin, kan du finde en god gave til ham blandt ideerne.

 

Sjove gaver til mænd

Spasmageren, komikeren, ham der altid laver jokes. Alle familier og vennekredse har sådan en fætter. Måske er det din onkel, måske er det din partner. Uanset hvem der er familiens sjove fyr, så kan en gave der matcher hans personlighed, være et super godt gavevalg til ham.

Er han typen der laver practical jokes på hans venner og familie, så er en gaveanledning også en oplagt mulighed til at give ham lidt igen. Det kan du ligeledes gøre med en practical joke. Det kan være du pakker gaven ind i en anden indpakning. Eller at gaven i sig selv er sjov. Du kan endda gå så vidt at give en hadegave til ham. Blandt de mange mandegaver finder du adskillige sjove gaver til mænd, som egner sig perfekt som gave til familiens spasmager. Men husk, når du giver en sjov gave, kan du også forvente at få en retur, når han skal give dig en gave!

 

Gaver til mænd der har alt

Gaver til mænd der har alt – en af de mest populære gavetyper i nyere tid. Som storforbrugere køber mange, både mænd og kvinder, de ting de ønsker sig. Om det er en ny jakke til vinter, en ny parfume eller en sjov gadget man faldt over på nettet. Den tendens gør, at mange mennesker har rigtig mange ting. Og jo flere ting en person har, jo sværere er det ofte at finde gaver til ham. Deraf er ’’gaver til mænd der har alt’’ fænomenet opstået.

Kigger du f.eks. på en typisk liste over top 10 gaver til mænd, er der stor sandsynlighed for, at manden der har alt, allerede har mange dem. Det gælder derfor om at tænke ud af boksen, og finde på nogle anderledes gaveideer. Enter Geniale Gaver. Tjek vores liste igennem, hvor du vil finde adskillige spændende og specielle gaver til mænd. Der skal nok være en god mængde, som han ikke har i forvejen. For har han alle gaverne på listen i forvejen, kan han oprigtigt kalde sig for en mand der har alt. Og så er du som gavegiver i problemer! Chancen for det er dog ekstremt lille, og skulle du ske ikke at finde noget interessant til ham, så kom gerne igen ved hans næste fødselsdag eller anden anledning. Vi opdaterer nemlig listen med nye fede gaver til ham løbende.

 

Smykker og ure til mænd

Et ur eller et flot smykke, som f.eks. et armbånd, en ring eller lignende, er af og til en god gave til mænd. Dog ikke hvis det gives for ofte. Tricket ved at give gode gaver, er først og fremmest at give noget som har modtageren i tankerne, og ikke er for generelt. Det næste er at give forskellige typer gaver fra gang til gang, så de overrasker. Har du derfor givet et ur til ham i julegave, så giv ham noget helt andet i fødselsdagsgave. Når jeg siger noget helt andet, mener jeg ikke et smykke, det er stadig i samme kategori. Nej – det skal være noget uventet. Med andre ord, en anderledes eller speciel gave til ham.

Er du i tvivl om hvad der findes af anderledes og specielle gaver til mænd? Tag et kig på vores gaveliste ovenfor, og du får hurtigt inspiration til de første 50 ideer.

 

Fede gadgets til mænd

Droner, action kameraer, virtual reality briller er perfekte som mandegaver. Faktisk findes der rigtig mange fede gadgets til mænd. Er han til tech og elektronik, er det derfor en god mulighed for at give ham en fed gave. Det der kan være en udfordring med denne type gaver, er at de kan være i den høje prisklasse. Så med mindre det er dyre eksklusive gaver til mænd du er på udkig efter, så skal du have undersøgt markedet lidt, for at finde den rette gaveide.

Er det sådan en gave du er på udkig efter, kan vi hjælpe dig lidt på vej. Vi har nemlig samlet et godt udvalg af fede gadgets til mænd, som også er til at betale sig fra. Du finder både gadgets til under 500 kr., og endda et par stykker til under 100 kr.

 

Gaver til mænd på 70 år

Hvis du er op udkig efter gaver til mænd på 70 år, er der stor chance for, at det enten er til din far eller bedstefar. Er det en 70 års fødselsdagsgave til ham du skal finde, er det jo noget helt specielt. 70 år er en flot alder at nå, og det kræver en helt speciel gave til ham. De bedste gaver til mænd på 70, og gaver til bedsteforældre generelt, er personlige gaver. I den alder er man ligeglad med de nyeste gadgets og moderne tøj. Der er ikke så meget pjat. Her er en personlig gave meget mere passende.

Så hvad kan du give af personlige gaver til mænd på 70 år? Her er vi igen over i en grøft med mange muligheder, og det er jo herligt! Nogle gode personlige gaveideer til mænd, er bl.a. indgraveret ølglas med navn, en kortholder med indgravering (enten læder eller metal, afhængig af hvad modtageren er til), eller det kan være en flot fotoramme med et billede af familien. Har han børnebørn, er det også oplagt af få dem til at lave en hjemmelavet gave til ham. Hjemmelavede gaver er noget af det mest personlige, og er det fra børn, varmer det ekstra godt om hjertet.

 

Gaver til mænd 45 år

Hvad giver man af gaver til mænd på 45 år? For fem år siden gav du ham en stor 40 års fødselsdagsgave. Om yderligere 5 år, skal han helt sikkert have en god 50 års fødselsdagsgave. Så hvad kan du give manden på 45 år som er lige i mellem. Vi giver vores bud på 3 gode muligheder her:

  • Multiværktøj – Multiværktøj er en oplagt gave til mænd på 45 år. Det er både smart og praktisk, og så findes der et hav af forskellige modeller. Det betyder der er større chance for, at han ikke har det i forvejen.
  • Ting til grillen – Har en have, bliver der helt sikkert fyret op i grillen om sommeren (og måske også vinteren hvis han er en rigtig grillnørd). Er det tilfældet, er ting til grillen en fremragende gave. Tjek evt. vores ideer til gaver til grillmesteren.
  • En hængekøje – Hvem kan ikke lide at slappe af en gang i mellem? Hvilken bedre måde at gøre det på, end i en dejlig hængekøje. Giv manden på 45 en hængekøje i gave, og se lykken stråle ud af ham når han åbner den.
 

Hvad ønsker rigtige mænd sig i gave?

Rigtige mænd, er ofte karakteriseret som hårdtarbejdende mænd med fysiske jobs. De arbejder måske som murer, tømrer eller på en fabrik hvor de løfter tunge ting dagen lang. God mad er over en sund livsstil, og måske har de endda en mandehule derhjemme, med bar, poolbord og plakater med sjove tekster. Det er naturligvis ikke beskrivelsen på alle ’’rigtige mænd’’, men det er i høj grad beskrivelsen på stereotypen. Sådanne mænd, skal naturligvis have en rigtig mandegave! Så hvad ønsker rigtige mænd sig i gave? Vi har undersøgt sagen lidt, og kommer med 3 eksempler på gode gaveideer til rigtige mænd:

  • Værktøj – Værktøj er noget de fleste rigtige mænd er vilde med. For nogle er det rigtige værktøj næsten en religion, og noget de samler på. Er han vild med værktøj, hvorfor så ikke give ham det i gave?
  • Ting til mandehulen – Det kan være sjove plakater, en fed lampe eller en god flaske whisky. Har han en bar, er det også oplagt at give noget der kan bruges her.
  • Ølgaver – Ølgaver kan være pakker med gode special øl, men det kan også være ølgadgets. F.eks. en fed oplukker eller et lille fadølsanlæg.
Denne artikel er anmeldt af Carsten Sørensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne