Brætspil - Årets bedste brætspil til voksne & børn

Brætspil 2023 – Årets bedste brætspil til voksne & børn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kan du godt lide at spille en masse spil? Eller kender du en, der gør? Brætspil er en genial gave, fordi det ikke bare er sjovt at spille én gang. Det er en fantastisk måde at komme hinanden ved på og ikke mindst give hinanden nogle gode oplevelser på.

Brætspil findes i mange former og varianter og kan give anledning til både glade og knap så glade stunder alt efter, hvor stort et konkurrencemenneske du eller modtageren af gaven er.

Konkurrencer kan der i hvert fald blive med de mange forskellige brætspil, vi har fundet frem til. Så lad os sammen dykke ned i de mange spil!

Populære brætspil

Personligt Hvem der er hvem brætspil med egne billeder

Det personlige Hvem er hvem brætspil, er muligvis årets sjoveste familiespil! Her skal du selv sætte billeder af familie og venner, og gætte hvem det er. Et fantastisk sjovt spil for både børn og voksne!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Who's She?-spil

Who is She? spillet er en anden udgave af Hvem er Hvem?. Her har du i stede blot en række interessant kvinder at gætte i mellem. Den perfekte gave til kvinden som skal hyldes!

Bears vs Babies brætspil

Bears vs Babies er et anderledes og vanvittigt sjovt brætspil/kortspil. Du skal bygge smukke monstre, som skal spise de forfærdelige babyer. Et spil som kan spilles både med venner og familie.

Unstable Unicorns spil

Unstable Unicorns er et sjovt kortspil hvor du skal samle enhjørninger til at lave en hær der kan klare modstanderen! Du starter med en baby enhjørning, og skal bygge din hær af enhjørninger op fra den. Hver enhjørning har deres særlige evne. Spillet er super sjovt både med venner og familie.

The Mind spil

The Mind er et anderledes spil, som du aldrig har spillet det før. Det har vundet adskillige priser, og er fuld at spænding, spontanitet og sjov hele vejen igennem - også er det det ligeså let som at spille fisk!

What Do You Meme?

What Do You Meme? er et vanvittigt sjovt spil for voksne, som kan spilles 3-20 spillere. Det er et rigtigt festspil, som kan indeholde lidt grov humor, hvorfor det også er får 18+.

Game Inventors Partners Duo

Partners Duo er en ny version af de populære Partners spil. I Duo udgaven spiller i 2 spillere i stedet, og der er ændret på nogle detaljer. Spillet af mindst ligeså sjovt som det originalie Partners, og kan spilles af børn fra 8 år.icon

Sequence

Sequence er et brætspil kombineret med kortspil. Det er den perfekte kombination af strategi og hygge, hvorfor det også er utrolig populært. Kan spilles af hele familien, fra 7 år og op.

Pandemic brætspil

I Pandemic bræstpillet skal du stoppe sygdomme og få styr på epidemierne, før de udrydder menneskeheden. Et rigtig spændende spil, som kan spilles af både voksne og børn fra 10 år og op. Et spil som egner sig meget godt, til den nuværende verdenssituation.

Fredagsslik spil

Kampen og fredagsslikket er sat i gang! Det skære familiespil handler som navnet antyder om fredagsspil. Du kan stjæle og bytte slik på vej mod målet - men pas på det hele ikke lige pludselig går tabt! Et perfekt hyggespil for børn ned til 3 år.

Hyggespillet

Hyggespillet er det perfekte spil til jer som elsker at hygge! Det er et quizspil som har over 300 sjove og underholdende spørgsmål. Det skal nok få jer til at græde af grin mindst et par gange, og naturligvis skabe en hyggelig stemning.

Exploding Kittens spil

Exploding Kittens spillet er et sjovt og anderledes spil som handler og katte og om eksplosioner. Det er et spil med gang i - det ene øjeblik kan det gå godt for dig, og det næste eksplodere noget måske uventet! Et spil for både børn og voksne.

HeroQuest Game System

HeroQuest Game System spillet er et super flot fantasi brætspil med terninger. Det perfekte brætspil for de som elsker lange rollespil, hvor man virkelige får levet sig ind i spillet.

Monogamy - Testvindende erotisk brætspil

Monogamy er et testvindende erotisk brætspil, som kan være med til at skrue op få både romantikken og erotikken med din partner. I får i løbet af spillet spændende og sexede udfordringer. En fantastisk gave til din partner! Se mere om spillet via linket.

Cards Against Humanity

Cards Against Humanity er du mod vennerne, i en kamp om at samle de sjoveste sætninger. Du får tildelt nogle kort med forskellige sætninger på, hvorefter du skal sammensætte dem efter bedste (sjoveste) evne. Et spil som garantere MASSER af grin og mavekramper!

Cheers spil

Cheers spillet er et sjovt selskabsspil, som kan sætte gang i en hver fest! Kan både spilles på normal vis, eller som drukspil, hvor der skal drikkes som straf. Et spil lige i øl elskerens ånd.

Settlers of Catan

Settlers of Catan er et sjovt strategispil, som gør ud på at bygge veje, huse og kirker, for at erobre spillepladen. Dette er original spillet, men det kan også udvides med expansion spil, så pirater, riddere og sejlskibe og meget mere, også indgår i spillet.

Wingspan

Wingspan in et både sjovt og lærerigt spil, hvor du kan lære om både dyr og økonomi. Spillet kan spilles af 1-5 spillere fra 10 år og opefter.

Ticket to Ride: Europe

Ticket to Ride: Europe er den europæiske udgave af de originale Ticket to Ride brætspil. Du skal bygge togbaner gennem Europa for at vinde - et super sjovt strategispil for hele familien.

Speak out - Børn mod voksne!

Det sjove Speak Out spil kommer her i en Børn mod voksne udgave. Et fantastisk sjovt spil som både børn og voksne kan spille sammen eller hver for sig. Det vil uden tvivl få jer til at få ondt i maven af grin!

Bezzerwizzer Original

Den originale version af det populære Bezzerwizzer. Bezzerwizzer er et sjovt quizspil som kan spilles både mellem venner, familie eller i andre gode selskab. Spørgsmålene egner sig bedst til 15 år og opefter.

Coco Crazy

Elsker du sjove huskespil? Så er Coco Crazy garanteret dit næste favoritspil. Det er et kort brætspil for børn, som tager maks. en halv time at spille - der er til gengæld garanti for masser af sjov i den halve time. En storfavorit hos børn.