Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vinsmagning - Guide Årets bedste vinsmagninger

Vinsmagning 2021 – Guide: Årets bedste vinsmagninger

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du vild med vin? Eller kender du en, der er? Så er det bare med at få købt et gavekort eller en voucher til en vinsmagning til dig selv eller vedkommende, som du synes, fortjener lidt ekstra.

Det fantastiske ved at komme afsted til en vinsmagning er, at det er en dag eller aften, der både byder på lækre vine og godt selskab. Det er netop også grunden til, hvorfor vinsmagning er en rigtig god gave til hende eller ham.

Vi kommer herunder med nogle fantastiske bud på steder, hvor det er muligt at smage på vin – enten selv eller som en gave til ham eller hende, du måske holder lidt ekstra meget af.

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSE HOS DGDA

De bedste vinsmagninger 2021

Vinsmagning hos S’vineriet Vinapotek

Hos S’vineriet Vinapotek i Odense kan du kommer på en hyggelig og uformel vinsmagning med din partner, eller en god ven eller veninde. I vil smage på 5 forskellige vin som bliver introduceret af en uddannet sommelier.

Fra: 295,00 DKK

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt i Århus eller København, byder på 1½-2 timers vinsmagning, med smagning af 6-7 vin. I vil få en introduktion til hvordan man dufter, smager og vurdere vin, samt brød og vand mellem smagningerne.

Fra: 399,00 DKK

Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar

Ved vinsmagningen hos Douro Wine Bar i Aalborg skal i smage på hele 8 forskellige vin. Om det er hvidvin, rødvin eller noget helt 3 varierer, ligesom temaet også varirerer og ændrer sig med årstiden. Du kan dermed sagtens tage flere gange til vinsmagning hos Douro Win Bar, og få en helt ny oplevelse hver gang.

Fra: 300,00 DKK

Vinsmagning hos Smagførst

Vinsmagning hos Smagførst i Århus byder på 1½ timers vinsmagning, hvor i vil smage på 7-9 forskellige vin. Der er lagt stor vægt på smagen fremfor hvor vinen kommer fra. Dertil vil i høre om vinens historie og der vil være mulighed for gode samtaler.

Fra: 299,00 DKK

Vinsmagning hos Cold Hand Winery

Kom til vinsmagning hos Cold Hand Winery i Randers, som laver danske frugtvine. Her vil i få en rundvisning i vineret og få spændende fortællinger om vinens verden. Dertil skal i smage på 6-7 vin og får snacks, ost, sødt og kaffe undervejs. Vinsmagning tager 2½ time.

Fra: 350,00 DKK

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

En 3 timers fantastisk vinoplevelse hos Guldbæk Vingård i Svenstrup, Nordjylland. I får 3 timers oplevelse i naturskønne omgivelser, som starter med en velkomstdrink af gårdens egen mousserende vin. Dertil vil i smage 4-6 prisvindende vin, og få fortællinger og rundvisning på vingården.

Fra: 200,00 DKK

Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

Dyrehøj Vingaard i Kalundborg på Sjælland, er en af Danmarks største vingårde. Her kan du komme på en inspirerende 2 timers rundvisning og vinsmagning. I vil besøge både vinmarken og vineriet, samt smage på 5 forskellige vin.

Fra: 175,00 DKK

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

Få en 3,5 timers fantastisk mad og vin oplevelse hos Cold Hand Winery i Randers. I får en 4 retters middag samt smagning af 6-7 vin. Dertil en rundvisning i vineriet. En fantastisk oplevelse med din parnter eller en god ven eller veninde.

Fra: 650,00 DKK

Vinsmagning & gourmetmiddag på Restaurant Loftet

Kom til vinsmagning og middag på Restaurant Loftet i Esbjerg. Her vil i få serveret en lækker 3-retters gourmetmenu, kombineret med en vinsmagning af 6 forskellige vin – både rødvin, hvidvin og dessertvin. Vinen bliver præsenteret af en sommelier, som samtidig foræller historie og anekdoter fra vinens verden.

Fra: 695,00 DKK

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Kom til en inspirerende vinsmagning hos Stokkebye vingård ved Nyborg på Fyn. Turen byder på 2 timers rundvisning og vinsmagning med vinbonden, samt en tur i vinmarken. I smager på 4 forskellige vin og får fortæller og introduktion til vineriet samt produktionen.

Fra: 350,00 DKK

Vinsmagning i Kgs. Lyngby hos Vintema

Vintema i Kgs. Lyngby tilbyder en spændende vinsmagning med 6 forskellige vin der skal smages. Dertil vil du lære tips og tricks til, hvor du vælger den rigtige vin, og samtidig høre historier om vinproduktionen.

Fra: 350,00 DKK

Vin & Tapas hos S’vineriet Vinapotek

S’vineriet Vinapotek byder på vin & tapas i Odense, form af en hyggelig og uformel smagning. Vinene bliver præsenteret af en sommelier. I vil smage på 5 vine fra hele verden og spise tapas. Har i lyst til et blive hængende i vinbaren efter, og der rig mulighed for det.

Fra: 475,00 DKK

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye vingård

Oplev en eksklusiv vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård på Fyn. I får 2 times guidet tur af vinbonden, samt en tur i vinmarken og rundvisning i vineriet. I skal smage på 4 vin og 2 slags caviar.

Fra: 495,00 DKK

Portvinssmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Bryggeriet Flakhaven på Fyn byder på en spændende vinsmagning, hvor i skal smage på 5 forskellige portvin, samt lære om de gyldne dråber. Dertil får i en skøn rundvisning bryggeriet, samt høre om de forskellige portvinsstilarter.

Fra: 300,00 DKK

Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Kjær Sommerfeldt i Århus inviterer til portvinssmagning, hvor i vil lære om historien bag portvin, samt hvilke der matcher forskelligt mad. Dertil skal i naturligvis smage på en masse herlige portvin – hele 7-8 af slagsen.

Fra: 399,00 DKK

Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

Kom til 2 timers portvinssmagning hos Douro Wine bar i Ålborg. Portvinssmagning tager 2 timer, og i vil smage på 10 forskellige portvin. Dertil får i historie og indsigt i de forskellige portvin, samt ost, tapas og andre snacks undervejs.

Fra: 349,00 DKK

Vin & Petanque i Aarhus

Få en hyggelig oplevelse i Århus med en kombination af vin og petanque. Mens i spiller petanque skal i smage på 3 forskellige vin, hvortil der også vil være snacks. En skøn oplevelse med venner og familie.

Fra: 398,00 DKK

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSE HOS DGDA

Giv vinsmagning med mad som gave

Leder du efter den perfekte oplevelsesgave til hende eller ham, der fortjener lidt mere? Eller til en ven, som måske trænger til at komme lidt ud? Så er en vinsmagning med mad inkluderet en meget oplagt gave at give. I hvert fald hvis vedkommende rigtig godt kan lide vin og sætter pris på at smage forskellige slags.

Vi har fundet nogle gode gaveeksempler frem på vinsmagning med mad forskellige steder i landet og i forskellige omgivelser, så du kan vælge netop det, der passer perfekt til dig og hende eller ham. Det er lidt dyrere, men til gengæld er der dobbelt op på hyggen.

 

Hvordan forløber en vinsmagning for 2?

Når du tager til en vinsmagning for 2 eller generelt bare en vinsmagning, har alle muligheder det tilfælles, at der bliver smagt på forskellige vine. Dog kan der være stor forskel på, om fokus er på f.eks. italienske, franske eller portugisiske vine, eller om det er en bestemt type af vine, der er fokus på.

Dertil kan der til en vinsmagning også være forskel på, hvor mange vine der smages på, hvor meget der fortælles om hver vin, og om der løbende bliver serveret små snacks til. Vær derfor opmærksom på beskrivelsen af de enkelte vinsmagninger, da der er meget stor forskel på, hvad der kan forventes – og dermed også på prisen naturligvis.

Dog vil det typisk være sådan, at I bliver sat til rette og inden for kort tid får serveret den første smagning. Her vil der typisk blive gået i dybden med, hvilken vin der er tale om, hvad der er særligt omkring den og meget andet. Når I er klar, serveres den næste, hvortil der vil være samme procedure som ved første glas.

Det er en anderledes og hyggelig måde at tilbringe tid sammen med hinanden på, og uden tvivl en fantastisk gave til kæresten, manden eller konen.

 

Overrask med et vinsmagning gavekort til fødselsdag eller jul

Vil du gerne finde på noget anderledes at give i gave? Det kan vi sådan set godt forstå! For det er meget sjovere at give en lækker oplevelsesgave frem for endnu en fysisk ting, som måske bare skal stå i vinduet eller ikke på samme måde giver en forventningsglæde eller minde.

En vinsmagning som gave til ham eller gave til hende vil helt sikkert overraske positivt. For hvornår bliver man lige inviteret med på sådan en lækker vinoplevelse? Måske endda også med mad, så det bliver et helaftensarrangement? Det er både romantisk og helt igennem hyggeligt, da det er en aften, der foregår i et stille og roligt tempo – og hvor I blot skal nyde hinanden og den velsmagende vin, der bliver serveret for jer.

Men, et vinsmagning gavekort er nu også en rigtig god gave at give til en rigtig god veninde eller ven, med hvem du deler en passion for gode vine. Der behøver derfor ikke at være romantiske undertoner i at give en vinsmagning som gave.

 

Er en dyrere vinsmagning bedre end en billig?

Går du rigtig meget op i vin derhjemme, eller kender du en, som godt kan lide nogle lidt mere særlige vine, kan det være godt givet ud at give lidt mere for en vinsmagning end ellers. For der er stor forskel på, hvad der kan forventes – og lige ved vin hænger pris og kvalitet som regel også meget tæt sammen.

Vil du derfor gerne gå all in på vinsmagning som gave, som du også selv får noget ud af, kan du sagtens gå efter den lidt dyrere løsning. For kvaliteten af vinene og selve serveringen vil som regel også følge med i takt med, at du giver mere for oplevelsen.

Dermed ikke sagt at det ikke også kan være rigtig hyggeligt med en billig vinsmagning. For det kan det sagtens. Det er måske endda også en god ide at gå efter, hvis både du og den heldige modtager af gaven først lige er begyndt at åbne dørene til vinens verden.

 

Kombiner vinsmagning med en anden oplevelse for den perfekte dag

Vil du gerne gå all in på den gode gave, kan du med fordel kombinere vinsmagningen med en anden oplevelsesgave inden. Det kan være et kursus i at lave flødeboller, ballonflyvning eller måske en wellnessmassage. Det skaber rammerne for den helt perfekte dag, hvor det bare er dig og din partner, eller dig og din ven eller veninde, der er i fuldt fokus.

Det giver som regel mange gange igen at investere lidt mere og at gøre noget ekstra ud af en særlig dag. For det giver minder, som I sammen kan snakke om, ligesom det også giver mulighed for at få snakket mange ting igennem, som man måske ikke lige når i en travl og forhastet hverdag.

Mangler du inspiration til andre oplevelsesgaver, er du velkommen til at lave en søgning på vores gavesite. Vi har nemlig fundet frem til mange andre gode og fantastiske oplevelsesgaver, som du kan glæde dig selv eller en anden med.

 

Få indfriet din eller en andens drøm om en vinsmagning med os

Vi har fundet frem til så mange forskellige vinsmagninger som overhovedet muligt. De er fordelt over hele landet, så du uanset bopæl kan finde en vinsmagning som gave. Vin er altid fantastisk lækkert – og det skal nydes, mens man stadig kan det.

Så se at få klikket et gavekort ned i kurven, så du kan glæde dig selv eller en anden med en hyggelig dag eller aften i vinens tegn. Hvert et glas vil være en ny oplevelse, hvilket vi er sikre på, at modtageren også vil nyde i absolut fulde drag – uanset om oplevelsen skal deles med dig eller en anden.

Du kan trygt klikke en vinsmagning i kurven, da det kun er troværdige udbydere, vi har valgt at linke videre til. Her fremgår der også en yderligere beskrivelse, så du er helt sikker på, hvad du går ind til, eller hvad du kan forvente dig af vinsmagningen.

Vi håber, gavekortet og gaven giver anledning til rigtig meget glæde – og at det bliver en helt igennem fantastisk dag eller aften.

God fornøjelse!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vinsmagning

Et gavekort til vinsmagning er en fantastisk gaveide til adskillige anledninger og modtagere. Det kan gives både som en romantisk gave til kæresten, såvel som en fødselsdagsgave til en ven eller veninde. Oplevelsen med at smage på forskellige vin er både spændende og lærerig, for alle som elsker vin, eller har mod på at lære det. Det er derfor en gaveide som kan gives til mange anledninger såvel som typer af modtagere.

Du kan opleve vinsmagning fra ca. 175 kr. og opefter. Det er en super god gave, hvor du får rigtig meget oplevelse og værdi for pengene. Prisen afhænger typisk af hvilke vin der smages på, hvor mange i er til smagningen, samt om der er andet inkluderet, som f.eks. mad. Når du tjekker de forskellige priser, bør du ligeledes være opmærksom på, om prisen er for 1 eller 2 personer.

Typisk foregår en vinsmagning i et lyst rum, hvor i som gruppe sidder og kan se vineksperten som præsenterer de forskellige vin. Her vil i smage på vinene en efter en, mens i får dybdegående information om den aktuelle vin i smager på.

Denne artikel er anmeldt af Lars Bech (5/5)
5/5