Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Find gaver med den Geniale Gavegenerator

Er du på en mission og at finde de bedste gaver til en du holder af? På Geniale Gaver finder du et stort udvalg af geniale, anderledes og generelt bare super gode gaver. Og hver uge kommer der mange nye spændende gaveideer til!

Det gør, at vi har rigtig mange gaveideer, og artikler om gaver her på siden. Hvis du skal finde den perfekte gave hurtigt, eller hvis du bare gerne vil have et bedre overblik over de mange skønne gaveideer på siden, kan du nemt finde gaver med den Geniale Gavegenerator. Samtidig kan du også bruge den til at finde gode gaveønsker til din egen ønskeliste.

Her kan du vælge om du leder efter gaver til ham, hende, børn, teenager eller baby. Yderligere kan du indstille efter pris, og andre vigtige faktorer. Og til sidst kan du sortere de mange gaveideer, sådan at det passer dig bedst.

Find gaver med gavegeneratoren, og få de bedste gaveideer frem, til lige netop den person du leder efter gaver til.

Til
Gavetype
Interesse
100DKK1.000DKK

Musiklegetøj

Børn bliver stimuleret af lyde og musik allerede fra de er helt små. Derfor er musiklegetøj perfekt som gave. Der kan fås et væld af forskellige instrumenter og andet legetøj, der kan sige lyde eller give lyst til at spille musik.
Fra: 49,95 DKK

Flotte legemadrasser

Legemadrasser er gode til børn i de første leveår og her kan de fås i mange forskellige former og farver alt efter, hvor gammelt barnet er.
Fra: 179,95 DKK

Skrin til mælketænder og hår

Skal barnets første tabte tand gemmes? Eller skal den første hårlok? Så kan de gemmes i disse søde forsølvede skrin, der er formet som bamser, cirkusvogne, sko og meget andet. Det er en god måde at gemme minder på.
Fra: 245,00 DKK

Nuttede børneplakater

Er barnet vild med egern? Eller hvad med løver? Med plakaterne fra Plakatdyr er der noget til ethvert barn. De kan også sagtens sammensættes på kryds og tværs for at lave en sød billedvæg.
Fra: 149,00 DKK

Synstavle plakater til børneværelset

Plakater er skønne på et børneværelse og en synstavle plakat med dyr, maskiner eller bogstaver ser både godt ud og er god til stimulering af læring for børn. Plakaterne er designmæssigt meget flotte.
Fra: 89,00 DKK

Søde gyngeheste

Gyngehesten er en sand klassiker. Med udvalget her er der alt lige fra en sød enhjørning til pigen og en sej elefant til drengen. De er bløde at sidde på og er lavet i rigtig god kvalitet.
Fra: 698,00 DKK

Legekøkken og tilbehør

Skal der koges noget vand? Eller ristes noget toast? Det er der alt sammen mulighed for med det store udvalg af legekøkken og tilbehør til det. En verden fuld af mad kan åbne sig!
Fra: 29,00 DKK

Lækkert legemad

Så er der pizza! Eller var det noget med en is? Legemad er altid et stensikkert hit som gave hos børn, da det er meget naturtro og giver en stor forståelse for former og farver på forskellig mad.
Fra: 10,00 DKK

Sjov løbecykel

Skal der cykles, men er det ikke helt sikkert uden støtte endnu, er en løbecykel den perfekte gaveide. De fås i masser af farver og er i rigtig høj kvalitet, så der kan tonses derudaf.
Fra: 369,00 DKK

Cutie Rubens dukker

Cutie Rubens er søde og bløde dukker, der er rigtig gode at lege med. De smiler let og har de mest charmerende øjne. De er behagelige at lege med og kan tåle at blive håndvasket.
Fra: 179,10 DKK

Isbod med 6 is

Så er der is! Med denne isbod er der mulighed for at lave de lækreste is. Der er seks forskellige is i boden, som kan bruges til mange timers leg både ude og inde.
Fra: 339,00 DKK

Farverigt aktivitetstæppe

Dette er en perfekt gave til et barn, da aktivitetstæppet er farverigt og har en medfølgende pude, spejl og bidelegetøj. Men tæppet kan også knitre og sige pibelyde.
Fra: 398,00 DKK

Måleorm med musik

Måleormen kan spille musik og vække barnets nysgerrighed, da den kan sige knitrende lyde og er lavet med forskellige farver af stof. Når der trykkes på ormens næse, går den i gang med at spille en melodi.
Fra: 189,00 DKK

Sød godnatlæsning – Elefanten der så gerne ville sove

”Elefanten der så gerne ville sove” er en sød godnathistorie om elefanten Ellen, der vandrer gennem en magisk skov og møder mange forskellige dyr. En sød bog og historie, der er perfekt til det lille barn.
Fra: 99,00 DKK

Farverige stabelringe

De farverige stabelringe med øjne er perfekt til at øve finmotorik og til at lege. Der er seks stabelringe lavet i træ samt en stor bold, som kan sættes øverst på stabelringene.
Fra: 179,00 DKK

Sansegynge

En sansegynge er god til at styrke børns motorik og kan samtidig også bruges til at slappe af, når solen skinner, eller når det er tid til en god lur. Den kan bruges både ude og inde.
Fra: 599,00 DKK 539,10 DKK

bObles tumlegulv

Produkter fra bObles er populære og det samme er dette lækre tumlegulv, der består af fire skumfliser med små cirkler. Det kan bruges til motorikbane, til tumlingeøvelser, scenegulv og mange andre sjove aktiviteter.
Fra: 499,95 DKK

BRIO hammerbræt

BRIO er uden tvivl en klassiker og hammersættet her er ingen undtagelse, som er sjovt for ethvert barn. Når alle søm er slået ned med hammeren, kan den vendes og legen kan starte forfra.
Fra: 138,00 DKK

BRIO Byggeklodser

Med hele 50 stk. byggeklodser er der masser af muligheder for at lege og lave en masse forskellige figurer. Klodserne er i naturfarve og er perfekt til både drenge og piger.
Fra: 219,00 DKK

Rutsjebane i træ

Var det noget med en rutsjebane indenfor? Så er denne rutsjebane i træ perfekt, da den både er flot i designet og er udformet til at skåne barnets ryg mest muligt, mens det rutsjer gang på gang.
Fra: 1.350,00 DKK

En gavefinder til at finde den perfekte gave til ham, hende og børn

Med den Geniale Gavegenerator, har du mulighed for at finde den helt perfekte gave, til lige præcis den person du leder efter gave til. Du har hundredvis af gode gaveideer, som du nemt kan sortere på både modtager, gavetype, interesse og pris. Leder du f.eks. efter gaver til manden der har alt, som samtidig er interesseret i gadgets, og med et budget på 500 kr., kan du nemt indstille gavegeneratoren, til at finde lige netop de gaver, som passer til de kriterier.

Dertil kan du endda vælg kun at se gaver, hvor du får ekstra servicer som gratis fragt, prismatch eller tilfredshedsgaranti. Hvis du stadig er i tvivl, kan du endvidere vælge kun at se populære gaver.

De mange gaveideer er fra en lang række danske troværdige webshops. Det har aldrig været lettere og hurtigere, at finde lige præcis den type gaver du leder efter, fra så mange forskellige forhandlere.

 

Find gaver baseret på gavetype

Du kan nemt indstille den Geniale Gavegenerator, til at vise dig gaveideer, baseret på den gavetype du leder efter. Du kan f.eks. vælge kun at få vist gaveideer, som egner sig som barselsgaver, personlige gaver, eller noget helt tredje. Hvis du ved, at du gerne vil give personlige gaver til ham, vælger du blot ’’ham’’ under modtager, og derefter ’’personlig’’ under gavetype. Og wupti, du får vist et stort udvalg af gode personlige gaveideer til ham.

  

Find gaveideer baseret på modtagerens interesse

Hvis du er på helt bar bund, og slet ikke ved hvad du skal give af gave, er det ikke altid nok kun at sortere efter modtager og gavetype. Her kan det være en fordel også inddrage interesse, når du skal finde den helt rigtige gave. At kunne præcisere gaveideerne så præcist, er særligt en fordel hvis du er helt tom for gaveinspiration, eller hvis du skal finde en gave til en du måske ikke kender så godt.

Elsker personen du skal finde gave til chokolade? Er det altid de nyeste gadgets der står højt på ønskelisten? Eller er hun bare helt vild med smykker? Blot vælg de interesser modtageren har, og du får vist gaver med henholdsvis lækker chokolade, fede gadgets og flotte smykker.

 

Find ønskeliste ideer til din egen ønskeseddel

Er du typen der altid har svært ved at finde inspiration til gaveønsker til dig selv? Bare roligt – du kan ikke blot bruge vores smarte gavefinder til at finde gode gaver til venner og familie. Du kan også bruge den til at finde gaveønsker til din egen ønskeseddel. Indstil gavegeneratoren efter hvilke type gaver du godt kan lide, hvilke interesser du har, og prisen. Herefter får du et stort udvalg af skønne gaveideer du kan skrive på din egen ønskeliste.

Du kan tilmed bruge ønskeliste funktionen her på Geniale Gaver, ved at trykke på ’’tilføj til ønskeliste’’ ved dine yndlings gaveideer. Herefter kan du gå til ’’min ønskeliste’’ i menuen, og sende ønskelisten til dig selv, eller til venner og familie.

Denne artikel er anmeldt af Matilde S. (5/5)
5/5