Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Find gaver med den Geniale Gavegenerator

Er du på en mission og at finde de bedste gaver til en du holder af? På Geniale Gaver finder du et stort udvalg af geniale, anderledes og generelt bare super gode gaver. Og hver uge kommer der mange nye spændende gaveideer til!

Det gør, at vi har rigtig mange gaveideer, og artikler om gaver her på siden. Hvis du skal finde den perfekte gave hurtigt, eller hvis du bare gerne vil have et bedre overblik over de mange skønne gaveideer på siden, kan du nemt finde gaver med den Geniale Gavegenerator. Samtidig kan du også bruge den til at finde gode gaveønsker til din egen ønskeliste.

Her kan du vælge om du leder efter gaver til ham, hende, børn, teenager eller baby. Yderligere kan du indstille efter pris, og andre vigtige faktorer. Og til sidst kan du sortere de mange gaveideer, sådan at det passer dig bedst.

Find gaver med gavegeneratoren, og få de bedste gaveideer frem, til lige netop den person du leder efter gaver til.

Til
Gavetype
Interesse
100DKK1.000DKK

Luksusophold på slot i Frankrig

Tag på et romantisk slotsophold i Frankrig med din eneste ene. I ankommer fredag og tager afsted søndag. Opholdet byder bl.a. på overnatning i en elegant suite, 4 retter gourmet menu, champagne, luksus, masser af romantik og meget mere.
Fra: 7.470,00 DKK

Design selv badeforhæng

Design dit helt eget personlige badeforhæng, og giv det i gave til en du holder af. Forhænget er af super god kvalitet, og du bestemmer selv størrelsen. En anderledes personlig gave, som kan sætte et personligt præg på badeværelset.
Fra: 99,00 DKK

Polaroid Instantkamera

Fang øjeblikket, og gør mindet til fysiske minder med dette fede Polaroid Now Instantkamera. Kameraet har både dobbelteksponeringstilstand, indbygget blitz, selvudløser og mange andre smarte funktioner.
Fra: 1.019,00 DKK

Slotsophold på Broholm

Kom på et dejligt Slotsophold på Broholm på Fyn. Opholdet byder på afslapning, gourmet og godt selskab. I får en overnatning i slots suiten, og får samtidig 3 retters menu, morgenbuffet samt hjemmebagt kage og eftermiddags kaffe/te.
Fra: 2.990,00 DKK

Ginsmagning & gourmetmiddag på Restaurant Loftet

Kom til ginsmagning og gourmetmiddag på Restaurant Loftet i Esbjerg. Den 3 timers skønne smagsoplevelse indebærer 5 forskellige gin & tonics samt en 3 retters gourmetmenu. Den perfekte oplevelse for dig der sætter pris på god mad og gin!
Fra: 650,00 DKK

Ginsmagning hos Smagførst

Kom til 1 times ginsmagning og guidet tur hos Smagførst i Århus. Oplevelsen byder på 6 forskellig gins og 3 forskellige tonics. Dertil til guidet tur, fortællinger og anekdoter om de forskellige gin.
Fra: 299,00 DKK

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Odense

Two Socks Odens byder på Ginsmagning kombineret med tapas i hjertet af Odense. I får 1 ren gin på 10 cl, samt 3 gin & tonics. Dertil en tapas med ost, charcuteri & brød. Dertil vil i lære om botanicals og smagsnuancer, samt få anekdoter om de gin og tonics i smager.
Fra: 425,00 DKK

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks København

Kom til en spændende kombination af ginsmagning og tapas hos Two Socks i hjertet af København. Oplevelsen byder på en 10 cl ren gin, 3 gin og tonics samt tapas med ost, charcuteri & brød. Dertil får i fortællinger om de forskellige gins, og vil lære og botanicals og smagsnuancer.
Fra: 425,00 DKK

Afternoon Tea & ginsmagning hos Mosgaard Whisky

Kom til en anderledes Afternoon Tea og ginsmagning hos Mosgaard Whisky i Oure, Syddanmark. I vil smage 3 prisvindende gins, samt få serveret hjemmebagte kager, sandwiches, boller, te og kaffe.
Fra: 200,00 DKK

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Oplev en 2 timers ginsmagning hos Trolden Destilleri i Kolding. I skal smage på hele 6 forskellige gins samt 2 tonics. Dertil får en en god rundtur i destilleriet.
Fra: 199,00 DKK

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

En ginsmagning hos Copenhagen Distillery i København S, indebærer 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. I skal smage på 5 forskellige produkter. En af Københavns bedste ginsmagninger!
Fra: 299,00 DKK

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Trekantens Bartender i Kolding inviterer på 3 timers ginsmagning, hvor i vil få velkomstdrink, samt smage på 5 forskellige Gin & Tonics med passende tilbehør. Der vil der være snacks og tapas undervejs samt quiz.
Fra: 400,00 DKK

Virtuel ginsmagning for 2 hos Njord Gin

Nu kan du komme på virtuel ginsmagning & rundvisning hjemme i din egen stue. I får en smagekassen for 2 personer som sendes til jer med posten. Indeholder bl.a. Bottle Rocket som aperitif + tonic, 5 Njord Gin 5 cl flasker, 2 gode tonics og 2 ginsmageglas,
Fra: 599,00 DKK

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Elsker du gin? Nu har du muligheden for at lave din egen gin hos Trolden Bryghus Destilleri i Kolding. Få dit eget ginfad og vælg mellem 4 & 8 liters træfade. Ginen lagres ved 63% men kan vandes ned til 40-60% efter ønske. Dertil skal i lave jeres egen etikette, og får også en rundvisning i destilleriet.
Fra: 1.795,00 DKK

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Nordisk Brænderi i Fjerritslev Nordjylland, byder indenfor på ginsmagning og rundvisning. I får en velkomstdrink, og skal dertil smage på både gin, snaps og brændevin. I får samtidig indblik i de forskellige processor samt fortællinger om brænderiet.
Fra: 250,00 DKK

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom på en anderledes ginsmagning, i form af et Gin & Tonic cruise hos Odense Aafar. I skal sejlige op ad Odense Å, mens i smager på 3 forskellige gin & tonics, og får små, sjove fortællinger på turen.
Fra: 299,00 DKK

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom indenfor til ginsmagning hos Njord Gin Distellery i Århus. I skal smage på dansk gin i absolut verdensklassen, og samtidig høre historien om Njord Gin. Oplevensen tager 1,5 time, og indebærer velkomstdrink, smagning af 5 gin samt snacks og vand undervejs.
Fra: 399,00 DKK

Ginsmagning hos The Cat and Barrel

Kom til ginsmagning hos The Cat and Barrel i Vejle, og smag på ikke mindre end 6 forskellige gin, samt 3-4 tonics. Smagningen tager ca. 2 timer, og foregår på en autentisk britisk bar.
Fra: 199,00 DKK

Vovehalsens luftballon

Her en en luftballon oplevelse for de ekstreme! Du kommer til at hænge i et 50 meter langt reb under. Luftballonen vil komme op i en højde på 700 meter, hvor du bliver hejst ned af rebet. Her skal du selv kravle de 50 meter op i kurven igen, mens du nyder udsigten. En vanvittig oplevelse for livet, som kun er for de vildeste adrenalin junkier.
Fra: 50.000,00 DKK

VIP tur i luftballon over København

Kom på en VIP tur i en luftballon over København. I har en formidabel udsigt over byen, kan se både Operahuset, Tivoli og de mange flotte bygninger byen har at byde på. Turen tager 1,5 time, og er en eksklusiv oplevelse, som kun kan opleves 3-4 gange om året. Efter turen får i en en luksus picnic med champagne til.
Fra: 19.995,00 DKK

En gavefinder til at finde den perfekte gave til ham, hende og børn

Med den Geniale Gavegenerator, har du mulighed for at finde den helt perfekte gave, til lige præcis den person du leder efter gave til. Du har hundredvis af gode gaveideer, som du nemt kan sortere på både modtager, gavetype, interesse og pris. Leder du f.eks. efter gaver til manden der har alt, som samtidig er interesseret i gadgets, og med et budget på 500 kr., kan du nemt indstille gavegeneratoren, til at finde lige netop de gaver, som passer til de kriterier.

Dertil kan du endda vælg kun at se gaver, hvor du får ekstra servicer som gratis fragt, prismatch eller tilfredshedsgaranti. Hvis du stadig er i tvivl, kan du endvidere vælge kun at se populære gaver.

De mange gaveideer er fra en lang række danske troværdige webshops. Det har aldrig været lettere og hurtigere, at finde lige præcis den type gaver du leder efter, fra så mange forskellige forhandlere.

 

Find gaver baseret på gavetype

Du kan nemt indstille den Geniale Gavegenerator, til at vise dig gaveideer, baseret på den gavetype du leder efter. Du kan f.eks. vælge kun at få vist gaveideer, som egner sig som barselsgaver, personlige gaver, eller noget helt tredje. Hvis du ved, at du gerne vil give personlige gaver til ham, vælger du blot ’’ham’’ under modtager, og derefter ’’personlig’’ under gavetype. Og wupti, du får vist et stort udvalg af gode personlige gaveideer til ham.

  

Find gaveideer baseret på modtagerens interesse

Hvis du er på helt bar bund, og slet ikke ved hvad du skal give af gave, er det ikke altid nok kun at sortere efter modtager og gavetype. Her kan det være en fordel også inddrage interesse, når du skal finde den helt rigtige gave. At kunne præcisere gaveideerne så præcist, er særligt en fordel hvis du er helt tom for gaveinspiration, eller hvis du skal finde en gave til en du måske ikke kender så godt.

Elsker personen du skal finde gave til chokolade? Er det altid de nyeste gadgets der står højt på ønskelisten? Eller er hun bare helt vild med smykker? Blot vælg de interesser modtageren har, og du får vist gaver med henholdsvis lækker chokolade, fede gadgets og flotte smykker.

 

Find ønskeliste ideer til din egen ønskeseddel

Er du typen der altid har svært ved at finde inspiration til gaveønsker til dig selv? Bare roligt – du kan ikke blot bruge vores smarte gavefinder til at finde gode gaver til venner og familie. Du kan også bruge den til at finde gaveønsker til din egen ønskeseddel. Indstil gavegeneratoren efter hvilke type gaver du godt kan lide, hvilke interesser du har, og prisen. Herefter får du et stort udvalg af skønne gaveideer du kan skrive på din egen ønskeliste.

Du kan tilmed bruge ønskeliste funktionen her på Geniale Gaver, ved at trykke på ’’tilføj til ønskeliste’’ ved dine yndlings gaveideer. Herefter kan du gå til ’’min ønskeliste’’ i menuen, og sende ønskelisten til dig selv, eller til venner og familie.

Denne artikel er anmeldt af Matilde S. (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.