Hvad skal jeg ønske mig - inspiration til gaveønsker

Hvad skal jeg ønske mig? Få inspiration til gaveønsker

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvad skal jeg ønske mig? Det er et spørgsmål, du sikkert har stillet dig selv flere gange i livet. Og det ér et rigtigt godt spørgsmål. Der er mange anledninger i løbet af året, hvor du skal have en ønskeliste med gaveønsker klar til familie og venner. Der er de 2 faste anledninger, som er jul og fødselsdag. Derudover har vi de sjældnere anledninger som bryllup, konfirmation, jubilæum og når du bliver student. Det er rigtig mange gaveønsker i løbet at et liv, og det kan være svært at blive ved med at finde inspiration til ønskesedlen.

Når julen eller en af de andre anledninger nærmer sig, er familien typisk godt i gang med at presse en ønskeseddel ud af dig. Men hvad var det nu du ønskede dig? De fede sko du ønskede dig har du købt, uret fik du sidste år og den oppustelige kano du så i fjernsynet og impulsivt måtte eje, er lige pludselig ikke så interessant længere. Og du har selvfølgelig ikke skrevet de andre ønsker ned… Der skal gang i tænkeboksen igen, og udarbejdes en ny ønskeliste fyldt med fede gaveideer.

Det kan du få hjælp til i artiklen her. Vi vil prøve at gøre rede for det klassiske spørgsmål ’’Hvad skal jeg ønske mig?’’. Du vil få ny og frisk inspiration til, hvad du skal skrive på ønskelisten og ønske dig i gave. Det gælder både om det er gaveønsker til mænd, kvinder, børn eller teenagere du søger. Samtidig ser vi også på gaveideer til ønskelisten, til forskellige aldersgrupper. Lige fra gaveønsker til 12 årig, til hvad du kan skrive på din ønskeseddel til 50 års fødselsdagen.

Indholdsfortegnelse

Lav en ønskeliste

Før du går i gang med at suge inspiration til dig og brainstorme gode gaveideer, så træd lige på bremsen. Brug lige 5-10 min. på at forberede dig. Du læser sikkert denne artikel, fordi du ikke kan huske dine gaveønsker. Du fik aldrig lavet en ønskeliste, og skrevet gaveideer på den løbende som du fik ideerne. Enten det, eller du er ’’manden som har alt’’ typen, og har allerede tømt de danske webshops og butikker for det fedeste tøj, nyeste gadgets og har professionelt grej til 17 forskellige hobbyer. Uanset hvilken af de to der passer bedst på dig, er det en god idé af få lavet en ønskeseddel, og løbende skrive dine gaveønsker ned.

Der er flere måder du kan lave en god ønskeseddel på. Hvilken måde der fungerer bedst for dig, kommer an på hvad du søger i en ønskeseddel. Skal det være nemt og bekvemt? Vil du lave en flot ønskeseddel? Skal ønskelisten være online? Have mulighed for at tilføje til den både fra din computer og mobil?

Vi anbefaler følgende ønskesedler:

  • Old school ønskesedlen: Den gode gammeldags ønskeseddel med et stykke papir eller en notesbog, og en kuglepen. Nemt og bekvemt, og det er til at have med at gøre for alle aldre.
  • Dokument ønskesedlen: Åben din computer og lav en ønskeseddel i et Word dokument, eller i Notesblok.
  • Notion App ønskesedlen: Til dig der vil lave en flot ønskeseddel som er både nem og bekvem, er online, og du har mulighed for at tilføje til den både for computer og mobilen. Tjek Notion appen her.

  
Når julen eller en af de andre anledninger nærmer sig, er familien typisk godt i gang med at presse en ønskeseddel ud af dig. Men hvad var det nu du ønskede dig? De fede sko du ønskede dig har du købt, uret fik du sidste år og den oppustelige kano du så i fjernsynet og impulsivt måtte eje, er lige pludselig ikke så interessant længere. Og du har selvfølgelig ikke skrevet de andre ønsker ned… Der skal gang i tænkeboksen igen, og udarbejdes en ny ønskeliste fyldt med fede gaveideer.

Det kan du få hjælp til i artiklen her. Vi vil prøve at gøre rede for det klassiske spørgsmål ’’Hvad skal jeg ønske mig?’’. Du vil få ny og frisk inspiration til, hvad du skal skrive på ønskelisten og ønske dig i gave. Det gælder både om det er gaveønsker til mænd, kvinder, børn eller teenagere du søger. Samtidig ser vi også på gaveideer til ønskelisten, til forskellige aldersgrupper. Lige fra gaveønsker til 12 årig, til hvad du kan skrive på din ønskeseddel til 50 års fødselsdag.

Inspiration til ønskeliste ideer

Har du fundet din ønskeseddel frem? Og er klar til at skrive alle de gode gaveønsker ned? Det håber jeg! For det er nu alle de gode ideer til gaveønsker kommer. Alt fra fede gaveønsker til hobby og sport, til fantastiske oplevelsesgaver, til billige gaveønsker alle har råd til. Med andre ord, du vil få masser af geniale ideer til din ønskeseddel.

Naviger evt. i indholdsfortegnelsen, og gå direkte til den type ideer til ønskeliste du er på udkig efter. På den måde får du den bedste hjælp til gaveønsker. Så behøver du nemlig ikke gå igennem alle de gaveideer, som ikke er relevante for netop dig.

 

Hvad skal jeg ønske mig som mand?

Hvad skal jeg ønske mig som mand? Det er ikke nogen hemmelighed, at det ofte er mænd som ikke har en ønskeliste klar til fødselsdag og jul. Men bare rolig – her vil du få god inspiration i kategorien ’’gaveønsker til ham’’, så du kan få lavet den bedste ønskeliste med ideer til mænd. Hvor overrasket bliver familien ikke, når du kommer med en komplet ønskeliste med de fedeste gaveønsker?! Se vores anbefalinger her:

Personlige gaver til ham – Tjek listen her, hvor vi har håndplukket en række personlige gaveønsker til mænd. Her finder du inspiration til både sjove og klassiske personlige gaveønsker til manden.

Sjove gaver til ham – På udkig efter sjove gaver til ham? Så tjek listen her, hvor du har et stort udvalg af super sjove gaver til mænd.

De bedste gaveideer til grillmesteren – Hvem elsker ikke at grille en god bøf og drikke en kølig øl med dug på en varm sommeraften? Hvis du er grillmesteren i huset, har du her et stort udvalg af håndplukkede gaveønsker til mænd som elsker at grille.

Gaveønsker til manden der har alt – Er du ’’manden der har alt’’ typen? Så kan det være svært at finde på gode ideer til ønskelisten. Men frygt ej, her vi vil du med garanti finde mindst et par gode herre gaveønsker til ønskelisten – også nogle du ikke har i forvejen.

Gaver ideer til ham

Hvad skal jeg ønske mig som kvinde?

Hvad skal jeg ønske mig som kvinde? Kvinder er ofte mere bevidste om hvad de ønsker sig i gave. Det er dog altid godt med ny og frisk inspiration til ønskelisten. Nettet er fyldt med fantastiske webshops, og selvom du har en god ide om hvad du allerede ønsker dig i gave, kan det være der er nogle ideer til gode gaveønsker, du slet ikke vidste fandtes? Det kan du få hjælp til her – vi har nemlig samlet nogle af de bedste ønskeliste ideer til kvinder.

Personlige gaver til hende – Her har du en liste med en masse gode personlige gaver til hende. Listen er håndplukket, med de absolut bedste personlige gaveideer. Du finder både klassiske og romantiske personlige gaveønsker til hende.

Gaveideer til mor – Er du mor? Så skal du selvfølgelig have en ønskeseddel klar til dine børn og børnenes far. Få inspiration fra siden her, som er fyldt med gode gaveønsker til mødre. Som mor vil du med garanti elske at modtage disse gaver fra dine børn.

Populære øreringe – Som kvinde, må du skrive ligeså mange smykker på din ønskeliste som du vil! 1, 3, 10 par forskellige smykker, ingen problem. Tjek her de 30 mest populære øreringe i 2024 . Mon ikke du kan finde et par stykker som skal på ønskesedlen?

Gaver til hende der har alt – Skal du give gave til en kvinde der har alt? Så har du her nogle virkelig gode gaveideer, som en hver kvinde der har alt, bør skrive på ønskelisten.

 Hyggetøj og andre hyggelige ting – Hyggetøj og andre hyggelige ting til hjemmet er altid en dejlig gave at få. Dertil kan man aldrig få nok af hyggelig ting! Hvem kan ikke bruge et par ekstra hjemmesko eller hyggesokker?

Billige gaveønsker – Når du laver en ønskeliste, er det vigtigt at have gaveønsker i forskellige priskategorier. Derfor bør du også skrive et par billige gaveønsker på listen. Det kan f.eks. ting til hjemmet. Eller billigt tøj i form af jakker, kjoler, trøjer eller andet lækkert modetøj til kvinder.

Gaver ideer til mor

Hvad skal jeg ønske mig i fødselsdagsgave?

Hvad skal jeg ønske mig til min 12 års fødselsdag? Hvad skal jeg ønske mig i 14 års fødselsdagsgave? Er du lige i alderen mellem teenager og barn? Så har du sikkert spurgt Google om lignende spørgsmål. Alderen mellem barn og voksen, kan være en vanskelig alder at finde gode gaveønsker i. Det gælder både gaveønsker til piger og drenge. Ofte ønsker du dig måske bare penge, men der er faktisk gode gaveønsker, du kan skrive på din fødselsdags ønskeliste. Se f.eks. de her fødselsdagsgaveideer.

Gaveideer til drenge – Her har du et godt udvalg af populære gaveønsker til drenge. Der er noget for en hver smag, alt fra gaveideer til fodboldspilleren til gaveønsker til gameren. Alt i alt god inspiration til drenges ønskeseddel til deres fødselsdag.

Gaveideer til piger – Tjek vores super fede gaveønsker til piger. Der vil uden tvivl være nogle gode gaveideer til din fødselsdags ønskeseddel. Der er både gaveønsker til den sporty pige, og gode sager til pige værelset.

Sjove gadgets og spil – Når du leder efter gaveønsker til din 10-14 års fødselsdag, skal de ikke være for barnlige, men heller ikke for kedelige og voksne. Sjove gadgets og spil, er derfor perfekt som gaveønsker til børn i den alder. Tjek de mange fede gadgets og sjove spil, der vil helt sikkert være nogle gode gaveideer der er værd at skrive på ønskesedlen til din fødselsdag.

Hvad skal jeg ønske mig som teenager?

Hvad skal jeg ønske mig som teenager? Hvis du har problemer med at finde gode gaveønsker til teenagere, så kan du få god inspiration her. Her har du nemlig en masse fede ønskeliste ideer til teenagere. Det gælder både gaveønsker til teenagepiger såvel som teenagedrenge.

Fede gaver til teenagedrenge – En liste med de bedste gaveideer til teenagedrenge. Du finder gaveønsker i form af både gadgets, oplevelser, ting til teenageværelset og en masse andre geniale gaveideer.

De bedste gaver til teenagepiger – Her har du alle de gode gaveønsker en teenagepige kan drømme om. Du vil med garanti kunne finde en masse fede gaveideer som ryger lige på ønskelisten. Bl.a. smykker, personlig pleje produkter, søde gadgets og modetøj.

Geniale gaveideer til teenagere – Hvis du endnu ikke har fået fyldt din ønskeseddel ud, så tjek denne side dedikeret til gode gaveideer til teenagere. Her finder du hundredvis af håndplukkede gaveønsker til teenagere, og vil med garanti få god inspiration til ønskelisten.

Gaveideer til teenagere

Hvad skal jeg ønske mig i 18 års gave?

Hvad skal jeg ønske mig i 18 års gave? Hvis den store dag er nær, er det uden tvivl et spørgsmål du har tænkt meget over. Din 18 års fødselsdag er helt speciel, og derfor kan du også tillade dig at skrive nogle helt specielle ønsker på din 18 års ønskeliste. Du går nemlig end i de voksnes rækker, og det skal selvfølgelig fejres både med gode gaver og fest! Få inspiration til gode gaveønsker til din 18 års fødselsdag her.

Gaveideer til 18 års fødselsdag – Siden her er fyldt med de fedeste gaveønsker til 18 års fødselsdage. Både rejsetasker, oplevelsesgaver, fed elektronik og meget andet. Var det f.eks. noget med en Pizza ovn til bordet?

 

Hvad skal jeg ønske mig til min 50 års fødselsdag?

Du fylder rund, er halvvejs til 100 og skal sikkert holde en god fest. Men der er stadig et spørgsmål der mangler at blive besvaret; Hvad skal jeg ønske mig til min 50 års fødselsdag? Du behøver ikke bruge timevis på at søge nette igennem for gode gaveønsker, vi har nemlig gjort det for dig. Se gaveideerne her:

50 års fødselsdagsgaver – Vi har håndplukket en række gode gaveønsker til ham og hende der fylder 50 år. Der vil uden tvivl være nogle gode gaveideer du kan skrive på ønskelisten til din 50 års fødselsdag.

Hvad skal jeg ønske mig til jul?

Hvad skal jeg ønske mig i julegave? Det er et spørgsmål som vi alle stiller os selv, år efter år. Børn såvel som voksne. I år får du dog et forspring. Her får du nemlig hjælp til ønskelisten til jul, i form af en masse inspiration til julegaveønsker. Julen er for mange en helt særlig tid. Samtidig har vi tendens til, at julegaverne skal være lidt mere specielle end andre gaver i løbet af året. De skal være flot pakket ind, og må gerne være lidt eksklusive og ekstra betænksomme. Derfor lægger vi ud med en side, som er dedikeret til gaver mellem partnere. Hav ønskelisten klar, for der vil med sikkerhed være flere at gaveønskerne du vil skrive på din ønskeseddel til jul.

De bedste julegaveønsker til kæreste, mand og kone – Har du en kæreste, mand eller kone, vil du uden tvivl modtage en god julegave af personen. Siden her er en kæreste gaveguide, som indeholder en masse fantastiske gaveønsker. Den er fyldt med god inspiration til din ønskeliste til jul. Både oplevelsesgaver, personlige, samt romantiske gaver.

Smart køkkenudstyr – Julen er en tid hvor vi laver rigtig meget mad. Hvorfor ikke gøre madlavningen lidt lettere? Tjek de mange smarte køkken gadgets og køkkenudstyr. Hvis du godt kan lide at stå i køkkenet, er der masser af inspiration til din juleønskeseddel.

Massagepistol – Et af årets helt store julegavehits, bliver massagepistoler. De geniale massagepistoler løsner op i krop og muskler. De er helt fantastiske, både til sportsfolk, kontorfolk, ung og gammel. Det er personligt en af de gaveønsker, som står øverst på min ønskeliste til jul i år. Får den også en plads på din?

Årets store julegavehits til børn – Som barn skal du selvfølgelig have lavet den helt perfekte ønskeseddel til jul, med alt det bedste legetøj og de nyeste gadgets. Her kan du se en top 10 liste over årets store julegavehits til børn, både til drenge, piger, børn over 10 og til mindre børn. Der er 4 lister, en til hver kategori. Mon ikke du kan finde en håndfuld seje gaveønsker at tilføje ønskelisten til jul i år?

Top 25 julegaver til ham – Mænd har ofte svært ved at finde på gode gaveønsker til jul. Her har du en top 25 liste over de bedste julegaver til ham – årets store julegavehits. Listen er baseret på popularitet, bestsellere hos webshops samt hvad de trender. Du vil uden tvivl få god inspiration til din juleønskeliste her.

Julegaver til bedsteforældre – Ligeledes har vi har samlet en masse gode gaveideer til julegaver til bedsteforældre. Rigeligt til at fylde ønskesedlen og stadig have et par gaveønsker i overskud til næste jul. Hvis du er til gode køkkenredskaber og flotte dekorationer til hjemmet, er gaveideerne lige noget for dig.

Julemand - hvad skal jeg ønske mig til jul

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave? At blive student, er noget som sker sjældent i løbet at livet. Er du lige blevet student, skal huen selvfølgelig skal fejres med champagne, gode studentergaver og en tilhørende studenterfest. Udover at planlægge festen, skal du også have lavet en ønskeliste til studenterfesten. Der har vi din ryg.

De bedste studentergaver – Se de mange gode studentergaver i kategorierne ham, hende, personlige, fede, sjove og klassiske. Der er alt fra Kay Bojesen og Georg Jensen figurer, til oplevelsesgaver og helt utraditionelle gaveønsker til studenter, du med garanti ikke har tænkt over selv. Fyldt med masser af god inspiration til studenter ønskelisten.

Penge til rejse – Som nyudklækket student, planlægger du måske at skulle ud og opleve verden. Ud og rejse med din backpack, enten alene eller med en ven eller veninde. Under alle omstændigheder, er sådan en rejse ikke billige. Det kan endda være du er nød til at tage et sabbatår hvor du arbejder, og sparer op til rejsen. Hvis du står i den situation, er studenterfesten en oplagt anledning at skrive ’’penge til rejse’’ på din ønskeliste. Det kan enten gøre at du kommer før afsted, eller at du kan blive ude længere, win-win.

Oplevelsesgaver – Efter flere år med hovedet i bøgerne, kan det være tiltrængt med nogle gode oplevelser. Her kan du få inspiration til gode oplevelsesgaver til skrive på ønskelisten til studenterfesten.

 

Hvad skal jeg ønske mig i konfirmationsgave?

Hvis du snart skal konfirmeres, eller for den sags skyld nonfirmeres, har du sikkert tænkt en del over spørgsmålet: Hvad skal jeg ønske mig i konfirmationsgave? Til konfirmations ønskelisten, er det tilladt at have nogle store gaveønsker på. Du skal holde stor fest hvor der kommer mange gæster. Det gør, at der er mere plads til nogle store konfirmations gaveønsker. Måske ønsker du dig bare penge, men prøv at tjekke nedstående gaveideer ud, og se om du ikke kan finde et par stykker at skrive på din ønskeseddel. Få inspiration til gode gaveønsker til konfirmation her:

Konfirmationsgaver til drenge – Se udvalget af gode konfirmations gaveønsker til drenge her. Der er både fede oplevelsesgaver, ure og en masse andre fede gaveideer.

Konfirmationsgaver til piger – Her har du et stort udvalg af gode konfirmationsgaver til piger. Bl.a. et stort udvalg af smykker, og alt hvad hjertet ellers begærer.

Playstation 5 – En PS5 spillekonsol er det helt store hit, og er på rigtig mange konfirmanders ønskeliste. Det er bestemt et af de rigtig gode gaveønsker til konfirmander. Skal den også på din ønskeseddel?

Denne artikel er anmeldt af Amalie M. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne