Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gave til 12 årig - Årets BEDSTE gaver til 12 årige børn

Gaver til 12 årige – 75+ FEDE gaveideer til drenge & piger

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en bror, søster, kusine eller måske en nevø eller niece, der fylder 12, hvor du ikke rigtig ved, hvad du skal give? 12-års alderen er herlig, men den kan også være en udfordring til fødselsdag eller jul, fordi barnet her er præteenager, og derfor er for gammel til almindeligt legetøj og endnu lidt for ung til voksengaver. Så hvad pokker skal du finde på at give, uden det hverken bliver for barnligt eller for ”voksenagtigt”?

Jo, det giver vi vores bud på her på siden, hvor vi har lavet en lang liste over gaver til 12 årige. Her er alt lige fra et gamerbord til en mini drone, ligesom du også kan finde brætspil og inliners. Vi har forsøgt at sætte os i en 12 årigs sted og nøje overvejet, hvad der vil være spændende og en god gave at få. Der er både gaver til piger og drenge, den aktive såvel som den kreative, så der er noget at finde, uanset hvilken personlighed den 12 årige har.

Rigtig god gavejagt!

De bedste 12 års fødselsdagsgaver 2024 ​

Til

Fodboldtøj til børn med tryk på

Det er en hver lille fodboldfans drøm, at have deres egen fodboldtrøje med navn og nummer på. Vælg barnets yndlingshold - evt. det danske landshold, Barcelone eller andet, og få trykt barnets eget navn på.

Danmarks Landsholdstrøjer

Enhver foldboldfan vil elske en af Danmarks landsholdstrøjer. Vælg mellem både de nyeste samt ældre modeller, både dem til hjemmebane og udebane. Samtidig fås de i alle tænkelige størrelser, og du kan endda tilføje eget print bagpå, så det evt. har modtagerens navn og yndlings nummer.

PetHoodies til børn

Søde og sjove hoodies til børn med tilhørende bamsekæledyr, der holder dem varme og stilfulde. Det det flotte udvalg af størrelser og designs til både drenge og piger.

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Slush ice maskine

Denne Slush Ice Maskine gør det nemt at lave lækre slushies derhjemme. Ideel til både børn og voksne, der elsker iskolde drikke. Den er nem at bruge og rengøre, hvilket gør den perfekt til sommerfester eller en hyggelig dag derhjemme. En sjov og praktisk gave.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Høretelefoner med katteører og LED lys

Disse høretelefoner er perfekte til børn og unge. Med sjove katteører og farverige LED-lys kombinerer de stil og funktionalitet. De leverer god lydkvalitet og er komfortable at bære. En sjov gaveidé til musikelskere i alle aldre.

Second hand iPhones og iPads m. 2 års garanti

Kvalitetssikrede brugte iPhones og iPads til overkommelige priser. PreLovedElectronics tilbyder en bred vifte af modeller, alle grundigt testet og klar til brug. Kommer med 2 års garanti

Personligt smartphone/iPhone cover

Personliggør din mobil eller tablet med et unikt cover med personlige billeder. En praktisk og personlig gaveidé, som samtidig er prisvenlig.

Gigantisk Chokolade Toblerone - 2 kg

Gør chokoladeelskerens dag med denne gigantiske Toblerone på hele 2 kg! Perfekt til de søde øjeblikke, hvor kun det bedste og største vil gøre. En uovertruffen gave til enhver lejlighed.

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Shopping Chokoladeæske

Overrask en særlig pige med denne charmerende chokoladeæske! Perfekt til piger der elsker søde sager, indeholder denne æske en blanding af lækre chokolader formet som pigetilbehør. En tankevækkende og dekorativ gave, der vil få enhver pige til at smile bredt.

Radiostyret Edderkop

Denne Radiostyret Edderkop er den perfekte gave til pranksters eller gadget-elskere. Med dens realistiske bevægelser og udseende, er den ideel til at spille sjove streger eller som en unik dekoration til halloweenfester. En sjov og uventet gave, der garanteret vil vække opsigt og latter.

Personlig holder til hovedtelefoner med gravering

Giv en fed holder til hovedtelefoner som samtidig kan graveres og gøres personlig. En genial gave til teenageværelset eller kontoret.

Investeringskonto til børn

Hvilken bedre gave at give barnet, end en som vokser med årene? Nemlig en investeringskonto til dem. Du kan nemlig oprette en investeringskonto til f.eks. dit barn eller barnebarn, og dermed investere på den, eller lade dem gøre det. På den måde får de også en fantastisk start på voksenlivet, når de kommer der til. Læs mere om investeringskonto for børn via linket.

Fodboldtrøje i træ med navn

Fejr fodboldpassionen med en personlig fodboldtrøje i træ med navn. Dette unikke vægophæng kan tilpasses med navn og er en original gaveide til fodboldfanatikeren, der har alt.

Gaming Controller Statuette med gravering

Den ultimative hyldest til gamerens passion. Denne statuette af en gaming controller er en sjov og original gave, der udtrykker anerkendelse af gaming som en kunstform. Et must-have til spillehulen eller som en særlig anerkendelse til den dedikerede gamer.
Inkl. gratis gravering

Gaming Chokoladeæske

Denne chokoladeæske er den perfekte snack til lange gaming sessions. Formet som forskellige gaming gadgets og ikoner, vil denne æske glæde enhver spilfanatiker. En sjov og velsmagende måde at fejre en passion for videospil.

Pringles Bus

Denne unikke Pringles Bus er den ultimative gave til chipselskere! Indeholder en række af Pringles’ mest populære smagsvarianter, præsenteret i en sjov og farverig buspakning. En festlig og velsmagende gave, der er perfekt til enhver lejlighed.

G-Shape LED lampe med vilde funktioner

Denne G-Shape LED lampe tilføjer et unikt og moderne præg til ethvert rum. Med dens vilde funktioner og unikke form, er denne lampe ikke bare en belysningskilde, men også en samtalestarter.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Smart medaljeholder

Fodboldmedaljer, håndboldmedaljer eller måske ishockeymedaljer. Alle typer af medaljer kan hænge på disse smarte medaljeholdere. De kan både fås med navn og sportsgren, så den bliver helt personlig.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Svævende månelampe i høj kvalitet

Bring månens magi ind i dit hjem med Moon Lampen fra FlowLow. Denne enestående lampe skaber en hyggelig og drømmende atmosfære i ethvert rum, perfekt til afslapning eller som en unik gaveide.

Fødselsår ring 1997-2011

Disse fødselsår ringe er utroligt populære blandt unge mennesker, og vi kan godt se hvorfor! De smukke ringe er nemlig ikke kun smykke og trendy, men er også en ring som modtageren kan have resten af livet. De fås i både gulv og sølv farve, fra fødselsår 1997 til 2011. Årets gavehit til unge!

Bogstav LED-Belysning

Tilføj et personligt touch til ethvert rum med disse bogstaver med LED-belysning. En sjov og unik gaveidé, der lyser op og skaber en hyggelig atmosfære. Perfekt til soveværelset, stuen eller som en festlig dekoration.

POP it Reaktions Spil (perfekt til bilen eller flyet)

Skab timevis af sjov med POP it Reaktions Spil, der styrker barnets reaktionsevne. Med 80 udfordrende levels, er dette spil designet til at forbedre dit barns koordination og reaktionstid. Det er ikke kun for børn - hele familien kan deltage. Et sjovt og lærerigt spil, der også virker afstressende.

Ice Cream Maker

Drømmer du om en hurtig is-forkælelse? Med Chillfactor Ice-Cream Maker er drømmen tættere end nogensinde! Hæld ingredienserne i, ryst og nyd din egen hjemmelavede is. En perfekt gave til den søde tand og sommerdage!

Premium Bevægelses styret RC bil

Lad børnene have det sjovt med denne Premium RC Bil. Med bevægelsesstyring og robust design, er det den perfekte gave til børn, der elsker actionfyldte lege.

Smykker by Stine Winther

Smykker by Stine Winther tilbyder er smukt udvalg af must-have smykker som er både klassiske og minimalistiske, samtidig med at de er trendy og skaber blikfang. Samtidig fås de til en fantastisk pris. Se det imponerende udvalg.

ASUS ROG Ally Ryzen Z1 Extreme spillekonsol

Denne fede spillekonsol fra ASUS er et af årets helt store hits indenfor gaming. Med en stor touchskærm på 7,0" og en 8 timers batteritid, er der lagt op til masser af sjov action. Find den bedste pris her.

Personaliserede Multiface Strømper: Til Den Originale Personlighed

Gør dit fodtøj personligt med disse sjove Multiface strømper. Upload dit foto, og få en unik og sjov gave, der er lige så unik som dig.

Personlige skoleartikler

Giv barnet den bedste start på skoleåret med disse super seje personlige skoleartikler. Vælg mellem skoletasker, penalhuse, skriveredskaber og meget mere - alt sammen kan personliggøres med enten tekst og/eller billede!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Ultimativ Fjernstyret Amfibie bil - Kan køre over alt! - Også på vand

Denne vanvittige Fjernstyret Amfibie bil kan køre over alt - og ja - også på vand! Controlleren kan bruges på op til 50 meter, så der er rig mulighed for at drøne vidt omkring i alt terræn.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Gelblasters

Gelblasters er den nyeste trend indenfor legetøjsvåben og airsoft våben. Gelblasteren fyldes med gelkugler som bruges som ammunition og ''eksploderer'' når de rammer målet. Super sjovt legetøj for både børn, teenagere og voksne. Se det store udvalg af fede blastere via linket - der er alt fra geværer til pistoler.

Candyfloss-maskine fra KitchPro

Skab magi i dit køkken med KitchPro's Candyfloss-maskine! Trods den almindelige opfattelse er det ikke kernefysik at lave candyfloss. Alt hvad du behøver er sukker og denne maskine. På få minutter kan du lave perfekt candyfloss, som smager præcis som den fra tivoli. Denne maskine gør det super nemt at lave candyfloss derhjemme, og du behøver ikke længere at stå i lange køer for at nyde denne lækre godbid. En ægte livskvalitetsforbedring for slikelskere!

KitKat med spændende & anderledes smage

Vidste du, at du kan fit KitKats med smag a citron, is, matcha, budding og meget mere? Her finder du et stort udvalg af KitKats med spændende & anderledes smage!

Begynder instrumenter til børn & unge

Kender du et barn, som har en drøm om at spille elguitar, trommer eller et tredje instrument? Så giv dem et begynder instrument i gave! Her finder du et fantastiske udvalg af instrumenter til børn, her i blandt også de populære elguitar starterpakker.

Hyggelig hængehule

Drøm dig væk i denne Outlust hængekøje. Perfekt til afslappende stunder i haven eller på terrassen. Nem at sætte op og robust nok til langvarig brug. Et must-have til sommerdage og afslapning under åben himmel.

Personligt ur til børn og unge med billede og/eller tekst

Få lavet dit helt eget personlige armbåndsur til børn og unge, med eget billede og/eller tekst. Vælg mellem flere forskellige ure, og design selv urets skive med billede og tekst, og lav dit helt eget personlige ur. En personlig gave for livet!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Kvalitets bordfodbold til skarpe priser

Bordfoldbold - alle drenges drøm! Her har du mulighed for at anskaffe kvalitets bordfodbold borde til en super pris. Se det imponerende udvalg, vælg din favorit, og få en drengs drøm til at gå i opfyldelse!

Personlig hammer med navn

En personlig hammer med navn er en fantastisk gave til manden der har alt, såvel som ham eller hende, der har færdiggjort en håndværker uddannelse. Hammeren er af god kvalitet, og du kan selv designe med navn og tekst. Du kan også vælge at den skal komme i en flot trækasse.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Realistisk bevægelsesstyret Fjernstyret Stunt bil - Med lyd, lys og "røg"

Giv dine børn timevis af sjov med iHero's Stunt Bil. Med realistiske lyde, lys og røgeffekter, vil denne fjernstyrede bil være et hit hos ethvert barn.

Coca-Cola Minikøleskab

Hvis ham du leder efter gave til, elsker at drikke Coca Cola, er dette Coca Cola minikøleskab uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han nok skal tage godt i mod! Minikøleskabet har plads til 12 sodavandsdåser, og kan også tilsluttes bilen. Perfekt til en varm sommerdag eller lange roadtrips.

Bland-selv slik i kasser (mange varianter)

Med disse Bland selv slik i kasser får du mulighed for at skræddersy en sød overraskelse, der passer perfekt til modtagerens smag. Den perfekte gave til slikelskere!

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Personlige tegninger af dit kæledyr

Få lavet en tegning af din eller modtagerens kæledyr! Vælg mellem karikatur, vandmaleri og mange flere stilarter. Disse dyre-tegninger er kunstnerisk udførte og tilbyder en unik og personlig gave. Skabt med omsorg og opmærksomhed på detaljer, vil disse tegninger være en elsket tilføjelse til ethvert hjem.
Henter...

Hvad giver man i gaver til 12 års fødselsdag?

Dette spørgsmål kan vi godt forstå, hvis du har brug for hjælp til at finde et svar på. For det er ikke nemt at finde en gave til et barn, der selv synes, man er for stor til traditionelt legetøj, men som også synes, det er kedeligt at få gaver som tøj eller sko. Det er ikke nemt, men det er bestemt ikke umuligt at finde gode gaver til 12 årige børn.

Du kan desuden også hjælpe dig selv rigtig godt på vej med at finde en god gave til 12 årig ved selv at sætte dig i barnets sted. Hvilke interesser har han eller hun? Er der noget, der er blevet snakket om igennem længere tid? Hvad gør barnet glad? Hvad kan hun eller han godt lide at lave? Det burde hjælpe dig godt på vej med at finde den bedste gave til en 12 årig.

 

Gaver til 12 årige drenge

Skal du finde en god 12 års fødselsdagsgave til en bror, nevø eller noget tredje, er det ikke så svært endda at finde på en fed gave. For i denne alder er teknik, spil og gadgets noget, som virkelig er sjovt.

Derfor er det oplagt at give en minidrone, et sjovt udendørs spil, en gamerstol eller måske endda en sej plasma lampe. Det må gerne være lidt avanceret, da det gør gaven og oplevelsen med den meget sjovere. Tag udgangspunkt i det, han godt kan lide at beskæftige sig med og se, om ikke vi har noget på listen, der passer perfekt til det. Er det en gave til bror du er på udkig efter, ved du garanteren lige hvad det er. Hvis ikke, så kan du altid tjekke hans ønskesedel – han har med garanti en!

 

Gaver til 12 årige piger

Gaver til 12 årige piger må gerne være lidt mere seriøse og voksne i det sammenlignet med gaver til drenge. Det er på dette tidspunkt, at alder virkelig begynder at betyde noget, og at det ikke er lige meget, hvad man går i, hvordan håret sidder med mere. Det er derfor meget almindeligt, at de gerne vil være ældre, end hvad de egentligt er.

Brætspil er med al sandsynlighed stadig et hit, men det gør heller ikke noget at give nogle mere pigede ting såsom neglelak, børster til håret, barbiedukker, tuscher, malergrej, perler og andre ting, som kan understøtte den kreativitet, som mange piger har i den alder.

Er du lidt usikker på, hvad der er det helt rette, kan du også altid købe oplevelsesgaver til hende eller invitere på en tur i biografen eller andet, som giver kvalitetstid med dig. Det vil under alle omstændigheder også være en rigtig god 12 års fødselsdagsgave.

 

Hvad er den bedste gave til 12 årig?

Vil du gerne være den, der render afsted med årets bedste gave? Så er det godt, du er landet herinde, så du kan få masser af gode gaveideer til 12 årige, uanset om det er en sød pige eller en sej dreng, du leder efter en gave til.

Vi kan selvfølgelig ikke fortælle dig, hvad der er den bedste gave til den 12 årige, du leder efter en gave til. Men, du kan gøre meget for at rende afsted med den titel ved at sætte dig ind i, hvad barnet godt kan lide at lave, hvad der får kreativiteten til at rulle afsted, eller hvad der gør barnet glad. Med afsæt i det kan du gå gennem vores ideer til gaver til 12 årige og se, om ikke der er en eller flere gaver, der er oplagte.

12-årige har en meget stærk holdning omkring, hvad de godt kan lide at lave, hvad de godt gider at lege med, og ikke mindst hvad der er sjovt. Brug derfor gerne lidt ekstra tid på at gå gaverne igennem, så du er helt sikker på, at den vil falde i god jord.

 

Hvor dyre må gaver til 12 årige være?

I princippet er der ingen grænser for, hvad du kan give i gave til en 12 årig. Når det så er sagt, er det meget almindeligt at give for et sted mellem 200-1.000 kroner alt efter, hvilken relation man har, hvad ens økonomiske muligheder er og meget andet. Typisk giver man f.eks. mere i gave til søster, bror, barn og andre nært relaterede, end til naboens søn.

Vil du gerne give en dyrere gave i 12 års fødselsdagsgave, kan du med fordel gå sammen med andre i familien eller vennekredsen, så I køber én god fællesgave i stedet for flere små, som måske ikke falder i lige så god jord.

Selvom 12 årige er meget selvbevidste og som regel godt ved, hvad de vil have, og hvad ting koster, er det dog ikke beløbet, der skal være det afgørende for, hvad du giver i 12 års fødselsdagsgave eller julegave for den sags skyld. Du skal give for det, der føles rigtigt for dig – og en billig gave til 200 kroner kan være lige så god som en gave til 1.000 kroner, hvis det er en gave, der rammer plet på det, barnet ønsker sig.

I vores liste over gaveideer til 12 årige har vi taget højde for, at der er forskellige budgetter, muligheder og aftaler omkring beløb. Der er derfor både billigere ønsker til 12 årige og de dyrere af slagsen til dig, der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af det. Selv synes vi, at alle gaver på listen er gode og kan bringe stor glæde ved den rette modtager.

 

Gør gaver til 12 årige mere festlige med balloner

Selvom det måske ikke er lige så særligt at fylde 12 år, som det er at fylde 10 eller 18, så må gaven gerne være festlig alligevel. Det er trods alt den sidste fødselsdag, inden barnet officielt kan kalde sig for teenager og derfor ikke længere er et ”barn” – i hvert fald ikke set med barnets briller på. Det må godt fejres!

Uanset hvilken gave du ender med at købe, kan den blive piftet aldeles godt op med nogle sjove heliumballoner. Børn elsker balloner uanset, hvor gamle de er, og det vil nærmest være lige så god en overraskelse som gaven i sig selv. Gaven kan eventuelt pakkes ned i en papkasse sammen med en eller to balloner, som flyver ud af kassen, så snart den åbnes. Det vil blive husket i lang tid fremover, og vil med garanti give et kæmpe smil på læben.

Skal gaven lige toppes yderligere, kan du også i stedet for at give et traditionelt kort, vedlægge en plade chokolade med en hilsen enten på chokoladen eller uden på indpakningen. Der er mange muligheder for at gøre det sjovt og anderledes med chokolade og din bror, søster, nevø eller kusine eller fætter vil helt sikkert elske dig for at gøre det, fordi det er så sjovt og anderledes.

 

Hvad er den ultimative gave til 12 årig i 2024 ?

Vil du gerne gå all in på en gave? Eller vil du gerne give en kombineret jule- og fødselsdagsgave måske? Så er der så absolut ingen tvivl om, at den ultimative gave i 2024 er en PlayStation 5. Det er en spillekonsol, der er på alles læber i øjeblikket, og som rigtig mange børn og unge venter på, rammer alle butikkerne. Der er stor efterspørgsel på PlayStation 5, hvorfor der godt kan forekomme ventetid.

Det er selvfølgelig en ret dyr gave at give og bestemt ikke den billigste, der er på ønskesedlen. Til gengæld kan det blive den bedste gave i flere år, fordi den kommer til at bringe så meget glæde. Det er blevet lovet, at flere PlayStation 5 konsoller rammer de danske hylder i år – kan barnet derfor godt vente dertil, er det uden tvivl den bedste – både fødselsdagsgave og julegave til børn – der kan gives.

Er der ikke til en PlayStation 5, men har barnet en PlayStation, som flittigt bliver brugt, kan du også vælge at købe nogle nye spil, så der stadig er noget at glæde sig til og over, selvom det ikke er en ny konsol.

 

Er du helt på bar bund? Så tjek alle vores gaveideer til 12 årige

Det er ikke hver dag, du skal købe en gave til en 12 årig. Derfor er det også helt okay og ganske forståeligt, hvis du er helt på bar bund og ikke rigtig ved, hvad du skal købe. Det er der dog gode råd for, da vi har lavet Danmarks måske bedste liste over ønsker til 12 årige. Der er i hvert fald mange gaver at komme efter og ikke mindst mange ideer at få ud fra de gaver, vi har fundet på.

Listen er ikke tilfældigt sammensat, da den består af nogle af de mest populære gaver til 12 årige fra vores samarbejdspartnere. Dermed kan du være mere eller mindre sikker på, at den gave du får købt herfra, rent faktisk er en gave, der kommer til at falde i rigtig god jord.

Du kan blandt andet finde følgende gaveideer til 12 årige:

Listen er meget lang, men det sparer vi dig for her, da det er hurtigere for dig at gennemgå vores liste over gaver til 12 årige ovenfor. Klik dig videre lige så tosset du vil, så du kan få en bedre ide om, hvorvidt gaven er den rette eller ej.

Det er ganske trygt at handle gaver til 12 årige hos os, da vi udelukkende fører dig videre til gode, danske forhandlere. Du kan desværre ikke købe gaverne direkte på vores side, men vi hjælper dig nemt over til forhandleren og produktet, så du ikke skal bruge længere end højst nødvendigt på at købe en gave.

Vi håber, vi har hjulpet dig til at finde den helt rette gave eller til i hvert fald at give dig inspiration til en eller flere gode gaver til den 12-årige.

Denne artikel er anmeldt af Magnus G. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne