Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Fede gaver til 12 årige - Gaveideer til drenge og piger

65+ fede gaver til 12 årige – Gaveideer til drenge og piger

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Har du en bror, søster, kusine eller måske en nevø eller niece, der fylder 12, hvor du ikke rigtig ved, hvad du skal give? 12-års alderen er herlig, men den kan også være en udfordring til fødselsdag eller jul, fordi barnet her er præteenager, og derfor er for gammel til almindeligt legetøj og endnu lidt for ung til voksengaver. Så hvad pokker skal du finde på at give, uden det hverken bliver for barnligt eller for ”voksenagtigt”?

Jo, det giver vi vores bud på her på siden, hvor vi har lavet en lang liste over gaver til 12 årige. Her er alt lige fra et gamerbord til en mini drone, ligesom du også kan finde brætspil og inliners. Vi har forsøgt at sætte os i en 12 årigs sted og nøje overvejet, hvad der vil være spændende og en god gave at få. Der er både gaver til piger og drenge, den aktive såvel som den kreative, så der er noget at finde, uanset hvilken personlighed den 12 årige har.

Du kan desuden også hjælpe dig selv rigtig godt på vej med at finde en god gave til 12 årig ved selv at sætte dig i barnets sted. Hvilke interesser har han eller hun? Er der noget, der er blevet snakket om igennem længere tid? Hvad gør barnet glad? Hvad kan hun eller han godt lide at lave? Det burde hjælpe dig godt på vej med at finde den bedste gave til en 12 årig.

Rigtig god gavejagt!

Indholdsfortegnelse

De bedste 12 års fødselsdagsgaver 2021

Smart LED-belysning

Smart LED-belysning i 6 kanter, som kan bygges op lige som du vil. De kan forbindes en en app, og skifte farve i takt med musikken. Dertil har de et utal af flotte farvekombinationer. Brug det som hyggelys, festlys eller læselys når der skal læses en god bog.
Fra: 729,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Vendbare bamser til at vise dine følelser

De søde vendbare bamser er super sjove for både børn og teenagere. Her kan de nemlig vende bamsen alt efter deres humør, da den både har en glad og en sur side. Dertil er den rigtig blød og dejlig at røre ved.
Fra: 119,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

24 Karat Guld Spillekort

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til de som elsker et godt spil kort.
Fra: 99,00 DKK

Boksebold til skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt en super sjov gave. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.
Fra: 119,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.
Fra: 2.992,00 DKK

Høretelefoner

Bliver der gamet meget? Eller hørt meget musik over telefonen? Hovedtelefoner er altid gode at have, da de kan bruges i mange situationer. De fås i forskellige prisklasser og designs og er egnet til både ham og hende.
Fra: 39,00 DKK

Sparebøsse med kløer

Sparebøsssen med kløer er en af de sjove gaver, som samtidig er super sød. Den fungerer som en sparegris. Læg dine mønter eller sedler oven på boksen, og katten kommer frem og snupper pengene. Boksen er også med lyd.
Fra: 149,00 DKK

Baby yoda bamse

Efter den populære Star Wars serie The Mandalorian, vandt Baby Yoda mange børns såvel som voksnes hjerter. Her kan du få den søde Baby Yoda bamse fra serien. Baby Yoda må uden tvivl bliver en vinder, når vi snakker søde gaver til børn. Han vil med garanti blive elsket!
Fra: 249,00 DKK

Himitsu-Bako Hemmelig Æske

Denne fine pusleboks er håndlavet i Japan. Æsken har adskillige mekanismer, og små trin som skal klares for at den kan åbnes. Giv den som enkeltstående gave, hvor modtageren kan bruge den som puslespil, eller som eksklusiv gaveæske, hvor du har gemt endnu en gave indeni, som modtageren skal bruge hjernen for at få.
Fra: 495,00 DKK

Gamer plakater fra populære spil

Er det CS:GO, Fifa eller måske PlayStation, der er det fede lige nu? Så er det helt perfekt med en plakat, der passer til. Der er mange sjove varianter at vælge mellem.
Fra: 129,00 DKK

Plakater til gameren

Er gaming den helt store interesse, skal der selvfølgelig en plakat til. Der er mange sjove citatplakater, som helt sikkert vil falde i god jord og bringe et smil på læben hos den garvede gamer.
Fra: 169,15 DKK

Smart medaljeholder

Fodboldmedaljer, håndboldmedaljer eller måske ishockeymedaljer. Alle typer af medaljer kan hænge på disse smarte medaljeholdere. De kan både fås med navn og sportsgren, så den bliver helt personlig.
Fra: 299,00 DKK

Smarte gamerborde

Et godt gamerbord kan gøre en verden til forskel for spiloplevelsen. Bordene kan justeres i højden, har kopholdere og er bare perfekte til en, der bruger mange timer hver dag på at game.
Fra: 1.149,00 DKK

Gamerstole

Bliver der brugt mange timer foran computerskærmen? Så er det oplagt med en rigtig god og komfortabel gamerstol, som man sidder perfekt i. Der er gamerstole i alle mulige farver og helt sikkert også i modtagerens favoritfarve.
Fra: 499,00 DKK

3D lamper

Spiderman? Gurli Gris? Charmander? Der er mange seje 3D lamper at vælge mellem og modtagerens favoritfigur er helt sikkert også iblandt det store udvalg af flotte lamper.
Fra: 249,00 DKK

Hurtige inliners

Hvem kan ikke godt lide at rulle på ny asfalt og suse rundt om hjørner? Inliners er altid sjove og et hit hos store og små, hvilket gør dem til den perfekte gave – især til den aktive.
Fra: 249,00 DKK

Baby Yoda højttaler

Er Star Wars og Yoda et rent hit lige nu? Så er denne fede højttaler oplagt at give som gave. Den måler 24 centimeter og spiller en helt fantastisk lyd. En sejere højttaler findes ikke.
Fra: 299,00 DKK

Seje 3D puslespil i træ

Puslespil bliver man aldrig for gammel til og slet ikke, når det er i 3D! Der er både en flot cabriolet, et sejt tog og en cool motorcykel at vælge mellem, som bare venter på at blive samlet.
Fra: 229,00 DKK

Plasma lampe

En plasma lampe er måske den sejeste lampe, man kan have stående på værelset. Lampen her reagerer også på berøring og lyd og kan nemt fange opmærksomheden i flere timer.
Fra: 249,00 DKK

Jorden lampe

Lamper med Jorden har altid været fascinerende og flotte. Det er denne også, som har masser af detaljer og giver et rigtig godt lys. Den har 3 lystilstande og kan tændes ved berøring.
Fra: 279,00 DKK

RETROit Canvas Sækkestol​

RETROit Canvas sækkestolen er en udvikling af den klassiske sækkestol. En sækkestol 2.0! Den er lavet af 2 selvstændige sække. Når du sætter dig på den ene, presser den anden op og stytter ryggen. Den er lavet i et flot design, er super komfortabel og af god dansk kvalitet. Perfekt til drengeværelset hvor han kan sidde og spille Playstation i den, eller blot slappe af i og se en god film. Fed gave til teenage drengen.
Fra: 1.999,00 DKK

Oppustelig Gymnastikmåtte

Denne oppustelige gymnastikmåtte, eller airtrack, er den helt perfekte gave til pigen eller drengen som elsker at lave gymnastik. Med den kan du lave alt fra koldbøtter, til vejrmøller, til saltoer derhjemme. Den kan bruges både ude og inde, og er nem at puste op med pumpen der følger med. En af de fede gaver til børn, en hver lille gymnast vil elske at modtage.
Fra: 1.999,00 DKK

Razor Cruiser Elektrisk Skateboard​

Det er ikke nogen hemmelighed, at elektronik står højt på ønskelisten når vi snakker populære gaver til børn. Elektriske skateboards bliver mere og mere populære hos de unge. Dette elektriske skateboard er specifikt til børn i alderen 10 år og op – perfekt som begynder skateboard.
Fra: 1.671,00 DKK

Gaming udstyr pakker

Trænger gameren til at få opgraderet sit gaming udstyr? Disse fede gaming pakkeer er i topklasse, og indeholder enten gaming tastatur, headphones, mus og mussemåtte eller det hele. Alt sammen tilen super god pris! Normalpris for produkterne hver for sig er næsten det dobbelte.
Fra: 199,00 DKK

Fodboldgaver​

På udkig efter en gave til en dreng eller pige som spiller fodbold? Her finder du ikke kun fodbolde og fodboldtrøjer, men stort set alt fodbold merchandise med din favorit klub, om det er FC Barcelone, Real Madrid, Juventus eller noget helt andet. Se det store udvalg via linket.
Fra: 25,00 DKK

Foldbold Rebounder​

En rebounder en er fantastisk gave til børn der elsker at spille fodbold. De er af god kvalitet til en yderst god pris. Med rebounderen kan de nemt øve sig når som helst. En af de super fede gaver til børn som helt sikker bliver et hit. Vælg mellem mange modeller og størrelser.
Fra: 349,00 DKK

ALGA Science Eksperimenter​

ALGA Science legetøjsserien gør det super sjovt at eksperimentere og lære! Hvis du leder efter fede gaver til en måske fremtidig videnskabsmand, så er ALGA Science pakkerne lige det du leder efter. Prøv pakken med 101 eksperimenter, slim laboratoriet eller vulkan kittet. Her er til mange timers sjov og leg, og ikke mindst læring. Den geniale gave til det geniale barn!
Fra: 99,00 DKK

LEGO Technic

LEGO Technic er et sikkert gavehit hos drenge. Og hvert år kommer der nye fede modeller. Med de nyeste modeller som 6×6 Volvo arbejdsmaskinen, Ducati motorcykel, Dodge charger og mange andre, skuffer de bestemt ikke (se dem via linket)!
Fra: 99,00 DKK

Hvad giver man i gaver til 12 års fødselsdag?

Dette spørgsmål kan vi godt forstå, hvis du har brug for hjælp til at finde et svar på. For det er ikke nemt at finde en gave til et barn, der selv synes, man er for stor til traditionelt legetøj, men som også synes, det er kedeligt at få gaver som tøj eller sko. Det er ikke nemt, men det er bestemt ikke umuligt at finde gode gaver til børn i denne alder.

 

Gaver til 12 årige drenge

Skal du finde en god 12 års fødselsdagsgave til en bror, nevø eller noget tredje, er det ikke så svært endda at finde på en fed gave. For i denne alder er teknik, spil og gadgets noget, som virkelig er sjovt.

Derfor er det oplagt at give en minidrone, et sjovt udendørs spil, en gamerstol eller måske endda en sej plasma lampe. Det må gerne være lidt avanceret, da det gør gaven og oplevelsen med den meget sjovere. Tag udgangspunkt i det, han godt kan lide at beskæftige sig med og se, om ikke vi har noget på listen, der passer perfekt til det.

 

Gaver til 12 årige piger

Gaver til 12 årige piger må gerne være lidt mere seriøse og voksne i det sammenlignet med gaver til drenge. Det er på dette tidspunkt, at alder virkelig begynder at betyde noget, og at det ikke er lige meget, hvad man går i, hvordan håret sidder med mere. Det er derfor meget almindeligt, at de gerne vil være ældre, end hvad de egentligt er.

Brætspil er med al sandsynlighed stadig et hit, men det gør heller ikke noget at give nogle mere pigede ting såsom neglelak, børster til håret, barbiedukker, tuscher, malergrej, perler og andre ting, som kan understøtte den kreativitet, som mange piger har i den alder.

Er du lidt usikker på, hvad der er det helt rette, kan du også altid købe oplevelsesgaver eller invitere på en tur i biografen eller andet, som giver kvalitetstid med dig. Det vil under alle omstændigheder også være en rigtig god 12 års fødselsdagsgave.

 

Hvad er den bedste gave til 12 årig?

Vil du gerne være den, der render afsted med årets bedste gave? Så er det godt, du er landet herinde, så du kan få masser af gode gaveideer til 12 årige, uanset om det er en sød pige eller en sej dreng, du leder efter en gave til.

Vi kan selvfølgelig ikke fortælle dig, hvad der er den bedste gave til den 12 årige, du leder efter en gave til. Men, du kan gøre meget for at rende afsted med den titel ved at sætte dig ind i, hvad barnet godt kan lide at lave, hvad der får kreativiteten til at rulle afsted, eller hvad der gør barnet glad. Med afsæt i det kan du gå gennem vores ideer til gaver til 12 årige og se, om ikke der er en eller flere gaver, der er oplagte.

12-årige har en meget stærk holdning omkring, hvad de godt kan lide at lave, hvad de godt gider at lege med, og ikke mindst hvad der er sjovt. Brug derfor gerne lidt ekstra tid på at gå gaverne igennem, så du er helt sikker på, at den vil falde i god jord.

 

Hvor dyre må gaver til 12 årige være?

I princippet er der ingen grænser for, hvad du kan give i gave til en 12 årig. Når det så er sagt, er det meget almindeligt at give for et sted mellem 200-1.000 kroner alt efter, hvilken relation man har, hvad ens økonomiske muligheder er og meget andet.

Vil du gerne give en dyrere gave i 12 års fødselsdagsgave, kan du med fordel gå sammen med andre i familien eller vennekredsen, så I køber én god fællesgave i stedet for flere små, som måske ikke falder i lige så god jord.

Selvom 12 årige er meget selvbevidste og som regel godt ved, hvad de vil have, og hvad ting koster, er det dog ikke beløbet, der skal være det afgørende for, hvad du giver i 12 års fødselsdagsgave eller julegave for den sags skyld. Du skal give for det, der føles rigtigt for dig – og en billig gave til 200 kroner kan være lige så god som den til 1.000 kroner, hvis det er en gave, der rammer plet på det, barnet ønsker sig.

I vores liste over gaveideer til 12 årige har vi taget højde for, at der er forskellige budgetter, muligheder og aftaler omkring beløb. Der er derfor både billigere ønsker til 12 årige og de dyrere af slagsen til dig, der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af det. Selv synes vi, at alle gaver på listen er gode og kan bringe stor glæde ved den rette modtager.

 

Gør gaver til 12 årige mere festlige med balloner

Selvom det måske ikke er lige så særligt at fylde 12 år, som det er at fylde 10 eller 18, så må gaven gerne være festlig alligevel. Det er trods alt den sidste fødselsdag, inden barnet officielt kan kalde sig for teenager og derfor ikke længere er et ”barn” – i hvert fald ikke set med barnets briller på. Det må godt fejres!

Uanset hvilken gave du ender med at købe, kan den blive piftet aldeles godt op med nogle sjove heliumballoner. Børn elsker balloner uanset, hvor gamle de er, og det vil nærmest være lige så god en overraskelse som gaven i sig selv. Gaven kan eventuelt pakkes ned i en papkasse sammen med en eller to balloner, som flyver ud af kassen, så snart den åbnes. Det vil blive husket i lang tid fremover, og vil med garanti give et kæmpe smil på læben.

Skal gaven lige toppes yderligere, kan du også i stedet for at give et traditionelt kort, vedlægge en plade chokolade med en hilsen enten på chokoladen eller uden på indpakningen. Der er mange muligheder for at gøre det sjovt og anderledes med chokolade og din bror, søster, nevø eller kusine eller fætter vil helt sikkert elske dig for at gøre det, fordi det er så sjovt og anderledes.

 

Hvad er den ultimative gave til 12 årig i 2021?

Vil du gerne gå all in på en gave? Eller vil du gerne give en kombineret jule- og fødselsdagsgave måske? Så er der så absolut ingen tvivl om, at den ultimative gave i 2021 er en PlayStation 5. Det er en spillekonsol, der er på alles læber i øjeblikket, og som rigtig mange børn og unge venter på, rammer alle butikkerne. Der er stor efterspørgsel på PlayStation 5, hvorfor der godt kan forekomme ventetid.

Det er selvfølgelig en ret dyr gave at give og bestemt ikke den billigste, der er på ønskesedlen. Til gengæld kan det blive den bedste gave i flere år, fordi den kommer til at bringe så meget glæde. Det er blevet lovet, at flere PlayStation 5 konsoller rammer de danske hylder i år – kan barnet derfor godt vente dertil, er det uden tvivl den bedste gave, der kan gives.

Er der ikke til en PlayStation 5, men har barnet en PlayStation, som flittigt bliver brugt, kan du også vælge at købe nogle nye spil, så der stadig er noget at glæde sig til og over, selvom det ikke er en ny konsol.

 

Er du helt på bar bund? Så tjek alle vores gaveideer til 12 årige

Det er ikke hver dag, du skal købe en gave til en 12 årig. Derfor er det også helt okay og ganske forståeligt, hvis du er helt på bar bund og ikke rigtig ved, hvad du skal købe. Det er der dog gode råd for, da vi har lavet Danmarks måske bedste liste over ønsker til 12 årige. Der er i hvert fald mange gaver at komme efter og ikke mindst mange ideer at få ud fra de gaver, vi har fundet på.

Listen er ikke tilfældigt sammensat, da den består af nogle af de mest populære gaver til 12 årige fra vores samarbejdspartnere. Dermed kan du være mere eller mindre sikker på, at den gave du får købt herfra, rent faktisk er en gave, der kommer til at falde i rigtig god jord.

Du kan blandt andet finde følgende gaveideer til 12 årige:

  • Udendørs spil
  • Gamerudstyr
  • Brætspil
  • Flotte lamper
  • Plakater
  • Sjove gadgets

Listen er meget lang, men det sparer vi dig for her, da det er hurtigere for dig at gennemgå vores liste over gaver til 12 årige ovenfor. Klik dig videre lige så tosset du vil, så du kan få en bedre ide om, hvorvidt gaven er den rette eller ej.

Det er ganske trygt at handle gaver til 12 årige hos os, da vi udelukkende fører dig videre til gode, danske forhandlere. Du kan desværre ikke købe gaverne direkte på vores side, men vi hjælper dig nemt over til forhandleren og produktet, så du ikke skal bruge længere end højst nødvendigt på at købe en gave.

Vi håber, vi har hjulpet dig til at finde den helt rette gave eller til i hvert fald at give dig inspiration til en eller flere gode gaver til den 12-årige.

Denne artikel er anmeldt af Magnus G. (5/5)
5/5