Personlig Plakat - De BEDSTE personlige plakater

Personlig plakat – De 25 BEDSTE personlige plakater 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En personlig plakat er en fantastisk gaveide. Dertil er det en nem og prisvenlig gave, som samtidig er betydningsfuld. Personlige plakater kan være en dåbsplakat, som gives i dåbsgave til en lille dreng eller pige. Det kan være en personlig plakat til konfirmanden i konfirmationsgave. Eller det kan være stjernehimmel plakat med navn og dato, som gave til kæresten.

Der findes masser af skønne personlige plakater, i mange forskellige designs og variationer – både til børn, voksne og teenagere. Lige fra de populære dialægt plakater, til stjernetegnsplakater, til fotocollager med egne billeder, og personlige plakater med bogstaver. Du kan endda lave din egen lav selv plakat, for at gøre den endnu mere personlig.

Vi har her samlet nogle af Danmarks absolut bedste personlige plakater med tekst og billeder. Uanset hvem du leder efter en personlig gave til, vil du kunne finde en skøn plakat, som passer til modtageren.

Personlige plakater 2024

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Du skal være... babyplakat

Denne søde "Du Skal Være..." Babyplakat er en personlig og kærlig gave, og en fantastisk måde at bryde nyheden om en lille ny på. Plakaten kan tilrettes enhver modtager; mormor, onkel, søster osv. Med sit nuttede design og varme budskab, er plakaten en smuk tilføjelse til ethvert børneværelse, og en dejlig måde at byde den lille ny velkommen.

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

''Her bor en...'' plakater (kan personliggøres med tekst)

Disse fede unikke plakater er den perfekte gave til de, som elsker det du laver! ''Her bor en...'' plakaterne kan gives til alt fra svendegave til gave til gameren - det er blot om at vælge det design, som passer til modtageren. Samtidig kan du personliggøre plakaten endnu mere, ved selv at vælge en tekst. Landmand, brandmand, lastbilchauffør og sygeplejersker, er blot nogle af de designs du kan vælge i mellem.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Personlig plakat med ''vores sang''

Har du en sang med din partner som er ''jeres'' sang? Det kan være sangen der blev spillet første gang i mødtes, til jeres bryllup, eller blot en sang i begge godt kan lide. Så kan du her få lavet en personlig plakate med billede af jer samt ''jeres'' sang. Kan naturligvis også bruges hvis du har en sang med din veninde, mor, ven, eller hvilken som helst anden person du holder af.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personlige fødselsplakater

Giv en personlig fødselsplakat til den lille ny. Det kan være med barnets stjernetegn og fødselsinfo, eller det kan være en 1:1 skites af den lille. En unik, personlig gave til den nyfødte, som han eller hun kan have hænge på værelset i mange år frem.
10% rabatkode: genialegaver2024

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.

Personlig diplom - Verdens bedste...

Her har du mulighed for at lave din helt egen diplom, til en du mener du fortjener det! Det kan være til verdens bedste far, den nyuddannet student, din partner, eller hvem det nu måtte være. Du designer selv diplomet med egen tekst og vælger hvem der skal hyldes!

Fingeraftryksplakater til bryllup, barnedåb, fødselsdag m.m.

Her kan du få fingeraftryksplakater, som er klar til at få gæsternes fingeraftryk på. Dermed har du et unikt billede som alle gæsterne har været med til at bidrage til. Der er plakater både til bryllup, barnedåb, fødselsdag og andre særlige lejligheder. Se de mange flotte designs via linket.

Personlig portræt plakat af barn

En personlig portræt plakat af et barn, er den perfekte gave både til barnet selv til at hænge på værelset, og til at have som et godt minde når det bliver ældre. Men kan i den grad også gives til en mor, moster eller bedsteforældre. En fantastisk personlig gaveide som uden tvivl vil bringe et smil på læben af modtageren!
10% rabatkode: genialegaver2024

Personlig plakat med efternavn

Få lavet en personlig plakat i et smukt og stilfuldt design, med modtagerens eget efternavn. Egner sig både som gave til mor, til bryllupsgave til et par, såvel som til teenageren der kan hænge den op på værelset.. En super god personlig gave til en rigtig god pris.

Personlige bedsteforældre plakater

Giv dine bedsteforældre årets gave, i form af en personlig bedsteforældre plakat! Du vælger selv et billede, og bestemmer teksten på plakaten. Så om der skal stå mormor, farfar eller bedsteforældre på den, er helt op til dig. Design plakaten nemt og hurigt via linket.
10% rabatkode: genialegaver2024

Verdens bedste mor plakat med billede

Giv denne personlige plakat med billede til din mor, og vis hende, at du sætter pris på hende. Plakaten kan være et billede af dig og din mor sammen - det perfekt symbol på din kærlighed til hende.
10% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Fars Dag plakater

Vil du gerne vise din kærlighed til ham med en plakat? Her har de et væld af flotte plakater, der er perfekte som Fars Dags gave. Både sjove, søde og flotte. Vælg den, du eller han bedst kan lide.

Personlig bykort plakat med hjerte

Her kan du få lavet en personlig plakat med jeres by i et hjerte eller anden form. Samtidig kan du personliggøre den med navn og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Fødselstavle med stjernehimmel

Giv en personlig fødselstavle med stjernehimmel på. Billedet af stjernehimlen bestemmer du - det kan f.eks. være sådan himelen så ud, da barnet blev født. Den perfekte personlige gave til den nyfødte, såvel som den nyfødtes forældre.
10% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Plakater med børnesange

Her finder du flotte plakater med illustrationer og tekster fra børnesange. Vælg mellem en lang række klassiske børnesange som Puff den magiske drage, Se min kjole, Jeg ved en lærkerede og mange flere.

Sjove plakater til studenten​

Citat plakaterne med studenter tema er en sjov gave til enhver student. Om det er gymnasiestudenter, handelsstudenter eller hvilken som helst anden student, er der en plakat der matcher. Oplagt som studentergave til veninden, ven eller kæreste. Vælg mellem næsten 20 forskellige sjove plakater - du kan endda designe din egen!

Personlige plakater til mor

Mor elsker personlige gaver mere end noget andet! Har din mor også humor, og er hun til moderne indretning, så er en af disse søde personlige plakater til mor, end fantastisk gave til hende. Giv den til hende til Mors Dag, hendes fødselsdag eller bare fordi <3

Fede gamer plakater

Her har du et fantastisk udvalg af de fedeste gamer plakater på markedet! Er det CS:GO, Fifa eller måske PlayStation, der er det fede lige nu? Så er det helt perfekt med en plakat, der passer til. Der er mange sjove varianter at vælge mellem.

Personlig bykort med pin plakat

Her har du mulighed for at få lavet en personlig og anderledes plakat, i form af bykort med pin. I vælger selv hvilket bykort det skal være, samt hvor pin skal placeres.
10% rabatkode: genialegaver2024

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.

Fødselsplakat og navnetavle

Her har du muligvis den smukkeste fødselsplakat og navnetavle i en og samme plakat. Vælg mellem flotte illustrationer, og design selv med barnts navn, dato, lokation og andre informationer.

Søde stjernetegnsplakater

Søde stjernetegnsplakater til børneværelset. Vælg mellem af de forskellige stjernetegn - krebsen, jomfruen og alle de andre. Det perfekte vægpynt til den lilles drenge- eller pigeværelse.

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet.
10% rabatkode: Rabat10

Sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar​

Har din bedstefar humor? Så vil han elske en af disse sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar. Vælg mellem forskellige årstaller som 60'erne og 70'erne, eller med defination af bedstefar, farfar og morfar. Der er også sjove Olsen Banden plakater, og mange andre valgmuligheder.

Sjove plakater til farmor, bedstemor eller mormor ​

Hvis du bedstemor er med på en god joke, så er de sjove plakater her lige noget for hende. Vælg bl.a. mellem sjove Matador plakater, årstal og bedstemor, farmor eller mormor defination. En af de bedste gaver til bedstemødre med humor!

Søde og sjove veninde plakater​

En veninde plakat er både en sød og sjov gave, som i helt sikkert vil få et godt grin ud af. Vælg mellem mange forskellige plakater med sjove tekster, citater fra film og jokes om mad og vin. En gaveide som både kan være en sjov, kreativ og personlig gave veninden.

Søster plakater

Søster plakater er fantastiske som gaver til en hver type søster! Vælg mellem mange sjove og søde designs. Bl.a. de sjove citatplakater med ''søsteren'', ''lillesøsteren'', ''storesøsteren'', ''b-mennesket'' og mange andre. Men også de mere seriøse definations plakater, som fortæller din søster hvor skøn hun er.

Ideer til personlige plakater

Personlige plakater er geniale som personlige gaver til hende eller ham. De spænder sig over en lang række plakater, som er personlige og/eller unikke, på den ene eller anden måde. Det kan f.eks. være personliggjorte navneplakater med barnets navn på, og evt. en fødselsdato. Det kan være fotocollage plakater med egne billeder. Men det kan også være plakater, som ikke nødvendigvis er personliggjorte, men blot relaterer til modtageren.

De kendte dialægt plakater er et godt eksempel, på personlige plakater, som ikke er personliggjorte. De forskellige plakater beskriver forskellige typer, på en både personlig og sjov måde. Det kan f.eks. være ’’moren’’, ’’tømreren’’, eller ’’gameren’’.

De sjove citatplakater er et andet eksempel på personlige plakater, som ikke har en personlig tekst eller billede. Det er sjove plakater, med citater fra film eller andet kendt. Er din far f.eks. helt vild med Olsen Banden, er en sjov plakat med Olsen Banden en personlig gave for ham.

Lad os se nærmere på de mange forskellige typer af personlige plakater. Det kan forhåbentlig hjælpe dig med, at finde den helt rigtige personlige gave.

Tip: Klik her og find flere fede plakater til hjemmet.

 

Personlig plakat med tekst

En personlig plakat med tekst, kan både være en plakat med tekst om en given type person, eller med egen tekst. Det kan f.eks. være en navneplakat til børn eller en bryllupsplakat med navn og dato, til et nyt brudepar. Yderligere er ’’design selv plakat’’ også en mulighed. Den mulighed tilbyder Citatplakat, hvor du kan designe din egen citatplakat med tekst.

Der er masser at gode muligheder når det kommer til personlige plakater med tekst. Samtidig fås de med tekst alene, eller i kombination med billeder.

 

Personlig plakat med billede

Ønsker du at give en personlige plakat med billede i gave, har du rigtig mange gode muligheder. Det gælder uanset om det er en personlig plakat til børn, kæresten eller til en bestemt anledning. Lad os se nærmere på nogle af de bedste personlige plakater med billeder du kan få.

 • Personlig plakat med stjernehimmel – En stjerneplakat personliggjort med både billede at stjernehimmel, navn, dato og evt. et citat hvis det ønskes. Denne type plakat er en af de absolut mest populære personlige plakater med billeder lige nu.
 • Personlige plakater med stjernetegn – En personlig stjernetegnsplakat har afbilledet af stjernebilledet som et given stjernetegn kommer fra, eller et illustreret billede af stjernetegnets symbol. Det kan f.eks. være løven, jomfruen eller krebsen. Personlige plakater med stjernetegn er særligt populære gave til teenagere, børn og unge mennesker generelt.
 • Fotocollage plakat – En fotocollage er en super fed fotogave – både til mor, far, veninden eller hvilken som helst anden, du føler skal have en personlig gave. Du vælger et eller flere billeder samt design af collagen, og du har nemt en fantastisk personlig gave til en du holder af.
   

Lav din egen plakat

Vil du gøre plakaten endnu mere personlig, har du også mulighed for at designe plakaten selv. Det er der flere måde at gøre på. Den ene måde er at designe en personlig plakat med tekst. Det kan f.eks. være din egen citatplakat. En anden måde, er at designe den med dine egne billeder. Det kan du gøre ved at få lavet en fotocollage, hvor du vælger design, og hvilke billeder som skal være på den.

Design selv plakaten, og gør den til en endnu mere personlig, og ikke mindst unik gave. Det er muligvis en af de mest prisvenligste muligheder der er, når vi snakker personlige gaveideer. Det gode ved at lave din egen plakat, er også, at du kan lave den til lige hvem du vil. Så om det er en gave til moster, bedstemor eller en gave til 5 årig fødselsdag, vil du kunne personliggøre plakaten lige præcis til den person.

 

Personlige plakater til særlige anledninger

I og med du kan få personlige plakater til stort set en hver person, kan du naturligvis også, til forskellige anledninger. Her er nogle af de mest populære anledninger, hvor personlige plakater gives.

 • Dåbsplakat til baby – En dåbsplakat, er en personlig plakat til babyen, med den lilles navn og dato på. Mange gange er der også et sødt billede, og med tema i forhold til, om det er en gave til dreng eller pige du skal give. En dåbsplakat er lidt ligesom en dåbstavle, blot som en flot illustreret plakat, som kan hænge på babyens værelse.
 • Bryllup – En personlig plakat til bryllupsgave kan f.eks. være en flot illustration af et brudepar, med navn og bryllupsdato nedenunder. Det kan også være en af de mere sjove plakater, en fotocollage, eller den populære stjernehimmel plakat.
 • Konfirmation – Vil du give en personlig plakat til konfirmation, må den gerne være lidt sjov. Det kan være en af konfirmation dialægt plakaterne, eller det kan være en plakat du designer selv, så den passer præcis til konfirmanden.
   

Navneplakater til børn

Navneplakater er fantastiske gaver til børn. Det er ofte med flotte illustrationer, dyr og andre ting, som børn er vilde med. Plakaten er selvfølgelige personliggjort med barnets navn, og nogle gange også dato og en lille tekst. Særligt navneplakater med dyr er populære som gaver til 4 årige og deromkring, mens navneplakater til babyer ofte gives som babyshower gave, til barnedåb eller til mor på barsel.

Er gaven ikke en overraskelse, kan du også få barnet selv til at være med til at vælge plakaten. Der er nemlig mange flotte billeder at vælge i mellem, og der skal nok være noget som falder i barnets smag. Er de selv med til at vælge, og dermed designe plakaten, vil de med garanti også syntes meget bedre om den.

 

Populære dialægt plakater

Dialægt plakater er fantastiske som både sjove og personlige gaver. De beskriver en given type person på en sjov måde. Ofte med små citater, som man ofte hører den givne type sige, og nedenunder en beskrivelse af, hvad det faktisk betyder. Det kan f.eks. være moren der siger ’’pas nu på dig selv’’, som betyder ’’jeg elsker dig’’. Eller gameren der siger ’’bare lige 5 minutter mere’’, som i virkeligheden betyder ’’det bliver vist en all night’er’’.

De populære dialægt plakater findes nu i hundredvis af forskellige eksemplarer, som alle beskriver forskellige typer mennesker og personligheder. Her har du et overblik af de mest populære dialægt plakater:

 • Moren
 • Faren
 • Gameren
 • Far-jokes
 • Teenageren
 • Danish sayings
 • Tømreren
 • Far-humor
 • Mormor
 • CS:GO
 • Fifa-spilleren
 • Pædagogen
 • Læreren
 • Jægeren
 • Fodbold-spilleren
 • Liverpool
 • Smeden
 • Mosteren
 • Landmanden
 • Farmor

   

En god personlig gave til ham, hende eller barnet

Der er ikke nogen tvivl om, at en personlig plakat, egner sig perfekt som personlig gave til ham, hende og barnet. Med alle de varianter og billeder, samt muligheden for selv at designe plakaten, er der en til en hver type modtagen. Det bliver ikke nemt, at finde en personlig gaveide, som er bedre til prisen. Samtidig er det en utrolig alsidig gave, som kan gives til stort set alle personer. Den kan gives i gave til nyfødte, såvel som i gave til mormor. Det gælder blot om, at vælge den rigtige variant.

Vi håber, at du har fået inspiration til at finde den helt rigtige personlige plakat, til lige præcis ham eller hende, du skal give gave til.

FAQ - Ofte stilleder spørgsmål om personlige plakater

Ja – du kan godt designe din egen plakat. Du kan f.eks. få lavet en fotocollage med egne billeder, eller du kan designe din egen citat- eller dialægt plakat. Der er mange muligheder når det kommer til at designe egne plakater, og vi har samlet de bedste af dem, på listen over de bedste personlige plakater.

Hvilken personlige plakat der en den bedste gave, kommer an på modtageren. Der er dog nogle som er mere populære end andre. De meste populære personlige plakater er:

 • Stjernehimmel plakat
 • Personlig plakat med bogstaver
 • Fotocollage plakat med egne billeder
 • Lav selv citatplakat
 • Lav selv dialægt plakat

Ja, en navneplakat er en fantastisk gave til børn. Personlige gaver er generelt rigtig gode gaver til børn. Det at barnet kan se sit eget navn eller billede på en plakat, får dem til at føle sig specielle, da det er noget unikt, som kun de har.

Denne artikel er anmeldt af Katja Svendsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne