Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Personlig Plakat - De BEDSTE personlige plakater

Personlig Plakat – De 25 BEDSTE personlige plakater 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

En personlig plakat er en fantastisk gaveide. Dertil er det en nem og prisvenlig gave, som samtidig er betydningsfuld. Personlige plakater kan være en dåbsplakat, som gives i dåbsgave til en lille dreng eller pige. Det kan være en personlig plakat til konfirmanden i konfirmationsgave. Eller det kan være stjernehimmel plakat med navn og dato, som gave til kæresten.

Der findes masser af skønne personlige plakater, i mange forskellige designs og variationer – både til børn, voksne og teenagere. Lige fra de populære dialægt plakater, til stjernetegnsplakater, til fotocollager med egne billeder, og personlige plakater med bogstaver. Du kan endda lave din egen lav selv plakat, for at gøre den endnu mere personlig.

Vi har her samlet nogle af Danmarks absolut bedste personlige plakater med tekst og billeder. Uanset hvem du leder efter en personlig gave til, vil du kunne finde en skøn plakat, som passer til modtageren.

Personlige plakater 2021​

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

Årstal plakat med tekst

En flot og anderledes plakat med årstal og tekst. Du vælger selv hvilket årstal, og hvilke ord der skal stå på plakaten. Dertil vælger du selv størrelse og farve.

Fra: 199,95 DKK

Babyaftryk plakat

Lav babyen eller barnets hånd- og/eller fodaftryk, om til en smuk unik plakat. Den kan pynte flot i stuen, på kontoret, barneværelset, eller hos bedsteforældrene. En oplagt gaveide, til de som har en lille en i familien. Klik på linket og læs mere om hvordan det gøres.

Fra: 329,00 DKK

Design-selv dialægt plakat

Design din helt egen unikke og personlige dialægt plakat. Sæt kreativiteten løs, og lav det til en sjov, sød, romantisk eller skør plakat – du bestemmer og kun fantasien sætter grænser!

Fra: 319,00 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.

Fra: 249,00 DKK

Fødselsplakat og navnetavle

Her har du muligvis den smukkeste fødselsplakat og navnetavle i en og samme plakat. Vælg mellem flotte illustrationer, og design selv med barnts navn, dato, lokation og andre informationer.

Fra: 249,00 DKK

Personlig plakat med bogstav

En personlig bogstav med modtagerens forbogstav og navn inden i. Plakaten fås i flere forskellige farver og størrelser. Det kan også være med kærestens, barnets eller andet navn, som er vigtig for modtageren.

Fra: 199,95 DKK

Personliggjort familieplakat

Få lavet en personlige plakat med familiens bogstaver. Bogstaverne er håndillustreret og i et fantastisk flot design, som passer ind i det moderne hjem. Vælg mellem flere størrelser og farver.

Fra: 249,00 DKK

Søde stjernetegnsplakater

Søde stjernetegnsplakater til børneværelset. Vælg mellem af de forskellige stjernetegn – krebsen, jomfruen og alle de andre. Det perfekte vægpynt til den lilles drenge- eller pigeværelse.

Fra: 99,00 DKK

Superhelte/tegneserie fødselsplakat

En super sej superhelt/tegneserie fødselsplakat til den lille. Der er plads til babyens navn, tid, vægt og længde. En oplagt gave til en baby hvis forældre er Marvel eller anden form for superhelte fan.

Fra: 194,65 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Personlige plakater til studenten

Giv en personlig plakat til studenten, med students navn, samt dato for gradueringen. Vælg mellem mange flotte og sjove designs. Der er med en hver hue, studenterkørsel, inspirerende ord og mange flere. Tjek det store udvalg, og giv en unik, personlig gave til studenten.

Fra: 126,65 DKK

Sjove plakater til studenten​

Citat plakaterne med studenter tema er en sjov gave til enhver student. Om det er gymnasiestudenter, handelsstudenter eller hvilken som helst anden student, er der en plakat der matcher. Oplagt som studentergave til veninden, ven eller kæreste. Vælg mellem næsten 20 forskellige sjove plakater. Hvis du tilmelder dig citatplakats nyhedsbrev, får du 10% rabat på din første bestilling.

Fra: 149,00 DKK

Sød navneplakat

De søde navneplakater fra Plakatdyr passer perfekt ind på ethvert børneværelse. Plakaterne kan fås med forskellige nuttede dyr, motiver og farver i flere størrelser. De kan bestilles med eller uden en ramme.

Fra: 199,00 DKK

Personlig konfirmationsplakat

Med en specialdesignet konfirmationsplakat kan dagen om noget forsegles og give gode minder for fremtiden. Der er mange forskellige prints at vælge mellem og kan gøres helt personlig med navn og dato.

Fra: 75,65 DKK

Fars dag plakater

Vil du gerne vise din kærlighed til ham med en plakat? Hos Plakatdyr har de et væld af flotte plakater, der er perfekte som fars dags gave. Vælg den, du eller han bedst kan lide.

Fra: 29,00 DKK

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag. FÅ 20% RABAT MED KODEN: 278016

Fra: 187,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Hjertecollage med 46 fotos

Hvis du leder efter personlige gaver, så er denne gaveide et godt valg! Indsend 46 billeder af dig og modtageren og jeres oplevelser sammen, og du får tilsendt dem som en flot hjertecollage. Du kan vælge mellem flere størrelser, baggrundsfarver og designs. Perfekt gave til valentinsdag, fødselsdag eller års dagen.

Fra: 224,00 DKK

”Her bor en…” personlige plakater med egen tekst​

”Her bor en…” plakaterne, er en personlig plakat, hvor du kan skrive din egen tekst. Vælg mellem designs som landmand, gamer, brandmand, jæger, smed, tømrer og mange andre. Der er helt sikkert også en der passer til manden du leder efter gave til. En af de gode personlige gaver til ham, som passer til mænd i alle aldre.

Fra: 126,65 DKK

18 års plakat

En 18 års plakat i 18 års gave. Mere sjovt bliver det ikke. I hvert fald ikke når den er fra dia’lægt og har de sjoveste citater, som passer perfekt på en 18-årig.

Fra: 249,00 DKK

Byplakater med danske byer​

En plakat med den by i bor i, eller hans fødeby, er en fantastisk personlig gave til ham. De flotte byplakater kommer i flere forskellige designs, og har alle de store danske byer at vælge i mellem. Både København, Århus, Odense og mange andre. Ideel som både julegave, års dags gave og fødselsdagsgave til ham.

Fra: 211,65 DKK

Design selv citat plakat

En plakat med sætninger, hun ofte siger, eller ting hun gør bliver ikke mere sjovt og personligt. Med en citatplakat du selv designer, kan du selv bestemme, hvor personlig den skal være. Det er er en fantastisk gaveide til både kæresten, veninden, søsteren, din mor eller bedstemor til både jul og fødselsdag.

Fra: 249,00 DKK

Gamer plakater fra populære spil

Er det CS:GO, Fifa eller måske PlayStation, der er det fede lige nu? Så er det helt perfekt med en plakat, der passer til. Der er mange sjove varianter at vælge mellem.

Fra: 129,00 DKK

Grillmesteren plakat​

Grillmesteren plakaten har 9 sjove grilludtryk som en hver grillmester kan relatere til. En anderledes og sjov gave til grillmesteren, som han uden tvivl vil elske! Perfekte gaveide til manden som har alt og samtidig elsker at grilke. Plakaten fås i flere størrelser og farver.

”Er den bøf ik’ lidt lille?”

”Skat, jeg griller i aften”

Fra: 249,00 DKK

Mosteren plakat

Vis din moster hvor meget du holder af hende, med en sjov moster plakat. Citatplakten er fuld af sjove beskrivelser af moster, og vil uden tvivl udløse nogle gode grin når hun får den.

Fra: 249,00 DKK

Personlig bryllupsplakat

Går du efter en personlig gave, er det oplagt med denne personlige bryllupsplakat, hvor der er mulighed for at indtaste navne og dato. Den kan fås i flere forskellige størrelser.

Fra: 249,00 DKK

Plakater der passer til ham​

Find en personlig plakat der passer lige nøjagtig til ham du skal give gave til. Det kan være defination plakaterne med bror, onkel eller ægteskab. Eller det kan være en anden sjov plakat med nutella, øl eller noget helt tredje. Se de mange sjove plakater, og find de gaver til ham, som passer præcis til hans personlighed.

Fra: 199,00 DKK

Plakater til gameren

Er gaming den helt store interesse, skal der selvfølgelig en plakat til. Der er mange sjove citatplakater, som helt sikkert vil falde i god jord og bringe et smil på læben hos den garvede gamer.

Fra: 169,15 DKK

Sig det med en kærlighedsplakat

Vil du gerne fortælle hende, hvor højt du elsker hende? Det kan du gøre med en sød kærlighedsplakat, som kan gives på Valentinsdag, en årsdag eller måske bare for at overraske hende på en tilfældig dag, fordi du synes, hun fortjener det. Der er mange flotte varianter at vælge mellem.

Fra: 249,00 DKK

Sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar​

Har din bedstefar humor? Så vil han elske en af disse sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar. Vælg mellem forskellige årstaller som 60’erne og 70’erne, eller med defination af bedstefar, farfar og morfar. Der er også sjove Olsen Banden plakater, og mange andre valgmuligheder.

Fra: 149,00 DKK

Sjove plakater til farmor, bedstemor eller mormor ​

Hvis du bedstemor er med på en god joke, så er de sjove plakater her lige noget for hende. Vælg bl.a. mellem sjove Matador plakater, årstal og bedstemor, farmor eller mormor defination. En af de bedste gaver til bedstemødre med humor!

Fra: 149,00 DKK

Sød kæresteplakat

Vis din kærlighed til din partner eller soulmate med denne søde og meget romantiske kæresteplakat. Her kan I få trykt jeres navne og den dato, I blev kærester. Mere sødt og romantisk bliver det ikke!

Fra: 249,00 DKK

Søde og sjove veninde plakater​

En veninde plakat er både en sød og sjov gave, som i helt sikkert vil få et godt grin ud af. Vælg mellem mange forskellige plakater med sjove tekster, citater fra film og jokes om mad og vin. En gaveide som både kan være en sjov, kreativ og personlig gave veninden.

Fra: 129,00 DKK

Søster plakater

Søster plakater er fantastiske som gaver til en hver type søster! Vælg mellem mange sjove og søde designs. Bl.a. de sjove citatplakater med ”søsteren”, ”lillesøsteren”, ”storesøsteren”, ”b-mennesket” og mange andre. Men også de mere seriøse definations plakater, som fortæller din søster hvor skøn hun er.

Fra: 129,00 DKK

Ideer til personlige plakater

Personlige plakater spænder sig over en lang række plakater, som er personlige og/eller unikke, på den ene eller anden måde. Det kan f.eks. være personliggjorte navneplakater med barnets navn på, og evt. en fødselsdato. Det kan være fotocollage plakater med egne billeder. Men det kan også være plakater, som ikke nødvendigvis er personliggjorte, men blot relaterer til modtageren.

De kendte dialægt plakater er et godt eksempel, på personlige plakater, som ikke er personliggjorte. De forskellige plakater beskriver forskellige typer, på en både personlig og sjov måde. Det kan f.eks. være ’’moren’’, ’’tømreren’’, eller ’’gameren’’.

De sjove citatplakater er et andet eksempel på personlige plakater, som ikke har en personlig tekst eller billede. Det er sjove plakater, med citater fra film eller andet kendt. Er din far f.eks. helt vild med Olsen Banden, er en sjov plakat med Olsen Banden en personlig gave for ham.

Lad os se nærmere på de mange forskellige typer af personlige plakater. Det kan forhåbentlig hjælpe dig med, at finde den helt rigtige personlige gave.

 

Personlig plakat med tekst

En personlig plakat med tekst, kan både være en plakat med tekst om en given type person, eller med egen tekst. Det kan f.eks. være en navneplakat til børn eller en bryllupsplakat med navn og dato, til et nyt brudepar. Yderligere er ’’design selv plakat’’ også en mulighed. Den mulighed tilbyder Citatplakat, hvor du kan designe din egen citatplakat med tekst.

Der er masser at gode muligheder når det kommer til personlige plakater med tekst. Samtidig fås de med tekst alene, eller i kombination med billeder.

 

Personlig plakat med billede

Ønsker du at give en personlige plakat med billede i gave, har du rigtig mange gode muligheder. Det gælder uanset om det er en personlig plakat til børn, kæresten eller til en bestemt anledning. Lad os se nærmere på nogle af de bedste personlige plakater med billeder du kan få.

 • Personlig plakat med stjernehimmel – En stjerneplakat personliggjort med både billede at stjernehimmel, navn, dato og evt. et citat hvis det ønskes. Denne type plakat er en af de absolut mest populære personlige plakater med billeder lige nu.
 • Personlige plakater med stjernetegn – En personlig stjernetegnsplakat har afbilledet af stjernebilledet som et given stjernetegn kommer fra, eller et illustreret billede af stjernetegnets symbol. Det kan f.eks. være løven, jomfruen eller krebsen. Personlige plakater med stjernetegn er særligt populære gave til teenagere, børn og unge mennesker generelt.
 • Fotocollage plakat – En fotocollage er en super fed gaveide – både til mor, far, veninden eller hvilken som helst anden, du føler skal have en personlig gave. Du vælger et eller flere billeder samt design af collagen, og du har nemt en fantastisk personlig gave til en du holder af.

Lav din egen plakat

Vil du gøre plakaten endnu mere personlig, har du også mulighed for at designe plakaten selv. Det er der flere måde at gøre på. Den ene måde er at designe en personlig plakat med tekst. Det kan f.eks. være din egen citatplakat. En anden måde, er at designe den med dine egne billeder. Det kan du gøre ved at få lavet en fotocollage, hvor du vælger design, og hvilke billeder som skal være på den.

Design selv plakaten, og gør den til en endnu mere personlig, og ikke mindst unik gave. Det er muligvis en af de mest prisvenligste muligheder der er, når vi snakker personlige gaveideer. Det gode ved at lave din egen plakat, er også, at du kan lave den til lige hvem du vil. Så om det er en gave til moster, bedstemor eller en gave til 5 årig fødselsdag, vil du kunne personliggøre plakaten lige præcis til den person.

 

Personlige plakater til særlige anledninger

I og med du kan få personlige plakater til stort set en hver person, kan du naturligvis også, til forskellige anledninger. Her er nogle af de mest populære anledninger, hvor personlige plakater gives.

 • Dåbsplakat til baby – En dåbsplakat, er en personlig plakat til babyen, med den lilles navn og dato på. Mange gange er der også et sødt billede, og med tema i forhold til, om det er en dreng eller pige. En dåbsplakat er lidt ligesom en dåbstavle, blot som en flot illustreret plakat, som kan hænge på babyens værelse.
 • Bryllup – En personlig plakat til bryllup kan f.eks. være en flot illustration af et brudepar, med navn og bryllupsdato nedenunder. Det kan også være en af de mere sjove plakater, en fotocollage, eller den populære stjernehimmel plakat.
 • Konfirmation – Vil du give en personlig plakat til konfirmation, må den gerne være lidt sjov. Det kan være en af konfirmation dialægt plakaterne, eller det kan være en plakat du designer selv, så den passer præcis til konfirmanden.

Navneplakater til børn

Navneplakater er fantastiske gaver til børn. Det er ofte med flotte illustrationer, dyr og andre ting, som børn er vilde med. Plakaten er selvfølgelige personliggjort med barnets navn, og nogle gange også dato og en lille tekst. Særligt navneplakater med dyr er populære som gaver til 4 årige og deromkring, mens navneplakater til babyer ofte gives som babyshower gave, til barnedåb eller til mor på barsel.

Er gaven ikke en overraskelse, kan du også få barnet selv til at være med til at vælge plakaten. Der er nemlig mange flotte billeder at vælge i mellem, og der skal nok være noget som falder i barnets smag. Er de selv med til at vælge, og dermed designe plakaten, vil de med garanti også syntes meget bedre om den.

 

Populære dialægt plakater

Dialægt plakater er fantastiske som både sjove og personlige gaver. De beskriver en given type person på en sjov måde. Ofte med små citater, som man ofte hører den givne type sige, og nedenunder en beskrivelse af, hvad det faktisk betyder. Det kan f.eks. være moren der siger ’’pas nu på dig selv’’, som betyder ’’jeg elsker dig’’. Eller gameren der siger ’’bare lige 5 minutter mere’’, som i virkeligheden betyder ’’det bliver vist en all night’er’’.

De populære dialægt plakater findes nu i hundredvis af forskellige eksemplarer, som alle beskriver forskellige typer mennesker og personligheder. Her har du et overblik af de mest populære dialægt plakater:

 • Moren
 • Faren
 • Gameren
 • Far-jokes
 • Teenageren
 • Danish sayings
 • Tømreren
 • Far-humor
 • Mormor
 • CS:GO
 • Fifa-spilleren
 • Pædagogen
 • Læreren
 • Jægeren
 • Fodbold-spilleren
 • Liverpool
 • Smeden
 • Mosteren
 • Landmanden
 • Farmor

  

En god personlig gave til ham, hende eller barnet

Der er ikke nogen tvivl om, at en personlig plakat, egner sig perfekt som personlig gave til ham, hende og barnet. Med alle de varianter og billeder, samt muligheden for selv at designe plakaten, er der en til en hver type modtagen. Det bliver ikke nemt, at finde en personlig gaveide, som er bedre til prisen. Samtidig er det en utrolig alsidig gave, som kan gives til stort set alle personer. Den kan gives i gave til nyfødte, såvel som i gave til mormor. Det gælder blot om, at vælge den rigtige variant.

Vi håber, at du har fået inspiration til at finde den helt rigtige personlige plakat, til lige præcis ham eller hende, du skal give gave til.

FAQ - Ofte stilleder spørgsmål om personlige plakater

Ja – du kan godt designe din egen plakat. Du kan f.eks. få lavet en fotocollage med egne billeder, eller du kan designe din egen citat- eller dialægt plakat. Der er mange muligheder når det kommer til at designe egne plakater, og vi har samlet de bedste af dem, på listen over de bedste personlige plakater.

Hvilken personlige plakat der en den bedste gave, kommer an på modtageren. Der er dog nogle som er mere populære end andre. De meste populære personlige plakater er:

 • Stjernehimmel plakat
 • Personlig plakat med bogstaver
 • Fotocollage plakat med egne billeder
 • Lav selv citatplakat
 • Lav selv dialægt plakat

Ja, en navneplakat er en fantastisk gave til børn. Personlige gaver er generelt rigtig gode gaver til børn. Det at barnet kan se sit eget navn eller billede på en plakat, får dem til at føle sig specielle, da det er noget unikt, som kun de har.

Denne artikel er anmeldt af Katja Svendsen (5/5)
5/5