Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til søster - vanvittigt gode gaveideer til søster

Gave til søster – 100+ vanvittigt gode gaveideer til søster

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Ønsker du at finde den perfekte gave til søster? Din søster og dig har sikkert haft jeres ture igennem livet. Nogle gange har hun været den mest irriterende person i verden. Andre gange har i hjulpet hinanden, stået ved hinandens side gennem tykt og tyndt, og hun har været verdens bedste søster. Om ikke andet, elsker du helt sikker din søster, og du vil garanteret gerne give en god gave til hende. Den kan du finde gaveinspiration til her!

Vi har været på opdagelse i de danske webshops, og fundet en stor stak vanvittigt gode gaveideer til søster. Det er uanset om det er gaver til storesøster eller lillesøster du er på udkig efter. Ligeledes om det er fødselsdagsgave, julegave eller en gave til søster der har alt. De mange gaveideer er nemlig ikke kun super gode, de er også i en masse forskellige kategorier. De er bestemt et kig værd, for blandt dem, kan du uden tvivl finde den absolut bedste gave til din søster – uanset type og alder.

Indholdsfortegnelse over adventsgaver til teenagere

De bedste gaver til søster 2021

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

Flotte indendørs springvand

De flotte indendørs springvand skaber en dejligt rolig atmosfære, med lyden af de rindende vand i baggrunden. Samtidig er de utroligt dekorative. Vælg mellem mange skønne modeller, nogle med LED lys.
Fra: 299,00 DKK

Skønheden og Udyret Mrs. Potts Tepotte

Kender du en Disney fan, som er vild med Skønheden og Udyret? Giv hende en nostalgisk gave, i form af denne Skønheden og Udyret Mrs. Potts tepotte. Så er der garanti for et magisk teselskab på bedste Disney vis! Se også den søde Chip kop som købes separat.
Fra: 249,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.
Fra: 269,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Vendbare bamser til at vise dine følelser

De søde vendbare bamser er super sjove for både børn og teenagere. Her kan de nemlig vende bamsen alt efter deres humør, da den både har en glad og en sur side. Dertil er den rigtig blød og dejlig at røre ved.
Fra: 119,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Sparebøsse med kløer

Sparebøsssen med kløer er en af de sjove gaver, som samtidig er super sød. Den fungerer som en sparegris. Læg dine mønter eller sedler oven på boksen, og katten kommer frem og snupper pengene. Boksen er også med lyd.
Fra: 149,00 DKK

Sportsbuddy Veryfit V2 aktivitetsur

Dette smarte aktivitetsur har indbygget sportsprogrammer, skridtæller, puls og søvn måler. Det perfekte ur, til hende eller ham som elsker at træne, løbe eller dyrke sport generelt. Samtidig medfølder verifit appen, hvor du kan opsætte personlige mål.
Fra: 599,00 DKK

Hånddamper

Med en hånddamper er det slut med krøllede skjorter, kjoler, bluser eller hvad end, der ofte bruges fra garderoben. De fås i forskellige udgaver men kan alle det samme: opfriske tøjet.
Fra: 299,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.
Fra: 438,00 DKK

Forkælelsespakke

Er forkælelse ikke det, der normalt står højt på listen? Så er det en alletiders gave at give. Der er både aurora øjenmassage, en massagehånd og en rygstøtte med i pakken. Det er forkælelse på højt plan.
Fra: 1.299,95 DKK

Søster plakater

Søster plakater er fantastiske som gaver til en hver type søster! Vælg mellem mange sjove og søde designs. Bl.a. de sjove citatplakater med ”søsteren”, ”lillesøsteren”, ”storesøsteren”, ”b-mennesket” og mange andre. Men også de mere seriøse definations plakater, som fortæller din søster hvor skøn hun er.
Fra: 129,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Zhiyun Smooth-X Stabilisator Til Smartphone

Med denne smarte stabilisator til smartphone kan der optages film på professionel vis. Der er mulighed for at panorere og dreje og veksle mellem landskabstilstand og portræt. Perfekt gave til den, der elsker at optage og tage billeder.
Fra: 589,00 DKK

Smart træningstøj til kvinder

Er hun meget til træning? Sport? Fitness? Så kan det næsten ikke blive bedre med smart træningstøj i gave. Hos Bubbleroom er der alt lige fra tights og sports-BH’er til sweats og shorts.
Fra: 149,00 DKK

Smarte bluser til kvinder

Kan hun godt lide at klæde sig smart på? Så er det oplagt med en smart bluse i gave. Hos Bubbleroom er der mange forskellige bluser at vælge mellem til forskellige typer af kvinder.
Fra: 99,00 DKK

Flotte kjoler

Er der en sød kvinde, der skal fejres, er det oplagt med en flot kjole. Bubbleroom har et væld af kjoler at vælge mellem i flere forskellige stilarter, farver, længder og størrelser.
Fra: 129,00 DKK

Motionsredskaber

Er træning et hit? Så er der ikke noget mere oplagt end at give nogle gode og lækre motionsredskaber, som kan hjælpe træningen endnu mere på vej. Hos Sportmaster er de ikke gået ned på udvalget, så der er rigeligt at vælge mellem.
Fra: 100,00 DKK

Lækkert fitnesstøj

Skal du finde en gave til en, der er meget aktiv? Så er fitnesstøj i god kvalitet mere end oplagt. Hos Sportmaster har de et væld af lækkert fitnesstøj til begge køn.
Fra: 50,00 DKK

Blue Light Briller til skærmkiggeren

Bruges computeren, telefonen eller måske fjernsynet meget er et par Blue Light Briller den perfekte gave. De blokerer for 92% af det blå lys fra skærmen, hvilket giver mindre hovedpine og bedre søvn.
Fra: 479,00 DKK

Smarte in-ear høretelefoner

Disse høretelefoner egner sig perfekt til den aktive, da de har et specialudviklet ørekrogdesign, en høj vandtæthed og en høj batterikapacitet. De vejer kun 8 gram og forstyrrer derfor ikke meget under træning.
Fra: 800,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 319,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Tony sonisk elektrisk tandbørste

Her får du en super smart sonisk elektrisk tandbørste fra Tony. Den har indbygget timer, 4 børstefunktioner og yder 38.000 bevægelser i minuttet. Samtidig er der hele 5 ÅRS GARANTI og lang batteritid. Her får du en tandbørste der holder hele livet.
Fra: 499,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Baby yoda bamse

Efter den populære Star Wars serie The Mandalorian, vandt Baby Yoda mange børns såvel som voksnes hjerter. Her kan du få den søde Baby Yoda bamse fra serien. Baby Yoda må uden tvivl bliver en vinder, når vi snakker søde gaver til børn. Han vil med garanti blive elsket!
Fra: 249,00 DKK

Himitsu-Bako Hemmelig Æske

Denne fine pusleboks er håndlavet i Japan. Æsken har adskillige mekanismer, og små trin som skal klares for at den kan åbnes. Giv den som enkeltstående gave, hvor modtageren kan bruge den som puslespil, eller som eksklusiv gaveæske, hvor du har gemt endnu en gave indeni, som modtageren skal bruge hjernen for at få.
Fra: 495,00 DKK

Air fryer – AeroFryer XXL, 5,6L

Med Air Fryer, eller varmluftsfrituregryde, kan du lave lækkert smagfuldt frituremad og pomfritter, med meget lidt til ingen olie. Den varme luft giver maden den samem lækre sprødhed som friture, men er derimod sundt, da der næste ingen olie bruges. Perfekt til dig der elsker pomfritter, men ønsker at spise sundere.
Fra: 789,00 DKK

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.
Fra: 499,00 DKK

Find den perfekte gave til søster

Hvordan finder du den perfekte gave til søster? Hvis du er opsat på, at gaven ikke bare skal være en god søster gave, men at det skal være den perfekte gave til hende, så skal du have lagt hjernen i blød. Du kender sikkert din søster bedre end de fleste, og du ved godt hvilke gaver som vil gøre hende glad. Men den perfekte gave til hende er en anden snak. Her er det ikke nok at du kender hende godt. Her er du også nød til at sætte dig godt ind i, hvad din søsters største gaveønsker er.

Er der noget hun altid gerne har villet have, men aldrig selv fået købt? Måske en bestemt jakke? Et par lidt for dyre øreringe? Eller måske noget smart køkkenudstyr? Det kan også være hun altid har ønsket sig at springe i faldskærm, lære at lave flødeboller eller prøve at være i Escape Room. I det tilfælde kan oplevelsesgaver være den perfekte gaveide til søster.

Tag en snak med hende, find ud af hvad hende inderste gaveønsker er, og planlæg i smug i give det til hende ved næste anledning. Husk, at den perfekte gave også skal have overraskelsesmoment. Hvis gaven er alt for åbenlys, er den ofte ikke ligeså god, som hvis det er en overraskelse hun aldrig have forventet.

 

En god gaveide til søster

En god gaveide til søster kan være mange ting. En god gave kommer mange gange an på, hvilket forhold du har til din søster. Er du f.eks. en bror, med et forhold til din søster hvor i joker meget med hinanden? Så er en morsom gave til hende muligvis den bedste ide. Er i begge kvinder, på omtrent samme alder? I det tilfælde, er det at finde en god gaveide til din søster, lidt ligesom at finde en god gave til veninden. I begge tilfælde har vi dækket dig ind. Der er nemlig gaver i begge de kategorier på listen ovenfor.

Det kan også være at du er den ældre i søskendeflokken, med et stort aldersspring i mellem jer, og du skal have fundet en gave til lillesøster i teenagealderen. Gode gaver til teenagepiger kan være vanskelige at finde, men vi har selvfølgelig fundet en del der også passer hertil. Sagt på en anden måde, er det lige meget hvilket forhold i har til hinanden – i alle tilfælde vil du kunne finde en god gaveide til søster her på siden.

 

Personlig gave til søster

Vil du gerne give en personlig gave til hende? En personlig gave til søster er altid en god ide. Heldigvis, findes der er hav af gode gaveideer i den kategori! Det fede ved personlige gaver er, at de ofte er unikke. Hvis du f.eks. får indgraveret din søsters navn på et smykke, et glas eller noget helt tredje, får du skabt noget unikt som kun hun har. Det er en helt særlig gave, som hun helt sikkert vil elske, og huske mange år frem. Vi har listet nogle af vores personlige gaver til søstre favoritter her:

 • Indgraveret glas – Drikker din søster vin, øl eller te? Så kan et indgraveret glas være en super god gaveide. Få hendes navn og evt. en lille hilsen indgraveret i et par te-, øl-, eller vinglas. En af de absolut bedste personlige gaver til søster.
 • Personlige chokoladegaver – Mange kvinder elsker chokolade, og det er der stor chance for at din søster også gør. Så hvad er bedre en at give hende en lækker chokoladegave? En personlig chokoladegave! Få hendes billede trykt på en plade chokolade, eller skriv en sød besked til hende i chokolade. Begge muligheder er en super god gave til søster. Valget er dit.
 • Billedgaver – Med billedgaver mener jeg ikke blot et billede af jer sammen i en ramme. Nej – jeg mener at give hende en reel billedgave. Det kan være en plakat med en collage er billeder af jer sammen. Det kan også være en mindre gave, som f.eks. en nøglering med billede. Og igen spørger jeg, drikker hun vin? Så er en god flaske vin med hendes billede på en fremragende gaveide til hende.

Den bedste gave til søster 30 år

Nærmer din søster sig de famøse 30 år? Så skal du selvfølgelig have fundet en god 30 års fødselsdagsgave til hende. At fylde 30 år er en stor begivenhed. Derfor må din 30 års gave til søster gerne være lidt ekstra. Den må gerne være lidt større end normalt, gerne forkæle hende lige en tand mere end 29 års gaven. Så hvad kan du give? Hvad er den bedste gave til søster 30 år? Vi kommer med vores bud her:

 • Smykke til søster – Giv din søster er flot smykke, og vis hvor meget du sætter pris på hende. Et smykke er en eksklusiv gave, og noget hun helt sikkert vil sætte pris på. Smykker fra dem vi elsker er mere end bare smykket i sig selv. Det får en form for affektionsværdi, hvilket gør et smykke til en endnu mere speciel gave.
 • Elektrisk tandbørste – En elektrisk tandbørste er en fremragende 30 års gave til søster. Den er både praktisk og god, og så har du mulighed for samtidig at tage lidt gas på hende.
 • Elektronik til hårstyling – Føntørrere, glattejern og andre elektroniske produkter til hårstyling, kan koste dyrt hvis der er af god kvalitet. Hvis du vil give en ekstra stor gave til søster, kan du give hende et gavesæt som indeholder nogle af dem.


Alle de gaver til søster 30 år vi har listet, finder du naturligvis på listen ovenfor. Tilbage er der kune at sige: tillykke med fødselsdagen søster lagkage!

 

En god 18 års gave til søster

Om det er din lillesøster, storesøster eller tvillingesøster der fylder 18 år er underordnet. Det er en stor dag for hende! Det betyder du skal have fundet en god 18 års gave til søster. Men hvad kan du give hende på hendes 18 års fødselsdag? Du kan gøre 2 ting. Se på hendes gaveønsker, eller se på vores bud her:

 • Tøj eller gavekort hertil – Tøj er noget de fleste 18 årige ikke kan få nok af. Derfor er tøj en super god 18 års gave til søster. Er du selv en kvinde, ved du sikkert hvilket tøj hun kan bruge. Er du hendes bror, kan det være en fordel at købe et gavekort til hende i stedet.
 • Ting til at flytte hjemmefra – Mange 18 årige går med tanker om at flytte hjemmefra, hvis de ikke allerede har gjort det. Derfor er flytte hjemmefra gaver geniale som 18 års fødselsdagsgave til søster. Det kan være alt fra ting til hjemmet til køkkenudstyr.
 • Gadgets – Elsker hun gadgets? Så er det oplagt, at give en gadget i fødselsdagsgave til hende. En stjernehimmel projektor, en massagepistol, et polariod kamera. Der er mange valgmuligheder!

Gave til teenagesøster på 15-16 år

Teenagepiger på 15-16 år er alderen lige mellem barn og voksen. Legetøj er for barnligt, men det skal heller ikke være for kedeligt. Hvad skal du give hende? En god gave til søster på 15 år om deromkring, kan være noget til teenageværelset. Det er ikke for kedeligt og det er ikke for barnligt – det er lige i mellem og dermed helt perfekt! Andre gode gaveideer kunne være:

 • Søster plakat – Giv en søster plakat til teenagesøsteren, som hun kan hænge op på værelset. Det kan være en sjov citatplakat, som beskriver det at være søster. Eller det kan være en anden sjov plakat, som du syntes passer til hende. Måske ’’snackeren’’ eller ’’sæl-fie dronningen’’?
 • Personligt mobilcover – Alle piger på 15-16 år har en mobil, og det har de allerede haft i flere år. Hvis du vil give en personlig gave til søster på 16 år, som både er personlig og budgetvenlig, er et personligt mobilcover med billede en oplagt ide.
 • Høretelefoner – Høretelefoner, uanset om det er små Apple Airpods, høretelefoner til træning, eller store til at høre musik med. Alle 3 slags er noget teenagesøsteren med garanti kan bruge, og er derfor en fremragende gaveide til hende.

Gave til søster som har alt

Er din søster en af de typer som altid køber de nyeste gadgets og de nyeste sko? Som altid køber det hun ønsker sig, før hun når at skrive til på sin ønskeliste til jul og fødselsdag? Så er hun måske typen der har alt. Få inspiration her, til hvad du kan give i gave til søster som har alt.

 • Bluelight briller – Bluelight briller blokerer en stor del af det blå lys det kommer fra computerskærme. Det kan øge din fokus, give bedre søvn og give færre hovedpiner. Hvis din søster har et arbejde hvor hun sidder meget foran en computer, er Bluelight briller super god gaveide til hende.
 • Smartphone stabilisator – En smartphone stabilisator er en sjov gadget, som gør at du kan tage meget bedre videoer med din smartphone. Super gave til søster der har alt.
 • Snug rug hoodie – Snug rug hoodie er en stor varm hyggetrøje, som er perfekt til den kolde tid, eller til at hygge på sofaen generelt. En fremragende gave til hende der har alt. Din søster vil uden tvivl elske den.

Julegave til søstre

Er du en af de søskende, som har det med at give den samme type julegave til søster år efter år? Hvorfor ikke prøve at give noget anderledes som hun ikke forventer. Hvis du er tom for gaveinspiration, kan du tjekke listen ovenfor, eller du kan se vores anbefalinger af julegaveideer til søstre her:

 • Sjove spil – Sjove spil er en god julegave til søster uanset hedes alder. Det er desuden en fantastisk julegave generelt, da det er en aktivitet i kan lave sammen og få mange gode grin og stunder ud af. Der findes faktisk overraskende mange fede brætspil. Mange som du måske slet ikke kender.
 • Hudplejeprodukter – Hudplejeprodukter er ikke en julegave man ønsker at få fra alle og enhver. Men som søskende, er det en gave man godt kan give hinanden. Du kan derfor roligt give hende en pakke eller gaveæske med hudplejeprodukter.
 • Chokoladefontæne – Chokoladefontænen er julegaven til søster hun altid har ønsket sig! I hvert fald hvis hun kan lide chokolade. Kan hun det, bliver hun med garanti ellevild med den. Og hvis du er heldig, lader hun dig også prøve den af næste gang du kommer på besøg hos hende.

Det var vores julegavetips til søster. Mangler du stadig gaveinspiration til hende, efter at have læst vores tips og kigget listen igennem, kan du med fordel tjekke vores artikel med julegaver til hende ud.

 

Andre gode gaveideer til søster

Vi har været inde på forskellige fødselsdagsgaver, julegaver og mange andre typer gaveideer til søster. Men hvad nu hvis du endnu ikke har fundet den helt rigtige gave til hende, hvad gør du så? Bare rolig – det slutter ikke her. På Geniale Gaver er der tusindvis af fantastiske gaveideer, og selvom du ikke har fundet hvad du leder efter her, kan du med garanti finde den et andet sted på siden. Så tjek vores mange andre spændende gaveartikler – du kan med fordel starte under gaver til hende. Missionen om at finde den bedste gave til søster skal nok blive fuldført!

 

Hvordan finder du de bedste gaver til din søster?

Hvis du har verdens bedste søster, så skal hun også have verdens bedste gave. Men hvordan finder du de bedste gaver til din søster? I og med du læser dette, gør du allerede det helt rigtige. Den bedste måde at finde gode gaver på, er nemlig at søge på nettet, på gavesider som genialegaver.dk. På den måde får du nemlig en komprimeret liste med de absolut bedste gaver der er på nettet. I det her tilfælde de bedste gaver til søstre. Vores gaveeksperter bruger rigtig mange time på at finde de bedste af de bedste gaver, så du kan være helt sikker på, at de gaveideer du finder her, er i topklasse.

Denne artikel er anmeldt af Cecilie S. (5/5)
5/5