Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til søster - vanvittigt gode gaveideer til søster

Gave til søster – 100+ vanvittigt gode gaveideer til søster

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Ønsker du at finde den perfekte gave til søster? Din søster og dig har sikkert haft jeres ture igennem livet. Nogle gange har hun været den mest irriterende person i verden. Andre gange har i hjulpet hinanden, stået ved hinandens side gennem tykt og tyndt, og hun har været verdens bedste søster. Om ikke andet, elsker du helt sikker din søster, og du vil garanteret gerne give en god gave til hende. Den kan du finde gaveinspiration til her!

Vi har været på opdagelse i de danske webshops, og fundet en stor stak vanvittigt gode gaveideer til søster. Det er uanset om det er gaver til storesøster eller lillesøster du er på udkig efter. Ligeledes om det er fødselsdagsgave, julegave eller en gave til søster der har alt. De mange gaveideer er nemlig ikke kun super gode, de er også i en masse forskellige kategorier. De er bestemt et kig værd, for blandt dem, kan du uden tvivl finde den absolut bedste gave til din søster – uanset type og alder.

Indholdsfortegnelse over adventsgaver til teenagere

De bedste gaver til søster 2021

Personligt termokrus med billede

Få lavet et personlig termokrus med billede – du bestemmer billede og design. Perfekt gave til ham eller hende, som elsker en kop kaffe eller anden drik på farten.
Fra: 149,00 DKK

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.
Fra: 229,00 DKK

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til – eller fortjener – en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.
Fra: 255,00 DKK

Luksusbrunch for 2

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen – både som par, veninder eller familie. Gavekortet kan indløses på en lang række lækre cafer over hele Danmark.
Fra: 299,00 DKK

Trådløs Karaoke mikrofon med højttaler

Find den indre sangstjerne frem, og giv den gas med denne super smarte trådløse karaoke mikrofon med højttaler. Mikrofonen egner sig både til børn, teenagere og voksne. Så om det er en børnefødselsdag eller voksenfest, så er karaoke mikrofonen her et fantastisk indslag.
Fra: 199,00 DKK

Lysestage – Banana Romance (2 stk.)

2 stk. romantiske bananlysestager. Giv dem i gave til en der er vild med bananer. Foruden at være dekorative og anderledes, er de også utroligt sjove.
Fra: 169,00 DKK

Everyday Hero figur – Kvinde

Kender du en kvinde som du mener er en helt? Det kan være din mor, moster, kone eller anden vigtig kvinde i dit liv. Vis at du sætter pris på hende, og at de ser hende som en af hverdagens helte.
Fra: 349,00 DKK

Ringholder sæt i egetræ (2 stk.)

Dette sæt enkle men elegante sæt ringholdere i egetræ, er den perfekte måde, at opbevare ringe på, på en praktisk og stilfuld måde. Holderne er i et flot design, som passer godt ind i det moderne hjem.
Fra: 350,00 DKK

Smykkestativ i egetræ

Et flot smykkestativ i egetræ med sort hang-on, til hende som har brug for at holde styr på smykkerne. Kan bruges til halskæder, øreringe, ringe og alle andre former for smykker.
Fra: 345,00 DKK

Send en prank gave!

Send en prank gave til en ven, veninde eller et familiemedlem, og tag r*ven på dem! Du vælger selv design på en MEGET lidt diskret pakke, som modtageren får tilsendt og må åbne i fuldkommen forlegenhed! En super sjov og anderledes gaveide – vælg mellem sjove, søde og frække designs og hilsner.
Fra: 150,00 DKK

Mr. Lamp væglampe – mand på stige

Personliggør hjemmet med denne flotte lampe med anderledes og moderne design. Lampen kan bruges både i stuen og på kontoren, men også som natlamper i soveværelset. Samtidig er de også godt egnet til bøde børne- og teenageværelset.
Fra: 229,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!
Fra: 819,00 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Automatisk Sovsepisker​

Lad den automatiske sovsepisker røre i sovsen for dig, mens du ordner resten af madlavningen. Du kan regulere både hastighed og timer. Den roterer frem og tilbage, for at efterligne piskebevægelser så meget som muligt. Med denne geniale køkken gadget brænder sovsen aldrig mere på! Oplagt som gaveide til ham eller hende som skal flytte hjemmefra.
Fra: 199,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.
Fra: 299,00 DKK

Drikkeflaske med eget design på begge sider

Design selv din egen personlige drikkeflaske. Det kan være med navn, dato, en lille sød hilsen, et motiverende citat eller noget helt andet – du bestemmer! En super god og anderledes personlig gaveide.
Fra: 289,00 DKK

Ginglas graveret efter eget ønske

Kender du en som elsker gin? Så er et ginglas med gravering efter eget ønske, en både god, brugbar og personlig gave. Oplagt som både fødselsdagsgave, mors dags gave eller som gave til veninden.
Fra: 139,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.
Fra: 149,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.
Fra: 1.199,00 DKK

Star Wars Baby Yoda Farveskiftende Krus

Der er garanteret en god start på dagen, hvis du drikker din morgen kaffe af dette søde Star Wars Baby Yoda krus. Som der bliver hældre varm væske i kruset, skifter det farve. Den perfekte lille gaveide, til enhver der er vild med the Child fra The Mandalorian.
Fra: 89,00 DKK

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

Flotte indendørs springvand

De flotte indendørs springvand skaber en dejligt rolig atmosfære, med lyden af de rindende vand i baggrunden. Samtidig er de utroligt dekorative. Vælg mellem mange skønne modeller, nogle med LED lys.
Fra: 299,00 DKK

Skønheden og Udyret Mrs. Potts Tepotte

Kender du en Disney fan, som er vild med Skønheden og Udyret? Giv hende en nostalgisk gave, i form af denne Skønheden og Udyret Mrs. Potts tepotte. Så er der garanti for et magisk teselskab på bedste Disney vis! Se også den søde Chip kop som købes separat.
Fra: 249,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.
Fra: 269,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Vendbare bamser til at vise dine følelser

De søde vendbare bamser er super sjove for både børn og teenagere. Her kan de nemlig vende bamsen alt efter deres humør, da den både har en glad og en sur side. Dertil er den rigtig blød og dejlig at røre ved.
Fra: 119,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.
Fra: 179,00 DKK

Find den perfekte gave til søster

Hvordan finder du den perfekte gave til søster? Hvis du er opsat på, at gaven ikke bare skal være en god søster gave, men at det skal være den perfekte gave til hende, så skal du have lagt hjernen i blød. Du kender sikkert din søster bedre end de fleste, og du ved godt hvilke gaver som vil gøre hende glad. Men den perfekte gave til hende er en anden snak. Her er det ikke nok at du kender hende godt. Her er du også nød til at sætte dig godt ind i, hvad din søsters største gaveønsker er.

Er der noget hun altid gerne har villet have, men aldrig selv fået købt? Måske en bestemt jakke? Et par lidt for dyre øreringe? Eller måske noget smart køkkenudstyr? Det kan også være hun altid har ønsket sig at springe i faldskærm, lære at lave flødeboller eller prøve at være i Escape Room. I det tilfælde kan oplevelsesgaver være den perfekte gaveide til søster.

Tag en snak med hende, find ud af hvad hende inderste gaveønsker er, og planlæg i smug i give det til hende ved næste anledning. Husk, at den perfekte gave også skal have overraskelsesmoment. Hvis gaven er alt for åbenlys, er den ofte ikke ligeså god, som hvis det er en overraskelse hun aldrig have forventet.

 

En god gaveide til søster

En god gaveide til søster kan være mange ting. En god gave kommer mange gange an på, hvilket forhold du har til din søster. Er du f.eks. en bror, med et forhold til din søster hvor i joker meget med hinanden? Så er en morsom gave til hende muligvis den bedste ide. Er i begge kvinder, på omtrent samme alder? I det tilfælde, er det at finde en god gaveide til din søster, lidt ligesom at finde en god gave til veninden. I begge tilfælde har vi dækket dig ind. Der er nemlig gaver i begge de kategorier på listen ovenfor.

Det kan også være at du er den ældre i søskendeflokken, med et stort aldersspring i mellem jer, og du skal have fundet en gave til lillesøster i teenagealderen. Gode gaver til teenagepiger kan være vanskelige at finde, men vi har selvfølgelig fundet en del der også passer hertil. Sagt på en anden måde, er det lige meget hvilket forhold i har til hinanden – i alle tilfælde vil du kunne finde en god gaveide til søster her på siden.

 

Personlig gave til søster

Vil du gerne give en personlig gave til hende? En personlig gave til søster er altid en god ide. Heldigvis, findes der er hav af gode gaveideer i den kategori! Det fede ved personlige gaver er, at de ofte er unikke. Hvis du f.eks. får indgraveret din søsters navn på et smykke, et glas eller noget helt tredje, får du skabt noget unikt som kun hun har. Det er en helt særlig gave, som hun helt sikkert vil elske, og huske mange år frem. Vi har listet nogle af vores personlige gaver til søstre favoritter her:

 • Indgraveret glas – Drikker din søster vin, øl eller te? Så kan et indgraveret glas være en super god gaveide. Få hendes navn og evt. en lille hilsen indgraveret i et par te-, øl-, eller vinglas. En af de absolut bedste personlige gaver til søster.
 • Personlige chokoladegaver – Mange kvinder elsker chokolade, og det er der stor chance for at din søster også gør. Så hvad er bedre en at give hende en lækker chokoladegave? En personlig chokoladegave! Få hendes billede trykt på en plade chokolade, eller skriv en sød besked til hende i chokolade. Begge muligheder er en super god gave til søster. Valget er dit.
 • Billedgaver – Med billedgaver mener jeg ikke blot et billede af jer sammen i en ramme. Nej – jeg mener at give hende en reel billedgave. Det kan være en plakat med en collage er billeder af jer sammen. Det kan også være en mindre gave, som f.eks. en nøglering med billede. Og igen spørger jeg, drikker hun vin? Så er en god flaske vin med hendes billede på en fremragende gaveide til hende.

Den bedste gave til søster 30 år

Nærmer din søster sig de famøse 30 år? Så skal du selvfølgelig have fundet en god 30 års fødselsdagsgave til hende. At fylde 30 år er en stor begivenhed. Derfor må din 30 års gave til søster gerne være lidt ekstra. Den må gerne være lidt større end normalt, gerne forkæle hende lige en tand mere end 29 års gaven. Så hvad kan du give? Hvad er den bedste gave til søster 30 år? Vi kommer med vores bud her:

 • Smykke til søster – Giv din søster er flot smykke, og vis hvor meget du sætter pris på hende. Et smykke er en eksklusiv gave, og noget hun helt sikkert vil sætte pris på. Smykker fra dem vi elsker er mere end bare smykket i sig selv. Det får en form for affektionsværdi, hvilket gør et smykke til en endnu mere speciel gave.
 • Elektrisk tandbørste – En elektrisk tandbørste er en fremragende 30 års gave til søster. Den er både praktisk og god, og så har du mulighed for samtidig at tage lidt gas på hende.
 • Elektronik til hårstyling – Føntørrere, glattejern og andre elektroniske produkter til hårstyling, kan koste dyrt hvis der er af god kvalitet. Hvis du vil give en ekstra stor gave til søster, kan du give hende et gavesæt som indeholder nogle af dem.


Alle de gaver til søster 30 år vi har listet, finder du naturligvis på listen ovenfor. Tilbage er der kune at sige: tillykke med fødselsdagen søster lagkage!

 

En god 18 års gave til søster

Om det er din lillesøster, storesøster eller tvillingesøster der fylder 18 år er underordnet. Det er en stor dag for hende! Det betyder du skal have fundet en god 18 års gave til søster. Men hvad kan du give hende på hendes 18 års fødselsdag? Du kan gøre 2 ting. Se på hendes gaveønsker, eller se på vores bud her:

 • Tøj eller gavekort hertil – Tøj er noget de fleste 18 årige ikke kan få nok af. Derfor er tøj en super god 18 års gave til søster. Er du selv en kvinde, ved du sikkert hvilket tøj hun kan bruge. Er du hendes bror, kan det være en fordel at købe et gavekort til hende i stedet.
 • Ting til at flytte hjemmefra – Mange 18 årige går med tanker om at flytte hjemmefra, hvis de ikke allerede har gjort det. Derfor er flytte hjemmefra gaver geniale som 18 års fødselsdagsgave til søster. Det kan være alt fra ting til hjemmet til køkkenudstyr.
 • Gadgets – Elsker hun gadgets? Så er det oplagt, at give en gadget i fødselsdagsgave til hende. En stjernehimmel projektor, en massagepistol, et polariod kamera. Der er mange valgmuligheder!

Gave til teenagesøster på 15-16 år

Teenagepiger på 15-16 år er alderen lige mellem barn og voksen. Legetøj er for barnligt, men det skal heller ikke være for kedeligt. Hvad skal du give hende? En god gave til søster på 15 år om deromkring, kan være noget til teenageværelset. Det er ikke for kedeligt og det er ikke for barnligt – det er lige i mellem og dermed helt perfekt! Andre gode gaveideer kunne være:

 • Søster plakat – Giv en søster plakat til teenagesøsteren, som hun kan hænge op på værelset. Det kan være en sjov citatplakat, som beskriver det at være søster. Eller det kan være en anden sjov plakat, som du syntes passer til hende. Måske ’’snackeren’’ eller ’’sæl-fie dronningen’’?
 • Personligt mobilcover – Alle piger på 15-16 år har en mobil, og det har de allerede haft i flere år. Hvis du vil give en personlig gave til søster på 16 år, som både er personlig og budgetvenlig, er et personligt mobilcover med billede en oplagt ide.
 • Høretelefoner – Høretelefoner, uanset om det er små Apple Airpods, høretelefoner til træning, eller store til at høre musik med. Alle 3 slags er noget teenagesøsteren med garanti kan bruge, og er derfor en fremragende gaveide til hende.

Gave til søster som har alt

Er din søster en af de typer som altid køber de nyeste gadgets og de nyeste sko? Som altid køber det hun ønsker sig, før hun når at skrive til på sin ønskeliste til jul og fødselsdag? Så er hun måske typen der har alt. Få inspiration her, til hvad du kan give i gave til søster som har alt.

 • Bluelight briller – Bluelight briller blokerer en stor del af det blå lys det kommer fra computerskærme. Det kan øge din fokus, give bedre søvn og give færre hovedpiner. Hvis din søster har et arbejde hvor hun sidder meget foran en computer, er Bluelight briller super god gaveide til hende.
 • Smartphone stabilisator – En smartphone stabilisator er en sjov gadget, som gør at du kan tage meget bedre videoer med din smartphone. Super gave til søster der har alt.
 • Snug rug hoodie – Snug rug hoodie er en stor varm hyggetrøje, som er perfekt til den kolde tid, eller til at hygge på sofaen generelt. En fremragende gave til hende der har alt. Din søster vil uden tvivl elske den.

Julegave til søstre

Er du en af de søskende, som har det med at give den samme type julegave til søster år efter år? Hvorfor ikke prøve at give noget anderledes som hun ikke forventer. Hvis du er tom for gaveinspiration, kan du tjekke listen ovenfor, eller du kan se vores anbefalinger af julegaveideer til søstre her:

 • Sjove spil – Sjove spil er en god julegave til søster uanset hedes alder. Det er desuden en fantastisk julegave generelt, da det er en aktivitet i kan lave sammen og få mange gode grin og stunder ud af. Der findes faktisk overraskende mange fede brætspil. Mange som du måske slet ikke kender.
 • Hudplejeprodukter – Hudplejeprodukter er ikke en julegave man ønsker at få fra alle og enhver. Men som søskende, er det en gave man godt kan give hinanden. Du kan derfor roligt give hende en pakke eller gaveæske med hudplejeprodukter.
 • Chokoladefontæne – Chokoladefontænen er julegaven til søster hun altid har ønsket sig! I hvert fald hvis hun kan lide chokolade. Kan hun det, bliver hun med garanti ellevild med den. Og hvis du er heldig, lader hun dig også prøve den af næste gang du kommer på besøg hos hende.

Det var vores julegavetips til søster. Mangler du stadig gaveinspiration til hende, efter at have læst vores tips og kigget listen igennem, kan du med fordel tjekke vores artikel med julegaver til hende ud.

 

Andre gode gaveideer til søster

Vi har været inde på forskellige fødselsdagsgaver, julegaver og mange andre typer gaveideer til søster. Men hvad nu hvis du endnu ikke har fundet den helt rigtige gave til hende, hvad gør du så? Bare rolig – det slutter ikke her. På Geniale Gaver er der tusindvis af fantastiske gaveideer, og selvom du ikke har fundet hvad du leder efter her, kan du med garanti finde den et andet sted på siden. Så tjek vores mange andre spændende gaveartikler – du kan med fordel starte under gaver til hende. Missionen om at finde den bedste gave til søster skal nok blive fuldført!

 

Hvordan finder du de bedste gaver til din søster?

Hvis du har verdens bedste søster, så skal hun også have verdens bedste gave. Men hvordan finder du de bedste gaver til din søster? I og med du læser dette, gør du allerede det helt rigtige. Den bedste måde at finde gode gaver på, er nemlig at søge på nettet, på gavesider som genialegaver.dk. På den måde får du nemlig en komprimeret liste med de absolut bedste gaver der er på nettet. I det her tilfælde de bedste gaver til søstre. Vores gaveeksperter bruger rigtig mange time på at finde de bedste af de bedste gaver, så du kan være helt sikker på, at de gaveideer du finder her, er i topklasse.

Denne artikel er anmeldt af Cecilie S. (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.