Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Magasin julekalender - Årets julekalendere fra Magasin

Magasin julekalender 2024 – Årets julekalendere fra Magasin

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er det først sådan rigtig jul, når du har en Magasin julekalender i hænderne? Sådan er det for mange. For det er en julekalender, der har eksisteret i mange år og derfor er fast inventar i julen.

Det er en rigtig god julekalender, der både går godt som forkælelse af dig selv samt som overraskelse til en, du holder af. Med chokolade og chokoladetrøfler er der i hvert fald noget at se frem til i hele 24 dage.

Vi hjælper dig med at forkæle dig selv og andre ved at linke til de netbutikker, hvorfra du kan finde dig en klassisk eller ny og anderledes Magasin julekalender 2024 . Så skal vi ikke gå på opdagelse, så juleklokkerne kan kime, og du kan hygge dig med lækker chokolade?

Årets Magasin julekalendere 2024

Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
849,00 kr.
Karamelkalender

Magasin karamel julekalender

Magasins karamelkalender har 24 skuffer som hver gemmer på velsmagende karameller af høj kvalitet fra Karamelleriet. Der er i alt 12 spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalenderen til børn er en super lækker børnejulekalender til barnet der elsker chokolade. Bag lågerne finder du både mørk, lys og hvid chokolade. Som en bonus en julekalenderen samtidig super dekorativ, og kan bruges som en flot juledekoration.
Produktet er desværre udsolgt.
Magasin Chokolade - Chokolade julekalender

Magasin chokolade julekalender

I Magasin chokolade julekalenderen gemmer der sig lækre dessertchokolader og trøfler. Alt i alt hele 296 gram! En oplagt julekalender til chokolade elskeren.
Produktet er desværre udsolgt.

Få en klassisk jul med en klassisk Magasin julekalender

Nogle skal gerne se julelyset blive tændt på d’Angleterre, før det rigtigt er jul. Nogle skal se det lokale juletræ på torvet blive tændt, mens nogle tredje gerne skal have den helt rette julekalender i hus. Er du på den sidste?

Det forstår vi godt med tanke på en julekalender fra Magasin. For er der noget, den kan, så er det at sprede vaskeægte julestemning. Så snart den kommer ind ad døren, er det som at åbne for den første julegave – for det er så eksklusivt! Når du så derefter tænder for lysene, er der ingen tvivl om, at julen er på vej.

Vi har fundet frem til forskellige netbutikker, der sælger de populære Magasin julekalendere. Det gør det muligt at sammenligne priser, så du kan få den billigst muligt. Men det gør det også nemt for dig at finde ud af, hvor du kan købe den henne – og hvilke webshops, der har den bedste levering.

Er du klar til at forkæle dig selv med en vaskeægte Magasin julekalender? Så gør det her sammen med os.

 

Hvad er en Magasin julekalender?

Når snakken går på Magasin julekalender, falder langt de flestes tanker hen på den meget smukt udsmykkede adventskalender i træ. Det er en eksklusiv julekalender, der forestiller den historiske Magasin-bygning, der ligger på Kongens Nytorv.

Selve bygningen blev bygget i slutningen af 1800-tallet og har derfor mange år på bagen. Det blev bygget med inspiration fra stormagasinet Le Bon Marché i Paris – og bliver stadig brugt den dag i dag.

Det fantastiske ved kalenderen er, at den har belysning, som man kan tænde og slukke for i takt med, at dagslyset forsvinder og mørket vinder frem. Det er en meget smuk detalje, som er meget unik for en julekalender.

Den er fremstillet i træ og er derfor ment til at blive brugt igen og igen. Altså kan du gemme den og til næste år fylde den med dine egne lækkerier – eller købe dig til dem gennem Magasin, da det er deres egne chokoladetrøfler, der er i kalenderen.

Om du har haft en chokolade julekalender fra Magasin før eller ej, håber vi, at du nu er inspireret til at forkæle dig med en. Det er i hvert fald, hvad vi ønsker for dig, da det er noget helt særligt.

 

Du kan bruge trækalenderen igen og igen

Som nævnt lige før er det en julekalender, du ikke behøver smide i skraldespanden, når du har tømt den for indhold. Den er nemlig fremstillet i træ med lys og er derfor ment til at skulle gemmes. Selvom det er hyggeligt at købe en fyldt julekalender og at modtage den i en pæn indpakning, er det nu også meget hyggeligt at finde indhold til den og finde den frem fra gemmeren.

Det er helt op til dig, om du gerne vil fylde den med trøflerne fra Magasin eller kaste dig ud i nogle af de mange andre delikatesser, man kan få derinde. De små skuffer kan sagtens rumme en del lækkerier. Så om du er til chokolade, overtrukne popcorn eller bittesmå småkager, er det dig frit for, hvad du gerne vil fylde den med.

Har du ikke i sinde at bruge den selv igen, kan du også vælge at bruge den som en af mange gaveideer i løbet af december. For hvem vil ikke elske at få en Magasin julekalender, som er fyldt med diverse hjemmelavede eller indkøbte lækkerier?

Vi håber i hvert fald, at du har lyst til at bruge din julekalender fra Magasin mere end én gang, så den kan få lov at sprede en masse julehygge.

 

Magasin julekalender 2024 – hvad kan man få?

Vi ved godt, at du med al sandsynlighed går og tænker på den klassiske Magasin julekalender i træ. Men vidste du, at de faktisk også laver andre varianter af julekalendere? I så fald er der i hvert fald nogle dejlige overraskelser for dig i vente.

Kan du godt lide te? For så er der i hvert fald en variant til dig, som venter på, at du åbner for lågerne. Deres delikatesseafdeling har flere forskellige julekalendere at vælge mellem. Den med te er en af de helt populære. For den giver mulighed for at nyde en god kop julete hver dag frem til juleaften og at blive introduceret til varianter, man ikke før har prøvet. De går rigtig godt til den hjemmelavede konfekt.

Men, men. Det stopper naturligvis ikke her. For Magasin er jo et stormagasin. Der er derfor også mange forskellige afdelinger.

Af den grund er der selvfølgelig også en beauty julekalender i eksklusiv udgave, der rummer alt lige fra produkter fra Origins og Mac til Estée Lauder og Clinique. Så er makeup lig med selvforkælelse for dig, kan du altså også forkæle dig selv med sådan en variant fra Magasin.

Der venter en verden af julekalendere for dig. Så gå gerne på opdagelse og find den Magasin pakkekalender, som passer bedst til dig.

 

Hvad koster en Magasin julekalender?

En Magasin julekalender er en eksklusiv en af slagsen. Alene indpakningen er misundelsesværdig. Det er en af de mere eksklusive julekalendere. Den i træ koster 600-750  kroner, mens de andre kan fås fra ca. 170 kr. Men der er til gengæld også det lækreste chokolade i, som du kan gnaske hele 24 styks af gennem december.

Hvad endnu bedre er, at du ikke behøver købe den igen til næste år. Her kan du nøjes med udgiften til indholdet, som naturligvis er billigere end at købe julekalenderen fra ny.

Du kan være heldig at finde en ekstra god pris i forbindelse med ”pre-sale” eller andre kampagner. Om det er ved Magasin selv eller de forhandlere, vi har linket til, må du finde ud af ved at klikke dig videre.

Når det så er sagt – hvor ofte forkæler du så lige dig selv med en lækker julekalender? Du må godt. Så dyk gerne ned i det og forkæl straks dig selv. Vi er helt sikre på, at du bliver meget glad for det!

 

Fra hvornår kan man købe julekalenderen fra Magasin 2024 ?

Det er ikke til at sige! For Magasin the julekalender er ikke en kalender, der bliver solgt året rundt. Du skal derfor vente med spænding i ugerne op til jul og december. Lanceringen vil dog typisk ske i slutningen af oktober eller starten af november sammen med alle andre. Det starter i god tid, så du og andre har mulighed for at få købt en julekalender i god tid.

Så snart du begynder at komme i julehumør, passer det som regel også sammen med, at julekalenderne kommer på gaden og de virtuelle hylder. Så hold et rigtig godt øje, så du kan være heldig at få fingrene i en, inden det bliver den 01. december.

 

Find din Magasin julekalender 2024 og få julestemningen indenfor

Julen er dejlig. Julen er hyggelig. Julen er en tid, hvor vi spiser og spiser. Når nu den står på en masse hygge og godter, kan det lige så godt være eksklusivt og smage ekstra godt. Det kan vi godt garantere, at det gør sammen med Magasin julekalender 2024 , da deres chokolader er helt eminente.

Når du tænder for lysene, bliver det svært at holde dig tilbage fra at spise indholdet. Simpelthen fordi det er så hyggeligt og smagfuldt.

Du finder og køber din Magasin chokolade julekalender ved at klikke på en af de kalendere, vi har fremhævet. Her er der et link, som leder dig direkte videre til den netbutik, der har den på hylden. Hvor du køber den fra, er helt op til dig. Vi har blot samlet de bedste netbutikker, så du har mulighed for at sammenligne og gøre dig et godt og trygt køb.

Det er noget, vi gør med samtlige julekalendere. Så har du en lang liste over julekalendere og andre julegaveideer, du skal igennem, er du velkommen til at klikke dig videre rundt. Der er gaveideer til små og store, julekalendere til den søde tand og til legende sjæle lige så vel, som der er inspiration til alverdens julerier.

Er du klar til jul? Er du klar til at hygge med Magasin?

Rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Magasin julekalendere

Det gør du her i den ultimative guide over årets Magasin julekalendere 2024 . Foruden at kunne lære mere om årets kalendere, kan du også sammenligne priser på dem, på tværs af forskellige forhandlere, og dermed sikre dig den bedste pris.

Det specielle ved træ julekalenderen fra Magasin er først og fremmest at det er en eksklusiv julekalender med en historie. Dertil er den med lys og kan bruges som både julepynt og julekalender igen og igen, jul efter jul. Til sidst er den også fyldt med de lækreste chokoladetrøfler.

Denne artikel er anmeldt af Sanne Holst (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne