Makeup julekalender – De bedste Beauty julekalendere

Makeup julekalender 2024 – Årets bedste Beauty julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en veninde, som elsker makeup? Eller en datter som vil blive meget mere glad for en makeup julekalender frem for en med chokolade? En julekalender kan se ud på mange forskellige måder – og heldigvis er der også plads til dem, som elsker at blive forkælet med pensler, pudder og neglelak.

Der findes flere forskellige julekalendere med makeup, som du kan dykke ned i. Herunder blandt andet den populære Technic makeup julekalender. Vi har samlet alle de bedste, der er tilgængelige i 2024 , så du har lidt forskelligt at vælge mellem.

Hvem ved, måske der gemmer sig en beauty julekalender med makeup, som du ikke før er stødt på?

Årets bedste makeup julekalendere 2024 ​

Jo Malone London Julekalender

Jo Malone London julekalender

Denne fantastiske julekalender fra Jo Malone London indeholder 25 produkter med skønne dufte. I den får du bl.a. English Pear & Freesia Body and Hand Wash 50ml​, Lime Basil & Mandarin Body & Hand Wash 30ml​ og Wood Sage & Sea Salt Body Crème 15ml​. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Advent Calendar23 WW XMS

Sephora skønheds julekalender - The future is yours

Wishing You skønheds julekalenderen indeholder lækre beauty produkter som makeup, hudpleje, badetilbehør m.m. Alt sammen noget du der kan forkæle dig lidt ekstra i julen.
269,00 kr.
Sephora Favorites julekalender med makeup

Sephora Favorites julekalender

Sephora Favorites julekalender indeholder en masse bestsellere og nyheder fra Sephora. Her i blandt Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Læs mere om den fantastiske julekalender via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
The body shop logo
332,00 kr.
The body shop logo
545,00 kr.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
The body shop logo
556,00 kr.
The body shop logo
845,00 kr.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
The body shop logo
766,00 kr.
The body shop logo
1.145,00 kr.
essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Produktet er desværre udsolgt.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar 24 Windows Crystal Christmas

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender giver dig 24 skønhedsprodukter. Blandt dem finder du løbestit, øjenskygge, neglelak, blush, lipgloss og meget mere. Alt sammen i en dekorativ og hyggelig kalender.
Produktet er desværre udsolgt.
La Mer luksus julekalender med eksklusive plejeprodukter og cremer

La Mer luksus julekalender med eksklusive plejeprodukter og cremer

La Mer julekalenderen er den ultimative julekalender til dig der elsker cremer og personlige pleje produkter. I den finder du eksklusive produkter som Crème de La Mer Moisturizing Cream, The Revitalizing Hydrating Serum og The Treatment Lotion. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
217,00 kr.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
329,50 kr.
Biotherm Advent Calendar

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
199,00 kr.
No Brand Beauty Mall 24 Days of K-Beauty Advent Calendar

24 Days of K-Beauty julekalender

24 Days of K-Beauty julekalender forkæler dig med luksuriøse og innovative koreanske hudplejeprodukter hele julen igennem. Korea er en frontfigur når det kommer til hudplejeprodukter, og her har du virkelig en enestående mulighed for at prøve de kvalitetsbevidste K-beauty produkter af.
Produktet er desværre udsolgt.
Advent Calendar

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
1.260,00 kr.
L'Occitane PREMIUM JULEKALENDER

L'Occitane Premium julekalender

L’Occitane Premium julekalender byderr på 24 overraskelser som bl.a. består af bestsellere som Le Petit Remède balsam, Shea Butter Hand Cream, hårpleje med 100 % naturlige æteriske olier, en fantastisk serum og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Kiehl's Advent Calendar

Kiehl's julekalender med skønhedsprodukter

Kiehl’s julekalender hylder 170 års samarbejde, og er lavet i samarbejde med den franske kunstner Marylou Faure. Foruden er være utrolig dekorativ er den også fyldt med skønhedsprodukter, som alt har en værdi der er langt over kalenderens pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Frosted Frenzy Advent Calendar

Frosted Frenzy julekalender

Frosted Frenzy julekalender er en limitid edition makeup julekalender som bl.a. byder på mascara, læbestift, eye shadow og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Christmas Magical Make-up- og Badekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender er perfekt til pigen eller kvinden, som elsker at lægge makeup, men også nyder at dejligt karbad i ny og næ. Kalenderen rummer nemlig alt fra badebomber til neglelak til makeup. En genial kalender til at afstresse i julen og forsøde den lidt ekstra.
179,00 kr.
Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Essie Advent Calendar

Essie neglelak julekalender

Elsker du neglelak? Så er denne Essie neglelak julekalender til kvinder, lige noget for dig. Julekalenderen byder bl.a. på neglelak i fuld størrelse, top coat, base coat, negle olie samt en masse andre lækre neglelaks produkter. Den perfekte julekalender til voksne der elsker neglelak.
299,00 kr.
486,75 kr.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar Cube Merry Christmas

Zmile Cosmetics julekalender

En sød lille julekalender med makuep. Zmile Cosmetics kalenderen indeholder bl.a. læbestifter, øjenskygge, neglelak og meget mere.
219,00 kr.
Jurlique skønheds julekalender

Jurlique skønheds julekalender

Jurlique skønheds julekalender indeholder 24 luksusrodukter til hud, krop og sind. Disse inspirerende wellness produkter består bl.a. af Full-size Rare Rose Face Oil, Radiant Skin Foaming Cleanser og Purely Age-Defying Firming Face Oil. Se alt indhold via linket.
837,00 kr.
MAGGIE by Kakan Advent Calendar

MAGGIE by Kakan julekalender

MAGGIE by Kakan julekalender indeholder bl.a. Maggie by Kakan Cleansing Balm, BHA Toner, Face Oil og Niacinamide Serum. EN skøn julekalender hvor der er rigtig god værdi for pengene at hente.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Neglelak

Neglelak julekalender fra Technic

Neglelak julekalenderen her er en kvadratisk boks, fyldt med skønne neglelak. Hver dag i december finder du en ny neglelak bag lågen. Når du når juleaften, har du dermed en fin samling på 24 nye neglelag.
179,00 kr.
julekalender - 24 Days of Beauty Makeup Julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalenderen er en skøn julekalender med beauty produkter. Du vil bl.a. blive forkælet med læbestifter, neglelak, lip gloss og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Lancôme Advent Calendar

Lancôme julekalender med beauty produkter

Lancome beauty julekalenderen er en eksklusiv julekalender fyldt med luksuriøse skønhedsprodukter til kvinder. Her i blandt både hudpleje produkter og makeup. Den ultimative julekalender til hende der skal forkæles til skyerne i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Matas-Pakkekalender-Classic

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Luksus

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Natur

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.
Yves Saint Laurent Advent Calendar

Yves Saint Laurent julekalender

I den luksuriøse Yves Saint Laurent julekalender får du 2 full size produkter, 21 miniprodukter og dertil en helt særlig gave. En fantastiske julekalender med skønne produkter, som en hver kvinde uden tvivl vil elske.
Produktet er desværre udsolgt.
Babor Ampoule Concentrates Advent Calendar

Babor hudpleje julekalender

Denne Babor hudpleje julekalender overrasker hver dag i julen med et nyt hudpleje produkt. Produtkerne er bl.a. fugtgivende, anti ageing, beskyttende, glansgivende og meget mere. En rigtig luksus julekalender til kvinden der elsker hudplejeprodukter.
459,00 kr.
Giorgio Armani Advent Calendar

Giorgio Armani julekalender til hende

Giorgio Armani julekalenderen er en af årets mest luksuriøse julekalendere til kvinder. Hver dag er som en julegave. I den får du bl.a. makeup, parfume, hudplejeprodukter og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Loreal Paris Advent Calendar

L'Oreal Paris makeup julekalender

Makeup julekalenderen fra L’Oreal Paris, er den perfekte julekalender til den elegante og stilede kvinde. Det er en luksus julekalender til de som elsker makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukter. Kalenderen giver dig nemlig hver dag i julen en beauty gave i en af de kategorier. En julekalender som oser af forkælelse og skønhed.
Produktet er desværre udsolgt.
Snails julekalender 2022 med neglelak

Snails julekalender 2022 med neglelak til børn

Snails julekalender med neglelak til børn indeholder hele 13 neglelakker, samt en masse tilbehør. Her i blandt, 1 Rose peel-off neglelak 7 ml, 3 neglestickers, lipgloss, glitter og meget mere.
 
399,95 kr.
Souza julekalender med sminke

Souza julekalender med sminke

Souza Julekalender med sminke er den perfekte julekalender til pigen der elsker at lægge makeup. I den er der både øjenskygger, spejl, neglelakker, læbestifter og meget mere.
161,96 kr.
249,95 kr.
Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.
486,50 kr.
By Terry Opulent Star Advent Calender

By Terry Terryfic Glow julekalender

By Terry Terryfic Glow julekalender byder på fantastiske pleje og makeup produkter. Her i blandt Baume De Rose Le Stick Levres Lip Crayon, Hyaluronic Hydra-Balm In Dare To Bare og Lip‐Expert Matte In Flirty Brown. Se fuldt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
By Lyko 24K Julekalender

24k luksus julekalender fra Lyko

Den ultra luksuriøse 24k julekalender fra Lyko forkæler dig med fantastiske produkter til en værdi af 7200 kr. Bl.a. premium dufte, høj kvalitets skønhedsprodukter og meget andet, som kan få en hver kvinde til at føle sig som en prinsesse.
Produktet er desværre udsolgt.
Dr. Barbara Sturm Advent Calendar

Dr. Barbara Sturm julekalender

Dr. Barbara Sturm julekalender indeholder beauty og pleje produkter til en værdi af næste 10.000 kr.! I den finder du bl.a. cleanser, lip balm, super anti ageing cremer, serum og meget, meget mere. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
NUI Cosmetics Nui Natural & Vegan Beauty Advent Calendar

NUI Cosmetics Nui Natural & Vegan Beauty julekalender

På udkig efter en naturlig og vegansk beauty julekalender? Så er denne kalender fra NUI Cosmetics lige det du leder efter! Du får i alt 24 naturlige skønhedsprodukter. Læs mere om dem via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
NIVEA Advent Calender

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produkter. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.
Produktet er desværre udsolgt.
Fenty Beauty julekaender by Rihanna

Fenty Beauty julekalender by Rihanna

Fenty Beauty julekaender by Rihanna indeholder en masse fantastiske makeup- og hudplejeprodukter. Kalenderen har 12 låger, som alle byder på en skønt produkt.
Produktet er desværre udsolgt.
Garnier 12 Days Of Maskmas Advent Calendar

Garnier Sheet Mask julekalender

Garnier Sheet Mask julekalenderen indeholder 12 lækre masker til øjne og ansigt, så du kan stråle hele julen igennem! Kalenderen er lavet i et begrænset antal.
Produktet er desværre udsolgt.
Sunkissed - Makeup Julekalender 25 Days of Beauty

Sunkissed makeup julekalender

Bliv sunkissed i december måned med Sunkissed makeup julekalender med 25 overraskelser. I den finder du lækre makeup produkter som mascara, highlighter, lip gloss og meget mere. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Origins Advent Calendar (Limited Edition)

Origins julekalender - Ultimativ pleje

Origins julekalender giver dig de ultimative plejeprodukter, så du kan få en sund og strålende hud. Produkterne er Origins musthaves - i alt 24 produkter til krop og ansigt i høj kvalitet.
Produktet er desværre udsolgt.
NIVEA MEN Advent Calender Men

Nivea julekalender til mænd

Niveas julekalender til mænd indeholder 24 spændende personlig pleje produkter til mænd. I den finder du bl.a. læbepomade, ansigtsmaskiner, body lotion og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Sanzi Beauty Advent Calendar 2023

Sanzi Beauty julekalender

Sanzi Beauty julekalender er en limited edition julekalender fyldt med bestsellere fra Sanzi Beauty. Kalenderen indeholder KUN full size produkter, så der er super god værdi at hente i forhold til prisen.
750,00 kr.
By Lyko 25 Days of Bea-you-ty Julekalender

Days of Bea-you-ty julekalender fra Lyko

Days of Bea-you-ty julekalenderen fra Lyko er en beaty julekalender fyldt med fantastiske hudpleje og makeup produkter. Der er rigtig meget værdi for pengene. Produkterne har en værdi meget højere end kalenderens pris. Læs mere om den via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
bareMinerals Gift Set Advent Calendar

bareMinerals Clean Beauty julekalender

Denne bareMinerals Clean Beauty julekalender indeholder 12 skønheds- og plejeprodukter enhver kvinder vil elske at eje. Læs mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
NEONAIL 24-Door Advent Calendar

NEONAIL 24-Door julekalender

Forkæl dig selv med årets NEONAIL 24-Door julekalender, og læg de smukkeste negle i løbet af julen. I den finder du nemlig 24 gaver der vil hjælpe dig med at lave den perfekte manicure.
Produktet er desværre udsolgt.
NEONAIL 12-Door Advent Calendar

NEONAIL 12-Door julekalender

NEONAIL 12-Door julekalenderen er perfekt til dig der vil elske at have flotte negle hele julen. Her finder du nemlig lækre negleprodukter til at lægge de smukkeste jule-negle.
Produktet er desværre udsolgt.
OPI Nail Lacquer Naughty & Nice Mini 25 PC Advent Calendar

OPI Nail Lacquer Jewel Be Bold neglelak julekalender

OPI julekalenderen giver dig hele 25 overraskelser, i form af bl.a. 22 neglelak i forskellige farver. Dertil 3 overraskelser til, som også er relateret til neglelak.
675,50 kr.
Camilla Pihl Cosmetics Advent Calendar

Camilla Pihl Cosmetics julekalender

Camilla Pihl Cosmetics julekalender indeholder 24 kosmetikprodukter i fuld størrelse. Der er både bestsellere og nyheder gemt bag lågerne i denne fantastiske beauty julekalender.
Produktet er desværre udsolgt.
Sensai Advent Calendar

Sensai julekalender med makeup og hudpleje

Kalenderen er fyldt med Sensais mest populære produkter. Du finder både makeup, hudpleje og kropspleje produkter som kan bruges til at forskønne julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Molton Brown Advent Calendar 2023

Molton Brown julekalender med luksus spaprodukter og dufte

Molton Brown julekalender indeholder et væld af luksus spaprodukter og dufte. Helt perfekt til at nyde julen til fulde samtidig med du tager dig godt af dig selv.
Produktet er desværre udsolgt.
BubbleT Beauty Advent Calendar

BubbleT Beauty julekalender

En fantastisk beauty julekalender fra BubbleT, som byder på 24 fantastiske beauty-overraskelser i julen. Cremer, body scrubs, badebomber og body shampooer, er blot nogle af de skønne små gaver du har i vente.
Produktet er desværre udsolgt.
Le Mini Macaron Advent Calendar 12 Days Of Nails

Le Mini Macaron julekalender - 12 Days of Nails

Le Mini Macaron julekalender 12 Days of Nails julekalenderen indeholder 12 låger hvor der bag ved hver er noget til dig, som elsker at lægge negle. Det kan være neglelak, fil, og meget mere.
525,00 kr.
3INA 12 Days of Color Advent Calendar

3INA 12 Days of Color julekalender

I 3INA 12 Days of Color julekalenderen får du 12 bestseller 3INA must-haves i fuld størrelse. Den perfekte mulighed for at starte, eller udvide, din 3INA samling.
Produktet er desværre udsolgt.
No Brand Beauty Advent Calendar Blue Advent Calendar

Blue Beauty makeup julekalender

Blue Beauty makeup julekalender er en beauty julekalender som hver dag giver dig lækre makeup produkter i julen. Du vil bl.a. blive forkælet med 2x Eyeshadow Palettes, 3x Lipgloss, 1x Face Brush og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
By Lyko Mind-Glown Julekalender

Mind-Glown julekalender fra Lyko

Mind-Glown julekalenderen fra Lyko indeholder både makeup, hudpleje, parfumer, hår- og glow produkter. Kalenderens indhold har en værdi der svare til hele 4 gange så meget som det den koster. Der er altså rigtig meget værdi at hente for pengene i denne lækre skønheds julekalender fra Lyko.
Produktet er desværre udsolgt.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar 24 Windows Square 3D Christmas Ba

ZMILE COSMETICS julekalender - 24 Windows Square 3D

Denne Zmile Cosmetics 24 Windows Square 3D julekalender giver dig 24 forskellige beauty produkter og tilbehør. Du kan læse mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Compagnie de Provence Christmas Calendar

Compagnie de Provence julekalender

Compagnie de Provence julekalenderen indeholder Compagnie de Provence allermest populære produkter. Perfekt til kvinden der vil forkæles ekstra meget denne jul.
Produktet er desværre udsolgt.
Lumene Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene julekalender med makeup & hudplejeprodukter

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.
Produktet er desværre udsolgt.
Make Up Store 24 Days of Makeup Julekalender

Make Up Store 24 Days of Makeup julekalender

Make Up Store 24 Days of Makeup julekalender indeholder de bedste produkter fra Make up Store. Bl.a., Make Up Store Microshadow Mete, Make Up Store XMatte Lipstick Mauvelous og Make Up Store Mascara Multi Lash.
Produktet er desværre udsolgt.
Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor Xmas Advent Calendar er en julekalender fyldt med lækre højkvalitets hudplejeprodukter. Her er mulighed for at blød og velplejet hud hele julen. Den luksuriøse julekalender til kvinder er virkelig forkælelse i høj klasse, og en fremragende gaveide til hende du holder af.
Produktet er desværre udsolgt.
Barry M Beauty julekalender

Barry M Beauty julekalender med neglelak

Elsker du at lægge neglelak, eller kender du en som går? Så kan du med Barry M Beauty julekalenderen med neglelak lave professionelle negle på dig og dine veninder hele julen igennem!
Produktet er desværre udsolgt.
L'Occitane Classic julekalender

L'Occitane Classic julekalender

I classic udgaven af L’Occitanes julekalender med skønhedsprodukter, får du alle bestsellerne i små udgaver. Bag hver af de 24 gemmer sig et nyt lækkert produkt!
Produktet er desværre udsolgt.
Maybelline julekalender med makup

Maybelline julekalender med makeup

Denne makeup julekalender fra Maybelline indeholder en række fantastiske Maybelline produkter. En skøn julekalender til kvinder der elsker makeup. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Mystery Box beauty julekalender til kvinder

Mystery Box beauty julekalender

Mystery Box julekalenderen med skønhedsprodukter, er en unik julekalender til den unikke kvinde! Den byder på 24 overraskelser som alle har noget med skønhed og pleje at gøre.
Produktet er desværre udsolgt.
Reviderm julekalender med serum

Reviderm julekalender med serum

Reviderm julekalenderen indeholder højteknologiske ampuller som påføres på ansigt og hals. De både reparere og fornyer huden samt giver den en helt fantastisk glød.
Produktet er desværre udsolgt.
DECLÉOR Advent Calendar (Worth £448.02)

Decléor julekalender - Essential Oils Skincare

Rosemary White Daily Care, White Magnolia Rosy Cream og Sweet Orange Sleeping Mask, og blot nogle af de fantastiske hudplejeprodukter der venter dig i denne Decléor julekalender. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Skinderella julekalender fra Lyko

Skinderella julekalender fra Lyko

Skinderella julekalenderen fra Lyko indehlder en række super lækre skønheds- og hudplejeprodukter. Bl.a. fra mærker som Ecooking, Starskin, Dermalogica og mange andre. En kalender fuld med ren forkælelse til kvinder! Indeholdet har en værdi af 3200 kr. Se mere af indeholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Snails julekalender med neglelak til børn

Snails julekalender med neglelak til børn

Snails julekalender med neglelak er pigernes favorit julekalender! Den indeholder masser af neglelak til børn, samt en masse tilbehør her til. Indholdet har en værdi af hele 800 kr.
Produktet er desværre udsolgt.
Whamisa hudpleje- og hårpleje julekalender

Whamisa hudpleje- og hårpleje julekalender

Whamisa er et koreansk brand som laver økologiske og naturlige hudpleje og hårpleje produkter. Her får du en kalender med hele 26 Whamisa miniprodukter. Med den får du julens smukkeste hud!
Produktet er desværre udsolgt.
LOOKFANTASTIC julekalender 2022

LOOKFANTASTIC julekalender 2022

I denne fantastiske beauty julekalender fra LOOKFANTASTIC får du beauty produkter for en værdi af hele 3270 kr. I den får du bl.a. PMD Clean Mini, Disciple Gua Sha, Avant Velvet Perfecting Rose Sugar Scrub og meget mere! Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Filorga Christmas Calendar

Filorga hudplejerutine julekalender

Hudpleje julekalenderen fra Filorga kommer med alle produkter ud skal bruge for en komplet hudplejerutine. En fantastisk kalender til hende som går op i hudpleje.
Produktet er desværre udsolgt.
MAC Julekalender

MAC julekalender med makeup

Årets MAC julekalender er fyldt med fantastiske makeup produkter. Læbestifter, eye liner, neglelak og meget, meget mere. En kalender som både er flot og fyldt med fantastiske gaver. Enhver kvinder vil uden tvivl elske at få den til jul!