Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Makeup julekalender – De bedste Beauty julekalendere

Makeup julekalender 2024 – Årets bedste Beauty julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en veninde, som elsker makeup? Eller en datter som vil blive meget mere glad for en makeup julekalender frem for en med chokolade? En julekalender kan se ud på mange forskellige måder – og heldigvis er der også plads til dem, som elsker at blive forkælet med pensler, pudder og neglelak.

Der findes flere forskellige julekalendere med makeup, som du kan dykke ned i. Herunder blandt andet den populære Technic makeup julekalender. Vi har samlet alle de bedste, der er tilgængelige i 2024 , så du har lidt forskelligt at vælge mellem.

Hvem ved, måske der gemmer sig en beauty julekalender med makeup, som du ikke før er stødt på?

Årets bedste makeup julekalendere 2024 ​

Jo Malone London Julekalender

Jo Malone London julekalender

Denne fantastiske julekalender fra Jo Malone London indeholder 25 produkter med skønne dufte. I den får du bl.a. English Pear & Freesia Body and Hand Wash 50ml​, Lime Basil & Mandarin Body & Hand Wash 30ml​ og Wood Sage & Sea Salt Body Crème 15ml​. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Advent Calendar23 WW XMS

Sephora skønheds julekalender - The future is yours

Wishing You skønheds julekalenderen indeholder lækre beauty produkter som makeup, hudpleje, badetilbehør m.m. Alt sammen noget du der kan forkæle dig lidt ekstra i julen.
269,00 kr.
Sephora Favorites julekalender med makeup

Sephora Favorites julekalender

Sephora Favorites julekalender indeholder en masse bestsellere og nyheder fra Sephora. Her i blandt Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Læs mere om den fantastiske julekalender via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
Produktet er desværre udsolgt.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
Produktet er desværre udsolgt.
essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Original price was: 655,00 kr..Current price is: 555,00 kr..
ZMILE COSMETICS Advent Calendar 24 Windows Crystal Christmas

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender

Zmile Cosmetics Glowing Stars julekalender giver dig 24 skønhedsprodukter. Blandt dem finder du løbestit, øjenskygge, neglelak, blush, lipgloss og meget mere. Alt sammen i en dekorativ og hyggelig kalender.
249,00 kr.
La Mer luksus julekalender med eksklusive plejeprodukter og cremer

La Mer luksus julekalender med eksklusive plejeprodukter og cremer

La Mer julekalenderen er den ultimative julekalender til dig der elsker cremer og personlige pleje produkter. I den finder du eksklusive produkter som Crème de La Mer Moisturizing Cream, The Revitalizing Hydrating Serum og The Treatment Lotion. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
217,00 kr.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
329,50 kr.
Biotherm Advent Calendar

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
No Brand Beauty Mall 24 Days of K-Beauty Advent Calendar

24 Days of K-Beauty julekalender

24 Days of K-Beauty julekalender forkæler dig med luksuriøse og innovative koreanske hudplejeprodukter hele julen igennem. Korea er en frontfigur når det kommer til hudplejeprodukter, og her har du virkelig en enestående mulighed for at prøve de kvalitetsbevidste K-beauty produkter af.
Produktet er desværre udsolgt.
Advent Calendar

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
Original price was: 1.260,00 kr..Current price is: 945,00 kr..
L'Occitane PREMIUM JULEKALENDER

L'Occitane Premium julekalender

L’Occitane Premium julekalender byderr på 24 overraskelser som bl.a. består af bestsellere som Le Petit Remède balsam, Shea Butter Hand Cream, hårpleje med 100 % naturlige æteriske olier, en fantastisk serum og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Kiehl's Advent Calendar

Kiehl's julekalender med skønhedsprodukter

Kiehl’s julekalender hylder 170 års samarbejde, og er lavet i samarbejde med den franske kunstner Marylou Faure. Foruden er være utrolig dekorativ er den også fyldt med skønhedsprodukter, som alt har en værdi der er langt over kalenderens pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Frosted Frenzy Advent Calendar

Frosted Frenzy julekalender

Frosted Frenzy julekalender er en limitid edition makeup julekalender som bl.a. byder på mascara, læbestift, eye shadow og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Christmas Magical Make-up- og Badekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender er perfekt til pigen eller kvinden, som elsker at lægge makeup, men også nyder at dejligt karbad i ny og næ. Kalenderen rummer nemlig alt fra badebomber til neglelak til makeup. En genial kalender til at afstresse i julen og forsøde den lidt ekstra.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Essie Advent Calendar

Essie neglelak julekalender

Elsker du neglelak? Så er denne Essie neglelak julekalender til kvinder, lige noget for dig. Julekalenderen byder bl.a. på neglelak i fuld størrelse, top coat, base coat, negle olie samt en masse andre lækre neglelaks produkter. Den perfekte julekalender til voksne der elsker neglelak.
378,00 kr.
649,00 kr.
ZMILE COSMETICS Advent Calendar Cube Merry Christmas

Zmile Cosmetics julekalender

En sød lille julekalender med makuep. Zmile Cosmetics kalenderen indeholder bl.a. læbestifter, øjenskygge, neglelak og meget mere.
219,00 kr.
Jurlique skønheds julekalender

Jurlique skønheds julekalender

Jurlique skønheds julekalender indeholder 24 luksusrodukter til hud, krop og sind. Disse inspirerende wellness produkter består bl.a. af Full-size Rare Rose Face Oil, Radiant Skin Foaming Cleanser og Purely Age-Defying Firming Face Oil. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
MAGGIE by Kakan Advent Calendar

MAGGIE by Kakan julekalender

MAGGIE by Kakan julekalender indeholder bl.a. Maggie by Kakan Cleansing Balm, BHA Toner, Face Oil og Niacinamide Serum. EN skøn julekalender hvor der er rigtig god værdi for pengene at hente.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender Neglelak

Neglelak julekalender fra Technic

Neglelak julekalenderen her er en kvadratisk boks, fyldt med skønne neglelak. Hver dag i december finder du en ny neglelak bag lågen. Når du når juleaften, har du dermed en fin samling på 24 nye neglelag.
179,00 kr.
julekalender - 24 Days of Beauty Makeup Julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalenderen er en skøn julekalender med beauty produkter. Du vil bl.a. blive forkælet med læbestifter, neglelak, lip gloss og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Lancôme Advent Calendar

Lancôme julekalender med beauty produkter

Lancome beauty julekalenderen er en eksklusiv julekalender fyldt med luksuriøse skønhedsprodukter til kvinder. Her i blandt både hudpleje produkter og makeup. Den ultimative julekalender til hende der skal forkæles til skyerne i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Matas-Pakkekalender-Classic

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Luksus

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Natur

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.
Yves Saint Laurent Advent Calendar

Yves Saint Laurent julekalender

I den luksuriøse Yves Saint Laurent julekalender får du 2 full size produkter, 21 miniprodukter og dertil en helt særlig gave. En fantastiske julekalender med skønne produkter, som en hver kvinde uden tvivl vil elske.
Produktet er desværre udsolgt.
Babor Ampoule Concentrates Advent Calendar

Babor hudpleje julekalender

Denne Babor hudpleje julekalender overrasker hver dag i julen med et nyt hudpleje produkt. Produtkerne er bl.a. fugtgivende, anti ageing, beskyttende, glansgivende og meget mere. En rigtig luksus julekalender til kvinden der elsker hudplejeprodukter.
459,00 kr.
Giorgio Armani Advent Calendar

Giorgio Armani julekalender til hende

Giorgio Armani julekalenderen er en af årets mest luksuriøse julekalendere til kvinder. Hver dag er som en julegave. I den får du bl.a. makeup, parfume, hudplejeprodukter og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Loreal Paris Advent Calendar

L'Oreal Paris makeup julekalender

Makeup julekalenderen fra L’Oreal Paris, er den perfekte julekalender til den elegante og stilede kvinde. Det er en luksus julekalender til de som elsker makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukter. Kalenderen giver dig nemlig hver dag i julen en beauty gave i en af de kategorier. En julekalender som oser af forkælelse og skønhed.
Produktet er desværre udsolgt.
Snails julekalender 2022 med neglelak

Snails julekalender 2022 med neglelak til børn

Snails julekalender med neglelak til børn indeholder hele 13 neglelakker, samt en masse tilbehør. Her i blandt, 1 Rose peel-off neglelak 7 ml, 3 neglestickers, lipgloss, glitter og meget mere.
 
399,95 kr.
Souza julekalender med sminke

Souza julekalender med sminke

Souza Julekalender med sminke er den perfekte julekalender til pigen der elsker at lægge makeup. I den er der både øjenskygger, spejl, neglelakker, læbestifter og meget mere.
Original price was: 269,95 kr..Current price is: 161,96 kr..
249,95 kr.
Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.
Original price was: 695,00 kr..Current price is: 522,00 kr..
By Terry Opulent Star Advent Calender

By Terry Terryfic Glow julekalender

By Terry Terryfic Glow julekalender byder på fantastiske pleje og makeup produkter. Her i blandt Baume De Rose Le Stick Levres Lip Crayon, Hyaluronic Hydra-Balm In Dare To Bare og Lip‐Expert Matte In Flirty Brown. Se fuldt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
By Lyko 24K Julekalender

24k luksus julekalender fra Lyko

Den ultra luksuriøse 24k julekalender fra Lyko forkæler dig med fantastiske produkter til en værdi af 7200 kr. Bl.a. premium dufte, høj kvalitets skønhedsprodukter og meget andet, som kan få en hver kvinde til at føle sig som en prinsesse.
Produktet er desværre udsolgt.
Dr. Barbara Sturm Advent Calendar

Dr. Barbara Sturm julekalender

Dr. Barbara Sturm julekalender indeholder beauty og pleje produkter til en værdi af næste 10.000 kr.! I den finder du bl.a. cleanser, lip balm, super anti ageing cremer, serum og meget, meget mere. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
NUI Cosmetics Nui Natural & Vegan Beauty Advent Calendar

NUI Cosmetics Nui Natural & Vegan Beauty julekalender

På udkig efter en naturlig og vegansk beauty julekalender? Så er denne kalender fra NUI Cosmetics lige det du leder efter! Du får i alt 24 naturlige skønhedsprodukter. Læs mere om dem via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
NIVEA Advent Calender

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produkter. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.
Produktet er desværre udsolgt.
Fenty Beauty julekaender by Rihanna

Fenty Beauty julekalender by Rihanna

Fenty Beauty julekaender by Rihanna indeholder en masse fantastiske makeup- og hudplejeprodukter. Kalenderen har 12 låger, som alle byder på en skønt produkt.
Produktet er desværre udsolgt.
Garnier 12 Days Of Maskmas Advent Calendar

Garnier Sheet Mask julekalender

Garnier Sheet Mask julekalenderen indeholder 12 lækre masker til øjne og ansigt, så du kan stråle hele julen igennem! Kalenderen er lavet i et begrænset antal.
Produktet er desværre udsolgt.
Sunkissed - Makeup Julekalender 25 Days of Beauty

Sunkissed makeup julekalender

Bliv sunkissed i december måned med Sunkissed makeup julekalender med 25 overraskelser. I den finder du lækre makeup produkter som mascara, highlighter, lip gloss og meget mere. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Origins Advent Calendar (Limited Edition)

Origins julekalender - Ultimativ pleje

Origins julekalender giver dig de ultimative plejeprodukter, så du kan få en sund og strålende hud. Produkterne er Origins musthaves - i alt 24 produkter til krop og ansigt i høj kvalitet.
Produktet er desværre udsolgt.
NIVEA MEN Advent Calender Men

Nivea julekalender til mænd

Niveas julekalender til mænd indeholder 24 spændende personlig pleje produkter til mænd. I den finder du bl.a. læbepomade, ansigtsmaskiner, body lotion og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Sanzi Beauty Advent Calendar 2023

Sanzi Beauty julekalender

Sanzi Beauty julekalender er en limited edition julekalender fyldt med bestsellere fra Sanzi Beauty. Kalenderen indeholder KUN full size produkter, så der er super god værdi at hente i forhold til prisen.
Original price was: 1.205,00 kr..Current price is: 750,00 kr..
By Lyko 25 Days of Bea-you-ty Julekalender

Days of Bea-you-ty julekalender fra Lyko

Days of Bea-you-ty julekalenderen fra Lyko er en beaty julekalender fyldt med fantastiske hudpleje og makeup produkter. Der er rigtig meget værdi for pengene. Produkterne har en værdi meget højere end kalenderens pris. Læs mere om den via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Henter...

Se flere fantastiske makeup julekalendere her.

Giv en forkælende makeup julekalender

Julen er en god undskyldning for at forkæle en, du holder rigtig meget af. Er det en pige eller kvinde, er en makeup julekalender en rigtig god måde at gøre det på. Selvom det selvfølgelig nogle gange kan være lidt et sats i forhold til, hvad der er i, kan du dog være sikker på, at hver dag og hver låge er spændende. Er det mon en mascara eller en fed neglelak, der gemmer sig?

Det fantastiske ved en makeup julekalender er også, at indholdet varer lidt længere, end hvad en chokolade julekalender gør. Så selvom en makeup julekalender koster lidt mere end en med chokoladeindhold, er det godt givet ud – for indholdet giver glæde i lang tid.

 

Hvad er der i en makeup julekalender?

Tager vi udgangspunkt i en af de mest populære julekalendere med makeup, nemlig Matas makeup julekalender, indeholder den blandt andet:

 • Håndcreme
 • Lipglace
 • Neglelak
 • Hårkur
 • Makeupfjerner
 • Hårspray
 • Kunstige øjenvipper  
   

En Matas makeup julekalender fås i tre forskellige udgaver – classic, luksus og natur. Så alt efter hvad du eller hun er til, er der mulighed for at vælge en, der er mere personligt tilpasset.

Matas er dog ikke de eneste, du kan få en makeup julekalender til kvinder hos. Det kan du også fra Technic, som har lavet deres helt egen.

I en Technic makeup julekalender får du blandt andet:

 • Lipbalm
 • Lipgloss
 • Hårbånd
 • Pensel til eyeliner
 • Øjenskygge
 • Neglelak  
   

Denne indeholder lidt flere makeup-elementer sammenlignet med dem fra Matas, som også har meget fokus på gode cremer til ansigt og krop.

 

Hvad er der i en makeup julekalender til børn?

Makeup og børn klinger normalt ikke så godt sammen. Men når det så er sagt: Hvem har ikke prøvet at gå i mors makeuptaske som barn og leget med læbestiften? Det er helt normalt, at små piger også har lyst til at lege skønhedsklinik eller gøre det samme som mor – for det er i rollespillet, at barnet lærer en masse.

Derfor kan du med god samvittighed og ro i maven give en makeup julekalender til børn, selvom barnet måske kun er 8-10 år gammelt.

Sådan en kosmetik julekalender indeholder:

 • Glimmer
 • Pensler
 • Neglelak
 • Øjenskygge
   

Det er som regel meget harmløse makeup-artikler, der er i en makeup pakkekalender til børn. Det er derfor noget, som nemt kan vaskes af, og som blot giver et lille indblik i en større verden.

 

Makeup julekalender 2024 : Hvilke kan man vælge?

Makeup julekalendere er der ikke lige så mange af, som der er med chokolade. Men flere og flere kommer hele tiden til. Så vil du gerne prøve at give noget andet end den fra Matas eller Technic, kan du i stedet overveje følgende:

Alle er meget forskellige fra hinanden og indeholder de mest populære produkter fra mærkerne. Altså er der alt lige fra lækre cremer til forførende læbestifter. Alt efter alder på modtageren er der derfor lidt af hvert at vælge mellem.

 

Overrask med en lækker neglelak kalender

En julekalender med neglelak er oplagt til kvinder og piger, som bare ikke kan få nok af flotte, lakerede negle. Der findes efterhånden et hav af forskellige julekalendere med neglelak til både børn og voksne, som byder på neglelak i alle regnbuens farver. Med sådan en neglelak julekalender sikrer du i hvert fald, at den heldige kvinde eller tween aldrig kommer til at mangle neglelak uanset outfit.

Måske det også vil give god mening at købe en neglelakfjerner og nok vat i julegave som supplement til julekalenderen? Så er der i hvert fald ikke noget, der mangler på den front, når det nye år skal skydes ind.

 

Hvad koster en beauty julekalender med makeup?

Det er meget forskelligt, hvor dyr en makeup julekalender er. Det er også gældende for en makeup julekalender 2024 , som spænder mellem 179 kroner og helt op til 1.500 kroner for nogle af de dyreste. Prisen spænder så meget, fordi der er tale om forskellige brands – og dermed også forskellige kvaliteter af makeuppen.

Med det sagt er der dog stadig meget forkælelse at hente i en makeup julekalender 2024 fra Technic til få hundrede kroner, da der er alt lige fra rouge til øjenskygge. Skal det være så fint, som det overhovedet kan være, fordi hun virkelig fortjener det, er en julekalender til voksne med makeup fra et mærke som Clinique bestemt heller ikke af vejen.

Lad dog ikke prisen definere, hvad du gerne vil give til hende. For i sidste ende er det ikke prisen på kalenderen, der gør hende glad – men det faktum at du har tænkt på hende og gerne vil overraske hende.

 

Få inspiration til de bedste julekalendere med makeup hos os

Julen er en dejlig tid, og der er så fantastisk mange ting at få. Vi har forsøgt at samle så mange julekalendere som overhovedet muligt, så du har frit valg på alle hylder. Vær dog gerne ude i god tid, da flere af de helt populære kalendere hurtigt bliver udsolgt, når juletiden nærmer sig.

Du kan med fordel bestille et par måneder før, så du er sikker på, at du har den i tide, og den ikke når at blive revet væk fra hylderne, inden du overhovedet har nået at finde pungen frem.

Rigtig god gavejagt og jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om makeup julekalendere

Det kommer helt an på, hvilken type makup du er til. Nogle af årets bedste makeup julekalendere er bl.a. dem fra Technic, Origins, Clinique og Rituals. Alle dem, samt mange flere finder du her i den ultimative guide over årets bedste julekalendere med makeup. Og så kan du sammenligne priser på dem, så du altid sikrer dig det bedste tilbud.

Ja – der er flere af de julekalendere med makeup vi har i guiden, der egner sig til børn. Bl.a. Chit Chat, Winter Woodland og Neglelak julekalenderen.

I en beauty julekalender kan der være alt fra makeup og neglelak samt accessories hertil, til personlige plejeprodukter.

Denne artikel er anmeldt af Lisette Jensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne