Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Makeup julekalender – De bedste Beauty julekalendere

Makeup julekalender 2021 – De 25 bedste Beauty julekalendere

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Har du en veninde, som elsker makeup? Eller en datter som vil blive meget mere glad for en makeup julekalender frem for en med chokolade? En julekalender kan se ud på mange forskellige måder – og heldigvis er der også plads til dem, som elsker at blive forkælet med pensler, pudder og neglelak.

Der findes flere forskellige julekalendere med makeup, som du kan dykke ned i. Herunder blandt andet den populære Technic makeup julekalender. Vi har samlet alle de bedste, der er tilgængelige i 2021, så du har lidt forskelligt at vælge mellem.

Hvem ved, måske der gemmer sig en beauty julekalender med makeup, som du ikke før er stødt på?

Årets bedste makeup julekalendere 2021​

Make-up Julekalender

Make-up julekalender til kvinder

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!

179,00 DKK
Makeup julekalender - Winter magic

Makeup julekalender - Winter magic

Winter Magic makeup julekalenderen giver dig bl.a. læbestift, lipgloss, spejl, og mange andre former for skønt makeup og tilbehør hertil. Køb den til dig selv, eller giv den til en du ved vil sætte pris på en lille overraskelse med makup hver dag i julen.

Chit Chat Christmas Sparkle Julekalender med Make-up

Chit Chat Christmas Sparkle julekalender med make-up

Chit Chat Christmas Sparkle makeup julekalenderen er en sjov og sød julekalender, fyldt med forskellige former for makeup. Du får både neglelak, skønhedstilbehør, og mange andre skønne ting, i løbet af julen.

Julekalender Neglelak

Neglelak julekalender

Neglelak julekalenderen her er en kvadratisk boks, fyldt med skønne neglelak. Hver dag i december finder du en ny neglelak bag lågen. Når du når juleaften, har du dermed en fin samling på 24 nye neglelag.

Essie neglelak julekalender til kvinder

Essie neglelak julekalender til kvinder

Elsker du neglelak? Så er denne Essie neglelak julekalender til kvinder, lige noget for dig. Julekalenderen byder bl.a. på neglelak i fuld størrelse, top coat, base coat, negle olie samt en masse andre lækre neglelaks produkter. Den perfekte julekalender til voksne der elsker neglelak.

Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalenderen med makeup og hudpleje produkter indeholder bl.a. Cliniques kendte Chubby Stick, langtidsholdbar mascara og Moisture Surge Night Mask. Den ideelle kalender for hende som elsker luksus!

Clinique beauty julekalender

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.

BubbleT Beauty julekalender

BubbleT Beauty julekalender

En fantastisk beauty julekalender fra BubbleT, som byder på 24 fantastiske beauty-overraskelser i julen. Cremer, body scrubs, badebomber og body shampooer, er blot nogle af de skønne små gaver du har i vente.

NYX Professionel makeup julekalender

NYX Professionel makeup julekalender

NYX professionel makeup julekalenderen er den ultimative julekalender til kvinder der er vild med makeup. Den indeholder alt fra øjnskygge til læbestifter til cremer. En af de makeup julekalendere til hende, som helt sikkert ikke vil skuffe.

Rituals julekalender

Rituals julekalender

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.

Winter Woodland Spa-Julekalender

Winter Woodland spa julkalender

I denne spa julekalender fra Winter Woodland, får du en række skønne spa produkter til selvforkælelse. Bl.a. badebomber, sæber og personlig pleje produkter.

Schwarzkopf Professional julekalender til kvinder

Schwarzkopf Professional julekalender

Denne herlige julekalender fra Schwarzkopf Professional er fyldt med fantastiske hårpleje produkter, som en hver hår nørd vil elske. Se indholdet i denne skønne julekalender via linket.

Yves Saint Laurent julekalender

Yves Saint Laurent julekalender

I den luksuriøse Yves Saint Laurent julekalender får du 2 full size produkter, 21 miniprodukter og dertil en helt særlig gave. En fantastiske julekalender med skønne produkter, som en hver kvinde uden tvivl vil elske.

Giorgio Armani julekalender til hende

Giorgio Armani julekalender til hende

Giorgio Armani julekalenderen er en af årets mest luksuriøse julekalndere til kvinder. Hver dag er som en julegave. I den får du bl.a. makuep, parfume, hudplejeprodukter og meget mere.

Whamisa hudpleje- og hårpleje julekalender

Whamisa hudpleje- og hårpleje julekalender

Whamisa er et koreansk brand som laver økologiske og naturlige hudpleje og hårpleje produkter. Her får du en kalender med hele 26 Whamisa miniprodukter. Med den får du julens smukkeste hud!

Niveau julekalender med hudplejeprodukter

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produtker. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.

Skinderella julekalender fra Lyko

Skinderella julekalender fra Lyko

Skinderella julekalenderen fra Lyko indehlder en række super lækre skønheds- og hudplejeprodukter. Bl.a. fra mærker som Ecooking, Starskin, Dermalogica og mange andre. En kalender fuld med ren forkælelse til kvinder! Indeholdet har en værdi af 3200 kr. Se mere af indeholdet via linket.

24k luksus julekalender fra Lyko

24k luksus julekalender fra Lyko

Den ultra luksuriøse 24k julekalender fra Lyko forkæler dig med fantastiske produkter til en værdi af 7200 kr. Bl.a. premium dufte, høj kvalitets skønhedsprodukter og meget andet, som kan få en hver kvinde til at føle sig som en prinsesse.

Babor julekalender med hudplejeprodukter

Babor julekalender med hudplejeprodukter 48 ml

Babor julekalenderen med hudplejeprodukter er intet mindre end et mesterværk. Det er et sandt eventyr at åbne lågerne hver dag i julen, hvor du hver dag vil finde teknologisk udviklede hudplejeprodukter lavet af naturlige ingredienser. Indholdet har en værdi af 1500 kr. – se det hele via linket.

Babor hudpleje julekalender

Babor hudpleje julekalender

Denne Babor hudpleje julekalender overrasker hver dag i julen med et nyt hudpleje produkt. Produtkerne er bl.a. fugtgivende, anti ageing, beskyttende, glansgivende og meget mere. En rigtig luksus julekalender til kvinden der elsker hudplejeprodukter.

BeautyPro 12 Days of ChristMASK julekalender til kvinder

BeautyPro 12 Days of ChristMASK julekalender

BeautyPro ChristMASK julekalenderen har 12 låger, som hver gemmer på et hudplejeprodukt. Bl.a. får du en række forskellige sheet masks til både ansigt, hænder og fødder.

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor Xmas Advent Calendar er en julekalender fyldt med lækre højkvalitets hudplejeprodukter. Her er mulighed for at blød og velplejet hud hele julen. Den luksuriøse julekalender til kvinder er virkelig forkælelse i høj klasse, og en fremragende gaveide til hende du holder af.

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – 24 sparkling moments of joy, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodutker, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.

Catrice Beauty julekalender DIY

Catrice Beauty julekalender DIY

I Catrice DIY Beauty adventskalenderen, får du 24 overraskelser i form af små skønhedsprodukter. Neglelak, læbestifter, mascare og meget mere. Klar til at blive pakket i de små poser, og givet som en færdig pakkekalender til hende.

Julekalender med makeup & hudplejeprodutker - Lumene

Julekalender med makeup & hudplejeprodutker - Lumene

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.

OPI Celebration neglelak julekalender

OPI Celebration neglelak julekalender

OPI Celebration julekalenderen giver dig hele 25 overraskelser, i form af bl.a. 22 neglelak i forskellige farver. Dertil 3 overraskelser til, som også er relateret til neglelak.

Mystery Box beauty julekalender til kvinder

Mystery Box beauty julekalender til kvinder

Mystery Box julekalenderen med skønhedsprodukter, er en unik julekalender til den unikke kvinde! Den byder på 24 overraskelser som alle har noget med skønhed og pleje at gøre.

Julekalender med hårtilbehør fra Invisibobble

Julekalender med hårtilbehør fra Invisibobble

Enhver dame eller pige vil elske denne julekalender med hårtilbehør fra Invisibobble. Den indeholder masser af skønt hårtilbehør fra Invisibobble, bl.a. nogle super lækre hårelastikker.

Giv en forkælende makeup julekalender

Julen er en god undskyldning for at forkæle en, du holder rigtig meget af. Er det en pige eller kvinde, er en makeup julekalender en rigtig god måde at gøre det på. Selvom det selvfølgelig nogle gange kan være lidt et sats i forhold til, hvad der er i, kan du dog være sikker på, at hver dag og hver låge er spændende. Er det mon en mascara eller en fed neglelak, der gemmer sig?

Det fantastiske ved en makeup julekalender er også, at indholdet varer lidt længere, end hvad en chokolade julekalender gør. Så selvom en makeup julekalender koster lidt mere end en med chokoladeindhold, er det godt givet ud – for indholdet giver glæde i lang tid.

 

Hvad er der i en makeup julekalender?

Tager vi udgangspunkt i en af de mest populære julekalendere med makeup, nemlig Matas makeup julekalender, indeholder den blandt andet:

 • Håndcreme
 • Lipglace
 • Neglelak
 • Hårkur
 • Makeupfjerner
 • Hårspray
 • Kunstige øjenvipper

En Matas makeup julekalender fås i tre forskellige udgaver – classic, luksus og natur. Så alt efter hvad du eller hun er til, er der mulighed for at vælge en, der er mere personligt tilpasset.

Matas er dog ikke de eneste, du kan få en makeup julekalender til kvinder hos. Det kan du også fra Technic, som har lavet deres helt egen.

I en Technic makeup julekalender får du blandt andet:

 • Lipbalm
 • Lipgloss
 • Hårbånd
 • Pensel til eyeliner
 • Øjenskygge
 • Neglelak

Denne indeholder lidt flere makeup-elementer sammenlignet med dem fra Matas, som også har meget fokus på gode cremer til ansigt og krop.

 

Hvad er der i en makeup julekalender til børn?

Makeup og børn klinger normalt ikke så godt sammen. Men når det så er sagt: Hvem har ikke prøvet at gå i mors makeuptaske som barn og leget med læbestiften? Det er helt normalt, at små piger også har lyst til at lege skønhedsklinik eller gøre det samme som mor – for det er i rollespillet, at barnet lærer en masse.

Derfor kan du med god samvittighed og ro i maven give en makeup julekalender til børn, selvom barnet måske kun er 8-10 år gammelt.

Sådan en kosmetik julekalender indeholder:

 • Glimmer
 • Pensler
 • Neglelak
 • Øjenskygge

Det er som regel meget harmløse makeup-artikler, der er i en makeup pakkekalender til børn. Det er derfor noget, som nemt kan vaskes af, og som blot giver et lille indblik i en større verden.

 

Makeup julekalender 2021: Hvilke kan man vælge?

Makeup julekalendere er der ikke lige så mange af, som der er med chokolade. Men flere og flere kommer hele tiden til. Så vil du gerne prøve at give noget andet end den fra Matas eller Technic, kan du i stedet overveje følgende:

 • Sephora julekalender
 • The Bodyshop advent kalender
 • Yves Saint Laurent
 • MAC julekalender
 • Biotherm julekalender
 • RITUALS gavekalender
 • Clinique advent kalender

Alle er meget forskellige fra hinanden og indeholder de mest populære produkter fra mærkerne. Altså er der alt lige fra lækre cremer til forførende læbestifter. Alt efter alder på modtageren er der derfor lidt af hvert at vælge mellem.

 

Overrask med en lækker neglelak kalender

En julekalender med neglelak er oplagt til kvinder og piger, som bare ikke kan få nok af flotte, lakerede negle. Der findes efterhånden et hav af forskellige julekalendere med neglelak til både børn og voksne, som byder på neglelak i alle regnbuens farver. Med sådan en julekalender sikrer du i hvert fald, at den heldige kvinde eller tween aldrig kommer til at mangle neglelak uanset outfit.

Måske det også vil give god mening at købe en neglelakfjerner og nok vat i julegave som supplement til julekalenderen? Så er der i hvert fald ikke noget, der mangler på den front, når det nye år skal skydes ind.

 

Hvad koster en beauty julekalender med makeup?

Det er meget forskelligt, hvor dyr en makeup julekalender er. Det er også gældende for en makeup julekalender 2021, som spænder mellem 179 kroner og helt op til 1.500 kroner for nogle af de dyreste. Prisen spænder så meget, fordi der er tale om forskellige brands – og dermed også forskellige kvaliteter af makeuppen.

Med det sagt er der dog stadig meget forkælelse at hente i en makeup julekalender 2021 fra Technic til få hundrede kroner, da der er alt lige fra rouge til øjenskygge. Skal det være så fint, som det overhovedet kan være, fordi hun virkelig fortjener det, er en julekalender til voksne med makeup fra et mærke som Clinique bestemt heller ikke af vejen.

Lad dog ikke prisen definere, hvad du gerne vil give til hende. For i sidste ende er det ikke prisen på kalenderen, der gør hende glad – men det faktum at du har tænkt på hende og gerne vil overraske hende.

 

Få inspiration til de bedste julekalendere med makeup hos os

Julen er en dejlig tid, og der er så fantastisk mange ting at få. Vi har forsøgt at samle så mange julekalendere som overhovedet muligt, så du har frit valg på alle hylder. Vær dog gerne ude i god tid, da flere af de helt populære kalendere hurtigt bliver udsolgt, når juletiden nærmer sig.

Du kan med fordel bestille et par måneder før, så du er sikker på, at du har den i tide, og den ikke når at blive revet væk fra hylderne, inden du overhovedet har nået at finde pungen frem.

Rigtig god gavejagt og jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om makeup julekalendere

Det kommer helt an på, hvilken type makup du er til. Nogle af årets bedste makeup julekalendere er bl.a. dem fra Technic, Origins, Clinique og Rituals. Alle dem, samt mange flere finder du her i den ultimative guide over årets bedste julekalendere med makeup. Og så kan du sammenligne priser på dem, så du altid sikrer dig det bedste tilbud.

Ja – der er flere af de julekalendere med makeup vi har i guiden, der egner sig til børn. Bl.a. Chit Chat, Winter Woodland og Neglelak julekalenderen.

I en beauty julekalender kan der være alt fra makeup og neglelak samt accessories hertil, til personlige plejeprodukter.

Denne artikel er anmeldt af Lisette Jensen (5/5)
5/5