Makeup julekalender – De bedste Beauty julekalendere

Makeup julekalender 2023 – Årets bedste Beauty julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en veninde, som elsker makeup? Eller en datter som vil blive meget mere glad for en makeup julekalender frem for en med chokolade? En julekalender kan se ud på mange forskellige måder – og heldigvis er der også plads til dem, som elsker at blive forkælet med pensler, pudder og neglelak.

Der findes flere forskellige julekalendere med makeup, som du kan dykke ned i. Herunder blandt andet den populære Technic makeup julekalender. Vi har samlet alle de bedste, der er tilgængelige i 2023 , så du har lidt forskelligt at vælge mellem.

Hvem ved, måske der gemmer sig en beauty julekalender med makeup, som du ikke før er stødt på?

Årets bedste makeup julekalendere 2023 ​

Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Produktet er desværre udsolgt.
MAC Julekalender

MAC julekalender med makeup

Årets MAC julekalender er fyldt med fantastiske makeup produkter. Læbestifter, eye liner, neglelak og meget, meget mere. En kalender som både er flot og fyldt med fantastiske gaver. Enhver kvinder vil uden tvivl elske at få den til jul!
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
Jo Malone London Julekalender

Jo Malone London julekalender

Denne fantastiske julekalender fra Jo Malone London indeholder 25 produkter med skønne dufte. I den får du bl.a. English Pear & Freesia Body and Hand Wash 50ml​, Lime Basil & Mandarin Body & Hand Wash 30ml​ og Wood Sage & Sea Salt Body Crème 15ml​. Se alt indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
NYX Professionel makeup julekalender

NYX Professionel makeup julekalender

NYX professionel makeup julekalenderen er den ultimative julekalender til kvinder der er vild med makeup. Den indeholder alt fra øjnskygge til læbestifter til cremer. En af de makeup julekalendere til hende, som helt sikkert ikke vil skuffe.
275,00 kr.
559,95 kr.
Loreal Paris Advent Calendar

L'Oreal Paris makeup julekalender

Makeup julekalenderen fra L’Oreal Paris, er den perfekte julekalender til den elegante og stilede kvinde. Det er en luksus julekalender til de som elsker makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukter. Kalenderen giver dig nemlig hver dag i julen en beauty gave i en af de kategorier. En julekalender som oser af forkælelse og skønhed.
Produktet er desværre udsolgt.
Stay Magical Make-up- og Badekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender

Stay Magical make-up- og badejulekalender er perfekt til pigen eller kvinden, som elsker at lægge makeup, men også nyder at dejligt karbad i ny og næ. Kalenderen rummer nemlig alt fra badebomber til neglelak til makeup. En genial kalender til at afstresse i julen og forsøde den lidt ekstra.
Produktet er desværre udsolgt.
After Calendar Wishing You

Sephora wishing you 12 dags julekalender

I denne Sephora 12 dags julekalender får du 12 lækre skønhedsoverraskelser med makeup, hudpleje og badeprodukter. Perfekt til dig der elsker skønhedsprodukter, og ligeledes som gave til en der gør.
Produktet er desværre udsolgt.
Beauty Julekalendere Premium Wishing You

Sephora wishing you premium julekalender

Forkæl dig selv med 24 lækre beauty produkter fra Sephora Collections i julen. Den indeholder bøde makeup-, hudpleje-, og hårprodukter samt tilbehør hertil. En fantastisk kalender for dig der er vild med Sephora produkter, eller er interesseret i at udforske dem.
Produktet er desværre udsolgt.
Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.
Snails julekalender 2022 med neglelak

Snails julekalender 2022 med neglelak til børn

Snails julekalender med neglelak til børn indeholder hele 13 neglelakker, samt en masse tilbehør. Her i blandt, 1 Rose peel-off neglelak 7 ml, 3 neglestickers, lipgloss, glitter og meget mere.
349,00 kr.
 
399,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

”Box Of Wishes” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
The body shop logo
475,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

”Box Of Wonders” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
The body shop logo
795,00 kr.