Makeup julekalender – De bedste Beauty julekalendere

Makeup julekalender 2022 – Årets bedste Beauty julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du en veninde, som elsker makeup? Eller en datter som vil blive meget mere glad for en makeup julekalender frem for en med chokolade? En julekalender kan se ud på mange forskellige måder – og heldigvis er der også plads til dem, som elsker at blive forkælet med pensler, pudder og neglelak.

Der findes flere forskellige julekalendere med makeup, som du kan dykke ned i. Herunder blandt andet den populære Technic makeup julekalender. Vi har samlet alle de bedste, der er tilgængelige i 2022 , så du har lidt forskelligt at vælge mellem.

Hvem ved, måske der gemmer sig en beauty julekalender med makeup, som du ikke før er stødt på?

Årets bedste makeup julekalendere 2022 ​

Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
575,00 kr.
575,00 kr.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
179,00 kr.
Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calander 2022

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
387,00 kr.
415,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

”Box Of Wishes” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
The body shop logo
475,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

”Box Of Wonders” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
The body shop logo
795,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes & Wonders''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes & Wonders''

The Body Shop julekalender ”Box Of Wishes & Wonders” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
The body shop logo
1.095,00 kr.
essence HAPPY HOLIDAYS Advent Calendar

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
239,00 kr.
essence DIY Advent Calendar Do More Of What Makes You Merry!

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
185,00 kr.
Wishing You skønheds julekalender

Sephora skønheds julekalender - Wishing You

Wishing You skønheds julekalenderen indeholder lækre beauty produkter som makeup, hudpleje, badetilbehør m.m. Alt sammen noget du der kan forkæle dig lidt ekstra i julen.
449,00 kr.
Aurelia London 12 Day Advent Calendar

Aurelia London 12 Day julekalender

Denne luksuriøse julekalender er fuldt med skønne hudpleje favoritter fra Aurelia London. Der vil være 12 gaver i alt - den sidste værende særligt speciel, glæd dig!
1.605,00 kr.
Lyko Days of Bea-you-ty Calendar

Days of Bea-you-ty julekalender fra Lyko

Days of Bea-you-ty julekalenderen fra Lyko er en beaty julekalender fyldt med fantastiske hudpleje og makeup produkter. Der er rigtig meget værdi for pengene. Produkterne har en værdi af 2265 kr. Læs mere om dem via linket.
569,00 kr.
Essie neglelak julekalender til kvinder

Essie neglelak julekalender

Elsker du neglelak? Så er denne Essie neglelak julekalender til kvinder, lige noget for dig. Julekalenderen byder bl.a. på neglelak i fuld størrelse, top coat, base coat, negle olie samt en masse andre lækre neglelaks produkter. Den perfekte julekalender til voksne der elsker neglelak.