Julekalender til børn - STOR guide Årets bedste

Julekalender til børn 2022 – STOR guide: Årets 100 bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvert år giver vi vores børn julekalendere, og hver dag i december bliver en låge i kalenderen spændt åbnet. Tradition tro, skal de have den klassiske julekalender til børn, som følger årets tv-julekalender. Dertil skal de selvfølgelig have en chokolade julekalender. Og hvis de er heldige, måske også en LEGO julekalender, eller en med andet legetøj i.

Der er efterhånden rigtig mange julekalendere til børn, og hvert år kommer der flere og flere til. Det kan være svært, at danne sig et samlet overblik over de mange valg. Derfor har vi her lavet den ultimative guide over de sjoveste, fedeste og bedste julekalendere til børn i 2022 .

Se også den ultimative guide over de bedste julekalender til voksne.

De bedste julekalendere til børn 2022

Chokolade julekalender til børn

Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
599,00 kr.
749,00 kr.
Summerbirds Amberjulekalender 2022

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
248,00 kr.
248,00 kr.
248,00 kr.
After Eight Julekalender

After Eight julekalender

Er typen der er til et stykke After Eight om aftenen? Her har du mulighed for at forsøde enhver aften i julen med lækker After Eight chokolade!
199,00 kr.
Northy Chocolate Selecion julekalender

Northy Chocolate Selecion julekalender

Fyldte chokolader, overtrukne mandler og lækre lakridskugler venter dig i denne Northy Chocolate Selecion julekalender. Se det fulde indhold via linket.
150,00 kr.
Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.
185,00 kr.
Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalenderen til børn er en super lækker børnejulekalender til barnet der elsker chokolade. Bag lågerne finder du både mørk, lys og hvid chokolade. Som en bonus en julekalenderen samtidig super dekorativ, og kan bruges som en flot juledekoration.
169,00 kr.
Valrhona chokolade julekalender 170 g

Valrhona chokolade julekalender 170g

Bliv overrasket med lækker chokolade hver dag i julen, fra franske Valrhona. Chokolade julekalenderen her indeholder 170g chokolade, bl.a. de skønne carrér og pralinéer.