Julekalender til børn - STOR guide Årets bedste

Julekalender til børn 2023 – STOR guide: Årets 100 bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvert år giver vi vores børn julekalendere, og hver dag i december bliver en låge i kalenderen spændt åbnet. Tradition tro, skal de have den klassiske julekalender til børn, som følger årets tv-julekalender. Dertil skal de selvfølgelig have en chokolade julekalender. Og hvis de er heldige, måske også en LEGO julekalender, eller en med andet legetøj i.

Der er efterhånden rigtig mange julekalendere til børn, og hvert år kommer der flere og flere til. Det kan være svært, at danne sig et samlet overblik over de mange valg. Derfor har vi her lavet den ultimative guide over de sjoveste, fedeste og bedste julekalendere til børn i 2023 .

Se også den ultimative guide over de bedste julekalender til voksne.

De bedste julekalendere til børn 2023

Chokolade julekalender til børn

Personlig Chokoladejulekalender med Billeder

Personlig chokoladejulekalender med billeder

Chokolade julekalenderen 2.0! På denne fantastiske chokolade julekalender får du ikke kun en masse lækkert chokolade, du kan også designe hver enkelt stykke med egne personlige billeder. På den måde kan du give en lækker chokolade julekalender til en du holder af, som samtidig er personlig. En ligeså gode kalender til voksne som den er til børn.
329,00 kr.
Mars Celebrations Julekalender

Mars Celebrations julekalender

Mars Celebrations julekalender indeholder alle dine favoritter - her i blandt både Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.
89,00 kr.
Merci Julekalender

Merci chokolade julekalender

Sig tak til en du holder af med en lækker Merci julekalender med alt det lækre Merci chokolade du kender. Du får u alt 255 gram skøn Merci chokolade med denne flotte kalender.
169,00 kr.
Maltesernes Julekalender

Maltesers julekalender

Hvis du elsker Maltesers lækre sprøde chokoladekugler, må du ikke gå glip af denne Maltesers chokolade julekalender! Stå op til en ny omgang Maltesers hver dag i julen og går ventetiden til juleaften lidt nemmere. Egner sig perfekte til både børn, voksne og alle her i mellem.
79,00 kr.
Chokoladejulekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokolade julekalender Winter Cubes - Lauenstein

Chokoladejulekalender Winter Cubes fra Lauenstein er en unik nedtælling til juleaften. Denne tyske kalender indeholder 24 æsker med luksuriøse fyldte chokolader i varierede smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje. En perfekt gave til dem, der ønsker en voksen og luksuriøs juleoplevelse.
140,00 kr.
Reeses Julekalender

Reeses julekalender med Peanut Butter Cups

Reeses julekalender er fyldt med de populære Peanut Butter Cups, bestående af en perfekte kombination af chokolade og peanut butter crunch. Du får 3 varianter: mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.
104,00 kr.
Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
519,20 kr.
695,00 kr.
Chokoladekalender - 65 gram

Billig chokolade julekalender

I denne prisvenlige chokoladekalender bliver du hver dag forkælet med et stykke chokolade. En klassisk chokoladejulekalender til en super god pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
249,00 kr.
KitKat julekalender

KitKat julekalender

KitKat chokolade julekalenderen giver dig 24 KitKat chokoladefigurer, på i alt 208 gram. Den perfekte chokoladekalender til dig der elsker KitKat!
129,00 kr.
Chokolade Julekalender - Happy Moments Kinder chokolade

Personlig Kinder chokolade julekalender

Hvad er bedre end en Kinder chokolade julekalender? En personlig Kinder chokolade julekalender, som du selv kan personliggøre med billede og tekst! Giv den i gave til dit barn, din partner, eller dig selv, med lige det billede på, som du ønsker. Super nemt!
95,00 kr.
Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Simply Chokolasde julekalender m. 30 låger - Lyseblå

Den lyseblå chokolade julekalender fra Simply har 30 låger og 300g vanvittigt lækkert chokolade! Minty Cindy, Grainy Billy og Creamy Caro er blot nogle af de smagsvarianter du har i vente med denne fantastiske chokoladekalender. Glæd dig!
359,00 kr.
529,00 kr.
Creme chokolade julekalender med 30 låger

Simply Creme Chokolade julekalender m. 30 låger

Denne Creme Chokolade julekalender fra Simply har hele 30 låger og er samtidig fyldt med de lækreste creme chokolader. Du vil smage på 13 forskellige varianter som bl.a. indebærer den nye Cookie Joe og den elskede Creamy Carol.
233,35 kr.
359,00 kr.
569,00 kr.
Lindt Chocolate Factory Julekalender

Lindt Chocolate Factory julekalender

Lindt Chocolate Factory Julekalender er en stor chokolade julekalender fra Lindt, som ikke kun byder på en væld af lækkert Lindt chokolade, men også pynter flot i stuen eller på værelset. Den ultimative luksus chokolade julekalender til dig der elsker Lindt chokolade!
379,00 kr.
After Eight Julekalender

After Eight julekalender

Er typen der er til et stykke After Eight om aftenen? Her har du mulighed for at forsøde enhver aften i julen med lækker After Eight chokolade!
269,00 kr.
Lindt Excellence Julekalender

Lindt Excellence julekalender

Lindt Excellence julekalender er perfekt til dig der elsker Lindt chokolade. Bag hver låge gemmer sig nemlig et stykke luksuriøst Lindt chokolade, som uden tvivl vil få munden til at løbe i vand. Der er forskellige smag som f.eks. Appelsin, Havsalt, 85% og mange flere.
199,00 kr.
Julekalender - Danmarkskalender med chokolade, lakrids, konfekt m.m. (til 2 personer) (forudbestil)

Danmarks julekalender m. chokolade, lakrids, konfekt m.m. (til 2 pers.)

Danmarks julekalenderen er en kalender der hylder det danske kongerige, med 500 gram lækker danske godter fra Solrød Lakrids, konfekt fra Hattesens Konfekt, vingummi fra Sweetkynd og bolsjer fra Almaregården. Der er rigeligt til 2 personer!
495,00 kr.
500,00 kr.
Julekalender - lys fyldt chokolade fra Xocolatl (forudbestil)

Julekalender med lys fyldt chokolade fra Xocolatl

Denne julekalender fra Xocolatl indeholder 24 stykker lys chokolade med fyld. Her i blandt cremer og ganache som f.eks. nougat, citron, mint, karamel, appelsin, saltkaramel m.m.
239,00 kr.
239,00 kr.
Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.
185,00 kr.
185,00 kr.
Summerbird - Amber Chokolade Julekalender

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
260,00 kr.
Tony's Chocolonely Chokoladekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender indeholder 24 låger med lækkert Fairtrade chokolade. Der er spændende smagsvarianter som bl.a. havsalt, mandel, saltet karamel og meget mere.
139,00 kr.
Julekalender med Romkugler, Reserved Chocolate (forudbestil)

Romkugle julekalender fra Reserved Chocolate

Er du også helt vildt med romkugler?! I denne romkugle julekalender fra Reserved Chocolate får du rokugler med spændende smage som saltkaramel, citron, romcreme, romcreme og solbær, i både lys, mørk og hvid chokolade. Kalenderen indeholder næsten et kilo romkugler!
379,00 kr.
394,00 kr.
395,00 kr.
Chokoladejulekalender Te - Lauenstein

Chokoladejulekalender med te - Lauenstein

Chokoladejulekalender Te - Lauenstein er en unik julekalender, der byder på en smagsrejse i chokolade og te. Med 6 forskellige smagsvarianter som matcha, rooibos, earl grey, chai latte, morgentau og kurkuma latte, er hver dag en ny smagsoplevelse. Perfekt til teelskeren med en sød tand!
Produktet er desværre udsolgt.
Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalenderen til børn er en super lækker børnejulekalender til barnet der elsker chokolade. Bag lågerne finder du både mørk, lys og hvid chokolade. Som en bonus en julekalenderen samtidig super dekorativ, og kan bruges som en flot juledekoration.
135,20 kr.
169,00 kr.
Valrhona chokolade julekalender 170 g

Valrhona chokolade julekalender 170g

Bliv overrasket med lækker chokolade hver dag i julen, fra franske Valrhona. Chokolade julekalenderen her indeholder 170g chokolade, bl.a. de skønne carrér og pralinéer.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med chokoladetrøfler, Monty Bojangles (forudbestil)

Monty Bojangles chokolade trøffel julekalender

Er du også helt vild med chokoladetrøfler? Så er denne julekalender fra Monty Bojangles lige noget for dig! Hver dag i julen får du en lækker chokoladetrøfel. Der er smagsvarianter som nødder, saltede popcorn, pistacie, og kagestykker. Julaften får du ikke mindre end 6 trøfler. Det er svært at sige nej til, MUMS!
175,00 kr.
Chokoladejulekalender Bog - Lauenstein

Chokoladejulekalender bog - Lauenstein

Chokoladejulekalender Bog - Lauenstein er en luksuriøs måde at tælle ned til jul på. Med 24 dage fyldt med tysk kvalitetschokolade vil hver dag føles ekstra speciel. Julekalenderen ligner og åbner som en bog, hvilket gør det nemt at gemme den i bogreolen. En perfekt gave til chokoladeelskere!
140,00 kr.
Kinder Chokoladekalender - 150 gram

Kinder chokoladejulekalender

I denne Kinder chokoladejulekalender er der hele 152 gram lækker Kinder chokolade. En sand klassiker, som alle børn elsker.
129,00 kr.
Nordthy belgisk chokolade julekalender

Nordthy belgisk chokolade julekalender

Med Nordthys chokoladejulekalender bliver du forkælet med 24 belgiske chokolader i julen. Perfekt som en gave ved juletid, eller til at forkæle dig selv!
Produktet er desværre udsolgt.
Sv. Michelsen - julekalenderhus med fyldt chokolade - Dobbeltsidet

Sv. Michelsen julekalender med fyldt chokolade

I dette dobbelsidet julekalenderhus fra Sv. Michelsen, får du 24 fyldte chokolader gennem julemåneden. Den indeholder i alt 240 g lækkert dessertchokolade – og så er den super flot!
300,00 kr.
Toms Julekalender

Toms julekalender

Skildpadder, guld karamel og Yankie bar, er blot noget af det lækre Toms chokolade du har i vente i årets Toms julekalender.
149,00 kr.
Sv. Michelsen luksus julekalender med chokolade

Sv. Michelsen luksus julekalender med chokolade

Sv. Michelsen luksus julekalenderhus er fyldt med lækre fyldte luksus chokolader. Du får hele 270g desserchokolade af top kvalitet.
475,00 kr.
Lindt Teddy chokolade julekalender

Lindt Teddy chokolade julekalender

Lindt Teddy chokolade julekalender er fyldt med skønt Lindt mælkechokolade, og mælkechokolader med fyld. Den perfekte chokolade julekalender til børn og voksne der sætter pris på kvalitetschokolade.
159,00 kr.
Aalborg Chokoladen sukkerfri julekalender

Aalborg Chokoladen sukkerfri julekalender

Aalborg Chokoladen julekalenderen er en sukkerfri julekalender med chokolade. Den er fyldt med lækre dessertchokolader, og er fantastisk til både de med diabetes såvel som dig som bare gerne vil holde lidt igen med sukkeret denne jul.
242,00 kr.
345,00 kr.
Venchi Chokoladekalender Classic - 181 gram

Venchi chokoladekalender classic

I Venchi classic chokolade julekalender gemmer sig 24 låger af luksuriøs smagfuld chokolade fra Venchi. Du får i alt 181 gram kvalitetschokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Simply Chocolate - Chokolade Julekalender Grøn

Simply Chocolate chokolade julekalender - Grøn

Simply Chocolate ”Use daily in December” chokoladejulekalenderen er fyldt med chokolade og chokoladebarer. Faktisk får du i denne kalender hele 30 låger som skal åbnes i løbet af julen. Du får hele 300 g chokolade i adskillige smagsvarianter.
287,20 kr.
359,00 kr.
469,00 kr.
Toblerone Julekalender - 200 gram

Toblerone julekalender

Elsker du de trekantede Toblerone chokolader, eller har du en i familien som gør? Så har du her muligheden for at nyde den lækre chokolade hver dag i julen! Kalenderen indeholder forskellige typer Toblerone chokolade, både hvid, mørk, med karamelliserede mandler m.m.
Produktet er desværre udsolgt.
Simply Chocolate - Mega luksus kalender

Simply Chocolate Mega Luksus julekalender

Sig hej til 1340g ren luksus chokolade fra Simply Chocolate, i denne Mega Luksus chokolade julekalender! Bag hver låge er en helt chokoladebar med en spændende smagsoplevelse i. Uden tvivl den ultimative chokolade julekalener til alle chokolade elskere!
788,00 kr.
950,00 kr.
999,00 kr.
1.199,00 kr.
Chokolade Julekalender vegansk Ø

Vegansk og økologisk chokolade julekalender

Indholdet i denne julekalender er både økologisk og vegansk. Den er fyldt med lækre chokolader, og er ideel til både børn, teenagere og voksne som elsker chokolade.
84,00 kr.
112,00 kr.
Simply Chocolate - Chokolade Julekalender, Hvid

Simply Chocolate chokolade julekalender - Hvid

30 låger, 300 gram chokolade og 24 juledage med ren lykke! I hvert fald hvis du elsker chokolade! Alt chokolade i kalenderen er fra Simply Chocolate og af super god kvalitet. En julekalender som med garanti ikke skuffer.
269,25 kr.
287,20 kr.
299,00 kr.
322,00 kr.
350,00 kr.
359,00 kr.
Cocoture - Trekantet Julekalender med chokolade

Cocoture trekantet julekalender

Cocoture trekantet julekalenderen fungerer både som en lækker chokoladejulekalender samt julepynt. Den er fyldt med chokoladekugler i bøde hvid, fløde, og mørk chokolade med masser forskellige slags fyld.
169,00 kr.
169,00 kr.
199,95 kr.
Personlig Milka julekalender

Personlig Milka julekalender

Denne julekalender er fyldt med lækker Milka chokolade, men det er ikke det bedste ved den! Det er også en julekalender du kan personliggøre med eget billede og design. En super fed og anderledes julekalender, som kan gives til alle i familien.
95,00 kr.
95,00 kr.
Personlig Toblerone julekalender

Personlig Toblerone julekalender

Få lavet en personlig julekalender fyldt med lækker Toblerone chokolade! Du vælger billede og design der skal være på forsiden. En sjov og anderledes kalender, hvor du har mulighed for at være kreativ. Perfekt til børnene såvel som pakkeleg til julefrokost eller adventsgave.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med mælkechokoladefigurer

Julekalender med mælkechokoladefigurer

I denne chokolade julekalender får du 24 mælkechokoladefigurer lavet af høj kvalitets mælkechokolade. I alt 216 gram.
Produktet er desværre udsolgt.
Økologisk Chokolade Julekalender

Økologisk chokolade julekalender fra Malmø chokoladefabrik

Elsker du chokolade, men har haft svært ved at finde en økologisk chokolade julekalender? Led ikke længere! Denne økologiske chokolade julekalender fra Malmö chokoladfabrik er fyldt med lækre økologiske kvalitets chokolader. Samtidig er chokoladen fair trade mærket.
279,00 kr.
Økologisk chokoladejulekalender til børn

Økologisk chokolade julekalender til børn

En økologisk chokolade julekalender til børn med 6 forskellige chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature.
75,00 kr.
99,95 kr.
Superhelte julekalender med chokolade

Superhelte julekalender med chokolade

En chokolade julekalender til alle Superhelt fans, med kendte helte fra Justive League. Her i blandt både Superman, Batman og The Flash.
29,95 kr.
Smarties julekalender

Smarties julekalender

Hvem elsker ikke Smarties? Få her en Smarties julekalender, fyldt til randen med de små lækre chokolader. Giv den til dine børn, eller forkæl dig selv lidt ekstra i julen!
129,00 kr.
Spring Emotions, Chokolade julekalender 2022

Spring Copenhagen julekalender med chokolade

Spring Copenhagen julekalenderen med chokolade indeholder 230 lækkert chokolade med forskellige smage, som er produceret med fokus på miljøet.