Julekalender til børn - STOR guide Årets bedste

Julekalender til børn 2023 – STOR guide: Årets 100 bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvert år giver vi vores børn julekalendere, og hver dag i december bliver en låge i kalenderen spændt åbnet. Tradition tro, skal de have den klassiske julekalender til børn, som følger årets tv-julekalender. Dertil skal de selvfølgelig have en chokolade julekalender. Og hvis de er heldige, måske også en LEGO julekalender, eller en med andet legetøj i.

Der er efterhånden rigtig mange julekalendere til børn, og hvert år kommer der flere og flere til. Det kan være svært, at danne sig et samlet overblik over de mange valg. Derfor har vi her lavet den ultimative guide over de sjoveste, fedeste og bedste julekalendere til børn i 2023 .

Se også den ultimative guide over de bedste julekalender til voksne.

De bedste julekalendere til børn 2023

Chokolade julekalender til børn

Magasin Julekalender i Træ

Magasins chokolade julekalender i træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.
Produktet er desværre udsolgt.
Ferrero Collection Julekalender - 271 gram

Ferrero julekalender

Elsker du de lækre Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir? Så er denne julekalender lige dig - den indeholder nemlig en god mængde af alle 3!
Produktet er desværre udsolgt.
Hedh-Escalante Fyldt Chokolade julekalender

Hedh-Escalante fyldt chokolade julekalender

Som navnet antyder, er Hedh-Escalante julekalenderen her proppet med fyldte chokolader! De håndlavede chokolader er ikke kun flot dekoreret, men kommer i en væld af varianter, og smager super godt!
Produktet er desværre udsolgt.
Heavenly by Schöttinger Chokoladejulekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalender

Heavenly by Schöttinger chokolade julekalenderen indeholder chokoladepralinéer lavet af de lækreste belgiske chokolade. Chokoladen er af super kvalitet og der masser af spændende smagsvarianter.
Produktet er desværre udsolgt.
Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Summerbirds Amberjulekalender 2022

Summerbird Amberjulekalender

Den lækre og økologiske Amberjulekalender fra Summerbird byder på lækkert amber chokolade. Amber chokoladerne er cremede og karamelliserede, og er faktisk sin helt egen form for chokolade. Der er både plade og fyldte chokolader, og hele 225 gram i alt.
248,00 kr.
Tony's Chocolonely Chokoladekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender

Tony's Chocolonely chokolade julekalender indeholder 24 låger med lækkert Fairtrade chokolade. Der er spændende smagsvarianter som bl.a. havsalt, mandel, saltet karamel og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
After Eight Julekalender

After Eight julekalender

Er typen der er til et stykke After Eight om aftenen? Her har du mulighed for at forsøde enhver aften i julen med lækker After Eight chokolade!
199,00 kr.
Toblerone Julekalender - 200 gram

Toblerone julekalender

Elsker du de trekantede Toblerone chokolader, eller har du en i familien som gør? Så har du her muligheden for at nyde den lækre chokolade hver dag i julen! Kalenderen indeholder forskellige typer Toblerone chokolade, både hvid, mørk, med karamelliserede mandler m.m.
Produktet er desværre udsolgt.
Reserved Chocolate - Romkugle Julekalender

Romkugle julekalender fra Reserved Chocolate

Er du også helt vildt med romkugler?! I denne romkugle julekalender fra Reserved Chocolate får du rokugler med spændende smage som saltkaramel, citron, romcreme, romcreme og solbær, i både lys, mørk og hvid chokolade. Kalenderen indeholder næsten et kilo romkugler!
Produktet er desværre udsolgt.
Northy Chocolate Selecion julekalender

Northy Chocolate Selecion julekalender

Fyldte chokolader, overtrukne mandler og lækre lakridskugler venter dig i denne Northy Chocolate Selecion julekalender. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.