Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Schleich julekalender - Årets bedste Schleich kalendere

Schleich julekalender 2024 – Årets bedste Schleich kalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Legetøj er der meget af. Julekalendere med legetøj er der også mange af. En Schleich julekalender er en af dem. Det er en populær en af slagsen, som med garanti vil være et hit for barnet at få.

Det er altid dejligt at kunne overraske et barn med noget legetøj, som det ikke forventer. Men endnu bedre er det også, når det er med legetøj af rigtig god kvalitet. Når det er legetøj, der kan leges med i mange år.

Vil du gerne se, hvad du alt kan få inden for Schleich julekalender 2024 ? Vi har samlet alle mulighederne herunder, så du nemt kan få sat et kryds på din juleliste.

Årets Schleich julekalendere 2024

Schleich Heste Julekalender 2023

Schleich julekalender med heste 2023

Denne Schleich julekalender er fyldt med små pakker med heste tema, bag hver af de 24 låger. Hvis du har en pige som er vild med heste, så finder du ikke en meget bedre julekalender end denne. Pakkekalenderen passer perfekt til børn i alderen 5-12 år.
Produktet er desværre udsolgt.
Schleich Farm julekalender 2023

Schleich julekalender - Bondegård 2023

De populære Schleich julekalendere til børn er her også i år. I denne bondegårds udgave af pakkekalenderen, finder du blandt andet bondegårdsdyr som hest, kat, gris og hund. En perfekt julekalender til drenge i alderen 3-8 år.
Original price was: 349,95 kr..Current price is: 227,47 kr..
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
Schleich Dinosaurs julekalender 2023

Schleich julekalender med dinosaurer 2023

Schleich julekalenderen med dinosaurer, byder på 24 stykker dinosaurelegetøj. Blandt andet indeholder den forskellige dinosaurfigurer, både farlige, søde, små og store. En super god julekalender til drengen som er vild med dinosaurer.
Original price was: 349,95 kr..Current price is: 227,47 kr..
309,95 kr.
Schleich julekalender - Wild Life

Schleich julekalender - Wild Life

I Schleich Wild Life julekalenderen får du en række vilde dyr fra savannen. Bl.a. en lille flodhest, en lemur, gepard og mange andre. Hver dag et nyt spændende dyr, klar til at lege med, med det samme.
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
279,00 kr.
Schleich julekalender med heste 2022

Schleich julekalender med heste 2022

Hold jul med Schleich Horse Club, og få nye spændende gaver med hestetema hele julen. Heste, tilbehør og værktøj er blot nogle af de gaver du har i vente med den skønne heste julekalender.
Schleich julekalender med dinosaurer 2022

Schleich julekalender med dinosaurer 2022

Den populære dinosaur julekalender fra Schleich indeholder både Schleich dinosaurer og andre figurer med dinosaur tema. Kalenderen er egnet til børn ned til 3 år, og er en super julekalender til børn der elsker dinoer.
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
269,95 kr.
279,00 kr.
Schleich bondegård julekalender 2022

Schleich bondegård julekalender 2022

Schleich julekalenderen med bondegårdstema er en skøn julekalender til små børn der elsker dyr som heste, hunde og lam. Kalenderen er fyldt med Schleich figurer til kan leges med året rundt, og den egner sig til børn helt ned til 3 år.
249,95 kr.
279,00 kr.

Sjovt legetøj hele december med Schleich julekalender  2024

Skal du finde en god julekalender til ungerne? Og er de bare helt vilde med Schleich? Så er der så absolut ikke nogen tvivl om, at det er, hvad du skal give dem. Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til Schleich julekalendere. Det er derfor ikke kun én julekalender, du kan vælge. Det er en klar fordel, hvis du gerne vil give en Schleich julekalender til flere børn i samme søskendegruppe.

For mange børn er det et klart hit at få en Schleich julekalender. Det er det, fordi det er legetøj, der er virkelighedstro, og som holder til at blive leget med. Det er også et mærke, der har mange forskellige dyr, mennesker og fantastiske væsner. Det åbner for leg i universer, som børn bedst kan lide det.

Vil du gerne finde en Schleich julekalender? Så gå på opdagelse mellem mulighederne her på siden. For vi har samlet alle de julekalendere fra Schleich, der er at finde. Det gør det nemt for dig at danne et overblik over, hvad der er af muligheder.

 

Hvad er Schleich?

Schleich er legetøjsfigurer og dyr i en kvalitet, der er rigtig god. Det er et brand, der har været til siden 1950’erne, og som sidenhen kun er vokset i popularitet. De startede med at lave Smølferne og Radiserne og har siden da udvidet til alt lige fra bondegårdsdyr og safaridyr til drager og dinosaurer.

Dyrene er så vidt muligt lakerede og malede med naturlige farver for at skabe et levende udtryk til designet. De er fremstillet af plastik og uden phtalater og altså legetøj, der er sikkert at lege med.

Hvad vi – og mange andre – især godt kan lide ved Schleich er, at deres legetøj skaber et rigtig godt grundlag for at lære om dyr, men de børn leger.  Det er sundt at lege med og om dyr, da det giver børn empati, men også lærer dem at passe på naturen og de dyr, der omgiver os.

Du kan derfor være ganske rolig ved at give en Schleich julekalender, da det er legetøj, der skaber nogle sunde interesser og et godt udgangspunkt for leg i mange timer.

Spørgsmålet er så bare: Hvilken julekalender skal du vælge?

 

Hvad er der i en Schleich julekalender?

Schleich er legetøj, der har været til i rigtig mange år. Det er også en julekalender, der vinder mere og mere popularitet hver eneste år. Det forstår vi godt. For det er er legetøj i meget høj kvalitet, der tåler at blive leget med. Men det er også legetøj, der ligner dyr og mennesker rigtig godt – altså er det meget virkelighedstro og dermed nemt for børn at gå ind i rollespillet og legen.

Fordi Schleich er et stort legeunivers, har de valgt at lave forskellige Schleich julekalendere. Det betyder, at der ikke kun er én Schleich julekalender 2024 . Det betyder, at du blandt andet kan finde en Schleich bondegård julekalender, en med dinosaur legetøj, samt en Schleich julekalender med heste.

Det er en julekalender til børn, der er meget interesserede i dyr, og som kan få timer til at gå med at lege med hunde, heste, køer og får. Var det måske noget med en wild life julekalender? For det er også muligt at få!

I en Schleich julekalender vil der altså indgå 24 forskellige stykker legetøj, der sammen danner et univers, der kan leges med sammen med andet legetøj eller blot for sig selv.

Når du klikker dig videre til den enkelte julekalender herunder, vil du kunne se, hvad der alt er i den. Det er meget nemmere og mere overskueligt, end at vi begynder at liste indholdet i de forskellige julekalendere op.

 

Hvor gamle skal børn være for at få en julekalender fra Schleich?

En julekalender med legetøj er ikke for alle børn. I hvert fald ikke når den er fra Schleich. For den indeholder også mindre dele, der nemt kan blive slugt af et lille barn. Vi anbefaler derfor (præcis som Schleich), at en Schleich julekalender gives til børn, der er i alderen fra 3-4 år og opefter.

Vi anbefaler dog også altid at holde opsyn under leg med de ting, der er i en julekalender. For så er du sikker på, at der ikke er en lille ting, der sniger sig op i munden og pludseligt bliver slugt.

Julekalenderne er baseret på børn fra 3 til 8 år, men kan naturligvis også gives til børn, der er ældre end det. Så længe der er begejstring for dyr og Schleich, er der ikke noget i vejen for at give en julekalender med hesteting eller vilde dyr.

 

Hvad koster en Schleich julekalender 2024 ?

Det er en julekalender, der er dyrere end en med chokolade. Til gengæld er det en relativt billig julekalender, hvis den samtidig også sidestilles med adventsgaver til børnene. For den kan faktisk fås for kun 279 kroner. Det er ikke mange penge, når man tænker på, hvad legetøj ellers gerne koster i dag. Det er også legetøj, der kan bruges til at lege med om og om igen.

Men er du også lidt af en tilbudsjæger her op til jul? Du kan være heldig at finde et Schleich julekalender tilbud ved en eller flere af de butikker, vi linker til her på siden. Vi kan ikke garantere det, men der er som regel nogle ekstra gode priser i forbindelse med Black Friday tilbud eller i dagene lige op til, at der er jul. Det er naturligvis en fordel at kigge efter, hvis du er på jagt efter en julekalender til mere end ét barn.

Om du er på jagt efter en heste julekalender fra Schleich til en pige, eller gerne vil finde en med vilde dyr til drenge, er de i det samme prisleje. Der er derfor ikke den store forskel på, hvad det er, du ligger i kurven.

 

Schleich julekalender 2024 – for både piger og drenge

Dyr kender ingen køn. I hvert fald ikke når det kommer til, hvem der kan lege med dem. Det er det fantastiske ved Schleich. For selvom nogle dyr måske tiltaler piger mere end drenge og omvendt, er alle kalendere som udgangspunkt henvendt til begge køn.

En heste julekalender er typisk en klassisk julekalender for piger, men den kan også sagtens gives til en dreng, der elsker at ride eller bare godt kan lide at snakke med heste. Det er på ingen måder kønsbestemt.

Schleich gør det med andre ord nemt at finde en julekalender til børnene i hele flokken, der tager udgangspunkt i det samme legetøj. Fordelen ved at give forskellige kalendere derfra er også, at en søskendeflok vil kunne blande de forskellige dyr og legetøj og skabe deres helt egen fortælling uden om julekalenderen.

 

Ønsk god jul med en Schleich julekalender 2024

God jul kan ønskes på mange måder. Det kan siges med ord. Det kan siges med småkager. Det kan siges med adventsgaver. Men det kan også siges med en overraskende julekalender med Schleich.

Mange ting kan fås i tiden op til jul. Noget er måske mere nødvendigt end andet. Men når det er legetøj, der er ment til at skulle leges med i mange år, giver det god mening på mange parametre. Du kan med god samvittighed købe og ønske en god jul med en Schleich julekalender 2024 .

For selvom der måske er meget Schleich legetøj i forvejen, vil 24 ekstra kun være med til at gøre legen ekstra sjov eller tilføre nogle ekstra elementer. Det er også meget sjovere at få et nyt stykke legetøj hver dag frem for et stykke chokolade, da det er en glæde, der varer noget længere.

Har du et barn, du gerne vil ønske en god jul? Så se om ikke du kan finde den helt rette Schleich julekalender blandt udvalget herunder.

 

Køb en eller flere Schleich julekalendere online sammen med os

Mangler du gode julegaveideer? Vil du gerne overraske med Schleich? Eller afsøger du bare lige mulighederne? Uanset hvad dit udgangspunkt er for at have fundet vej her til os, er du velkommen til at klikke dig videre og rundt på de webshops, vi har linket til. Der vil du helt sikkert også kunne finde andre julekalendere til børn, som kunne friste eller være oplagte. Det kunne f.eks. være en Playmobil julekalender.

Vi linker kun til danske webshops, så du har et godt og trygt udgangspunkt for at handle online op til jul. Hvor lang leveringstiden er, eller hvad du kan forvente dig af muligheder for indpakning eller lignende, skal du henvende dig til butikken om. Vi er blot et sted, hvor du nemt kan sammenligne priser samt finde de butikker, der har julekalendere fra Schleich til salg online.

Mangler du andre gaveideer? Eller ideer til julekalendere? Så klik dig gerne rundt på vores site, da vi gør vores bedste for at finde gode og fantastiske gaveideer! Vi elsker jul og har derfor også en masse gode bud på, hvad der kan lægges under træet eller gives som en overraskelse inden jul.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Schleich julekalendere

Hvad den bedste Schleich julekalender er, kommer an på barnets interesser. De findes nemlig både med heste, dinosaurer og bondegårdsdyr. Så er det ellers bare at vælge den, som passer bedst til barnets interesser.

Den finder den bedste pris på Schleich julekalendere her i guiden. Vi har nemlig samlet kalendere fra en lang række forhandlere som sælger den populære julekalender, så du kan sammenligne priser blandt dem, og dermed sikre dig den bedste pris.

Denne artikel er anmeldt af Cecilie Holm (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne