Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til 4 årig - Årets BEDSTE gaver til 4 årige børn

Gave til 4 årig – Årets BEDSTE gaver til 4 årige børn 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Når man er 4 år gammel, er fødselsdag en af de helt store og fantastiske begivenheder i ens liv. Derfor skal din bror, nevø, kusine, søster, niece eller hvad end, den lille sputnik er for dig, have en rigtig god gave.

Men hvad er en god gave til 4 årig egentligt? Det kan måske synes som et svært spørgsmål at svare på. Men det er det egentligt ikke. For bløde pakker er som regel no go, da de er kedelige. Til gengæld er de mere hårde pakker, der kan sætte gang i en eller anden form for sjov aktivitet, en meget bedre ide. Især hvis det er sammen med dig.

Vil du dog gerne være sikker på, at du får købt en gave, som er spot on i forhold til aldersgruppen, er du mere end velkommen til at kigge dig igennem vores liste over gaver til 4 årige. For vi har brainstormet fra A til Z, og har derfor samlet en lang liste over gaveideer til 4 årige.

Rigtig god fornøjelse – både med gavejagten og den 4 årige fødselsdag, som helt sikkert er spækfyldt med gaver, slik og kage i massevis.

Se også vores guides til: Gaver til 3 årige og gaver til 5 årige.

Gode gaver til 4 årige 2021

AquaPlay vandlegetøj

AquaPlay vandlegetøj er det perfekte legetøj til sommeren til både drenge og piger. Byg store vandsystemer og leg med både, figurer m.m. i de seje vandsystemer. Der er uden tvivl til mange timers sjov vandleg.
Fra: 199,00 DKK

Barbie legetøj

Alle små piger kender Barbie, og de fleste er vilde med de smukke dukker, legehuse og alt hvad der ellers høre til. Her har du Danmarks muligvis bedste udvalg og priser på Barbie legetøj.
Fra: 79,00 DKK

Børnecykel til 4-5 årige

Alle 4-5 årige børn bør have deres egen lille cykel af ræse rundt på. Tjek her et flot udvalg af børnecykler til 4-5 årige børn, at super kvalitet. Der er både klassiske cykler, med kurv og BMX.
Fra: 1.499,00 DKK

Disney Frost legetøj

Kender du en lille pige som er helt vild med Elsa, Olaf og alle de andre fra Disney filmen Frost 1 og 2? Her har du et stort udvalg af fantasifuldt legetøj og andre skønne ting med Frost. En hver lille piges drøm!
Fra: 69,00 DKK

Disney prinsesser legetøj

Disney prinsesser et et hit hos de fleste små piger. Elsa, Jasmin, Ariel og alle de andre. Gå på opdagelse i det store udvalg af legetøj og andre produkter med Disney prinsesser, og find den perfekte gave til en lille pige, tilmed til en super god pris.
Fra: 49,00 DKK

Fodboldtøj til børn med tryk på

Det er en hver lille fodboldfans drøm, at have deres egen fodboldtrøje med navn og nummer på. Vælg barnets yndlingshold – evt. det danske landshold, Barcelone eller andet, og få trykt barnets eget navn på.
Fra: 200,00 DKK

Guitar til børn

En klassisk guitar i børnestørrelse. Guitaren kan stemmes og spilles på nøjagtig som en rigtig guitar. Den perfekt gave til en lille fremtidig musiker.
Fra: 279,95 DKK

Hoppeborg til børn

Gør hver dag til en fest for barnet, med jeres helt egen private hoppeborg i haven! Hoppeborgen her er egnet til børn 3-8 år, med en totalbelastning på 91 kg. Den er super nem at stille op, og bliver pustet op af pumpe på kun 2 min. En hver lille dreng og piges drøm!
Fra: 1.395,00 DKK

Karaoke for børn

Kender du et barn  som er vild med at synge? Giv en karaokemaskine i gave, og vær med til at motivere en muligvis kommende superstjerne! Der er klassiske karaokemaskiner såvel som med børns favorittemaer. F.eks. Frozen, PAW Patrol, LOL Surprise m.fl.
Fra: 159,00 DKK

Lav hjemmelavede smykker

Lad barnet udfolde sin kreativitet ved at lave flotte smykker. Smykkerne kan bruges selv, eller de kan gives videre som gave til mor, bedsteforældre eller veninderne. Der er masser af sjove måder at lave hjemmelavede smykker på – se mulighederne her.
Fra: 18,00 DKK

Makeup sæt i 13 dele

Et komplet lege-makeup sæt med 13 dele. Der er både neglelak, læbestift, øjenskygge og alt andet, som den lille pige skal bruge for at lægge ligeså fin makup som mor. Det hele er i træ og super god kvalitet.
Fra: 295,20 DKK

Neglelak til børn

Det er sjovt at klæde sig ud og gøre sin fin ligesom mor. Med det populære neglelak til børn fra Snails, kan den lille pige gøre netop det. Neglelakken kan nemt fjernes med vand og sæbe.
Fra: 45,00 DKK

NERF Guns

NERF Guns er tidens fedeste legetøjs våben til børn. De fås i et utal af forskellige fede varianter, med masser af skum patroner. Der er lagt op til mange timers sjov, med at lege politi og røver.
Fra: 101,00 DKK

PAW Patrol legetøj

PAW Patrol en hos mange børn favoritserien. Derfor er PAW Patrol legetøj naturligvis også, noget af disse børns yndlingslegetøj. Vælg her mellem masser af legetøj med de smarte og heltemodige hunde.
Fra: 39,00 DKK

Pools til haven

Alle børn drømmer om at have deres egen pool i haven. Her kan du vælge mellem lækre pools til haven i god kvalitet, i flere forskellige størrelser. Nogle så store, at der nemt at plads til hele familien og mere til. De fås både med og uden pumpe.
Fra: 199,00 DKK

Professionelt trommesæt til børn

Mange børn vil elske at have deres eget trommesæt. Her får du et professionelt trommesæt til børn, med både klassisk tromme, stortromme og bastromme.
Fra: 995,00 DKK

Swingcar legekøretøj

Swingcar er et anderledes legekøretøj til de mindste. Der skal hverken bruges ben eller pedaler – swingcar kører nemlig ved at dreje styret fra side til side. Både sjovt og lærerigt for den lille. Kan holde til op til 60 kg.
Fra: 379,00 DKK

The Mandalorian legetøj

Kender du et barn som er vild med Mando, Baby Yoda og alle de andre? Her kan du shoppe masser af sejt The Mandalorian legetøj. Enten til en lille fyr der er fan, eller vis far er det.
Fra: 119,00 DKK

Traktor med anhænger

Kender du en lille fyr eller piger som ville elske at suse rundt på deres helt egen traktor med anhænger? Så tjek de mange flotte traktorere – de fås både med og uden frontskovl.
Fra: 639,00 DKK

Trehjulet løbehjul til børn

Selv de mindste kan være med til at løbe på løbehjul. De kan lære det på et trehjulet løbehjul, indtil de er gamle nok til de 2 hjulede. De er samtidig super sjove for de små at ræse rundt på, både udenfor og indenfor. Vælg mellem mange flotte modeller til børn 2-6 år.
Fra: 399,00 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.
Fra: 249,00 DKK

Bamse med LED-lys

Verdens bedste bamse til at sove med! Den søde bamse er med LED lys, og fungerer både som en krammebamse og natlampe på sammetid. Perfekt til at give tryghed når der skal puttes om aftenen.
Fra: 149,00 DKK

Bordteater med figurer fra kendte historier

Bordteater er en fantastisk måde for barnet at udvikle sig kreativet på. Vælg her forskellige bordteatre fra kendte historier. Bl.a. de 3 små bukkebruse, Snehvide, Rødhætte og mange andre.
Fra: 99,00 DKK

Bouncing River Stone sæt

Bouncing river stone sættet lægges ud på gulvet, hvor barnet skal hoppe fra sten til sten. Stenene har fjedrende effekt, som barnet skal holde balancen på. Sundt udviklende legetøj, som hjælper med at styrke barnets balanceevne.
Fra: 679,00 DKK

Byg selv hule til børn

Hvem elsker ikke at bygge huler? Med ”byg selv hule” sættet kan børnene selv bygge skelettet til hulen, nøjagtig som de vil have det. Efterfølgende skal der blot smides et lagen eller andet over, og du har din helt egen hule.
Fra: 129,00 DKK

Dino udklækningsæg

Med dinoægget kan du udruge din helt egen dinosaurunge. Læg ægget i vand, og lad det ligge i noget tid. Efterfølgende klækker ægget, og der kommer en lille dinousaurbaby ud. Dinoen bliver hele 10 gange større end ægget!
Fra: 89,95 DKK

El-biler til børn

En elbil er en af de fedeste gaver til små børn. Hvilken lille dreng eller pige ønsker sig ikke at cruise rundt i en af de fede biler? Mange elbiler kommer med fjernbetjening og kan styres af forældre. Det gør det super sjovt for både børn og forældre! Det er måske også grunden til, at elbilerne det seneste år har genvundet deres popularitet.
Fra: 1.495,00 DKK

GOHEXA Legemåtter

GOHEXA legemåtterne kan tage dine børns kreative leg til det næste niveau. Med de 6-kantede måtter, kan de selv bygge deres eget legeunivers. Er perfekt til at lege med LEGO, Playmobil og Sylvanian Family på. Kan købes enkeltvis eller som pakker. Få mere ud af legetøjet med GOHEXA. RABATKODE som giver 3 gratis minimåtter v. min. 499,-: 3FREEMINIMATS
Fra: 35,00 DKK

Gurli Gris Legetøj

Alle små piger er ellevilde med Gurli Gris og hendes sjove familie. Her kan du finde alt med Gurli Gris, både legetøj, bøger, bestik og andre fantastiske ting. Se f.eks. det flotte Gurli Gris dukkehus i træ. Du får uden tvivl et glad barn, pakken bliver pakket op og Gurli Gris kommer frem.
Fra: 50,00 DKK

Kapla klodser

Med kapla klodser kan du bygge store og høje konstruktioner. Det hjælper på barnets motorik, kreativitet, fingersnile og tålmodighed. Super sundt legetøj for børn, som samtidig er vanvittigt sjovt.
Fra: 235,00 DKK

Hvad er en god gave til 4 årig?

Hvis du spørger barnet selv, kommer der med garanti en lang liste over diverse legetøj, som barnet bare må have og ikke kan undvære. Vil du dog hellere finde på noget selv, som du er sikker på, rent faktisk bliver brugt, kan du overveje følgende:

 • Løbehjul til 4 årige
 • Spil til 4 årige
 • Lego til 4 årige (vil med garanti være et hit)
 • Bøger til 4 årige
 • Bolde til 4 årige
 • Tumlelegetøj til 4 årige

En god gave til 4 årige er som regel noget, de kan bruge til at være aktive med over en længere periode. Det behøver ikke nødvendigvis at være legetøj, der larmer, eller legetøj, som skal holde dem fysisk aktive i flere timer. Det kan også være bøger, som giver barnet mulighed for at falde til ro og stresse af – samtidig med, at det bliver bedre til at læse eller forstå en historie. Aktiviteter er mange ting!

 

Hvad giver man i gave til 4 årig, som har alt?

Selvom det måske kan virke som om, at den 4 årige, du skal finde en gave til, rent faktisk har det hele, så er det ikke helt sandt. For den lille frække dreng eller søde pige har helt sikkert ofte ikke fornøjelsen af at være sammen med dig.

Synes du derfor ikke, det giver mening at finde noget legetøj til 4 årige, fordi han eller hun alligevel har en masse, der måske heller ikke bliver brugt, er tid med dig den perfekte gave til 4 årig. Prøv at tænke dig, hvor stor en glæde, der vil være, når du præsenterer, at din 4 års fødselsdagsgave er en hel dag sammen med dig i Tivoli, Zoo, en klatreskov eller noget helt fjerde. Det vil med garanti være den bedste gave til 4 årig, som bliver givet den dag!

Læg derfor gerne hjernen i blød og se, om ikke du kan finde på en fødselsdagsgave til 4 årig, som er helt uventet.

 

Brug vores liste over gaver til 4 årige som inspiration til julegaver!

Julegaver til 4 årige kan være lige så svære at komme på som en gave til 4 års fødselsdag. Derfor kan du lige så godt allerede nu tænke i julegaver til den frække 4 årige, nu hvor du alligevel er i gang med at kigge på gaver og gaveideer til 4 årige.

Samtlige af vores gaveideer kan nemlig sagtens benyttes til jul igen. For her har glæden for gaver med al sandsynlighed alligevel ikke ændret sig. Så fik lille Sofie alligevel ikke en cykel til fødselsdag? Eller har en af ønskerne ændret sig til nogle sjove bøger eller måske en sjov sansegynge, er det bare med at slå til her på listen – for det finder du helt sikkert hos os. Hvis ikke har du alletiders mulighed for at blive inspireret.

 

Hvad er en god gave til 4 årig pige?

Piger er skønne. Især som 4 årige. For der har de både masser af charme, masser af krudt i den bagerste del samt et fantastisk kreativt sind. Alt dette kan du med fordel prøve at omfavne med en god gave til 4 årig pige. Om det så er en tur med dig på Den Blå Planet, en dag hvor I bare sidder og maler løs sammen, eller om det er en dag i køkkenet med dig, hvor hun må bage alt det, hun har lyst til.

Det kan selvfølgelig gives med et forklæde i børnestørrelse, et legekøkken, så hun kan øve sig eller måske nogle pensler og maling, så hun er forberedt, når det er så vidt, at gaven skal indløses.

Er du mere til en mere simpel gaveide til 4 årig, kan det være:

 • Farvekridt
 • Sjippetov
 • Puslespil
 • Børnespil
 • Udendørs spil
 • Perler
 • Lav-selv-smykker
 • Barbiedukker

Der er så mange fantastisk gode ideer til, hvad man kan give en lille pige. Så det er bare at kaste dig ud i det og ellers lade dig friste eller inspirere i vores liste.

 

Hvad er en god gave til 4 årig dreng?

Har du svært ved at komme på de der gode ønsker til 4 årige? Og er du bare helt blank, fordi drengen synes at have så meget? Det er du langt fra den eneste, der døjer med. For gaver til børn er bestemt ikke nemme.

Dog er gode råd ikke dyre her. For en fødselsdagsgave til en 4 årig dreng kan være alt lige fra actionfigurer og fodbolde til teknisk og udfordrende Lego. Alt det og meget mere har vi allerede samlet sammen i vores liste. Så behøver du ikke bruge en masse tid på at klikke dig frem og tilbage på diverse hjemmesider.

Vigtigst er det, at en god gave til en 4 årig dreng er en gave, som tager udgangspunkt i, hvem han er. Så er det fodbold, der er det helt store lige nu, jamen så er det bare at gå all in på merchandise og fodboldtøj. Er det omvendt actionfigurer, er det bare at lave den fedeste kage, finde de sejeste figurer og måske også en plakat?!

Fantasien har ingen grænser – og det har gaver til 4 årige heller ikke.

 

Få den bedst mulige inspiration i vores gaveideer til 4 årige

Har du kæmpet dig igennem med at læse hele teksten herned til? Så er det bare at scrolle op igen, da det er der, du finder alle de gaveideer, som vi er kommet op med til kreative, aktive og søde 4 årige drenge og piger.

Der er ikke så lidt og listen bliver hele tiden udvidet i takt med, at vi kommer på flere fantastiske og sjove gaveideer til 4 årige drenge og piger. Så vend endeligt også gerne tilbage, hvis du på et senere tidspunkt (for eksempel til jul), får brug for en masse gode gaveideer igen.

Vi håber at inspirere dig. Tilbage er der kun at sige rigtig god fejring!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til 4 årige

Du kan give den 4 årige legetøj, børnebøger, ting til værelset og bamser i gave. Giv gerne noget, som vedholder den 4 åriges opmærksomhed, og som hjælper dem med at være kreative og udfolde sig. Mangler du ideer til specifikke gaver, er listen over årets bedste gaver til 4 årige børn, et oplagt sted at søge inspiration.

Det leger 4 årige børn med:

 • Aktivitetslegetøj
 • Bolde
 • Dukker
 • Dukkehuse
 • Legetøjsbiler
 • Klodser
 • Legeværktøj
 • Legemad
 • Ting til at tegne og male med
 • Bamser
 • Løbehjul og løbecykel
 • Udklædningstøj
 • Musiklegetøj

Børn på 4 år er vilde med enhjørninger, PAW Patrol, Gurli Gris, prinsesser, LEGO ninjago og Disney. Til en 4 års fødselsdagsfest, er det oplagt at have et tema med en af dem.

Denne artikel er anmeldt af Anja Søgaard (5/5)
5/5

Få 15% rabat på personlige børnebøger!

Få 15% rabat på personlige børnebøger hos MinBedsteBog, ved køb af mindst 2 bøger.

Klik på knappen nedenfor, og brug følgende kode ved bestilling: bog15

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.