Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til 4 årig - Årets BEDSTE gaver til 4 årige børn

Gave til 4 årig – Årets BEDSTE gaver til 4 årige børn 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Når man er 4 år gammel, er fødselsdag en af de helt store og fantastiske begivenheder i ens liv. Derfor skal din bror, nevø, kusine, søster, niece eller hvad end, den lille sputnik er for dig, have en rigtig god gave.

Men hvad er en god gave til 4 årig egentligt? Det kan måske synes som et svært spørgsmål at svare på. Men det er det egentligt ikke. For bløde pakker er som regel no go, da de er kedelige. Til gengæld er de mere hårde pakker, der kan sætte gang i en eller anden form for sjov aktivitet, en meget bedre ide. Især hvis det er sammen med dig.

Vil du dog gerne være sikker på, at du får købt en gave, som er spot on i forhold til aldersgruppen, er du mere end velkommen til at kigge dig igennem vores liste over gaver til 4 årige. For vi har brainstormet fra A til Z, og har derfor samlet en lang liste over gaveideer til 4 årige.

Rigtig god fornøjelse – både med gavejagten og den 4 årige fødselsdag, som helt sikkert er spækfyldt med gaver, slik og kage i massevis.

Se også vores guides til: Gaver til 3 årige og gaver til 5 årige.

Gode gaver til 4 årige 2021

Magformers

Magformers er magnetisk legetøj af høj kvalitet, som barnet kreativet kan bygge med. Der kan bygges både 2D og 3D figurer – det er kun barnets fantasi der sætter grænserne. En fed gaveide til det kreative barn der elsker at bygge.

Fra: 129,00 DKK

Alfabet plakat med dinosaur

Den perfekte plakat til børneværelset, til en lille dinosaurfan! På denne smarte og dekorative plakat, får du nemlig alfabetet forklaret, med dinosaur navne, lige fra A-Z, med ÆØÅ under, da der ikke findes dinosaurnavne med dem. Så bliver det ikke meget sejere!

Fra: 189,00 DKK

Personligt sengetøj til børn

Giv barnet hans eller hendes helt eget personlig sæt sengetøj! Det kan være med billede af dem selv, et kæledyr, eller hvad som helst du syntes giver mening. En anderledes personlig gave til børn, som helt sikker vil blive det nye favorit sengetøj!

Fra: 739,00 DKK

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Fra: 249,00 DKK

Fodboldtøj til børn med tryk på

Det er en hver lille fodboldfans drøm, at have deres egen fodboldtrøje med navn og nummer på. Vælg barnets yndlingshold – evt. det danske landshold, Barcelone eller andet, og få trykt barnets eget navn på.

Fra: 200,00 DKK

Lav selv prinsesse diadem

Med dette sjove DIY legetøjssæt, kan din pige lave sin helt egen prinsesse diadem! Sættet indeholder materialer til at lave 4 prinsesse kroner. Her i bl.a. mosaik klistermærker med pailletter og rhinsten. En af de sjove gaver til børn, de både kan have sjov med at lave, og lege med efterfølgende.

Fra: 89,95 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

Byg selv hule til børn

Hvem elsker ikke at bygge huler? Med ”byg selv hule” sættet kan børnene selv bygge skelettet til hulen, nøjagtig som de vil have det. Efterfølgende skal der blot smides et lagen eller andet over, og du har din helt egen hule.

Fra: 129,00 DKK

Jellycat Odell Blæksprutte bamse 75cm

Denne skønne Jellycat Odell blæksprutte bamse er ligså god at lege med, som den er at putte med. Bamsen er hele 75 cm stor, og utrolg dejlig og blød at røre ved. Dertil har blæksprutten verdens sødeste ansigt. En bamse en hver lille dreng eller pige, vil elske at få i gave.

Fra: 899,00 DKK

Personlig børnestol med navn

En personslig børnestol med navn, giver barnet dets helt egen plads på værelset eller i stuen. Deres egen lille personlige kongestol! Stolen er naturligvis super dejlig at sidde i og af god kvalitet. Du vælger selv tekst, design og farve på stolen.

Fra: 449,00 DKK

Lav dine egne kreative dekorationssten

En færdigt sæt med maling og sten, til at lave egne flotte dekorationssten. Sjovt og kreativ leg for børn i alderen 5 år og opefter. Skal du lave en mariehøne, en smiley eller måske en pet rock?

Fra: 80,00 DKK

Indgraverede personlige smykker til børn

Giv barnet et personligt smykke, med navn eller et forbogstav, og vælg mellem flotte varianter som regnbue, mariehøne og blomster. Et personligt smykke er en gave barnet kan have sig hele livet, og er dermed en helt fantastisk gaveide til flere forskellige anledninger.

Fra: 349,00 DKK

Legekøkken og tilbehør

Skal der koges noget vand? Eller ristes noget toast? Det er der alt sammen mulighed for med det store udvalg af legekøkken og tilbehør til det. En verden fuld af mad kan åbne sig!

Fra: 29,00 DKK

Bueskydningssæt til børn

Er der en lille Robin Hood gemt inde i barnet du skal give gave til? Så er dette super fede bueskydningssæt den helt perfekte gaveide! Du får både bue, pile, holder til pilene og skydeskive.

Fra: 249,00 DKK

AquaPlay vandlegetøj

AquaPlay vandlegetøj er det perfekte legetøj til sommeren til både drenge og piger. Byg store vandsystemer og leg med både, figurer m.m. i de seje vandsystemer. Der er uden tvivl til mange timers sjov vandleg.

Fra: 199,00 DKK

Barbie legetøj

Alle små piger kender Barbie, og de fleste er vilde med de smukke dukker, legehuse og alt hvad der ellers høre til. Her har du Danmarks muligvis bedste udvalg og priser på Barbie legetøj.

Fra: 79,00 DKK

Børnecykel til 4-5 årige

Alle 4-5 årige børn bør have deres egen lille cykel af ræse rundt på. Tjek her et flot udvalg af børnecykler til 4-5 årige børn, at super kvalitet. Der er både klassiske cykler, med kurv og BMX.

Fra: 1.499,00 DKK

Disney Frost legetøj

Kender du en lille pige som er helt vild med Elsa, Olaf og alle de andre fra Disney filmen Frost 1 og 2? Her har du et stort udvalg af fantasifuldt legetøj og andre skønne ting med Frost. En hver lille piges drøm!

Fra: 69,00 DKK

Disney prinsesser legetøj

Disney prinsesser et et hit hos de fleste små piger. Elsa, Jasmin, Ariel og alle de andre. Gå på opdagelse i det store udvalg af legetøj og andre produkter med Disney prinsesser, og find den perfekte gave til en lille pige, tilmed til en super god pris.

Fra: 49,00 DKK

Buttet Kattepude

Kender du en som er vild med katte? Så var en buttet kattepude eller 2 måske noget? De søde kattepuder pynter både på børneværelset, teenageværelset såvel som på sofaen i stuen.

Fra: 149,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

Hoppeborg til børn

Gør hver dag til en fest for barnet, med jeres helt egen private hoppeborg i haven! Hoppeborgen her er egnet til børn 3-8 år, med en totalbelastning på 91 kg. Den er super nem at stille op, og bliver pustet op af pumpe på kun 2 min. En hver lille dreng og piges drøm!

Fra: 1.395,00 DKK

Karaoke for børn

Kender du et barn  som er vild med at synge? Giv en karaokemaskine i gave, og vær med til at motivere en muligvis kommende superstjerne! Der er klassiske karaokemaskiner såvel som med børns favorittemaer. F.eks. Frozen, PAW Patrol, LOL Surprise m.fl.

Fra: 159,00 DKK

Lav hjemmelavede smykker

Lad barnet udfolde sin kreativitet ved at lave flotte smykker. Smykkerne kan bruges selv, eller de kan gives videre som gave til mor, bedsteforældre eller veninderne. Der er masser af sjove måder at lave hjemmelavede smykker på – se mulighederne her.

Fra: 18,00 DKK

Makeup sæt i 13 dele

Et komplet lege-makeup sæt med 13 dele. Der er både neglelak, læbestift, øjenskygge og alt andet, som den lille pige skal bruge for at lægge ligeså fin makup som mor. Det hele er i træ og super god kvalitet.

Fra: 299,00 DKK

Neglelak til børn

Det er sjovt at klæde sig ud og gøre sin fin ligesom mor. Med det populære neglelak til børn fra Snails, kan den lille pige gøre netop det. Neglelakken kan nemt fjernes med vand og sæbe.

Fra: 45,00 DKK

NERF Guns

NERF Guns er tidens fedeste legetøjs våben til børn. De fås i et utal af forskellige fede varianter, med masser af skum patroner. Der er lagt op til mange timers sjov, med at lege politi og røver.

Fra: 101,00 DKK

PAW Patrol legetøj

PAW Patrol en hos mange børn favoritserien. Derfor er PAW Patrol legetøj naturligvis også, noget af disse børns yndlingslegetøj. Vælg her mellem masser af legetøj med de smarte og heltemodige hunde.

Fra: 39,00 DKK

Pools til haven

Alle børn drømmer om at have deres egen pool i haven. Her kan du vælge mellem lækre pools til haven i god kvalitet, i flere forskellige størrelser. Nogle så store, at der nemt at plads til hele familien og mere til. De fås både med og uden pumpe.

Fra: 199,00 DKK

Hvad er en god gave til 4 årig?

Hvis du spørger barnet selv, kommer der med garanti en lang liste over diverse legetøj, som barnet bare må have og ikke kan undvære. Vil du dog hellere finde på noget selv, som du er sikker på, rent faktisk bliver brugt, kan du overveje følgende:

 • Løbehjul til 4 årige
 • Spil til 4 årige
 • Lego til 4 årige (vil med garanti være et hit)
 • Bøger til 4 årige
 • Bolde til 4 årige
 • Tumlelegetøj til 4 årige

En god gave til 4 årige er som regel noget, de kan bruge til at være aktive med over en længere periode. Det behøver ikke nødvendigvis at være legetøj, der larmer, eller legetøj, som skal holde dem fysisk aktive i flere timer. Det kan også være bøger, som giver barnet mulighed for at falde til ro og stresse af – samtidig med, at det bliver bedre til at læse eller forstå en historie. Aktiviteter er mange ting!

 

Hvad giver man i gave til 4 årig, som har alt?

Selvom det måske kan virke som om, at den 4 årige, du skal finde en gave til, rent faktisk har det hele, så er det ikke helt sandt. For den lille frække dreng eller søde pige har helt sikkert ofte ikke fornøjelsen af at være sammen med dig.

Synes du derfor ikke, det giver mening at finde noget legetøj til 4 årige, fordi han eller hun alligevel har en masse, der måske heller ikke bliver brugt, er tid med dig den perfekte gave til 4 årig. Prøv at tænke dig, hvor stor en glæde, der vil være, når du præsenterer, at din 4 års fødselsdagsgave er en hel dag sammen med dig i Tivoli, Zoo, en klatreskov eller noget helt fjerde. Det vil med garanti være den bedste gave til 4 årig, som bliver givet den dag!

Læg derfor gerne hjernen i blød og se, om ikke du kan finde på en fødselsdagsgave til 4 årig, som er helt uventet.

 

Brug vores liste over gaver til 4 årige som inspiration til julegaver!

Julegaver til 4 årige kan være lige så svære at komme på som en gave til 4 års fødselsdag. Derfor kan du lige så godt allerede nu tænke i julegaver til den frække 4 årige, nu hvor du alligevel er i gang med at kigge på gaver og gaveideer til 4 årige.

Samtlige af vores gaveideer kan nemlig sagtens benyttes til jul igen. For her har glæden for gaver med al sandsynlighed alligevel ikke ændret sig. Så fik lille Sofie alligevel ikke en cykel til fødselsdag? Eller har en af ønskerne ændret sig til nogle sjove bøger eller måske en sjov sansegynge, er det bare med at slå til her på listen – for det finder du helt sikkert hos os. Hvis ikke har du alletiders mulighed for at blive inspireret.

 

Hvad er en god gave til 4 årig pige?

Piger er skønne. Især som 4 årige. For der har de både masser af charme, masser af krudt i den bagerste del samt et fantastisk kreativt sind. Alt dette kan du med fordel prøve at omfavne med en god gave til 4 årig pige. Om det så er en tur med dig på Den Blå Planet, en dag hvor I bare sidder og maler løs sammen, eller om det er en dag i køkkenet med dig, hvor hun må bage alt det, hun har lyst til.

Det kan selvfølgelig gives med et forklæde i børnestørrelse, et legekøkken, så hun kan øve sig eller måske nogle pensler og maling, så hun er forberedt, når det er så vidt, at gaven skal indløses.

Er du mere til en mere simpel gaveide til 4 årig, kan det være:

 • Farvekridt
 • Sjippetov
 • Puslespil
 • Børnespil
 • Udendørs spil
 • Perler
 • Lav-selv-smykker
 • Barbiedukker

Der er så mange fantastisk gode ideer til, hvad man kan give en lille pige. Så det er bare at kaste dig ud i det og ellers lade dig friste eller inspirere i vores liste.

 

Hvad er en god gave til 4 årig dreng?

Har du svært ved at komme på de der gode ønsker til 4 årige? Og er du bare helt blank, fordi drengen synes at have så meget? Det er du langt fra den eneste, der døjer med. For gaver til børn er bestemt ikke nemme.

Dog er gode råd ikke dyre her. For en fødselsdagsgave til en 4 årig dreng kan være alt lige fra actionfigurer og fodbolde til teknisk og udfordrende Lego. Alt det og meget mere har vi allerede samlet sammen i vores liste. Så behøver du ikke bruge en masse tid på at klikke dig frem og tilbage på diverse hjemmesider.

Vigtigst er det, at en god gave til en 4 årig dreng er en gave, som tager udgangspunkt i, hvem han er. Så er det fodbold, der er det helt store lige nu, jamen så er det bare at gå all in på merchandise og fodboldtøj. Er det omvendt actionfigurer, er det bare at lave den fedeste kage, finde de sejeste figurer og måske også en plakat?!

Fantasien har ingen grænser – og det har gaver til 4 årige heller ikke.

 

Få den bedst mulige inspiration i vores gaveideer til 4 årige

Har du kæmpet dig igennem med at læse hele teksten herned til? Så er det bare at scrolle op igen, da det er der, du finder alle de gaveideer, som vi er kommet op med til kreative, aktive og søde 4 årige drenge og piger.

Der er ikke så lidt og listen bliver hele tiden udvidet i takt med, at vi kommer på flere fantastiske og sjove gaveideer til 4 årige drenge og piger. Så vend endeligt også gerne tilbage, hvis du på et senere tidspunkt (for eksempel til jul), får brug for en masse gode gaveideer igen.

Vi håber at inspirere dig. Tilbage er der kun at sige rigtig god fejring!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til 4 årige

Du kan give den 4 årige legetøj, børnebøger, ting til værelset og bamser i gave. Giv gerne noget, som vedholder den 4 åriges opmærksomhed, og som hjælper dem med at være kreative og udfolde sig. Mangler du ideer til specifikke gaver, er listen over årets bedste gaver til 4 årige børn, et oplagt sted at søge inspiration.

Det leger 4 årige børn med:

 • Aktivitetslegetøj
 • Bolde
 • Dukker
 • Dukkehuse
 • Legetøjsbiler
 • Klodser
 • Legeværktøj
 • Legemad
 • Ting til at tegne og male med
 • Bamser
 • Løbehjul og løbecykel
 • Udklædningstøj
 • Musiklegetøj

Børn på 4 år er vilde med enhjørninger, PAW Patrol, Gurli Gris, prinsesser, LEGO ninjago og Disney. Til en 4 års fødselsdagsfest, er det oplagt at have et tema med en af dem.

Denne artikel er anmeldt af Anja Søgaard (5/5)
5/5