Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til 5 årig - Årets BEDSTE gaver til 5 årige børn

Gave til 5 årig – Årets BEDSTE gaver til 5 årige børn 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Når man bliver 5 år gammel, er man ved at være en stor pige eller en stor dreng. For lige om lidt venter skolen og en masse nyt. Derfor er det også noget helt særligt at have 5 års fødselsdag. Det skal naturligvis fejres med en masse fejring, kage og naturligvis en rigtig god 5 års fødselsdagsgave.

Men, hvad giver man lige i fødselsdagsgave til 5 årige? Det er med garanti det spørgsmål, der har ledt dig ind på siden her – og gudskelov for, at du har fundet frem til os. For lige om et øjeblik præsenterer vi dig for en hel verden af fede og sjove gaver til 5 årige, som du med sikkerhed ikke selv ville kunne have fundet på. Det bilder vi i hvert fald os selv ind, da vi synes, at vi har brainstormet rigtig godt og rigtig meget.

Du finder derfor alt lige fra klassiske gaver som bolde, gynger og dukker til de lidt mere anderledes gaver som løbehjul og cykler. Vi har derfor med andre ord forsøgt at gøre gavelisten så bred som overhovedet muligt, så det bliver så nemt for dig som overhovedet muligt at finde den rette gave.

Gå derfor endelig på udkig i vores liste og se, om ikke du kan finde en eller flere gaver til 5 årige, som du kan glæde den skønne pige eller dreng med.

Se også vores guides til: Gaver til 4 årige og gaver til 6 årige.

Gode gaver til 5 årige 2021

AquaPlay vandlegetøj

AquaPlay vandlegetøj er det perfekte legetøj til sommeren til både drenge og piger. Byg store vandsystemer og leg med både, figurer m.m. i de seje vandsystemer. Der er uden tvivl til mange timers sjov vandleg.
Fra: 199,00 DKK

Barbie legetøj

Alle små piger kender Barbie, og de fleste er vilde med de smukke dukker, legehuse og alt hvad der ellers høre til. Her har du Danmarks muligvis bedste udvalg og priser på Barbie legetøj.
Fra: 79,00 DKK

Børnecykel til 4-5 årige

Alle 4-5 årige børn bør have deres egen lille cykel af ræse rundt på. Tjek her et flot udvalg af børnecykler til 4-5 årige børn, at super kvalitet. Der er både klassiske cykler, med kurv og BMX.
Fra: 1.499,00 DKK

Disney Frost legetøj

Kender du en lille pige som er helt vild med Elsa, Olaf og alle de andre fra Disney filmen Frost 1 og 2? Her har du et stort udvalg af fantasifuldt legetøj og andre skønne ting med Frost. En hver lille piges drøm!
Fra: 69,00 DKK

Disney prinsesser legetøj

Disney prinsesser et et hit hos de fleste små piger. Elsa, Jasmin, Ariel og alle de andre. Gå på opdagelse i det store udvalg af legetøj og andre produkter med Disney prinsesser, og find den perfekte gave til en lille pige, tilmed til en super god pris.
Fra: 49,00 DKK

Flotte børnesmykker

Giv den lille pige et flot børnesmykker i gave. Det kan være med hjerter, enhjørninger, med Disney prinsesser eller andre skønne temaer. Smykkerne i guld og/eller sølv med rigtige sten.
Fra: 125,00 DKK

Fodboldtøj til børn med tryk på

Det er en hver lille fodboldfans drøm, at have deres egen fodboldtrøje med navn og nummer på. Vælg barnets yndlingshold – evt. det danske landshold, Barcelone eller andet, og få trykt barnets eget navn på.
Fra: 200,00 DKK

Fortnite legetøj

Er du på udkig efter en gave til en Fortnite fan, så kan du her et fantastisk udvalg af Fortnite legetøj og andre ting. Vælg mellem fede figurer, ting til værelset, Nerf Guns og meget mere.
Fra: 39,00 DKK

Gocart (mooncar)

Den seje gocart som børnene kender fra børnehaven eller SFO’en. Den som alle børn på et tidspunkt har ønsket sig at have der hjemme. Få den klassiske gocart her, og giv den til et barn som elsker at ræse rundt. Passer til børn fra 3½-12 år. Sædet kan justeres.
Fra: 1.399,00 DKK

Guitar til børn

En klassisk guitar i børnestørrelse. Guitaren kan stemmes og spilles på nøjagtig som en rigtig guitar. Den perfekt gave til en lille fremtidig musiker.
Fra: 279,95 DKK

Hoppeborg til børn

Gør hver dag til en fest for barnet, med jeres helt egen private hoppeborg i haven! Hoppeborgen her er egnet til børn 3-8 år, med en totalbelastning på 91 kg. Den er super nem at stille op, og bliver pustet op af pumpe på kun 2 min. En hver lille dreng og piges drøm!
Fra: 1.395,00 DKK

Karaoke for børn

Kender du et barn  som er vild med at synge? Giv en karaokemaskine i gave, og vær med til at motivere en muligvis kommende superstjerne! Der er klassiske karaokemaskiner såvel som med børns favorittemaer. F.eks. Frozen, PAW Patrol, LOL Surprise m.fl.
Fra: 159,00 DKK

Lav hjemmelavede smykker

Lad barnet udfolde sin kreativitet ved at lave flotte smykker. Smykkerne kan bruges selv, eller de kan gives videre som gave til mor, bedsteforældre eller veninderne. Der er masser af sjove måder at lave hjemmelavede smykker på – se mulighederne her.
Fra: 18,00 DKK

Læringslegetøj til børn

Legetøj er ikke kun sjovt – det kan i den grad også være utroligt lærerigt. Her har du en masse læringslegetøj til børn, som er både interaktivt, teknisk og udviklende. Der er noget for en hver aldersgruppe og sværhedsgrad.
Fra: 79,00 DKK

Løbehjul til børn

Skal barnet have et løbehjul i gave? Så finder du ikke et bedre sted at købe det, end ved forhandleren her. De er nemlig eksperter i netop løbehjul til børn, og har en masse gode varianter at vælge i mellem. Både almindelige, trehjulet og trickløbehjul.
Fra: 375,00 DKK

Makeup sæt i 13 dele

Et komplet lege-makeup sæt med 13 dele. Der er både neglelak, læbestift, øjenskygge og alt andet, som den lille pige skal bruge for at lægge ligeså fin makup som mor. Det hele er i træ og super god kvalitet.
Fra: 295,20 DKK

Neglelak til børn

Det er sjovt at klæde sig ud og gøre sin fin ligesom mor. Med det populære neglelak til børn fra Snails, kan den lille pige gøre netop det. Neglelakken kan nemt fjernes med vand og sæbe.
Fra: 45,00 DKK

NERF Guns

NERF Guns er tidens fedeste legetøjs våben til børn. De fås i et utal af forskellige fede varianter, med masser af skum patroner. Der er lagt op til mange timers sjov, med at lege politi og røver.
Fra: 101,00 DKK

Ninja line klatrebane

Så er der dømt ninja træning hjemme i haven! Med denne super fede klatrebane, kan børnene træne deres ninja færdigheder – både greb, styrke og smidighed. Pakken har mange forskellige greb, og kan bruges af både børn og voksne.
Fra: 1.169,00 DKK

PAW Patrol legetøj

PAW Patrol en hos mange børn favoritserien. Derfor er PAW Patrol legetøj naturligvis også, noget af disse børns yndlingslegetøj. Vælg her mellem masser af legetøj med de smarte og heltemodige hunde.
Fra: 39,00 DKK

Pools til haven

Alle børn drømmer om at have deres egen pool i haven. Her kan du vælge mellem lækre pools til haven i god kvalitet, i flere forskellige størrelser. Nogle så store, at der nemt at plads til hele familien og mere til. De fås både med og uden pumpe.
Fra: 199,00 DKK

Professionelt trommesæt til børn

Mange børn vil elske at have deres eget trommesæt. Her får du et professionelt trommesæt til børn, med både klassisk tromme, stortromme og bastromme.
Fra: 995,00 DKK

Racing fun vandrutsjebane

En super fed vandrutsjebane, hvor du kan race ned af rutsjebanen og en opustet bil, og suse videre hen af banen. Det er sommersjov i absolut topklasse – en fantastisk gave til børn der elsker vandleg.
Fra: 999,00 DKK

The Mandalorian legetøj

Kender du et barn som er vild med Mando, Baby Yoda og alle de andre? Her kan du shoppe masser af sejt The Mandalorian legetøj. Enten til en lille fyr der er fan, eller vis far er det.
Fra: 119,00 DKK

Trådløs Karaoke mikrofon med højttaler

Find den indre sangstjerne frem, og giv den gas med denne super smarte trådløse karaoke mikrofon med højttaler. Mikrofonen egner sig både til børn, teenagere og voksne. Så om det er en børnefødselsdag eller voksenfest, så er karaoke mikrofonen her et fantastisk indslag.
Fra: 199,00 DKK

Traktor med anhænger

Kender du en lille fyr eller piger som ville elske at suse rundt på deres helt egen traktor med anhænger? Så tjek de mange flotte traktorere – de fås både med og uden frontskovl.
Fra: 639,00 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.
Fra: 249,00 DKK

Bamse med LED-lys

Verdens bedste bamse til at sove med! Den søde bamse er med LED lys, og fungerer både som en krammebamse og natlampe på sammetid. Perfekt til at give tryghed når der skal puttes om aftenen.
Fra: 149,00 DKK

Bordteater med figurer fra kendte historier

Bordteater er en fantastisk måde for barnet at udvikle sig kreativet på. Vælg her forskellige bordteatre fra kendte historier. Bl.a. de 3 små bukkebruse, Snehvide, Rødhætte og mange andre.
Fra: 99,00 DKK

Byg selv hule til børn

Hvem elsker ikke at bygge huler? Med ”byg selv hule” sættet kan børnene selv bygge skelettet til hulen, nøjagtig som de vil have det. Efterfølgende skal der blot smides et lagen eller andet over, og du har din helt egen hule.
Fra: 129,00 DKK

Hvad er en perfekt gave til 5 årig dreng?

En perfekt gave til 5 årige kan være rigtig mange ting. Når det kommer til drenge, kan det være alt lige fra en fodbold fra yndlingsklubben til noget sejt legetøj, der kan eksperimenteres med. Det kommer helt an på, hvilken type af dreng han er, samt hvad hans interesser er.

Tag derfor først og fremmest udgangspunkt i, hvad han godt kan lide i sin hverdag. Hvilket legetøj leger han med? Hvilke aktiviteter synes han, er sjove? Hvad laver han, når han er ude i haven? Med udgangspunkt i det er det meget nemmere at finde den perfekte gave til en 5 årig dreng i vores liste, da du dermed indskrænker valgmulighederne.

Gå derfor gerne straks i tænkeboks og se, om ikke du kan komme på nogle gode ideer til, hvad der kunne være en god gaveide.

 

Hvad er en god gave til 5 årig pige?

Piger har som regel en meget stærk kreativ side, når de rammer 5 års alderen. Det er som regel her, at de bliver mere fokuserede, når de sidder og tegner, lægger perler eller maler. Det er selvfølgelig ikke sådan for alle 5 årige piger, da der også er nogle iblandt, som bare godt kan lide at være aktive på niveau med drenge.

Men, det er som regel ikke helt ramt ved siden af, hvis du ender med at købe maling, pensler, perler, dukker og dukketøj, smykkesæt til hjemmelavede smykker med mere. Jo mere piger kan få lov til at fordybe sig og finde deres kreative side, jo bedre er det.

Bøger til 5 årige piger kan også være en rigtig god ide at give, da det giver pigen en anden mulighed for at fordybe sig og være kreativ på.

Der er så mange fantastiske muligheder, når det kommer til en god gave til en 5 årig pige. Så dyk gerne ned i din egen kreativitet og krydr det med vores liste. Så dukker der helt sikkert den helt perfekte gave op.

 

Hvad er det bedste legetøj til 5 årige?

Legetøj er en helt verden for sig, så vi kan godt forstå, hvis du er fuldkommen i vildrede, når det kommer til det. Legetøj er samtidig ikke den billigste gave at give, da butikkerne godt ved, hvad de vil have for det.

For at undgå at komme til at give noget legetøj til 5 årige, som alligevel ikke ender med at blive brugt, kan du endnu en gang med fordel tage udgangspunkt i, hvad barnet godt kan lide. Er det teknisk legetøj med mulighed for eksperimentere, der er spændende? Eller er det legetøj, der giver mulighed for at drøne rundt udenfor?

Eksempler på det bedste legetøj til 5 årige kan være:

  • Løbehjul til 5 årige
  • Lego til 5 årige
  • Cykel til 5 årige
  • Spil til 5 årige (til både ude og inde)
  • Rulleskøjter til 5 årige

Det er også gaveideer, som du med fordel kan bruge, når du om lidt også skal lede efter julegaver til 5 årige. For der er jo ingen grund til at starte forfra og endnu en gang bruge en masse tid på at søge efter ”gaveideer til 5 årige”.

 

Hvor meget skal man give for i gave til en 5 årig?

Det er det evige spørgsmål, når der inviteres til familiefødselsdage. For hvad skal man lige give for? Og hvad har du lyst til at give for?

Det vigtigste er i virkeligheden nok, hvad du har lyst til at give i gave til barnet – og ikke så meget hvad beløbet skal være. For det sætter en stopper for kreativiteten, når det kommer til at finde en god gave til 5 årig. Har du derfor lyst til at give et løbehjul, der måske er en gave i den lidt dyrere ende, er det bare, hvad du skal gøre. Har du omvendt mere lyst til at give perleplader og nogle nye perler, som er en relativt billig gave, er det bare, hvad du gør.

Så længe du selv er glad for den gave, du er kommet frem til, og den tager udgangspunkt i barnet, er det sådan set helt ligegyldigt, hvor meget eller hvor lidt, den koster.

 

Få en masse inspiration til gaveideer og ønsker til 5 årige

Hop ind i vores univers af gaver til 5 årige og se, om ikke der dukker en eller flere gaver op, som du kan give til den 5 årige, du skal til fødselsdag hos. Det er helt gratis at få inspiration her siden – så brug gerne en masse tid på det, så du får købt den helt rette gave.

Skulle du være heldig at falde over den perfekte gave til 5 årig, er du mere end velkommen til at klikke dig videre til de forhandlere, som vi har linket til. Det er alle danske, troværdige og populære forhandlere, som du med stor sandsynlighed kender i forvejen. Du kan derfor også være ganske tryg ved at handle legetøj gennem de forhandlere, vi linker til, da de naturligvis kun tilbyder godkendt og sikkert legetøj.

Vores ønske er, at du finder nogle gode gaver til 5 årige, som du kan gøre brug af både nu og på et senere tidspunkt, hvis det igen bliver relevant.

Skulle du mangle nogle gaveideer til børn på 1, 2, 3 og 4 år, har vi naturligvis også dette. Tilbage er der kun at sige god gavejagt. Vi håber, den lille pige eller dreng bliver meget glad for gaven, og at du kommer til at hygge dig gevaldigt med den lille.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til 5 årige

Til 5 årige drenge er det en god ide, at give noget som de kan være aktive med. En fodbold, løbehjul, rulleskøjter, eller legetøjsfigurer. Gode gaveideer til 5 årige piger, er legetøj og ting, de kan være kreative med. Det kan være malesæt, perler, eller dukker. Til både 5 årige drenge og piger kan gives lærerigt legetøj, spil og brætspil, så børnene så småt kan forberede sig mentalt på at starte i skole.

I 5 års alderens begynder legetøjet så småt at blive delt op i drenge og pige legetøj. Mens pigerne er vilde med prinsesser, dukker, og enhjørninger, begynder drengene at lege med biler, dinosaurer og action figurer. Både drenge og piger leger med lærerige spil, spiller bræt spil og leger rollespil med udklædningstøj.

5 årige børn er så småt begyndt at få deres egne små interesser. De ønsker sig typisk noget, som har tema med deres yndlingstegnefilm. Det kan f.eks. være med Disney prinsesser, PAW Patrol eller Gurli Gris. Hvis du gerne vil finde gode gaveideer til den 5 årige, så spørg dem hvad deres yndlingstegnefilm eller yndlingsfilm er. Derudover begynder pigerne også at ønske sig barbiedukker og perler, mens drengene begynder at interessere sig for LEGO og racerbiler.

Denne artikel er anmeldt af Karina Pihl (5/5)
5/5

Få 15% rabat på personlige børnebøger!

Få 15% rabat på personlige børnebøger hos MinBedsteBog, ved køb af mindst 2 bøger.

Klik på knappen nedenfor, og brug følgende kode ved bestilling: bog15

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.