Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Magiske Harry Potter ting en hver fan bør eje

Harry Potter gaver – 50+ magiske Harry Potter ting 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Accio fede Harry Potter ting! Harry Potter fortsætter med at være populært hos både børn, teenagere og voksne, og vi er vilde med det! Selvom det er flere år siden at både bog- og filmserien sluttede, bliver der forsat lavet masser at nye, fede Harry Potter ting og merchandise. Tag f.eks. en Harry potter julekalender, som er en af de mest populære julekalendere til børn

Den fortsatte popularitet er til dels, at der fortsat bliver bygget på Harry Potter verdenen. Senest med den nye filmtrilogi ’’Fantastiske skabninger og hvor de findes’’, og det nye længe ventede Harry Potter spil ’’Hogwarts Legacy’’ som kommer til PS5 og PC. Derudover er det selvfølgelig fordi, at fantasiserien er en helt fantastisk historie, som allerede er blevet en klassiker, og en af de mest kendte bogserier i verden.

Vi har her samlet 50+ magiske Harry Potter ting, som en hver rigtig fan bør eje. Artiklen er både til dig som er på udkig efter gode Harry Potter gaver til fans, og til dig som ér Harry Potter fan, og leder efter nyt fedt Harry Potter grej at tilføje til din samling. Du finder alt fra sjove Harry Potter spil til Harry Potter tryllestave. Og her taler vi ikke om legetøj, men derimod autentiske rekvisit replicaer, som anses som samlerobjekter.

Seje Harry Potter ting og gaver 2024

LEGO Harry Potter Hogwarts Slot: Magisk Byggeoplevelse

Oplev magien med LEGO Harry Potter Hogwarts Slot (71043), et detaljerigt mesterværk for enhver Harry Potter-fan. Dette imponerende sæt genskaber det ikoniske slot med finesser og figurer, der vækker den magiske verden til live. En drømmegave til byggere og troldmænd i alle aldre.

Personlige termokopper

Disse geniale termokopper kan holde din drik enten varm eller kold i timevise. Dertil kan de designes med personlig tekst, egne billeder og personligt design. Den perfekte gave til de som sætter pris på en enten varm eller kold drik. Kan bruges både i hjemmet, på arbejde, i bilen, skolen og hver som helst ellers.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Harry Potter Trivia DK Quizspil

Kan du din Harry Potter trivia? Det finder du af med denne super underholdende Harry Potter Trivia quizspil på dansk. Udfordrer dine venner og familie, og se hvem der er den ultimative Harry Potter fan!
Sammenlign priser

Harry Potter Golden Snitch Lampe

Lys dit rum op med magi fra Harry Potter verdenen. Denne Harry Potter Lampe er den perfekte gave til fans af serien, og vil tilføje en smule magi til ethvert rum.

Harry Potter Polyjuice Potion Farveskiftende Lampe - Magisk Belysning

Opdag magien med denne Harry Potter Polyjuice Potion lampe. Den farveskiftende effekt gør hver tænding til en magisk oplevelse. Perfekt gave til enhver Harry Potter-entusiast.

Harry Potter usynlighedskappe

Når du tager denne Harry Potter usynlighedskappe på, og tager et billede med din mobil, ligner det at du er usynlig, nøjagtig ligesom det ville se ud havde du en rigtig usynlighedskappe. En genial gave til enhver lille HP fan!
Sammenlign priser

Harry Potter Lampe Med Fjernbetjening: Til Potterheaden

Opgrader dit rum med en magisk belysning. Harry Potter lampen med fjernbetjening giver dit rum en hyggelig og magisk stemning. Den ideelle gave til enhver Harry Potter fan.

Harry Potter Wizarding World gavesæt med små dukker

I dette Harry Potter gavesæt får du bl.a. Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, men også Hagrid, Hedwig m.fl. Dukkerne kan bruges både til at lege med, men også til at stille til pynt, så de er ikke kun forbeholdt børn.
Sammenlign priser

Guldbelagt Noble Collection Time Turner Replica

Her har du mulighed for at få dig et guldbelagt replica af Hermiones time turner fra Noble Collection. En super fed halskæde, som enhver Harry Potter fan vil elske af få i gave.
Sammenlign priser

Harry Potter Wizard Chess (Harry Potter skak)

Harry og Ron er ikke blege for at tage en godt spil Wizard Chess i ny og næ på Hogwarts. Særligt i Harry Potter og de vises sten har Wizard Chess en særlig vigtig betydning. Her kan du få et super fedt sæt Wizard Chess, som både kan spilles med og have stående til pynt.

Harry Potter interaktiv Hedwig

Har du nogensinde ønsket dig din helt egen Hedwig ugle? Det kan du få her, med den super smarte interaktive Hedwig. Hedwig her 15 realistiske lyde, tag hende op fra pinden, kæl med hende, leg med hendes næb og meget mere. En genial gave til den lille troldmand eller heks.

Harry Potter Ølkrus og Vinglas Gryffindor: For den Modige Potterhead

Fejr din Gryffindor-stolthed med dette Harry Potter ølkrus og vinglas sæt. Det er en fantastisk gave til enhver modig Potterhead, der ønsker at vise deres husfarver med stil.

Harry Potter Ølkrus og Vinglas Ravenclaw: For Den Kloge Potterhead

Fejr dit Ravenclaw-hus med dette Harry Potter ølkrus og vinglas sæt. Perfekt til enhver klog Potterhead, der ønsker at vise deres husfarver med stil. En ideel gave til enhver Harry Potter fan.

Harry Potter Ølkrus og Vinglas Hufflepuff: Til den Trofaste Potterhead

Vis din Hufflepuff-stolthed med dette Harry Potter ølkrus og vinglas sæt. Det er den perfekte gave til enhver Potterhead, der ønsker at vise deres husfarver med stil.

Trivial Pursuit Harry Potter

Trivial Pursuit Harry Potter er den perfekte gave til den ultimative Harry Potter-fan. Dette spil vil teste din viden om troldmandsverdenen og give timer af sjov for hele familien.

Harry Potter: Hogwarts Battle The Monster Box of Monsters

Hogwarts Battle The Monster Box of Monsters Harry Potter spillet er det perfekte brætspil for dig, som elsker den magiske verden og alt hvad der hører til den. Du kan spille som Harry, Ron, Hermione, Luna eller Neville, når du skal klare udfordringer og kæmpe mod monstre.

Harry Potter Hedwig Lampe: Til Den Magiske Nattelæser

Lad Hedwig lyse op i dit rum med denne Harry Potter lampe. Perfekt til den, der elsker at læse om aftenen. En skøn gave til enhver Harry Potter fan.

AirPod Case Filmkarakterer: Beskyt dine AirPods med Stil

Disse AirPod cases med filmkarakterer er den perfekte gave til enhver filmfan og musikelsker. De er ikke bare sjove og unikke, men beskytter også dine AirPods mod ridser og stød.

Harry Potter Kedel Selvrørende Krus

Tilføj magi til din morgenrutine med dette Harry Potter Selvrørende Krus. Det rører selv din drik, hvilket gør det til en sjov og praktisk gave til enhver Harry Potter fan.

Harry Potter Perplexus Go Labyrintspil: Til Den Magiske Spiller

Udforsk Hogwarts med dette Harry Potter Perplexus Go labyrintspil. En udfordrende og sjov gave til enhver Potterhead, der elsker at løse gåder. Lad magien begynde!

Harry Potter Gryde Farveskiftende Lampe: Magisk Lys i Dit Hjem

Oplev magien fra Hogwarts med denne farveskiftende Gryde-lampe. Perfekt til at skabe en mystisk atmosfære i ethvert rum. Ideel som gave til Harry Potter-entusiaster, der ønsker at bringe lidt magi ind i deres hverdag.

Harry Potter Umuligt Puslespil: Udfordring for Potterheads

Test din tålmodighed og opfindsomhed med dette Harry Potter umulige puslespil. En perfekt gave til Potterheads, der elsker en god udfordring. Gør puslespilssamling mere magisk og spændende.

Harry Potter Tryllestav af Chokolade

Forvandl din dag med en bid af magi med Harry Potter Tryllestav af Chokolade. Dette er den perfekte gave til enhver Harry Potter-fan, der også elsker søde sager.

Harry Potter Kuglepen​

Få en Harry Potter kuglepen med dit yndlings Howgwarts hus. Kuglepennene har deres respektive hus maskot øverst, Gryffindors løve, Ravenclaws ørn og Hufflepuffs grævling. Figuren på toppen er belagt med sølv eller 24 karat guld. En eksklusiv Harry Potter kuglepen som kommer i en flot æske. Et must for en hver Harry Potter fan!

Harry Potter Notesbog​

Skriv dine noter ned i din yndlings Harry Potter notes bog. Vælg mellem forskellige temaer som Hogwarts, Deathly Hallows eller Free Dobby. Skulle du være en del af Hermiones SPEW gruppe, er sidst nævnte med husalften Dobby måske særlig attraktiv? Eller måske kender du en Harry Potter fan som skal starte i skole? I så fald er de flotte notesbøger her super gode gaveideer til hende/ham.

Harry Potter Tryllestave​

Disse Harry Potter tryllestave er autentiske håndmalede rekvisit replicaer. De er designet og fremstillet som samlergenstande, ikke legetøj. Tryllestavene vælger selv sin ejer, ligesom Harry Potters egen wand gjorde i Olivanders butik i Harry Potter og de vises sten. Her er det dog dig som vælger din tryllestav. Vælg mellem Harrys, Rons, Hermiones, Draco Malfoys, eller en af de mange andre Harry Potter karaktere. En ægte Harry Potter tryllestav fra din yndlings karakter, er et must at eje for en hver rigtig Harry Potter fan.

Illustreret Harry Potter Bøger​

Nu kan du få Harry Potter bøgerne af J.K. Rowling i illustreret udgave. De flotte farveillustrationer er lavet af den prisvindende børnebogsillustrator Jim Kay. Læs Harry Potter bøgerne og få en helt anderledes og magisk oplevelse, end de klassiske bøger. Bøgerne er perfekt til godnathistorier og læsning til mindre børn. En ny fantastisk serie af Harry Potter bøgerne, som en hver fan bør eje.
Sammenlign priser

Harry Potter Julestrømpe: En Magisk Jul

Fyld din jul med magi med denne Harry Potter julestrømpe. Det er den perfekte gave til enhver Potterhead, der ønsker at bringe et strejf af Hogwarts magi til deres julefejring.
Henter...

Harry Potter gaver til fans

Hvis du leder efter gode Harry Potter gaver til en fan, er det din heldige dag. På listen over magiske Harry Potter ting, har du nemlig et stort udvalg af fantastiske gaveideer. Der er noget til en hver type Harry Potter fan, alt fra børn, til de voksne Potterheads. Så om du leder efter ting til børneværelset, Harry Potter merchandise eller rekvisit replicaer fra filmen, vil du kunne finde dem på listen. Der er masser af fede produkter som en hver Harry Potter fan vil elske at modtage i gave.

Er du en rigtig fan af både Harry Potter bøgerne og filmene, vil du uden tvivl blive lige så elle vilde som os, over alle de fede Harry Potter ting på listen. En af de fantastiske ting ved Harry Potter, er at det er for alle. Både barn, teenager og voksne – alle som er fan af det magiske univers. Derfor vil de forskellige ting her på listen, både kunne bruges som gaver til 10 årige, såvel som gaver til kæresten. Såfremt de selvfølgelig kan lide Harry Potter, Ron, Hermione og alle de andre skønne Harry Potter karakterer. Og hvem kan ikke det?!

 

Harry Potter film og bøger

Harry Potter bøgerne er skrevet af forfatteren J.K. Rowling, og handler om drengen Harry Potter, der finder ud af, at han er en troldmand på sin 11 års fødselsdag. Her starter han på skolen Hogwarts for heksekunster og troldmandskab, hvor han skal lære at blive en rigtig troldmand. Med vennerne Ron Weasley og Hermione Granger, kommer Harry på en række af både farlige og spændende eventyr. Harry Potter bøgerne er oprindeligt skrevet til børn, men har betaget både børn, teenagere og voksne siden den første bog kom ud i 1997. Den første bog, Harry Potter og de vises sten, har solgt over 500 millioner kopier på verdensplan.

 

Harry Potter rækkefølge

Der er 7 oprindelige Harry Potter bøger, en for hvert år på Hogwarts skolen. Bøgerne er senere filmatiseret, hvor der er 8 film. Den sidste bog delt i 2 film. Bøgerne er i følgende rækkefølge:

 1. Harry Potter og de vises sten
 2. Harry Potter og hemmelighedernes kammer
 3. Harry Potter og fangen fra Azkaban
 4. Harry Potter og flammernes pokal
 5. Harry Potter og føniksordenen
 6. Harry Potter og halvblodsprinsen
 7. Harry Potter og dødsregalierne

Senere har J.K. Rowling udgivet bogen ’’Fantastiske skabninger og hvor de findes’’ under navnet Newt Scamander. Fantastiske skabninger bogen, er skrevet som en guidebog, om de magiske dyr og skabninger i Harry Potter universet. Her er blandt andet enhjørninger, pixier, trolde og drager listet. Bogen er senere blevet filmatiseret i de nyeste Harry Potter film: Fantastiske skabninger og hvor de findes. Rækkefølgen på filmene er som følgende:

 1. Fantastiske skabninger og hvor de findes
 2. Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser
 3. Tredje film er endnu ikke udkommet
 4. Fjerde film er endnu ikke udkommet
 5. Femte film er endnu ikke udkommet

    

Harry Potter skuespillere og characters

I de 8 Harry Potter film baseret på de oprindelige bøger, er der udelukkende britiske skuespillere. Harry Potter universet finder sted i Storbritannien, og J.K. Rowling ønskede derfor at alle skuespillerne skulle være britiske, for at give filmen den rigtige følelse.

Her har du en Harry Potter skuespiller liste, med navn på skuespiller og hvilken karakter de spiller i filmen.

 • Harry Potter spilles af Daniel Radcliffe
 • Ron Weasley spilles af Rupert Grint
 • Hermione Granger spilles af Emma Watson
 • Draco Malfoy spilles af Tom Felton
 • Fred Weasley spilles af James Phelps
 • George Weasley spilles af Oliver Phelps
 • Ginny Weasley spilles af Bonnie Wright
 • Albus Dumbledore spilles af Richard Harris og Michael Gambon
 • Rubeus Hagrid spilles af Robbie Coltrane
 • Severus Snape spilles af Alan Rickman
 • Neville Longbottom spilles af Matthew Lewis
 • Professor McGonagall spilles af Maggie Smith
 • Sirius Black spilles af Gary Oldman

Ønsker du at se den fulde liste over Harry Potter skuespillere kan du klikke her.

 

Harry Potter spells liste

Harry Potter verdenen er fuld af spells, eller besværgelser på dansk, som hekse og troldmænd bruger til at løse alverdens problemer og gøre livet lettere. Hvem af os har ikke ønsket at kunne sige Accio! og hidkalde et objekt, eller Wingardium Leviosa! og få et objekt til at svæve i luften. Her har vi samlet en liste over de mest nødvendige Harry Potter spells.

Accio

Med Accio besværgelsen kan du hidkalde hvilket som helst objekt, også selvom det er langt væk. Den ville både være god til at hidkalde fjernbetjeningen når man er doven på sofaen, eller din pung når du står ved den lokale brugs og har glemt din pung.

Wingardium Leviosa

Wingardium Leviosa besværgelsen kan få objekter til at svæve i luften. Slut med at løfte tunge ting, eller prøve at slippe ud af at hjælp din ven med at flytte.

Lumos

Sig Lumos! og der er lys. Aldrig mere brug for lommelygter.

Reparo

Reparo besværgelsen kan reparere et hvert objekt. Alt fra dine briller, som Hermione så fint gør for Harry, til det smadrede glas på din smartphone.

Expelliarmus

Med Expelliarmus besværgelsen kan du afvæbne din modstander.

Obliviate

Her er en af de mere seriøse spells. Obliviate besværgelsen kan slette minder.

Alohomora

Alohomora besværgelsen kan åbne låse døre. Det er aldrig mere et problem at glemme din nøgle.

Stupefy

Tryllestavens svar på en stungun, Stupefy besværgelsen kan stunne din værste fjende.

De utilgivelige forbandelser

Der er 3 utilgivelige forbandelser. Bruger en heks eller troldmand en utilgivelig forbandelse, koster det en livstid i Azkaban fængslet.

Killing curse – Avada Kedavra

Avada Kedavra forbandelsen slår personen den rammer ihjel. En forbandelse som Voldemort er særligt glad for.

Cruciatus curse – Crucio

Cruciatus forbandelsen er også kendt som tortur forbandelsen. Den som bliver ramt af forbandelsen vil opleve en intens, uudholdelig smerte.

Imperius curse – Imperio

Kaster du Imperius forbandelsen på en person, vil du have den fulde kontrol over ham. Du kan med andre ord få personen til at gøre hvad du vil. Mange af Voldemorts tilhængere påstod de var under Imperius forbandelsen, for at undgå fængsel i Azkaban.

    

Harry Potter quiz

Vil du gerne finde ud af hvilken Harry Potter karakter du er? Hvilken Hogwarts Professor du minder mest om? Hvad in animagus ville være? Så bør du tjekke de mange forskellige Harry Potter quizzes fra Buzzfeed her. 

Er du mere til at teste din paratviden i den magiske verden? Så kan du tjekke de forskellige quizzes på den nye officielle Harry Potter hjemmeside, WizardingWorld. Tag bl.a. quizzen fra The Daily Prophet, Luna Lovegood udfordringen eller test din viden i defences of the dark art. Du kan finde de forskellige Wizard Worlds quizzes her.

 

Harry Potter house test

Tag en Harry Potter house test, og find ud af om hvilket Hogwarts hus sorteringshatten placerer dig i. Er det hos de modige Gryffindor sammen med Harry, Hermione, Ron og resten af Weasley søskende? Er det hos de smarte og kloge Ravenclaws? De loyale Hufflepuffs? Eller er du i det ambitiøse Slytherin hus, sammen med Draco Malfoy, Crabbe og Goyle?

Tag Harry Potter house testen her, og se hvilket Hogwarts hus du hører til!

 

Hogwarts Legacy Harry Potter spil

Hogwarts Legacy udkommer til Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X og PC. Det nye Harry Potter spil er længe ventet af Potter fans, som verden over er utroligt begejstret for nyheden.

Hogwarts Legacy er et open world RPG spil, hvor du har styringen over en Hogwarts student, som skal lære at begå sig i den store magiske troldmandsverden. Du starter med at få et optagelsesbrev til Hogwarts skole for heksekunstskaber og troldmandsskab. Her starter dit eventyr, hvor du bl.a. vil udforske de fantastiske dyr og skabninger universet byder på. Dertil kan du tilpasse din egen personlige karakter, brygge eliksirer og lære at mestre de mange besværgelser. Du kan med andre ord lave bygge din helt egen heks eller troldmand, nøjagtigt som du ønsker det.  

De velkendte karakterer Harry, Ron og Hermione, vil ikke være en del af spillet, det handlingen foregår i 1800 tallet, langt før de oprindelige karakterers tid.

Du kan læse mere om det nye Harry Potter spil her på Hogwarts Legacys officielle hjemmeside.

Se også den officielle Hogwarts Legacy trailer fra Warner Bros:

Harry Potter FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Der er i alt 8 Harry Potter film fra de oprindelige 7 bøger. En for hver af bøgerne, hvor den sidste bog, Harry Potter og dødsregalierne, i den filmatiseret udgave er delt op i Part 1 og Part 2. Dertil er der planlagt en ny filmtrilogi, baseret på J.K. Rowlings ’’Fantastiske skabninger og hvor de findes’’ bog.

Harry Potter filmene er filmet på adskillige lokationer rundt omkring i Storbritannien. F.eks. er Hogwarts slottet filmet ved Alnwick Castle i England. Mange af scenerne er dog filmet i Warner Bros Studio i London. Her i blandt scenerne fra den store hal i Hogwarts, den forbudte skov, Diagonalstræde og platform 9¾. Det er muligt at købe billetter til Warner Bros Studiet, og få en rundtur på filmsettet.

Efter at Harry fik en plads som søger på Gryffindors quidditch team, hans første år på Hogwarts, fik Harry sendt en Nimbus 2000 i gave. Den hurtigste flyvende kost på daværende tidspunkt. Det var Minvera McGonagall, leder af Gryffindor huset, der fik arrangeret at Harry fik hans Nimbus 2000. I teorien fik Harry kosten i gave af Hogwarts, men arrangeret af Professor McGonagall.

Det er Hogwarts skolens rektor, Albus Dumbledore, som i første bog ’’Harry Potter og de vises sten’’, giver Harry hans usynlighedskappe i gave til jul. Usynlighedskappen er i teorien Harrys afdøde far, James Potters. James efterlod usynlighedskappen hos Dumbledore inden hans død, som videregav den til Harry med en note om, at hans far har efterladt kappen til ham, og det var på tide at den blev givet tilbage.

Denne artikel er anmeldt af Cecilie O. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne