Magiske Harry Potter ting en hver fan bør eje

Harry Potter gaver – 50+ magiske Harry Potter ting 2023

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Accio fede Harry Potter ting! Harry Potter fortsætter med at være populært hos både børn, teenagere og voksne, og vi er vilde med det! Selvom det er flere år siden at både bog- og filmserien sluttede, bliver der forsat lavet masser at nye, fede Harry Potter ting og merchandise. Tag f.eks. en Harry potter julekalender, som er en af de mest populære julekalendere til børn

Den fortsatte popularitet er til dels, at der fortsat bliver bygget på Harry Potter verdenen. Senest med den nye filmtrilogi ’’Fantastiske skabninger og hvor de findes’’, og det nye længe ventede Harry Potter spil ’’Hogwarts Legacy’’ som kommer til PS5 og PC. Derudover er det selvfølgelig fordi, at fantasiserien er en helt fantastisk historie, som allerede er blevet en klassiker, og en af de mest kendte bogserier i verden.

Vi har her samlet 50+ magiske Harry Potter ting, som en hver rigtig fan bør eje. Artiklen er både til dig som er på udkig efter gode Harry Potter gaver til fans, og til dig som ér Harry Potter fan, og leder efter nyt fedt Harry Potter grej at tilføje til din samling. Du finder alt fra sjove Harry Potter spil til Harry Potter tryllestave. Og her taler vi ikke om legetøj, men derimod autentiske rekvisit replicaer, som anses som samlerobjekter.

Seje Harry Potter ting og gaver 2023

Harry Potter julestrømpe

Harry Potter julestrømpen er fyldt med fede Harry Potter gaver, du kan have det sjovt med i julen. Quizspil, notsbog og brevsæt er blot 3 af de 6 skønne HP gaver du finder i sokken. Dertil er der den dekorative Harry Potter julestrømpe, som jo er en hel gave i sig selv. Accio julestrømpe!

Harry Potter Trivia DK Quizspil

Kan du din Harry Potter trivia? Det finder du af med denne super underholdende Harry Potter Trivia quizspil på dansk. Udfordrer dine venner og familie, og se hvem der er den ultimative Harry Potter fan!
Sammenlign priser

Harry Potter usynlighedskappe

Når du tager denne Harry Potter usynlighedskappe på, og tager et billede med din mobil, ligner det at du er usynlig, nøjagtig ligesom det ville se ud havde du en rigtig usynlighedskappe. En genial gave til enhver lille HP fan!
Sammenlign priser

Harry Potter Wizarding World gavesæt med små dukker

I dette Harry Potter gavesæt får du bl.a. Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, men også Hagrid, Hedwig m.fl. Dukkerne kan bruges både til at lege med, men også til at stille til pynt, så de er ikke kun forbeholdt børn.
Sammenlign priser

Guldbelagt Noble Collection Time Turner Replica

Her har du mulighed for at få dig et guldbelagt replica af Hermiones time turner fra Noble Collection. En super fed halskæde, som enhver Harry Potter fan vil elske af få i gave.
Sammenlign priser

Harry Potter Wizard Chess (Harry Potter skak)

Harry og Ron er ikke blege for at tage en godt spil Wizard Chess i ny og næ på Hogwarts. Særligt i Harry Potter og de vises sten har Wizard Chess en særlig vigtig betydning. Her kan du få et super fedt sæt Wizard Chess, som både kan spilles med og have stående til pynt.

Harry Potter interaktiv Hedwig

Har du nogensinde ønsket dig din helt egen Hedwig ugle? Det kan du få her, med den super smarte interaktive Hedwig. Hedwig her 15 realistiske lyde, tag hende op fra pinden, kæl med hende, leg med hendes næb og meget mere. En genial gave til den lille troldmand eller heks.

Harry Potter: Hogwarts Battle The Monster Box of Monsters

Hogwarts Battle The Monster Box of Monsters Harry Potter spillet er det perfekte brætspil for dig, som elsker den magiske verden og alt hvad der hører til den. Du kan spille som Harry, Ron, Hermione, Luna eller Neville, når du skal klare udfordringer og kæmpe mod monstre.

Harry Potter Strømpejulekalender

Er du Harry Potter fan? I denne Harry Potter strømpejulekalender får du 12 par bløde sokker med Harry Potter motiver på. Vi bliver ofte nostalgiske i julen, og hygger lidt ekstra. Og hvad er hyggeligere end at side i den varme stue, og have Harry Potter film maraton i et par lækre Harry Potter strømper?

Airpod-etui med Filmkarakterer

Pift dit Airpod eutui op, med en af disse fede etuier med filmkaraktere. Vælg mellem elskede favoritter som Harry Potter, Baby Yoda og Minions. En god lille gave til børn, teenagere såvel som barnlige sjæle.

Det Gyldne Lyn Statue​

En fantastisk flot statue af det gyldne lyn fra quidditch spillet. Harry Potter replicaen er støbt i metal, med sølv og 24 karats guldbelægning. Harry Potter er som bekendt søger, og har til opgave at fange det gyldne lyn i quidditch. Fanger man lynet, får holdet 150 point og en mulig sejr. Det gyldne lyn er en super fed Harry Potter ting, som symboliserer sejr. Perfekt som gave til Harry Potter fans.

Dumbledores Krus​

Ikke mange kan sige at de har haft selveste Albus Dumbledores krus i hånden, en af de bedste troldmænd genem tiderne. Pokalkoppen er en replica af det krus Dumbledore skåler med i Hogwarts storsalen, i filmen Harry Potter og de vises sten. En detaljeret Harry Potter film rekvisit, som er en fantastisk gaveide til den dedikerede Harry Potter fan.

Hagrids Lanterne​

En replica af Rubeus Hagrids lanterne fra Harry Potter filmene. Lanternen fungerer som en rigtig lampe, og giver et hyggeligt lys. Perfekt som natlampe. En klassisk Harry Potter ting som vil gøre sig godt i en hver Harry Potter samling.

Harry Potter Bogholder - Hogwarts Express​

Hvilken bedre måde at holde styr på alle dine Harry Potter bøger, end med en Hogwarts Express bogholder? Sættet er håndmalet, og når du placere dien yndlings bøger i mellem dem, ligner det at Hogwarts toget kører igennem en tunnel. En fantastisk gave til Harry Potter fans.

Harry Potter Dagbog

Ligesom Ginny i Harry Potter og hemmelighedernes kammer, kan du nu skrive dine dybeste hemmeligheder i en af disse magiske Harry Potter dagbøger. Vælg mellem Hogwarts, Gryffindor, Slytherin og Hufflepuff. Kommer med metallås, i det symbol du vælger. Bøgerne kan selvfølgelig også bruges som en almindelig notesbog. En af de Harry Potter ting, en hver fan vil elske at modtage i gave.

Harry Potter Halstørklæde​r

På Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab, bærer eleverne tøj som repræsentere deres hus. Få her et halstørklæde til dit favorit Hogwarts hus, om det er Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff eller Slyrherin. Så er du klar til vinteren i bedste Harry Potter stil. Er du på udkig efter gode Harry Potter gaver til en fan, er et halsterklæde med yndlings Hogwarts huset en fremragende gaveide.

Harry Potter Kuglepen​

Få en Harry Potter kuglepen med dit yndlings Howgwarts hus. Kuglepennene har deres respektive hus maskot øverst, Gryffindors løve, Ravenclaws ørn og Hufflepuffs grævling. Figuren på toppen er belagt med sølv eller 24 karat guld. En eksklusiv Harry Potter kuglepen som kommer i en flot æske. Et must for en hver Harry Potter fan!

Harry Potter Notesbog​

Skriv dine noter ned i din yndlings Harry Potter notes bog. Vælg mellem forskellige temaer som Hogwarts, Deathly Hallows eller Free Dobby. Skulle du være en del af Hermiones SPEW gruppe, er sidst nævnte med husalften Dobby måske særlig attraktiv? Eller måske kender du en Harry Potter fan som skal starte i skole? I så fald er de flotte notesbøger her super gode gaveideer til hende/ham.

Harry Potter Pude​r

Få en lækker Harry Potter pude til sengen eller sofaen. Så kan du holder Harry Potter maraton og leve dig helt ind i den magiske verden. Vælg mellem designs med både Hogwarts, Hogwarts ekspressen og andre flotte modeller. En Harry Potter ting som en hver fan bør eje. Køb den til dig selv, eller i gave til en Harry Potter fan.

Harry Potter Sengetøj​

Nu kan du falde behageligt i søvn, uden at skulle bruge en søvn besværgelse. Harry Potter sengetøj i bomuld, både dynebetræk og hovedpudebetræk. Vælg mellem forskellige flotte designs. Med Hogwarts, Harry Potter og halvblodsprinsen og mange andre. En fantastisk gaveide til Harry Potter fans.

Harry Potter Sorteringshat Blyantsholder​

Skab en fortryllende stemning på dit skrivebord, med Harry Potter sorteringshat blyantholderen. Blyantholderen er lavet i porcelæn med en fin træbund. Brug den evt. til dine Harry Potter kuglepenne. En fin Harry Potter ting du kan give i gave eller til dig selv.

Harry Potter The Marauders Map​

En høj kvalitets kopi af the marauders map som kan ses i flere af Harry Potter filmene, hvor kortet vises præcis hvor en person er på Hogwarts. Kortet kan foldes ud, og har et kort af Hogwarts skolen. Kortet er 22 cm bred og 40 cm lang når det er lukket, og næsten 2 meter langt når det er foldet ud. En tro Harry Potter replica i fuld størrelse. En af de fedeste Harry Potter gaver til rigtige fans!