Magiske Harry Potter ting en hver fan bør eje

Harry Potter gaver – 50+ magiske Harry Potter ting 2022

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Accio fede Harry Potter ting! Harry Potter fortsætter med at være populært hos både børn, teenagere og voksne, og vi er vilde med det! Selvom det er flere år siden at både bog- og filmserien sluttede, bliver der forsat lavet masser at nye, fede Harry Potter ting og merchandise. Tag f.eks. en Harry potter julekalender, som er en af de mest populære julekalendere til børn

Den fortsatte popularitet er til dels, at der fortsat bliver bygget på Harry Potter verdenen. Senest med den nye filmtrilogi ’’Fantastiske skabninger og hvor de findes’’, og det nye længe ventede Harry Potter spil ’’Hogwarts Legacy’’ som kommer til PS5 og PC. Derudover er det selvfølgelig fordi, at fantasiserien er en helt fantastisk historie, som allerede er blevet en klassiker, og en af de mest kendte bogserier i verden.

Vi har her samlet 50+ magiske Harry Potter ting, som en hver rigtig fan bør eje. Artiklen er både til dig som er på udkig efter gode Harry Potter gaver til fans, og til dig som ér Harry Potter fan, og leder efter nyt fedt Harry Potter grej at tilføje til din samling. Du finder alt fra sjove Harry Potter spil til Harry Potter tryllestave. Og her taler vi ikke om legetøj, men derimod autentiske rekvisit replicaer, som anses som samlerobjekter.

Seje Harry Potter ting og gaver 2022

Harry Potter Polyjuice Potion Farveskiftende Lampe

En magisk Harry Potter lampe i form af en farvestrålende Polyjuice potion. Den magiske bryg lader dig forvandle til en hvilken som helst anden person, samtidig med at de pryder dit hjem og giver fortryllende lys! Passer perfekt ind i soveværelest såvel som på børneværelset.

Harry Potter Lampe - Det Gyldne Lyn

En super fed lampe som enhver Harry Potter fan vil elske! Det Gyldne lyn som skal fanges for at afslutte en Qudditch match. En sød lille lampe, som er flot både med og uden lys i.

Harry Potter usynlighedskappe

Når du tager denne Harry Potter usynlighedskappe på, og tager et billede med din mobil, ligner det at du er usynlig, nøjagtig ligesom det ville se ud havde du en rigtig usynlighedskappe. En genial gave til enhver lille HP fan!
Sammenlign priser

Harry Potter julestrømpe

Harry Potter julestrømpen er fyldt med fede Harry Potter gaver, du kan have det sjovt med i julen. Quizspil, notsbog og brevsæt er blot 3 af de 6 skønne HP gaver du finder i sokken. Dertil er der den dekorative Harry Potter julestrømpe, som jo er en hel gave i sig selv. Accio julestrømpe!

Harry Potter ølkrus og vinglas

Vil du gerne drikker butter beer eller hyldeblomst vin på bedste Harry Potter maner? Så er er disse Harry Potter ølkrus og vinglas det helt perfekte udstyr! Når du ikke bruger det til at drikke magiske drikke, er de super flotte at have stående som pynt. På billedet ser du krus og glas fra Gryffindor, men kan også fås med de andre huse fra Hogwarts.

Harry Potter Jelly Slugs

De berømte Jelly Slugs fra Harry Potter universet. Tør du prøve dem? Hvis ikke, så giv dem i gave til en rigtig Harry Potter fan.

Harry Potter interaktiv Hedwig

Har du nogensinde ønsket dig din helt egen Hedwig ugle? Det kan du få her, med den super smarte interaktive Hedwig. Hedwig her 15 realistiske lyde, tag hende op fra pinden, kæl med hende, leg med hendes næb og meget mere. En genial gave til den lille troldmand eller heks.

Harry Potter: Hogwarts Battle The Monster Box of Monsters

Hogwarts Battle The Monster Box of Monsters Harry Potter spillet er det perfekte brætspil for dig, som elsker den magiske verden og alt hvad der hører til den. Du kan spille som Harry, Ron, Hermione, Luna eller Neville, når du skal klare udfordringer og kæmpe mod monstre.

Harry Potter ludo spil

Det gode gamle klassiske ludo, dog piftet op med Harry Potter tema! Giv det til en som elsker Harry Potter, og som du ønsker at udfordre til et spil ludo.

Harry Potter umulig puslespil med 100 brikker

Harry Potter puslespillet er med 1000 brikker og i den svære kategori! Puslespillet har en masse portrætter af Harry Potter og mange af de andre karaktere fra universet. Her i blandt Dumbledore, Ron, Hermione og mange andre. Tør du tage udfordringen op?

Harry Potter Strømpejulekalender

Er du Harry Potter fan? I denne Harry Potter strømpejulekalender får du 12 par bløde sokker med Harry Potter motiver på. Vi bliver ofte nostalgiske i julen, og hygger lidt ekstra. Og hvad er hyggeligere end at side i den varme stue, og have Harry Potter film maraton i et par lækre Harry Potter strømper?

Harry Potter - Trouble Finds Me Premium Kuffert

Her får du ikke bare en gave, men mange gaver i den spændende kuffert. Den er fyldt med forskellige Harry Potter ting, her i blandt drikkeflaske, notesbog og nøglering. Selve kufferten er en fed gave i sig selv.

Harry Potter Gryde Farveskiftende Lampe

Gryden fra Professor Snapes potion timer syder og bobler med forskellige farver. En utrolig dekorativ lille lampe som giver et roligt lys. Perfekt til den hyggelige stue eller børneværelset.

Harry Potter Jelly Belly i Metalæske

Smag på lækre Harry Potter jelly beans, og få samtidig nogle flotte dekorative æsker. En æske med hver af de 4 Hogwarts Huse; Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw og Slytherin. Hvert hus har sin egen jelly beans smag.

Airpod-etui med Filmkarakterer

Pift dit Airpod eutui op, med en af disse fede etuier med filmkaraktere. Vælg mellem elskede favoritter som Harry Potter, Baby Yoda og Minions. En god lille gave til børn, teenagere såvel som barnlige sjæle.

Det Gyldne Lyn Statue​

En fantastisk flot statue af det gyldne lyn fra quidditch spillet. Harry Potter replicaen er støbt i metal, med sølv og 24 karats guldbelægning. Harry Potter er som bekendt søger, og har til opgave at fange det gyldne lyn i quidditch. Fanger man lynet, får holdet 150 point og en mulig sejr. Det gyldne lyn er en super fed Harry Potter ting, som symboliserer sejr. Perfekt som gave til Harry Potter fans.

Dumbledores Krus​

Ikke mange kan sige at de har haft selveste Albus Dumbledores krus i hånden, en af de bedste troldmænd genem tiderne. Pokalkoppen er en replica af det krus Dumbledore skåler med i Hogwarts storsalen, i filmen Harry Potter og de vises sten. En detaljeret Harry Potter film rekvisit, som er en fantastisk gaveide til den dedikerede Harry Potter fan.

Harry Potter og De Vises Sten Pragtudgave​

Så er den her - Harry Potter og de vises sten pragtudgaven. Designet og illustreret af forlaget Minalima. En helt speciel udgave af 1. bind i den fantastiske Harry Potter serie. De resterende bøger i serien, vil ligeledes udkomme i en pragtudgave. En af de bedste Harry Potter gaver! En udgave af Hary Potter og de vises sten, som en hver fan bør eje.

Hagrids Lanterne​

En replica af Rubeus Hagrids lanterne fra Harry Potter filmene. Lanternen fungerer som en rigtig lampe, og giver et hyggeligt lys. Perfekt som natlampe. En klassisk Harry Potter ting som vil gøre sig godt i en hver Harry Potter samling.

Harry Potter Bean Boozled Jelly Beans​

Smag på de interessante og kendte Harry Potter jelly beans, med både lækre og underlige smage. Smagene er blandt andet med vandmelon, skumfidus, og candyfloss. Men pas på, for der er også med råden æg, bræk, booger og regnorm! Tør du spise en jelly bean? Bare rolig, du får ikke stor lilla tunge eller store øre, ligesom Fred og Georges slik.

Harry Potter Bogholder - Hogwarts Express​

Hvilken bedre måde at holde styr på alle dine Harry Potter bøger, end med en Hogwarts Express bogholder? Sættet er håndmalet, og når du placere dien yndlings bøger i mellem dem, ligner det at Hogwarts toget kører igennem en tunnel. En fantastisk gave til Harry Potter fans.