Sølvbryllupsgave - super gode gaver til sølvbryllup

Sølvbryllupsgave 2024 – 75+ super gode gaver til sølvbryllup

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når man har 25 års bryllupsdag, så skal der fejres sølvbryllup. Og til sølvbryllup hører en masse skønne traditioner – så det er bestemt en dag, som er værd at fejre. Traditionerne indebærer blandt andet æresport, morgensang, bryllupsfest og selvfølgelig sølvbryllupsgaver til ægteparret.

For ægteparret føltes det garanteret ikke som om, der er gået 12,5 år siden de kunne fejre kobberbryllup, og familie og venner stod klar med kobberbryllupsgaver. Men tiden venter ikke på nogen – den går stærkt, og nu er det tid til endnu en fejring af parrets bryllupsdag.

Her får du inspiration til gode sølvbryllupsgave ideer – her i blandt sjove, kreative, personlige og anderledes gaver, til både ham, hende og som fælles gave til par.

De bedste ideer til sølvbryllupsgaver 2024

Metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema

Giv håndlavet metalfigur med bryllups- og kærlighedstema. En anderledes, unik og super personlig gave, som du kan give i bryllupsgave, som gave til din kæreste, kone, mand, eller hvem du ellers mener fortjener end sådan fantastisk kærligheds dekoration til hjemmet.

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Hyggelige hylder & møbler til hjemmet

Moderne og stilfulde opbevaringsløsninger og møbler fra Storage and Shelves. Disse hånslavede designmøbler er perfekte til at organisere hjemmet med stil.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Boligtilbehør fra Dottir

Dottir tilbyder smukt nordisk design til hjemmet. Perfekt til dem, der elsker skandinavisk æstetik og håndværk.

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Morsø kniv i rustfrit stål med gravering

Oplev skarphed kombineret med elegance med Morsø Foresta Santoku kniven. Dette mesterstykke af rustfrit stål er ikke blot et køkkenværktøj, men en fejring af kulinarisk kunst. En exceptionel gave til den passionerede kok.
Inkl. gratis gravering

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0

Le Feu Turtle Pizzaovn 2.0 giver dig mulighed for at lave dine ene lækre gourmet pizzaer derhjemme - mindst ligeså gode som fra pizzariaet! Pizzaovnen er en gasovn, og kan lave pizzaer på kun 60-120 sekunder.

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Lamper fra Lights Copenhagen

Opdag en verden af stemningsfuld belysning med Lights Copenhagen. Deres unikke og stilfulde lamper vil lyse ethvert rum op og skabe en hyggelig atmosfære. Perfekt til den designbevidste gave.
Spar op til 20% ved køb af flere

Airfryere fra Cosori - Kåret som Danmarks bedste airfryer

Airfryerne fra Cosori har både vundet priser og kan samtidig kalde sig Danmarks bedste airfryer, da de har vundet en airfryer bedst i test. Er du på udkig efter en god airfryer af super god kvalitet, så er Cosori airfryeren lige det du leder efter. Se deres udvalg af smarte modeller via linket.
10% rabatkode: GG10

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

Fotokalender - Lav din egen kalender med billeder

En fotokalender er en unik og personlig gave, der bringer glæde hele året. Perfekt til at huske særlige øjeblikke.

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Ægte Håndmalet Oliemaleri fra Foto

Gør dine minder til kunst med FototilMaleri. Upload dit yndlingsbillede og få det forvandlet til et smukt maleri. Perfekt til at bevare særlige øjeblikke og en unik gaveide til enhver lejlighed.

Laguiole Momuy Steakknive i Træ Gavekasse

Forkæl en kødelsker med et sæt elegante Laguiole Momuy steakknive præsenteret i en smuk træ gavekasse. Disse kvalitetsknive garanterer en fremragende skæreoplevelse og tilføjer stil til ethvert spisebord.

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Sorbetmaskine - Lav nemt din egen sorbet!

Med denne smarte køkkenmaskine, kan du lave din helt egen sortbetis. Den skal blot fyldes med frosne frugter som f.eks. jordbær, mango og ananas. Den perfekte gave til de som elsker sorbet is!

Svævende Glødepære

Tilføj et varmt og indbydende lys til dit hjem med denne svævende glødepære. Disse pærer giver et unikt udseende, der vil gøre enhver lampe eller lysekrone endnu mere speciel.

Laguiole - Traditionelt Håndværk & Eksklusiv Kvalitet

Besøg Laguiole for en autentisk oplevelse af fransk håndværk og kvalitet. Deres sortiment indeholder en række produkter, der er perfekte som gaver til dig selv eller til en, du holder af. Du finder bestik, champagnesabler, og mange flere eksklusive gaver i topkvalitet.

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

iRobot Roomba robotstøvsugere

iRobot Roomba robotstøvsugerne er nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet, og her får du dem oven i købet til en super god pris. Robotstøvsugeren støvsuger selv huset, det kan evt. være når du er på arbejde. Når den er færdig, vender den selv tilbage i ladestationen. En af de bedste gaver til de som gerne vil spare tid og arbejde!

Personlig plakat med ''vores sang''

Har du en sang med din partner som er ''jeres'' sang? Det kan være sangen der blev spillet første gang i mødtes, til jeres bryllup, eller blot en sang i begge godt kan lide. Så kan du her få lavet en personlig plakate med billede af jer samt ''jeres'' sang. Kan naturligvis også bruges hvis du har en sang med din veninde, mor, ven, eller hvilken som helst anden person du holder af.
10% rabatkode: genialegaver2024

Baileys Gaver (stort udvalg)

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Fizzics DraftPour Ølhane: Perfekt Skænkning Hver Gang

Forkæl din indre bartender med Fizzics DraftPour ølhane. Denne gadget sikrer, at dit øl altid er skænket til perfektion. En fantastisk gave til enhver ølentusiast.

Chokoladefontæne

Lad chokoladen flyde, og dyb jordbær, skumfiduser og andre lækre sager i den varme lækre chokolade. En chokoladefontæne er perfekt som en romantisk gave til kæresten, såvel til at bruge, til en hyggelig aften med hele familien.

Personlig fotobog med dine billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave som modtageren uden tvivl vil knuselske.

Laguiole Proptrækkere - Elegant & Funktionel

Disse proptrækkere fra franske Laguiole er den perfekte kombination af funktionalitet og elegance. De er lavet af høj kvalitetsmaterialer og præsenterer den klassiske Laguiole stil. En fantastisk gave til vinelskere. Se det flotte udvalg via linket.

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

Flotte Vingavesæt Til Vin Elskeren

Vingavesæt er en fantastisk værtindegave til hende såvel som ham. Så længe værtinden/værten elsker at drikke vin! Vælg mellem de mange flotte vingavesæt, med forskelligt vin tilbehør i. De fleste kommer i en flot æske, som egner sig perfekt som gaver generelt. Oplagt som værtindegave til jul og nytår.

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske.
10% rabatkode: Rabat10

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige
Henter...

Inspiration til de bedste sølvbryllupsgave ideer

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at vores yndlingstradition når det kommer til sølvbryllup, er gaverne. Er du tæt familiemedlem eller gode venner med parret som fejrer 25 års bryllupsdag, så er der tradition for at give en gave. Det gælder ligeledes hvis der holdes en bryllupsfest, og du er inviteret som gæst.

25 år som ægtepar er en fantastisk præstation, og det fortjener uden tvivl en fejring med maner. En god fejring indebærer som sagt også de bedste sølvbryllupsgaver. Lige præcis den del kan du få inspiration til her, blandt en lang række gode sølvbryllupsgave ideer som vi har fundet frem.

Ofte vil man give gaven som en fælles gave til ægteparret. Der er dog også nogle tilfælde, hvor den gives hver for sig. Det kan f.eks. være du vælger at give 2 gaver, en til ham og en til hende. Det kan også være, at du er en den ene del af parret som fejrer 25 bryllupsdag, og skal have fundet en god bryllupsdagsgave til din anden halvdel. Uanset om det det en sølvbryllupsgave til hende, ham, et vennepar eller dine forældre, vil du uden tvivl få god inspiration fra vores guide.

 

25 års bryllupsdag

Der er mange traditioner forbundet med sølvbryllup, og det at have 25 års bryllupsdag. Parrets venner og familie laver den kendte æresport. Den består typisk af en ramme dekoreret med gran, og øverst et hjerteformet skilt, hvor der f.eks. står tillykke, og har parrets navne og dato på.

Aftenen før selve bryllupsdagen, sætter familie og venner porten op foran ægteparrets dør, så den er klar til morgenen efter. Morgenen efter, på selve dagen, bliver der igen mødt op foran døren, hvor parret bliver sunget op, med morgensang og hornmusik. Parret kommer ud og står i døren, bliver fejret, og herefter bliver de fremmødte ofte inviteret ind på morgenmad og kaffe.

Har du købt en gave til sølvbryllupsparret, kan du passende give den ved samme lejlighed. Er i inviteret til en større fest senere, kan du også vælge at give den der.

   

Find den perfekte gave til sølvbryllup

At give gode bryllupsgaver, viser at du holder af parret. Særligt hvis det er en betydningsfuld og personlig sølvbryllupsgave. Det behøver dog ikke altid være en dyb følelsesmæssig gave, for at den er god. En sjov eller kreativ gaveide, kan sagtens gå hen og være den perfekte sølvbryllupsgave fra lige netop dig til dem. Særligt hvis du kan få kombineret det kreative med det personlige.

Uanset hvilken type gave du har besluttet dig for at give – og også hvis du slet ikke har besluttet dig endnu – kan du med stor sandsynlighed finde den perfekte gave på siden her. Der er nemlig ikke kun et stort udvalg af gaveideer, der er også en lang række forskellige kategorier og typer. Lige fra en flot sølvbryllupsgave skulptur, til de mere praktiske gaver til hjemmet, og alt her i mellem.  

 

Gode sølvbryllupsgaver til hende

For at finde den bedste sølvbryllupsgave til hende, skal du have forberedt dig lidt. Find ud af hvad hun mangler, hvad hun ønsker sig, og hvad hun kan lide. Er du manden som skal give en sølvbryllupsgave til konen, er det jo ingen sag. Her får du alligevel 3 af vores favorit gaveideer til hende:

 • Vægttæppe – Giv et stort flettet tæppe til hende. Vægttæppet er bøde varmt, super blødt og tungt. Alt der skal til, for at skabe det perfekte sofatæppe, som samtidig er dejligt beroligende at have på.
 • Fotobog med gode minder – Hvem vil ikke elske en fotobog med gode minder fra ens liv? En fotobog et en god personlig sølvbryllupsgave til hende. En gave som samtidig er sjov for dig som gavegiver at sætte sammen.
 • Et par flotte øreringe – Øreringe er en klassisk gave til kvinder. Er det en gave til konen du skal have fundet, er et par smukke øreringe altid et godt valg.

En god sølvbryllupsgave til ham

På 25 års bryllupsdagen giver konen naturligvis også en sølvbryllupsgave til manden. Er du på udkig efter gode gaveideer til din mand, får du her lidt hjælp. 25 år er lang tid, og du har sikker allerede givet ham massevis af skønne ting og sager gennem livet. Det kan derfor ikke komme som et chok, at der måske skal lidt ekstra gaveinspiration til. Det kan du få på vores liste ovenfor, eller blandt følgende 3 gaveideer til ham:

 • Læderforklæde med navn – Et læderforklæde er en rigtig fed gaveide. Og et læderforklæde med eget navn, så bliver det ikke meget federe! En både anderledes og personlig sølvbryllupsgave til ham, der kan lide at stå ved grillen om sommeren.
 • Champagnesabel – En champagnesabel er både super fed, sjov, elegant og eksklusiv. Den kombination udgør uden tvivl en af de bedste gaver til mænd du kan give – også til 25 års bryllupsdagen.
 • Whiskyglas med gravering – Når man fejrer sølvbryllup, er man ofte oppe i en alder, hvor man godt kan lide at nyde en lille whisky i ny og næ. Et par whiskyglas med gravering er derfor en oplagt gaveide til anledningen. En både personlig og kreativ bryllupsgave som uden tvivl bliver et hit.

Sølvbryllupsgave til par der har alt

Vi kender alle sammen parret som har alt. De har alle de klassiske dekorationer til hjemmet, alle de nye køkkenmaskiner, og garderoben fuld af tøj. Det er ofte svært at finde gaver til par som disse, men lang fra umuligt. Se blot 3 fremragende gaveideer her:

 • Sølvbryllups metalfigur – Giv en sølvbryllupsgave skulptur, i form af en håndlavet metalfigur. De fås i forskellige både sjove og traditionelle temaer – her i blandt også bryllupstema. En anderledes og unik gaveide, som de med stor sandsynlighed ikke har i forvejen.
 • En god oplevelsesgave til par – Gode oplevelser for 2 kan man altid bruge flere af. Derfor er en oplevelsesgave en fantastisk sølvbryllupsgave til par der har alt. Det kan være en gavekort til et romantisk spaophold, en weekend på et hotel eller et tilskud til en udlandsrejse sydpå.
 • En god vingave – En vingave i form af en lækker rødvin eller hvidvin – afhængig af hvad parret er til – er en fremragende gaveide. Selvom de har alt, kan de garanteret godt bruge en god rødvin eller et gavekort til en vinsmagning. Vinen kan føjes til vinsamlingen, og oplevelsen kan bruges på at nyde hinandens selskab.

Andre gode typer gaveideer til parret

Der findes ikke kun mange gode gaver til sølvbryllup, men også mange gode gavetyper. Er du på udkig efter gaveinspiration til forskellige typer af gaver til sølvbryllup, i stedet for specifikke gaveideer, kan du her få lidt inspiration:

 • Sjove sølvbryllupsgaver – Bryllupsgaver behøver ikke altid være fornemme og eksklusive. Du kan f.eks. sagtens give en sjov sølvbryllupsgave til mor og far, eller et vennepar i har kendt i mange år. Det sætter også lidt gang i festen, og giver helt sikkert nogle gode grin!
 • En kreativ sølvbryllupsgave – Er det dine forældre som kan fejre 25 års bryllupsdag, så kan du med fordel give en kreativ gave til dem. En kreativ sølvbryllupsgave fra børn kan være alt lige fra noget unikt i har fået specialfremstillet, til en hjemmelavet gave i har fundet på.
 • Morgengave til sølvbryllup – Som ægtepar der fejrer sølvbryllup, kan i vælge at give en morgengave til hinanden om morgenen. En morgengave må gerne være noget personlige eller romantisk, og skal helst af alt være en betydningsfuld gave.

Ønsker til sølvbryllup – et par gode gaveønsker

Er du og din partner det lykkelige par som kan fejre 25 års bryllupsdag, så skal i have fundet jer nogle gode sølvbryllup gaveønsker. Har i inviteret til fest, er det en god ide, at få lavet en ønskeliste. En ønskeliste med alle jeres sølvbryllups ønsker, som i kan give til gæsterne. På den måde hjælper i dem med gaveideerne, og i får samtidig noget i ønsker jer. Har i problemer med at fylde ønskesedlen ud, får i her et par gode gaveideer.

 • Flotte dekorationer til hjemmet i dansk design – Kay Bojesen figurer og Georg Jensen dekorationer er 2 gode eksempler på flotte ting til hjemmet i dansk design. Det kan være den klassiske Kay Bojesen abe, eller en Georg Jensen lysestage. Skriv en af dem, eller begge, på listen over jeres sølvbryllup gaveønsker.
 • Royal Copenhagen porcelæn – Der er ikke nogen tvivl om, at Royal Copenhagen porcelæn er utroligt flot. Samler i på porcelæn, kan i passende skrive de ting i mangler på ønskelisten.
 • Køkkenmaskiner – Er der en køkkenmaskine i har ønsket jer i lang tid, men aldrig har fået købt? Den kan være en ny kaffemaskine, en foodprocessor eller en smart køkken gadget.

Hvad giver man i sølvbryllupsgave?

Der er mange gode gaveideer, du kan give i sølvbryllupsgave. Her i blandt nogle af de mest populære; skulpturer, kaffemaskine, dekorationer til hjemmet i dansk design, og oplevelsesgaver. Dertil er både kreative, sjove og personlige gaver, også gode valgmuligheder.

 

Hvad giver man sin kone i sølvbryllupsgave?

Giv en romantisk eller betydningsfuld gave til din kone i 25 års bryllupsgave. Det kan være et gavekort til et romantisk hotelophold, et flot smykke med gravering eller en specialfremstillet fotocollage i kan hænge op derhjemme.

 

Hvad kan man ønske sig i sølvbryllupsgave?

Du kan som sådan ønske dig lige hvad du vil. Dog er gavekort til oplevelser, køkkenapparater samt andre ting til hjemmet nogle af de mest populære gaveønsker til sølvbryllupper.

 

Hvad skal man give sine forældre i sølvbryllupsgave?

I sølvbryllupsgave til forældre, er det oplagt at give en personlig eller betydningsfuld gave. Det kan være en fotocollage af familien, en personlig fotobog fyldt med minder, eller en personlig stjernehimmel plakat. Det kan også være noget du ved de har ønsket sig i lang tid, men aldrig fået købt, af den ene eller anden grund.

 

Hvornår åbnes sølvbryllupsgaver?

Får i gaverne til festen, åbnes de typisk i løbet af aftenen, så gæsterne kan se, hvad i har fået. Er det derimod en morgengave, som i som ægtepar giver indbyrdes til hinanden om morgenen, åbnes den med det samme.

Denne artikel er anmeldt af Helle B. Petersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne