Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Sølvbryllupsgave - super gode gaver til sølvbryllup

Sølvbryllupsgave 2021 – 75+ super gode gaver til sølvbryllup

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Når man har 25 års bryllupsdag, så skal der fejres sølvbryllup. Og til sølvbryllup hører en masse skønne traditioner – så det er bestemt en dag, som er værd at fejre. Traditionerne indebærer blandt andet æresport, morgensang, bryllupsfest og selvfølgelig sølvbryllupsgaver til ægteparret.

For ægteparret føltes det garanteret ikke som om, der er gået 12,5 år siden de kunne fejre kobberbryllup, og familie og venner stod klar med kobberbryllupsgaver. Men tiden venter ikke på nogen – den går stærkt, og nu er det tid til endnu en fejring af parrets bryllupsdag.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at vores yndlingstradition når det kommer til sølvbryllup, er gaverne. Er du tæt familiemedlem eller gode venner med parret som fejrer 25 års bryllupsdag, så er der tradition for at give en gave. Det gælder ligeledes hvis der holdes en bryllupsfest, og du er inviteret som gæst.

Her får du inspiration til gode sølvbryllupsgave ideer – her i blandt sjove, kreative og personlige gaver, til både ham, hende og som fælles gave til par.

Indholdsfortegnelse over sølvbryllupsgaver

De bedste ideer til sølvbryllupsgaver 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Polaroid Instantkamera

Fang øjeblikket, og gør mindet til fysiske minder med dette fede Polaroid Now Instantkamera. Kameraet har både dobbelteksponeringstilstand, indbygget blitz, selvudløser og mange andre smarte funktioner.

Fra: 1.019,00 DKK

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.

Fra: 499,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Romantisk slotsophold for 2 (6 valgmuligheder)

Inviter din eneste ene med på et romantisk slotsophold for 2. Vælg mellem 6 lokationer i Danmark. Perfekt til det forelskede kærestepar såvel som parret der fejre sølvbryllup eller anden bryllupsdag.

Fra: 2.180,00 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Svanen Figuren – Kåret til Årets Figur 2021

Svanen figuren er fremstillet i mahogni træ med messing fod og er 12,5 cm høj. Det et en stilfuld dekoration som passer ind i det moderne såvel som hyggelige hjem. Figuren er kåret som ”Årets figur” 2021 af Bolig Magasinet

Fra: 849,00 DKK

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod er 10 cm høj, og en super flot dekoration til det moderne hjem. Træets struktur gør at alle figure er unikke, og giver samtidig et flot spil.

Fra: 649,00 DKK

Kærlighedsskulpture i bronze

Giv en flot skultur i bronze som symboliserer kærlighed og romantik. Vælg mellem de mange skønne modeller som bl.a. ”Hjerter mødes”, ”Fly me to the moon”, og ”Side by side”. En anderledes og personlig gaveide, som bl.a. egner sig perfekt til bryllup. BEMÆRK at mange af figurerne kun bliver lavet i 99 eksemplare. De er i et begrænset antal, så du får en figur, som ikke mange andre har.

Fra: 1.000,00 DKK

Karikaturtegning til sølvbryllup efter dine fotos

Giv en karikaturtegning i 25 års brullupsgave til det lykkelige par. En sølvbryllupsgave må gerne være personlig, betydningsfuld og sjov – alt det er en karikaturtegning! En super god gave såvel som et sjovt og festligt indslag.

Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag. FÅ 20% RABAT MED KODEN: 278016

Fra: 187,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.

Fra: 289,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 189,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Fra: 200,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.

Fra: 299,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.

Fra: 42,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!

Fra: 99,00 DKK

Georg Jensen Damask Sengetøj​

Det luksuriøse sengetøj fra Georg Jensen Damsask i AGER design, er vævet af 100% egyptisk kæmmet bomuld. Det lækre sengetøj fås i forskellige flotte farver og mønstr. En af de luksus gaver til hende, som uden tvivl får hende til at sove som en drøm.

Fra: 1.000,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Fra: 279,00 DKK

Stort hjerte af roser som aldrig visner

Giv kæresten et kæmpe hjerte af roser som aldrig visner. En romantisk gave som uden tvivl rammer lige i hjertet. Oplagt som valentinsgave.

Fra: 179,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.

Fra: 109,00 DKK

Wellness Ophold For 2 Personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.

Fra: 1.499,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.

Fra: 299,00 DKK

Verdens bedste hvidløgspresser

Denne smarte hvidløgspresser er ikke kun vanvittig god til at presse hvidløg – den skraber også sig selv ren og sender de overskydende rester direkte til skraldespanden. Aldrig mere bøvl med at vaske hvidløgspresseren!

Fra: 259,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Inspiration til de bedste sølvbryllupsgave ideer

25 år som ægtepar er en fantastisk præstation, og det fortjener uden tvivl en fejring med maner. En god fejring indebærer naturligvis også de bedste sølvbryllupsgaver. Lige præcis den del kan du få inspiration til her, blandt en lang række gode sølvbryllupsgave ideer som vi har fundet frem.

Ofte vil man give gaven som en fælles gave til ægteparret. Der er dog også nogle tilfælde, hvor den gives hver for sig. Det kan f.eks. være du vælger at give 2 gaver, en til ham og en til hende. Det kan også være, at du er en den ene del af parret som fejrer 25 bryllupsdag, og skal have fundet en god gaveide til din anden halvdel. Uanset om det det en sølvbryllupsgave til hende, ham, et vennepar eller dine forældre, vil du uden tvivl få god inspiration fra vores guide.

 

25 års bryllupsdag

Der er mange traditioner forbundet med sølvbryllup, og det at have 25 års bryllupsdag. Parrets venner og familie laver den kendte æresport. Den består typisk af en ramme dekoreret med gran, og øverst et hjerteformet skilt, hvor der f.eks. står tillykke, og har parrets navne og dato på.

Aftenen før selve bryllupsdagen, sætter familie og venner porten op foran ægteparrets dør, så den er klar til morgenen efter. Morgenen efter, på selve dagen, bliver der igen mødt op foran døren, hvor parret bliver sunget op, med morgensang og hornmusik. Parret kommer ud og står i døren, bliver fejret, og herefter bliver de fremmødte ofte inviteret ind på morgenmad og kaffe.

Har du købt en gave til sølvbryllupsparret, kan du passende give den ved samme lejlighed. Er i inviteret til en større fest senere, kan du også vælge at give den der.

  

Find den perfekte gave til sølvbryllup

At give gode bryllupsgaver, viser at du holder af parret. Særligt hvis det er en betydningsfuld og personlig sølvbryllupsgave. Det behøver dog ikke altid være en dyb følelsesmæssig gave, for at den er god. En sjov eller kreativ gaveide, kan sagtens gå hen og være den perfekte sølvbryllupsgave fra lige netop dig til dem. Særligt hvis du kan få kombineret det kreative med det personlige.

Uanset hvilken type gave du har besluttet dig for at give – og også hvis du slet ikke har besluttet dig endnu – kan du med stor sandsynlighed finde den perfekte gave på siden her. Der er nemlig ikke kun et stort udvalg af gaveideer, der er også en lang række forskellige kategorier og typer. Lige fra en flot sølvbryllupsgave skulptur, til de mere praktiske gaver til hjemmet, og alt her i mellem.  

 

Gode sølvbryllupsgaver til hende

For at finde den bedste sølvbryllupsgave til hende, skal du have forberedt dig lidt. Find ud af hvad hun mangler, hvad hun ønsker sig, og hvad hun kan lide. Er du manden som skal give en sølvbryllupsgave til konen, er det jo ingen sag. Her får du alligevel 3 af vores favorit gaveideer til hende:

 • Vægttæppe – Giv et stort flettet tæppe til hende. Vægttæppet er bøde varmt, super blødt og tungt. Alt der skal til, for at skabe det perfekte sofatæppe, som samtidig er dejligt beroligende at have på.
 • Fotobog med gode minder – Hvem vil ikke elske en fotobog med gode minder fra ens liv? En fotobog et en god personlig sølvbryllupsgave til hende. En gave som samtidig er sjov for dig som gavegiver at sætte sammen.
 • Et par flotte øreringe – Øreringe er en klassisk gave til kvinder. Er det en bryllupsgave til konen du skal have fundet, er et par smukke øreringe altid et godt valg.

En god sølvbryllupsgave til ham

På 25 års bryllupsdagen giver konen naturligvis også en sølvbryllupsgave til manden. Er du på udkig efter gode gaveideer til din mand, får du her lidt hjælp. 25 år er lang tid, og du har sikker allerede givet ham massevis af skønne ting og sager gennem livet. Det kan derfor ikke komme som et chok, at der måske skal lidt ekstra gaveinspiration til. Det kan du få på vores liste ovenfor, eller blandt følgende 3 gaveideer til ham:

 • Læderforklæde med navn – Et læderforklæde er en rigtig fed gaveide. Og et læderforklæde med eget navn, så bliver det ikke meget federe! En både anderledes og personlig sølvbryllupsgave til ham, der kan lide at stå ved grillen om sommeren.
 • Champagnesabel – En champagnesabel er både super fed, sjov, elegant og eksklusiv. Den kombination udgør uden tvivl en af de bedste gaver til mænd du kan give – også til 25 års bryllupsdagen.
 • Whiskyglas med gravering – Når man fejrer sølvbryllup, er man ofte oppe i en alder, hvor man godt kan lide at nyde en lille whisky i ny og næ. Et par whiskyglas med gravering er derfor en oplagt gaveide til anledningen. En både personlig og kreativ bryllupsgave som uden tvivl bliver et hit.

Sølvbryllupsgave til par der har alt

Vi kender alle sammen parret som har alt. De har alle de klassiske dekorationer til hjemmet, alle de nye køkkenmaskiner, og garderoben fuld af tøj. Det er ofte svært at finde gaver til par som disse, men lang fra umuligt. Se blot 3 fremragende gaveideer her:

 • Sølvbryllups metalfigur – Giv en sølvbryllupsgave skulptur, i form af en håndlavet metalfigur. De fås i forskellige både sjove og traditionelle temaer – her i blandt også bryllupstema. En anderledes og unik gaveide, som de med stor sandsynlighed ikke har i forvejen.
 • En god oplevelsesgave til par – Gode oplevelser kan man altid bruge flere af. Derfor er en oplevelsesgave en fantastisk sølvbryllupsgave til par der har alt. Det kan være en gavekort til et romantisk ophold, en weekend på et hotel eller et tilskud til en udlandsrejse sydpå.
 • En god vingave – En vingave i form af en lækker rødvin eller hvidvin – afhængig af hvad parret er til – er en fremragende gaveide. Selvom de har alt, kan de garanteret godt bruge en god rødvin. Enten til at føje til vinsamlingen, eller til at nyde i hinandens selskab.

Andre gode typer gaveideer til parret

Der findes ikke kun mange gode gaver til sølvbryllup, men også mange gode gavetyper. Er du på udkig efter gaveinspiration til forskellige typer af gaver til sølvbryllup, i stedet for specifikke gaveideer, kan du her få lidt inspiration:

 • Sjove sølvbryllupsgaver – Bryllupsgaver behøver ikke altid være fornemme og eksklusive. Du kan f.eks. sagtens give en sjov sølvbryllupsgave til mor og far, eller et vennepar i har kendt i mange år. Det sætter også lidt gang i festen, og giver helt sikkert nogle gode grin!
 • En kreativ sølvbryllupsgave – Er det dine forældre som kan fejre 25 års bryllupsdag, så kan du med fordel give en kreativ gave til dem. En kreativ sølvbryllupsgave fra børn kan være alt lige fra noget unikt i har fået specialfremstillet, til en hjemmelavet gave i har fundet på.
 • Morgengave til sølvbryllup – Som ægtepar der fejrer sølvbryllup, kan i vælge at give en morgengave til hinanden om morgenen. En morgengave må gerne være noget personlige eller romantisk, og skal helst af alt være en betydningsfuld gave.

Ønsker til sølvbryllup – et par gode gaveønsker

Er du og din partner det lykkelige par som kan fejre 25 års bryllupsdag, så skal i have fundet jer nogle gode sølvbryllup gaveønsker. Har i inviteret til fest, er det en god ide, at få lavet en ønskeliste. En ønskeliste med alle jeres sølvbryllups ønsker, som i kan give til gæsterne. På den måde hjælper i dem med gaveideerne, og i får samtidig noget i ønsker jer. Har i problemer med at fylde ønskesedlen ud, får i her et par gode gaveideer.

 • Flotte dekorationer til hjemmet i dansk design – Kay Bojesen figurer og Georg Jensen dekorationer er 2 gode eksempler på flotte ting til hjemmet i dansk design. Det kan være den klassiske Kay Bojesen abe, eller en Georg Jensen lysestage. Skriv en af dem, eller begge, på listen over jeres sølvbryllup gaveønsker.
 • Royal Copenhagen porcelæn – Der er ikke nogen tvivl om, at Royal Copenhagen porcelæn er utroligt flot. Samler i på porcelæn, kan i passende skrive de ting i mangler på ønskelisten.
 • Køkkenmaskiner – Er der en køkkenmaskine i har ønsket jer i lang tid, men aldrig har fået købt? Den kan være en ny kaffemaskine, en foodprocessor eller en smart køkken gadget.

Hvad giver man i sølvbryllupsgave?

Der er mange gode gaveideer, du kan give i sølvbryllupsgave. Her i blandt nogle af de mest populære; skulpturer, kaffemaskine, dekorationer til hjemmet i dansk design, og oplevelsesgaver. Dertil er både kreative, sjove og personlige gaver, også gode valgmuligheder.

 

Hvad giver man sin kone i sølvbryllupsgave?

Giv en romantisk eller betydningsfuld gave til din kone i 25 års bryllupsgave. Det kan være et gavekort til et romantisk hotelophold, et flot smykke med gravering eller en specialfremstillet fotocollage i kan hænge op derhjemme.

 

Hvad kan man ønske sig i sølvbryllupsgave?

Du kan som sådan ønske dig lige hvad du vil. Dog er gavekort til oplevelser, køkkenapparater samt andre ting til hjemmet nogle af de mest populære gaveønsker til sølvbryllupper.

 

Hvad skal man give sine forældre i sølvbryllupsgave?

I sølvbryllupsgave til forældre, er det oplagt at give en personlig eller betydningsfuld gave. Det kan være en fotocollage af familien, en personlig fotobog fyldt med minder, eller en personlig stjernehimmel plakat. Det kan også være noget du ved de har ønsket sig i lang tid, men aldrig fået købt, af den ene eller anden grund.

 

Hvornår åbnes sølvbryllupsgaver?

Får i gaverne til festen, åbnes de typisk i løbet af aftenen, så gæsterne kan se, hvad i har fået. Er det derimod en morgengave, som i som ægtepar giver indbyrdes til hinanden om morgenen, åbnes den med det samme.

Denne artikel er anmeldt af Helle B. Petersen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.