Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vanvittigt fede adventsgaver til teenager

35+ Vanvittigt Fede Adventsgaver Til Teenager 2020

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

At give adventsgaver, er en fantastisk juletradition, som de fleste danske familier følger. Den er efterhånden ligeså almindelig, som det at tænde lysene i adventskransen hver søndag i advent. Her giver vi især adventsgaver til børn og teenagere, men også nogle gange til hinanden voksne i mellem. Adventsgaverne består af 4 gaver i løbet af julen – én for hver søndag i advent. De 4 adventsgaver er typisk små til mellemstore gaver i prisen 50-300 kr.

Søger du inspiration til gaveideer til adventsgaver til teenager, kan jeg glæde dig med at vi har lavet en udførlig liste til dig. Nemlig en liste over vanvittigt fede adventsgaver til teenager 2020. På listen finder du både fede, søde, sjove og generelt bare super gode adventsgaver til teenagere. Både gaver til teenagepiger og gaver til teenagedrenge, i en masse forskellige kategorier. Her i blandt adventsgaver med juletema, slik, fede gadgets og tøj. Der er endda adventskalendere til teenagere, så alle 4 adventsgaver er pakket og klar på en gang.

Hop direkte til adventsgave kategorien…

Bedste Adventsgaver til teenager
Bedste
Adventsgaver til teenagepiger
Teenagepiger
Adventsgaver til teenagedrenge
Teenagedrenge
Under 100 kr.
Adventskalendere

Efter du har tjekket listen, har du forhåbentlig for inspiration til gode ideer til adventsgaver til teenagere. Hvis du har brug for endnu mere inspiration til gode gaveideer til advent, kan du yderligere tjekke listen med adventsgaver til ham og hende ud. God jul og god fornøjelse!

Skal du også bruge adventsgaver til børn? Se også vores listen over Vanvittigt Gode Adeventsgaver Til Børn.

Indholdsfortegnelse over adventsgaver til teenagere

De bedste adventsgaver til teenager 2020

Stor Julestrømpe Med Slik

Denne store julesrømpe fyldt med slik, er en af de super gode adventsgaver til teenagere, som du ikke kan gå galt i byen med. Der er ca. 1 kg slik i julestrømpen. Bl.a. toblerone, toffifee, riesen chokolade og en masse lækkert lakrids. Hvis du giver den i adventsgave til teenageren den 1. advent, er der juleslik til hele december måned. 

Chili Klaus Last Man Standing Spil

Chili Klaus last man standing spillet, er ikke et spil for tøsedrenge! Her gælder det om at nå rundt og samle point. Du får point ved at spise de vanvittigt stærke chili kugler! Hver beredt på blod, sved og tårer når du går i gang med spillet. Er du mand eller mus? Et super sjovt og anderledes spil. Afgjort en af de bedste adventsgaver til teenager 2020!

Fede Julesweatere

Hvilken bedre adventsgave til teenageren end en fed julesweater? Tjek det store udvalg. Der er både klassiske, anderledes og sjove julesweatere. Giv den som en af de første adventsgaver, og teenageren kan stolt bære den flotte julesweater hele julen igennem. Her får du samtidig juletrøjerne til de bedste priser i Danmark. En af de sjove adventsgaver til teenagere, som er et must!

Flying Puck Spil

Flying Puck spillet, er den perfekte kombination af hockey og curling. Spillet går ud på at skyde pucken over på modstanderens side, og ned i hullet, ved hjælp af et elastik. Et super sjovt spil, til at få ventetiden til juleaften til at gå lidt hurtigere. En af de sjove adventsgaver til teenageren, som helt sikkert bliver et hit.

Personliggjort Toblerone

Kan teenageren du leder efter adventsgave til, lide toblerone? Nu kan du give ham eller hende en personliggjort toblerone, hvor du bestemmer beskeden på pakken. Det kunne f.eks. være ”Glædelig 1. advent”. Tobleronen er på hele 360 gram. Et stort, lækkert stykke julechokolade, som egner sig perfekt som en af de 4 adventsgaver til teenager.

Pick Your Poison Spil

Pick Your Poison er et ”would your rather…?” spil, eller på dansk ”hvad vil du helst…?”. Du skriver selv situationerne ned, så de kan være så sjove og vanvittge som jeres grænser går. I kan tilmed lave en jule version. Et super sjovt spil for venner og familie. En af de sjove adventsgaver til teenager 2020, som kan bruges hele året.

LED Sko Med Fiber Optisk Lys

De fede sko har LED lys med hele 7 forskellige farver og tilstande. En vanvittig fed adventsgave til teenageren, som både drenge og piger kan bruge. Skoene fås samtidig i stort set alle størrelser fra barn til voksen. Med sådan et par sko har du sikret dig præmien for årets fedeste sneakers.

Powerbank

Alle teenagere i dag bør have en powerbank. Deres mobil er vigtigere for den end nogensinde før, og en god powerbank er en lille forsikring for, at den ikke går død. Vælg mellem powerbanks i mange forskellige størrelser, styrker og faver – alt efter hvad teenageren du leder efter adventsgave til har brug for. Alt i alt en af de bedste adventsgaver til teenager 2020.

Mundbind Med Lys

Hvis mundbind alligevel skal bruges, hvorfor så ikke gøre det med stil? Her får du et sort mundbind med firberoptisk lys i, hele 7 forskellige slags som du kan skifte mellem på en knap. Filteret kan skiftes ud, så mundbindet kan bruges igen og igen. Måske det fedeste mundbind du kan få. En af de gode adventsgaver til teenageren som samtidig er en praktisk gave.

Julehuer Med LED-Lys

Kan du heller ikke få julelys nok? Så er de søde julehuer med LED lys lige noget for dig! Vælg mellem mange sjove juledesigns, både med snemand, rudolf, hund og mange flere. En af de fede adventsgaver til teenager som de helt sikkert vil elske! Køb evt. en forskellig julehue til hele familien, og lys den gode julestemning op sammen.

Chips- og Dipskål

Med denne smarte 2-i-1 chips- og dipskål. kan du nemt holde styr på dine snacks. Perfekt adventsgaver til gameren, eller til teenageren der blot er vild med chips og dip, om det der den klassiske creme fraiche, guacamole eller noget helt tredje. En adventsgave til teenageren der er både sjov og brugbar.

Star Wars Baby Yoda Krus

Kender du en teenager, som ikke kan få nok af den søde Baby Yoda? Også kendt som The Child fra Star Wars serien The Mandalorian. Her kan du få et Star Wars Baby Yoda krus – perfekt til at kop varm julekakao. En af de bedste adventsgaver til teenageren der er Star Wars fan.

Skærmforstørrer til Mobiltelefon

Denne smarte gadget til mobiltelfoner, kan forstørre din smartphones skærm. Sæt din smartphone op ad holderen, og skærmen bliver forstørret. Super nemt, og helt perfekt til at se film eller Youtube fra mobilen. En af de sejeste adventsgaver til teenagere 2020.

Gode adventsgaver til teenagepiger 2020

Flerfarvede Pels Slippers

De flerfarvede pels slippers er både lækre og bløde. Helt perfekt som hjemmesko både til julen og resten af året. De flotte pels slippers fås også i flere farver. Her i blandt sort, lille, grøn og pink. En af de gode adventsgaver til teenagepiger, som helt sikker bliver et af de helt store julegavehits i år!

Snekugle - Summerglobe

Her er et anderledes stykke julepynt, som samtidig kan bruges som dekoration til teenageværelset resten af året. I stedet for snekugler, er det her ”summglobes” eller summerkugler. De fås med ispind, vandmelon, regnbue og mange andre sjove designs. En af de sjove adventsgaver til teenagepiger, som pynter på teenageværelset hele året.

Lama Powerbank

Er en almindelig powerbank for kedelig? Hvad så med en super sød lama powerbank? Powerbanken giver ca. en fuld opladning til mobilen. Hvis du leder efter søde adventsgaver til teenagepigen, så er lama powerbanken et super godt valg.

Modetøj Til En 50'er

Hos Just Fifty kan du købe billigt modetøj til kvinder og teenagepiger for kun 50 kr. pr. tøjdel. Vælg mellem smukke bluser, jakker, cardigans og kjoler. Udvalget af modetøj er perfekt som gode og billige adventsgaver til teenagepiger. Køb evt. alle 4 adventsgaver, og få den del af juleindkøbet klaret nemt og hurtigt. Og så for kun 200 kr.! Måske du kan finde en lille julegave til dig selv også?

Cupcake Socks

På udkig efter søde adventsgaver til teenagepiger? Så er cupcake socks det helt perfekte valg! De bløde strømper er rullet sammen så de ligner en cupcake, og er samtidig pakken ind i en flot gaveæske. Dertil følger der en god cupcake opskrift med! En af de gode adventsgaver til teenagepigen, hun helt sikkert vil elske.

Personlige Stjernetegs Plakater

En plakat med hendes stjernetegn vil uden tvivl pynte fint på teenageværelset. Vælg mellem flere forskellige flotte plakat designs. Enten med tekst som fortæller om stjernetegnets karaktertræk, eller at selve stjernebilledet. Fås med løven, tyren, fisken og alle de andre stjernetegn. Uden tvivl af de bedste personlige adventsgaver til teenagepiger.

Nike Elemental Rygsæk i Pink

En super fed Nike rygsæk til teenagepiger i pink. Tasken har et sporty look, men kan både bruges til skolen, ture og selvfølgelig til sport. Der medfølger penalhus som kan hæftes af og på. Den smarte rygsæk fås også i sort og cargo. En af de fede adventsgaver til teenagepiger, som samtidig er praktisk.

Panda Coin Bank

Panda coin bank er en af de sjove adventsgaver til teenager, som samtidig er super sød. Panda coin bank fungerer som en sparegris. Læg dine mønter eller sedler oven på boksen, og pandaen kommer frem og snupper pengene. Boksen er også med lyd. En af de mere anderledes ideer til adventsgaver, som teenageren ikke regner med at få!

Pilgrim Smykker Bestsellere

Alle teenagerpiger er vilde med smykker. Derfor er smykker naturligvis også fantastiske som adventsgaver til hende. Pilgrim har et stort udvalg af kvalitets smykker til super gode priser. Se her nogle af deres bestsellere, som bl.a. består af flotte øreringe, ringe og halskæder. De fleste smykker kan fås i både sølv og guldbelagt.

Gode adventsgaver til teenagedrenge 2020

HUBSAN X4 Plus Mini Drone

Rigtig mange teenagedrenge har skrevet drone på juleønskelisten i år. Hubsan X4 Plus Mini dronen er den perfekte begynder drone, til drenge der gerne vil i gang med drone flyvning. På trods af den super lave pris, har dronen stadig egenskaber som normalt kun ses hos de dyrere droner. En af de gode adventsgaver til teenagedrenge, han helt sikker vil elske at modtage adventssøndag.

Mini Donut Maker

Mini donut makeren fungere præcis ligesom når du laver vafler med et vaffeljern. Her laver du blot donuts i stedet! En helt igennem genial opfindelse, og en af de bedste ideer til adventsgaver til teenagere der elsker donuts. Mini donut makeren kan lave op til 7 minidonuts ad gangen. Mums!

 

Gamers Loot Boks

Køb en loot boks med alt det fede gamer merchandise du kan drømme om. Det er forskellige hvad der er i de spændende bokse, men kan være alt fra t-shirts, til funko pop figurer, til gavekort og engergidrikke. Sagt på en anden måde, alt det fede gamer grej som teenagedrenge elsker! En af de fede adventsgaver til teenagedrenge, som egner sig perfekt til gameren.

iDventure The Cluebox

I iDventure the cluebox, skal du løse en masse små gåder og puslespil, for at komme til næste skridt. Du får små ledetrøde undervejs, som hjælper dig på vej. Nærmest ligesom et escaperoom i en boks! Hvis han har svært ved at få tiden til at gå til juleaften, så er denne cluebox den helt rigtige adventsgave til ham. Her får teenagedrengen både tiden til at gå, og testet sin IQ!

Gamer Plakater

De fleste teenagedrenge holder af at spille computer eller konsol en gang i mellem. Om det der PC, Playstation eller Xbox. Hvis du er på udkig efter gode adventsgaver til teenagedrengen som elsker at game, er en af disse fede gamer plakater et fremragende valg. Tjek de mange flotte designs, der er noget for en hver gamer type.

Le Baiser T-shirt

Le Baiser t-shirts er nogle af de mest populære t-shirts til teenagedrenge. Hvis han ikke allerede har en, kan du roligt give ham den i gave på en af de 4 adventssøndage. En af de gode adventsgaver til teenagedrenge som er en sikker vinder. T-shirten er i et enkelt design og fås bl.a. i sort, blå og hvid.

Boksebold Til Skrivebordet

Søger du inspiration til gode adventsgaver, til en teenager der har brug for at afreagere lidt nogle gange? Det kunne f.eks. være når han gamer. Denne boksebold til skrivebordet er en af de sjove adventsgaver til teenagedrenge, som han garanti vil få meget glæde af. Boksebolden sidder fast på bordet med en klæbende gummibund, og bliver siddende når den får en lige højre!

Billige adventsgaver til under 100 kr.

Fede Sokker Med Tema

Sokker er altid en klassiker når vi snakker julegaver og adventsgaver til teenager! Men hvorfor ikke spice gaven lidt op i år? Giv teenageren et par fede sokker med tema. F.eks. Super Mario, Fortnite eller superhelte som batman og superman. De fede sokker er uden tvivl en af de sjoveste billige adventsgaver til teenager 2020.

Airpod Case Cover

Hvis du leder efter billige adventsgaver til under 100 kr., så er de søde airpod case covers her et oplagt valg. Vælg mellem jordbær, avokado, vandmelon og lime. En af de små søde adventsgaver til teenager, som er perfekt som gaveide hvis han/hun eller har et par airpods.

 

Bambus Økse Pizzaskærer

Teenagere elsker pizzaer! Hvorfor ikke give teenageren hans helt egen private pizzaskærer som ligner en økse? En af de sjove og billige adventersgaver til teenager, som han helt sikkert ikke regnede med at få. Måske i skal have pizza den advents søndag han modtager den?

 

Løbearmbånd Til Smartphones

Mange teenagere dyrker en eller anden form for sport. Om det er træning, løb eller noget helt trejde. Hvis du leder efter billige adventsgaver til teenageren som dyrker sport, er et løbearmbånd til smartphones en super god gaveide. Armbåndet er både vandafvisende, støvafvisende og passer til alle smartphones og iPhones.

Adventskalender til teenagere 2020

Almuegaardens Adventskalender

Almuegaardens adventskalender er perfekt til teenageren med den søde tand. Adventskalenderen har 4 låger, en til hver sødan i advent. Bag hver låge finder du enten en pose bolcher eller lakridser fra Almuegaarden.

By Stine Winther Adventskalender

By Stine Winther adventskalenderen 2020 indeholder 4-6 smykker og accessories til en værdi af 600 kr. En fantastisk adventskalender til teenagepigen, som elsker smykker. Der er samtidig gode penge at spare, og adventsgaverne kommer allerede pakket ind. Nemmere bliver det ikke!

Adventskalender Med Slik

I denne lækre slik adventskalender, får du alt det bedste slik i hver deres kategori. Der er lakrids fra Bülow, chokolade fra Summerbird, vingummier fra Wally & Whiz og karameller fra Karammeleriet. Den ultimative slik adventskalender til teenager 2020! Så er der lækkert juleslik til hele julen.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Adventsgaver til unge mennesker

Hvad giver man i adventsgaver til unge mennesker og teenagere? Dette kan være svært at finde på gode gaveideer til teenagere. De er i en alder, hvor de er lige i mellem det at være barn, og det at være voksen. Det betyder, at adventsgaverne ikke må være for barnlige, men heller ikke for voksne og kedelige. Her er vores bud på de bedste typer adventsgaver til unge mennesker:

  • Sjove adventsgaver – Sjove adventsgaver til teenager er altid et hit. Det kan indebære sjove gadgets, en sjov julesweater eller et sjovt spil der kan spilles med familie og venner. Tjek f.eks. det sjove spil ’’Pick your poison’’ eller iDventure The Cluebox gadget, som du begge finder på listen ovenfor.

  • Søde adventsgaver – Søde adventsgaver henvender sig mest til teenagepiger, men kan også i nogle tilfælde være en fremragende gaveide til drenge. Se bl.a. de søde julehuer, lama powerbanken, Panda coin bank og de søde airpod cases, som er nogle af de absolut sødeste adventsgaver til teenager vi har på listen.

  • Fede adventsgaver – Fede adventsgaver til teenager, er essensen af artiklen her. Derfor er der selvfølgelig masser af fede gaveideer at finde i den kategori. Dronen, pels slippers, loot boksen og skoene med LED lys, er dog nogle af de absolut fedeste!

Hvad giver man i adventsgaver til teenage kæresten?

Hvis du selv er teenager, og du leder efter gode ideer til adventsgaver til teenage kæresten, så skal du tænkte i lidt andre baner. Da der er 4 adventsgaver i alt, kan du selvfølgelig give lidt forskelligt. F.eks. en betydningsfuld, en sjov, og en sød adventsgave.

Men hvis du rigtig vil feje benene væk under ham/hende, og give din kæreste den perfekte gave, skal du have kigget på romantiske adventsgaver. Den er der ikke mange af på listen her, men du kan tjekke vores guide over gode gaver til kæresten. Her vil du med garanti finde en masse gode gaveideer til adventsgaver til teenage kæresten! Er du den kreative type, kan hjemmelavede adventsgaver også være en super god ide. Det viser, at du har lagt arbejdet og tanker i gaven, som er både betænksomt og romantisk. Det er et kæmpe plus, når du skal give adventsgaver til teenage kæresten.

 

Adventsgaver tips

Her har du et par tips, som du kan bruge når du skal købe adventsgaver til teenager. De kan både spare dig tid, penge og gøre adventsgaverne endnu bedre!

 

Adventsgave tip nr. 1

Køb dine adventsgaver online. At købe dine adventsgaver, og generelt alt julegaver online, kan spare dig en masse tid og penge. Penge, fordi at det ofte er billigere at handle online, frem for butikker. Tid, fordi du kan købe dem hjemme fra sofaen, og få leveret dem lige til døren. Så slipper du også for den del af juleræset!

 

Adventsgave tip nr. 2

Køb dine adventsgaver i god tid. Ved at købe dine adventsgaver i god tid, har du en ting mindre at se på midt i alt julestressen. Dertil er du også sikker, at de adventsgaver du ønsker at købe, ikke er udsolgt. Adventsgaver som du ser på listen her, er f.eks. alle sammen super gode adventsgaver til teenagere. Det betyder, at flere af dem måske allerede er udsolgte, hvis du venter med at købe dem til sidste øjeblik.

 

Adventsgave tip nr. 3

Køb alle dine adventsgaver det samme sted. Bemærk at du hos nogle af forhandlerne kan opnå gratis fragt, hvis du køber for et vis beløb. Det betyder, at hvis du køber flere af dine adventsgaver det samme sted, kan du spare penge på fragten.

 

Adventsgave tip nr. 4

Der er i alt 4 adventsgaver der skal gives. Det betyder, at du kan købe 4 gaver, i forskellige kategorier. Køb f.eks. én fed adventsgave, én sjov adventsgave, ét smykke og noget slik. På den måde får teenageren 4 adventsgaver i 4 forskellige kategorier. Det gør det meget sjovere for modtageren, og de bliver mere overrasket og begejstret for gaverne.

Denne artikel er anmeldt af Susanne Kjær(5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.