Vanvittigt gode adventsgaver til børn

Adventsgaver til børn 2024 – 100+ geniale adventsgaveideer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

De bedste adventsgaver til børn, er gaver der får den lange ventetid til juleaften, til at gå hurtigere. De 24 juledage kan føles som en evighed for børn. De glæder sig spændt til juleaften, hvor der skal danses om juletræet og julegaverne endelig må pakkes op. Og hvem ved – måske hvis børnene er heldige, kommer julemanden på besøg med sækken fuld af gode julegaver til børn der har været artige. Det er den største dag på året for de fleste børn, både drenge og piger, store børn som små.

Den lange ventetid kan dog føles lang og uudholdelig, i sær for de små. Traditionen om at give adventsgaver til børn hver søndag i advent, er derfor en helt fantastisk juletradition. Ved hver søndag at give dem en lille gave de kan få tiden til at gå med, hjælper nemlig med at gøre ventetiden mere udholdelig. En anden god juletradition er at give kalender gaver til børn, hver dag i julen. Du behøver naturligvis ikke både giver kalendergaver og adventsgaver.

Årets bedste adventsgaver til børn 2024

Til

Gaver fra Flying Tiger

Flying Tiger er det ultimative sted at finde sjove, seje og geniale gaver til 10, 20, 30, 40 og 50 kr. De har et kæmpe udvalg af alt fra sjove spil, til dekorationer til hjemmet, julepynt og meget, meget mere. Det perfekte sted at finde pakkelegsgaven, kalendergaven, eller blot en lille ting "bare fordi", til en du holder af. Se det imponerende udvalg via linket.

Tegn selv-magneter

En kreativ gave, hvor man kan tegne og personliggøre egne køleskabsmagneter. Perfekt til kunstnere i alle aldre.

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Fodboldtøj til børn med tryk på

Det er en hver lille fodboldfans drøm, at have deres egen fodboldtrøje med navn og nummer på. Vælg barnets yndlingshold - evt. det danske landshold, Barcelone eller andet, og få trykt barnets eget navn på.

Personlige børneplakater med navn

Farverige og lærerige børneplakater, der vil pynte i ethvert børneværelse. En sjov og dekorativ gaveidé som samtidig er personlig. Se de mange søde designs.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Personligt smartphone/iPhone cover

Personliggør din mobil eller tablet med et unikt cover med personlige billeder. En praktisk og personlig gaveidé, som samtidig er prisvenlig.

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Shopping Chokoladeæske

Overrask en særlig pige med denne charmerende chokoladeæske! Perfekt til piger der elsker søde sager, indeholder denne æske en blanding af lækre chokolader formet som pigetilbehør. En tankevækkende og dekorativ gave, der vil få enhver pige til at smile bredt.

Radiostyret Edderkop

Denne Radiostyret Edderkop er den perfekte gave til pranksters eller gadget-elskere. Med dens realistiske bevægelser og udseende, er den ideel til at spille sjove streger eller som en unik dekoration til halloweenfester. En sjov og uventet gave, der garanteret vil vække opsigt og latter.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Doctor Squish Squishy Maker: Kreativ Legesjov

Skab dine egne squishies med Doctor Squish Squishy Maker! Dette sæt er perfekt for kreative sjæle, der elsker at forme og dekorere. En fantastisk gave, der kombinerer kunsthåndværk og sensorisk leg.

Personlige børnebøger med juletema

En personlig børnebog med juletema, hvor barnet selv er hovedperson i julehistorien. En fantastisk julegave, såvel som adventsgave til børn 0-9 år. Vælg mellem forskellige historier.

Gaming Chokoladeæske

Denne chokoladeæske er den perfekte snack til lange gaming sessions. Formet som forskellige gaming gadgets og ikoner, vil denne æske glæde enhver spilfanatiker. En sjov og velsmagende måde at fejre en passion for videospil.

Pringles Bus

Denne unikke Pringles Bus er den ultimative gave til chipselskere! Indeholder en række af Pringles’ mest populære smagsvarianter, præsenteret i en sjov og farverig buspakning. En festlig og velsmagende gave, der er perfekt til enhver lejlighed.

Smart medaljeholder

Fodboldmedaljer, håndboldmedaljer eller måske ishockeymedaljer. Alle typer af medaljer kan hænge på disse smarte medaljeholdere. De kan både fås med navn og sportsgren, så den bliver helt personlig.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fødselsår ring 1997-2011

Disse fødselsår ringe er utroligt populære blandt unge mennesker, og vi kan godt se hvorfor! De smukke ringe er nemlig ikke kun smykke og trendy, men er også en ring som modtageren kan have resten af livet. De fås i både gulv og sølv farve, fra fødselsår 1997 til 2011. Årets gavehit til unge!

Bogstav LED-Belysning

Tilføj et personligt touch til ethvert rum med disse bogstaver med LED-belysning. En sjov og unik gaveidé, der lyser op og skaber en hyggelig atmosfære. Perfekt til soveværelset, stuen eller som en festlig dekoration.

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Personlige børnebøger til 5-10 årige

Giv barnet en personlig børnebog med ham eller hende som hovedperson. Vælg mellem fantastiske historier med tidsrejser, rumrejser, at være på landsholdet eller at starte i skole. Der er masser af spændende eventyrer at vælge i mellem!

POP it Reaktions Spil (perfekt til bilen eller flyet)

Skab timevis af sjov med POP it Reaktions Spil, der styrker barnets reaktionsevne. Med 80 udfordrende levels, er dette spil designet til at forbedre dit barns koordination og reaktionstid. Det er ikke kun for børn - hele familien kan deltage. Et sjovt og lærerigt spil, der også virker afstressende.

Personlige bogstaver til døren

Byd velkommen med stil med disse skræddersyede træbogstaver fra Wooden Factory. Perfekte til at personliggøre din entré eller børneværelset, disse bogstaver tilføjer en varm og indbydende atmosfære til ethvert hjem.

Ice Cream Maker

Drømmer du om en hurtig is-forkælelse? Med Chillfactor Ice-Cream Maker er drømmen tættere end nogensinde! Hæld ingredienserne i, ryst og nyd din egen hjemmelavede is. En perfekt gave til den søde tand og sommerdage!

Personaliserede Multiface Strømper: Til Den Originale Personlighed

Gør dit fodtøj personligt med disse sjove Multiface strømper. Upload dit foto, og få en unik og sjov gave, der er lige så unik som dig.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Skræddersy Din Egen Personlige Julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.

KitKat med spændende & anderledes smage

Vidste du, at du kan fit KitKats med smag a citron, is, matcha, budding og meget mere? Her finder du et stort udvalg af KitKats med spændende & anderledes smage!

Maileg Nisser

Maileg nisser bringer en charmerende portion dansk 'hygge' til dit hjem. Disse håndlavet nisser er perfekte som dekorative gaver og skaber glæde med deres unikke personligheder og detaljerige tøj.

Personligt ur til børn og unge med billede og/eller tekst

Få lavet dit helt eget personlige armbåndsur til børn og unge, med eget billede og/eller tekst. Vælg mellem flere forskellige ure, og design selv urets skive med billede og tekst, og lav dit helt eget personlige ur. En personlig gave for livet!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Julesweatere

Hvilken bedre julegave end en fed julesweater? Tjek det store udvalg. Der er både klassiske, anderledes og sjove julesweatere. Giv den evt. som en adventsgave, så modtageren stolt kan bære den flotte julesweater hele julen igennem. Her får du samtidig juletrøjerne til de bedste priser i Danmark.

Sjove krus & kopper

Et sjovt krus er altid en skøn gave! Og så er den både budgetvenlig, og kan gives til hvem som helst, til stort set enhver anledning. Se her et sjovt udvalg af spændende, anderledes og sjove krus og kopper.

Udgravningssæt "Bliv Arkæolog for en Dag"

Gå på et spændende eventyr med dette Excavation Kit. Dette sæt er perfekt for nysgerrige sjæle, der elsker at udforske og opdage. Grav og find skjulte skatte – en sjov og lærerig gave til børn og voksne med en indre opdagelsesrejsende.

Bland-selv slik i kasser (mange varianter)

Med disse Bland selv slik i kasser får du mulighed for at skræddersy en sød overraskelse, der passer perfekt til modtagerens smag. Den perfekte gave til slikelskere!

Børnekokkeknivsæt - 2 stk.

Kender du en lille fremtidig kok, som elsker at hjælpe med at lave aftensmad? Så er dette børnekokkeknivsæt lige sagen! Knivene er designet således, at barnet ikke kommer til skade når de bruger dem, men at de samtidig nemt kan skære grøntsager, frugt og lign. Fås i flere farver - både blå, grøn, pink m.m.

Kreativ Byg selv hule for hele familien

Hvem elsker ikke at bygge huler? med dette kreative Byg Selv Hule sæt kan i bygge seje huler rundt om i hele huset. Hulen kan bygges på mange forskellige måder, så der er rig mulighed for at bruge både kreativitet og fantasi.

DR Børste Bamse

Kender du DR's Børste? Det gør dit barn helt sikkert! Her kan du få en bamse med den søde Børste.
Sammenlign priser

Itsieme Bunny Bamse med Navn

Gør gaven personlig med en Itsieme Bunny bamse. Tilpas med navn og billede for en unik gave, der helt sikkert vil blive elsket og værdsat.

Kinetic sand

Kinetic sand er en anderledes og super sjov form for sand, som børn kan bygge og lege med. Selvom det er tørt, opfører det sig næsten som vådt sand. En blandt mellem modellervoks og sand som børn kan få mange timers leg og kreativitet til at gå med. Kan bruges af børn 3+.
10% rabatkode: Tilmeld forhandlers nyhedsbrev

Premium 3D Printer pen

Med denne super smarte premium 3D printer pen kan du lave de vildeste 3d figurer, ved at tegne i luften! Udfold din kreative side og kom i gang med at kreere dine fantasier i dag. Kan bruges af både børn og voksne.

iDventure The ClueBox: En Hjernevrider af en Gave

Få din indre detektiv frem med iDventure The ClueBox. Denne udfordrende gåde vil teste dine problemløsningsevner og holde dig underholdt i timevis. Det er den perfekte gave til dem, der elsker et godt mysterium.

Lenovo Trådløse In-Ear Høretelefoner med Opladningsboks

Lenovo trådløse in-ear høretelefoner leverer en enestående lydkvalitet og komfort i et kompakt design. Inkluderet opladningsboks sikrer, at høretelefonerne altid er klar til brug. Et fremragende gavevalg for musikelskere og sportsudøvere.

Gamer plakater til værelset

Gamer plakater er den perfekte dekoration til enhver gamers værelse! Her kan du vælge mellem geniale gamer plakater fra kendte spil, men også mange med kendte gamer udtryk på. Se det store udvalg af underholdende plakater via linket.

Astronomi og planet plakater

På udkig efter en flot astronomi plakat til kontoret, stuen eller børneværelset? Uanset om det er en solsystem plakat, en raket plakat eller en plakat med planeter, kan du finde den i dette fantastiske udvalg.

Seje 3D puslespil i træ

Puslespil bliver man aldrig for gammel til og slet ikke, når det er i 3D! Der er både en flot cabriolet, et sejt tog og en cool motorcykel at vælge mellem, som bare venter på at blive samlet.

Genial Chips- og Dipskål

Server dine favorit snacks med stil med denne Kitchpro chips- og dipskål. Det er det perfekte tilbehør til enhver fest eller filmaften.

Mekaniske puslespil med gåder og hemmelige rum

Kender du en som elsker gåder og mystik? Så giv en af disse mekaniske puslespil fra Escape Welt. Flere af dem gemmer på hemmelige rum, og kan dermed bruges som en anderledes gaveæske, eller blot et hemmeligt rum, til at gemme det du nu har lyst til. Se de mange fede udgaver af spillet via linket.

Personaliserede Strømper med Ansigt (Ugly Christmas Sweater)

Gør juleoutfitet komplet med disse Personaliserede Strømper med Ugly Christmas Sweater-design. En sjov og festlig gave, der garanteret vil bringe et smil på læben hos juleentusiasten.

Personaliserede Strømper med Ansigt

Overrask nogen speciel med disse personaliserede strømper. Med et foto af dit valg er det den perfekte måde at gøre en praktisk gave sjov og personlig.
Henter...

Ideer til adventsgaver til børn i alle aldre

Den bedste måde, at hjælpe børnene med at få ventetiden til juleaften til at gå hurtigere, er at hjælpe dem med at have det sjovt. Derfor giver den smarte forældre, sjove adventsgaver til deres børn, som kan underholde dem. Sjove og kreative adventsgaver til børn, giver nemlig dit barn mulighed for at være både aktiv og kreativ. At bruge deres fantasi, og blive underholdt på den bedst mulige måde. Endnu bedre er de adventsgaver, som de kan lave noget ud af, og evt. give som julegave til familien. Hjemmelavede julegaver fra børn er nemlig super gode – særlig til mor og far, eller som julegaver til bedsteforældre.

For at hjælpe dig med at finde de absolut bedste adventsgaver til børn, har vi samlet en liste med vanvittigt gode adventsgaver til børn 2024 . Her har vi lagt særlig stor vægt på kreativt legetøj, spil, aktivitetssæt og byggesæt. Alt det gode legetøj til børn, som kan gøre ventetiden til jul sjovere, og sætte gang i den gode julehygge.

Skal du også bruge adventsgaver til teenagere? Se også vores listen over vanvittigt fede adventsgaver til teenager 2024 .

 

Billige adventsgaver til børn under 100 kr.

De fleste køber adventsgaver til børn til 50-300 kr. per gave. Hvilket også er hvorfor, langt de fleste ideer til adventsgaver du ser på listen, er i denne pris kategori. Du finder i sær mange billige adventsgaver til børn under 100 kr. Her er nogle af gaveideerne:

  • Kreative adventsgaver – På listen har vi stor fokus på kreative adventsgaver til børn, og mange af gaveideerne er også gaver til under 100 kr. Bl.a. sættet til at lave dekorationssten, prinsesse diadem sættet og de populære tuscher i træklods.
  • Legetøj til under 100 kr. – Der er masser af legetøj at vælge i mellem, hvis du søger billige adventsgaver til børn under 100 kr. Tag f.eks. de store udvalg af Frost og Gurli Gris legetøj, hvor meget af det kan fås til under 100 kr. pr. stykke legetøj. Er dit barn fan af Gurli Gris, kan du overveje at give dem en Gurli Gris julekalender med legetøj i.
  • LEGO i adventsgave – Alle børn har på et eller andet tidspunkt leget med en form for LEGO. LEGO kommer i alle størrelser og prisklasser, og har også et stort udvalg til under 100 kr. Både fra LEGO Technic, Dots, Harry Potter, og det populære Super Mario LEGO, som du alle finder på listen over gode adventsgaver til børn ovenfor. 
     

Billige adventsgaver til 50 kr.

Hvis du har mange børn, har købt ekstra store julegaver til dem i år, eller af en anden grund har begrænset budget til adventsgaver til børn i år, så frygt ej. Ved at købe billige adventsgaver til 50 kr., kan du nemlig sagtens få alle 4 adventsgaver med et budget på 200 kr. Her er lidt inspiration:

  • Schleich dyr – Schleich har et KÆMPE udvalg at sjove legetøjsdyr. Både de almindelige som hund og kat, til farlige løver, dinosaurer og fantasidyr. Mange af disse kan du få til under 50 kr. Se det store udvalg via linket på listen.
  • LEGO figurer – De små LEGO mænd og LEGO figurer kommer i små poser, hvor børnene kan samle dem, og bruge dem til at lege med. På listen har vi inddraget LEGO figurer med Harry Potter og Super Mario, begge et fremragende valg til billige adventsgaver til 50 kr. eller under.
  • Malebøger – At farvelægge billeder i malebøger, er en fantastisk aktivitet for børn der elsker at male og tegne. Samtidig er malebøger billige adventsgaver til 50 kr. og under. Se bl.a. det store udvalg af Gurli Gris og Frost legetøj, hvor du finder flotte malebøger til en rigtig god pris. 
     

Sjove adventsgaver til små børn

De mindste børn er ofte dem som ser mest frem til søndage i julen, hvor de får den traditionelle adventsgave. Derfor har vi naturligvis inddraget en masse sjove adventsgaver til små børn på listen. Her er lidt inspiration til gode adventsgaveideer til de mindste børn i familien.

Adventsgaver til babyer under 1 år

Du kan sagtens finde gode adventsgaver til babyer og børn på omkring 1 år. På listen har vi bl.a. inddraget flere bamser, som er et oplagt valg. Bamser er nogle af de bedste adventsgaver til babyer, da det er noget de kan have med dem resten af deres barndom. En gaveide kunne være de søde Pikmi Pops bamser, eller den nuttede Baby Yoda bamse.

 

Adventsgaveideer til børn 3 år og deromkring

Børn i 3 års alderen elsker legetøj. Det er dog en alder, hvor du skal passe på med hvad du giver dem. Det skal ikke være baby legetøj, men heller ikke legetøj til store børn, som de kan få galt i halsen. Børn i den alder elsker Gurli Gris og hendes familie, hvorfor Gurli Gris legetøj udgør super gode adventsgaver til børn 3 år. For et større udvalg af gaver til 3 årige børn, har vi en hel guide dedikeret hertil.

 

Adventsgaver til børn 6 år og deromkring

En af de bedste adventsgaver til børn 6 år og deromkring, er den personlige børnebog du finder på listen. Her bliver barnet hovedperson i den historie i vælger, det kunne f.eks. være en julehistorie. Til pigerne er Frost legetøj også et oplagt valg, hvor drengene vil elske at få en af de seje superhelte figurer fra Marvel Avengers. Se også de mange gaver til 6 årige børn vi har samlet i en guide for sig. Her kan du ligeledes få inspiraion til julegaver til børn i 6 års alderen.

   

Fede adventsgaver til store børn

Selv store børn elsker gaver og alt hvad der har med julen at gøre. Her i blandt traditionen om at modtage adventsgaver. Ligesom de små, venter de store børn også spændt på juleaften med alt hvad der hører til. De skal selvfølgelig også underholdes i julemåneden, og hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at give dem de bedste adventsgaver til børn.

 

Adventsgaver til børn 10 år

Når man er 10 år gammel, er man ved at være en af de store børn. Derfor skal adventsgaverne selvfølgelig passe derefter. Gode adventsgaver til børn 10 år, kan f.eks. være et spil som Junior Matador, eller et aktivitetssæt. Se f.eks. de sjove eksperimentsæt, som helt sikkert vil være et hit hos som gave til 10 årige børn.

 

Adventsgaveideer til børn 12 år

Som 12 årig barn er man hvad man populært kalder tween, mellemstadiet mellem barn og teenager. Ideer til fede adventsgaver til børn 12 år, er gaver hvor de enten er aktive, eller skal bruge hovedet. LEGO Technic serien er f.eks. en super god adventsgaveide til børn i den alder. Ligeledes er target ball en super sjov gadget, hvor aktivitet sættes i gang og teknikken sættes på prøve.

 

Adventskalender til børn

I stedet for at give 4 adventsgaver, kan du også overveje en adventskalender til børn i stedet. En adventskalender er ligesom en julekalender med legetøj i (som f.eks. en Playmobil eller LEGO julekalender), dog med 4 store gaver, i stedet for 24 små. Det er en nem, hurtig og økonomisk måde, at give adventsgaver til børn på.

En adventskalender til børn vil ofte indeholde legetøj, eller søde sager som slik og chokolade. Det kan også være en blanding heraf. Du kan lave din egen adventskalender, eller du kan købe en der er færdigpakket og klar – nøjagtig ligesom du kan det med en færdig pakkekalender til børn.

Om du vælger at give adventsgaverne som en kalender, eller 4 separate gaver, er helt op til dig. Begge løsninger er gode, og uanset, skal dine børn nok blive super glad for de skønne søndagsgaver.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om adventsgaver til børn

De bedste adventsgaver til børn, kommer an på alder og interesse. I guiden her har vi dog samlet over 100 af de bedste adventsgaveideer til børn 2024 . Her er noget til børn i alle aldre, og til en hver interesse. Det er blot at finde de 4, der passer bedst til dit barn.

Typisk vil en adventsgave til børn koste 50-300 kr. De kan dog også koste både mindre eller mere end det. I guiden har, har vi taget udgangspunkt i 50-300 kr., hvorfor de fleste af de gaveideer du finder, er i den prisklasse.

Du kan give adventsgave til din børn, helt fra de er baby af, og indtil de er voksne. Gaver har ingen alder – heller ikke adventsgaver.

Denne artikel er anmeldt af Andre Nielsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne