Færdige pakkekalender til børn - Årets bedste

Færdige pakkekalender til børn 2022 – Årets bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julen er og bliver børnenes højtid. For den er magisk i børnehøjde med alle de mystiske ting, der sker omkring. Derfor giver det også rigtig god mening at glæde med en pakkekalender til børn – for så er der noget at glæde sig til hver eneste dag frem mod juleaften.

Men hvad skal man lige finde på, til en pakkekalender til børn? Det behøver du heldigvis ikke granske for meget over. Vi har nemlig fundet frem til de bedste ideer til færdige pakkekalendere, med kalendergaver til børn. Så har du endnu ikke købt en pakkekalender, er vi ret sikre på, at du har det om et ganske øjeblik.

Er det en julekalender med legetøj og gaver i, du er på udkig efter? Så tjek i stedet vores guide over de bedste julekalender til børn. Der finder du pakkekalendere med LEGO, Playmobil, Schleich, og meget andet.

Årets bedste pakkekalendere til børn 2022 ​

Pakkekalender pige 2-3 år

Leder du efter en pakkekalender til en pige i 2-3 års alderen? Så led ikke længere - her får du nemlig samlet 24 dejlige gaver der passer perfekte til pigen på 2-3 år.

Pakkekalender til drenge 2-3 år

Selv de små drenge på 2-3 år skal ikke snydes for kalendergaver! Her har du en skøn pakkekalender fyldt med geniale kalendergaver til drenge i 2-3 års alderen.

Pakkekalender til piger på 3-5 år

Armbånd, hårspænder, en enhjørning yoyo, en flying disc og meget mere får du i denne pakkekalender til piger på 3-5 år. Se alle gaver via linket.

Deluxe pakkekalender til piger på 3-5 år

I denne færdige pakkekalender til piger på 3-5 år får du alt fra kreative ting til sjovt legetøj, samt spil og pynt til håret. Se alle gaverne via linket.

Luksus pakkekalender til piger på 3-5 år

I denne luksus pakkekalender til piger på 3-5 år er der 24 fine gaver. Her i blandt en flot panda pude, en snurretop med lys og en heste bamse. Se alle gaver via linket.

Pakkekalender til drenge på 3-5 år

I denne pakkekalender til drenge på 3-5 år får du 24 fine gaver, som drenge i den alle uden tvivl vil elske. Et lille byggesæt, spionbriller og en pirat klo er blot nogle af gaverne - se dem alle via linket.

Stor pakkekalender til drenge på 3-5 år

Her får du en stor pakkekalender til drenge på 3-5 år med 24 fede gaver. Der er alt fra modellervoks til en legetøjs motorcykel. Se alle gaverne via linket.

Luksus pakkekalender til drenge på 3-5 år

I denne luksus udgaven af pakkekalender til drenge på 3-5 år er der bl.a. en legetøjs motorcykel, et selvlysende skelet og en panda pude. Se alle gaverne via linket.

Færdig pakkekalender til pige 3-6 år

Piger på 3-6 år vil elske denne færdipakkede pakkekalender. En god og billig pakkekalender til de mindste piger i familien, som bl.a. indeholder tuscher, hoppebolde med enhjørninge, prinsesse armbånd og meget mere.

Færdig pakkekalender til dreng 3-6 år

Slip for juleræset og køb en færdigpakket pakkekalender til drengen på 3-6 år. Gaverne indebærer små gaver, legetøj, juleting og mange andre sjove sager til små drenge. Se det fulde indhold via linket.

Pakkekalender til pige 4-5 år

Enhver pige på 4-5 år vil elske denne pakkekalender! Den er nemlig fyldt med små gode gaver, til netop piger i denne alder. Bl.a. legetøj, juledekorationer og sjove spil.

Pakkekalender til drenge 4-5 år

24 underholdende kalendergaver til drenge på 4-5 år - det er lige præcis det du får i denne geniale pakkekalender. En bamse, bøger, legetøj samt en masse andre skønne gaver er i vente til modtageren af denne skønne pakkekalender.

Pakkekalender til piger 6-8 år

En hver pige på 6-8 år vil elske at modtage denne pakkekalender! Den er nemlig fyldt med lækre kalendergaver som egner sig perfekt til piger i denne alder.

Pakkekalender til piger på 6-8 år

Her får du 24 skønne kalendergaver til piger på 6-8 års alderen. Der er både legetøj, hårpynt, kreative ting og sager, og meget mere. Se alt indhold via linket.

Deluxe pakkekalender til piger på 6-8 år

En deluxe pakkekalender med gode kalendergaver til piger på 6-8 år og deromkring. Der er både modellervoks, håndklæde med enhjørning og mange flere fantastiske gaver. Se dem alle via linket.

Deluxe pakkekalender til piger på 9-11 år

En deluxe pakkekalender til piger på 9-11 år med 24 fantastiske kalendergaver. LED lyskæde, sjove gadgets og hårpynt er blot nogle af de mange gode gaver. Se alle gaver via linket.

Pakkekalender til drenge 6-8 år

Giv en sjov pakkekalender med 24 geniale små gaver, som passer perfekt til drenge på 6-8 år. Julekrus, puslespil og Lego og blot nogle af de fede sager der i blandt pakkerne!

Pakkekalender til drenge på 6-8 år

Spar tid og køb denne pakkekalender til drenge på 6-8 år med 24 gaver klar til julen. I den får du både spil, kreative ting og legetøj. Se alle gaver via linket.

Stor pakkekalender til drenge på 6-8 år

En pakkekalender til drenge på 6-8 år med masser af fede kalendergaver. Der er en Sej strækbar haj, en Sej dino grabber, et bordfodboldbord og meget mere. Se alle gaver via linket.

Færdig pakkekalender til pige 7-11 år

En færdigpakket pakkekalender til piger i alderen 7-11 år, med 24 skønne kalendergaver. Pakkekalenderen indeholder bl.a. prinsesse armbånd, hårelastiker, magnetisk skrabepapir og mange andre sjove ting og legetøj, at bruge i julen.

Færdig pakkekalender til dreng 7-11 år

Den færdige pakkekalender drenge i alderen 7-11 år, indeholder bl.a. elgetøj, ludo, en nissehue og tuscher - alt han skal bruge for at få tiden til jul til at gå hurtigere.

Pakkekalender til piger 9-11 år

Pakkekalenderen her indeholder både spil, pynt, krus og mange andre skønne sager, som enhver pige i 9-11 års alderen vil elske. I alt 24 skønne pakker - en til hver dag i julen.

Pakkekalender til drenge 9-11 år

Pakkekalenderen her byder på 24 geniale kalendergaver til drenge i 9-11 års alderen. Den indeholder bl.a. et flot krus, sjove spil, legetøj og andre underholdende ting og sager.