Færdige pakkekalender til børn - Årets bedste

Færdige pakkekalender til børn 2023 – Årets bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julen er og bliver børnenes højtid. For den er magisk i børnehøjde med alle de mystiske ting, der sker omkring. Derfor giver det også rigtig god mening at glæde med en pakkekalender til børn – for så er der noget at glæde sig til hver eneste dag frem mod juleaften.

Men hvad skal man lige finde på, til en pakkekalender til børn? Det behøver du heldigvis ikke granske for meget over. Vi har nemlig fundet frem til de bedste ideer til færdige pakkekalendere, med kalendergaver til børn. Så har du endnu ikke købt en pakkekalender, er vi ret sikre på, at du har det om et ganske øjeblik.

Er det en julekalender med legetøj og gaver i, du er på udkig efter? Så tjek i stedet vores guide over de bedste julekalender til børn. Der finder du pakkekalendere med LEGO, Playmobil, Schleich, og meget andet.

Årets bedste pakkekalendere til børn 2023 ​

Pakkekalender pige 2-3 år

Leder du efter en pakkekalender til en pige i 2-3 års alderen? Så led ikke længere - her får du nemlig samlet 24 dejlige gaver der passer perfekte til pigen på 2-3 år.

Pakkekalender til drenge 2-3 år

Selv de små drenge på 2-3 år skal ikke snydes for kalendergaver! Her har du en skøn pakkekalender fyldt med geniale kalendergaver til drenge i 2-3 års alderen.

Pakkekalender til piger på 3-5 år

Armbånd, hårspænder, en enhjørning yoyo, en flying disc og meget mere får du i denne pakkekalender til piger på 3-5 år. Se alle gaver via linket.

Deluxe pakkekalender til piger på 3-5 år

I denne færdige pakkekalender til piger på 3-5 år får du alt fra kreative ting til sjovt legetøj, samt spil og pynt til håret. Se alle gaverne via linket.

Stor pakkekalender til drenge på 3-5 år

Her får du en stor pakkekalender til drenge på 3-5 år med 24 fede gaver. Der er alt fra modellervoks til en legetøjs motorcykel. Se alle gaverne via linket.

Pakkekalender til pige 4-5 år

Enhver pige på 4-5 år vil elske denne pakkekalender! Den er nemlig fyldt med små gode gaver, til netop piger i denne alder. Bl.a. legetøj, juledekorationer og sjove spil.

Pakkekalender til drenge 4-5 år

24 underholdende kalendergaver til drenge på 4-5 år - det er lige præcis det du får i denne geniale pakkekalender. En bamse, bøger, legetøj samt en masse andre skønne gaver er i vente til modtageren af denne skønne pakkekalender.

Pakkekalender til piger 6-8 år

En hver pige på 6-8 år vil elske at modtage denne pakkekalender! Den er nemlig fyldt med lækre kalendergaver som egner sig perfekt til piger i denne alder.

Pakkekalender til drenge 6-8 år

Giv en sjov pakkekalender med 24 geniale små gaver, som passer perfekt til drenge på 6-8 år. Julekrus, puslespil og Lego og blot nogle af de fede sager der i blandt pakkerne!

Stor pakkekalender til drenge på 6-8 år

En pakkekalender til drenge på 6-8 år med masser af fede kalendergaver. Der er en Sej strækbar haj, en Sej dino grabber, et bordfodboldbord og meget mere. Se alle gaver via linket.

Pakkekalender til piger 9-11 år

Pakkekalenderen her indeholder både spil, pynt, krus og mange andre skønne sager, som enhver pige i 9-11 års alderen vil elske. I alt 24 skønne pakker - en til hver dag i julen.

Pakkekalender til drenge 9-11 år

Pakkekalenderen her byder på 24 geniale kalendergaver til drenge i 9-11 års alderen. Den indeholder bl.a. et flot krus, sjove spil, legetøj og andre underholdende ting og sager.

Pakkekalender til drenge på 9-11 år

Her får du 24 seje pakkekalendergaver til en dreng p 9-11 år. Der er både gadgets, sjove spil og meget mere. Se alt indhold via linket.

Stor pakkekalender til drenge på 9-12 år

Hvis du har en dreng på 9-12 år, så har du her en super god pakkekalender til ham med 24 gaver. Den er fyldt med masser af fede ting, som drenge i den alder kan lide. Se alle gaverne via linket.

Pakkekalender til piger 12-14 år

Denne pakkekalender har 24 gode kalendergaver passende til piger 12-14 år. Julesokker, spil og krus er blot nogle af de skønne gaver du får i kalenderen.

Pakkekalender til piger på 12-14 år

En skøn pakkekalender til piger på 12-14 år, med masser af gaver piger i den alder elsker! Duftlys, slik og en lyskæder, samt mange andre skønne gaver er i vente. Se alle kalendergaverne via linket.

Pakkekalender til drenge 12-14 år

Pakkekalenderen her indeholder 24 kalendergaver som passer til drenge i 12-14 års alderen. I den er der både sjove, praktiske og ikke mindst underholdene pakker, så julemåneden går lidt hurtigere indtil juleaften.

Pakkekalender til drenge på 12-14 år

Sjove spil, slik og en drikkeflaske er blot nogle af de fede gaver denne pakkekalender til drenge på 12-14 indeholder. Se alle gaver via linket.

Teenage adventskalender med gadgets

Den perfekte adventskalender til teenageren! I den får du 4 fede gadgets: Trådløse earpods med oplader æske, Selfie bluetooth lys, Bluetooth højttaler til badet og en Kraftig powerbank med solceller.

Pakkekalender til efterskoledreng

Enhver efterskoledreng skal da have en pakkekalender. Her får du en med 24 geniale kalendergaver til efterskoledrengen. Der er masser af både sjove og praktiske sager, som kan bruges på skolen såvel som hjemme.

Pakkekalender til efterskolepige

Denne pakkekalender er helt perfekt til pigen der går på efterskole. Den er fyldt med søde små ting, som piger i den alder er vilde med. Det meste kan bruges både hjemme og på efterskolen.

Pakkekalender til dem med en sød tand

Denne pakkekalender er perfekt til ham eller hende, som har en sød tand. Den er nemlig fyndt med søde lækkerier - én til hver dag i julen. Bl.a. chokolade, vingummi, karamel, bolcher og meget mere.