Færdige pakkekalender til børn - Årets bedste

Færdige pakkekalender til børn 2021 – Årets bedste

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julen er og bliver børnenes højtid. For den er magisk i børnehøjde med alle de mystiske ting, der sker omkring. Derfor giver det også rigtig god mening at glæde med en pakkekalender til børn – for så er der noget at glæde sig til hver eneste dag frem mod juleaften.

Men hvad skal man lige finde på, til en pakkekalender til børn? Det behøver du heldigvis ikke granske for meget over. Vi har nemlig fundet frem til de bedste ideer til færdige pakkekalendere, med kalendergaver til børn. Så har du endnu ikke købt en pakkekalender, er vi ret sikre på, at du har det om et ganske øjeblik.

Er det en julekalender med legetøj og gaver i, du er på udkig efter? Så tjek i stedet vores guide over de bedste julekalender til børn. Der finder du pakkekalendere med LEGO, Playmobil, Schleich, og meget andet.

Årets bedste pakkekalendere til børn 2021​

Pakkekalender pige 2-3 år

Leder du efter en pakkekalender til en pige i 2-3 års alderen? Så led ikke længere – her får du nemlig samlet 24 dejlige gaver der passer perfekte til pigen på 2-3 år.

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til drenge 2-3 år

Selv de små drenge på 2-3 år skal ikke snydes for kalendergaver! Her har du en skøn pakkekalender fyldt med geniale kalendergaver til drenge i 2-3 års alderen.

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til pige 4-5 år

Enhver pige på 4-5 år vil elske denne pakkekalender! Den er nemlig fyldt med små gode gaver, til netop piger i denne alder. Bl.a. legetøj, juledekorationer og sjove spil.

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til drenge 4-5 år

24 underholdende kalendergaver til drenge på 4-5 år – det er lige præcis det du får i denne geniale pakkekalender. En bamse, bøger, legetøj samt en masse andre skønne gaver er i vente til modtageren af denne skønne pakkekalender.

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til piger 6-8 år

En hver pige på 6-8 år vil elske at modtage denne pakkekalender! Den er nemlig fyldt med lækre kalendergaver som egner sig perfekt til piger i denne alder.

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til drenge 6-8 år

Giv en sjov pakkekalender med 24 geniale små gaver, som passer perfekt til drenge på 6-8 år. Julekrus, puslespil og Lego og blot nogle af de fede sager der i blandt pakkerne!

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til piger 9-11 år

Pakkekalenderen her indeholder både spil, pynt, krus og mange andre skønne sager, som enhver pige i 9-11 års alderen vil elske. I alt 24 skønne pakker – en til hver dag i julen.

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til drenge 9-11 år

Pakkekalenderen her byder på 24 geniale kalendergaver til drenge i 9-11 års alderen. Den indeholder bl.a. et flot krus, sjove spil, legetøj og andre underholdende ting og sager.

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til piger 12-14 år

Denne pakkekalender har 24 gode kalendergaver passende til piger 12-14 år. Julesokker, spil og krus er blot nogle af de skønne gaver du får i kalenderen.

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til drenge 12-14 år

Pakkekalenderen her indeholder 24 kalendergaver som passer til drenge i 12-14 års alderen. I den er der både sjove, praktiske og ikke mindst underholdene pakker, så julemåneden går lidt hurtigere indtil juleaften.

Fra: 449,00 DKK

Pakkekalender til efterskoledreng

Enhver efterskoledreng skal da have en pakkekalender. Her får du en med 24 geniale kalendergaver til efterskoledrengen. Der er masser af både sjove og praktiske sager, som kan bruges på skolen såvel som hjemme.

Fra: 599,00 DKK

Pakkekalender til efterskolepige

Denne pakkekalender er helt perfekt til pigen der går på efterskole. Den er fyldt med søde små ting, som piger i den alder er vilde med. Det meste kan bruges både hjemme og på efterskolen.

Fra: 599,00 DKK

Pakkekalender til dem med en sød tand

Denne pakkekalender er perfekt til ham eller hende, som har en sød tand. Den er nemlig fyndt med søde lækkerier – én til hver dag i julen. Bl.a. chokolade, vingummi, karamel, bolcher og meget mere.

Fra: 699,00 DKK

Pakkekalender til juleelskeren

Hvis du elsker julen – og rigtig vil i julestemning i december – så er denne pakkekalender lige noget for dig! Den er nemlig fyldt med 24 skønen gaver, som alle hører julen til. Julegodter, julepynt, kalenderlys, nisser og meget andet. En hver jule-nørds drøm!

Fra: 699,00 DKK

Dekorativ julekalender i træ

Denne dekorative julekalender i træ, indeholder 24 skuffer – klar til at blive fuldt med små kalendergaver. Perfekt til dig der ønsker at lave din egen julekalender, og samtidig ønsker en flot juledekoration i hjemmet.

Fra: 289,00 DKK

Julekalender i træ – Julestue

Her får du en dekorativ juledekoration klar til at blive til en hjemmelavet julekalender med skønne overraskelser. Du har de 24 skuffer og ovenpå en flot julestue – en dekoration som kan skabe god juestemning i ethvert rum.

Fra: 538,00 DKK

Julekalender i træ – Julemarked

Denne flotte træjulekalender indeholder 24 skuffer med plads til små kalendergaver. Ovenpå er en flot udstilling af et julemarked med mulighed for lys. Pakkekalender og flot juledekoration i en.

Fra: 319,00 DKK

Julekalender i træ – Julekrybbe

Julekalenderen her er lavet i træ og har 24 skuffer du kan putte små kalendergaver i. Ovenpå kalenderen er en flot udstilling af Jesus barnet i hans julekrybbe.

Fra: 550,00 DKK

Lav selv pakkekalender – 120 cm nisse

Lav din egen personlige pakkekalender, ved at fylde små søde gaver i denne 120cm søde nisse. Nissen kan både ligge ned eller hænges op – uanset står den rigtig flot som julepynt.

Fra: 169,00 DKK

Sød nissmand lav selv pakkekalender

Vil du selv lave en DIY pakkekalender i år, er denne søde lav selv nissemand pakkekalender bestemt en god mulighed. Nissemanden kan rumme 24 små kalendergaver, og står samtidig flot i stuen eller på værelset som julepynt.

Fra: 89,00 DKK

Hvor mange pakker skal der være i en pakkekalender børn?

Helt traditionelt set er der 24 pakker i en pakkekalender til børn. Ganske enkelt fordi der er 24 dage frem til juleaften. Det er rigtig mange pakker, og synes du ikke, at dine børn behøver så mange pakker, kan du sagtens lave din egen version. Det kan være, at den er med pakker hver anden dag eller hver tirsdag og torsdag – du kan lave den helt, som du godt kunne tænke dig. Børnene bliver glade, så længe der er bare en lille bitte pakke at glæde sig til – for er de ikke vant til at få en pakkekalender, er der heller ikke nogen forventninger.

Har du det fint med, at der er 24 kalendergaver, men har du ikke overskuddet til at lave den selv, kan du også fint gå med at købe en færdiglavet en af slagsen. Der er mange forskellige at vælge mellem – og som typisk kun består af små billige gaver.

Se derfor gerne om ikke der er en pakkekalender eller to på vores liste, der falder i din smag.

 

Hvad er der af pakkekalender ideer til børn?

Børn elsker gaver. Derfor er det heller ikke særligt svært for os, at finde på nogle gode pakkekalendergaver til børn. For det er bare at tage udgangspunkt i deres interesser – så vrimler det frem med gode ideer til små pakker.

Ideer til de 24 gaver kan være:

 • Små poser med LEGO
 • LEGO-figurer
 • Hoppebolde
 • Perler
 • Perleplader
 • Særlige spillekort
 • Små pakker med lækkert morgenmadsprodukt
 • Chokolader
 • Småkager
 • Pixi-bøger

… Og sådan kunne vi blive ved. Men det gør vi dog ikke, da det ellers bliver kedelig læsning for dig. Det er et stort arbejde at lave en hjemmelavet pakkekalender til børn. Men glæden i børnenes øjne får besværet med det til at give rigtig god mening.

Brug gerne en time eller to på at brainstorme, hvad dit barn godt kan lide at beskæftige sig med. For det kan du bruge som udgangspunkt til en pakkekalender – og det behøver ikke være dyre ting, da en pakkekalender er ment som en hyggelig sidegevinst ved julen.

 

Hvad koster en pakkekalender til børn?

Alt lige fra få hundrede kroner til meget mere, hvis det er det, du har lyst til det. Jul er en dyr tid, så derfor har vi også forsøgt at finde nogle pakkekalendere, som tager højde for dette. For det er ikke beløbet, det kommer an på – og det må det heller ikke komme til. Det er den glæde, du gerne vil give hos et andet menneske, der tæller. Så er det helt lige meget, om det er en pakkekalender bestående af chokolader, hjemmelavet konfekt eller de nyeste LEGO-figurer.

Den koster derfor det, som du beslutter dig for, at du gerne vil give for den. Beslut dig derfor gerne for et budget, inden du går i kast med at købe, så du ikke bliver fristet til at vælge en pakkekalender, som du i bund og grund synes er for dyr.

Husk også, at du altid kan kombinere købte gaver med hjemmelavede gaver i en pakkekalender til børn!

 

Pakkekalender til børn 1-2 år – hvad giver man?

Har du en ven eller veninde med et barn, du gerne vil glæde? Eller skal den mindste eller måske førstefødte i familien forkæles lidt ekstra op til jul? Det kan vi sådan set godt forstå, at du gerne vil.

Der er bare det med de små rollinger, at de ikke helt forstår, hvad en pakkekalender eller jul er. Dermed ikke sagt, at du ikke kan lave en pakkekalender til et barn i den alder, da der er rigeligt med muligheder for både at forkæle barnet selv og forældrene.

Ideer til gaver til pakkekalender kan være:

 • Hagesmække
 • Babypudder
 • Vådservietter
 • Tøj
 • Sutter
 • Bamser
 • Hoppebolde (som ikke kan sluges)
 • Klodser
 • Frugtstænger
 • Små pakker rosiner
 • Små chokolader

Det er næsten lige før, at en pakkekalender til børn i den alder er noget nemmere at finde gaver til, da de ingen forventninger har. En lille og simpel pakke rosiner kan derfor være ganske fantastisk for dem at få stukket i hånden – og så bliver det ikke meget billigere.

 

Pakkekalender til teenager – hvad skal man finde på?

Unge mennesker er ikke altid så nemme at danse med. Hverken når det kommer til gaver eller pakkekalender til teenageren. For de er ikke længere børn – i hvert fald ikke hvis de selv bliver spurgt. Derfor går den ikke længere med hoppebolde, små tandpasta eller LEGO-figurer, medmindre det er deres hobby naturligvis.

Så hvad du så i stedet finde på?

Jo, i stedet for legetøj kan du i stedet gå lidt mere praktisk til værks og give følgende:

 • Strømper
 • Underbukser
 • Handsker
 • Chokolader
 • Vingummier
 • Småkager
 • Lakridser
 • Elastikker
 • Hårnåle
 • Fodbold
 • Plakat
 • Deodorant
 • Duftprøver på parfumer

Teenagere vil meget gerne betragtes som små voksne. Det til trods for at de måske ikke lige helt er det endnu. Så kom gerne teenageren i huset i møde med gaver, der imødekommer deres behov for at være små voksne. Det er f.eks. at få nye strømper, fordi de nuværende er hullede eller at få en deodorant, fordi kroppen er i hastig udvikling.

Hvem ved? Måske bliver din pakkekalender 2021 den bedste, som teenageren nogensinde har fået?

 

Slip for besværet med en færdig pakkekalender til børn 2021

Kan du slet ikke lige overskue at skulle lave en hjemmelavet pakkekalender til børn? Måske fordi der skal laves flere? Det kan vi sådan set godt forstå, da der er rigeligt med arbejde i at finde de gode julegaver til børn til juletræet.

Det er vel også derfor, du er landet her hos os? I så fald kan vi glæde dig med, at vi har samlet de bedste ideer til en færdig pakkekalender til børn 2021. Vi har gennemsøgt samtlige hjemmesider og forhandlere for gode pakkekalendere og linket til de bedste af de bedste. Både af de billigere og af de lidt dyrere.

Vi håber derfor, at du med listen kan finde måske bare én pakkekalender, der passer rigtig godt til den eller de børn, du gerne vil glæde med lidt ekstra op til jul. Vil du gerne have den til at se lidt mere hjemmelavet ud, kan du altid selv finde på en sjov måde at pakke gaverne ind på. Eller en sjov og anderledes måde at præsentere den på. Der skal så lidt til for at give glæde hos børn.

 

Husk også julegaver til børn

Vi elsker som sagt gaver! Derfor er det naturligvis heller ikke kun julekalender gaver til børn, som vi giver ideer til! Det gør vi selvfølgelig også til de store og spændende julegaver under træet.

Når du derfor er færdig med at finde inspiration til 24 gaver til julekalender, kan du med fordel fortsætte videre på vores hjemmeside for at finde de absolut bedste gaveideer til julegaver.

Det er nemlig ikke småting, vi har fundet frem til. Vi er meget kreative i vores tilgang til gaver, og det vil du også med det samme kunne se, når du klikker dig videre til julegaver til børn. Vi har naturligvis delt det op, så der er julegaveideer til små som store børn. Derudover er der naturligvis også i flere prisklasser som her på siden.

 

Bliv inspireret til at give den bedste pakkekalender til børn 2021!

At glæde børn er det bedste, vi kan komme i tanke om at gøre! For børns glæde er så umiddelbar og ægte. Derfor håber vi også, at du finder en eller flere pakkekalendere, som du kan give til dit barn, nevø eller måske niece. Uanset hvilket barn der er heldig at få en pakkekalender, håber vi, at du finder en her hos os, som du med det samme ved, kommer til at falde i rigtig god jord. Det er, hvad vi lever og ånder for!

Hvert eneste år opdaterer vi listen med pakkekalender til børn, så der er de nyeste og bedste tilgængelige her på siden. Det har vi derfor også gjort i år, hvorfor du både finder klassikere såvel som nye ideer.

Falder du over en pakkekalender til børn, har vi gjort det nemt for dig at købe den. For vi linker direkte til den bedste og billigste forhandler. Det betyder, at du både kan regne med sikker betaling og hurtig levering. Så skulle du være sent ude, burde du sagtens kunne nå det endnu.

Jo flere børn, vi kan glæde med gaver, jo bedre.

Rigtig god december og jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pakkekalender til børn

Der er mange steder, hvor du kan finde gode færdigpakkede kalendere til børn. Vil du spare tid, kan du tjekke vores guide, hvor vi samlet årets absolut bedste. Der er til børn i alle aldre, lige fra 1-2 års alderen og op til teenagealderen – og til super gode priser.

En færdig pakkekalender med 24 kalendergaver til børn, koster fra ca. 450-1000 kr., afhængig af hvor du køber den, og hvor store pakkerne skal være.

Du kan give pakkekalender til børn allerede fra 1-2 års alderen. Det kan du blive ved med, helt indtil teenagealderen eller når de flytter hjemmefra.

Denne artikel er anmeldt af Mathias Bech (5/5)
5/5