Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vanvittigt gode men billige gaver til under 200 kr.

150+ vanvittigt gode men billige gaver til under 200 kr.

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Gode gaver behøver bestemt ikke være dyre. Nej – faktisk findes der MASSER af gode billige gaver til under 200 kr. Billige gaver er fantastiske af flere grunde. De er f.eks. gode til mindre anledninger, som en kollegas fødselsdag, som værtindegaver eller som supplement til en større gave. De er også rigtig gode som søde små gaver til kæresten.

Husk på, at der ikke altid behøver at være anledning til at give en gave. Du kan sagtens give en gave til veninden, kæresten eller dine forældre, uden nogen speciel grund. Blot fordi du elsker dem, og du har lyst til at give dem en gave. Gaver vi ikke forventer, er ofte de bedste gaver. De har overraskelses moment, og med det kan du faktisk gøre en lille gave til en rigtig god oplevelse. Og her er billige gaver helt perfekte.

Hvis du er på udkig efter billige gaver, kan du få inspiration fra de mange gaveideer vi har fundet. Vi nemlig samlet mere end 100 gaveideer, alle sammen små gaver til under 200 kr. Du finder både gaver til ham, hende, ung, ældre og alt her i mellem.

Indholdsfortegnelse

Gode billige gaveideer til under 200 kr.

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

LED-lysslange til Baggrundsbelysning til TV

Opgrader dit fjernsyn med en flot baggrundsbelysning. Det kan du gøre ved at sætte denne LED-lysslange bagved TV’et. Det giver både en hyggelig belysning, og så er det meget behagerligere for øjenene.
Fra: 129,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.
Fra: 199,00 DKK

Vendbare bamser til at vise dine følelser

De søde vendbare bamser er super sjove for både børn og teenagere. Her kan de nemlig vende bamsen alt efter deres humør, da den både har en glad og en sur side. Dertil er den rigtig blød og dejlig at røre ved.
Fra: 119,00 DKK

24 Karat Guld Spillekort

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til de som elsker et godt spil kort.
Fra: 99,00 DKK

Boksebold til skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt en super sjov gave. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.
Fra: 119,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.
Fra: 139,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.
Fra: 79,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

Sparebøsse med kløer

Sparebøsssen med kløer er en af de sjove gaver, som samtidig er super sød. Den fungerer som en sparegris. Læg dine mønter eller sedler oven på boksen, og katten kommer frem og snupper pengene. Boksen er også med lyd.
Fra: 149,00 DKK

Bogskrin til alle pengene

Er han eller hun god til at spare op? Så bliver det endnu sjovere med dette bogskrin, som til perfektion ligner en bog, men faktisk er et skjult skrin med plads til alle de opsparede penge.
Fra: 119,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.
Fra: 99,00 DKK

Fuglefoderbræt til vinduet

Er der noget mere hyggeligt, end at sidde indenfor, og se fuglene spise fra vinduet? Her får du et fuglefoderbræt til vinduet som sættes fast med sugekopper. En gave som kommer både modtageren og de små fugle til gode!
Fra: 69,00 DKK

Fodmassagerulle i træ

Fodmassagerullen i træ giver en dejlig afslappet fodmassage, når fødderne rulles henover den. Perfekt til når der slappes af i sofaen. En af de gode gaver til ham eller hende, som har ømme fødder der trænger til afspænding.
Fra: 179,00 DKK

Smarte bluser til kvinder

Kan hun godt lide at klæde sig smart på? Så er det oplagt med en smart bluse i gave. Hos Bubbleroom er der mange forskellige bluser at vælge mellem til forskellige typer af kvinder.
Fra: 99,00 DKK

Pilgrim Guldbelagte Øreringe – Sensitivity​

De populære øreringe fra Pilgrim, er en af deres bestsellere. Øreringene hedder sensitivity, er guldbelagte, og har et dragende motiv med deres snoet form. De moderne øreringe passer til både hverdagsbrug og til festlige anledninger. Den perfekte gaveide til veninden eller kæresten.
Fra: 149,00 DKK

Baby Yoda t-shirt til voksne

Er du også helt vild med Baby Yoga, eller The Child, fra den populære serie The Mandalorian? Her kan du få en Baby Yoda t-shirt til voksne. Perfekt gave til en Mandalorian fan! Vælg mellem flere modeller og størrelser.
Fra: 199,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Gaming udstyr pakker

Trænger gameren til at få opgraderet sit gaming udstyr? Disse fede gaming pakkeer er i topklasse, og indeholder enten gaming tastatur, headphones, mus og mussemåtte eller det hele. Alt sammen tilen super god pris! Normalpris for produkterne hver for sig er næsten det dobbelte.
Fra: 199,00 DKK

Fodboldgaver​

På udkig efter en gave til en dreng eller pige som spiller fodbold? Her finder du ikke kun fodbolde og fodboldtrøjer, men stort set alt fodbold merchandise med din favorit klub, om det er FC Barcelone, Real Madrid, Juventus eller noget helt andet. Se det store udvalg via linket.
Fra: 25,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.
Fra: 179,00 DKK

Whisky karamel

Skal der noget nyt til? Så prøv at give disse lækre og anderledes whisky karameller fra House of Fudge. Det er en perfekt gave til whisky-elskeren, men gaven støtter samtidig også kampen mod kræft.
Fra: 69,00 DKK

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
Fra: 195,00 DKK

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Fra: 125,00 DKK

En God Flaske Champagne Eller Vin​

De fleste elsker en god flaske champagne eller vin. Det kunne f.eks. være Möet & Chandon champagnen som er et populært valg. Folk skal fejres når der er anledning til det. Det gøres ofte med våde varer. Derfor er en god flaske champagne eller vin en oplagt gave til de fleste.
Fra: 24,00 DKK

Einsten Solcelle Figur​

Einstein solcelle figuren er en super sjov gave til kontoret eller skrivebordet. Når Einstein får sol begynder han at prikke sig i tindingen, og på den måde minder modtageren om at han eller hun skal bruge hovedet!
Fra: 169,95 DKK

100 Things You Must Do Before You Die Plakat​

Skal du have krydset nogle ting af bucket listen. Denne plakat med 100 ting du skal gøre før du dør, er den perfekte gave til de som skal ud og rejse eller trænger til oplevelser. Efterhånden som de forskellige punkter er fuldført kan lågnere åbnes.
Fra: 229,95 DKK 125,00 DKK

12 stk. Jägerbomb Shots Glas​

Giv en gave som kan bruges til en fest. Shots glassene er fremstillet i polycarbonat som gør dem holdbare og stabile. Hæld Jägermister ned i midten og Redbull eller anden energidrik i ydersiden, og du har din Jägerbomb. Gentag processen 12 gange. En oplagt gave til din ven eller veninde.
Fra: 169,00 DKK

Find billige gaver på Geniale Gaver

Her på Geniale Gaver bruger vi mange timer på at gennemsøge de danske webshops for gode gaveideer, som vi samler i forskellige artikler. Her i blandt er der selvfølgelig også mange billige gaver som er super gode. Dem har vi nu valgt at samle i en artikel, for dig som udelukkende er på udkig efter billige gaver.

Der kan være flere grund til at lede efter billige gaver. Det kan være at det blot er en lille takkegave, en symbolsk gave eller en ”bare fordi” gave til moster. Det kan også være fordi at modtageren, bedre kan lide at få 5 små gaver til 200 kr. frem for én stor gave til 1000 kr. Til jul er der ligeledes adskillige lejligheder hvor der skal bruges billige gaver. Her i blandt mandelgaver, pakkelegsgaver og adventsgaver til børn.

Sagt på en anden måde, der er mange forskellige grunde, til at lede efter budgetvenlige gaver til under 200 kr. Uanset hvad din grund er til det, vil du kunne få inspiration blandt de mange billige gaveideer på listen.

 

Billige gaver til ham og hende

Uanset om det er billige gaver til ham eller billige gaver til hende du søger, så har vi dig dækket ind. De mange gaveideer er nemlig ikke målrettet en bestemt modtager. De er derimod målrettet en bestemt pris. Prisen på en billig gave er selvfølgelig relativt. Bill Gates har sandsynligvis ikke den samme opfattelse af en billig gave, som den almene dansker har. Vi har dog valgt at sætte grænsen ved 200 kr. Derfor er alle de billige gaver på listen, gaver til omkring 200 kr. eller derunder.

Men hvad er gode billige gaver til henholdsvis mænd og kvinder? Taget udgangspunkt i gaveideerne på listen, uddyber vi lidt her:

  • Billige gaver til ham – Det er nemt at finde gode budgetvenlige gaver til mænd. Der findes nemlig rigtig mange små sjove gadgets, som er perfekte som gaveide til ham. Dem finder du en hel del af på listen.
  • Billige gaver til hende – Til kvinder findes der ligeledes mange billige gaver, som er rigtig gode. Det kan være små pynteting til hjemmet, tøj, eller en lille gavekurv.
  • Billige gaver til kæresten – Det er altid rart at blive overrasket med en uventet gave af kæresten. Og sådan en gave behøver ikke koste meget – faktisk er der rigtig mange billige gaver som er velegnet til små overraskelser. Det kan være søde sager, et krus med en lille besked eller en buket blomster.

  

Små billige gaver til børn

Hvis du er på udkig efter små billige gaver til børn, kan jeg anbefale dig at tag et kig på vores side med gaver til børn i stedet for. I artiklen her, finder du nemlig hovedsageligt billige gaveideer til voksne og unge. Dermed ikke sagt, at der ikke kan være nogle gode gaver til børn i mellem. Men er det legetøj og andre sager henvendt specielt til børn, har vi nogle meget bedre artikler til det.

 

Hvor meget giver man for i gave?

Reglen er, at du giver det i gave du har lyst til. Der er ikke nogle faste regler for, hvor meget du skal give i fødselsdagsgave, bryllupsgave, konfirmationsgave osv. Det bestemmer du helt selv – du giver det du har lyst og råd til. Det er selvfølgelig en anden snak, hvis der er aftalt noget indbyrdes. F.eks. hvis du bytter julegaver med familien, og i har aftalt et budget på 300 kr. Eller til en pakkeleg, hvor der er aftalt at pakkerne skal koste omkring 25 kr.

Dertil kan man sige, er der er nogen lejligheder hvor der er tradition for at give mere end andre. F.eks. giver man typisk lidt mere i konfirmationsgave, end man ville have givet i fødselsdagsgave. Særligt fra forældrenes side, er er tradition for at give lidt ekstra store gaver her.

 

Det er tanken der tæller

Det klassiske citat som du sikker har hørt 100 gange før, garanteret fra dine egne forældre da du var barn. ’’Det er tanken der tæller’’. Men det kendte citat har faktisk en rigtig god mening, og så er det sandt. Det er nemlig tanken der tæller. Ligeså snart du begynder at bekymre dig for meget om prisen på en gave, går hele ideen lidt af det. Vi giver nemlig gaver for at glæde hinanden, ikke for at høste materielle ting og sager. En student på SU, skal i teorien kunne give en ligeså gave, som en mangemillionær. Og det kan de når det er tanken der tæller.

Denne artikel er anmeldt af Nanna Nissen (5/5)
5/5