Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vanvittigt gode men billige gaver til under 200 kr.

150+ vanvittigt gode men billige gaver til under 200 kr.

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Gode gaver behøver bestemt ikke være dyre. Nej – faktisk findes der MASSER af gode billige gaver til under 200 kr. Billige gaver er fantastiske af flere grunde. De er f.eks. gode til mindre anledninger, som en kollegas fødselsdag, som værtindegaver eller som supplement til en større gave. De er også rigtig gode som søde små gaver til kæresten.

Husk på, at der ikke altid behøver at være anledning til at give en gave. Du kan sagtens give en gave til veninden, kæresten eller dine forældre, uden nogen speciel grund. Blot fordi du elsker dem, og du har lyst til at give dem en gave. Gaver vi ikke forventer, er ofte de bedste gaver. De har overraskelses moment, og med det kan du faktisk gøre en lille gave til en rigtig god oplevelse. Og her er billige gaver helt perfekte.

Hvis du er på udkig efter billige gaver, kan du få inspiration fra de mange gaveideer vi har fundet. Vi nemlig samlet mere end 100 gaveideer, alle sammen små gaver til under 200 kr. Du finder både gaver til ham, hende, ung, ældre og alt her i mellem.

Indholdsfortegnelse

Gode billige gaveideer til under 200 kr.

Star Wars Baby Yoda æggebæger

Muligvis verdens sødeste æggebæger? Få Baby Yoda til at holde styr på dine morgenæg med dette seje Baby Yoda æggebæger. En fin lille gave til enhver Star Wars eller Mandalorian fan.

Fra: 69,00 DKK

Hyggespillet

Hyggespillet er det perfekte spil til jer som elsker at hygge! Det er et quizspil som har over 300 sjove og underholdende spørgsmål. Det skal nok få jer til at græde af grin mindst et par gange, og naturligvis skabe en hyggelig stemning.

Fra: 149,95 DKK

Snallern festspil

Snallern er et selskabsspil, som også kan bruges som drukspil. Det kan være stødende, hvorfor det også er for 14 år+. Det gør det dog kun det sjovere. En af årets bedste selskabsspil, og en super sjov gave såvel som ældre teenagere. Læs reglerne til det super sjove spil via linket.

Fra: 79,95 DKK

Det Dårlige Selskab spil – Årets selskabsspil

Det Dårlige Selskab er et vanvittigt sjovt spil, som kan spilles både med venner og familie. Det er endda kåret som årets selskabsspil. Spillet går kort sagt ud på at kombinere forskellige kort med sjove (og til tider upassende) sætninger. Det kommer der ofte noget rigtig, rigtig sjove ud af!

Fra: 259,95 DKK

Den Lille Bog Om Hygge

Den Lille Bog Om Hygge fortæller alt der er værd at vide om den danske hygge. For nogle er hygge svært at beskrive. Læs bogen her, og du bliver ekspert i at hygge på alle mulige måder! Dertil er der også hyggelige opskrifter i den.

Fra: 149,95 DKK

Akupressurmåtte inkl. pude

En akupressurmåtte  – eller pigmåtte – kan sætte gang i dit blodomløb ved at ligge på den i blot 10-15 minutter. Det får kroppen til at slappe af, løsner spændinger og gør at du sover bedre. Brug den lige inden sengetid og føl effekten. Med måtten medfølger en pude.

Fra: 189,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Varme uldsokker/hyggesokker

Alle elsker et par dejlige varme uldsokker om vinteren. Det er ikke for sjov de bliver kaldt hyggesokker – så snart de varme strømper er på, bliver der helt automatisk skruet op for hyggen. Der er i fantastisk kvalitet, og både til mænd og kvinder. Giv dem i gave, eller køb et par til dig selv. Se det flotte udvalg via linket.

Fra: 60,00 DKK

A Year of sex spillekort

Med A Year of Sex spillekortene får du over 50 Kama Sutra positioner i 5 forskellige sværhedsgrader. En skøn lille og udfordrende gave til kæresten, manden eller konen. Med dette sæt vil i helt sikkert ikke komme til at kede jer det næste års tid!

Fra: 39,00 DKK

Friends Central Perk hjemmesko

Varm fusserne med disse fede Friends Central Perk hjemmesko. De fedeste hjemmesko til alle som er fans af Friends! Giv dem i gave til en fan af den skønne serie, eller behold dem til dig selv! Fås i 2 forskellige udgaver.

Fra: 149,00 DKK

Baileys cupcakes chokoladeæske

Cupcake Baileys chokoladeæsken er en af de lækreste gaver til hende der elsker cupcakes og Baileys! Du får i alt 138g lækre cupcakes med 1% alkohol – så de er ikke egnet til børn.

Fra: 89,00 DKK

Slippers – Bløde mikroovnssutsko

Du kan smide disse bløde mikroovnssutsko i mikrobølgeovnen i 60-90 sekunder, og de holder varmen i op til 2 timer. De perfekte slippers til den kolde tid. Et par anderledes hjemmesko som hun helt sikkert vil elske at modtage i gave.

Fra: 124,00 DKK

Saturn LED lampe

En super sej Saturn LED lampe med fjernbetjening, som kan lyse i hele 16 forskellige farver. Der medfølger en træbund så lampen kan stå stabilt, samt en USB ledning til ladning. Brug den som natlampe, til børneværelset eller kontoret.

Fra: 99,00 DKK

EXIT: The Game Escape Room-spil

Er du klar til en omgang udfordrenge og spændende spil hjemme i stuen? Med en af de mange fede Escape Room spil, kan du og familien og venner har jeres helt egen Escape room udfordring hjemme i stuen. Tjek de mange fede valgmuligheder.

Fra: 129,00 DKK

Star Wars Baby Yoda lampe

Nu kan du få den søde Baby Yoda til at lyse dit værelse op. Den søde lampe giver en hyggelig belysning, og passer perfekt til børneværelset, både til drenge og piger. En af de gode gaver til børn der er fans af Star Wars og lille Baby Yoda.

Fra: 149,00 DKK

Star Wars Baby Yoda krus

Kender du en, som ikke kan få nok af den søde Baby Yoda? Også kendt som The Child fra Star Wars serien The Mandalorian. Her kan du få et Star Wars Baby Yoda krus – perfekt til at kop varm julekakao. En af de bedste gaver til Star Wars fan.

Fra: 99,00 DKK

Skærmforstørrer til mobiltelefon

Denne smarte gadget til mobiltelfoner, kan forstørre din smartphones skærm. Sæt din smartphone op ad holderen, og skærmen bliver forstørret. Super nemt, og helt perfekt til at se film eller Youtube fra mobilen.

Fra: 149,00 DKK

Udfyld-selv-plakat verdenskort

Et sjovt udfyldt selv verdenskort, hvor du kan male de steder du har besøgt i verden. Udover verdenskortet følger også 12 tuscher med i forskellige farver. Papiret med verdenskortet er tykt og af godt kvalitet, klar til at blive hængt op.

Fra: 189,00 DKK

Chili Klaus chili roulette

Prøv en omgang chili roulette med Chili Klaus’ lucky bag. Du får en kasse med chili kugler, den eneste hage er, at du ikke ved hvilke der er stærke. Nogle er okay stærke, nogle milde, og andre vanvittigt stærke!

Fra: 139,00 DKK

Lama powerbank

Er en almindelig powerbank for kedelig? Hvad så med en super sød lama powerbank? Powerbanken giver ca. en fuld opladning til mobilen. Hvis du leder efter søde adventsgaver til teenagepigen, så er lama powerbanken et super godt valg.

Fra: 139,00 DKK

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Fra: 39,00 DKK

LED-lysbånd med fotoklemmer

Hæng LED-lysbåndet med fotoklemmer op i stuen, på værelset eller kontoret, og hæng dine yndlingsbilleder på den. Det kan være billeder af dig og familien, fra en god ferie, eller hvilke som helst andre du føler for at hænge op. Perfekt til billeder fra et polariod kamera.

Fra: 99,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Din Vejrstation Storm Glass, er an anderledes og dekorativ vejrstation. Ved at aflæse krystallerne i glasset, kan du forudse vejret. Glasdråben skal blot placeres på træpladen, og du vil efterfølgende se krystallerne i glasset ændre sig i forhold til om der vind, solskin, regn eller hvilken som helst anden type vejr.

Fra: 189,00 DKK

Multiværktøj til Avocadoer

Dette avocado multiværktøj er avocado elskerens bedste ven! Den kan både åbne, fjerne sten og skære ud, hurtigt og nemt. Med det smarte multitool til køkkenet bliver det en fornøjelse at forberede avocadoer.

Fra: 99,00 DKK

Personlig plakat med bogstav

En personlig bogstav med modtagerens forbogstav og navn inden i. Plakaten fås i flere forskellige farver og størrelser. Det kan også være med kærestens, barnets eller andet navn, som er vigtig for modtageren.

Fra: 199,95 DKK

Rose Bear

En bamse og en buket blomster er en god gave. En bamse kombineret med blomster, er en endnu bedre gave! Giv en romantisk gave i form af evighedesroser som aldrig visner, formet som en sød bamse.

Fra: 139,00 DKK

Urholder i egetræ

Med denne flotte urholde i egetræ, kan du opbevare dit ur på en flot og elegant måde. Stil den i soveværelset, badeværelset, stuen, eller hvor du ellers måtte ønske. Det moderne og minimalistiske design passer ind stort set hvor som helst. Passer naturligvis både til herreure og dameure.

Fra: 170,00 DKK

Smart bælte uden bæltespænde

Dette smarte bælte uden bæltespænde er fremtidens bælte! Som navnet antyder, kræver det nemlig ingen spænde at have på, og det er dermed meget mere behageligt. En genial gave, til de som hader bælter, men stadig ønsker at holde bukserne oppe!

Fra: 99,00 DKK

Toiletpapirs gun

En gun som skyder med toiletpapir! Sæt en toiletrulle fast i geværet, og skyd ellers stråler med toiletpapir afsted. Geværet lavet almindeligt toiletpapir om til små våde toiletpapirskugler, klar til at skyde afsted.

Fra: 169,00 DKK

IQ-box

IQ-boxen åbner først op, når din IQ er høj nok til at kunne lure den, og dermed åbne den op. Super sjov lille boks, som kan bruges til at opbevare små ting i. Kan også bruges som en sjov gaveæske – evt. som pengegave til en konfirmation eller fødselsdag.

Fra: 69,00 DKK

Find billige gaver på Geniale Gaver

Her på Geniale Gaver bruger vi mange timer på at gennemsøge de danske webshops for gode gaveideer, som vi samler i forskellige artikler. Her i blandt er der selvfølgelig også mange billige gaver som er super gode. Dem har vi nu valgt at samle i en artikel, for dig som udelukkende er på udkig efter billige gaver.

Der kan være flere grund til at lede efter billige gaver. Det kan være at det blot er en lille takkegave, en symbolsk gave eller en ”bare fordi” gave til moster. Det kan også være fordi at modtageren, bedre kan lide at få 5 små gaver til 200 kr. frem for én stor gave til 1000 kr. Til jul er der ligeledes adskillige lejligheder hvor der skal bruges billige gaver. Her i blandt mandelgaver, pakkelegsgaver og adventsgaver til børn.

Sagt på en anden måde, der er mange forskellige grunde, til at lede efter budgetvenlige gaver til under 200 kr. Uanset hvad din grund er til det, vil du kunne få inspiration blandt de mange billige gaveideer på listen.

 

Billige gaver til ham og hende

Uanset om det er billige gaver til ham eller billige gaver til hende du søger, så har vi dig dækket ind. De mange gaveideer er nemlig ikke målrettet en bestemt modtager. De er derimod målrettet en bestemt pris. Prisen på en billig gave er selvfølgelig relativt. Bill Gates har sandsynligvis ikke den samme opfattelse af en billig gave, som den almene dansker har. Vi har dog valgt at sætte grænsen ved 200 kr. Derfor er alle de billige gaver på listen, gaver til omkring 200 kr. eller derunder.

Men hvad er gode billige gaver til henholdsvis mænd og kvinder? Taget udgangspunkt i gaveideerne på listen, uddyber vi lidt her:

  • Billige gaver til ham – Det er nemt at finde gode budgetvenlige gaver til mænd. Der findes nemlig rigtig mange små sjove gadgets, som er perfekte som gaveide til ham. Dem finder du en hel del af på listen.
  • Billige gaver til hende – Til kvinder findes der ligeledes mange billige gaver, som er rigtig gode. Det kan være små pynteting til hjemmet, tøj, eller en lille gavekurv.
  • Billige gaver til kæresten – Det er altid rart at blive overrasket med en uventet gave af kæresten. Og sådan en gave behøver ikke koste meget – faktisk er der rigtig mange billige gaver som er velegnet til små overraskelser. Det kan være søde sager, et krus med en lille besked eller en buket blomster.

  

Små billige gaver til børn

Hvis du er på udkig efter små billige gaver til børn, kan jeg anbefale dig at tag et kig på vores side med gaver til børn i stedet for. I artiklen her, finder du nemlig hovedsageligt billige gaveideer til voksne og unge. Dermed ikke sagt, at der ikke kan være nogle gode gaver til børn i mellem. Men er det legetøj og andre sager henvendt specielt til børn, har vi nogle meget bedre artikler til det.

 

Hvor meget giver man for i gave?

Reglen er, at du giver det i gave du har lyst til. Der er ikke nogle faste regler for, hvor meget du skal give i fødselsdagsgave, bryllupsgave, konfirmationsgave osv. Det bestemmer du helt selv – du giver det du har lyst og råd til. Det er selvfølgelig en anden snak, hvis der er aftalt noget indbyrdes. F.eks. hvis du bytter julegaver med familien, og i har aftalt et budget på 300 kr. Eller til en pakkeleg, hvor der er aftalt at pakkerne skal koste omkring 25 kr.

Dertil kan man sige, er der er nogen lejligheder hvor der er tradition for at give mere end andre. F.eks. giver man typisk lidt mere i konfirmationsgave, end man ville have givet i fødselsdagsgave. Særligt fra forældrenes side, er er tradition for at give lidt ekstra store gaver her.

 

Det er tanken der tæller

Det klassiske citat som du sikker har hørt 100 gange før, garanteret fra dine egne forældre da du var barn. ’’Det er tanken der tæller’’. Men det kendte citat har faktisk en rigtig god mening, og så er det sandt. Det er nemlig tanken der tæller. Ligeså snart du begynder at bekymre dig for meget om prisen på en gave, går hele ideen lidt af det. Vi giver nemlig gaver for at glæde hinanden, ikke for at høste materielle ting og sager. En student på SU, skal i teorien kunne give en ligeså gave, som en mangemillionær. Og det kan de når det er tanken der tæller.

Denne artikel er anmeldt af Nanna Nissen (5/5)
5/5