Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vanvittigt gode men billige gaver til under 200 kr.

150+ vanvittigt gode men billige gaver til under 200 kr.

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Gode gaver behøver bestemt ikke være dyre. Nej – faktisk findes der MASSER af gode billige gaver til under 200 kr. Billige gaver er fantastiske af flere grunde. De er f.eks. gode til mindre anledninger, som en kollegas fødselsdag, som værtindegaver eller som supplement til en større gave. De er også rigtig gode som søde små gaver til kæresten.

Husk på, at der ikke altid behøver at være anledning til at give en gave. Du kan sagtens give en gave til veninden, kæresten eller dine forældre, uden nogen speciel grund. Blot fordi du elsker dem, og du har lyst til at give dem en gave. Gaver vi ikke forventer, er ofte de bedste gaver. De har overraskelses moment, og med det kan du faktisk gøre en lille gave til en rigtig god oplevelse. Og her er billige gaver helt perfekte.

Hvis du er på udkig efter billige gaver, kan du få inspiration fra de mange gaveideer vi har fundet. Vi nemlig samlet mere end 100 gaveideer, alle sammen små gaver til under 200 kr. Du finder både gaver til ham, hende, ung, ældre og alt her i mellem.

Indholdsfortegnelse

Gode billige gaveideer til under 200 kr.

Multiværktøj til Avocadoer

Dette avocado multiværktøj er avocado elskerens bedste ven! Den kan både åbne, fjerne sten og skære ud, hurtigt og nemt. Med det smarte multitool til køkkenet bliver det en fornøjelse at forberede avocadoer.
Fra: 99,00 DKK

Personlig plakat med bogstav

En personlig bogstav med modtagerens forbogstav og navn inden i. Plakaten fås i flere forskellige farver og størrelser. Det kan også være med kærestens, barnets eller andet navn, som er vigtig for modtageren.
Fra: 199,95 DKK

Rose Bear

En bamse og en buket blomster er en god gave. En bamse kombineret med blomster, er en endnu bedre gave! Giv en romantisk gave i form af evighedesroser som aldrig visner, formet som en sød bamse.
Fra: 139,00 DKK

Urholder i egetræ

Med denne flotte urholde i egetræ, kan du opbevare dit ur på en flot og elegant måde. Stil den i soveværelset, badeværelset, stuen, eller hvor du ellers måtte ønske. Det moderne og minimalistiske design passer ind stort set hvor som helst. Passer naturligvis både til herreure og dameure.
Fra: 170,00 DKK

Smart bælte uden bæltespænde

Dette smarte bælte uden bæltespænde er fremtidens bælte! Som navnet antyder, kræver det nemlig ingen spænde at have på, og det er dermed meget mere behageligt. En genial gave, til de som hader bælter, men stadig ønsker at holde bukserne oppe!
Fra: 99,00 DKK

Toiletpapirs gun

En gun som skyder med toiletpapir! Sæt en toiletrulle fast i geværet, og skyd ellers stråler med toiletpapir afsted. Geværet lavet almindeligt toiletpapir om til små våde toiletpapirskugler, klar til at skyde afsted.
Fra: 169,00 DKK

Money Maze

Med Money Mazen, kan du give penge på en sjov og anderledes måde. Du kan give penge i gave, uden det bliver en kedelige gave – geniale som konfirmationsgave, gave til fødselsdag, eller blot en gave, hvor du vil drille modtageren lidt.
Fra: 79,00 DKK

IQ-box

IQ-boxen åbner først op, når din IQ er høj nok til at kunne lure den, og dermed åbne den op. Super sjov lille boks, som kan bruges til at opbevare små ting i. Kan også bruges som en sjov gaveæske – evt. som pengegave til en konfirmation eller fødselsdag.
Fra: 69,00 DKK

Airpod-etui med Filmkarakterer

Pift dit Airpod eutui op, med en af disse fede etuier med filmkaraktere. Vælg mellem elskede favoritter som Harry Potter, Baby Yoda og Minions. En god lille gave til børn, teenagere såvel som barnlige sjæle.
Fra: 149,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.
Fra: 149,00 DKK

Elektrisk fnugfjerner

Denne elektrisk fnugfjerner, fjerne nemt og hurtigt hør fra tøjet og møblerne. Den er genopladeligt og super effektiv. Særlig god gave til de som har hund eller kat.
Fra: 129,00 DKK

Håndholdt symaskine

En håndholdt symaskine er super praktisk, og helt perfekt til små syninger og reperationer på tøj og andet stof. En sød lille gaveide til hende eller ham som elsker at sy.
Fra: 119,00 DKK

Robotstøvsuger – Rovac 1000

En lille smart robotstøvsuger, som på trods af størrelsen både er hurtig og effektiv. Sæt robotstøvsugeren i gang om morgenen, og når du kommer hjem fra arbejde er hjemmet pænt og rent. Robotstøvsugeren navigerer selv rundt om evt. forhindringer, via dens smarte sensor. En vanvittig god pris for en robotstøvsuger!
Fra: 199,00 DKK

Star Wars Baby Yoda Farveskiftende Krus

Der er garanteret en god start på dagen, hvis du drikker din morgen kaffe af dette søde Star Wars Baby Yoda krus. Som der bliver hældre varm væske i kruset, skifter det farve. Den perfekte lille gaveide, til enhver der er vild med the Child fra The Mandalorian.
Fra: 89,00 DKK

Dice-Flix terninger

Bruger du også altid, alt for lang tid på at finde ud af, hvilken film du skal se på Netflix? Det problem løster Dice-Flix terningerne som vælger en film for dig, nemt, sjove og hurtigt!
Fra: 69,00 DKK

Constantin Puzzles Brainteasers

Er du til hjernevridere, eller er personen du skal give gave til? Disse små seje træpuslespil sætter din hjerne på en opgave. En sjov lille gave, som samtidig er dekorativt flot. Vælg mellem flere forskellige modeller.
Fra: 189,00 DKK

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask ham med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.
Fra: 129,00 DKK

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

LED-lysslange til Baggrundsbelysning til TV

Opgrader dit fjernsyn med en flot baggrundsbelysning. Det kan du gøre ved at sætte denne LED-lysslange bagved TV’et. Det giver både en hyggelig belysning, og så er det meget behagerligere for øjenene.
Fra: 129,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.
Fra: 199,00 DKK

Vendbare bamser til at vise dine følelser

De søde vendbare bamser er super sjove for både børn og teenagere. Her kan de nemlig vende bamsen alt efter deres humør, da den både har en glad og en sur side. Dertil er den rigtig blød og dejlig at røre ved.
Fra: 119,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.
Fra: 179,00 DKK

24 Karat Guld Spillekort

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til de som elsker et godt spil kort.
Fra: 99,00 DKK

Boksebold til skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt en super sjov gave. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.
Fra: 119,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.
Fra: 79,00 DKK

Sparebøsse med kløer

Sparebøsssen med kløer er en af de sjove gaver, som samtidig er super sød. Den fungerer som en sparegris. Læg dine mønter eller sedler oven på boksen, og katten kommer frem og snupper pengene. Boksen er også med lyd.
Fra: 149,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.
Fra: 99,00 DKK

Fuglefoderbræt til vinduet

Er der noget mere hyggeligt, end at sidde indenfor, og se fuglene spise fra vinduet? Her får du et fuglefoderbræt til vinduet som sættes fast med sugekopper. En gave som kommer både modtageren og de små fugle til gode!
Fra: 69,00 DKK

Fodmassagerulle i træ

Fodmassagerullen i træ giver en dejlig afslappet fodmassage, når fødderne rulles henover den. Perfekt til når der slappes af i sofaen. En af de gode gaver til ham eller hende, som har ømme fødder der trænger til afspænding.
Fra: 179,00 DKK

Smarte bluser til kvinder

Kan hun godt lide at klæde sig smart på? Så er det oplagt med en smart bluse i gave. Hos Bubbleroom er der mange forskellige bluser at vælge mellem til forskellige typer af kvinder.
Fra: 99,00 DKK

Find billige gaver på Geniale Gaver

Her på Geniale Gaver bruger vi mange timer på at gennemsøge de danske webshops for gode gaveideer, som vi samler i forskellige artikler. Her i blandt er der selvfølgelig også mange billige gaver som er super gode. Dem har vi nu valgt at samle i en artikel, for dig som udelukkende er på udkig efter billige gaver.

Der kan være flere grund til at lede efter billige gaver. Det kan være at det blot er en lille takkegave, en symbolsk gave eller en ”bare fordi” gave til moster. Det kan også være fordi at modtageren, bedre kan lide at få 5 små gaver til 200 kr. frem for én stor gave til 1000 kr. Til jul er der ligeledes adskillige lejligheder hvor der skal bruges billige gaver. Her i blandt mandelgaver, pakkelegsgaver og adventsgaver til børn.

Sagt på en anden måde, der er mange forskellige grunde, til at lede efter budgetvenlige gaver til under 200 kr. Uanset hvad din grund er til det, vil du kunne få inspiration blandt de mange billige gaveideer på listen.

 

Billige gaver til ham og hende

Uanset om det er billige gaver til ham eller billige gaver til hende du søger, så har vi dig dækket ind. De mange gaveideer er nemlig ikke målrettet en bestemt modtager. De er derimod målrettet en bestemt pris. Prisen på en billig gave er selvfølgelig relativt. Bill Gates har sandsynligvis ikke den samme opfattelse af en billig gave, som den almene dansker har. Vi har dog valgt at sætte grænsen ved 200 kr. Derfor er alle de billige gaver på listen, gaver til omkring 200 kr. eller derunder.

Men hvad er gode billige gaver til henholdsvis mænd og kvinder? Taget udgangspunkt i gaveideerne på listen, uddyber vi lidt her:

  • Billige gaver til ham – Det er nemt at finde gode budgetvenlige gaver til mænd. Der findes nemlig rigtig mange små sjove gadgets, som er perfekte som gaveide til ham. Dem finder du en hel del af på listen.
  • Billige gaver til hende – Til kvinder findes der ligeledes mange billige gaver, som er rigtig gode. Det kan være små pynteting til hjemmet, tøj, eller en lille gavekurv.
  • Billige gaver til kæresten – Det er altid rart at blive overrasket med en uventet gave af kæresten. Og sådan en gave behøver ikke koste meget – faktisk er der rigtig mange billige gaver som er velegnet til små overraskelser. Det kan være søde sager, et krus med en lille besked eller en buket blomster.

  

Små billige gaver til børn

Hvis du er på udkig efter små billige gaver til børn, kan jeg anbefale dig at tag et kig på vores side med gaver til børn i stedet for. I artiklen her, finder du nemlig hovedsageligt billige gaveideer til voksne og unge. Dermed ikke sagt, at der ikke kan være nogle gode gaver til børn i mellem. Men er det legetøj og andre sager henvendt specielt til børn, har vi nogle meget bedre artikler til det.

 

Hvor meget giver man for i gave?

Reglen er, at du giver det i gave du har lyst til. Der er ikke nogle faste regler for, hvor meget du skal give i fødselsdagsgave, bryllupsgave, konfirmationsgave osv. Det bestemmer du helt selv – du giver det du har lyst og råd til. Det er selvfølgelig en anden snak, hvis der er aftalt noget indbyrdes. F.eks. hvis du bytter julegaver med familien, og i har aftalt et budget på 300 kr. Eller til en pakkeleg, hvor der er aftalt at pakkerne skal koste omkring 25 kr.

Dertil kan man sige, er der er nogen lejligheder hvor der er tradition for at give mere end andre. F.eks. giver man typisk lidt mere i konfirmationsgave, end man ville have givet i fødselsdagsgave. Særligt fra forældrenes side, er er tradition for at give lidt ekstra store gaver her.

 

Det er tanken der tæller

Det klassiske citat som du sikker har hørt 100 gange før, garanteret fra dine egne forældre da du var barn. ’’Det er tanken der tæller’’. Men det kendte citat har faktisk en rigtig god mening, og så er det sandt. Det er nemlig tanken der tæller. Ligeså snart du begynder at bekymre dig for meget om prisen på en gave, går hele ideen lidt af det. Vi giver nemlig gaver for at glæde hinanden, ikke for at høste materielle ting og sager. En student på SU, skal i teorien kunne give en ligeså gave, som en mangemillionær. Og det kan de når det er tanken der tæller.

Denne artikel er anmeldt af Nanna Nissen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.