Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

20 års fødselsdagsgave - Find den perfekte 20 års gave

20 års fødselsdagsgave – Find den perfekte 20 års gave 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

20 år gammel, 2 årtier er passeret. Det kan føltes som en evighed for den 20 årige fødselar, og dog er livet kun lige startet! En 20 års fødselsdag, skal ligesom alle andre fødselsdage, fejres med familie og venner. Gerne en god middag for familien om dagen, og så en tur i byen med vennerne om aftenen!

Udover selve fødselsdagsfesten er der også et andet vigtigt punkt på programmet når man fylder 20 år. Selvfølgelig gaverne! Ingen 20 års fødselsdagsfest uden nogle gode 20 års fødselsdagsgaver. Som 20 årig, har man gang i rigtig mange ting. Voksenlivet er lige begyndt, der er måske et arbejde der skal passes, studier, sociallivet og evt. hobbyer. Det er alt sammen noget der koster penge og tager tid. Derfor er praktiske gaver, super gode at give som 20 års gaver. Noget som fødselaren kan bruge – det kan være den 20 årige er flyttet hjemmefra, eller snart skal. I det tilfælde er det oplagt med nogle gode flytte hjemmefra gaver.

Her får gaveinspiration til både flytte-hjemme-fra, praktiske og personlige gaver til ham eller hende der fylder 20 år. Kig gaveideerne godt i gennem – den helt rigtige gave kan nemlig bidrage til, at fødselaren får den bedste 20 års fødselsdag muligt.

Indholdsfortegnelse

De bedste 20 års fødselsdagsgaver 2021

Lightning Reaction Reloaded reaktionsspil

I denne sjove reaktionsspil gælder det om at være hurtigt! Den som har den ringeste reaktionsevne får stød. Spillet kan spilles 2-4 spillere og er vanvittgt sjovt!

Fra: 229,00 DKK

Baileys cupcakes chokoladeæske

Cupcake Baileys chokoladeæsken er en af de lækreste gaver til hende der elsker cupcakes og Baileys! Du får i alt 138g lækre cupcakes med 1% alkohol – så de er ikke egnet til børn.

Fra: 89,00 DKK

Irish Coffee kit

Er du på udkig efter gode gaver til en som elsker irish coffee? Så har du her den helt perfekte pakke! Et irish coffee kit som indeholder 1 flaske Tullamore Dew whiskey, 1 pose kaffebønner på 500 g samt 5 kandispinde. Pakken er fint pakket ind, lige til at give i gave.

Fra: 299,00 DKK

Chili Klaus chili roulette

Prøv en omgang chili roulette med Chili Klaus’ lucky bag. Du får en kasse med chili kugler, den eneste hage er, at du ikke ved hvilke der er stærke. Nogle er okay stærke, nogle milde, og andre vanvittigt stærke!

Fra: 139,00 DKK

Smart pizzaovn til bordet

Med denne smarte lille pizzaovn, kan du nemt og hurtitgt lave den perfekte pizza med en super sprød og lækker bund. Ovnen har et keramisk bagesten samt et dobbelt varmeelement. Kan både bruges til at lave egne pizzaer og opvarme frosne.

Fra: 799,00 DKK

3-i-1 QI trådløs LED opladningsstation til airpods, iwatch og iphone

Den smarte opladningsstation er den perfekte gave til ham eller hende der elsker Apple produkter. Med den kan du oplade både airpods, iWatch og iPhone op samme tid. Samtidig er den i et super smart design, og pynter flot på natbordet, i stuen eller på kontoret.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning fødselsdagsgave efter dine fotos

Giv en uforglemmelig fødselsdagsgave i form af en karikaturtegning, efter dine fotos. Gaven egner sig både til ham og hende, og er 100% tegnet og super kvalitet. Det bliver uden tvivl årets bedste fødselsdagsgave!

Fra: 399,00 DKK

Tillykke med dagen skilte (2 stk.)

2 stk. Tillykke med dagen skilte, som kan bruges som bordpynt, til gaver eller kan hænges på. Perfekt til en hver fejring. De kommer samtidig i en lille fin gaveæske med magnetlås.

Fra: 169,00 DKK

Urholder i egetræ

Med denne flotte urholde i egetræ, kan du opbevare dit ur på en flot og elegant måde. Stil den i soveværelset, badeværelset, stuen, eller hvor du ellers måtte ønske. Det moderne og minimalistiske design passer ind stort set hvor som helst. Passer naturligvis både til herreure og dameure.

Fra: 170,00 DKK

Cheers Spil

Cheers spillet er et sjovt selskabsspil, som kan sætte gang i en hver fest! Kan både spilles på normal vis, eller som drukspil, hvor der skal drikkes som straf. Et spil lige i øl elskerens ånd.

Fra: 239,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!

Fra: 989,00 DKK

Personlig træ-ur med indgraveret navn

Dette træ ur er ikke kun vanvittigt flot i sig selv, det er samtidig en personlig gave. Du kan nemlig få navn graveret i uret på bagsiden. Du kan også få graveret dato eller din egen lille hilsen. En anderledes, personlig og betydningsfuld gaveide.

Fra: 979,00 DKK

Mini Donut Maker

Nu kan du lave dine egne mini donuts derhjemme – nøjagtig ligesom du laver vafler. Kom donutdejen i donut makeren, og få lækre hjemmelavede donuts på kun få minutter. Den bliver uden tvivl familiens yndlings køkkenmaskine!

Fra: 289,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

iDventure The Cluebox (sjov alternativ gaveæske)

The Cluebox fra iDventure er et mekanisk puslespil som kræver at du lægger hjernen i blød! For at kassen kan åbnes, skal udfordringen løses. Boksen kan også bruges som gaveæske. Du kan nemlig gemme en ekstra lille gave inde i æsken. Evt. som en sjov pengegave.

Fra: 289,00 DKK

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.

Fra: 179,00 DKK

3D printer – print dine egne ting!

Med en 3D printer kan du printe stort set alle modeller og figurer i plast! Det er kun fantasien som sætter grænser. Den smarte teknologi har i mange år været forbeholdt virksomheder, da de har været utrolig dyre. Nu kan de dog fås til en yderst fordelagtig pris, så selv almindelige mennesker kan få glæde af dem.

Fra: 1.499,00 DKK

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!

Fra: 39,00 DKK

Smart LED-belysning

Smart LED-belysning i 6 kanter, som kan bygges op lige som du vil. De kan forbindes en en app, og skifte farve i takt med musikken. Dertil har de et utal af flotte farvekombinationer. Brug det som hyggelys, festlys eller læselys når der skal læses en god bog.

Fra: 729,00 DKK

GPS Tracker med sporing via APP

Med denne smarte GPS tracker kan du tracke stort set lige hvad du har lyst til. Din bil, din cykel, taske eller andet der er i risiko for at kunne blive stjålet. En super fed gadget som egner sig perfekt som gave.

Fra: 249,00 DKK

LED-lysslange til Baggrundsbelysning til TV

Opgrader dit fjernsyn med en flot baggrundsbelysning. Det kan du gøre ved at sætte denne LED-lysslange bagved TV’et. Det giver både en hyggelig belysning, og så er det meget behagerligere for øjenene.

Fra: 129,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.

Fra: 199,00 DKK

Skønheden og Udyret Mrs. Potts Tepotte

Kender du en Disney fan, som er vild med Skønheden og Udyret? Giv hende en nostalgisk gave, i form af denne Skønheden og Udyret Mrs. Potts tepotte. Så er der garanti for et magisk teselskab på bedste Disney vis! Se også den søde Chip kop som købes separat.

Fra: 249,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.

Fra: 79,00 DKK

Burritotæppe

Kender du en der elsker mexicansk mad? Med burittotæppet kan du lave dig selv om til en stor lækker buritto! Køb det til dig selv eller en som du ved elsker burittoer.

Fra: 249,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.

Fra: 2.992,00 DKK

Høretelefoner

Bliver der gamet meget? Eller hørt meget musik over telefonen? Hovedtelefoner er altid gode at have, da de kan bruges i mange situationer. De fås i forskellige prisklasser og designs og er egnet til både ham og hende.

Fra: 39,00 DKK

Fede højttalere

Er musik bare det bedste? Så giver det mere end god mening at give et par gode højttalere, så der kan skrues helt op, når favoritnumrene skal lyttes til. Især en trådløs højttaler kan være en rigtig god gave!

Fra: 100,00 DKK

Lækkert fladskærms TV

Hvem kan ikke bruge et nyt fladskærms TV? Det er især egnet, hvis der spilles meget PlayStation eller ses mange film hver uge. Proshop har et væld af mærker og størrelser at vælge mellem.

Fra: 1.179,00 DKK

Hånddamper

Med en hånddamper er det slut med krøllede skjorter, kjoler, bluser eller hvad end, der ofte bruges fra garderoben. De fås i forskellige udgaver men kan alle det samme: opfriske tøjet.

Fra: 299,00 DKK

Hvad giver man i gave til 20 års fødselsdag?

Der er MANGE ting du kan give i 20 års fødselsdagsgave. Det rigtige spørgsmål er nærmere: Hvad er den bedste 20 års fødselsdagsgave? Og her kommer svaret i høj grad an på fødselaren. Hvilken type er han/han? Interesser, hobbyer osv. Selvfølgelig er der nogle gaveideer, som er populære 20 års gaver generelt. Nogle populære 20 års fødselsdagsgaver er f.eks.:

 • Ting til at flytte hjemmefra (boligtilbehør, køkkenmaskiner osv.)
 • Gadgets og elektronik (høretelefoner, fladskærms TV, spillekonsoller)
 • Tøj og accessoires (kjoler, træningstøj, sko, solbriller og alt her i mellem)
 

Ovenstående er gaver som du vil se på mange 20 års fødselsdags ønskelister. Ligeledes er det gaver, som mange af gæsterne højst sandsynligt vil give. Men hvad hvis du gerne vil give en anderledes 20 års fødselsdagsgave, som er mindst ligeså god som de populære? Så kan du med god samvittighed give en af følgende 3 gaveideer:

 • 3D printer – Slip fantasien løs og print dine egne ting i plastik!
 • Sushi bazooka – Til de som elsker sushi, men ikke har taget den 10 år lange sushi uddannelse for at lave dem ligeså flotte som på sushirestauranten.
 • Popcornmaskine – Giv en old school popcorn maskine i 20 års fødselsdagsgave. Den laver ikke kun lækre popcorn, den er også super fed og dekorativ!

20 års fødselsdagsgave til hende

Om det er din datter, søster, kæreste eller anden ung kvinde i dit liv som fylder 20, så skal hun have en god gave! Blandt de mange gaveideer på listen, kan du med stor sandsynlighed finde den perfekte 20 års fødselsdagsgave til hende. Du får 3 af vores favoritter over 20 års gaver til hende fra listen her:

 • Hånddamper – Med en hånddamper kan du smide det upraktiske strygebræt og strygejern ud, som står og fylder i skabet eller bag døren. Hånddamperen glatter nemt og hurtigt dit tøj ud ved hjælp af damp.
 • Slowjuicer – Det er blevet populært at lave egen juice og egne smoothies. Og med god grund, de er nemlig utroligt lækre! Med en slowjuicer får du presset juicen ud, så den bevarer alle de gode vitaminer fra frugten.
 • Tøj eller gavekort til tøj – Tøj er måske ikke den mest spændende gave at give, men jeg kan forsikre dig for, at den er spændende at modtage for en 20 årig ung dame! Er du i tvivl om hvilket tøj du skal give hende, kan du altid give hende et gavekort til hendes yndlings tøjbutik.

20 års fødselsdagsgave til ham

En ung mand på 20 år er ikke så vanskelig at finde gode gaveideer til, som du måske tror. Der er et utal af skønne 20 års fødselsdagsgaver til ham du kan give. På listen ovenfor har vi en god portion af dem, og her får du 3 af vores yndlings gaveideer til ham:

 • Anti-tyveri rygsæk – En fed rygsæk som samtidig er tyverisikret. Gemt lynlås, stærkt materiale og hemmelige lommer. En hver tyveknægts værste fjende, og en hver rejsendes bedste ven! Også fantastisk til de som bor i byen og tager offentligt transport.
 • VR-briller – Virtual reality er lige nu det helt fede indenfor gadgets og spil. Det er fremtidens gaming, og en fed gadget alle 20 årige unge mænd uden tvivl vil elske at modtage i 20 års fødselsdagsgave.
 • Gavekort til oplevelser – Det er vigtigt af få mange gode oplevelser mens man er ung. Derfor er oplevelsesgaver helt fantastiske 20 års gaver til mænd. Om det er adrenalinoplevelser, madkursus eller et hotelophold – det skaber et minde for livet, som ofte er mere værd end nogen materiel gave du kan give.

Praktiske og personlige gaveideer

Praktiske og personlige gaveideer kan måske lyde som 2 forskellige gavetyper. Det er det så vidt også. Dog findes der gode gaver, som både er praktiske OG personlige. En både praktisk og personlig gave, er den perfekte gavetype til en 20 års fødselsdag. Her får du inspiration til 3 geniale gaveideer, som er både praktiske og personlige:

 • Glas med navn – Et sæt ølglas med fødselarens indgraveret navn. En fed 20 års fødselsdagsgave som er både praktisk og personlig, og som uden tvivl vil falde i god jord.
 • Graveret kortholder – En kortholder med navn og evt. dato indgraveret. Alle har brug for en kortholder eller pung – hvorfor ikke også gøre det til en personlig gave, og indgravere navn?
 • Strømper med personligt tryk – Her har du mulighed for at slå 3 fluer med et smæk. En praktisk, personlig og sjov gave, alt sammen i en ultimativ 20 års gave.

Ønsker til 20 års gave

Er det dig som snart fylder 20 år, kan du ligeledes bruge guiden her, til at finde inspiration til ønsker til 20 års gaver. Ved hjælp af vores ønskeliste funktion, kan du samtidig nemt gemme alle dine favorit gaveønsker, og sende dem til dine venner og familie via email. På den måde ved de nøjagtigt hvad de skal købe til dig til din 20 års fødselsdag, og samtidig hvor de skal købe det fra. Nemmere bliver det ikke!

Nærmer din 20 års fødselsdag sig, har du sikkert spurgt dig selv; hvad skal jeg ønske mig? Efter at have tjekket de forskellige gaveideer på siden her igennem, skulle du gerne være kommet tættere på et svar. Om du er til oplevelser, sjove gadgets eller praktiske ting til hjemmet, så kan du finde god gaveinspiration blandt de mange ideer.

 

En god 20 års fødselsdagsfest

Hvordan holder man en god 20 års fødselsdagsfest? Nogle vælger at lave et surprise party for fødselaren, mens andre holder en mere traditionel fødselsdagsfest. Det vigtige er, at fødselsdagsfesten er i fødselarens ånd. Det kan f.eks. være en fest med familien om dagen, som ender ud i en fest med vennerne om aftenen. Det kan også være i har bestilt underholdning til festen. F.eks. en komiker, live musik eller en tryllekunstner. Her er masser af sjove og underholdende muligheder. Så længe der er noget som fødselaren kan lide, vil det uden tvivl blive en god 20 års fødselsdagsfest.

Denne artikel er anmeldt af Ilse P. (5/5)
5/5