Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Rituals julekalender + Årets 10 bedste alternativer

Rituals julekalender 2024 + Årets 10 bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Glæder du dig som et lille barn, og kan du nærmest ikke få nok af julegaver og julekalendere? Måske du også er til kropspleje eller kender en, der er? Så er det om noget oplagt med en Rituals julekalender 2024 .

For med den følger der 24 små og plejende gaver for hænder, fødder og kroppen generelt. Det er en julekalender for dig, ham eller hende, der ikke har noget imod at bruge lidt ekstra tid på badeværelset eller hjemme i stuen for at forkæle dig selv.

Find julekalenderen her og sæt december i gang med masser af velvære!

Årets Rituals julekalender 2024 + alternativer

Rituals - Julekalender, Homme the Ultimate Gift Box

Rituals julekalender til mænd - Homme the Ultimate Gift Box

Rituals julekalender Homme the Ultimate Gift Box, er den ultimative forkælelsesjulekalender til mænd! I den får du 12 lækre luksusprodukter. Her i blandt Homme Strengthening Caffeine Shampoo, L'Essentiel Eau de Parfum og Sport Cooling Shower Gel.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Original price was: 655,00 kr..Current price is: 555,00 kr..
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
329,50 kr.

Bedste Rituals julekalender alternativer

Advent Calendar23 WW XMS

Sephora skønheds julekalender - The future is yours

Wishing You skønheds julekalenderen indeholder lækre beauty produkter som makeup, hudpleje, badetilbehør m.m. Alt sammen noget du der kan forkæle dig lidt ekstra i julen.
269,00 kr.
Sephora Favorites julekalender med makeup

Sephora Favorites julekalender

Sephora Favorites julekalender indeholder en masse bestsellere og nyheder fra Sephora. Her i blandt Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Læs mere om den fantastiske julekalender via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
Produktet er desværre udsolgt.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
Produktet er desværre udsolgt.
essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
Produktet er desværre udsolgt.
essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
217,00 kr.
Biotherm Advent Calendar

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup julekalender fra Technic

Technic makeup julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!
Produktet er desværre udsolgt.
Advent Calendar

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
Original price was: 1.260,00 kr..Current price is: 945,00 kr..
L'Occitane PREMIUM JULEKALENDER

L'Occitane Premium julekalender

L’Occitane Premium julekalender byderr på 24 overraskelser som bl.a. består af bestsellere som Le Petit Remède balsam, Shea Butter Hand Cream, hårpleje med 100 % naturlige æteriske olier, en fantastisk serum og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Kiehl's Advent Calendar

Kiehl's julekalender med skønhedsprodukter

Kiehl’s julekalender hylder 170 års samarbejde, og er lavet i samarbejde med den franske kunstner Marylou Faure. Foruden er være utrolig dekorativ er den også fyldt med skønhedsprodukter, som alt har en værdi der er langt over kalenderens pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Revolution makeup julekalender

Årets Revolution makeup julekalender til kvinder er fyldt til randen med lækre produkter! Du får bl.a. læbestift, highlighters, makeupbørster, lipgloss og meget mere. Ikke 24, men hele 25 skønne overraskelser i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
julekalender - 24 Days of Beauty Makeup Julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalender

24 Days of Beauty makeup julekalenderen er en skøn julekalender med beauty produkter. Du vil bl.a. blive forkælet med læbestifter, neglelak, lip gloss og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Lancôme Advent Calendar

Lancôme julekalender med beauty produkter

Lancome beauty julekalenderen er en eksklusiv julekalender fyldt med luksuriøse skønhedsprodukter til kvinder. Her i blandt både hudpleje produkter og makeup. Den ultimative julekalender til hende der skal forkæles til skyerne i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Matas-Pakkekalender-Classic

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Luksus

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Natur

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.
Yves Saint Laurent Advent Calendar

Yves Saint Laurent julekalender

I den luksuriøse Yves Saint Laurent julekalender får du 2 full size produkter, 21 miniprodukter og dertil en helt særlig gave. En fantastiske julekalender med skønne produkter, som en hver kvinde uden tvivl vil elske.
Produktet er desværre udsolgt.
Babor Ampoule Concentrates Advent Calendar

Babor hudpleje julekalender

Denne Babor hudpleje julekalender overrasker hver dag i julen med et nyt hudpleje produkt. Produtkerne er bl.a. fugtgivende, anti ageing, beskyttende, glansgivende og meget mere. En rigtig luksus julekalender til kvinden der elsker hudplejeprodukter.
459,00 kr.
Loreal Paris Advent Calendar

L'Oreal Paris makeup julekalender

Makeup julekalenderen fra L’Oreal Paris, er den perfekte julekalender til den elegante og stilede kvinde. Det er en luksus julekalender til de som elsker makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukter. Kalenderen giver dig nemlig hver dag i julen en beauty gave i en af de kategorier. En julekalender som oser af forkælelse og skønhed.
Produktet er desværre udsolgt.
Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.
Original price was: 695,00 kr..Current price is: 522,00 kr..
NIVEA Advent Calender

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produkter. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.
Produktet er desværre udsolgt.
By Lyko 25 Days of Bea-you-ty Julekalender

Days of Bea-you-ty julekalender fra Lyko

Days of Bea-you-ty julekalenderen fra Lyko er en beaty julekalender fyldt med fantastiske hudpleje og makeup produkter. Der er rigtig meget værdi for pengene. Produkterne har en værdi meget højere end kalenderens pris. Læs mere om den via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Molton Brown Advent Calendar 2023

Molton Brown julekalender med luksus spaprodukter og dufte

Molton Brown julekalender indeholder et væld af luksus spaprodukter og dufte. Helt perfekt til at nyde julen til fulde samtidig med du tager dig godt af dig selv.
Produktet er desværre udsolgt.
By Lyko Mind-Glown Julekalender

Mind-Glown julekalender fra Lyko

Mind-Glown julekalenderen fra Lyko indeholder både makeup, hudpleje, parfumer, hår- og glow produkter. Kalenderens indhold har en værdi der svare til hele 4 gange så meget som det den koster. Der er altså rigtig meget værdi at hente for pengene i denne lækre skønheds julekalender fra Lyko.
Produktet er desværre udsolgt.
Lumene Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene julekalender med makeup & hudplejeprodukter

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.
Produktet er desværre udsolgt.
Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor Xmas Advent Calendar er en julekalender fyldt med lækre højkvalitets hudplejeprodukter. Her er mulighed for at blød og velplejet hud hele julen. Den luksuriøse julekalender til kvinder er virkelig forkælelse i høj klasse, og en fremragende gaveide til hende du holder af.
Produktet er desværre udsolgt.
L'Occitane Classic julekalender

L'Occitane Classic julekalender

I classic udgaven af L’Occitanes julekalender med skønhedsprodukter, får du alle bestsellerne i små udgaver. Bag hver af de 24 gemmer sig et nyt lækkert produkt!
Produktet er desværre udsolgt.
Maybelline julekalender med makup

Maybelline julekalender med makeup

Denne makeup julekalender fra Maybelline indeholder en række fantastiske Maybelline produkter. En skøn julekalender til kvinder der elsker makeup. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Catrice Advent Calendar DIY Christmas Collection

Catrice Beauty julekalender DIY

I Catrice DIY Beauty adventskalenderen, får du 24 overraskelser i form af små skønhedsprodukter. Neglelak, læbestifter, mascare og meget mere. Klar til at blive pakket i de små poser, og givet som en færdig pakkekalender til hende.
Produktet er desværre udsolgt.
Babor julekalender med hudplejeprodukter

Babor julekalender med hudplejeprodukter 48 ml

Babor julekalenderen med hudplejeprodukter er intet mindre end et mesterværk. Det er et sandt eventyr at åbne lågerne hver dag i julen, hvor du hver dag vil finde teknologisk udviklede hudplejeprodukter lavet af naturlige ingredienser. Indholdet har en værdi af 1500 kr. – se det hele via linket.
Produktet er desværre udsolgt.

Rituals julekalender – 24 små luksusprodukter til kroppen

Julen er en tid, hvor forkælelse er i højsædet. Forkælelse kommer i mange forskellige afskygninger og klæder. Det kan være sig som kvalitetschokolade, specialøl eller nogle helt særlige tebreve. Men det kan også være i form af lækre luksusprodukter til kroppen.

Er du på jagt efter en Rituals julekalender 2024 til dig selv eller en, du holder af? Begge dele kan sagtens gå an og er meget fristende, da lågerne indeholder alt lige fra anti-age cremer og scrub til dufte. Kan du godt lide det? Eller vil du gerne overraske med det?

Du går ikke galt i byen med at overraske en veninde, mor eller søster med en lækker julekalender til kvinder fra Rituals. For det er de fleste, der godt kan lide at prøve nye og velduftende produkter af, som giver en lækker hud og en skøn duft dagen lang.

Start din december rigtig godt og se, om ikke du kan finde en god kalender her på siden hos en netbutik, du godt kan lide at shoppe hos. Men pas på! For produkter fra Rituals kan godt gå hen og blive vanedannende!

 

Hvad er Rituals?

Er du landet her på siden, fordi du har hørt en fugl synge om, at der er en, der godt kunne tænke sig en Rituals julekalender? Og vil du selvfølgelig gerne komme det i møde? Så lad os fortælle dig lidt om, hvad det er, du er i færd med at købe!

Rituals er et hollandsk brand, der producerer luksusprodukter til hjemmet og kroppen. Det gør de til en overkommelig pris, så langt de fleste har råd til lidt luksus i hverdagen. Produkterne tager udgangspunkt i ældgamle traditioner fra Asien og med så bæredygtige og naturlige produkter som muligt. Det er et brand, der gerne vil tage ansvar for verden omkring os.

Rituals er blevet til på baggrund af tanken om, at en fin duft har styrken til at ændre din og andres sindsstemning. En duft kan kalde glemte minder frem samt omslutte dig med en følelse af komfort og ikke mindst velvære.

De ser derfor på skabelsen af en ny creme eller en ny duft som et kunstværk – ét som du kan bruge til at forsøde din hverdag og gøre skøn og behagelig.

Lyder det som en beauty julekalender for dig? Og kunne du godt tænke dig at udforske det lidt nærmere eller være lidt ekstra sød ved din veninde? Så klik dig videre fra vores links, så du kan shoppe den og få den leveret direkte til døren.

 

Hvorfor give en Rituals julekalender?

Julen er fyldt med så mange gaver. Men der er altid plads til en… Eller 24 mere! I hvert fald når der er tale om 24 små overraskelser, der er ment til at gøre ventetiden til juleaften lidt mere lækker og afslappende.

For selvom december er ment til at være en måned, hvor der skal hygges og slappes af, bliver det for mange også en tid på året, der er stressende. For der skal handles til dit og handles til dat. Ja, og så er der også de mange julegaver.

Vi synes, du skal give en Rituals julekalender, fordi du gerne vil forkæle dig selv eller en anden. Fordi du gerne vil gøre noget godt. Det er også, hvad julen og december tager udgangspunkt i.

Samtidig er det også en god mulighed for at blive præsenteret for nogle produkter, som du ikke kender til i forvejen. Måske du ikke har overvejet at bruge en håndcreme? Eller du finder ud af, at det er meget rart med scrub i ny og næ? Måske du finder ud af, at det er meget rart at starte morgenen eller slutte dagen med nogle cremer og velduftende ritualer?

Vi kan finde mange gode grunde til, hvorfor du bør købe dig eller en anden en Rituals julekalender. For det er helt sikkert et valg, du ikke kommer til at fortryde.

 

Hvad indeholder en Rituals julekalender  2024 ?

Det er altid spændende at vide, hvad en pakke indeholder. Sådan er det naturligvis også med en Rituals pakkekalender. For det er 24 luksus-hemmeligheder, der venter på at blive åbnet og brugt.

Vi kommer ikke til at afsløre, hvad der er i en julekalender. Vil du virkelig gerne vide det, kan du læse mere om det hos Rituals. Her kan du finde en liste over, hvad der er i årets Rituals julekalender 2024 . Men det er nu mest spændende, at du ikke gør det, da overraskelsesmomentet så består hver eneste dag.

Vi kan dog godt give eksempler på produkter, som det kunne være, for at løfte lidt af spændingen:

  • The Ritual of Ayurveda Body Cream
  • The Ritual of Jing Dry Oil
  • The Ritual of Sakura Body Scrub 
     

Rituals laver et hav af forskellige produkter, hvorfor det på alle måder er spændende at se, hvad der er i årets julekalender. Du kan dog være sikker på, at det er et godt miks af forskellige produkter med forskellige formål, så du får lidt til hele kroppen.

 

Hvad koster en Rituals julekalender?

Det ser du, når du klikker dig direkte videre til den eller de butikker, vi har linket til. Det er butikker, der har julekalenderen på lager. Her kan du se prisen. Vi vil helst ikke nævne eller lægge os fast på en pris, da den afhænger af, hvad Rituals vælger at komme i julekalenderen, samt om butikkerne selv også vælger at tilbyde den til kampagnepris lige inden jul.

Det er derfor på alle måder spændende. Dog kan du være sikker på, at den koster cirka det samme som enhver anden beauty- eller makeup julekalender. Det er en dyrere julekalender, men det er til gengæld også en kalender, der giver dig en masse gode kvalitetsprodukter. Den er så absolut pengene værd, hvis du ikke har noget imod at gøre lidt godt for dig selv eller en anden.

Synes du, at den bliver for dyr, kan du også tage et kig på deres øvrige gaveæsker til hende og muligheder inden for dette. Så kan du i stedet give nogle adventsgaver til hende, der også kan bruges gennem hele december.

Kig og klik dig gerne omkring, så du kan få en lækker Rituals julekalender.

 

Er en Rituals julekalender ikke nok? Så giv julegaver fra Rituals!

Produkter fra Rituals kan være svært vanedannende. Simpelthen fordi de er så gode og velduftende! Men det er også det gode ved at vælge sådan en kalender. For med den åbner der sig en masse gaveideer til, hvad du kan forkæle dig selv eller andre med i det nye år.

Kender du endda en, der bare ikke kan få nok af Rituals? Så er det bare med at få fundet nogle julegaver til hende, der tager udgangspunkt i Rituals. For så kan du være sikker på, at det er gaver, der rent faktisk bliver brugt og sat pris på. Det er guld værd, når man skal finde og give en julegave til et andet menneske.

Når du klikker dig videre fra den eller de butikker, du finder online, kan du også være heldig, at de har andre produkter fra Rituals på hylderne.

 

Få nye ritualer med Rituals julekalender

Nye ritualer og nye traditioner er altid godt. Især når det er noget, man kan se frem til, og som gavner det generelle velvære. Det vil produkter fra Rituals uden tvivl gøre. Måske det ikke er alle produkter, der falder i din jord. Men brug det som en julekalender til at gå på opdagelse i de muligheder, der er med brandet og dets produkter. For det er ikke til at vide, om du falder over ét eller flere produkter, der giver dig lyst til mere dig-tid om morgenen eller selvforkælelse om aftenen.

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at finde en Rituals julekalender 2024 online. Om det er fra din favorit webshop, kan vi naturligvis ikke garantere. Dog tør vi godt sige, at det som udgangspunkt er ganske trygt at handle hos de webshops, vi har fundet. For de er naturligvis udelukkende danske og nogle, der i forvejen har gode anmeldelser. Præcis som det bør være.

De nye ritualer er ikke langt væk. Det er overraskelsen til veninden, din søster eller mor heller ikke. Generelt er der ikke langt til forkælelse og velvære, da det blot er at klikke dig videre.

Tag gerne et kig på vores øvrige julekalendere til voksne og børn, hvis du mangler mere eller øvrig inspiration til dig selv eller andre. For dem har vi mange af!

Rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Rituals julekalender

Der er adskillige webshops hvor du kan købe årets Rituals julekalender, og få den sendt direkte til døren. Vi har i guiden her samlet en stor del af dem, så du samtidig kan sammenligne priser på årets Rituals kalender.

I guiden her kan du se priser på Rituals julekalender fra de forskellige forhandlere, så du på den måde kan sammenligne de forskellige tilbud, og sikre dig den absolut bedste pris netop nu.

Denne artikel er anmeldt af Sisse Næstved (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne