Rituals julekalender + Årets 10 bedste alternativer

Rituals julekalender 2022 + Årets 10 bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Glæder du dig som et lille barn, og kan du nærmest ikke få nok af julegaver og julekalendere? Måske du også er til kropspleje eller kender en, der er? Så er det om noget oplagt med en Rituals julekalender 2022 .

For med den følger der 24 små og plejende gaver for hænder, fødder og kroppen generelt. Det er en julekalender for dig, ham eller hende, der ikke har noget imod at bruge lidt ekstra tid på badeværelset eller hjemme i stuen for at forkæle dig selv.

Find julekalenderen her og sæt december i gang med masser af velvære!

Årets Rituals julekalender 2022 + alternativer

Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
575,00 kr.
575,00 kr.

Bedste Rituals julekalender alternativer

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

”Box Of Wishes” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
The body shop logo
475,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

”Box Of Wonders” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
The body shop logo
795,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes & Wonders''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes & Wonders''

The Body Shop julekalender ”Box Of Wishes & Wonders” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
The body shop logo
1.095,00 kr.
essence HAPPY HOLIDAYS Advent Calendar

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
239,00 kr.
essence DIY Advent Calendar Do More Of What Makes You Merry!

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
185,00 kr.
Lyko Days of Bea-you-ty Calendar

Days of Bea-you-ty julekalender fra Lyko

Days of Bea-you-ty julekalenderen fra Lyko er en beaty julekalender fyldt med fantastiske hudpleje og makeup produkter. Der er rigtig meget værdi for pengene. Produkterne har en værdi af 2265 kr. Læs mere om dem via linket.
569,00 kr.
Lumene Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene julekalender med makeup & hudplejeprodukter

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.
659,00 kr.
NIVEA Advent Calender

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produkter. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.
415,00 kr.
Catrice Advent Calendar DIY Christmas Collection

Catrice Beauty julekalender DIY

I Catrice DIY Beauty adventskalenderen, får du 24 overraskelser i form af små skønhedsprodukter. Neglelak, læbestifter, mascare og meget mere. Klar til at blive pakket i de små poser, og givet som en færdig pakkekalender til hende.
345,00 kr.
Babor julekalender med hudplejeprodukter

Babor julekalender med hudplejeprodukter 48 ml

Babor julekalenderen med hudplejeprodukter er intet mindre end et mesterværk. Det er et sandt eventyr at åbne lågerne hver dag i julen, hvor du hver dag vil finde teknologisk udviklede hudplejeprodukter lavet af naturlige ingredienser. Indholdet har en værdi af 1500 kr. – se det hele via linket.
499,00 kr.
Biotherm julekalender

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.