Baby legetøj - Årets bedste legetøj til babyer (guide)

Baby legetøj 2022 – Årets bedste legetøj til babyer (guide)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du så heldig at have fået en ny guldklump? Er du lige blevet bedsteforælder? Eller har du måske en veninde, der lige er blevet mor? Der kan ligge mange grunde til for, hvorfor du er på jagt efter baby legetøj.

Men ved du ikke lige, hvad du skal finde på, eller hvad der lige nu er trendy? Det kan du blive klogere på sammen med os, da vi har lavet en hel liste over baby legetøj, som du kan give i gave til baby der lige er blevet født, såvel som en gave til 1 årig.

Er du klar til at blive inspireret? Så lad os sammen dykke ned i det!

Årets bedste baby legetøj

bObles skum møbler

bObles skum møbler er udviklet til at inspirere barnets motoriske leg og bevægelse. De søde og sjove møbler fås i et væld af forskellige varianter, og egner sig også til de mindste børn. Se f.eks. den populære krokodille, elefanten, eller den sjove rutsjebane.

Jellycat bamser

Det er ikke uden grund at Jellycat bamserne er nogle af de meste elskede bamser blandt børn. De søde smilende bamser fås i et væld af skønne varianter. Alt fra dyr, til skyer, hjerter, planter og meget mere. Se det skønne udvalg via linket, og udvælg din favorit.

Personlige bamser og nusseklude med navn

Få lavet en personlig bamse eller nusseklud med navn til babyen. En oplagt dåbsgave eller barselsgave til den lille. Af bamser kan der vælges både ugler og kaniner i forskellige farver.

Personlige bamser

Giv en personlig bamse til barnet i gave! En bamse med deres navn, som er helt deres egen unikke bamse. En personlig bamse er en skøn gave, som barnet kan have hele livet. Vælg mellem mange søde bamser, som f.eks. kaninen, ræven eller den søde elefant. Bamserne er større end de ser ud.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Baby Dan 4-in-1 Activity Walker

Baby Dan 4-in-1 Activity Walker er en super smart gåvogn, som bl.a. også kan laves om til en lille motorcykel eller et løbehjul. Et fedt legetøj til den lille som skal til at lære at gå.

Baby Einstein Light 'n' Glow musiklegetøj

Lad den lille udfylde sig både musikalsk og kreativt med Baby Einstein Light 'n' Glow musiklegetøj. Musiklegetøj er altid et hit hos de små, og instrumentet her er bestemt ingen undtagelse.

Done By Deer legetæppe

Det populære legetæppe fra Done By Deer er ikke en af favoritterne uden grund. Det hyggelige tæppe er både dejligt for babyen at lægge på, og så er det udstyret med forskelligt hængende legetøj som stimulerer den lilles sanser og motorik.

Fisher Price interaktiv dovendyr

Det søde og sjove interaktive dovendyr kan lege og lære med babyen i timevis! Lær tal, abc, lyde og farver, samtidig med, at den er utroligt underholdende. Der er lagt op til mange timers sjov leg og læring.

Gonge Mini Top

Gonge mini top er både sjov og behagelig for den lille at lægge i. Toppen kan snurres og drejes, til stor glæder for babyen. Udover at være underholdende, er toppen også med til at stimulere barnets sanser.

Kids Concept babygym

Kids Concept babygym er en flot træramme hvor du kan hænge forskellige bamser og legetøj i. På den måde, kan du lave dit babys helt eget babygym, lige præcis som du og den lille kan lide det.

Konges Sløjd Abc blok ramme

Konges Sløjd Abc blok rammen er et både dekorativt, sjovt og lærerigt trælegetøj, som kan hjælpe barnet med at lære Abc. Bag hvert bogstav, er et billede med noget, som starter med det givne bogstav.

Lamaze Freddie the Firefly legetæppe

Lamaze Freddie the Firefly legetæppet er både flot og farverigt, og er udstyret med forskellige komponenter og legetøj, som barnet kan ligge og blive stimuleret med. Alt i alt et super lækkert legetæppe til babyer.

Rätt Start smølferne aktivitetstæppe

Aktivitetstæpper er et af de absolut bedste legetøj til børn. Her får du et super lækkert et med smølfe tema. Smølferne er tidsløse, hvilket måske også er hvorfor dette aktivitetstæppe, er er af de mest populære lige nu.

Sjov giraf med lys og lyd

Denne sjove giraf med lys og lyd kan lynhurtigt bliver den lilles yndlings legetøj! Fyld giraffen med kugler, og se dem blive skudt ud igen, samtidig med, at den giver lyd og lys fra sig.

Smart musikinstrument til babyer

Er din baby musikalsk? Find ud af det, med dette smarte musikinstrument til babyer. Her kan den lille både spille guitar, tromme, klaverlyde og meget mere, samtidig med, at det bliver stimuleret og uden tvivl har det utrolig sjovt.

Tobbles Neo stablingslegetøj

Stablingslegetøj er genialt til babyer og små børn. Tobbles Neo stablingslegetøj er anderledes, da det ikke blot er klodser der stables. Det perfekte legetøj for det mindste, til at lege og lære samtidig.

V-Tech barnets første gåvogn

Den lille smarte gåvogn fra V-Tech er udstyret med alt fra telefon til knapper og meget mere, som kan aktivere barnet. Dertil er der håndtag, så gåvognen nemt kan skubbes rundt hvoren den lille ønsker det.

Vtech leg og lær aktivitetsbord

Vtech leg og lær aktivitetsbordet er et af årets absolut mest populære aktivitetsborde. Det er fyldt med knapper, dimser og dimmedutter - der er med andre ord underholdining til rigtig mange timer for den lille.

Gurli Gris bamse med musik

Den søde Gurli Gris bamse både lyser og spiller musik for dig. Er egnet til børn helt ned til 6 måneder, og kan med garanti hurtigt blive den lilles nye bedste ven.

Personlig kanin nusseklud

Giv denne søde personlige nusseklud med navn på, til en lille dreng eller pige, som du gerne vil forkæle. Den er dejlig blød og behagelig for barnet at røre ved, og lavet i god kvalitet, så den kan holde i lang tid.icon

Squishmallows Grayson the Dinosaur 30cm

Squishmallows dinosauren Grayson er en super sød, blød og dejlig bamse, som enhver lille dreng eller pige, med garanti lynhurtigt vil blive forelsket i. Grayson er hele 30 cm.

Linkimals Play Together Panda

Den søde Panda er den perfekte legeven til de mindste i familien. Den både smiler, har lys og lyd, og interagerer med den lille, når den trykkes på maven.

Squishmallows

En af de søde Squishmallows kan hurtigt blive barnets nye bedste ven! De søde og bløde plysdyr er lynhurtigt blevet utroligt populære, og en storfavorit hos børn. Vælg mellem enhjørningen, dragen, sommerfuglen, eller en af de mange andre søde bamser.