Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Super fede sommer gadgets

50+ Super fede sommer gadgets 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Sommeren er over os, og hvilken bedre måde at nyde den på, end at bruge alle de super fede sommer gadgets der findes. Ligesom alle andre gadgets, kommer sommer gadgets i at utal af forskellige varianter. Vi har samlet de absolut fedeste af slagsen!

Du finder både sommer gadgets til haven, stranden og poolen. Vi har endda fundet sommer gadgets som er geniale til festivalen, camping, og til at køle dig ned på de varme sommerdage. Alt fra sjove oppustelige badedyr med enhjørninger og andre eksotiske, til smarte ventilatorer, geniale havespil, og de mere praktiske som holder myggene væk. Kort sagt, du finder sommer gadgets i alle forskellige størrelser, former og afskygninger.

Hvis du leder efter gadgets til grillen og andet sejt grill tilbehør, kan jeg anbefale dig at tjekke denne artikel med 45+ gaveideer til grillmesteren. Artiklen er fuld af fedt grej til grillen, både små smarte griller, unikke grill gadgets og andet grill grej en hver grill entusiast vil være vild med.

Brug listen til at finde fede sommer gadgets til dig selv og vennerne, eller brug den til at få inspiration til sjove gaveideer. Det kan være din ven eller veninden skal have en fødselsdagsgave her over sommeren, eller du skal finde en god studentergave eller konfirmationsgave til en du holder af. God sommer!

Indholdsfortegenelse over de fedeste sommer gadgets

De Fedeste Gadgets Til Sommeren

Spikeball Spil Til Stranden Eller Haven

Leder du efter de nye fede udendørs spil til stranden eller haven? Så er spikeball spillet lige noget for dig! Spillet spilles 4 spillere med 2 på hver hold. Det gælder om at serve bolden ned mod nettet og narre modstanderen. Spikeball er et sjovt spil der er nemt at lære, både for voksne og børn. Lad strandtennis bliver hjemme, og opgrader dit sjov på stranden med denne sjove sommer gadget.

UV-Parasol Med Vindbeskyttelse

Det værste ved at være på stranden er når det blæser, og når man bliver solbrændt. Med denne UV-parasol med vindbeskyttelse, kan du beskytte dig mod begge. Parasollen giver skygge og beskytter med solens stråler, og sidestykkerne beskytter mod vinden. Den perfekte sommergadget til stranden, haven eller til at tage med på camping.

Smarte Ventilatorer

Er du også en af dem som har det alt for varmt om sommeren? Med en af disse smarte, små ventilatorer, kan du nemt blive kølet ned når du ønsker det. Vælg mellem håndventilatorer som kan tages med over alt, eller bordventilatorer som kan sættes til computeren vis USB stik. De små ventilatorer er super smarte gadgets til sommeren, både til sommeren i Danmark eller hvis du rejser sydpå på ferie.

Volkswagen Campingtelt

Nu kan du få det legedariske folkevognsrugbrød som campingtelt! Teltet er lavet i samme størrelse som det rigtige folkevognsrugbrød, og har plads til 4 voksne. Om du skal på camping med familien, eller til festival med vennerne, så er dette telt uden tvivl det sjoveste og fedeste på hele camping pladsen. Med denne super fede festivals gadget er der garanteret en god sommer.

Kæmpe Pool Floats i Flamingo eller Enhjørning

Disse kæmpe pool floats er geniale sommer gadgets til poolen eller stranden. De er 3 meter lange, har plads til 4-6 personer og er udstyret med drink holdere.  De oppustelige luftmadrasser fås både i flamingo og enhjørninge udgave. De vil med garanti blive sommerens hit hos dig og vennerne, både for børn, unge og voksne. Der er sikret masser af  sommer sjov når den sættes i vandet!

Enhjørning Badedyr

Hvis du er vild med enhjørninger og vandleg, så er dette enhjørning badedyr den perfekte sommer gadget til dig. Enhjørningen er et fantastisk fabeldyr, med sine regnbuefarver og unikke horn. Med enhjørninge badedyret vil du helt sikkert få en helt fantastisk tur i poolen eller ved stranden, og du er samtidig sikret at have det ultimativt sejeste badedyr!

Smart Campingbruser

Denne smarte campingbruser gør det muligt for dig at tage et bad, lige hvor du vil. Det eneste du skal bruge er en spand vand. Her sænkes den opladelige pumpe i, og du har rindende vand fra brusehovedet. En af de super fede sommer gadges, som er utrolig brugbar på en campingtur, en festival eller hvis du bare er på eventyr i naturen.

Gigantisk Oppustelig Vandspreder

Der er garanteret masser af vandsjov i haven, med en af disse gigantiske oppustelige vandspredere. Børn elsker at lege med vandsprinklere i haven på en varm sommerdag. Med denne sommer gadget kan du virkelig opgradere fra den almindelige vandsprinkler! Vælg mellem kæmpe enhjørning, lyserød elefant, regnbue eller giraf. 

Farverige og Unikke Strandhåndklæder

De farverige og unikke strandhåndklæder, er perfekte til  alle sommerens udflugter. De er fremstillet i mikrofiber, hvilket gør dem bløde og hurtigtørende. Vælg mellem donut, vandmelon, enhjørning og jordbær. Med dette strandhåndlæde har du uden tvivl det fedeste håndklæde på stranden. En super fed sommer gadget som egner sig både til børn og unge.

Slackline - Sjov Balancetræning

Slacklinen gør det super sjovt at træne din balance. Det kan være svært i starten, men bliver sjovere og sjovere som du bliver bedre. Sæt slacklinen op mellem 2 træer i haven, i parken eller hvor du nu måtte være. Den er 15 meter lang og kan klare op til 150 kg. En super sjov beskræftigelse til sommeren, og uden tvivl en af de fedeste sommer gadgets.

Flydende Hængekøje Til Poolen

Hvis du nyder at slappe af i poolen, eller vandet ved stranden, så er denne flydende hængeøje et must for dig. Når du ligger i den, har du kroppen delvist under vand, så du bliver dejligt afkølet bagpå, mens solen varmer din krop foran. En fantastisk sommer gadget til poolen. Efter du har prøvet den, går du aldrig tilbage til den almindelige luftmadras igen.

Vandtæt Bluetooth Højttaler

En af de bedste sommer gadgets til dig som elsker musik! Med den vandtætte bluetooth højttaler kan du lytte til musik og tage opkald mens du er i bad. Samtidig skal du ikke være nervøs for at gøre den våd ved stranden eller poolen. På trods af den lille størrelse, har den en overraskende god lyd og mikrofon. Har rem til at kunne hænges op i badet, og har en rækkevidde på 10 meter. Den perfekte sommer gadget til musikelskeren.

Sjove og Faverige Baderinge

Skal du en tur på stranden eller til poolen i år? Gør turen ekstra sjov, med en af disse store, sjove badedyr. Vælg mellem lama, avocado, palme, donut, sommerfugl og mange flere spændende designs. Flere af dem har tilbuddet køb 3 betal for 2, på den måde kan både du og dine venner hænge ud sammen på stranden med stil. De oppustelig baderinge er både fede og sjove sommer gadgets, som du helt sikkert vil få stor glæde af!

Vifte Med Luftfugter

Denne innovatiove og smarte vifte blæser ikke kun luft på de varme sommerdage, den fugter også med vand, som bliver blæst hen i mod dig. En super fed sommer gadget, som er perfekt både til dig som sidder indenfor og arbejder i sommervarmen, og til dig som sidder og nyder en kølig drink i solen. Viften har 3 hastigheds niveauer, og luftfugteren 2 intensiviteets niveauer.

Sun Jar - Solkrukke

Stil din solkrukke i solen, og når solen er gået ned lukker du låget, og solkrukken vil afgive et varm og hyggeligt lys. Den tager ca. 3 timer at oplade via dens solceller, og afgiver derefter 5 timers lys. Den oplader også selvom den ikke står i direkte sol, men blot et lyst sted. En fantastisk sommer gadget som du kan købe til dig selv, eller give i gave til en du holder af.

Vandflaske Til Hund

Sommeren kan være en hård tid for din bedste ven. Der er masser af energi der skal skydes af, og det kan være varmt og vanddrivende når solen bager. Vandflasken til hund er en super god sommer gadget, til når du er på tur med hunden. Tag den med i skoven, på stranden eller i parken, og din hund kan altid nemt få sig en tår vand. Din hund vil elske dig for den!

Sandfri Strandtæppe

Med det sandfri strandtæppe kan du helt slippe for irriterende sand og støv på tæppet. Tæppet er lavet med en innovativ teknologi, som gør at at sand og skidt ryger igennem tæppet, men ikke kan komme op igennem den anden vej. Dertil absorberer tæppet ikke vand. En af de fedeste sommer gadgets til dig, som planlægger at bruge de varme sommerdage ved stranden eller på camping.

Sammenklappeligt Badekar

Det sammenklappelige badekar er ikke kun genialt, som almindeligt badekar til brusekabinen. Det er også en super fed sommer gadget, som du kan ligge og nyde solen i på en varm sommerdag i haven. Når du er færdig med at bruge det, kan du nemt klappe det sammen og opbevare det på en lille plads. Fantastisk gadget som tager afslapning i haven til nye højder!

Anti Myggearmbånd - 10 stk.

Hvad er det værste ved sommeren? Myg! Disse anti myggearmbånd er en nem og effektiv måde at holde myg og flåter væk på. Armbåndende er fremstillet i miljøvenligt plastik med naturlige olier, som myg og flåter ikke kan lide. Lavendel olie, Citron olie, permynte olie, eukalyptus olie, samt geranium oile, som til sammen skaber en duft som holder myggene væk. Et armbånd holder i 7 dage, svarende til 300 timer. De perfekte sommer gadgets til dig som hader myg!

Elektrisk Fluefanger

Her er endnu en sommer gadget som holder myg væk. Den elektriske fluefanger, holder nemlig både fluer og myg væk. Det blå lys tiltrækker de små insekter, hvorefter de får stød. Fluefangeren er utrolig økonomisk, da den blot bruger en 5W pære. Det svarer ca. til en billig LED pære. Brug den på terrassen, i stuen, på værelset, eller hvor du nu gerne vil være fri for myg og fluer,

Mini Køleskab Til Bilen

Hvis du er til roadtrips om sommeren, eller du bare elsker en kold drink når du er på tur, så er dette mini køleskab til bilen lige noget for dig! Det lille transportable køleskab rummer 4 liter, og køler ned til 3-8 grader. Det sættes til i cigaretstikket i bilen. Det kan samtidig varme, skulle du have lyst til at holde kaffen eller maden varm, en kold vinterdag. Mini køleskabet er uden tivl en af de bedste sommer gadgets, til dig som elsker roadtrips.

Stilfuld og Effektiv Gulvventilator i Træstil

Denne gulvventilator i træstil, er ikke kun stilfuld og dekorativ, den er også utrolig effektiv på de varme sommerdage. Den store diameter på 40 cm, gør at ventilatoren giver en bred luftgennemstrømning. Brug den i stuen, på kontoret eller en overdækket terrasse. Den har 3 blæsestyrker og er justerbar. En uundværlig gadget til de varme sommerdage og nætter.

Den Ultimative Havefest Pakke

Skal du holde en havefest? Den ultimative festpakke er fyldt med fede sommer gadgets, der sætter godt gang i en hver havefest! Pakken indeholder 1x Beer Pong Bord med huller, 1x Beer Pong, 1x Viking Ølbong 100 cm, 10x Mundstykker Viking 100 cm, 1x Dobbelttragt Ølbong, 1x Ølbowling, 1x Kongespil, 1x Isspand med oplukker, 10x Wayfarer Solbriller, 110x Vandballoner Selvlukkende. Der er masser af timers underholding, og garanti for den fedeste sommerfest!

Ølbong Til Festivalen

Disse ølbongs er de perfekte sommer gadgets til dig som skal en tur på festival. Alle ved at man ikke må gå ned på druk udstyr når det kommer til festivaler. Vælg mellem en af de mange forskellige ølbongs. Der er både det klassiske rør, tragt ølbongen, den kendte og populære bongzilla med 6 hoveder og plads til 4 liter øl, samt mange andre. Sæt gang i festen eller campen på festivalen med den rette ølbong, intet mindre end en genial gadget til sommeren.

Test Din Promille Med Et Alkometer

Har du nogensinde sat og drukket et par øl eller drinks, og tænkt; Hvor fuld er jeg egentlig? Det kan du får svar på med et alkometer! Test din og dine venners promille, og se hvem der vinder drukspillet om at have den højeste promille. De digitale alkometre er mere præcise, og disse kan du bruge til at teste om du har en for høj alkoholpromille til at køre. Både god på dagen og dagen efter.

Beer Pong Bord

Ingen sommerfest er fuldendt uden et godt spil beer pong, og hvilken bedre måde at spille på end med et profesionelt beer pong bord. Vælg mellem mange forskelllige designs. De fås med huller, dioder, LED, og du kan endda designe din helt egen bordflade. Udfordre dine venner til at spil beer pong til havefesten, og se hvem der er den ultimative beer pong spiller. En af de fede gadgets til sommeren, som du ikke må undvære til din fest.

Mini Aircondition

Mini airconditionen er den perfekte løsning til at blive kølet ned på de varme sommerdage. Den lille aircondition køler hurtigt temperaturen ned, og er nem at betjene. Den kræver ingen opsætning og er i gang på 2 minutter. Brug den i stuen, på kontoret eller i camppingvognen. Den er af super god kvalitet, og var det bedst solgte produkt i 2019 hos forhandleren. En af de bedste sommer gadgets, som du uden tvivl vil elske!

Stort Myggenet Til Seng

Et myggenet er måske ikke en af de mest spændende sommer gadgets. Det er dog uden tvivl et af de mest brugbare! Myggenettet holder effektivt myg og andre insekter ude, og er så stort at de nemt kan bruges til en dobbelt seng. En god og brugbar sommer gadget til de varme sommernætter. Et must for dig som hader myg!

Miljøvenlige Termoflasker - 24Bottles

24Bottles drikke- og termoflaskerne er bæredygtige og lige nu super trendy. De isolerede flasker er fremstillet i rustfrit stål, og kommer i mange forskellige flotte farver og designs. Termoflasken kan holde din drik kold i 24 timer, og varm i 12 timer. De kondenserer ikke, og efterlade ingen eftersmag i vandet. Den perfekte flaske at tage med en tur på stranden, i parken eller på et roadtrip.

Elektrisk Skateboard - Roadsurfing Hub 2.0

Dette elektriske skateboard er en af de absolut fedeste sommer gadgets! Kom fra A til B med stil, og på en meget sjovere måde end at tage cyklen, bussen eller at gå. Roadsurfing Hub 2.0 er den nye opgraderet version, med bedre performance og nye fede features. Blandt andet federe design, bedre acceleration og bremseevne. Det elektriske skateboard kommer med en fjernbetjening hvor du kan styre hastigheden. Køb 2 og få 8% rabat med rabatkoden ROADSURFINGMATES.

Full Face Snorkel Maske

Denne full face snorkel maske er en revolution inden for snorkel udstyr! Den giver dig et 180 graders syn under vandet, og gør at du frit kan trække vejret både gennem næse og mund. Den kommer med action kamera mount, så du kan filme dine dykkereventyr under vandet. Hvis du elsker at dykke når du er på ferie sydpå, så er denne snorkel maske den perfekte sommer gadget for dig.

Kuglepens Fiskestang

Med kuglepens fiskestangen kan du altid have en fiskestang på dig, og fiske lige hvor du vil. Den lille fiskestang kan forlænges op til en meter, og hive fisk ind på 2,5 kg. Den har 20 mester fiskeline og er kun 20 cm foldet sammen. En af de fedeste gadgets til sommeren, til ham som elsker at fiske. Kan evt. gives som en sjov lille gave til fiske entusiasten. 

Sommer gadgets som gaveide

Sommergadgets er ikke kun geniale til selv at bruge til sjov og leg, eller til at lindre de hårde sommerdage. De er også utroligt gode som gaveideer! Skal du f.eks. give en studentergave, kan et havespil som spikeball eller en slackline være super gode gaveideer. Studenten skal med garanti holde, eller deltage i en havefest, så den vil helt sikkert falde i god jord.

Skal du finde gaveideer til teenageren som skal på festival, vil det være oplagt med en gave han eller hende kan bruge her. Gode ideer til det kan være campingbruseren, en vandtæt bluetooth højttaler eller måske en ølbong. Giver du alle 3 som et sæt, er der både sikret god hygiejne, fed musik, samt det helt rigtige udstyr til at drikke øl med. Det perfekte sæt til at tage med på festivalen.

Hvis du leder efter en fødselsdagsgave til fødselaren som fylder år om sommeren, er en sommer gadget også en oplagt gaveide. Det kan f.eks. være full face snorkel masken, hvis han/hun er vild med at dykke, når i er på ferie i udlandet. Det kan også være den lille kuglepens fiskestang, til ham som elsker at fiske. Men hvis du virkelig vil give en fed fødselsdagsgave til en som fylder år om sommeren, så er det elektriske skateboard en klar vinder!

 

Fede gadgets til haven

Hvis du er så heldig at have en lækker have, så skal den selvfølgelig udnyttes når sommeren er over Danmark. Hvis det bliver en god sommer med masser af sol, vil du højst sandsynligt bruge mange timer i haven. Både til afslapning, hygge med venner og familie, og måske lidt sjov og ballade.

Med de rigtige sommer gadgets kan du få endnu mere sjov i haven. Tag f.eks. de gigantiske oppustelige vandspredere, som dine børn helt sikkert vil elske at lege med. Det kan også være du vil nyde solen i vandet. Det kan lade sig gøre, også selvom du ikke har en pool. Tag bare sammenklappelige badekar, placer det et sted i solen du vil slappe af, og fyld det med vand.

Hvis du er typen som elsker at få en drink på terrassen om aftenen, og vil gøre livet lidt lettere for dig selv, kan du benytte dig af den elektriske myggefanger, eller et myggearmbånd. Så slipper du for de irriterende små insekter, og kan nyde din drink i ro og mag med venner og familie.  

 

Sjovt pool tilbehør

En liste over fede sommer gadgets er selvfølgelig ikke fuldendt, hvis der ikke er sjovt tilbehør til poolen. Det bliver mere og mere populært at have swimmingpool i Danmark. Dertil vælger mange danskere også at holde ferien hjemme, på en såkaldt staycation. Derfor må du selvfølgelig ikke gå ned på sommer gadgets til poolen!

På listen har vi samlet sommer gadgets til poolen, både til børn, unge og voksne. Tag f.eks. en af de mange farverige baderinge med eksotiske dyr. De er perfekte til at lege med for børnene, eller til en god pool fest for de unge. Hvis du ønsker noget lidt mere afslappende, er der også den populære flydende hængekøje.

Er du mere til stranden end poolen, har vi selvfølgelig også inkluderet en masse sommer gadgets som kan bruges her. Både de flotte farverige badehåndklæder og UV-parasollen med vindbeskyttelse, er ting som de fleste vil nyde at have med på stranden.

 

Sommer gadgets som gør livet lettere

Sommer gadgets er ikke kun sjov og ballade. Der findes nemlig også masser af fede gadgets, som kan være med til at gøre livet lettere for dig. Det kan være til havearbejde, de huslige gøremål eller blot til at gøre diverse opgaver mere nemme og bekvemme. Her er nogle af vores favorit sommer gadgets, til at gøre livet lettere:

Robotplæneklipper – Robotplæneklipperen er en genial opfindelse. Til os med hus og have, er det en absolut revolutionerende maskine. Du slipper nemlig for at bruge tid og kræfter på ugentligt at slå græsplænen i sommervarmen. Det kan en robotplæneklipper nemt klare for dig. Det kan dog være en jungle at vælge den rette model. Derfor kan det være en fordel at se på tests og få rådgivning fra eksperter på området, som f.eks. osmedhus.dk

Sammenklappelig arbejdsbænk – En sammenklappelig arbejdsbænk er en super fed gadget til handymanden. Både til dig som bor i hus og lejlighed. Her kan du nemlig nemt tage arbejdsbænken med i haven, i gården, eller hvor du ellers skulle have behov for at bruge den.

Udendørs kølebrønd – En udendørs kølebrønd er den perfekte sommer gadget til dig med have. Her graver du blot kølebrønden ned i jorden, og du har altid dejligt kælderkolde øl til rådighed. Perfekt til en varm sommerdag med havearbejde, eller til en grillaften.

Denne artikel er anmeldt af Simon S. (5/5)
5/5