Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget – 75+ gaveideer

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Der er ikke nogen tvivl om, at det er svært at finde gode gaver til ham der ikke ønsker sig noget. For hvis han ingen ønskeseddel har med ønsker, hvad skal du så give ham? Det er en vanskelig gave at give, men langt fra umulig! Det kræver blot at du bruger lidt ekstra tid på den, og selv sætter dig ind i hans ønsker og behov.

Selvom han ikke ønsker sig noget, betyder det nemlig ikke, at han ikke mangler noget. Ligeledes betyder det ikke, at han ikke bliver glad for gaven når han modtager den. Tricket er nemlig, at finde en gave som han ikke selv vidste han ønskede sig!

Hvis det er en gave til kæresten, din far, bror eller anden mand, du giver gaver flere gange om året. Så er der chance for, at han hverken ønsker sig noget i fødselsdagsgave, i julegave eller hvilken som helst anden anledning. En nem løsning er at give et gavekort til ham. Alternativt kan du give en af de mange gode gaveideer, som vi har samlet i guiden her. Der vil med garanti være et par ideer som han vil elske at modtage i gave – også selvom han ikke ønsker sig noget til at starte med.

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget 2021

Pain Away Massagepistol

Her får du en utroligt lækker massagepistol, til en rigtig god pris! Massagepistolen giver dybdegående massage i musklerne, og kan bruges både af ung og ældre. Særligt god til de som dyrker sport, og skal restituere musklerne. Samtidig øger den blodcirkulation. FÅ YDERLIGERE 7% RABAT PÅ MASSAGEPISTOLEN MED KODEN: KLIK7
Fra: 899,00 DKK 699,00 DKK

Denver Dørklokke med Kamera

En smart dørklokke med kamera, som kan forbindes til din smartphone. Når nogen ringer på døren, filmer kameraet, og du kan se hvem det er på skærmen på din smartphone.
Fra: 699,00 DKK

Dice-Flix terninger

Bruger du også altid, alt for lang tid på at finde ud af, hvilken film du skal se på Netflix? Det problem løster Dice-Flix terningerne som vælger en film for dig, nemt, sjove og hurtigt!
Fra: 69,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.
Fra: 449,00 DKK

iDventure The Cluebox (sjov alternativ gaveæske)

The Cluebox fra iDventure er et mekanisk puslespil som kræver at du lægger hjernen i blød! For at kassen kan åbnes, skal udfordringen løses. Boksen kan også bruges som gaveæske. Du kan nemlig gemme en ekstra lille gave inde i æsken. Evt. som en sjov pengegave.
Fra: 289,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.
Fra: 139,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Star Wars Stormtrooper Karaffel

Hvis ham du leder efter gave til er Star Wars fan, whiskey drikker og samtidig er ”manden der har alt typen”, ser du her den ultimative gave til ham. Star Wars stormtrooper karaffel formet som stormtrooper hjelmen, kan rumme 750ml af hans yndlings drik. En af de bedste gaver til Star Wars fan.
Fra: 249,00 DKK

Seje 3D puslespil i træ

Puslespil bliver man aldrig for gammel til og slet ikke, når det er i 3D! Der er både en flot cabriolet, et sejt tog og en cool motorcykel at vælge mellem, som bare venter på at blive samlet.
Fra: 229,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.
Fra: 289,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Chokolade med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
Fra: 199,00 DKK

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask ham med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.
Fra: 129,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.
Fra: 499,00 DKK 295,00 DKK

CHILLit Alu Hængekøje​

CHILLit udendørs hængekøjen har et stel fremstillet af aluminium, og stoffet i slidstærkt cobana stof. Hængekøjen er yderst modstanddygtig og kan stå udenfor i mange år. Den er rustfri og stoffet er vandafvisende. Hængekøjen er designet til at give super god komfort, og har håndsyede hørsting. En perfekt gave til ham eller hende som elsker at slappe af og nyde solen, evt. med en kold drink eller en god bog.
Fra: 2.999,00 DKK

”Her bor en…” Personlige Plakater Med Egen Tekst​

”Her bor en…” plakaterne, er en personlig plakat, hvor du kan skrive din egen tekst. Vælg mellem designs som landmand, gamer, brandmand, jæger, smed, tømrer og mange andre. Der er helt sikkert også en der passer til manden du leder efter gave til. En af de gode personlige gaver til ham, som passer til mænd i alle aldre.
Fra: 126,65 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
Fra: 189,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Vin i personlig æske

Er hun en vinelsker? Så er den perfekte personlige gaveide til hende, en æske med vin pakket ind i en personlig æske med gravering eller print. Der er mange smagfulde vine og æsker at vælge mellem – så du har alle muligheder for at gøre gaven helt og aldeles personlig.
Fra: 229,00 DKK

Tony sonisk elektrisk tandbørste

Her får du en super smart sonisk elektrisk tandbørste fra Tony. Den har indbygget timer, 4 børstefunktioner og yder 38.000 bevægelser i minuttet. Samtidig er der hele 5 ÅRS GARANTI og lang batteritid. Her får du en tandbørste der holder hele livet.
Fra: 499,00 DKK

100 Things You Must Do Before You Die Plakat​

Skal du have krydset nogle ting af bucket listen. Denne plakat med 100 ting du skal gøre før du dør, er den perfekte gave til de som skal ud og rejse eller trænger til oplevelser. Efterhånden som de forskellige punkter er fuldført kan lågnere åbnes.
Fra: 229,95 DKK 125,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.
Fra: 179,00 DKK

3D printer – print dine egne ting!

Med en 3D printer kan du printe stort set alle modeller og figurer i plast! Det er kun fantasien som sætter grænser. Den smarte teknologi har i mange år været forbeholdt virksomheder, da de har været utrolig dyre. Nu kan de dog fås til en yderst fordelagtig pris, så selv almindelige mennesker kan få glæde af dem.
Fra: 1.499,00 DKK

3D-tæppe med optisk illusion

Et super sjovt 3D-tæppe med optisk illusion. Tæppet giver en illusion af at der er et hul i gulvet. Det skal nok få gæsterne til at kigge en ekstra gang, og måske endda give dem et chock. En rigtig sjov gave som også kan bruges som practical joke.
Fra: 69,00 DKK

6 Par JBS Bambus Underbukser​

Disse fantastiske bambus underbukser fra JBS er lavet af 65% Bambus viscose 30% Bomuld 5% Elastan. Materialet er af bedste kvalitet og gør dem behagelige og åndbare. Er et par almindelige underbukser for kedelig en gave til ham? Så opgrader til et sæt bambus underbukser.
Fra: 649,00 DKK

Hvad giver man i gave til ham der ikke ønsker sig noget?

Det store spørgsmål – hvad giver man i gave til ham der ikke ønsker sig noget? Der er flere måder du kan gribe det an på. Vi har fundet frem til, at der hovedsageligt er 5 gavetyper, som egner sig perfekt som gaver til manden der ikke ønsker sig noget. Det er typer af gaver som de fleste mænd vil blive glade for at modtage, selv de som ikke ønsker sig noget. Husk dog på, at alle er forskellige, og at det naturligvis kommer an på den enkelte person. Der er dog meget stor chance for, at han kan lide mindst en eller flere af de 5 typer gaveideer vi har fundet frem til.

De 5 bedste gaver til ham der ikke ønsker sig noget:

 • Gaver han kan bruge til sine hobbyer
 • Nye gadgets han ikke kender til
 • Oplevelsesgaver
 • Gaver om kan spises eller drikkes
 • Personlige gaver til ham

Vi kommer nærmere ind på hver type gaveide hver i sær.

 

Gaver han kan bruge til sine hobbyer

Den første type gaveideer, er gaver som han kan bruge til sine hobbyer og interesser. Om det er værktøj, en form for elektronik eller sportsudstyr. Det kommer an på hvilken type han er. Selvom han ikke ønsker sig noget, kan han med garanti altid bruge flere ting, som han kan bruge til sine hobbyer.

Elsker han at være i værkstedet og bygge, reparere og arbejde med forskellige ting og sager, kan han med garanti altid bruge et ekstra stykke værktøj. Om det er en boremaskine, et fedt multitool eller noget helt tredje.

Er han mere til at dyrke sport, kan han med garanti altid bruge en ekstra trænings t-shirt, træningsshorts eller en ny sportstaske. Er det en specifik sport han dyrker som fodbold, badminton eller måske styrketræning, er det også oplagt at give ham noget han kan bruge til det. Ved du ikke hvad du skal kæbe, kan du alternativt give et gavekort til en sportsbutik.

 

Nye gadgets han ikke kender til

En anden god gaveide til manden der ikke ønsker sig noget, er gadgets, eller andre nye fede ting, som han ikke kender til. Der bliver hele tiden lavet nye innovative gadgets og andre fede ting. Så der er stor chance for, at der er en gave der ude han virkelig godt gad at eje. Men at han blot ikke ved det endnu, fordi han simpelthen ikke ved, at produktet eksisterer. 

Det kan f.eks. være en trafikalarm, en GPS tracker, en chips- og dipskål eller retro Nintendo NES spillekonsol. Der er masser af fede gadgets derude, som bare venter på at blive skrevet på hans ønskeseddel.

At give en gave til ham, som han ikke vidste han ønskede sig, er en af de bedste gaver du kan give. Både til ham der ikke ønsker sig noget, som gave til manden der har alt, og faktisk bare til folk generelt. Det viser at du har tænkt meget over gaven, og at du kender ham du giver den til rigtig godt.

 

Prøv med oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver er endnu en geniale gave til ham der ikke ønsker sig noget. For selv de som ikke ønsker sig noget, kan ikke få nok at oplevelser. Det er en gaveide som du kan give igen og igen, uden at den bliver kedelig. Der er næsten uendeligt mange forskellige oplevelser du kan give i gave. Nogle populære oplevelsesgaver til mænd er bl.a.:

 • Whiskysmagning
 • Madkursus
 • Faldskærmsspring
 • Helikoptertur
 • Hotelophold

… og mange flere.

Der er med andre ord masser af gode oplevelsesgaver til ham der ikke ønsker sig noget. Og det er en gave du kan give igen og igen.

 

Gaver som kan spises eller drikkes

Gaver som kan spises eller drikkes, er endnu en af de gaver, som man ikke kan få nok af. Af drikkevarer kan være nogle gode specialøl, en god flaske vin, eller hans yndlings rom. Af gaver som kan spises, er der chokoladegaver, gavekurve med lækkerier, eller pakker med lakridser. Vil du give en anderledes gave, kan du f.eks. give marcipan cigarer, Baileys kakaopulver eller en gavepakke med præmie produkter. Alle finder du naturligvis blandt gaveideerne på listen ovenfor.

 

Personlige gaver til ham der ikke ønsker sig noget

Den sidste af de 5 gavetyper, som passer perfekt som gaver til manden der ikke ønsker sig noget, er personlige gaver. Personlige gaver til ham er stort set altid en vinder når det kommer til gaver. Det gælder uanset hvilken type mand han er, samt hvilket anledning det er til. En personlig gave kan være alt fra et billede i en ramme, til et par indgraveret ølglas, til et ur med indgraveret navn.

Der er masser af gode valgmuligheder når det kommer til personlige gaver til mænd. Det som er vigtigt når du giver en personlig gave, er at den rent faktisk er personlig. Og kun du og andre som kender ham godt, ved hvad den bedste personlige gave til lige netop ham er. At give ham et par indgraveret vinglas er en personlig gave, men hvis han ikke drikker vin, går det personlige aspekt lidt af. Det er derfor en gavetype, hvor du skal kende personen godt, for at kunne give en god gave.

   

Geniale gaveideer til ham der ikke ønsker sig noget

Er du på udkig efter konkrete gaveideer til ham der ikke ønsker sig noget, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Når du får en gavetype anbefalet, ligger der stadig arbejde i at finde en bestemt gave fra den kategori, men en konkret gaveide, er lige til at gå til. Derfor får du her 3 af vores favorit gaveideer til ham der ikke ønsker sig noget. De er desuden også super gode gaver til manden der har alt.

 • BBQ brændejern til kød – Griller ham du skal give gave til nogle gode bøffer på grillen? Så skal han da kunne sætte sig signatur på dem – og det kan han med et BBQ brændejern til kød!
 • Kølende minifadølsanlæg – Der er ikke mange mænd, som ikke kan lide en dejlig kold øl en varm sommerdag. Det eneste som er bedre end det, er en dejlig kold fadøl en varm sommerdag. Det kan han få med hans helt eget kølende minifadølsanlæg.
 • Storm glas vejrstation – En anderledes vejrstation, hvor du kan aflæse vejret på krystaller inde i glasset. En super fed gadget, som ikke mange kender til, og dermed en rigtig god gave til ham der ikke ønsker sig noget. 
   

Sjove gaver til manden der ikke ønsker sig noget

Hvis man ikke ved hvad man ønsker sig, så kan det tyde på, at man trænger til at få nogle nye hobbyer. Har du en hobby eller interesse, har du nemlig tit noget at ønske dig. Her får du gaveinspiration til sjove gaver til manden der ikke ønsker sig noget. Det er alle sjove gaver, som han kan bruge til at starte en ny sjov hobby. Det kan måske også hjælpe ham til, at finde gaveønsker til næste gaveanledning.

 • VR-briller – Virtual reality spil er super fede! Hvis VR-briller ikke står på hans ønskeliste, er det fordi han ikke har prøvet det. Det er på tide at tage hans gaming til det næste niveau!
 • Paddle board – Paddle board er en sport som bliver mere og mere populær i Danmark. Giv ham et paddle board i gave. Han får ikke kun et paddle board i gave, men også en ny sjov hobby.
 • 100 things you must do before you die plakat – Denne plakat er som en buket liste. Det er en skrabe plakat med 100 forskellige ting som skal prøves. Med sådan en gave, går der lang tid før han keder sig igen. 

Du finder naturligvis alle nævnte gaveideer på vores liste over gode gaver til ham der ikke ønsker sig noget længere oppe.

 

Gaven han ikke vidste han ønskede sig

Den ultimative gave som du kan give i gave til ham der ikke ønsker sig noget, er gaven han ikke vidste han ønskede sig. Der er naturligvis forskelligt fra person til person, hvad den bedste ’’gaven han ikke vidste han ønskede sig’’ er. Vi har dog alligevel fundet lidt gode gaveideer, som passer til mange forskellige mænd. Der er forhåbentlig mindst en af dem, som du tror han vil blive glad for, selvom han ikke har den på ønskelisten.

 • Whisky karaffel – En whisky karaffel er en fantastisk gaveide, selv til de som ikke drikker whisky. Den kan nemlig også bruges til mange andre drikke, og så er det typisk utroligt dekorative. Du kan få de klassiske whisky karafler, men også nogle som ligner alt fra Star Wars stormtropper hjelme til AK47 maskingeværer.
 • Massagepistol – Alle bør han en massagepistol, den er nemlig din bedste ven hvis en muskel driller. Muligvis en af de bedste gaver i kategorien ’’gaver han ikke vidste han ønskede sig’’.
 • Champagnesabel – En champagnesabel er på alle måder utrolig sej. Den åbner champagneflasker på bedste vis, og så er de også utroligt dekorative. En genial gave til ham der ikke ønsker sig noget.
Denne artikel er anmeldt af Lars Andersen (5/5)
5/5