Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget – 75+ gaveideer

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Der er ikke nogen tvivl om, at det er svært at finde gode gaver til ham der ikke ønsker sig noget. For hvis han ingen ønskeseddel har med ønsker, hvad skal du så give ham? Det er en vanskelig gave at give, men langt fra umulig! Det kræver blot at du bruger lidt ekstra tid på den, og selv sætter dig ind i hans ønsker og behov.

Selvom han ikke ønsker sig noget, betyder det nemlig ikke, at han ikke mangler noget. Ligeledes betyder det ikke, at han ikke bliver glad for gaven når han modtager den. Tricket er nemlig, at finde en gave som han ikke selv vidste han ønskede sig!

Hvis det er en gave til kæresten, din far, bror eller anden mand, du giver gaver flere gange om året. Så er der chance for, at han hverken ønsker sig noget i fødselsdagsgave, i julegave eller hvilken som helst anden anledning. En nem løsning er at give et gavekort til ham. Alternativt kan du give en af de mange gode gaveideer, som vi har samlet i guiden her. Der vil med garanti være et par ideer som han vil elske at modtage i gave – også selvom han ikke ønsker sig noget til at starte med.

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget

Gaver til ham der ikke ønsker sig noget 2021

Personlig champagnesabel med indgravering

En super flot og stilfuld champagnesabel, fremstillet i rustfrit stål og oliventræ. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Dertil kommer den i en flot sort gaveæske. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.

Fra: 395,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Chili Klaus chili roulette

Prøv en omgang chili roulette med Chili Klaus’ lucky bag. Du får en kasse med chili kugler, den eneste hage er, at du ikke ved hvilke der er stærke. Nogle er okay stærke, nogle milde, og andre vanvittigt stærke!

Fra: 139,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.

Fra: 139,00 DKK

Lightning Reaction Reloaded reaktionsspil

I denne sjove reaktionsspil gælder det om at være hurtigt! Den som har den ringeste reaktionsevne får stød. Spillet kan spilles 2-4 spillere og er vanvittgt sjovt!

Fra: 229,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.

Fra: 289,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Fra: 200,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 189,00 DKK

Rustik øl plakat ”Øl guiden”

Denne rustikke øl plakat med navnet Øl Guiden, er i sandhed en guide til øl. Den viser nemlig mange forskellige typer på en båe informativ og dekorativ måde. En fantastisk gave til manden der elsker øl. Fås i flere farver.

Fra: 189,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Din Vejrstation Storm Glass, er an anderledes og dekorativ vejrstation. Ved at aflæse krystallerne i glasset, kan du forudse vejret. Glasdråben skal blot placeres på træpladen, og du vil efterfølgende se krystallerne i glasset ændre sig i forhold til om der vind, solskin, regn eller hvilken som helst anden type vejr.

Fra: 189,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.

Fra: 299,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.

Fra: 159,00 DKK

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Fra: 39,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

iDventure The Cluebox (sjov alternativ gaveæske)

The Cluebox fra iDventure er et mekanisk puslespil som kræver at du lægger hjernen i blød! For at kassen kan åbnes, skal udfordringen løses. Boksen kan også bruges som gaveæske. Du kan nemlig gemme en ekstra lille gave inde i æsken. Evt. som en sjov pengegave.

Fra: 289,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.

Fra: 199,00 DKK

Everyday Hero figur – Mand

Kender du en mand, som er en af hverdagens helte? Giv ham denne Everyday Hero figur i gave, som en hyldest til at være en af hverdagens helte. Det kan være din far, bror, onkel eller anden mand du mener fortjener den.

Fra: 349,00 DKK

EXIT: Puzzle Escape Room-spil

Bered dig på den sjoveste spilaften med et af de fede EXIT: Puzzle Escape Room-spil. For at klare spillet skal i finde ledetråde, løse gåder og være smarte. Det er i bund og grund Escape Room i spilformat. Vælg mellem 2 forskellige spil.

Fra: 229,00 DKK

iDventure Cluebox Davy Jones Locker

iDventure Cluebox Davy Jones Locker er et lille mekanisk puslespil, som kræver snilde for at åbne. Sagt på en anden måde er det et lille escape room, hvor ledetrådende skal findes og gåderne skal løses for at komme videre. Inden i er et hult rum, som evt. kan gemmes en lille ting i.

Fra: 369,00 DKK

Weber grillkursus

Lær at grille – eller bliv endnu bedre til det – med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!

Fra: 300,00 DKK

Coca-Cola minikøleskab​

Hvis ham du leder efter gave til, elsker at drikke Coca Cola, er dette Coca Cola minikøleskab uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han nok skal tage godt i mod! Minikøleskabet har plads til 12 sodavandsdåser, og kan også tilsluttes bilen. Perfekt til en varm sommerdag eller lange roadtrips.

Fra: 1.249,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.

Fra: 219,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Fra: 249,00 DKK

Popcornmaskine Cinema Style

Biograf popcorn er uden tvivl de bedste popcorn! Måske er det også derfor, vi betaler umenneskelige overpriser for dem? Nu kan du lave dine egne lækre cinema style popcorn, ligeså billiget som de almindelige microovns popcorn! Popcornmaskinen er en af de bedste gaveideer til manden der har alt, og samtidig elsker popcorn.

Fra: 499,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 129,00 DKK

Boksebold til skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt en super sjov gave. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.

Fra: 119,00 DKK

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Grillmaster BBQ kassen fra Chili Klaus er den perfekte gaveøske til ham, som elsker at grille, og elsker stærk mad. Der er masser af Chili Klaus lækkerier, og de er naturligvis utroligt stærke!

Fra: 549,00 DKK

Hvad giver man i gave til ham der ikke ønsker sig noget?

Det store spørgsmål – hvad giver man i gave til ham der ikke ønsker sig noget? Der er flere måder du kan gribe det an på. Vi har fundet frem til, at der hovedsageligt er 5 gavetyper, som egner sig perfekt som gaver til manden der ikke ønsker sig noget. Det er typer af gaver som de fleste mænd vil blive glade for at modtage, selv de som ikke ønsker sig noget. Husk dog på, at alle er forskellige, og at det naturligvis kommer an på den enkelte person. Der er dog meget stor chance for, at han kan lide mindst en eller flere af de 5 typer gaveideer vi har fundet frem til.

De 5 bedste gaver til ham der ikke ønsker sig noget:

 • Gaver han kan bruge til sine hobbyer
 • Nye gadgets han ikke kender til
 • Oplevelsesgaver
 • Gaver om kan spises eller drikkes
 • Personlige gaver til ham

Vi kommer nærmere ind på hver type gaveide hver i sær.

 

Gaver han kan bruge til sine hobbyer

Den første type gaveideer, er gaver som han kan bruge til sine hobbyer og interesser. Om det er værktøj, en form for elektronik eller sportsudstyr. Det kommer an på hvilken type han er. Selvom han ikke ønsker sig noget, kan han med garanti altid bruge flere ting, som han kan bruge til sine hobbyer.

Elsker han at være i værkstedet og bygge, reparere og arbejde med forskellige ting og sager, kan han med garanti altid bruge et ekstra stykke værktøj. Om det er en boremaskine, et fedt multitool eller noget helt tredje.

Er han mere til at dyrke sport, kan han med garanti altid bruge en ekstra trænings t-shirt, træningsshorts eller en ny sportstaske. Er det en specifik sport han dyrker som fodbold, badminton eller måske styrketræning, er det også oplagt at give ham noget han kan bruge til det. Ved du ikke hvad du skal kæbe, kan du alternativt give et gavekort til en sportsbutik.

 

Nye gadgets han ikke kender til

En anden god gaveide til manden der ikke ønsker sig noget, er gadgets, eller andre nye fede ting, som han ikke kender til. Der bliver hele tiden lavet nye innovative gadgets og andre fede ting. Så der er stor chance for, at der er en gave der ude han virkelig godt gad at eje. Men at han blot ikke ved det endnu, fordi han simpelthen ikke ved, at produktet eksisterer. 

Det kan f.eks. være en trafikalarm, en GPS tracker, en chips- og dipskål eller retro Nintendo NES spillekonsol. Der er masser af fede gadgets derude, som bare venter på at blive skrevet på hans ønskeseddel.

At give en gave til ham, som han ikke vidste han ønskede sig, er en af de bedste gaver du kan give. Både til ham der ikke ønsker sig noget, som gave til manden der har alt, og faktisk bare til folk generelt. Det viser at du har tænkt meget over gaven, og at du kender ham du giver den til rigtig godt.

 

Prøv med oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver er endnu en geniale gave til ham der ikke ønsker sig noget. For selv de som ikke ønsker sig noget, kan ikke få nok at oplevelser. Det er en gaveide som du kan give igen og igen, uden at den bliver kedelig. Der er næsten uendeligt mange forskellige oplevelser du kan give i gave. Nogle populære oplevelsesgaver til mænd er bl.a.:

 • Whiskysmagning
 • Madkursus
 • Faldskærmsspring
 • Helikoptertur
 • Hotelophold

… og mange flere.

Der er med andre ord masser af gode oplevelsesgaver til ham der ikke ønsker sig noget. Og det er en gave du kan give igen og igen.

 

Gaver som kan spises eller drikkes

Gaver som kan spises eller drikkes, er endnu en af de gaver, som man ikke kan få nok af. Af drikkevarer kan være nogle gode specialøl, en god flaske vin, eller hans yndlings rom. Af gaver som kan spises, er der chokoladegaver, gavekurve med lækkerier, eller pakker med lakridser. Vil du give en anderledes gave, kan du f.eks. give marcipan cigarer, Baileys kakaopulver eller en gavepakke med præmie produkter. Alle finder du naturligvis blandt gaveideerne på listen ovenfor.

 

Personlige gaver til ham der ikke ønsker sig noget

Den sidste af de 5 gavetyper, som passer perfekt som gaver til manden der ikke ønsker sig noget, er personlige gaver. Personlige gaver til ham er stort set altid en vinder når det kommer til gaver. Det gælder uanset hvilken type mand han er, samt hvilket anledning det er til. En personlig gave kan være alt fra et billede i en ramme, til et par indgraveret ølglas, til et ur med indgraveret navn.

Der er masser af gode valgmuligheder når det kommer til personlige gaver til mænd. Det som er vigtigt når du giver en personlig gave, er at den rent faktisk er personlig. Og kun du og andre som kender ham godt, ved hvad den bedste personlige gave til lige netop ham er. At give ham et par indgraveret vinglas er en personlig gave, men hvis han ikke drikker vin, går det personlige aspekt lidt af. Det er derfor en gavetype, hvor du skal kende personen godt, for at kunne give en god gave.

   

Geniale gaveideer til ham der ikke ønsker sig noget

Er du på udkig efter konkrete gaveideer til ham der ikke ønsker sig noget, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Når du får en gavetype anbefalet, ligger der stadig arbejde i at finde en bestemt gave fra den kategori, men en konkret gaveide, er lige til at gå til. Derfor får du her 3 af vores favorit gaveideer til ham der ikke ønsker sig noget. De er desuden også super gode gaver til manden der har alt.

 • BBQ brændejern til kød – Griller ham du skal give gave til nogle gode bøffer på grillen? Så skal han da kunne sætte sig signatur på dem – og det kan han med et BBQ brændejern til kød!
 • Kølende minifadølsanlæg – Der er ikke mange mænd, som ikke kan lide en dejlig kold øl en varm sommerdag. Det eneste som er bedre end det, er en dejlig kold fadøl en varm sommerdag. Det kan han få med hans helt eget kølende minifadølsanlæg.
 • Storm glas vejrstation – En anderledes vejrstation, hvor du kan aflæse vejret på krystaller inde i glasset. En super fed gadget, som ikke mange kender til, og dermed en rigtig god gave til ham der ikke ønsker sig noget. 
   

Sjove gaver til manden der ikke ønsker sig noget

Hvis man ikke ved hvad man ønsker sig, så kan det tyde på, at man trænger til at få nogle nye hobbyer. Har du en hobby eller interesse, har du nemlig tit noget at ønske dig. Her får du gaveinspiration til sjove gaver til manden der ikke ønsker sig noget. Det er alle sjove gaver, som han kan bruge til at starte en ny sjov hobby. Det kan måske også hjælpe ham til, at finde gaveønsker til næste gaveanledning.

 • VR-briller – Virtual reality spil er super fede! Hvis VR-briller ikke står på hans ønskeliste, er det fordi han ikke har prøvet det. Det er på tide at tage hans gaming til det næste niveau!
 • Paddle board – Paddle board er en sport som bliver mere og mere populær i Danmark. Giv ham et paddle board i gave. Han får ikke kun et paddle board i gave, men også en ny sjov hobby.
 • 100 things you must do before you die plakat – Denne plakat er som en buket liste. Det er en skrabe plakat med 100 forskellige ting som skal prøves. Med sådan en gave, går der lang tid før han keder sig igen. 

Du finder naturligvis alle nævnte gaveideer på vores liste over gode gaver til ham der ikke ønsker sig noget længere oppe.

 

Gaven han ikke vidste han ønskede sig

Den ultimative gave som du kan give i gave til ham der ikke ønsker sig noget, er gaven han ikke vidste han ønskede sig. Der er naturligvis forskelligt fra person til person, hvad den bedste ’’gaven han ikke vidste han ønskede sig’’ er. Vi har dog alligevel fundet lidt gode gaveideer, som passer til mange forskellige mænd. Der er forhåbentlig mindst en af dem, som du tror han vil blive glad for, selvom han ikke har den på ønskelisten.

 • Whisky karaffel – En whisky karaffel er en fantastisk gaveide, selv til de som ikke drikker whisky. Den kan nemlig også bruges til mange andre drikke, og så er det typisk utroligt dekorative. Du kan få de klassiske whisky karafler, men også nogle som ligner alt fra Star Wars stormtropper hjelme til AK47 maskingeværer.
 • Massagepistol – Alle bør han en massagepistol, den er nemlig din bedste ven hvis en muskel driller. Muligvis en af de bedste gaver i kategorien ’’gaver han ikke vidste han ønskede sig’’.
 • Champagnesabel – En champagnesabel er på alle måder utrolig sej. Den åbner champagneflasker på bedste vis, og så er de også utroligt dekorative. En genial gave til ham der ikke ønsker sig noget.
Denne artikel er anmeldt af Lars Andersen (5/5)
5/5