Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Karikaturtegning Gave - Få lavet en sjov karikaturtegning

Karikaturtegning Gave – Få lavet en sjov karikaturtegning!

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du på udkig efter den perfekte gave? Noget som er en både unik, personlig og sjov gaveide? Så bør du overveje en karikaturtegning. En karikaturtegning er ikke kun en sjov og personlig gave – det er også en utrolig betydningsfuld gave. De egner sig både som konfirmationsgave, studentergave, julegave, og stort set alle andre former for gaver.

Man snakker tit om uforglemmelige gaver. Men en karikaturtegning må man virkelig sig, er en uforglemmelig gave i sin bedste forstand. Det er noget som kan pryde hjemmet og bruges resten af livet. Samtidig er det altid et sjovt lille indslag, at vise det frem til gæster ved lejlighed. 5-10-20 år ud i fremtiden, vil den sjove tegning uden tvivl stadig bringe smil og glæde frem hos modtageren, når han eller hun ser på den.

Det bedste af det hele er, at det er super nemt at få lavet karikaturtegning. Bestil karikaturtegningen online, og få den sendt direkte til døren. Det bliver ikke nemmere, at fremskaffe en unik, sjov og personlig gave, som kan gives til enhver lejlighed!

Bemærk: Kunstneren vi har fundet yder 100% kundetilfredshed, personlig rådgivning, prismatch, gratis fragt, og har uovertruffen gode kundeanmeldelser. Det er vidst en no-brainer!

FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Ideer til karikaturtegninger 2021​

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning julegave efter dine fotos

En karikaturtegning af hele familien er muligvis årets bedste julegave! Både til mor, far eller bedsteforældre. En sjov og personlig julegave, til hele familien, som alle uden tvivl vil få glæde af.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning barselsgave efter dine fotos

Få lavet en karikaturtegning af moren og/eller faren og den lille ny. En super sjov og anderledes barselsgave, som samtidig er personlig. Du vælger selv billeder der skal tegnes efter.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning af børn og baby

Få lavet en flot karikaturtegning af børn og/eller babyer. Tegningerne er af super god kvalitet, og så er de 100% håndtegnede. En skøn gave til mor, far, bedsteforældre eller børnene selv.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning fødselsdagsgave efter dine fotos

Giv en uforglemmelig fødselsdagsgave i form af en karikaturtegning, efter dine fotos. Gaven egner sig både til ham og hende, og er 100% tegnet og super kvalitet. Det bliver uden tvivl årets bedste fødselsdagsgave!

Fra: 399,00 DKK

Karikaturegning til bedsteforældre efter dine fotos

Få lavet en karikaturterning af dine bedsteforældre – evt. af bedsteforældre og barnebarnet sammen. Du sender blot billede ind af personerne som skal tegnes, og du får en karikaturtegning af dem retur. En sjov og personlig gave, en hver bedsteforældre vil elske.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning til Mors Dag

Giv en karikaturtegning i Mors Dags gave – enten af børnene, af hende, eller af hele familien. Gå evt. sammen flere søskende, din mor vil uden tvivl elske den!

Fra: 399,00 DKK

Fars Dags karikaturtegning efter dine fotos

Få lavet en sjov Fars Dags karikaturtegning efter dine egne valgfri billeder. Få lavet et af ham, af dig og ham, eller af hele familien samlet. En super god Fars Dags gave, som uden tvivl vil falde i god jord hos en hver far. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning studentergave efter dine fotos

Giv en unik, personlig og sjov studentergave, i form af en karikaturtegning af studenten. Du vælger selv billede, og om det skal være med eller uden huen på. Et humoristisk indslag til studenterfesten som med garanti vil være en af studentens yndlingsgaver!

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning konfirmationsgave efter dine fotos

Til en konfirmation hører ikke kun store gaver til, der hører i den grad også sjove gaver til! Og hvilken sjovere gave, end en karikaturtegning af konfirmanden? En super fed konfirmationsgave som konfirmanden kan have resten af livet, og huske tilbage på sin konfirmation.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning til diamantbryllup efter dine fotos

Ikke mange oplever diamantbryllup. Det er en særlig anledning, som kræver en helt særlig gave. En karikaturtegning af parret er en både sjov, personlig og unik gave – helt perfekt til diamantbryllup.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning forlovelsesgave efter dine fotos

Giv en anderledes forlovelsesgave, i form af en flot og sjov karikaturtegning. Det er uden tvivl en gave, som ikke bliver glemt. Samtidig er det en gave som kan bruges resten af livet.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning til guldbryllup efter dine fotos

Giv en guldbryllupsgave som både er personlg og sjov – nemlig en karikaturtegning af parret som fejrer guldbryllup. Tegningen er af utrolig god kvalitet, og så er den 100% håndtegnet.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning til krondiamantbryllup efter dine fotos

På udkig efter den perfekte gave til krondiamantbryllup? Led ikke længere – du har den nemlig her! En 100% håndtegnet karikaturtegning af parret, efter egne fotos.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning nytårsgave efter dine fotos

Skyd gang i det nye år med den sjoveste nytårsgave – nemlig en 100% håndtegnet karikaturtegning. Egner sig både som gave til familien, såvel som en sjov værtindegave.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning til polterabend efter dine fotos

En karikaturtegning er både en super sjov gave, såvel som et humoristisk indslag til en polterabend. Få lavet den som du vil have den, efter egne billeder. Den bliver 100% håndtegnet, og er i fantastisk god kvalitet.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning af dyr efter dine fotos

Få lavet en karikaturtegning af hunden, katten eller anden betydningsfuldt kæledyr. Tegningen er 100% håndtegnet. En super sjov gave til ham eller hende der har kældedyr.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning til Valentinsdag efter dine fotos

Giv din kæreste en fantastisk valentinsgave i form af en karikaturtegning af jer sammen. En både personlig, unik og betydningsfuld gave – alt det, en god valentinsgave bør være.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning værtindegave efter dine fotos

En karikaturtegning er muligvis den fedeste værtindegave du kan give. En buket blomster eller en gavekurv bliver hurtigt glemt, men en karikaturtegning bliver husket hele livet.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning indflyttergave efter dine fotos

En karikaturtegning af ham/hende/parret som netop er flyttet i eget hjem, er meget vel den fedeste indflyttergave du kan give! Et sjovt, personligt og betydninsfuldt billede som kan pryde deres nye hjem.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning morgengave efter dine fotos

På udkig efter den perfekte morgengave til din nye mand eller kone? Giv en karikaturtegning af jer – det er en både sjov, betydningsfuld og unik gave. Alt det, en god morgengave skal være.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning svendegave efter dine fotos

En karikaturtegning af den nye svend er uden tvivl en af de bedste svendegaver du kan give. Den kan evt. laves med tema af det erhverv som svenden er udlært i. Sjovere svendegave finder du ikke!

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning til kobberbryllup efter dine fotos

Giv den perfekte kobberbryllup gave i form af en karikaturtegning af parret. Det kan være fra mande til kone eller omvendt, men også fra børn og andre i familien, som en overraskelse til parret.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning til sølvbryllup efter dine fotos

Giv en karikaturtegning i 25 års brullupsgave til det lykkelige par. En sølvbryllupsgave må gerne være personlig, betydningsfuld og sjov – alt det er en karikaturtegning! En super god gave såvel som et sjovt og festligt indslag.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning bryllupsgave efter dine fotos

Gør brueparrets dag endnu mere uforglemmelig, ved at give dem en karikaturtegning i gave. En bryllupsgave som skiller sig ud, og som med garanti vil blive husket. Parret kan have billedet som et dejligt minde resten af livet.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning jubilæumsgave efter dine fotos

Giv en karikaturtegning af jubilaren i jubilæumsgave. Et jubilæum kræver en god unik gave, og hvilken bedre end en karikaturtegning? En sjov, unik og personlig gave som vil blive husket i mange år frem.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning – en anderledes gave

Karikaturtegninger er særligt populære til lejligheder som studentergilder, bryllupper, jubilæum og lign. Du kan dog give de sjove tegninger, til stort set alle lejligheder. Typisk vil man få lavet tegningen af modtageren. Men du kan også få lavet den af et par eller en hel familie. Du kan faktisk få lavet en karikaturtegning af stort set hvem som helst – endda dine børn og kæledyr.

Uanset hvordan du vælger at få den lavet, er en ting sikkert; Det er en anderledes gave, som modtageren med garanti til elske. Både til den sjove fars dags gave, til den mere anderledes gave til manden der har alt, og alt her i mellem. Samtidig er der meget lille chance for, at modtageren regner med at få den. Når du giver en karikaturtegning i gave, vil du derfor ofte opleve, at modtageren bliver ligeså overrasket, som han bliver glad.

  

Bestil karikaturtegning online

Før i tiden kunne det være vanskeligt, at få lavet en karikaturtegning. Det er dog lang fra tilfældet den dag i dag. Det er nemlig blevet utrolig nemt, at lave en karikaturtegning bestilling online. Ved bestillingen skal du blot angive hvilke billeder du vil have lavet tegningen af, og om du har nogle specielle ønsker.

 

Sådan bestiller du en karikaturtegning online

  1. Gå til den ønskede karikaturtegning blandt gaveideerne
  2. Vælg antal personer der skal være på tegningen
  3. Vælg om tegningen skal være i sort/hvid eller med farve
  4. Vælg hvilken størrelse den skal være i, og om du evt. ønsker den digitalt
  5. Upload billeder
  6. Tilføj til kurv og gennemfør betalingen

Så er det ellers bare at vente på, at tegningen bliver leveret, og du kan efterfølgende give den til modtageren. Du kan bestille med eller uden ramme – det er helt op til dig.

FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Få lavet en karikaturtegning af en du kan stole på

Foruden at være en sjov og anderledes gave, så er en karikaturtegning også både personlig og unik. Det er derfor vigtigt, at få lavet din tegning af en som du kan stole på. En kunstner som du ved gør arbejdet ordentligt, og ikke skuffer. Men hvis du ikke kender en karikaturtegner personligt, hvordan kan du så stole på vedkommende?

 

Sådan finder du en karikaturtegner du kan stole på

For at finde den helt rette kunster til din tegning – altså en karikaturtegner du stoler på – er der flere ting du kan kigge efter.

Se på tegnerens tidligere tegninger

Er tegningerne af god kvalitet? Er det samme stil som du forventer? Er det noget du selv ville have betalt for? Er du tilfreds med tegnerens tidligere tegninger, kan du også bedre forvente, at du bliver tilfreds med din egen.

Tjek tidligere kundeanmeldelser

Tjek tegnerens tidligere kundeanmeldelser, og se, om tidligere kunder er tilfredse med deres tegninger. Du kan bl.a. tjekke kunstneres egen hjemmeside, Facebookside og evt. Trustpilot. Finder du her høj score inden for kundetilfredshed, og masser af gode anmeldelser, er det en indikation for, at du kan stole på vedkommende gør sit arbejde ordentligt.

Undersøg om det er garanti

Er der nogen form for garanti? Det kan f.eks. være en 100% kundetilfredsheds garanti. Er der sådan en garanti, har du i princippet intet at miste, og du kan roligt bestille en karikaturtegning af vedkommende.

 

Karikaturtegning pris

Når du har besluttet dig for at give en karikaturtegning gave, er der naturligvis et spørgsmål som opstår. Prisen – hvad koster det? Prisen afhænger naturligvis af, hvor du køber den. Men der er også andre faktorer som spiller ind. Hvor stor skal tegningen være? Hvor mange skal være på billedet? Skal det være med hurtigere levering end normalt? Priser for karikaturtegninger starter fra 399 kr.

Fra forhandleren du finder her på siden, kan du få lavet karikaturtegninger til yderst fordelagtige priser. På trods af den gode pris, får du et flot personligt kunstværk af rigtig god kvalitet.

 

Den perfekte julegave til familien

Vi vil alle gerne give den perfekte julegave til familien. Julegaver som både mor, far og børn bliver glade for. Hvis du leder efter inspiration til sådan en gave, behøver du ikke lede længere. Giv en karikaturtegning i julegave til familien, og se juleglæden blive løftet til næste niveau. 

Med en karikaturtegning af hele familien – både mor, far børn og evt. hund – er du sikker på at det bliver en uforglemmelig juleaften. Samtidig har i et dejlig minde til skue i hjemmet, som året rundt kan minde jer om den hyggelige jul med familien.

Det er oplagt at give en karikaturtegning i julegave som mor eller far, hvor den gives til resten af familien. Det er er dog også oplagt som bedsteforældre, at give det til børn og børnebørn. Yderligere er det også den helt perfekte julegave til bedsteforældre. Giv f.eks. en sjov tegning af mormor sammen med barnebarnet. Det vil uden tvivl være mormors yndlingsjulegave det år.

 

En sjov studentergave

Ved studenterfester, er der tradition for at give sjove studentergaver. Hvilken sjovere gave, end en sjov tegning af studenten? Det kan evt. være med navn og dato for hvornår vedkommende blev student. Yderligere kan tegningen laves med en drink i hånden, studenterhuen på hovedet, eller andet tema, som passer til studenten.

En karikaturtegning er ligeledes en super fed svendegave. Tilpas gerne tegningen, så den passer på den nye svends erhverv. Er det f.eks. en tømrersvend, så få lavet tegningen af ham med en hammer i hånden. Er den en kokkesvend, er det oplagt med en kniv i hånden og en kokkehue på hovedet. Og er det ligeledes en mekanikersvend der skal gives gave til – ja så kan han have lidt snavs i hovedet, og en svensknøgle i hånden. Der er masser af muligheder – det gælder blot om at være kreativ! Husk, at jo mere du kan personliggøre en gave, jo bedre en gave er det.

 

En personlig bryllupsgave med betydning

Karikaturtegninger er perfekte som bryllupsgaver. Både fra mand til kone, fra kone til mand, eller som en gave til brudeparret. En god bryllupsgave, er en personlig gave med betydning. Samtidig er det et kæmpe plus, hvis den samtidig er sjov. En sjov tegning af brudeparret, kan vi roligt sige, er alle 3 ting – personlig, betydningsfuld og sjov.

Er du inviteret til bryllup, er det bare et lave en karikaturtegning bestilling i god tid. Vælger du at få den på digital fil også, kan du samtidig bruge billedet til mange andre ting. Du kan f.eks. trykke t-shirts, krus, nøgleringe og mange andre ting, med den sjove tegning af brudeparret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om karikaturtegninger

Ja – du kan sagtens få lavet en karikaturtegning. Faktisk er der flere steder, hvor du kan bestille dem online, og få dem sendt direkte til døren. Vælg gerne en forhandler med 100% tilfredshedsgaranti, gode kundeanmeldelser og tidligere tegninger af god kvalitet. De muligheder vi har fundet, er fra netop sådan en forhandler.

Du kan få lavet en professionel karikaturtegning for 399,- og opefter. Prisen afhænger bl.a. af størrelse på tegningen, hvor mange personer der skal være med, samt en række andre små faktorer. Du kan nemt begynde at sammensætte din tegning, og se hvad den kommer til at koste, inden du bestiller.

En karikaturtegning, er en tegning af en eller flere personer, hvor karakteristiske træk overdrives på en humoristisk måde. Denne type tegninger bliver ofte brugt til at lave sjov med kendte mennesker, politikere eller lign. Ligeledes kan en karikaturtegning være en både personlig og sjov gaveide, til f.eks. en studenterfest, jubilæum eller konfirmation.

Denne artikel er anmeldt af Michelle Møller (5/5)
5/5