Karikaturtegning Gave - Få lavet en sjov karikaturtegning

Karikaturtegning gave – Få lavet en sjov karikaturtegning!

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på udkig efter den perfekte gave? Noget som er en både unik, personlig og sjov gaveide? Så bør du overveje en karikaturtegning. En karikaturtegning er ikke kun en sjov og personlig gave – det er også en utrolig betydningsfuld gave. De egner sig både som konfirmationsgave, julegave, studentergave, og stort set alle andre former for gaver.

Bemærk: Kunstneren vi har fundet yder 100% kundetilfredshed, personlig rådgivning, prismatch, gratis fragt, og har uovertruffen gode kundeanmeldelser. Det er vidst en no-brainer!

FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Ideer til karikaturtegninger 2024

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

Personlig t-shirt med karikaturtegning-print

Få lavet en skøn karikaturtegning og få din printet på en t-shirt. Du kan vælge mellem mange forskellige temaer - se dem alle via linket. Det eneste du skal gøre er at uploade billede og vælge tema, og du vil få lavet en personlige karikaturtegning og trykt den på en t-shirt, som vil blive sendt til dig.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning – en anderledes gave

Karikaturtegninger er særligt populære til lejligheder som studentergilder, bryllupper, jubilæum og lign. Du kan dog give de sjove tegninger, til stort set alle lejligheder. Typisk vil man få lavet tegningen af modtageren. Men du kan også få lavet den af et par eller en hel familie. Du kan faktisk få lavet en karikaturtegning af stort set hvem som helst – endda dine børn og kæledyr.

Uanset hvordan du vælger at få den lavet, er en ting sikkert; Det er en anderledes gave, som modtageren med garanti til elske. Både til den sjove fars dags gave, til den mere anderledes gave til manden der har alt, og alt her i mellem. Samtidig er der meget lille chance for, at modtageren regner med at få den. Når du giver en karikaturtegning i gave, vil du derfor ofte opleve, at modtageren bliver ligeså overrasket, som han bliver glad.

 

Den uforglemmelige og unikke gave

Man snakker tit om uforglemmelige gaver. Men en karikaturtegning må man virkelig sig, er en uforglemmelig gave i sin bedste forstand. Det er noget som kan pryde hjemmet og bruges resten af livet. Samtidig er det altid et sjovt lille indslag, at vise det frem til gæster ved lejlighed. 5-10-20 år ud i fremtiden, vil den sjove tegning uden tvivl stadig bringe smil og glæde frem hos modtageren, når han eller hun ser på den.

Det bedste af det hele er, at det er super nemt at få lavet karikaturtegning. Bestil karikaturtegningen online, og få den sendt direkte til døren. Det bliver ikke nemmere, at fremskaffe en unik, personlig, og ikke mindst sjov gave til hende såvel som ham, som kan gives til enhver lejlighed!

 

Bestil karikaturtegning online

Før i tiden kunne det være vanskeligt, at få lavet en karikaturtegning. Det er dog lang fra tilfældet den dag i dag. Det er nemlig blevet utrolig nemt, at lave en karikaturtegning bestilling online. Ved bestillingen skal du blot angive hvilke billeder du vil have lavet tegningen af, og om du har nogle specielle ønsker.

 

Sådan bestiller du en karikaturtegning online

  1. Gå til den ønskede karikaturtegning blandt gaveideerne
  2. Vælg antal personer der skal være på tegningen
  3. Vælg om tegningen skal være i sort/hvid eller med farve
  4. Vælg hvilken størrelse den skal være i, og om du evt. ønsker den digitalt
  5. Upload billeder
  6. Tilføj til kurv og gennemfør betalingen

Så er det ellers bare at vente på, at tegningen bliver leveret, og du kan efterfølgende give den til modtageren. Du kan bestille med eller uden ramme – det er helt op til dig.

FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Få lavet en karikaturtegning af en du kan stole på

Foruden at være en sjov og anderledes gave, så er en karikaturtegning også både personlig og unik. Det er derfor vigtigt, at få lavet din tegning af en som du kan stole på. En kunstner som du ved gør arbejdet ordentligt, og ikke skuffer. Men hvis du ikke kender en karikaturtegner personligt, hvordan kan du så stole på vedkommende?

 

Sådan finder du en karikaturtegner du kan stole på

For at finde den helt rette kunster til din tegning – altså en karikaturtegner du stoler på – er der flere ting du kan kigge efter.

Se på tegnerens tidligere tegninger

Er tegningerne af god kvalitet? Er det samme stil som du forventer? Er det noget du selv ville have betalt for? Er du tilfreds med tegnerens tidligere tegninger, kan du også bedre forvente, at du bliver tilfreds med din egen.

Tjek tidligere kundeanmeldelser

Tjek tegnerens tidligere kundeanmeldelser, og se, om tidligere kunder er tilfredse med deres tegninger. Du kan bl.a. tjekke kunstneres egen hjemmeside, Facebookside og evt. Trustpilot. Finder du her høj score inden for kundetilfredshed, og masser af gode anmeldelser, er det en indikation for, at du kan stole på vedkommende gør sit arbejde ordentligt.

Undersøg om det er garanti

Er der nogen form for garanti? Det kan f.eks. være en 100% kundetilfredsheds garanti. Er der sådan en garanti, har du i princippet intet at miste, og du kan roligt bestille en karikaturtegning af vedkommende.

 

Karikaturtegning pris

Når du har besluttet dig for at give en karikaturtegning gave, er der naturligvis et spørgsmål som opstår. Prisen – hvad koster det? Prisen afhænger naturligvis af, hvor du køber den. Men der er også andre faktorer som spiller ind. Hvor stor skal tegningen være? Hvor mange skal være på billedet? Skal det være med hurtigere levering end normalt? Priser for karikaturtegninger starter fra 399 kr.

Fra forhandleren du finder her på siden, kan du få lavet karikaturtegninger til yderst fordelagtige priser. På trods af den gode pris, får du et flot personligt kunstværk af rigtig god kvalitet.

 

Den perfekte julegave til familien

Vi vil alle gerne give den perfekte julegave til familien. Julegaver som både mor, far og børn bliver glade for. Hvis du leder efter inspiration til sådan en gave, behøver du ikke lede længere. Giv en karikaturtegning i julegave til mor og far, og se juleglæden blive løftet til næste niveau. 

Med en karikaturtegning af hele familien – både mor, far børn og evt. hund – er du sikker på at det bliver en uforglemmelig juleaften. Samtidig har i et dejlig minde til skue i hjemmet, som året rundt kan minde jer om den hyggelige jul med familien.

Det er oplagt at give en karikaturtegning i julegave som mor eller far, hvor den gives til resten af familien. Det er er dog også oplagt som bedsteforældre, at give det som en julegave til børn og børnebørn. Yderligere er det også den helt perfekte julegave til bedsteforældre. Giv f.eks. en sjov tegning af mormor sammen med barnebarnet. Det vil uden tvivl være mormors yndlingsjulegave det år.

 

En sjov studentergave

Ved studenterfester, er der tradition for at give sjove studentergaver. Hvilken sjovere gave, end en sjov tegning af studenten? Det kan evt. være med navn og dato for hvornår vedkommende blev student. Yderligere kan tegningen laves med en drink i hånden, studenterhuen på hovedet, eller andet tema, som passer til studenten.

En karikaturtegning er ligeledes en super fed svendegave. Tilpas gerne tegningen, så den passer på den nye svends erhverv. Er det f.eks. en tømrersvend, så få lavet tegningen af ham med en hammer i hånden. Er den en kokkesvend, er det oplagt med en kniv i hånden og en kokkehue på hovedet. Og er det ligeledes en mekanikersvend der skal gives gave til – ja så kan han have lidt snavs i hovedet, og en svensknøgle i hånden. Der er masser af muligheder – det gælder blot om at være kreativ! Husk, at jo mere du kan personliggøre en gave, jo bedre en gave er det.

 

En personlig bryllupsgave med betydning

Karikaturtegninger er perfekte som bryllupsgaver. Både fra mand til kone, fra kone til mand, eller som en gave til brudeparret. En god bryllupsgave, er en personlig gave med betydning. Samtidig er det et kæmpe plus, hvis den samtidig er sjov. En sjov tegning af brudeparret, kan vi roligt sige, er alle 3 ting – personlig, betydningsfuld og sjov.

Er du inviteret til bryllup, er det bare et lave en karikaturtegning bestilling i god tid. Vælger du at få den på digital fil også, kan du samtidig bruge billedet til mange andre ting. Du kan f.eks. trykke t-shirts, krus, nøgleringe og mange andre ting, med den sjove tegning af brudeparret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om karikaturtegninger

Ja – du kan sagtens få lavet en karikaturtegning. Faktisk er der flere steder, hvor du kan bestille dem online, og få dem sendt direkte til døren. Vælg gerne en forhandler med 100% tilfredshedsgaranti, gode kundeanmeldelser og tidligere tegninger af god kvalitet. De muligheder vi har fundet, er fra netop sådan en forhandler.

Du kan få lavet en professionel karikaturtegning for 399,- og opefter. Prisen afhænger bl.a. af størrelse på tegningen, hvor mange personer der skal være med, samt en række andre små faktorer. Du kan nemt begynde at sammensætte din tegning, og se hvad den kommer til at koste, inden du bestiller.

En karikaturtegning, er en tegning af en eller flere personer, hvor karakteristiske træk overdrives på en humoristisk måde. Denne type tegninger bliver ofte brugt til at lave sjov med kendte mennesker, politikere eller lign. Ligeledes kan en karikaturtegning være en både personlig og sjov gaveide, til f.eks. en studenterfest, jubilæum eller konfirmation.

Denne artikel er anmeldt af Michelle Møller (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne