Karikaturtegning Gave - Få lavet en sjov karikaturtegning

Karikaturtegning gave – Få lavet en sjov karikaturtegning!

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på udkig efter den perfekte gave? Noget som er en både unik, personlig og sjov gaveide? Så bør du overveje en karikaturtegning. En karikaturtegning er ikke kun en sjov og personlig gave – det er også en utrolig betydningsfuld gave. De egner sig både som konfirmationsgave, julegave, studentergave, og stort set alle andre former for gaver.

Bemærk: Kunstneren vi har fundet yder 100% kundetilfredshed, personlig rådgivning, prismatch, gratis fragt, og har uovertruffen gode kundeanmeldelser. Det er vidst en no-brainer!

FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Ideer til karikaturtegninger 2023

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.

Personlig t-shirt med karikaturtegning-print

Få lavet en skøn karikaturtegning og få din printet på en t-shirt. Du kan vælge mellem mange forskellige temaer - se dem alle via linket. Det eneste du skal gøre er at uploade billede og vælge tema, og du vil få lavet en personlige karikaturtegning og trykt den på en t-shirt, som vil blive sendt til dig.

Karikaturtegning til Valentinsdag efter dine fotos

Giv din kæreste en fantastisk valentinsgave i form af en karikaturtegning af jer sammen. En både personlig, unik og betydningsfuld gave - alt det, en god valentinsgave bør være.
10% rabatkode: Rabat10

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

Dream Portræt - Personligt maleri efter dine fotos

Få lavet et smukt personligt Dream Portræt efter dine egne fotos. Få lavet et af dig selv, dig og din partner, eller hvem som helst anden. Et Dream Portræt er intet mindre end en fantastisk gaveide til enhver anledning. En gave for livet!
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning barselsgave efter dine fotos

Få lavet en karikaturtegning af moren og/eller faren og den lille ny. En super sjov og anderledes barselsgave, som samtidig er personlig. Du vælger selv billeder der skal tegnes efter.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning af børn og baby

Få lavet en flot karikaturtegning af børn og/eller babyer. Tegningerne er af super god kvalitet, og så er de 100% håndtegnede. En skøn gave til mor, far, bedsteforældre eller børnene selv.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning fødselsdagsgave efter dine fotos

Giv en uforglemmelig fødselsdagsgave i form af en karikaturtegning, efter dine fotos. Gaven egner sig både til ham og hende, og er 100% tegnet og super kvalitet. Det bliver uden tvivl årets bedste fødselsdagsgave!
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturegning til bedsteforældre efter dine fotos

Få lavet en karikaturterning af dine bedsteforældre - evt. af bedsteforældre og barnebarnet sammen. Du sender blot billede ind af personerne som skal tegnes, og du får en karikaturtegning af dem retur. En sjov og personlig gave, en hver bedsteforældre vil elske.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning til Mors Dag

Giv en karikaturtegning i Mors Dags gave - enten af børnene, af hende, eller af hele familien. Gå evt. sammen flere søskende, din mor vil uden tvivl elske den!
10% rabatkode: Rabat10

Fars Dags karikaturtegning efter dine fotos

Få lavet en sjov Fars Dags karikaturtegning efter dine egne valgfri billeder. Få lavet et af ham, af dig og ham, eller af hele familien samlet. En super god Fars Dags gave, som uden tvivl vil falde i god jord hos en hver far. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning studentergave efter dine fotos

Giv en unik, personlig og sjov studentergave, i form af en karikaturtegning af studenten. Du vælger selv billede, og om det skal være med eller uden huen på. Et humoristisk indslag til studenterfesten som med garanti vil være en af studentens yndlingsgaver!
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning konfirmationsgave efter dine fotos

Til en konfirmation hører ikke kun store gaver til, der hører i den grad også sjove gaver til! Og hvilken sjovere gave, end en karikaturtegning af konfirmanden? En super fed konfirmationsgave som konfirmanden kan have resten af livet, og huske tilbage på sin konfirmation.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning til diamantbryllup efter dine fotos

Ikke mange oplever diamantbryllup. Det er en særlig anledning, som kræver en helt særlig gave. En karikaturtegning af parret er en både sjov, personlig og unik gave - helt perfekt til diamantbryllup.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning forlovelsesgave efter dine fotos

Giv en anderledes forlovelsesgave, i form af en flot og sjov karikaturtegning. Det er uden tvivl en gave, som ikke bliver glemt. Samtidig er det en gave som kan bruges resten af livet.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning til guldbryllup efter dine fotos

Giv en guldbryllupsgave som både er personlg og sjov - nemlig en karikaturtegning af parret som fejrer guldbryllup. Tegningen er af utrolig god kvalitet, og så er den 100% håndtegnet.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning til krondiamantbryllup efter dine fotos

På udkig efter den perfekte gave til krondiamantbryllup? Led ikke længere - du har den nemlig her! En 100% håndtegnet karikaturtegning af parret, efter egne fotos.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning nytårsgave efter dine fotos

Skyd gang i det nye år med den sjoveste nytårsgave - nemlig en 100% håndtegnet karikaturtegning. Egner sig både som gave til familien, såvel som en sjov værtindegave.
10% rabatkode: Rabat10

Karikaturtegning julegave efter dine fotos

En karikaturtegning af hele familien er muligvis årets bedste julegave! Både til mor, far eller bedsteforældre. En sjov og personlig julegave, til hele familien, som alle uden tvivl vil få glæde af.
10% rabatkode: Rabat10