Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Babyshower Gave - vanvittigt gode gaver til babyshower

Babyshower Gave – 70+ vanvittigt gode gaver til babyshower

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er der planlagt et babyshower for din søster, kusine eller måske veninde? Og aner du ikke, hvad der er det rette at give i gave til babyshower? Babyshower er et relativt nyt påfund, som vi har taget til os fra USA. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du ikke er helt med på, hvad en babyshower gave skal være, og hvordan den adskiller sig fra barselsgaver og dåbsgaver.

Vi er heldigvis lidt mere forberedte og har lavet en del research på dine vegne. Det betyder, at du faktisk ikke behøver lede videre andre steder, da vi har samlet de fedeste og sødeste gaver til babyshower. Der er alt lige fra pynt til de sødeste bamser. Vi er derfor helt sikre på, at du nok skal finde en babyshower gave, som falder i rigtig god jord.

Det bedste ved babyshower gaver er, at de ikke nødvendigvis behøver at være deciderede gaver til baby. Det kan også være forkælelsesgaver til den gravide, som kan benyttes inden eller efter, den lille guldklump er kommet til verden. Vi har naturligvis tænkt på begge dele.

Indholdsfortegnelse

De bedste babyshower gaveideer 2021

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.
Fra: 149,00 DKK

Pynt til babyshower

Vil du gerne overraske med flot og fed pynt til babyshower? Så er der masser at vælge mellem med alt lige fra festlige papkrus til de sødeste balloner i både blå og lyserød.
Fra: 12,00 DKK

Sød børneplakat

Mangler der stadig plakater til børneværelset? Så er det oplagt at give en sød børneplakat eller to med dyr på. Der er alt lige fra giraffer til de sødeste elefanter.
Fra: 129,00 DKK

Maileg gantosaurus i æg

Maileg gantosaurus eller en sød og lille dinosaurer, der ligger og sover i et plettet æg. Den er blød og dejlig at holde ved og er en rigtig sød gave til den mindste.
Fra: 299,00 DKK

Snakkende hundehvalp

Hvilket barn vil ikke gerne kunne snakke med sin hund? Det kan lade sig gøre med hundehvalpen her, der kan sige sjove lyde, tælle til 10 og synge sange på dansk. Den er selvfølgelig også rigtig god at lege og kramme med.
Fra: 299,00 DKK 279,00 DKK

Legegulv i skum

Skumlegegulvet her består af 9 store puslespilsbrikker, som alle kan sættes sammen og forme ét stort gulv. Det kan bruges til leg og hygge og er dejligt blødt at ligge på.
Fra: 249,00 DKK

Maileg kanin

Maileg kaniner er så søde. Denne egner sig rigtig godt som gave til en nyfødt, da der kan skrives barnets navn, højde, vægt og fødselsdato på æsken. Den har en sød lyseblå sløjfe om halsen.
Fra: 169,00 DKK

Kæmpe bamse kanin med navn

En kæmpestor bamse kanin med navn og fødselsdagsdato, vægt og længde. Den er helt 85 cm stor, og er den perfekte dåbsgave til den lille ny. En følgesvend for livet som nok skal blive barnets bedste ven!
Fra: 849,00 DKK

Mammabox til den nye/kommende mor

Giv en Mammabox til den nye eller kommende mor. Der flere forskellige at vælge i mellem, og de er alle fyldt med gode gaver og lækkerier til moren og den lille. Alt det gode til mor i en og samme gave!
Fra: 99,00 DKK

Skønheden og Udyret Mrs. Potts Tepotte

Kender du en Disney fan, som er vild med Skønheden og Udyret? Giv hende en nostalgisk gave, i form af denne Skønheden og Udyret Mrs. Potts tepotte. Så er der garanti for et magisk teselskab på bedste Disney vis! Se også den søde Chip kop som købes separat.
Fra: 249,00 DKK

Økologisk engelsk lammeskind

Økologisk lammeskind fra engelske får. De engelske lammeskind er særligt bløde og har ultra fine hår. Det gør det særligt godt til babyer, f.eks. til at ligge på i barnevognen eller i sengen.
Fra: 799,20 DKK

Baby blanket og kørepose

En kørepose er en perfekt dåbsgave, da den holder barnet varmt, når der skal køres i autostol, barnevogn eller klapvogn. Den er fremstillet af quiltet jersey og blød fleece.
Fra: 399,00 DKK

Gå-legetøj og gå-stole

Inden balancen helt er der, skal der trænes. Det kan der med forskelligt legetøj, der stimulerer balancen og lærer barnet stille og roligt at gå, mens der er støtte og noget at holde i.
Fra: 239,96 DKK

Babytæppe

Et babytæppe er en rigtig god dåbsgave, fordi det er så blødt. Det er derfor perfekt at bruge til barnevognen, tremmesengen, vuggen, eller når der skal hygges på sofaen eller på en madras på gulvet.
Fra: 269,00 DKK

Smart skråstål

En skråstol er en perfekt gave, fordi den giver forældrene mulighed for at have to hænder fri. Skråstolen kan vugge barnet til ro, mens nogle af dem endda også kan have aktivitetslegetøj påmonteret.
Fra: 298,00 DKK

Træfigurer til børneværelset

Træfigurer med Kay Bojesen går man aldrig helt galt i byen med som gave. Der er den kendte abe, en hund, en sej bil og endda også en garder med trommer.
Fra: 349,00 DKK

Håndklæde med stjernetegn og navn

Hvad mere sødt er der end at give et håndklæde med stjernetegn og navn i gave til en baby eller nybagte forældre? Håndklæderne er af en lækker kvalitet og lavet af 100% blødt bomuld.
Fra: 149,00 DKK

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.
Fra: 199,00 DKK

Babysengetøj med navn

En baby skal sove sødt, og det gør den med garanti med dette lækre babysengetøj. Der er både med navn og i økologisk bomuld alt efter, hvad du og måske forældrene mest er til.
Fra: 289,00 DKK

Nusseklud med navn

En nusseklud er en super sød dåbsgave, da den lille vil kunne bruge den til tryghed og til at finde trøst. Der er både til drenge og piger og med forskellige bamser. Skal det være en skildpadde eller en kanin? Du vælger.
Fra: 99,00 DKK

Bodystockings med citater

Er der noget mere sødt end bodystockings med citater i gave til en nyfødt? Der er mange sjove citater at vælge mellem. De fås i forskellige størrelser, så der både er til nu og senere.
Fra: 179,95 DKK

Noahs ark luftballon

Hvilket barn vil ikke elske at få en Noahs ark luftballon med søde og seje dyr, der kan hænge i loftet? Dyrene sidder fint og kigger ud af kurven, mens de flyver.
Fra: 249,00 DKK

Sengehimmel

En sengehimmel er en fantastisk gave til et lille barn, da det skaber hulestemning. Den kan både bruges rundt om sengen for at skabe tryghed eller over gulvet sammen med puder og tæpper til hyggestunder.
Fra: 799,00 DKK

Pyntepuder med stjerne og halvmåne

Pyntepuder kan man ikke få nok af. Disse to er meget dekorative til børneværelset og er i en skøn og blød kvalitet. Der er både i hvid, lyserød og lyseblå afhængig af køn.
Fra: 199,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Baby yoda bamse

Efter den populære Star Wars serie The Mandalorian, vandt Baby Yoda mange børns såvel som voksnes hjerter. Her kan du få den søde Baby Yoda bamse fra serien. Baby Yoda må uden tvivl bliver en vinder, når vi snakker søde gaver til børn. Han vil med garanti blive elsket!
Fra: 249,00 DKK

Krus til verdens bedste mor

Verdens bedste mor skal selvfølgelig også have et ”verdens bedste mor krus”. Kruset her er fra Sinnerup og er i porcelæn. Der følger også et porcelænslåg med, så den kan bruges til lækre sager til ganen.
Fra: 49,95 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.
Fra: 1.449,00 DKK

Flotte legemadrasser

Legemadrasser er gode til børn i de første leveår og her kan de fås i mange forskellige former og farver alt efter, hvor gammelt barnet er.
Fra: 179,95 DKK

Hvad giver man i gave til babyshower?

Da det er en overraskelsesfest, er det lidt svært at købe gaver ud fra en ønskeliste. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du synes, det er svært at finde på nogle gode babyshower gaver. Det er dog ikke så svært alligevel, da det er okay at give alt lige fra gaver til baby til forkælelsesgaver til den gravide.

Gaveideer til babyshower kan derfor være:

 • Sutteklude
 • Babyshower gavekurv
 • Babydyne
 • Vikle
 • Tumlemøbler
 • Aktivitetstæppe
 • Ammevenligt tøj
 • Babynest
 • Hagesmæk
 • Cremer
 • Behandlinger
 • Weekendophold

Der er rigtig mange ting at vælge mellem. Er du i tvivl om, hvad der gives af de øvrige veninder og familie, kan du altid spørge løs, så du ikke ender med at købe det samme. Du behøver heller ikke købe noget, der har noget som helst med graviditet at gøre – vil du bare gerne en tur i biffen med hende eller ud at spise en god bøf, er der intet i vejen for at give hende det.

 

Giver man også en babyshower gave til faderen? 

Er du lidt i tvivl, om du også skal gå i gang med at søge efter babyshower gave til far? Selvom valget normalt står mellem at give en babyshower gave til mor eller baby, kan du også sagtens vælge at købe en gave, som begge forældre kan bruge eller nyde sammen, eller som er direkte henvendt til faderen.

For det bliver også mere og mere normalt at invitere den vordende far med til et babyshower. Selvom det er et meget feminint setup med blelege, en babyshower kage med diverse pynt og masser af graviditetssnak, er der ikke noget i vejen for, at han også kan deltage. Han skal trods alt også lære at skifte bleer og tøj på babyen.

Så synes du, det er ærgerligt ikke at give en gave til den vordende far, er du selvfølgelig mere end velkommen til at finde en.

 

Hvad er den bedste babyshower gave?

Der er mange gode babyshower pakker og gaver at vælge mellem. Men vil du gerne komme på den bedste babyshower gaveide, bør du lægge alle dine kræfter i at finde på noget personligt. Det kan være en babyshower gave, som kun du kunne finde på at give, fordi du kender hende så godt eller er så tæt på hende.

Ideer kan f.eks. være:

 • Gavekort til hjælp med huslige pligter før eller efter fødslen
 • Graviditetsmasse og afslapning
 • Et særligt smykke

Den bedste babyshower gave kan være mange forskellige ting afhængigt af, hvor godt du kender hende, og hvad hendes situation er. Står hun og skal være alenemor, er aflastning på de praktiske ting måske noget af det bedste, hun overhovedet kunne få, mens en dag i køkkenet, hvor fryseren bliver fyldt op, kan være en lige så god gave.

 

Hvor meget giver man for i gave til babyshower?

Som til mange andre festlige begivenheder, er det meget forskelligt, hvor meget der gives for i gave til babyshower. For en ting er, om det er en babyshower gave til veninde, der står dig meget nær, eller om det er til en kusine eller niece, som du ses med et par gange om året. Noget helt andet er, hvad du selv har mulighed for at give i babyshower gave.

Når det er sagt, handler et babyshower ikke kun om, hvad du dukker op med i gave. Gaven består lige så meget af selve overraskelsen og alt det mad og de lege, I har brugt penge på at få op at stå. Du behøver derfor ikke dukke op med lige så dyr en gave, som skulle du give en gave til nyfødt i forbindelse med et barselsbesøg eller en dåb.

Alt er naturligvis relativt og efter, hvad du har lyst til. Men, det behøver ikke blive et ræs om, hvem der kan give den bedste eller dyreste gave. Dagen i sig selv skal gerne være en gave, som hun kan huske tilbage på med et smil, når den lille ny er kommet til verden.

Vil du helst gerne give for noget nær det samme som andre, kan du altid spørge de øvrige veninder om, hvad de tænker at give for i babyshower gave. Så kan du ikke træde helt ved siden af.

 

Kan man komme til babyshower med en lille gave?

Størrelsen på en gave er ikke, hvad der er vigtigt til et babyshower. Den gravide forventer ikke, at I arrangerer et babyshower for hende, og derfor behøver du heller ikke dukke op med lige så fin en gave, som du måske ville til en dåb. Er det derfor naturligt for dig at komme med en lille gave sammen med en blomst eller en kreativ kage, er det også ganske fint.

Blot fordi du bliver inviteret til et babyshower, er der ikke en forventning om, at det skal blive til et gaveræs mellem jer som veninder. Den gravide sætter med al sandsynlighed også større pris på, at I arrangerer en hel dag sammen med hende – og det vil hun med al sandsynlighed hellere have end diverse gaver.

Så har du ikke det store budget, eller vil du hellere gemme den gode gave til en dåb, så begge forældre kan få glæde af den, er det dig helt frit for. Du er med al sandsynlighed heller ikke den eneste, der gerne vil gemme de helt gode godter til en større fest eller til et roligt barselsvisit.

Det er altid tanken, der tæller (og nogle gange er de små gaver også de bedste gaver).

 

Få masser af inspiration til babyshower gaver

Det er skønt at tage afsted til et arrangement, når man har en god gave med. Sådan kan det også sagtens blive for dig med alle de gaveideer, vi har samlet til babyshower. Vi har vitterligt prøvet at tænke på det hele og mere til, så det bare er at vælge den gave, der giver mest mening for dig og ikke mindst hende, der skal være i centrum hele dagen.

Så har du ikke så ofte prøvet at købe gave til babyshower, eller popper der bare ikke noget op på nethinden, når du tænker på en babyshower gaveide, er det bare med at kigge løs på vores liste.

Den er lidt lang, men den er spækfyldt med masser af gode:

 • Babyshower gaver til mor
 • Babyshower gaver til veninde
 • Babyshower gaver til den (kommende) baby

Skulle du være så uheldig ikke at finde den helt rette babyshower gave, er vi dog ret sikre på, at du får så meget inspiration ved at kigge på vores liste, at du ikke er i tvivl om, hvad du gerne vil give eller lave til hende i babyshower gave efterfølgende.

Vi håber, du finder den bedste babyshower gave, og at det bliver en fantastisk dag for jer alle sammen!

 

Hvad er babyshower?

Har du ikke været til et babyshower før? Så kan vi fortælle dig, at det er en fest, der er blevet til for at fejre graviditeten, venskabet med den gravide og det nye liv, der er på vej. Babyshower er noget, der har eksisteret længe i USA og andre lande, og som først nu er begyndt at dukke op herhjemme.

Et babyshower er ikke planlagt af den gravide men af veninderne – præcis som et polterabend. Her skal der dog ikke festes igennem natten lang. I stedet står den typisk på babyshower gaver, masser af pynt, sjove babyshower lege og hygge med masser af gode og lækre snacks og særlige babyshower kager. Alt sammen for at forkæle den vordende mor.

Et babyshower holdes også først i det sidste trimester af graviditeten, så den gravide kan nyde en sidste fejring af sig selv, inden den lille nye kommer til verden.

 

Hvordan holder man et perfekt babyshower?

En babyshower gave er altid et rigtig godt sted at starte. Men ellers er det helt perfekt, hvis I kan holde det hos en veninde eller i et personligt lokale, hvor der er mulighed for at pynte rigtig flot op med balloner, duge, blomster og hvad der ellers hører til ved en overraskelsesfest.

Udover pynt til babyshower er maden også en stor del af det. For den gravide skal selvfølgelig forkæles på alle parametre – og her er lækre snacks, kager og mad altid et rigtig godt udgangspunkt. For hvem elsker ikke ekstra god mad? Det behøver ikke være noget udefra, men kan sagtens være noget, I som veninder går sammen om at lave. En sjov babyshower kage plejer der dog at være – så se om ikke kan finde på at lave noget sjovt.

For at det ikke kun skal gå op i babysnak og mad, hører det sig også til, at der er en masse lege. Det indebærer som regel bleer og kønsorganer, som der enten quizzes om eller laves selskabslege med.

Ellers er det bare at hygge jer og nyde at have hende, uden der skal tænkes på en baby eller pasning. Så længe I skaber nogle hyggelige og afslappende rammer, skal det nok blive en rigtig god dag for jer alle sammen.

Denne artikel er anmeldt af Naja R. (5/5)
5/5