Babyshower Gave - vanvittigt gode gaver til babyshower

Babyshower gave 2024 – 70+ fantastiske gaver til babyshower

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er der planlagt et babyshower for din søster, kusine eller måske veninde? Og aner du ikke, hvad der er det rette at give i gave til babyshower? Babyshower er et relativt nyt påfund, som vi har taget til os fra USA. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du ikke er helt med på, hvad en babyshower gave skal være, og hvordan den adskiller sig fra barselsgaver og dåbsgaver.

Det bedste ved babyshower gaver er, at de ikke nødvendigvis behøver at være deciderede gaver til baby. Det kan også være forkælelses gaver til den gravide, som kan benyttes inden eller efter, den lille guldklump er kommet til verden. Vi har naturligvis tænkt på begge dele.

De bedste babyshower gaveideer 2024

Kiids by Friis til børn

Her finde du et flot udvalg af Kids by Friis produkter til børn, som alle kommer med gratis gravering! Vælg mellem de populære stjernetegn sparebøsser, eller tandæsker, fødselsdagstog og smykkeskrin.
Inkl. gratis gravering

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Sparebøsser med gravering

En sparebøsse er en både sjov og lærerig gave til børn. Vælg mellem forskellige designs og tilføj personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Personlige børneplakater med navn

Farverige og lærerige børneplakater, der vil pynte i ethvert børneværelse. En sjov og dekorativ gaveidé som samtidig er personlig. Se de mange søde designs.

BIBS Gift Sets - Kærlig Pleje til De Mindste

Disse gaveæsker fra BIBS indeholder alt, hvad du har brug for til at pleje de mindste med kærlighed. Høj kvalitet, sikkerhed og komfort er vores prioritet. Den ideelle gave til nybagte forældre og de mindste i familien. Vælg mellem de populære BIBS sutter, legetøj og meget mere.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

BIBS komplette gave bundles

Med disse BIBS gave bundles får du en fuldstændig gavepakke, der er klar til at blive givet væk. Gør gavegivningen nem og bekvem med disse nøje udvalgte produkter. I pakkerne er der alt fra babyhåndklæder til BIBS sutteflasker. Se de mange muligheder via linket.

Personligt smykkeskrin med gravering

Et smykkeskrin er ikke bare opbevaring, men også en smuk dekoration. Perfekt til at holde smykkerne sikkert og organiseret.
Inkl. gratis gravering

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Fisher Price Soothe'n Snuggle Otter

Denne søde odder bamser fungerer ikke kun som en god puttebamse for barnet, men kan også spille sød musik og give et beroligende afslappet lys. Den perfekte putteven for babyer og småbørn.

Filibabba Aktivitetslegetøj

Giv barnet timer af underholdning med aktivitetslegetøj fra Filibabba. Legetøjet er både sjovt og udviklende.

Naturgummi legetøj

Miljøvenligt og sikkert naturgummi legetøj fra Filibabba. Ideel gave til de mindste børn.

Personlig højdemåler i træ med navn

Skab varige minder med en personlig højdemåler i træ med navn. Denne charmerende og funktionelle dekoration er ikke kun en måde at spore vækst på, men også en kærbar genstand, der vokser med familien.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Gigantisk Alpaka Tøjdyr

Bring glæde med dette gigantiske Alpaka tøjdyr. Perfekt til kram og pynt i hjemmet, dette store, bløde tøjdyr vil være en favorit for både børn og voksne. En sød og unik gaveidé, der spreder varme og hygge.

Design selv ophæng i træ

Fejr en særlig person i dit liv med "Verdens Bedste" ophæng fra Wooden Factory. Dette hjertevarme og personlige hjemmetilbehør er en fantastisk gaveide til at vise din påskønnelse og kærlighed.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Svævende månelampe i høj kvalitet

Bring månens magi ind i dit hjem med Moon Lampen fra FlowLow. Denne enestående lampe skaber en hyggelig og drømmende atmosfære i ethvert rum, perfekt til afslapning eller som en unik gaveide.

Livets træ med personlig tekst

Dette smukt udførte Livets Træ kan personliggøres med en speciel besked, hvilket gør det til en meningsfuld og unik gave. Et symbol på forbindelse, vækst og familie, det passer perfekt ind i ethvert hjem.

Bogstav LED-Belysning

Tilføj et personligt touch til ethvert rum med disse bogstaver med LED-belysning. En sjov og unik gaveidé, der lyser op og skaber en hyggelig atmosfære. Perfekt til soveværelset, stuen eller som en festlig dekoration.

Stjernehimmel Projektor - Dinosaur Æg

Forvandl børneværelset til en stjernehimmel med denne unikke projektor formet som et dinosauræg. Ikke kun vil den skabe en beroligende atmosfære, men den fungerer også som en Bluetooth-højtaler. Med 14 forskellige farver og en indbygget lampe, der projicerer en smuk stjernehimmel, er denne projektor det perfekte natlys for ethvert barn, der elsker dinosaurer. En fantastisk gaveidé, der kombinerer funktionalitet med eventyr.

Personlige bogstaver til døren

Byd velkommen med stil med disse skræddersyede træbogstaver fra Wooden Factory. Perfekte til at personliggøre din entré eller børneværelset, disse bogstaver tilføjer en varm og indbydende atmosfære til ethvert hjem.

Gavekort til graviditetsmassage

En graviditetsmassage er en fantastisk gave til gravide, og vil med garanti blive højt værdsat! Massagen er speciel til gravide, og inkludere også anden behandling end massage. En skøn oplevelse som uden tvivl vil få hende til at være mere afslappet og godt tilpas.
Århus - Beder

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

"You Are My Sunshine" Halskæde

Bring solskin ind i dit liv med 'You Are My Sunshine' halskæden. Denne unikke halskæde åbner op og afslører en hjertevarmende besked indeni. Designet i skinnende guld, sølv eller rosa guld finish, kombinerer den elegance med et rørende budskab. Det er en perfekt gave, der symboliserer kærlighed og glæde. Med håndværk af høj kvalitet og et tidløst design er denne halskæde en ideel måde at vise nogen, at de er dit lys i mørket.
15% rabatkode: MYPERSONALGEMS

Aktivitetslegetøj til den lille

Enhver baby bør have aktivitetslegetøj de kan styrke deres sanser og motorik med. Her har du et skønt udvalg af aktivitetslegetøj fra brands som Konges Sløjd, Jellycat og mange flere. Helt perfekt gave til den lille ny.

Personligt Babytæppe med Navn

Gør babyens sovetid ekstra speciel med et personligt babytæppe. Vælg mellem farver som blå, pink, grøn og koral, og tilføj babyens navn for at gøre det unikt. Lavet af 100% polyester, dette tæppe er både blødt og holdbart. Det er den perfekte gave til dåb, baby shower eller bare for at forkæle en lille ny i familien.

Børnelamper til børneværelset

Se her de sødeste lamper til børneværelset! Vælg mellem hyggelige temaer som flyvemaskiner, himlen, hjerter og meget mere.

Itsieme Bunny Bamse med Navn

Gør gaven personlig med en Itsieme Bunny bamse. Tilpas med navn og billede for en unik gave, der helt sikkert vil blive elsket og værdsat.

Filibabba Bidelegetøj

Bidelegetøj er essentielt for de smås tandfrembrud. Filibabbas bidelegetøj er både sikkert og underholdende.

Krystalssæt

Et krystalsæt er en unik gave til den spirituelt interesserede. Vælg mellem forskellige sæt til healing og meditation. Enten sæt som passer til modtagerens stjernetegn, eller som virker til noget specifikt som stress, angst, øget energi osv.

Stor dovendyr bamse - 90 cm

Denne store dovendyr bamse er den perfekte putteven for børn. Dovendyrets form gør den særlig hyggelig for børn at putte med - den perfekte ven når der skal ses film på sofaen, soves til middag eller lege.

Milepælskort 0-3 år

Her får du en pakke med søde milepælskort, som spænder sig over barnets første 3 år fra 0-3. Der er i alt 40 forskelige kort, og du kan både vælge om det skal være til en dreng eller pige. Se alle kortene via linket.

Astronomi og planet plakater

På udkig efter en flot astronomi plakat til kontoret, stuen eller børneværelset? Uanset om det er en solsystem plakat, en raket plakat eller en plakat med planeter, kan du finde den i dette fantastiske udvalg.

bObles skum møbler

bObles skum møbler er udviklet til at inspirere barnets motoriske leg og bevægelse. De søde og sjove møbler fås i et væld af forskellige varianter, og egner sig også til de mindste børn. Se f.eks. den populære krokodille, elefanten, eller den sjove rutsjebane.

Supergigantisk Bamse

Overrask en du holder af med denne enorme bamse fra Partyking. Perfekt til kram og dekoration i ethvert hjem. Denne bløde, charmerende gigant tilføjer en hyggelig atmosfære til ethvert rum. Ideel til børn og bamseelskere

Baby fodboldtøj

Kender du en lille fodboldfan? Eller en lille kommende fodboldfan? Giv den lille et sæt fodboldtøj med fars yndlingshold, og så glæden komme frem i hans øjne! Så er der dømt god stemning til næste kamp. Vælg mellem alle de kendte hold.

Starlight lyskugle

Bring stjernerne ind i dit hjem med FlowLow's Starlight projektør. Perfekt til at skabe en romantisk stemning eller til at berolige børn ved sengetid.

Personlig diplom - Verdens bedste...

Her har du mulighed for at lave din helt egen diplom, til en du mener du fortjener det! Det kan være til verdens bedste far, den nyuddannet student, din partner, eller hvem det nu måtte være. Du designer selv diplomet med egen tekst og vælger hvem der skal hyldes!

Jellycat bamser

Det er ikke uden grund at Jellycat bamserne er nogle af de meste elskede bamser blandt børn. De søde smilende bamser fås i et væld af skønne varianter. Alt fra dyr, til skyer, hjerter, planter og meget mere. Se det skønne udvalg via linket, og udvælg din favorit.

Personlige babytæpper med navn

Giv et af disse fantastiske personlige babytæpper med navn i gave til den lille. Tæpperne er af god kvalitet, og der er flere forskellige designs af vælge i mellem. Se dem alle via linket.

Slyngevugger

En slyngevugge er helt genial til at få den lille til at falde til ro eller sove. Ved hjælp af motoren vugger slyngen babyen let i søvn. Slyngevuggen er lavet i 100% økologisk bomuld, og der medfølger en temperaturregulerende madras. Køb dem med eller uden vuggemotor. Fås også til tvillinger.

Fingeraftryksplakater til bryllup, barnedåb, fødselsdag m.m.

Her kan du få fingeraftryksplakater, som er klar til at få gæsternes fingeraftryk på. Dermed har du et unikt billede som alle gæsterne har været med til at bidrage til. Der er plakater både til bryllup, barnedåb, fødselsdag og andre særlige lejligheder. Se de mange flotte designs via linket.

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Søde personlige puder med navn

En personlig pude med navn er en fantastisk personlig gave, som du kan give til stort set hvem som helst. Alt fra dåbsgave til den lille, til Mors Dags gave til mor, til gave til teenageren. Så de flotte designs der er at vælge mellem via linket.

Personlige bamser og nusseklude med navn

Få lavet en personlig bamse eller nusseklud med navn til babyen. En oplagt dåbsgave eller barselsgave til den lille. Af bamser kan der vælges både ugler og kaniner i forskellige farver.
Henter...

Verdens bedste babyshower gaver

Du vil gerne give verdens bedste babyshower gave, men ved ikke hvad det skal være. Lyder det rigtigt? Vi er heldigvis forberedte og har lavet en del research på dine vegne. Det betyder, at du faktisk ikke behøver lede videre andre steder, da vi har samlet en masse fede og søde gaver til babyshower. Der er alt lige fra pynt til de sødeste bamser. Vi er derfor helt sikre på, at du nok skal finde en babyshower gave, som falder i rigtig god jord hos de snart nybagte forældre.

 

Hvad giver man i gave til babyshower?

Da det er en overraskelsesfest, er det lidt svært at købe gaver ud fra en ønskeliste. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du synes, det er svært at finde på nogle gode babyshower gaver. Det er dog ikke så svært alligevel, da det er okay at give alt lige fra gaver til nyfødt til forkælelsesgaver til den gravide.

Gaveideer til babyshower kan derfor være:

 • En modermælkserstatning maskine

 • Sutteklude eller nusseklud

 • Babyshower gavekurv eller gaveæske

 • Babydyne

 • Vikle

 • Tumlemøbler

 • Aktivitetstæppe

 • Ammevenligt tøj eller en ammepude

 • Babynest

 • Hagesmæk

 • Cremer

 • Behandlinger

 • Wellnessophold 

 • Praktiske ting

 • Legetøj til babyen

Der er rigtig mange ting at vælge mellem. Er du i tvivl om, hvad der gives af de øvrige veninder og familie, kan du altid spørge løs, så du ikke ender med at købe det samme. Du behøver heller ikke købe noget, der har noget som helst med graviditet at gøre – vil du bare gerne en tur i biffen med hende eller ud at spise en god bøf, er der intet i vejen for at give hende det. Nøjagtig ligesom hvis du skulle give en gave til nybagt mor.

 

Giver man også en babyshower gave til faderen? 

Er du lidt i tvivl, om du også skal gå i gang med at søge efter babyshower gave til far? Selvom valget normalt står mellem at give en babyshower gave til mor eller baby, kan du også sagtens vælge at købe en gave, som begge forældre kan bruge eller nyde sammen, eller som er direkte henvendt til faderen.

For det bliver også mere og mere normalt at invitere den vordende far med til et babyshower. Selvom det er et meget feminint setup med blelege, en babyshower kage med diverse pynt og masser af graviditetssnak, er der ikke noget i vejen for, at han også kan deltage. Han skal trods alt også lære at skifte bleer og tøj på babyen.

Så synes du, det er ærgerligt ikke at give en gave til den vordende far, er du selvfølgelig mere end velkommen til at finde en.

 

Hvad er den bedste babyshower gave?

Der er mange gode babyshower pakker og gaver at vælge mellem. Men vil du gerne komme på den bedste babyshower gaveide, bør du lægge alle dine kræfter i at finde på noget personligt. Det kan være en babyshower gave, som kun du kunne finde på at give, fordi du kender hende så godt eller er så tæt på hende.

Ideer kan f.eks. være:

 • Gavekort til hjælp med huslige pligter før eller efter fødslen

 • Graviditetsmasse og afslapning

 • Et særligt smykke (evt. personlige smykker

Den bedste babyshower gave kan være mange forskellige ting afhængigt af, hvor godt du kender hende, og hvad hendes situation er. Står hun og skal være alenemor, er aflastning på de praktiske ting måske noget af det bedste, hun overhovedet kunne få, mens en dag i køkkenet, hvor fryseren bliver fyldt op, kan være en lige så god gave.

 

Hvor meget giver man for i gave til babyshower?

Som til mange andre festlige begivenheder, er det meget forskelligt, hvor meget der gives for i gave til babyshower. For en ting er, om det er en babyshower gave til veninde, der står dig meget nær, eller om det er til en kusine eller niece, som du ses med et par gange om året. Noget helt andet er, hvad du selv har mulighed for at give i babyshower gave.

Når det er sagt, handler et babyshower ikke kun om, hvad du dukker op med i gave. Gaven består lige så meget af selve overraskelsen og alt det mad og de lege, I har brugt penge på at få op at stå. Du behøver derfor ikke dukke op med lige så dyr en gave, som skulle du give en gave til nyfødt i forbindelse med et barselsbesøg eller en dåb.

Alt er naturligvis relativt og efter, hvad du har lyst til. Men, det behøver ikke blive et ræs om, hvem der kan give den bedste eller dyreste gave. Dagen i sig selv skal gerne være en gave, som hun kan huske tilbage på med et smil, når den lille ny er kommet til verden.

Vil du helst gerne give for noget nær det samme som andre, kan du altid spørge de øvrige veninder om, hvad de tænker at give for i babyshower gave. Så kan du ikke træde helt ved siden af.

 

Kan man komme til babyshower med en lille gave?

Størrelsen på en gave er ikke, hvad der er vigtigt til et babyshower. Den gravide forventer ikke, at I arrangerer et babyshower for hende, og derfor behøver du heller ikke dukke op med lige så fin en gave, som du måske ville til en dåb. Er det derfor naturligt for dig at komme med en lille gave sammen med en blomst eller en kreativ kage, er det også ganske fint.

Blot fordi du bliver inviteret til et babyshower, er der ikke en forventning om, at det skal blive til et gaveræs mellem jer som veninder. Den gravide sætter med al sandsynlighed også større pris på, at I arrangerer en hel dag sammen med hende – og det vil hun med al sandsynlighed hellere have end diverse gaver.

Så har du ikke det store budget, eller vil du hellere gemme den gode gave til en dåb, så begge forældre kan få glæde af den, er det dig helt frit for. Du er med al sandsynlighed heller ikke den eneste, der gerne vil gemme de helt gode godter til en større fest eller til et roligt barselsvisit.

Det er altid tanken, der tæller (og nogle gange er de små billige gaver også de bedste gaver).

 

Få masser af inspiration til babyshower gaver

Det er skønt at tage afsted til et arrangement, når man har en god gave med. Sådan kan det også sagtens blive for dig med alle de gaveideer, vi har samlet til babyshower. Vi har vitterligt prøvet at tænke på det hele og mere til, så det bare er at vælge den gave, der giver mest mening for dig og ikke mindst hende, der skal være i centrum hele dagen.

Så har du ikke så ofte prøvet at købe gave til babyshower, eller popper der bare ikke noget op på nethinden, når du tænker på en babyshower gaveide, er det bare med at kigge løs på vores liste.

Den er lidt lang, men den er spækfyldt med masser af gode:

 • Babyshower gaver til mor

 • Babyshower gaver til veninde

 • Babyshower gaver til den (kommende) baby 

Skulle du være så uheldig ikke at finde den helt rette babyshower gave, er vi dog ret sikre på, at du får så meget inspiration ved at kigge på vores liste, at du ikke er i tvivl om, hvad du gerne vil give eller lave til hende i babyshower gave efterfølgende.

Vi håber, du finder den bedste babyshower gave, og at det bliver en fantastisk dag for jer alle sammen!

 

Gode babyshower gaver til mor og baby

Vil du gerne give en sød gave, som både mor og baby kan vi glæde af? Der findes heldigvis masser af gode gaver til babyshower du kan overraske med i den kategori. Dem skal vi se på nogle af her:

 • Babyudstyr – Udstyr til babyer er en super praktisk gave til både baby og mor. Det kan være alt fra en god ammepude til den fineste uro og alt her i mellem.

 • Babylegetøj – Særligt aktivitetslegetøj er særligt godt legetøj til et lille barn. Det kan de bruger mange timer på at lege med, og samtidig styrke deres motorik og blive aktiveret. Det kan også være noget så simpelt som en rangle.

 • En vugge barnet kan ligge i – En god vugge er et must til babyen og en fantastisk gave. Denne gave gives ofte af bedsteforældre til barnet, eller anden nær familie.

 • Barnets første bog – Barnets bog er en perfekt gaveide til de kommende forældre såvel som til en nyfødt baby.

 • En sød bamse – Alle små babyer har brug for nogle søde bamser de kan ligge og putte med. Den helt rette gave til babyshoweret.

 • Babytøj – En lille baby bruger meget tøj, og der skal hele tiden nyt til, i takt med at babyen vokser. Derfor er babytøj en oplagt gave.

 • En pakke bleer – Det kan måske lyde kedeligt, men bleer kan være en rigtig god praktisk gave til den kommende mor.

 

Personlige gaver til babyshower

Hvis du gerne vil give den perfekte babyshower gave, så bør du overveje personlige gaver. En personlig gave viser nemlig at du har tænkt særligt meget over gaven, og så er det også noget, som huskes i mange år frem. Ideer til en personlig og skøn gave kunne være:

 • Personlig plakat til børneværelset – Det kan f.eks. være en stjernetegnsplakat med barnets stjernetegn. Den perfekte gave til både piger og drenge.

 • Bodystockings med navn – Giv en bodystocking til babyen med navn, eller et sjovt citat på. Det kan være alt fra ”mosters lille trold” til en personlig hilsen. En sjov gave kan nogle gange være den bedste gave.

 • Nusseklud med navn – En nusseklud med navn er en fantastisk babyshower gave og en rigtig god gaveide til baby generelt.

En personlig babyshower gave er fantastisk, fordi det noget der stadig er relevant når barnet bliver ældre. Det er praktisk de først år af barnets liv, og efterfølgende når barnet vokser op, har det en affektionsværdi.

 

Hvad er babyshower?

Har du ikke været til et babyshower før? Så kan vi fortælle dig, at det er en fest, der er blevet til for at fejre graviditeten, venskabet med den gravide og det nye liv, der er på vej. Babyshower er noget, der har eksisteret længe i USA og andre lande, og som først nu er begyndt at dukke op herhjemme. Selvom det oprindeligt er en amerikansk tradition, har vi også taget den til os i Danmark. Det er en god blanding af fest, hygge, forkælelse af den snart nybagte mor og god stemning. Og så kommer alle gæsterne naturligvis med en babyshower gave til den kommende mor.

Et babyshower er ikke planlagt af den gravide men af veninderne – præcis som et polterabend. Her skal der dog ikke festes igennem natten lang. I stedet står den typisk på babyshower gaver, masser af pynt (lyserød til piger og blå til drenge), sjove babyshower lege og hygge med masser af gode og lækre snacks og særlige babyshower kager. Alt sammen for at forkæle den vordende mor.

Et babyshower holdes også først i det sidste trimester af graviditeten, så den gravide kan nyde en sidste fejring af sig selv, inden den lille nye kommer til verden.

Du kan give alt fra friske blomster, til ammetøj, til en graviditetsmassage eller babyudstyr som babyshower gave.

 

Hvordan holder man et perfekt babyshower?

En babyshower gave er altid et rigtig godt sted at starte. Men ellers er det helt perfekt, hvis I kan holde det hos en veninde eller i et personligt lokale, hvor der er mulighed for at pynte rigtig flot op med balloner, duge, blomster og hvad der ellers hører til ved en overraskelsesfest.

Udover pynt til babyshower er maden også en stor del af det. For den gravide skal selvfølgelig forkæles på alle parametre – og her er lækre snacks, kager og mad altid et rigtig godt udgangspunkt. For hvem elsker ikke ekstra god mad? Det behøver ikke være noget udefra, men kan sagtens være noget, I som veninder går sammen om at lave. En sjov babyshower kage plejer der dog at være – så se om ikke kan finde på at lave noget sjovt.

For at det ikke kun skal gå op i babysnak og mad, hører det sig også til, at der er en masse lege. Det indebærer som regel bleer og kønsorganer, som der enten quizzes om eller laves selskabslege med.

Ellers er det bare at hygge jer og nyde at have hende, uden der skal tænkes på en baby eller pasning. Så længe I skaber nogle hyggelige og afslappende rammer, skal det nok blive en rigtig god dag for jer alle sammen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om babyshower gaver

Til et babyshower giver man gaver til den kommende mor. Det kan være gaver som forkæler hende, eller det kan være praktiske ting kun kan bruge når den lille ankommer til verden.

I guiden her finder du et stort udvalg af fantastiske babyshower gaver, du kan give den kommende mor.

Babyshower afholdes typisk i løbet af den sidste trimester af graviditeten, ofte mellem 28 og 36 ugers graviditet, for at fejre den kommende ankomst af det nye barn og støtte den vordende mor (og forkæle hende med gaver!).

Denne artikel er anmeldt af Naja R. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne