Babyshower Gave - vanvittigt gode gaver til babyshower

Babyshower gave 2023 – 70+ fantastiske gaver til babyshower

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er der planlagt et babyshower for din søster, kusine eller måske veninde? Og aner du ikke, hvad der er det rette at give i gave til babyshower? Babyshower er et relativt nyt påfund, som vi har taget til os fra USA. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du ikke er helt med på, hvad en babyshower gave skal være, og hvordan den adskiller sig fra barselsgaver og dåbsgaver.

Det bedste ved babyshower gaver er, at de ikke nødvendigvis behøver at være deciderede gaver til baby. Det kan også være forkælelses gaver til den gravide, som kan benyttes inden eller efter, den lille guldklump er kommet til verden. Vi har naturligvis tænkt på begge dele.

De bedste babyshower gaveideer 2023

Limited edition kunst til børneværelset

Hos Faun & Luna kan du købe limited edition kunst til børneværelset i begrænset oplag. Værkerne er lavet som kunsttryk, som er trykt på fine art papir, der har en certificeret holdbarhed på over 100 år.  Den perfekte dåbsgave, som barnet selv kan give videre i arv til sine egne børn engang i fremtiden. Hvert værk af nummereret og signeret, og kan også personliggøres med navn og/eller hilsen hvis det ønskes. Se alle værkerne via linket.

BIBS komplette gave bundles

Med disse BIBS gave bundles får du en fuldstændig gavepakke, der er klar til at blive givet væk. Gør gavegivningen nem og bekvem med disse nøje udvalgte produkter. I pakkerne er der alt fra babyhåndklæder til BIBS sutteflasker. Se de mange muligheder via linket.

Georg Jensen Damask babyhåndklæder i 100% økologisk bomuld

Disse lækre Georg Jensen Damask babyhåndklæder i 100% økologisk bomuld er helt perfekte til at omsvøbe den lille efter et bad. Babyhåndklæderne fås i flere forskellige farver, bl.a. blå, rosa og sandfarvet.

BIBS Gift Sets - Kærlig Pleje til De Mindste

Disse gaveæsker fra BIBS indeholder alt, hvad du har brug for til at pleje de mindste med kærlighed. Høj kvalitet, sikkerhed og komfort er vores prioritet. Den ideelle gave til nybagte forældre og de mindste i familien. Vælg mellem de populære BIBS sutter, legetøj og meget mere.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2023

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Stjernehimmel Projektor - Dinosaur Æg

Forvandl børneværelset til en stjernehimmel med denne unikke projektor formet som et dinosauræg. Ikke kun vil den skabe en beroligende atmosfære, men den fungerer også som en Bluetooth-højtaler. Med 14 forskellige farver og en indbygget lampe, der projicerer en smuk stjernehimmel, er denne projektor det perfekte natlys for ethvert barn, der elsker dinosaurer. En fantastisk gaveidé, der kombinerer funktionalitet med eventyr.

Gavekort til graviditetsmassage

En graviditetsmassage er en fantastisk gave til gravide, og vil med garanti blive højt værdsat! Massagen er speciel til gravide, og inkludere også anden behandling end massage. En skøn oplevelse som uden tvivl vil få hende til at være mere afslappet og godt tilpas.
Århus - Beder

Aktivitetslegetøj til den lille

Enhver baby bør have aktivitetslegetøj de kan styrke deres sanser og motorik med. Her har du et skønt udvalg af aktivitetslegetøj fra brands som Konges Sløjd, Jellycat og mange flere. Helt perfekt gave til den lille ny.

Personligt Babytæppe med Navn

Gør babyens sovetid ekstra speciel med et personligt babytæppe. Vælg mellem farver som blå, pink, grøn og koral, og tilføj babyens navn for at gøre det unikt. Lavet af 100% polyester, dette tæppe er både blødt og holdbart. Det er den perfekte gave til dåb, baby shower eller bare for at forkæle en lille ny i familien.

Børnelamper til børneværelset

Se her de sødeste lamper til børneværelset! Vælg mellem hyggelige temaer som flyvemaskiner, himlen, hjerter og meget mere.

Itsieme Bunny Bamse med Navn

Gør gaven personlig med en Itsieme Bunny bamse. Tilpas med navn og billede for en unik gave, der helt sikkert vil blive elsket og værdsat.

Stor dovendyr bamse - 90 cm

Denne store dovendyr bamse er den perfekte putteven for børn. Dovendyrets form gør den særlig hyggelig for børn at putte med - den perfekte ven når der skal ses film på sofaen, soves til middag eller lege.

Milepælskort 0-3 år

Her får du en pakke med søde milepælskort, som spænder sig over barnets første 3 år fra 0-3. Der er i alt 40 forskelige kort, og du kan både vælge om det skal være til en dreng eller pige. Se alle kortene via linket.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Eternity roser - Roser som holder evigt

En rose er en romantisk gave, men en buket af evighedsroser som holder for evigt, den bliver svær at slå! Eternity roser kan gives både som en romantisk gave til din partner, eller som en eksklusiv gave til jubilæum, konfirmationer, studenterfester og lign. Vælg mellem en enkelt rose, en stok buket, eller noget her i mellem.

Astronomi og planet plakater

På udkig efter en flot astronomi plakat til kontoret, stuen eller børneværelset? Uanset om det er en solsystem plakat, en raket plakat eller en plakat med planeter, kan du finde den i dette fantastiske udvalg.

bObles skum møbler

bObles skum møbler er udviklet til at inspirere barnets motoriske leg og bevægelse. De søde og sjove møbler fås i et væld af forskellige varianter, og egner sig også til de mindste børn. Se f.eks. den populære krokodille, elefanten, eller den sjove rutsjebane.

Baby fodboldtøj

Kender du en lille fodboldfan? Eller en lille kommende fodboldfan? Giv den lille et sæt fodboldtøj med fars yndlingshold, og så glæden komme frem i hans øjne! Så er der dømt god stemning til næste kamp. Vælg mellem alle de kendte hold.

Starlight lyskugle

Bring stjernerne ind i dit hjem med FlowLow's Starlight projektør. Perfekt til at skabe en romantisk stemning eller til at berolige børn ved sengetid.

Personlig diplom - Verdens bedste...

Her har du mulighed for at lave din helt egen diplom, til en du mener du fortjener det! Det kan være til verdens bedste far, den nyuddannet student, din partner, eller hvem det nu måtte være. Du designer selv diplomet med egen tekst og vælger hvem der skal hyldes!

Jellycat bamser

Det er ikke uden grund at Jellycat bamserne er nogle af de meste elskede bamser blandt børn. De søde smilende bamser fås i et væld af skønne varianter. Alt fra dyr, til skyer, hjerter, planter og meget mere. Se det skønne udvalg via linket, og udvælg din favorit.

Personlige babytæpper med navn

Giv et af disse fantastiske personlige babytæpper med navn i gave til den lille. Tæpperne er af god kvalitet, og der er flere forskellige designs af vælge i mellem. Se dem alle via linket.

Slyngevugger

En slyngevugge er helt genial til at få den lille til at falde til ro eller sove. Ved hjælp af motoren vugger slyngen babyen let i søvn. Slyngevuggen er lavet i 100% økologisk bomuld, og der medfølger en temperaturregulerende madras. Køb dem med eller uden vuggemotor. Fås også til tvillinger.

Luksuriøse rose bjørne

En en buket roser for almindeligt? Prøv i stedet med en af disse luksuriøse rose bjørne. De små flotte roser danner tilsammen en bjørn, og det bedste er, at den holder meget, meget længere, end en almindelige buket blomster. Samtidig kommer den i en flot kasse klar til at give. Fås i 4 forskellige farver og 2 størrelser.

Fingeraftryksplakater til bryllup, barnedåb, fødselsdag m.m.

Her kan du få fingeraftryksplakater, som er klar til at få gæsternes fingeraftryk på. Dermed har du et unikt billede som alle gæsterne har været med til at bidrage til. Der er plakater både til bryllup, barnedåb, fødselsdag og andre særlige lejligheder. Se de mange flotte designs via linket.

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Søde personlige puder med navn

En personlig pude med navn er en fantastisk personlig gave, som du kan give til stort set hvem som helst. Alt fra dåbsgave til den lille, til Mors Dags gave til mor, til gave til teenageren. Så de flotte designs der er at vælge mellem via linket.

Personlige bamser og nusseklude med navn

Få lavet en personlig bamse eller nusseklud med navn til babyen. En oplagt dåbsgave eller barselsgave til den lille. Af bamser kan der vælges både ugler og kaniner i forskellige farver.

Luksus baby udstyr

Kender du en ny mor, eller en baby, som trænger til noget lækkert luksus udstyr? Her kan du finde alt i luksus udstyr til babyer. Alt fra babynest, til pusletakser, til legetøj til babyen. Se det fantastisk udevalg via linket.

Luksus baby tøj

Her finder du et stort udvalg af fantastisk luksus tøj til babyer. Der er alt fra vintertøj til sommertøj og alt her i mellem, fælles for dem alle er at det er af super kvalitet. Se det fantastiske udvalg via linket, og finde den helt perfekte gave til den lille, eller til mor.

Personlig besked i chokolade

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Saltlampe fra Himalaya

Den unikke Himalaya salt lampe, er lavet af lyserødt Himalaya salt, og vejer 5-7 kg. Den giver en hyggelig dæmpet belysning, som er perfekt til både stuen og soveværelset. Saltlampen er en af de gode gaveideer til hende der har alt, som hun helt sikkert vil elske, hvis hun altså elsker hygge! Men hvem elsker ikke hygge?

Bland selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Bland din egen gavekurv og skab den perfekte personlige gave. Vælg mellem en række produkter for at lave en kurv, der passer til din modtagers smag. Du har også muligt for at købe en færdiglavet kurv.

Chokolader med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Stjernetegn dekoration og sparebøsse til børn

Disse fantastiske stjernetegns dekorationer til børn, symboliserer hver i sær et stjernetegn. Samtidig beskriver det stjernetegnets personlighed, og fungerer samtidig som en sparebøsse. En fantastisk personlig gave til den lille, som egner sig både som dåbsgave såvel som til andre anledninger.

Stjernetegns uro

Giv en sød stjernetegns uro fra Kids by Friis i gave til babyen eller de nybagte forældre. Uroen er designet som en drømmefanger, og stjernerne lyser op, når det er mørkt. Den fineste uro, som samtidig symbolisere barnets stjernetegn. Fås naturligvis i alle stjernetegn.

Personlige bamser

Giv en personlig bamse til barnet i gave! En bamse med deres navn, som er helt deres egen unikke bamse. En personlig bamse er en skøn gave, som barnet kan have hele livet. Vælg mellem mange søde bamser, som f.eks. kaninen, ræven eller den søde elefant. Bamserne er større end de ser ud.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig uro eller guirlande med navn

Giv barnets dets helt egen personlige uro eller guirlande. Helt perfekt som gaver til de mindste, det kunne f.eks. være en fødselsgave, eller barselsgave til mor og far.

Personlig broderet babybadekåbe

Giv en dejlig blød badekåbe til barnet med borderet navn på. Den personlig badekøbe er lavet af 90 % økologisk bomuld og 10 % polyester. Fås i flere forskellige størrelser og farver.

Napsack - Den vægtede sovepose

Napsack er en revolutionerende vægtende sovepose til børn, som kan hjælpe dem med at sove bedre. Vægten fra soveposen gør at barnet får en roligere og bedre søvn generelt. Læs mere om den geniale sovepose via linket. En gave som enhver mor til en lille vil elske!

Cozy Kæmpe Bamse

Denne Cozy Kæmpe Bamse er hele 130 cm høj og den perfekte krammeven! Den herlige bamse kan uden tvivl bringe lykke til enhver modtager, børn såvel som voksne.

Autentisk solsystem uro

Denne autentiske solsystem uro indeholder alle vores solsystems planeter, og er designet og farvet, så de ligner de faktiske planeter i miniudgave. Den perfekte gave til den lille, og hvem ved, måske fremtidig astronaut? Efter barnet er vokset op, kan uroen efterfølgende hænge til pynt på værelset som en model af solsystemet.

Gonge Mini Top

Gonge mini top er både sjov og behagelig for den lille at lægge i. Toppen kan snurres og drejes, til stor glæder for babyen. Udover at være underholdende, er toppen også med til at stimulere barnets sanser.

Gavekurv med babyting

Denne gavekurv med babyting er den perfekte gave til en lille nyfødt baby, såvel som en kommende/nybagt mor. Gavekurven kan bestemmes ud fra køn og alder på babyen, og indeholder bl.a. rangle, sut, zinksalve, og mange andre essentielle ting, der skal bruges når en lille ny kommer til verden.

Gavekurve til baby shower

Hvis du skal til baby shower, så er en gavekurv er super god gave! Her kan du vælge mellem adskillige gode gavekurve med baby shower tema - både i grøn, blå og lyserød.

Personlig kanin nusseklud

Giv denne søde personlige nusseklud med navn på, til en lille dreng eller pige, som du gerne vil forkæle. Den er dejlig blød og behagelig for barnet at røre ved, og lavet i god kvalitet, så den kan holde i lang tid.icon

Hjerteæske med roser og bamse

Giv en gaveæske til hende, fyldt med røde roser, og en sød lille bamse. Den perfekte gave, til er erklære din kærlighed til hende - om det så er til Valentinsdag, jeres års dag, eller anden anledning, hvor du gerne vil være romantisk. Samtidig kan den også bruges som f.eks. en tillykke gave til den nybagte mor.

Lille bamsebuket

En bamsebuket er det perfekte alternativ til en almidnelig buket blomster. Bamsebuketten er du dog hele livet, hvor de almindelige blomster som du ved visner med tiden. Giv den til den nybate mor, valentinsgave til kæresten, eller til pigen som fylder år.

Supergigantisk Bamse

Denne Cozy Supergigantiske Bamse er den perfekte gave til børn eller voksne, der kunne bruge en ekstra stor krammer. Den er blød, komfortabel og klar til at blive din nye bedste ven.

Gigantisk bamse

Giv en gigantisk bamse til en du holder af, og vis du kærlighed til dem! Den gigantiske bamse fungerer både som en romantisk gave til kæresten, såvel som en hyggelig gave til børn.

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Odderen Otto Ocean projektor

Den søde lille Odder, Otte, sover sødt på ryggen, og projekterer et flot hav med fisk op i loftet, samtidig med at den spiller beroligende musik. En fin lille nattelampe til de små, som uden tvivl hjælper dem med at falde til ro om aftenen.
Sammenlign priser

3D Babyaftryk med hvid deluxe ramme

Lav et 3D aftryk af den lilles fod eller hånd, og forevig det i en ramme med et tilhørende billede, hvor man kan se hvor stor barnet var det givne tidspunkt. En super sød gaveide til alt fra den gravide til en nybagte mor.

Broderet hagesmæk med navn

Alle små børn har brug for en hagesmæk - hvorfor ikke overraske, og give en personlig hagesmæk med broderet navn i gave? Hagesmækken er praktisk når barnet er lille, og er et sjovt minde fra barndommen, når de bliver ældre.

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.

Personlige sutter med navn - 2 stk.

Sutter er mange små børns mest elskede ejdendel. Derfor er et par personlige sutter en fantastisk gaveide til de små. Giv dem i dåbsgave, fødselsgave, eller bare fordi du gerne vil forkæle den lille lidt ekstra!

Søde stjernetegnsplakater

Søde stjernetegnsplakater til børneværelset. Vælg mellem af de forskellige stjernetegn - krebsen, jomfruen og alle de andre. Det perfekte vægpynt til den lilles drenge- eller pigeværelse.

Bærejakker

En bærejakke er en helt fantastisk gave til en kommende eller nybagt mor. Mange af jakkerne er 3-1, og virker både som graviditetsjakke, bærejakke og almindelig jakke. Se her Danmarks største udvalg af skønne bærejakker.

Hagesmækker

Alle babyer har brug for en hagesmække. Giv et sæt flotte havesmækker. Eller endnu bedre - giv en personlg havesmække med navn. Vælg mellem mange flotte farver og varianter.

Heldragter til babyer

Alle babyer kan bruge heldragter. De holder varmen, er komfortable og giver fri bevægelighed. Vi har fundet de skønneste heldragter til babyer 0-1 år - både til små drenge og små piger. Se det store udvalg.

Køredragter til baby

Køredragter er super gode til de små - både til køreture i autostol, at sove i barnevognen og til ture i klapvognen. Vælg mellem en masse skønne køredragter i uld og fleece i mange forskellige flotte farver og varianter.

Personlige sutter med navn

Sutten er en af babyes vigtigste redskaber. Giv en personlig sut med navn på til den lille. Vælg mellem mange flotte modeller, farver og størrelser. Der er bl.a. sutter fra det populære brand BIBS.

Babyaftryk – Selvhærdende Ler

Få lavede babyaftryk i ler, af den lilles fødder og hænder. Leret er selvhærdende, og kan efterfølgende hænges op. Lav evt. aftryk med et par måneders mellemrum, for at se udviklingen i, hvor meget babyen vokser. Du får her et samlet sæt, med alt hvad der skal bruges.

Barnets bog med søde dyr

Med Barnets bog kan du udfylde en lang række ting om barnet som det voksner, og fylde det med gode minder. Vælg mellem flere flotte designs med illustrationer af søde dyr på. Bogen har 88 sider, med mulighed for at tilføje endnu flere.

Gamcha uroer

De flotte uroer fra Gamcha giver en behagelig og rolig atmosfære. Vælg mellem mange flotte modeller, bl.a. med bondegårdens dyr, luftballoner, skyer, H.C. Andersen karaktere og mange flere.

Babyhåndklæder med dyr

Babyhåndklæder med dyr er en perfekt gave til børn og babyer, der elsker at svøbe sig ind i stort håndklæde efter badet. Håndklæderne kan fås med forskellige dyr og farver og har et sødt dyreansigt på hætten.

Barselskurv med pige tema

Er en lille pige kommet til verden? Giv de nye eller kommende forældre en fin barselskurv med pige tema. Der er både en bamse til pigen, samt chokolade, vin og andre lækkerier til forældrene.

Barselskurv med drenge tema

Ønsk tillykke med den lille ny dreng, med denne skønne barselskurv med drengetema. Der er en flot buket blomster som tillykke til hele familien, en bamse til den lille fyr, og selvfølgelige masser af vin, chokolade og lækkerier til mor og far.

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Flotte ''Mor'' Smykker​

Giv din mor et ''Mor'' smykke i gave, så hun altid har dig med sig hvor end hun er. Vælg mellem halskæder, armbånd, øreringe og andre fantastiske smukke smykker. Fås både i guld, guldbelagt og sterling sølv, så der er til en hver mors smag. Perfekt gaveide som gave fra barn til mor, eller som mors dags gave. Smykkerne leveres i en fin gaveæske.

Personlig bamse med billede

Bamser er altid en god gave - og særligt en bamse, som samtidig er personlig. Så leder du efter personlige gaver til et barn, kæresten eller en helt tredje, så er den søde bamse her et oplagt valg. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Baby blanket og kørepose

En kørepose er en perfekt gave til den lille, da den holder barnet varmt, når der skal køres i autostol, barnevogn eller klapvogn. Vælg mellem mange flotte modeller af super kvalitet.

Babysengetøj med navn

En baby skal sove sødt, og det gør den med garanti med dette lækre babysengetøj. Der er både med navn og i økologisk bomuld alt efter, hvad du og måske forældrene mest er til.

Bamse med navn

Bamser giver tryghed til børn, så hvorfor ikke give en med et navn? Bamserne her fås i forskellige varianter og størrelser. Der er derfor god mulighed for at finde en ny bedsteven i gave.

Blooming til bad i vask

Med den smarte og bløde blooming er det muligt at vaske den lille i badekarret eller køkkenvasken. Blomsten støtter hovedet og ryggen og er lavet i antibakterielt skum, der kan tørretumbles.

Baby yoda bamse

Efter den populære Star Wars serie The Mandalorian, vandt Baby Yoda mange børns såvel som voksnes hjerter. Her kan du få den søde Baby Yoda bamse fra serien. Baby Yoda må uden tvivl bliver en vinder, når vi snakker søde gaver til børn. Han vil med garanti blive elsket!

Månedlig pakke med overraskelser til den mindste

Den perfekte gave til et barn er uden tvivl en månedlig boks fyldt med overraskelser. I boksen er der legetøj og udstyr, der er tilpasset barnets alder og udvikling. Det er alt lige fra bamser til lækre smoothies.

Flotte legemadrasser

Legemadrasser er gode til børn i de første leveår og her kan de fås i mange forskellige former og farver alt efter, hvor gammelt barnet er.

Gå-legetøj og gå-stole

Inden balancen helt er der, skal der trænes. Det kan der med forskelligt legetøj, der stimulerer balancen og lærer barnet stille og roligt at gå, mens der er støtte og noget at holde i.

Grow with your cup gaveæske

Grow with your cup er en smart kop, der følger barnet i dets udvikling. Koppen kan bruges som tudkop, almindelig kop og til tandbørsten, når barnet bliver så stor. Det er en smart og langtidsbrugbar gave.

Håndklæde med stjernetegn og navn

Hvad mere sødt er der end at give et håndklæde med stjernetegn og navn i gave til en baby eller nybagte forældre? Håndklæderne er af en lækker kvalitet og lavet af 100% blødt bomuld.

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.

Mammabox til den nye/kommende mor

Giv en Mammabox til den nye eller kommende mor. Der flere forskellige at vælge i mellem, og de er alle fyldt med gode gaver og lækkerier til moren og den lille. Alt det gode til mor i en og samme gave!

Nusseklud med navn

En nusseklud er en super sød dåbsgave, da den lille vil kunne bruge den til tryghed og til at finde trøst. Der er både til drenge og piger og med forskellige bamser. Skal det være en skildpadde eller en kanin? Du vælger.

Nusseklud med søde dyr

En nusseklud med en papegøje, panda eller pingvin er en oplagt gave til barnet og kan blive en trofast ven. Nussekludene er lavet i økologisk bomuld og kan både give varme og tryghed om dagen, og når der skal puttes.

Nuttet ugelampe og krammebamse

Uglelampen er designet til både at være en natlampe og en krammebamse, der kan skabe tryghed. Den kan lyse i 9 forskellige farver og kan times, så den lyser ved puttetid.

Pynt til babyshower

Vil du gerne overraske med flot og fed pynt til babyshower? Så er der masser at vælge mellem med alt lige fra festlige papkrus til de sødeste balloner i både blå og lyserød.

Rangle med guldsmed

Ranglen her er en perfekt gave til den mindste. Den er udformet som en guldsmed og har bløde vinger, der kan knitre. Det er bestemt svært for ethvert barn at holde fingrene fra den.

Sødt baby sengetøj

En baby skal sove godt, og det kan lade sig gøre med et sødt og lækkert sæt baby sengetøj. Hos Mammashop kan der vælges mellem mange farver, mønstre og motiver til både piger og drenge.

Træfigurer til børneværelset

Træfigurer med Kay Bojesen går man aldrig helt galt i byen med som gave. Der er den kendte abe, en hund, en sej bil og endda også en garder med trommer.
Henter...

Verdens bedste babyshower gaver

Du vil gerne give verdens bedste babyshower gave, men ved ikke hvad det skal være. Lyder det rigtigt? Vi er heldigvis forberedte og har lavet en del research på dine vegne. Det betyder, at du faktisk ikke behøver lede videre andre steder, da vi har samlet en masse fede og søde gaver til babyshower. Der er alt lige fra pynt til de sødeste bamser. Vi er derfor helt sikre på, at du nok skal finde en babyshower gave, som falder i rigtig god jord hos de snart nybagte forældre.

 

Hvad giver man i gave til babyshower?

Da det er en overraskelsesfest, er det lidt svært at købe gaver ud fra en ønskeliste. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du synes, det er svært at finde på nogle gode babyshower gaver. Det er dog ikke så svært alligevel, da det er okay at give alt lige fra gaver til nyfødt til forkælelsesgaver til den gravide.

Gaveideer til babyshower kan derfor være:

 • En modermælkserstatning maskine

 • Sutteklude eller nusseklud

 • Babyshower gavekurv eller gaveæske

 • Babydyne

 • Vikle

 • Tumlemøbler

 • Aktivitetstæppe

 • Ammevenligt tøj eller en ammepude

 • Babynest

 • Hagesmæk

 • Cremer

 • Behandlinger

 • Wellnessophold 

 • Praktiske ting

 • Legetøj til babyen

Der er rigtig mange ting at vælge mellem. Er du i tvivl om, hvad der gives af de øvrige veninder og familie, kan du altid spørge løs, så du ikke ender med at købe det samme. Du behøver heller ikke købe noget, der har noget som helst med graviditet at gøre – vil du bare gerne en tur i biffen med hende eller ud at spise en god bøf, er der intet i vejen for at give hende det. Nøjagtig ligesom hvis du skulle give en gave til nybagt mor.

 

Giver man også en babyshower gave til faderen? 

Er du lidt i tvivl, om du også skal gå i gang med at søge efter babyshower gave til far? Selvom valget normalt står mellem at give en babyshower gave til mor eller baby, kan du også sagtens vælge at købe en gave, som begge forældre kan bruge eller nyde sammen, eller som er direkte henvendt til faderen.

For det bliver også mere og mere normalt at invitere den vordende far med til et babyshower. Selvom det er et meget feminint setup med blelege, en babyshower kage med diverse pynt og masser af graviditetssnak, er der ikke noget i vejen for, at han også kan deltage. Han skal trods alt også lære at skifte bleer og tøj på babyen.

Så synes du, det er ærgerligt ikke at give en gave til den vordende far, er du selvfølgelig mere end velkommen til at finde en.

 

Hvad er den bedste babyshower gave?

Der er mange gode babyshower pakker og gaver at vælge mellem. Men vil du gerne komme på den bedste babyshower gaveide, bør du lægge alle dine kræfter i at finde på noget personligt. Det kan være en babyshower gave, som kun du kunne finde på at give, fordi du kender hende så godt eller er så tæt på hende.

Ideer kan f.eks. være:

 • Gavekort til hjælp med huslige pligter før eller efter fødslen

 • Graviditetsmasse og afslapning

 • Et særligt smykke (evt. personlige smykker

Den bedste babyshower gave kan være mange forskellige ting afhængigt af, hvor godt du kender hende, og hvad hendes situation er. Står hun og skal være alenemor, er aflastning på de praktiske ting måske noget af det bedste, hun overhovedet kunne få, mens en dag i køkkenet, hvor fryseren bliver fyldt op, kan være en lige så god gave.

 

Hvor meget giver man for i gave til babyshower?

Som til mange andre festlige begivenheder, er det meget forskelligt, hvor meget der gives for i gave til babyshower. For en ting er, om det er en babyshower gave til veninde, der står dig meget nær, eller om det er til en kusine eller niece, som du ses med et par gange om året. Noget helt andet er, hvad du selv har mulighed for at give i babyshower gave.

Når det er sagt, handler et babyshower ikke kun om, hvad du dukker op med i gave. Gaven består lige så meget af selve overraskelsen og alt det mad og de lege, I har brugt penge på at få op at stå. Du behøver derfor ikke dukke op med lige så dyr en gave, som skulle du give en gave til nyfødt i forbindelse med et barselsbesøg eller en dåb.

Alt er naturligvis relativt og efter, hvad du har lyst til. Men, det behøver ikke blive et ræs om, hvem der kan give den bedste eller dyreste gave. Dagen i sig selv skal gerne være en gave, som hun kan huske tilbage på med et smil, når den lille ny er kommet til verden.

Vil du helst gerne give for noget nær det samme som andre, kan du altid spørge de øvrige veninder om, hvad de tænker at give for i babyshower gave. Så kan du ikke træde helt ved siden af.

 

Kan man komme til babyshower med en lille gave?

Størrelsen på en gave er ikke, hvad der er vigtigt til et babyshower. Den gravide forventer ikke, at I arrangerer et babyshower for hende, og derfor behøver du heller ikke dukke op med lige så fin en gave, som du måske ville til en dåb. Er det derfor naturligt for dig at komme med en lille gave sammen med en blomst eller en kreativ kage, er det også ganske fint.

Blot fordi du bliver inviteret til et babyshower, er der ikke en forventning om, at det skal blive til et gaveræs mellem jer som veninder. Den gravide sætter med al sandsynlighed også større pris på, at I arrangerer en hel dag sammen med hende – og det vil hun med al sandsynlighed hellere have end diverse gaver.

Så har du ikke det store budget, eller vil du hellere gemme den gode gave til en dåb, så begge forældre kan få glæde af den, er det dig helt frit for. Du er med al sandsynlighed heller ikke den eneste, der gerne vil gemme de helt gode godter til en større fest eller til et roligt barselsvisit.

Det er altid tanken, der tæller (og nogle gange er de små billige gaver også de bedste gaver).

 

Få masser af inspiration til babyshower gaver

Det er skønt at tage afsted til et arrangement, når man har en god gave med. Sådan kan det også sagtens blive for dig med alle de gaveideer, vi har samlet til babyshower. Vi har vitterligt prøvet at tænke på det hele og mere til, så det bare er at vælge den gave, der giver mest mening for dig og ikke mindst hende, der skal være i centrum hele dagen.

Så har du ikke så ofte prøvet at købe gave til babyshower, eller popper der bare ikke noget op på nethinden, når du tænker på en babyshower gaveide, er det bare med at kigge løs på vores liste.

Den er lidt lang, men den er spækfyldt med masser af gode:

 • Babyshower gaver til mor

 • Babyshower gaver til veninde

 • Babyshower gaver til den (kommende) baby 

Skulle du være så uheldig ikke at finde den helt rette babyshower gave, er vi dog ret sikre på, at du får så meget inspiration ved at kigge på vores liste, at du ikke er i tvivl om, hvad du gerne vil give eller lave til hende i babyshower gave efterfølgende.

Vi håber, du finder den bedste babyshower gave, og at det bliver en fantastisk dag for jer alle sammen!

 

Gode babyshower gaver til mor og baby

Vil du gerne give en sød gave, som både mor og baby kan vi glæde af? Der findes heldigvis masser af gode gaver til babyshower du kan overraske med i den kategori. Dem skal vi se på nogle af her:

 • Babyudstyr – Udstyr til babyer er en super praktisk gave til både baby og mor. Det kan være alt fra en god ammepude til den fineste uro og alt her i mellem.

 • Babylegetøj – Særligt aktivitetslegetøj er særligt godt legetøj til et lille barn. Det kan de bruger mange timer på at lege med, og samtidig styrke deres motorik og blive aktiveret. Det kan også være noget så simpelt som en rangle.

 • En vugge barnet kan ligge i – En god vugge er et must til babyen og en fantastisk gave. Denne gave gives ofte af bedsteforældre til barnet, eller anden nær familie.

 • Barnets første bog – Barnets bog er en perfekt gaveide til de kommende forældre såvel som til en nyfødt baby.

 • En sød bamse – Alle små babyer har brug for nogle søde bamser de kan ligge og putte med. Den helt rette gave til babyshoweret.

 • Babytøj – En lille baby bruger meget tøj, og der skal hele tiden nyt til, i takt med at babyen vokser. Derfor er babytøj en oplagt gave.

 • En pakke bleer – Det kan måske lyde kedeligt, men bleer kan være en rigtig god praktisk gave til den kommende mor.

 

Personlige gaver til babyshower

Hvis du gerne vil give den perfekte babyshower gave, så bør du overveje personlige gaver. En personlig gave viser nemlig at du har tænkt særligt meget over gaven, og så er det også noget, som huskes i mange år frem. Ideer til en personlig og skøn gave kunne være:

 • Personlig plakat til børneværelset – Det kan f.eks. være en stjernetegnsplakat med barnets stjernetegn. Den perfekte gave til både piger og drenge.

 • Bodystockings med navn – Giv en bodystocking til babyen med navn, eller et sjovt citat på. Det kan være alt fra ”mosters lille trold” til en personlig hilsen. En sjov gave kan nogle gange være den bedste gave.

 • Nusseklud med navn – En nusseklud med navn er en fantastisk babyshower gave og en rigtig god gaveide til baby generelt.

En personlig babyshower gave er fantastisk, fordi det noget der stadig er relevant når barnet bliver ældre. Det er praktisk de først år af barnets liv, og efterfølgende når barnet vokser op, har det en affektionsværdi.

 

Hvad er babyshower?

Har du ikke været til et babyshower før? Så kan vi fortælle dig, at det er en fest, der er blevet til for at fejre graviditeten, venskabet med den gravide og det nye liv, der er på vej. Babyshower er noget, der har eksisteret længe i USA og andre lande, og som først nu er begyndt at dukke op herhjemme. Selvom det oprindeligt er en amerikansk tradition, har vi også taget den til os i Danmark. Det er en god blanding af fest, hygge, forkælelse af den snart nybagte mor og god stemning. Og så kommer alle gæsterne naturligvis med en babyshower gave til den kommende mor.

Et babyshower er ikke planlagt af den gravide men af veninderne – præcis som et polterabend. Her skal der dog ikke festes igennem natten lang. I stedet står den typisk på babyshower gaver, masser af pynt (lyserød til piger og blå til drenge), sjove babyshower lege og hygge med masser af gode og lækre snacks og særlige babyshower kager. Alt sammen for at forkæle den vordende mor.

Et babyshower holdes også først i det sidste trimester af graviditeten, så den gravide kan nyde en sidste fejring af sig selv, inden den lille nye kommer til verden.

Du kan give alt fra friske blomster, til ammetøj, til en graviditetsmassage eller babyudstyr som babyshower gave.

 

Hvordan holder man et perfekt babyshower?

En babyshower gave er altid et rigtig godt sted at starte. Men ellers er det helt perfekt, hvis I kan holde det hos en veninde eller i et personligt lokale, hvor der er mulighed for at pynte rigtig flot op med balloner, duge, blomster og hvad der ellers hører til ved en overraskelsesfest.

Udover pynt til babyshower er maden også en stor del af det. For den gravide skal selvfølgelig forkæles på alle parametre – og her er lækre snacks, kager og mad altid et rigtig godt udgangspunkt. For hvem elsker ikke ekstra god mad? Det behøver ikke være noget udefra, men kan sagtens være noget, I som veninder går sammen om at lave. En sjov babyshower kage plejer der dog at være – så se om ikke kan finde på at lave noget sjovt.

For at det ikke kun skal gå op i babysnak og mad, hører det sig også til, at der er en masse lege. Det indebærer som regel bleer og kønsorganer, som der enten quizzes om eller laves selskabslege med.

Ellers er det bare at hygge jer og nyde at have hende, uden der skal tænkes på en baby eller pasning. Så længe I skaber nogle hyggelige og afslappende rammer, skal det nok blive en rigtig god dag for jer alle sammen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om babyshower gaver

Til et babyshower giver man gaver til den kommende mor. Det kan være gaver som forkæler hende, eller det kan være praktiske ting kun kan bruge når den lille ankommer til verden.

I guiden her finder du et stort udvalg af fantastiske babyshower gaver, du kan give den kommende mor.

Babyshower afholdes typisk i løbet af den sidste trimester af graviditeten, ofte mellem 28 og 36 ugers graviditet, for at fejre den kommende ankomst af det nye barn og støtte den vordende mor (og forkæle hende med gaver!).

Denne artikel er anmeldt af Naja R. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne