Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Babyshower Gave - vanvittigt gode gaver til babyshower

Babyshower Gave – 70+ vanvittigt gode gaver til babyshower

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er der planlagt et babyshower for din søster, kusine eller måske veninde? Og aner du ikke, hvad der er det rette at give i gave til babyshower? Babyshower er et relativt nyt påfund, som vi har taget til os fra USA. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du ikke er helt med på, hvad en babyshower gave skal være, og hvordan den adskiller sig fra barselsgaver og dåbsgaver.

Vi er heldigvis lidt mere forberedte og har lavet en del research på dine vegne. Det betyder, at du faktisk ikke behøver lede videre andre steder, da vi har samlet de fedeste og sødeste gaver til babyshower. Der er alt lige fra pynt til de sødeste bamser. Vi er derfor helt sikre på, at du nok skal finde en babyshower gave, som falder i rigtig god jord.

Det bedste ved babyshower gaver er, at de ikke nødvendigvis behøver at være deciderede gaver til baby. Det kan også være forkælelsesgaver til den gravide, som kan benyttes inden eller efter, den lille guldklump er kommet til verden. Vi har naturligvis tænkt på begge dele.

De bedste babyshower gaveideer 2021​

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Fra: 199,00 DKK

3D Babyaftryk med hvid deluxe ramme

Lav et 3D aftryk af den lilles fod eller hånd, og forevig det i en ramme med et tilhørende billede, hvor man kan se hvor stor barnet var det givne tidspunkt. En super sød gaveide til alt fra den gravide til en nybagte mor.

Fra: 299,00 DKK

bObles skum møbler

bObles skum møbler er udviklet til at inspirere barnets motoriske leg og bevægelse. De søde og sjove møbler fås i et væld af forskellige varianter, og egner sig også til de mindste børn. Se f.eks. den populære krokodille, elefanten, eller den sjove rutsjebane.

Fra: 59,00 DKK

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Fra: 199,00 DKK

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Fra: 349,00 DKK

Moby Bump & Beyond bære t-shirt

Med denne smarte Bumb & Beyound bære t-shirt fra Moby, kan du både støtte den gravide mave, og efterfølgende bruge den til at bære babyen. T-shirten er ergonomisk og kan bære op til 9 kg.

Fra: 499,00 DKK

Aftryks sæt til baby hånd- og fodaftryk

Et sæt til at lave aftryk af babyens hænder og fødder. Hæng efterfølgende billederne op, giv dem til bedsteforældrene i gave, eller sæt dem i barnets bog. I sættet er alt der skal bruges inkl. vejledning.

Fra: 119,00 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.

Fra: 249,00 DKK

Milepælskort graviditetskort

Med milestone graviditetskortene, kan du skabe dyrebare minder gennem hele graviditeten, på en flot og kreativ måde. Læg kortene ved siden af nogle af babyens ting og tag smukke billeder af det. Sættet indeholder 31 kort med skrivbar bagside.

Fra: 190,00 DKK

Milepælskort til baby 0-3 år

Milestone baby kort 0-3 år er en række dekorative kort, du kan bruge til at dokumentere babyens liv, ved at tage billeder af dem. Læg de passende kort ved siden af babyen, dens legetøj og hvad der ellers er passende. Der er masser af gode kort som dækker alle mulige aspekter i den lilles liv fra 0-3 års alderen.

Fra: 190,00 DKK

Søde stjernetegnsplakater

Søde stjernetegnsplakater til børneværelset. Vælg mellem af de forskellige stjernetegn – krebsen, jomfruen og alle de andre. Det perfekte vægpynt til den lilles drenge- eller pigeværelse.

Fra: 99,00 DKK

Smart magnetisk barnelås (4 pakke)

Med disse super smarte magnetiske banelåse, kan du nemt gøre huset sikkert for den lille at færdes rundt i. For at åbne låsene, skal du bruge den medfølgende magnetiske nøgle. Samtidig er de nemme at montere.

Fra: 89,00 DKK

Bærejakker

En bærejakke er en helt fantastisk gave til en kommende eller nybagt mor. Mange af jakkerne er 3-1, og virker både som graviditetsjakke, bærejakke og almindelig jakke. Se her Danmarks største udvalg af skønne bærejakker.

Fra: 449,00 DKK

Hagesmækker

Alle babyer har brug for en hagesmække. Giv et sæt flotte havesmækker. Eller endnu bedre – giv en personlg havesmække med navn. Vælg mellem mange flotte farver og varianter.

Fra: 74,25 DKK

Heldragter til babyer

Alle babyer kan bruge heldragter. De holder varmen, er komfortable og giver fri bevægelighed. Vi har fundet de skønneste heldragter til babyer 0-1 år – både til små drenge og små piger. Se det store udvalg.

Fra: 139,30 DKK

Køredragter til baby

Køredragter er super gode til de små – både til køreture i autostol, at sove i barnevognen og til ture i klapvognen. Vælg mellem en masse skønne køredragter i uld og fleece i mange forskellige flotte farver og varianter.

Fra: 299,00 DKK

Navnemærker til den lille

Navnemærker er særligt geniale hvis barnet går i vuggestue, dagpleje eller børnehaven. Her kan du nemt sætte mærker i barnets tøj, på madkassen og hvad der ellers måtte være behov for.

Fra: 99,95 DKK

Personlige sutter med navn

Sutten er en af babyes vigtigste redskaber. Giv en personlig sut med navn på til den lille. Vælg mellem mange flotte modeller, farver og størrelser. Der er bl.a. sutter fra det populære brand BIBS.

Fra: 75,00 DKK

Babyaftryk – Selvhærdende Ler

Få lavede babyaftryk i ler, af den lilles fødder og hænder. Leret er selvhærdende, og kan efterfølgende hænges op. Lav evt. aftryk med et par måneders mellemrum, for at se udviklingen i, hvor meget babyen vokser. Du får her et samlet sæt, med alt hvad der skal bruges.

Fra: 119,00 DKK

Barnets bog med søde dyr

Med Barnets bog kan du udfylde en lang række ting om barnet som det voksner, og fylde det med gode minder. Vælg mellem flere flotte designs med illustrationer af søde dyr på. Bogen har 88 sider, med mulighed for at tilføje endnu flere.

Fra: 399,00 DKK

Gamcha uroer

De flotte uroer fra Gamcha giver en behagelig og rolig atmosfære. Vælg mellem mange flotte modeller, bl.a. med bondegårdens dyr, luftballoner, skyer, H.C. Andersen karaktere og mange flere.

Fra: 299,00 DKK

Sød navneplakat

De søde navneplakater fra Plakatdyr passer perfekt ind på ethvert børneværelse. Plakaterne kan fås med forskellige nuttede dyr, motiver og farver i flere størrelser. De kan bestilles med eller uden en ramme.

Fra: 199,00 DKK

Bodystockings med citater

Er der noget mere sødt end bodystockings med citater i gave til en nyfødt? Der er mange sjove citater at vælge mellem. De fås i forskellige størrelser, så der både er til nu og senere.

Fra: 179,95 DKK

Snakkende hundehvalp

Hvilket barn vil ikke gerne kunne snakke med sin hund? Det kan lade sig gøre med hundehvalpen her, der kan sige sjove lyde, tælle til 10 og synge sange på dansk. Den er selvfølgelig også rigtig god at lege og kramme med.

Fra: 279,00 DKK

Babyhåndklæder med dyr

Babyhåndklæder med dyr er en perfekt gave til børn og babyer, der elsker at svøbe sig ind i stort håndklæde efter badet. Håndklæderne kan fås med forskellige dyr og farver og har et sødt dyreansigt på hætten.

Fra: 199,00 DKK

Barselskurv med pige tema

Er en lille pige kommet til verden? Giv de nye eller kommende forældre en fin barselskurv med pige tema. Der er både en bamse til pigen, samt chokolade, vin og andre lækkerier til forældrene.

Fra: 525,00 DKK

Barselskurv med drenge tema

Ønsk tillykke med den lille ny dreng, med denne skønne barselskurv med drengetema. Der er en flot buket blomster som tillykke til hele familien, en bamse til den lille fyr, og selvfølgelige masser af vin, chokolade og lækkerier til mor og far.

Fra: 525,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Flotte ”Mor” Smykker​

Giv din mor et ”Mor” smykke i gave, så hun altid har dig med sig hvor end hun er. Vælg mellem halskæder, armbånd, øreringe og andre fantastiske smukke smykker. Fås både i guld, guldbelagt og sterling sølv, så der er til en hver mors smag. Perfekt gaveide som gave fra barn til mor, eller som mors dags gave. Smykkerne leveres i en fin gaveæske.

Fra: 249,00 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.

Fra: 1.449,00 DKK

Abonnement på miljøvenlige bleer

Bleer kan man aldrig få nok af med et lille barn. Men ved at give et abonnement på bleer i gave, slipper forældrene for at købe bleer igen. Disse er ovenikøbet bæredygtige, danske og meget bløde.

Fra: 449,00 DKK

Personlig bamse med billede

Bamser er altid en god gave – og særligt en bamse, som samtidig er personlig. Så leder du efter personlige gaver til et barn, kæresten eller en helt tredje, så er den søde bamse her et oplagt valg. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede.

Fra: 159,00 DKK

Baby blanket og kørepose

En kørepose er en perfekt gave til den lille, da den holder barnet varmt, når der skal køres i autostol, barnevogn eller klapvogn. Vælg mellem mange flotte modeller af super kvalitet.

Fra: 399,00 DKK

Babysengetøj med navn

En baby skal sove sødt, og det gør den med garanti med dette lækre babysengetøj. Der er både med navn og i økologisk bomuld alt efter, hvad du og måske forældrene mest er til.

Fra: 289,00 DKK

Babytæppe

Et babytæppe er en rigtig god dåbsgave, fordi det er så blødt. Det er derfor perfekt at bruge til barnevognen, tremmesengen, vuggen, eller når der skal hygges på sofaen eller på en madras på gulvet.

Fra: 269,00 DKK

Sød børneplakat

Mangler der stadig plakater til børneværelset? Så er det oplagt at give en sød børneplakat eller to med dyr på. Der er alt lige fra giraffer til de sødeste elefanter.

Fra: 129,00 DKK

Bamse med navn

Bamser giver tryghed til børn, så hvorfor ikke give en med et navn? Bamserne her fås i forskellige varianter og størrelser. Der er derfor god mulighed for at finde en ny bedsteven i gave.

Fra: 119,00 DKK

Barnets første spisesæt

Gaven her er et fint første spisesæt til den mindste med en skål, kop og ske, når menuen står på andet end modermælk. På startsættet er der et sødt print af blæksprutter og kan gives til både piger og drenge.

Fra: 119,20 DKK

Bidering avocado til tænderne

De første tænder klør meget på et barn, men det kan der gøres noget ved med en avocado bidering. Farverne er stimulerende og bideringen er blød at røre ved til stor underholdning for ethvert barn.

Fra: 149,00 DKK

Blooming til bad i vask

Med den smarte og bløde blooming er det muligt at vaske den lille i badekarret eller køkkenvasken. Blomsten støtter hovedet og ryggen og er lavet i antibakterielt skum, der kan tørretumbles.

Fra: 349,00 DKK

Baby yoda bamse

Efter den populære Star Wars serie The Mandalorian, vandt Baby Yoda mange børns såvel som voksnes hjerter. Her kan du få den søde Baby Yoda bamse fra serien. Baby Yoda må uden tvivl bliver en vinder, når vi snakker søde gaver til børn. Han vil med garanti blive elsket!

Fra: 179,95 DKK

Månedlig pakke med overraskelser til den mindste

Den perfekte gave til et barn er uden tvivl en månedlig boks fyldt med overraskelser. I boksen er der legetøj og udstyr, der er tilpasset barnets alder og udvikling. Det er alt lige fra bamser til lækre smoothies.

Fra: 198,00 DKK

Gå-legetøj og gå-stole

Inden balancen helt er der, skal der trænes. Det kan der med forskelligt legetøj, der stimulerer balancen og lærer barnet stille og roligt at gå, mens der er støtte og noget at holde i.

Fra: 239,96 DKK

Wellness sæt til fødderne

Noget som vi ikke kan få for meget af, er wellness og forkælelse. Det gælder selv for kvinden som har alt. Et wellness sæt til fødderne, er derfor den perfekte gave til hende der har alt. Måske har hun ikke skrevet ”forkælelse” på sin ønskeseddel, men på trods af det, vil hun uden tvivl elske at modtage det i gave! Om det er julegave, fødselsdagsgave eller noget helt tredje.

Fra: 149,95 DKK

Grow with your cup gaveæske

Grow with your cup er en smart kop, der følger barnet i dets udvikling. Koppen kan bruges som tudkop, almindelig kop og til tandbørsten, når barnet bliver så stor. Det er en smart og langtidsbrugbar gave.

Fra: 149,95 DKK

H.C. Andersens eventyr

Eventyr er for alle aldre og her er de pakket ind i en flot blå bog. Det er muligt at få fødselsdato, dåbsdato og navn graveret på bogen, hvis gaven skal gøres personlig. Bogen indeholder alle H.C. Andersens eventyr.

Fra: 448,20 DKK

Blød sælpude

Sælpuden er blød, sød og luftig, og så er den perfekt til hygge på sofaen. Den hyggelige sælpude er egnet til alle aldre – helt fra små børn til teenagere til voksne der elsker bløde puder som ligner en sæl.

Fra: 219,00 DKK

Halskæde med beroligende lyd

Halskæden her er noget helt særligt, da den har et smykke, der kan udsende en beroligende lyd for barnet. Smykket har små guldstjerner og måner og er med en flot sølvkæde.

Fra: 418,00 DKK

Håndklæde med stjernetegn og navn

Hvad mere sødt er der end at give et håndklæde med stjernetegn og navn i gave til en baby eller nybagte forældre? Håndklæderne er af en lækker kvalitet og lavet af 100% blødt bomuld.

Fra: 149,00 DKK

Kanin bidering til kløende tænder

En bidering er perfekt, når de første tænder begynder at vokse frem. Bideringen er formet som en kanin og behandlet med bivoks og botaniske olier og er derfor helt uden skadelige kemikalier.

Fra: 125,30 DKK

Kæmpe bamse kanin med navn

En kæmpestor bamse kanin med navn og fødselsdagsdato, vægt og længde. Den er helt 85 cm stor, og er den perfekte dåbsgave til den lille ny. En følgesvend for livet som nok skal blive barnets bedste ven!

Fra: 849,00 DKK

Krus til verdens bedste mor

Verdens bedste mor skal selvfølgelig også have et ”verdens bedste mor krus”. Kruset her er fra Sinnerup og er i porcelæn. Der følger også et porcelænslåg med, så den kan bruges til lækre sager til ganen.

Fra: 49,95 DKK

Livagtig blæksprutte

Blæksprutter er normalt skrækindjagende, men denne er sød og charmerende. Den er i en flot rustfarve og har flotte broderede detaljer på hovedet, der får den til at se meget livagtig ud. Den har selvfølgelig også de ikoniske fangarme.

Fra: 114,50 DKK

Mammabox til den nye/kommende mor

Giv en Mammabox til den nye eller kommende mor. Der flere forskellige at vælge i mellem, og de er alle fyldt med gode gaver og lækkerier til moren og den lille. Alt det gode til mor i en og samme gave!

Fra: 99,00 DKK

Nusseklud med navn

En nusseklud er en super sød dåbsgave, da den lille vil kunne bruge den til tryghed og til at finde trøst. Der er både til drenge og piger og med forskellige bamser. Skal det være en skildpadde eller en kanin? Du vælger.

Fra: 99,00 DKK

Nusseklud med søde dyr

En nusseklud med en papegøje, panda eller pingvin er en oplagt gave til barnet og kan blive en trofast ven. Nussekludene er lavet i økologisk bomuld og kan både give varme og tryghed om dagen, og når der skal puttes.

Fra: 119,00 DKK

Nuttede børneplakater

Er barnet vild med egern? Eller hvad med løver? Med plakaterne fra Plakatdyr er der noget til ethvert barn. De kan også sagtens sammensættes på kryds og tværs for at lave en sød billedvæg.

Fra: 149,00 DKK

Økologisk engelsk lammeskind

Økologisk lammeskind fra engelske får. De engelske lammeskind er særligt bløde og har ultra fine hår. Det gør det særligt godt til babyer, f.eks. til at ligge på i barnevognen eller i sengen.

Fra: 799,20 DKK

Panda Træfigur i Eg

Træfigurer som forestiller dyr, er blevet utroligt populære i den danske boligindretning. Den søde panda træfigur er det nyeste skud på stammen, og fås i 2 størrelser. Måske har hun allerede de klassiske Kay Bojesen træfigurer, men chancen for hun har den søde panda her er meget lille. Så hvis du er på udkig efter gode gaver til hende der har alt, så er den dekorative panda figur i massiv egetræ det helt perfekte valg.

Fra: 399,00 DKK

Pivende aktiveringskanin

Små børn elsker dyr! En god gave vil derfor bestemt være en blød aktiveringsterning med velcrolukning, som kan bruges i autostolen eller i aktivitetsstativet. Kaninen piver, når den bliver trykket på maven.

Fra: 116,10 DKK

Plys ugle med lyd

Den søde plysugle er ikke bare sød at se på, men kan også hjælpe med at få en god søvn. Den kan hænges op ved sengen og afspille 4 forskellige lyde, som virker beroligende.

Fra: 329,00 DKK

Pynt til babyshower

Vil du gerne overraske med flot og fed pynt til babyshower? Så er der masser at vælge mellem med alt lige fra festlige papkrus til de sødeste balloner i både blå og lyserød.

Fra: 12,00 DKK

Pyntepuder med stjerne og halvmåne

Pyntepuder kan man ikke få nok af. Disse to er meget dekorative til børneværelset og er i en skøn og blød kvalitet. Der er både i hvid, lyserød og lyseblå afhængig af køn.

Fra: 199,00 DKK

Skønheden og Udyret Mrs. Potts Tepotte

Kender du en Disney fan, som er vild med Skønheden og Udyret? Giv hende en nostalgisk gave, i form af denne Skønheden og Udyret Mrs. Potts tepotte. Så er der garanti for et magisk teselskab på bedste Disney vis! Se også den søde Chip kop som købes separat.

Fra: 249,00 DKK

Smart skråstål

En skråstol er en perfekt gave, fordi den giver forældrene mulighed for at have to hænder fri. Skråstolen kan vugge barnet til ro, mens nogle af dem endda også kan have aktivitetslegetøj påmonteret.

Fra: 298,00 DKK

Sød godnatlæsning – Elefanten der så gerne ville sove

”Elefanten der så gerne ville sove” er en sød godnathistorie om elefanten Ellen, der vandrer gennem en magisk skov og møder mange forskellige dyr. En sød bog og historie, der er perfekt til det lille barn.

Fra: 89,10 DKK

Sødt baby sengetøj

En baby skal sove godt, og det kan lade sig gøre med et sødt og lækkert sæt baby sengetøj. Hos Mammashop kan der vælges mellem mange farver, mønstre og motiver til både piger og drenge.

Fra: 119,20 DKK

Synstavle plakater til børneværelset

Plakater er skønne på et børneværelse og en synstavle plakat med dyr, maskiner eller bogstaver ser både godt ud og er god til stimulering af læring for børn. Plakaterne er designmæssigt meget flotte.

Fra: 89,00 DKK

Træfigurer til børneværelset

Træfigurer med Kay Bojesen går man aldrig helt galt i byen med som gave. Der er den kendte abe, en hund, en sej bil og endda også en garder med trommer.

Fra: 349,00 DKK

Tryllesalve til babynumser og udsat hud

Med tryllesalven her er det slut med røde babynumser og tørre hudområder. Salven er lavet på naturlige og økologiske ingredienser og kan bruges over hele kroppen og af hele familien.

Fra: 129,00 DKK

Hvad giver man i gave til babyshower?

Da det er en overraskelsesfest, er det lidt svært at købe gaver ud fra en ønskeliste. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du synes, det er svært at finde på nogle gode babyshower gaver. Det er dog ikke så svært alligevel, da det er okay at give alt lige fra gaver til baby til forkælelsesgaver til den gravide.

Gaveideer til babyshower kan derfor være:

 • Sutteklude
 • Babyshower gavekurv
 • Babydyne
 • Vikle
 • Tumlemøbler
 • Aktivitetstæppe
 • Ammevenligt tøj
 • Babynest
 • Hagesmæk
 • Cremer
 • Behandlinger
 • Weekendophold

Der er rigtig mange ting at vælge mellem. Er du i tvivl om, hvad der gives af de øvrige veninder og familie, kan du altid spørge løs, så du ikke ender med at købe det samme. Du behøver heller ikke købe noget, der har noget som helst med graviditet at gøre – vil du bare gerne en tur i biffen med hende eller ud at spise en god bøf, er der intet i vejen for at give hende det.

 

Giver man også en babyshower gave til faderen? 

Er du lidt i tvivl, om du også skal gå i gang med at søge efter babyshower gave til far? Selvom valget normalt står mellem at give en babyshower gave til mor eller baby, kan du også sagtens vælge at købe en gave, som begge forældre kan bruge eller nyde sammen, eller som er direkte henvendt til faderen.

For det bliver også mere og mere normalt at invitere den vordende far med til et babyshower. Selvom det er et meget feminint setup med blelege, en babyshower kage med diverse pynt og masser af graviditetssnak, er der ikke noget i vejen for, at han også kan deltage. Han skal trods alt også lære at skifte bleer og tøj på babyen.

Så synes du, det er ærgerligt ikke at give en gave til den vordende far, er du selvfølgelig mere end velkommen til at finde en.

 

Hvad er den bedste babyshower gave?

Der er mange gode babyshower pakker og gaver at vælge mellem. Men vil du gerne komme på den bedste babyshower gaveide, bør du lægge alle dine kræfter i at finde på noget personligt. Det kan være en babyshower gave, som kun du kunne finde på at give, fordi du kender hende så godt eller er så tæt på hende.

Ideer kan f.eks. være:

 • Gavekort til hjælp med huslige pligter før eller efter fødslen
 • Graviditetsmasse og afslapning
 • Et særligt smykke

Den bedste babyshower gave kan være mange forskellige ting afhængigt af, hvor godt du kender hende, og hvad hendes situation er. Står hun og skal være alenemor, er aflastning på de praktiske ting måske noget af det bedste, hun overhovedet kunne få, mens en dag i køkkenet, hvor fryseren bliver fyldt op, kan være en lige så god gave.

 

Hvor meget giver man for i gave til babyshower?

Som til mange andre festlige begivenheder, er det meget forskelligt, hvor meget der gives for i gave til babyshower. For en ting er, om det er en babyshower gave til veninde, der står dig meget nær, eller om det er til en kusine eller niece, som du ses med et par gange om året. Noget helt andet er, hvad du selv har mulighed for at give i babyshower gave.

Når det er sagt, handler et babyshower ikke kun om, hvad du dukker op med i gave. Gaven består lige så meget af selve overraskelsen og alt det mad og de lege, I har brugt penge på at få op at stå. Du behøver derfor ikke dukke op med lige så dyr en gave, som skulle du give en gave til nyfødt i forbindelse med et barselsbesøg eller en dåb.

Alt er naturligvis relativt og efter, hvad du har lyst til. Men, det behøver ikke blive et ræs om, hvem der kan give den bedste eller dyreste gave. Dagen i sig selv skal gerne være en gave, som hun kan huske tilbage på med et smil, når den lille ny er kommet til verden.

Vil du helst gerne give for noget nær det samme som andre, kan du altid spørge de øvrige veninder om, hvad de tænker at give for i babyshower gave. Så kan du ikke træde helt ved siden af.

 

Kan man komme til babyshower med en lille gave?

Størrelsen på en gave er ikke, hvad der er vigtigt til et babyshower. Den gravide forventer ikke, at I arrangerer et babyshower for hende, og derfor behøver du heller ikke dukke op med lige så fin en gave, som du måske ville til en dåb. Er det derfor naturligt for dig at komme med en lille gave sammen med en blomst eller en kreativ kage, er det også ganske fint.

Blot fordi du bliver inviteret til et babyshower, er der ikke en forventning om, at det skal blive til et gaveræs mellem jer som veninder. Den gravide sætter med al sandsynlighed også større pris på, at I arrangerer en hel dag sammen med hende – og det vil hun med al sandsynlighed hellere have end diverse gaver.

Så har du ikke det store budget, eller vil du hellere gemme den gode gave til en dåb, så begge forældre kan få glæde af den, er det dig helt frit for. Du er med al sandsynlighed heller ikke den eneste, der gerne vil gemme de helt gode godter til en større fest eller til et roligt barselsvisit.

Det er altid tanken, der tæller (og nogle gange er de små gaver også de bedste gaver).

 

Få masser af inspiration til babyshower gaver

Det er skønt at tage afsted til et arrangement, når man har en god gave med. Sådan kan det også sagtens blive for dig med alle de gaveideer, vi har samlet til babyshower. Vi har vitterligt prøvet at tænke på det hele og mere til, så det bare er at vælge den gave, der giver mest mening for dig og ikke mindst hende, der skal være i centrum hele dagen.

Så har du ikke så ofte prøvet at købe gave til babyshower, eller popper der bare ikke noget op på nethinden, når du tænker på en babyshower gaveide, er det bare med at kigge løs på vores liste.

Den er lidt lang, men den er spækfyldt med masser af gode:

 • Babyshower gaver til mor
 • Babyshower gaver til veninde
 • Babyshower gaver til den (kommende) baby

Skulle du være så uheldig ikke at finde den helt rette babyshower gave, er vi dog ret sikre på, at du får så meget inspiration ved at kigge på vores liste, at du ikke er i tvivl om, hvad du gerne vil give eller lave til hende i babyshower gave efterfølgende.

Vi håber, du finder den bedste babyshower gave, og at det bliver en fantastisk dag for jer alle sammen!

 

Hvad er babyshower?

Har du ikke været til et babyshower før? Så kan vi fortælle dig, at det er en fest, der er blevet til for at fejre graviditeten, venskabet med den gravide og det nye liv, der er på vej. Babyshower er noget, der har eksisteret længe i USA og andre lande, og som først nu er begyndt at dukke op herhjemme.

Et babyshower er ikke planlagt af den gravide men af veninderne – præcis som et polterabend. Her skal der dog ikke festes igennem natten lang. I stedet står den typisk på babyshower gaver, masser af pynt, sjove babyshower lege og hygge med masser af gode og lækre snacks og særlige babyshower kager. Alt sammen for at forkæle den vordende mor.

Et babyshower holdes også først i det sidste trimester af graviditeten, så den gravide kan nyde en sidste fejring af sig selv, inden den lille nye kommer til verden.

 

Hvordan holder man et perfekt babyshower?

En babyshower gave er altid et rigtig godt sted at starte. Men ellers er det helt perfekt, hvis I kan holde det hos en veninde eller i et personligt lokale, hvor der er mulighed for at pynte rigtig flot op med balloner, duge, blomster og hvad der ellers hører til ved en overraskelsesfest.

Udover pynt til babyshower er maden også en stor del af det. For den gravide skal selvfølgelig forkæles på alle parametre – og her er lækre snacks, kager og mad altid et rigtig godt udgangspunkt. For hvem elsker ikke ekstra god mad? Det behøver ikke være noget udefra, men kan sagtens være noget, I som veninder går sammen om at lave. En sjov babyshower kage plejer der dog at være – så se om ikke kan finde på at lave noget sjovt.

For at det ikke kun skal gå op i babysnak og mad, hører det sig også til, at der er en masse lege. Det indebærer som regel bleer og kønsorganer, som der enten quizzes om eller laves selskabslege med.

Ellers er det bare at hygge jer og nyde at have hende, uden der skal tænkes på en baby eller pasning. Så længe I skaber nogle hyggelige og afslappende rammer, skal det nok blive en rigtig god dag for jer alle sammen.

Denne artikel er anmeldt af Naja R. (5/5)
5/5