Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til nyfødt - Årets BEDSTE gaver til nyfødt baby

Gave til nyfødt 2021 – Årets BEDSTE gaver til nyfødt baby

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er i for nyligt blevet beriget med den største gave over dem alle? Gaven som du ikke kan sætte en pris på, og som er større end livet selv – nemlig en lille nyfødt baby. En lille ny baby er en af de største mirakler en familie kan opleve. Det gælder uanset om du er forældre, bedsteforældre, søskende eller anden del af familien eller vennekredsen. En sådan oplevelse skal selvfølgelig fejres – gerne med nogle gode gaver. Men hvad kan du give i gave til nyfødte? Den bedste gave til baby generelt, er nemlig ikke altid også den bedste gave til nyfødte.

Uanset om det er en gave til nyfødt dreng eller pige du mangler inspiration til, har vi dig dækket ind med vores liste over gaveideer til nyfødte babyer. Her finder du både babytøj, sutter, legetøj og en masse andre lækre ting til nyfødte. Gaveideerne spænder sig ligeledes over gaver til nyfødt fra onkel og tante, gaver til det nyfødte barnebarn fra bedsteforældre, samt fælles gaver til nyfødt og mor.

Ideer til gode gaver til nyfødte 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Sød oddder krammebamse med lyd

Den søde sovende odder er dejlig at putte med, da den trækker vejret dybt og samtidig spiller dæmpet musik. Den er god til at trøste børn og få dem til at sove og er uden tvivl den bedste gave og sovekammerat.

Fra: 319,00 DKK

Personlig babyhue

Giv den lille en anderledes men personlig gave, i form af en sød lille babyhue med barnets navn på. Du vælger selv tekst og design – huen fås i flere farver, både blå, lyserød og mange andre.

Fra: 109,00 DKK

Personlig babytæppe

Babyer skal have tæpper til at varme dem og hygge om dem. Giv den lille hans eller hendes eget personlige babytæppe med navn på. Tæppet er super blødt og i god kvalitet, og du kan vælge mellem mange forskellige designs.

Fra: 249,00 DKK

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Fra: 199,00 DKK

Måleorm med musik

Den sjove måleorm er lavet i forskellige farver og forskellige typer stof. Dertil spiller den musik når du trykker den på næsen. Et spændende stykke legetøj til de mindste, som de mærke og føle på samt lytte til.

Fra: 179,10 DKK

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Fra: 349,00 DKK

Aftryks sæt til baby hånd- og fodaftryk

Et sæt til at lave aftryk af babyens hænder og fødder. Hæng efterfølgende billederne op, giv dem til bedsteforældrene i gave, eller sæt dem i barnets bog. I sættet er alt der skal bruges inkl. vejledning.

Fra: 119,00 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.

Fra: 249,00 DKK

Søde stjernetegnsplakater

Søde stjernetegnsplakater til børneværelset. Vælg mellem af de forskellige stjernetegn – krebsen, jomfruen og alle de andre. Det perfekte vægpynt til den lilles drenge- eller pigeværelse.

Fra: 99,00 DKK

Babyhuer- og hjelme

Små babyer skal helst have noget på hovedet hele året rundt. En lille hue eller hjelm til din lille, er derfor en oplagt gaveide. Vælg mellem mange flotte og søde modeller – både tykke til vinteren og tynde til sommeren.

Fra: 19,50 DKK

Heldragter til babyer

Alle babyer kan bruge heldragter. De holder varmen, er komfortable og giver fri bevægelighed. Vi har fundet de skønneste heldragter til babyer 0-1 år – både til små drenge og små piger. Se det store udvalg.

Fra: 139,30 DKK

Konges Sløjd sky activity ring

En skøn aktivitetsring til små babyer fra Konges Sløjd. Ringen er med himmel tema, og har derfor måned, stjerne, sky og regnbue. God udviklende legetøj for de allermindste.

Fra: 199,00 DKK

Køredragter til baby

Køredragter er super gode til de små – både til køreture i autostol, at sove i barnevognen og til ture i klapvognen. Vælg mellem en masse skønne køredragter i uld og fleece i mange forskellige flotte farver og varianter.

Fra: 299,00 DKK

My Newborn Star rangle

Flot rangle fra My Teddy i 100% giftfri silikone. Aktivitetslegetøjet er perfekt til afhjæpe barnet med ømme gummer, når tænderne begynder at komme. Ranglen er samtidig let, så selv små babyer nemt kan løfte den.

Fra: 109,00 DKK

Personlige sutter med navn

Sutten er en af babyes vigtigste redskaber. Giv en personlig sut med navn på til den lille. Vælg mellem mange flotte modeller, farver og størrelser. Der er bl.a. sutter fra det populære brand BIBS.

Fra: 75,00 DKK

Gamcha uroer

De flotte uroer fra Gamcha giver en behagelig og rolig atmosfære. Vælg mellem mange flotte modeller, bl.a. med bondegårdens dyr, luftballoner, skyer, H.C. Andersen karaktere og mange flere.

Fra: 299,00 DKK

Sød navneplakat

De søde navneplakater fra Plakatdyr passer perfekt ind på ethvert børneværelse. Plakaterne kan fås med forskellige nuttede dyr, motiver og farver i flere størrelser. De kan bestilles med eller uden en ramme.

Fra: 199,00 DKK

Bodystockings med citater

Er der noget mere sødt end bodystockings med citater i gave til en nyfødt? Der er mange sjove citater at vælge mellem. De fås i forskellige størrelser, så der både er til nu og senere.

Fra: 179,95 DKK

Babyhåndklæder med dyr

Babyhåndklæder med dyr er en perfekt gave til børn og babyer, der elsker at svøbe sig ind i stort håndklæde efter badet. Håndklæderne kan fås med forskellige dyr og farver og har et sødt dyreansigt på hætten.

Fra: 199,00 DKK

Tillykke med baby gavekurv

Kender du nogen, som har fået en lille ny? Ønske dem tillykke med den lille med en ”tillykke med baby” gavekurv, som indeholder gode ting og sager, både til mor, far og baby.

Fra: 600,00 DKK

Personlig bamse med billede

Bamser er altid en god gave – og særligt en bamse, som samtidig er personlig. Så leder du efter personlige gaver til et barn, kæresten eller en helt tredje, så er den søde bamse her et oplagt valg. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede.

Fra: 159,00 DKK

Baby blanket og kørepose

En kørepose er en perfekt gave til den lille, da den holder barnet varmt, når der skal køres i autostol, barnevogn eller klapvogn. Vælg mellem mange flotte modeller af super kvalitet.

Fra: 399,00 DKK

Babysengetøj med navn

En baby skal sove sødt, og det gør den med garanti med dette lækre babysengetøj. Der er både med navn og i økologisk bomuld alt efter, hvad du og måske forældrene mest er til.

Fra: 289,00 DKK

Babytæppe

Et babytæppe er en rigtig god dåbsgave, fordi det er så blødt. Det er derfor perfekt at bruge til barnevognen, tremmesengen, vuggen, eller når der skal hygges på sofaen eller på en madras på gulvet.

Fra: 269,00 DKK

Bamse med navn

Bamser giver tryghed til børn, så hvorfor ikke give en med et navn? Bamserne her fås i forskellige varianter og størrelser. Der er derfor god mulighed for at finde en ny bedsteven i gave.

Fra: 119,00 DKK

Beroligende sansegynge

Krea sansegynge er en rigtig god gave, da den kan give mange timers sjov både ude og inde. Gyngen virker både beroligende og styrker barnets motorik. Den er ikke med net og er derfor også behagelig at ligge i.

Fra: 299,00 DKK

Blooming til bad i vask

Med den smarte og bløde blooming er det muligt at vaske den lille i badekarret eller køkkenvasken. Blomsten støtter hovedet og ryggen og er lavet i antibakterielt skum, der kan tørretumbles.

Fra: 349,00 DKK

Børnesmykker

Børnesmykker er så søde og fine. Vælg mellem dagmarkors i flere varianter, engle, armbånd med charms, små ørestikker og mange flere. Smykkerne er i Sterling sølv, forgyldt sølv og rødguld.

Fra: 295,00 DKK

Månedlig pakke med overraskelser til den mindste

Den perfekte gave til et barn er uden tvivl en månedlig boks fyldt med overraskelser. I boksen er der legetøj og udstyr, der er tilpasset barnets alder og udvikling. Det er alt lige fra bamser til lækre smoothies.

Fra: 198,00 DKK

Håndklæde med stjernetegn og navn

Hvad mere sødt er der end at give et håndklæde med stjernetegn og navn i gave til en baby eller nybagte forældre? Håndklæderne er af en lækker kvalitet og lavet af 100% blødt bomuld.

Fra: 149,00 DKK

Nusseklud med navn

En nusseklud er en super sød dåbsgave, da den lille vil kunne bruge den til tryghed og til at finde trøst. Der er både til drenge og piger og med forskellige bamser. Skal det være en skildpadde eller en kanin? Du vælger.

Fra: 99,00 DKK

Nusseklud med søde dyr

En nusseklud med en papegøje, panda eller pingvin er en oplagt gave til barnet og kan blive en trofast ven. Nussekludene er lavet i økologisk bomuld og kan både give varme og tryghed om dagen, og når der skal puttes.

Fra: 119,00 DKK

Økologisk engelsk lammeskind

Økologisk lammeskind fra engelske får. De engelske lammeskind er særligt bløde og har ultra fine hår. Det gør det særligt godt til babyer, f.eks. til at ligge på i barnevognen eller i sengen.

Fra: 799,20 DKK

Pyntepuder med stjerne og halvmåne

Pyntepuder kan man ikke få nok af. Disse to er meget dekorative til børneværelset og er i en skøn og blød kvalitet. Der er både i hvid, lyserød og lyseblå afhængig af køn.

Fra: 199,00 DKK

Rangle i sølv og sølvplet

En rangle med søde dyr som elefanter, bamser og ænder er perfekt som dåbsgave og kan hænges op til stor beundring for den lille over sengen eller vuggen.

Fra: 350,00 DKK

Smart skråstål

En skråstol er en perfekt gave, fordi den giver forældrene mulighed for at have to hænder fri. Skråstolen kan vugge barnet til ro, mens nogle af dem endda også kan have aktivitetslegetøj påmonteret.

Fra: 298,00 DKK

Sødt baby sengetøj

En baby skal sove godt, og det kan lade sig gøre med et sødt og lækkert sæt baby sengetøj. Hos Mammashop kan der vælges mellem mange farver, mønstre og motiver til både piger og drenge.

Fra: 119,20 DKK

Tryllesalve til babynumser og udsat hud

Med tryllesalven her er det slut med røde babynumser og tørre hudområder. Salven er lavet på naturlige og økologiske ingredienser og kan bruges over hele kroppen og af hele familien.

Fra: 129,00 DKK

Geniale gaveideer til nyfødte babyer

Nyfødte babyer har endnu ingen motorik, de ser sløret og de er generelt ret passive i forhold til ting. Først når de kommer op i 3-4 måneders alderen, begynder de at kunne lege med legetøj, blive introduceret for mad osv. Derfor er gode gaver til babyer og gode gaver til nyfødte, heller ikke altid det samme.

En god gave til nyfødt kan f.eks. være et babytæppe, en bamse, sutter, huer og andet babytøj. Du kan dog også give nogle former for legetøj. Det kan være en rangle, uro eller bidering. Det er ikke sikkert den nyfødte kan bruge det med det samme, men det vil den kunne indenfor et par måneder. Til babyer som er lidt ældre, vil aktivitetslegetøj, klodser og gavesæt første spisesæt være mere oplagt.

Gaver til nyfødte bliver ofte givet som babyshower gave eller barselsgave. Derfor må det også godt være en dobbelt gave til mor og baby. Det kan være tøj, praktiske ting, milestone baby kort eller en autostol til nyfødte. Det er alle ting, som kommer både mor, far og den lille ny til gavn.

 

Gave til nyfødt pige

Den lille nyfødte pige er uden tvivl hele familiens lille guldklump. Det betyder ofte, at hun bliver forkælet med gaver. Når du skal give gave til nyfødt pige, kan du enten give noget som hun kan bruger her og nu som nyfødt, eller noget hun også kan bruge, når hun bliver lidt ældre. Vi har fundet et par gode gaveideer til nyfødte piger her:

 • Bamse med navn – En personlige bamse med navn til den lille er en fantastisk gaveide. Noget som både er personligt, og som barnet kan knytte et forhold til fra nyfødt af. En bamse er noget barnet kan have med sig helet livet.
 • Lyserødt babytæppe – En lille nyfødt kan altid bruge et dejligt blødt babytæppe at putte med. Giv evt. et lyserødt babytæppe i gave til den nyfødte pige.
 • Sengehimmel – En sengehimmel hænger over den nyfødtes seng og skygger over barnet. Den perfekte gave til en lille ny prinsesse.

Gave til nyfødt dreng

Er en lille fyr kommet til verden? En god gave til nyfødt dreng kan f.eks. være en af de skønne gaveideer, vi har fundet her:

 • Navneplakat – En navneplakat er faktisk en super god gave til nyfødte drenge såvel som piger. En personlig plakat, som med navn og dato, symboliserer dagen den lille blev født. Perfekt som vægpynt til det nye drengeværelse.
 • Heldragt til baby – Heldragter er noget af det vigtigste tøj til nyfødte. Det holder spædbarnet varm, og så har de samtidig bevægelsesfrihed i den. Den lille skal gerne have flere heldragter, da de ofte skal vaskes. Derfor er det også en oplagt gave til den lille dreng.
 • Uro – Uroen er noget af de første legetøj som den nyfødte kan interagere med. Hæng den over babyens seng, og på et tidspunkt vil han begynde at se den, og høre den, skulle det være en uro med musik.

Gaveideer til den nyfødte og mor

Gaver til nyfødte, kan mange gange ligeledes være en gave til den nybagte mor. Vil du give en gave til den lille ny, kan du derfor overveje, om det skal være en gave som mor også får glæde af. Vi har samlet lidt ideer, som egner sig godt som gave til nyfødt og mor på samme tid.

 • Milestone baby kort – Milestone baby kort, er kort som beskriver milepæle i babyens liv. Læg kortet ved siden af babyen og tag et billede, og du har et smukt minde.
 • Engelsk lammeskind til babyer – Lammeskind er populære til nyfødte – både til sengen, barnevognen og hvor den lille ellers måtte ligge. Særligt de engelske lammeskind er helt perfekte til babyer, da de er utroligt bløde og fine i hårkvaliteten.
 • Tryllesalve til udsat hud – Trylleslaven kan både bruges til babyens røde numse og mors udsatte hud. En super god gave til nyfødt og mor, som du begge kan få glæde af.

Ideer til gave til nyfødt fra onkel og tante

Har du fået en lille niece eller nevø? Eller er der snart en på vej? Hvis du ikke allerede har den, får du nu titlen som onkel, tante, faster eller moster. Og det selvfølgelig på plads med en gave til den nyfødte. Her har du ideer til en god gave til nyfødt fra tante og onkel.

 • Bodystocking med baby med sjov citat – En baby bodystocking med et sjovt citat, er den perfekte gave til nyfødt fra onkel. Det kan være med en sjov joke på, der kunne står ’’onkels lille spirrevip’’ eller lign.
 • Babysengetøj med navn – Personlige gaver bliver altid taget godt i mod – også af nyfødte og dennes forældre. Derfor er en personlig gave til nyfødt en oplagt gaveide. Det kunne f.eks. være babysengetøj med navn.
 • Sut til nyfødt – De fleste nyfødte lærer hurtigt at bruge sut. Det giver dem tryghed, hjælper dem med at falde til ro, og til at falde i søvn. At give nogle gode sutter til nyfødte, er derfor altid en god ide.

Gave fra bedsteforældre til nyfødt barnebarn

Det at blive bedsteforældre, er en kæmpe ting i livet, som de fleste drømmer om at opleve. Ofte er ældre mennesker lidt blødere, og børnebørn bliver derfor typisk forkælet ekstra meget af bedsteforældrene. En måde at forkæle barnebarnet på, er ved at give det gaver – allerede fra fødsel af. På listen ovenfor har vi naturligvis masser af ideer, som kan bruges som gave fra bedsteforældre til nyfødt barnebarn. 3 af dem får du her:

 • Hue til nyfødt – Uanset om det er vinter eller sommer, så er det godt for den nyfødte, at have noget på hovedet. Derfor er en hue til nyfødt en oplagt gaveide. Der kan evt. være en varm hue til vinteren, eller en tynd sommerhue som også skygger for solen om sommeren.
 • Tøj til nyfødt – Babytøj er utroligt sødt, og det kan være svært ikke at købe det når man ser det. Som bedsteforældre kan du dog roligt købe tøj til den nyfødte, og give det i gave til ham eller hende.
 • Babyblanket – Et babyblanket eller en kørepose, er en slags lille sovepose som babyen er pakket helt ind i. Et babyblanket er perfekt til når babyen skal sove, og særligt hvis det er i en bil eller barnevogn.

Giv en personlig gave til den lille ny

Du kan få stort set ligeså mange personlige gaver til nyfødte babyer, som du kan til voksne. Personlige gaver er en af de mest vellidte gaver – både at give og modtage. Det er naturligvis også en rigtig god gaveide til nyfødte. Heldigvis kan du få masser af personlige ting til babyer. Alt fra personlige sutter, til sengetøj, tøj, tæpper og bamser med navn på.

Personlige gaver er ligeledes fantastiske, da de kan have en særlig betydning for barnet. Noget unikt som kun er deres, med deres navn på. Man ser ofte voksne der har noget fra de selv var barn eller baby, med deres navn på. De har beholdt det, og passet på det lige fra de var helt små, til de blev voksne. Netop fordi det er noget personligt som betyder meget for dem.

Der skal ikke meget til at gøre en sut, et tæppe eller en bamse personlig. Det kan man enten gøre selv hvis man har færdighederne til det, eller man kan bestille gaven med gravering eller syning i. Det koster ikke meget, og er 100% den ekstra lille detalje værd.

 

Nyfødt gavetips

Vi håber at du på siden her, har fået nogle gode gavetips til nyfødte babyer. Særligt inspiration til, hvad der udgør en god gave til den lille. Selvom nyfødte som udgangspunkt ikke har noget særligt i forvejen, og de ikke har nogle specielle interesser og præferencer endnu, kan det stadig være en opgave at finde den helt perfekte gave til dem. Der er nemlig flere forskellige aspekter som spiller ind. Det kan f.eks. være at forældre allerede har købt en stor del til babyen. Det kan være den lille har arvet legetøj, tøj og andre ting fra storebror eller storesøster. Eller det kan være at forældrene har særlige krav til tøj og legetøj til den nyfødte – f.eks. at det skal være økologisk.

Derfor er det ikke altid så ligetil at finde en gave til nyfødte, som det lyder til. Vi har dog gjort vores for, at du har mange forskellige gaveideer at vælge i mellem, uden at gå på kompromis med relevans og kvalitet. Vi har brugt lang tid på at udarbejde artiklen her, og finde de absolut bedste gaver til nyfødte babyer. Det håber vi kommer til udtryk.

Stort tillykke til både dig, den lille og resten af familien!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til nyfødte

De bedste gaver til nyfødte:

 • Heldragt
 • Uro med musik
 • Baby lammeskind
 • Rangle
 • Babysengetøj med navn
 • Personlig bamse med navn
 • Bodystocking med citat
 • Sengehimmel
 • Nusseklud
 • Babyhåndklæde

Hvad den bedste gave til den nyfødte er, afhænger af flere forskellige faktorer. Der er derfor ikke en bestemt gave som er den bedste til alle nyfødte. Dermed er der heller ikke et bestemt sted, hvor du kan finde den bedste gave. Det det dog kan gøre, er at finde en guide med de bedste gaveideer til nyfødte, som den vi har udarbejdet. Her kan adskillige gode gaveideer til nyfødte, og dermed højst sandsynligt også den bedste gave, til lige netop den nyfødte du leder efter gave til.

Man giver det samme til nyfødte tvillinger, som man giver alle andre nyfødte. Det du dog kan gøre, er at give sæt. F.eks. kan du give 2 ens bamser, blot i forskellige farver. Du kan give 2 ens bodystockings, men med hver deres sjove citat på. Eller du kan give et lyserød sæt tøj til pigen, og et lyseblåt sæt tøj til drengen, såfremt tvillingerne selvfølgelig består af en dreng og en pige.

Denne artikel er anmeldt af Lisette Rasmussen (5/5)
5/5