Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gave til nyfødt - Årets BEDSTE gaver til nyfødt baby

Gave til nyfødt 2024 – Årets BEDSTE gaver til nyfødt baby

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Uanset om det er en gave til nyfødt dreng eller pige du mangler inspiration til, har vi dig dækket ind med vores liste over gaveideer til nyfødte babyer. Her finder du både babytøj, sutter, baby legetøj og en masse andre lækre ting til nyfødte. Gaveideerne spænder sig ligeledes over gaver til nyfødt fra onkel og tante, gaver til det nyfødte barnebarn fra bedsteforældre, samt fælles gaver til nyfødt og mor.

Men hvad kan du give i gave til nyfødte? Den bedste gave til baby generelt, er nemlig ikke altid også den bedste gave til nyfødte. Få svaret her.

Ideer til gode gaver til nyfødte 2024

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Römer Design Sut træfigur med messing hank

Giv en unik og personlig gave med en træ sut, perfekt til dåbsgave. Lavet af naturlige materialer, sikker for babyer og kan personliggøres med navn eller dato. En smuk og mindeværdig gave, der vil blive værdsat af både forældre og barn.

Kiids by Friis til børn

Her finde du et flot udvalg af Kids by Friis produkter til børn, som alle kommer med gratis gravering! Vælg mellem de populære stjernetegn sparebøsser, eller tandæsker, fødselsdagstog og smykkeskrin.
Inkl. gratis gravering

Personlige sutter med navn

Unikke sutter med barnets navn for personlig præg og mindre forvirring i vuggestuen. ByHappyMe tilbyder sikre og holdbare sutter i forskellige designs og farver.

Børnebestik med navn

Personligt børnebestik med navn, som gør måltiderne sjovere for de små. ByHappyMe tilbyder et bredt udvalg af farverige og funktionelle bestiksæt med temaer, der kan tilpasses med barnets navn.

Sparebøsser med gravering

En sparebøsse er en både sjov og lærerig gave til børn. Vælg mellem forskellige designs og tilføj personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Personlige børneplakater med navn

Farverige og lærerige børneplakater, der vil pynte i ethvert børneværelse. En sjov og dekorativ gaveidé som samtidig er personlig. Se de mange søde designs.

BIBS Gift Sets - Kærlig Pleje til De Mindste

Disse gaveæsker fra BIBS indeholder alt, hvad du har brug for til at pleje de mindste med kærlighed. Høj kvalitet, sikkerhed og komfort er vores prioritet. Den ideelle gave til nybagte forældre og de mindste i familien. Vælg mellem de populære BIBS sutter, legetøj og meget mere.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

BIBS komplette gave bundles

Med disse BIBS gave bundles får du en fuldstændig gavepakke, der er klar til at blive givet væk. Gør gavegivningen nem og bekvem med disse nøje udvalgte produkter. I pakkerne er der alt fra babyhåndklæder til BIBS sutteflasker. Se de mange muligheder via linket.

Personligt smykkeskrin med gravering

Et smykkeskrin er ikke bare opbevaring, men også en smuk dekoration. Perfekt til at holde smykkerne sikkert og organiseret.
Inkl. gratis gravering

Fisher Price Soothe'n Snuggle Otter

Denne søde odder bamser fungerer ikke kun som en god puttebamse for barnet, men kan også spille sød musik og give et beroligende afslappet lys. Den perfekte putteven for babyer og småbørn.

Filibabba Aktivitetslegetøj

Giv barnet timer af underholdning med aktivitetslegetøj fra Filibabba. Legetøjet er både sjovt og udviklende.

Investeringskonto til børn

Hvilken bedre gave at give barnet, end en som vokser med årene? Nemlig en investeringskonto til dem. Du kan nemlig oprette en investeringskonto til f.eks. dit barn eller barnebarn, og dermed investere på den, eller lade dem gøre det. På den måde får de også en fantastisk start på voksenlivet, når de kommer der til. Læs mere om investeringskonto for børn via linket.

Naturgummi legetøj

Miljøvenligt og sikkert naturgummi legetøj fra Filibabba. Ideel gave til de mindste børn.

Gigantisk Alpaka Tøjdyr

Bring glæde med dette gigantiske Alpaka tøjdyr. Perfekt til kram og pynt i hjemmet, dette store, bløde tøjdyr vil være en favorit for både børn og voksne. En sød og unik gaveidé, der spreder varme og hygge.

Stjernetegn i træ

Personaliseret med stjernetegn er denne træudsmykning fra Wooden Factory er en unik og personlig gave, der tilfører et kosmisk touch til enhver boligindretning. Et himmelsk valg for dem, der ser skønhed i stjernerne.

Aktivitetslegetøj til den lille

Enhver baby bør have aktivitetslegetøj de kan styrke deres sanser og motorik med. Her har du et skønt udvalg af aktivitetslegetøj fra brands som Konges Sløjd, Jellycat og mange flere. Helt perfekt gave til den lille ny.

Personligt Babytæppe med Navn

Gør babyens sovetid ekstra speciel med et personligt babytæppe. Vælg mellem farver som blå, pink, grøn og koral, og tilføj babyens navn for at gøre det unikt. Lavet af 100% polyester, dette tæppe er både blødt og holdbart. Det er den perfekte gave til dåb, baby shower eller bare for at forkæle en lille ny i familien.

Itsieme Bunny Bamse med Navn

Gør gaven personlig med en Itsieme Bunny bamse. Tilpas med navn og billede for en unik gave, der helt sikkert vil blive elsket og værdsat.

Filibabba Bidelegetøj

Bidelegetøj er essentielt for de smås tandfrembrud. Filibabbas bidelegetøj er både sikkert og underholdende.

Stor dovendyr bamse - 90 cm

Denne store dovendyr bamse er den perfekte putteven for børn. Dovendyrets form gør den særlig hyggelig for børn at putte med - den perfekte ven når der skal ses film på sofaen, soves til middag eller lege.

Personlige fødselsplakater

Giv en personlig fødselsplakat til den lille ny. Det kan være med barnets stjernetegn og fødselsinfo, eller det kan være en 1:1 skites af den lille. En unik, personlig gave til den nyfødte, som han eller hun kan have hænge på værelset i mange år frem.
10% rabatkode: genialegaver2024

Sansestimulerende tyngdebamser m. 5 beroligende egenskaber

Floofers er sansestimulerende tyngdebamser med ikke mindre end 5 forskellige beroligende egenskaber. Egenskaberne er deep Touch Pressure, varme-/kuldeterapi, aromaterapi, og taktil sansestimulation. Floofers indeholder vægtposer som bestemmer vægten på bamsen - disse kan skiftes ud til en tungere i takt med barnet vokser. Læs mere om de fantastiske tyngdebamser via linket.

Supergigantisk Bamse

Overrask en du holder af med denne enorme bamse fra Partyking. Perfekt til kram og dekoration i ethvert hjem. Denne bløde, charmerende gigant tilføjer en hyggelig atmosfære til ethvert rum. Ideel til børn og bamseelskere

Baby fodboldtøj

Kender du en lille fodboldfan? Eller en lille kommende fodboldfan? Giv den lille et sæt fodboldtøj med fars yndlingshold, og så glæden komme frem i hans øjne! Så er der dømt god stemning til næste kamp. Vælg mellem alle de kendte hold.

Jellycat bamser

Det er ikke uden grund at Jellycat bamserne er nogle af de meste elskede bamser blandt børn. De søde smilende bamser fås i et væld af skønne varianter. Alt fra dyr, til skyer, hjerter, planter og meget mere. Se det skønne udvalg via linket, og udvælg din favorit.

Personlige babytæpper med navn

Giv et af disse fantastiske personlige babytæpper med navn i gave til den lille. Tæpperne er af god kvalitet, og der er flere forskellige designs af vælge i mellem. Se dem alle via linket.

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Søde personlige puder med navn

En personlig pude med navn er en fantastisk personlig gave, som du kan give til stort set hvem som helst. Alt fra dåbsgave til den lille, til Mors Dags gave til mor, til gave til teenageren. Så de flotte designs der er at vælge mellem via linket.

Personlige bamser og nusseklude med navn

Få lavet en personlig bamse eller nusseklud med navn til babyen. En oplagt dåbsgave eller barselsgave til den lille. Af bamser kan der vælges både ugler og kaniner i forskellige farver.

Luksus baby udstyr

Kender du en ny mor, eller en baby, som trænger til noget lækkert luksus udstyr? Her kan du finde alt i luksus udstyr til babyer. Alt fra babynest, til pusletakser, til legetøj til babyen. Se det fantastisk udevalg via linket.

Luksus baby tøj

Her finder du et stort udvalg af fantastisk luksus tøj til babyer. Der er alt fra vintertøj til sommertøj og alt her i mellem, fælles for dem alle er at det er af super kvalitet. Se det fantastiske udvalg via linket, og finde den helt perfekte gave til den lille, eller til mor.

Stjernetegn dekoration og sparebøsse til børn

Disse fantastiske stjernetegns dekorationer til børn, symboliserer hver i sær et stjernetegn. Samtidig beskriver det stjernetegnets personlighed, og fungerer samtidig som en sparebøsse. En fantastisk personlig gave til den lille, som egner sig både som dåbsgave såvel som til andre anledninger.

Fødselstavle med stjernehimmel

Giv en personlig fødselstavle med stjernehimmel på. Billedet af stjernehimlen bestemmer du - det kan f.eks. være sådan himelen så ud, da barnet blev født. Den perfekte personlige gave til den nyfødte, såvel som den nyfødtes forældre.
10% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Stjernetegns uro

Giv en sød stjernetegns uro fra Kids by Friis i gave til babyen eller de nybagte forældre. Uroen er designet som en drømmefanger, og stjernerne lyser op, når det er mørkt. Den fineste uro, som samtidig symbolisere barnets stjernetegn. Fås naturligvis i alle stjernetegn.

Personlige bamser

Giv en personlig bamse til barnet i gave! En bamse med deres navn, som er helt deres egen unikke bamse. En personlig bamse er en skøn gave, som barnet kan have hele livet. Vælg mellem mange søde bamser, som f.eks. kaninen, ræven eller den søde elefant. Bamserne er større end de ser ud.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig uro eller guirlande med navn

Giv barnets dets helt egen personlige uro eller guirlande. Helt perfekt som gaver til de mindste, det kunne f.eks. være en fødselsgave, eller barselsgave til mor og far.

Personlig bog til babyer - Velkommen til verden

Fejr den lille ved at give en personlig bog fyldt med barnets information, søde små beskeder og meget mere (indholdet skal ses!). Den personlige bog er en gave for livet, og noget som den lille uden tvivl vil sætte enorm stor pris på, når de bliver ældre.

Napsack - Den vægtede sovepose

Napsack er en revolutionerende vægtende sovepose til børn, som kan hjælpe dem med at sove bedre. Vægten fra soveposen gør at barnet får en roligere og bedre søvn generelt. Læs mere om den geniale sovepose via linket. En gave som enhver mor til en lille vil elske!

Cozy Kæmpe Bamse

Denne Cozy Kæmpe Bamse er hele 130 cm høj og den perfekte krammeven! Den herlige bamse kan uden tvivl bringe lykke til enhver modtager, børn såvel som voksne.

Baby Einstein Light 'n' Glow musiklegetøj

Lad den lille udfylde sig både musikalsk og kreativt med Baby Einstein Light 'n' Glow musiklegetøj. Musiklegetøj er altid et hit hos de små, og instrumentet her er bestemt ingen undtagelse.

Done By Deer legetæppe

Det populære legetæppe fra Done By Deer er ikke en af favoritterne uden grund. Det hyggelige tæppe er både dejligt for babyen at lægge på, og så er det udstyret med forskelligt hængende legetøj som stimulerer den lilles sanser og motorik.

Gonge Mini Top

Gonge mini top er både sjov og behagelig for den lille at lægge i. Toppen kan snurres og drejes, til stor glæder for babyen. Udover at være underholdende, er toppen også med til at stimulere barnets sanser.

Kids Concept babygym

Kids Concept babygym er en flot træramme hvor du kan hænge forskellige bamser og legetøj i. På den måde, kan du lave dit babys helt eget babygym, lige præcis som du og den lille kan lide det.

Lamaze Freddie the Firefly legetæppe

Lamaze Freddie the Firefly legetæppet er både flot og farverigt, og er udstyret med forskellige komponenter og legetøj, som barnet kan ligge og blive stimuleret med. Alt i alt et super lækkert legetæppe til babyer.

Rätt Start smølferne aktivitetstæppe

Aktivitetstæpper er et af de absolut bedste legetøj til børn. Her får du et super lækkert et med smølfe tema. Smølferne er tidsløse, hvilket måske også er hvorfor dette aktivitetstæppe, er er af de mest populære lige nu.

Gavekurv med babyting

Denne gavekurv med babyting er den perfekte gave til en lille nyfødt baby, såvel som en kommende/nybagt mor. Gavekurven kan bestemmes ud fra køn og alder på babyen, og indeholder bl.a. rangle, sut, zinksalve, og mange andre essentielle ting, der skal bruges når en lille ny kommer til verden.

Personlig kanin nusseklud

Giv denne søde personlige nusseklud med navn på, til en lille dreng eller pige, som du gerne vil forkæle. Den er dejlig blød og behagelig for barnet at røre ved, og lavet i god kvalitet, så den kan holde i lang tid.icon
Henter...

Geniale gaveideer til nyfødte babyer

Er i for nyligt blevet beriget med den største gave over dem alle? Gaven som du ikke kan sætte en pris på, og som er større end livet selv – nemlig en lille nyfødt baby. En lille ny baby er en af de største mirakler en familie kan opleve. Det gælder uanset om du er forældre, bedsteforældre, søskende eller anden del af familien eller vennekredsen. En sådan oplevelse skal selvfølgelig fejres – gerne med nogle gode gaver. 

Nyfødte babyer har endnu ingen motorik, de ser sløret og de er generelt ret passive i forhold til ting. Først når de kommer op i 3-4 måneders alderen, begynder de at kunne lege med legetøj, blive introduceret for mad osv. Derfor er gode gaver til babyer og gode gaver til nyfødte, heller ikke altid det samme.

En god gave til nyfødt kan f.eks. være et babytæppe, en bamse, sutter, huer og andet babytøj. Du kan dog også give nogle former for legetøj. Det kan være en rangle, uro eller bidering. Det er ikke sikkert den nyfødte kan bruge det med det samme, men det vil den kunne indenfor et par måneder. Til babyer som er lidt ældre, vil aktivitetslegetøj, klodser og gavesæt første spisesæt være mere oplagt.

Gaver til nyfødte bliver ofte givet som babyshower gave eller barselsgave. Derfor må det også godt være en dobbelt gave til mor og baby. Det kan være tøj, praktiske ting, milestone baby kort eller en autostol til nyfødte. Det er alle ting, som kommer både mor, far og den lille ny til gavn.

 

Gave til nyfødt pige

Den lille nyfødte pige er uden tvivl hele familiens lille guldklump. Det betyder ofte, at hun bliver forkælet med gaver. Når du skal give gave til nyfødt pige, kan du enten give noget som hun kan bruger her og nu som nyfødt, eller noget hun også kan bruge, når hun bliver lidt ældre. Vi har fundet et par gode gaveideer til nyfødte piger her:

 • Bamse med navn – En personlige bamse med navn til den lille er en fantastisk gaveide. Noget som både er personligt, og som barnet kan knytte et forhold til fra nyfødt af. En bamse er noget barnet kan have med sig helet livet.
 • Lyserødt babytæppe – En lille nyfødt kan altid bruge et dejligt blødt babytæppe at putte med. Giv evt. et lyserødt babytæppe i gave til den nyfødte pige.
 • Sengehimmel – En sengehimmel hænger over den nyfødtes seng og skygger over barnet. Den perfekte gave til en lille ny prinsesse.

Gave til nyfødt dreng

Er en lille fyr kommet til verden? En god gave til nyfødt dreng kan f.eks. være en af de skønne gaver til drenge, vi har fundet her:

 • Navneplakat – En navneplakat er faktisk en super god gave til nyfødte drenge såvel som piger. En personlig plakat, som med navn og dato, symboliserer dagen den lille blev født. Perfekt som vægpynt til det nye drengeværelse.
 • Heldragt til baby – Heldragter er noget af det vigtigste tøj til nyfødte. Det holder spædbarnet varm, og så har de samtidig bevægelsesfrihed i den. Den lille skal gerne have flere heldragter, da de ofte skal vaskes. Derfor er det også en oplagt gave til den lille dreng.
 • Uro – Uroen er noget af de første legetøj som den nyfødte kan interagere med. Hæng den over babyens seng, og på et tidspunkt vil han begynde at se den, og høre den, skulle det være en uro med musik.

Gaveideer til den nyfødte og mor

Gaver til nyfødte, kan mange gange ligeledes være en gave til nybagt mor. Vil du give en gave til den lille ny, kan du derfor overveje, om det skal være en gave som mor også får glæde af. Vi har samlet lidt ideer, som egner sig godt som gave til nyfødt og mor på samme tid.

 • Milestone baby kort – Milestone baby kort, er kort som beskriver milepæle i babyens liv. Læg kortet ved siden af babyen og tag et billede, og du har et smukt minde. Egner sig også helt perfekt som gave til gravid.
 • Engelsk lammeskind til babyer – Lammeskind er populære til nyfødte – både til sengen, barnevognen og hvor den lille ellers måtte ligge. Særligt de engelske lammeskind er helt perfekte til babyer, da de er utroligt bløde og fine i hårkvaliteten.
 • Tryllesalve til udsat hud – Trylleslaven kan både bruges til babyens røde numse og mors udsatte hud. En super god gave til nyfødt og mor, som du begge kan få glæde af.

Ideer til gave til nyfødt fra onkel og tante

Har du fået en lille niece eller nevø? Eller er der snart en på vej? Hvis du ikke allerede har den, får du nu titlen som onkel, tante, faster eller moster. Og det selvfølgelig på plads med en gave til den nyfødte. Her har du ideer til en god gave til nyfødt fra tante og onkel.

 • Bodystocking med baby med sjov citat – En baby bodystocking med et sjovt citat, er den perfekte gave til nyfødt fra onkel. Det kan være med en sjov joke på, der kunne står ’’onkels lille spirrevip’’ eller lign.
 • Babysengetøj med navn – Personlige gaver bliver altid taget godt i mod – også af nyfødte og dennes forældre. Derfor er en personlig gave til nyfødt en oplagt gaveide. Det kunne f.eks. være babysengetøj med navn.
 • Sut til nyfødt – De fleste nyfødte lærer hurtigt at bruge sut. Det giver dem tryghed, hjælper dem med at falde til ro, og til at falde i søvn. At give nogle gode sutter til nyfødte, er derfor altid en god ide.

Gave fra bedsteforældre til nyfødt barnebarn

Det at blive bedsteforældre, er en kæmpe ting i livet, som de fleste drømmer om at opleve. Ofte er ældre mennesker lidt blødere, og børnebørn bliver derfor typisk forkælet ekstra meget af bedsteforældrene. En måde at forkæle barnebarnet på, er ved at give det gaver – allerede fra fødsel af. På listen ovenfor har vi naturligvis masser af ideer, som kan bruges som gave fra bedsteforældre til nyfødt barnebarn. 3 af dem får du her:

 • Hue til nyfødt – Uanset om det er vinter eller sommer, så er det godt for den nyfødte, at have noget på hovedet. Derfor er en hue til nyfødt en oplagt gaveide. Der kan evt. være en varm hue til vinteren, eller en tynd sommerhue som også skygger for solen om sommeren.
 • Tøj til nyfødt – Babytøj er utroligt sødt, og det kan være svært ikke at købe det når man ser det. Som bedsteforældre kan du dog roligt købe tøj til den nyfødte, og give det i gave til ham eller hende.
 • Babyblanket – Et babyblanket eller en kørepose, er en slags lille sovepose som babyen er pakket helt ind i. Et babyblanket er perfekt til når babyen skal sove, og særligt hvis det er i en bil eller barnevogn.

Giv en personlig gave til den lille ny

Du kan få stort set ligeså mange personlige gaver til nyfødte babyer, som du kan til voksne. Personlige gaver er en af de mest vellidte gaver – både at give og modtage. Det er naturligvis også en rigtig god gaveide til nyfødte. Heldigvis kan du få masser af personlige ting til babyer. Alt fra personlige sutter, til sengetøj, tøj, tæpper og bamser med navn på.

Personlige gaver er ligeledes fantastiske, da de kan have en særlig betydning for barnet. Noget unikt som kun er deres, med deres navn på. Man ser ofte voksne der har noget fra de selv var barn eller baby, med deres navn på. De har beholdt det, og passet på det lige fra de var helt små, til de blev voksne. Netop fordi det er noget personligt som betyder meget for dem.

Der skal ikke meget til at gøre en sut, et tæppe eller en bamse personlig. Det kan man enten gøre selv hvis man har færdighederne til det, eller man kan bestille gaven med gravering eller syning i. Det koster ikke meget, og er 100% den ekstra lille detalje værd.

 

Nyfødt gavetips

Vi håber at du på siden her, har fået nogle gode gavetips til nyfødte babyer. Særligt inspiration til, hvad der udgør en god gave til den lille. Selvom nyfødte som udgangspunkt ikke har noget særligt i forvejen, og de ikke har nogle specielle interesser og præferencer endnu, kan det stadig være en opgave at finde den helt perfekte gave til dem. Der er nemlig flere forskellige aspekter som spiller ind. Det kan f.eks. være at forældre allerede har købt en stor del til babyen. Det kan være den lille har arvet legetøj, tøj og andre ting fra storebror eller storesøster. Eller det kan være at forældrene har særlige krav til tøj og legetøj til den nyfødte – f.eks. at det skal være økologisk.

Derfor er det ikke altid så ligetil at finde en gave til nyfødte, som det lyder til. Vi har dog gjort vores for, at du har mange forskellige gaveideer at vælge i mellem, uden at gå på kompromis med relevans og kvalitet. Vi har brugt lang tid på at udarbejde artiklen her, og finde de absolut bedste gaver til nyfødte babyer. Det håber vi kommer til udtryk.

Stort tillykke til både dig, den lille og resten af familien!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til nyfødte

De bedste gaver til nyfødte:

 • Heldragt
 • Uro med musik
 • Baby lammeskind
 • Rangle
 • Babysengetøj med navn
 • Personlig bamse med navn
 • Bodystocking med citat
 • Sengehimmel
 • Nusseklud
 • Babyhåndklæde

Hvad den bedste gave til den nyfødte er, afhænger af flere forskellige faktorer. Der er derfor ikke en bestemt gave som er den bedste til alle nyfødte. Dermed er der heller ikke et bestemt sted, hvor du kan finde den bedste gave. Det det dog kan gøre, er at finde en guide med de bedste gaveideer til nyfødte, som den vi har udarbejdet. Her kan adskillige gode gaveideer til nyfødte, og dermed højst sandsynligt også den bedste gave, til lige netop den nyfødte du leder efter gave til.

Man giver det samme til nyfødte tvillinger, som man giver alle andre nyfødte. Det du dog kan gøre, er at give sæt. F.eks. kan du give 2 ens bamser, blot i forskellige farver. Du kan give 2 ens bodystockings, men med hver deres sjove citat på. Eller du kan give et lyserød sæt tøj til pigen, og et lyseblåt sæt tøj til drengen, såfremt tvillingerne selvfølgelig består af en dreng og en pige.

Denne artikel er anmeldt af Lisette Rasmussen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne