Send blomster i dag - Bestil blomster med levering i hele DK

Send blomster i dag – Bestil blomster med levering i hele DK

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en, der fortjener nogle blomster? Men kan du ikke selv være der og overrække dem? Det forhindrer dig heldigvis ikke i at vise din støtte og glæde. For med muligheden for at sende blomster online gennem online blomsterforretninger, kan du planlægge og sende en buket (eller en gavekurv med blomster) afsted, lige når det passer til anledningen.

Det er en flot og smuk gestus. Især i en tid hvor det er sjældent, at noget rammer postkassen eller dørmåtten, uden man selv har bestilt det.

Send blomster afsted i dag med de muligheder, vi giver dig her på siden!

Bestil blomster til enhver anledning

Infinity roser - Roser som holder evigt

En rose er en romantisk gave, men en buket af evighedsroser som holder for evigt, den bliver svær at slå! Infinity roser kan gives både som en romantisk gave til din partner, eller som en eksklusiv gave til jubilæum, konfirmationer, studenterfester og lign. Vælg mellem en enkelt rose, en stok buket, eller noget her i mellem.

Luksuriøse rose bjørne

En en buket roser for almindeligt? Prøv i stedet med en af disse luksuriøse rose bjørne. De små flotte roser danner tilsammen en bjørn, og det bedste er, at den holder meget, meget længere, end en almindelige buket blomster. Samtidig kommer den i en flot kasse klar til at give. Fås i 4 forskellige farver og 2 størrelser.

Send blomsterbuketter billigt i dag

Send en smuk blomsterbuket billigt med levering idag, hvis den bestilles inden deadline. Vælg mellem et stort udvalg af fantastiske buketter til enhver anledning. Du har samtidig mulighed for at få lagt en personlig hilsen med buketten. Se det fantastiske udvalg via linket.

Send en fødselsdagsbuket

Vil du ønske en tillykke med fødselsdagen på den bedst mulige måde? Så send en flot fødselsdagsbuket, som bliver leveret på vedkommendes fødselsdag. Det kan endda være i dag, hvis du er lidt sent ude! Du kan også sende en gavekurv, chokolade eller vin med. Se de flotte variationer via linket.

Send blomster i æske

Send en flot buket blomster i en æske. Samtidig kan du supplere med chokolade, en flaske vin og/eller et personligt kort. Se de mange smukke blomsteræsker du kan vælge i mellem via linket.

Send en jubilæumsbuket (eller gavekurv, vin eller chokolade)

Gratuler med jubilæet ved en sende en flot jubilæumsbuket til jubilaren. Sammen med buketten kan du samtidig send en vin, chokolade, eller en gavekurv med alt kombineret. Kan leveres samme dag!

Send roser (enkelt eller rosenbuket)

Send en enkelt rød rose til en du holder af, eller send en hel rosenbuket. Roser er en af de mest elegante blomster, og symboliserer både kærlighed og kan bruges til at gratulere de fleste anledninger. Bestil inden deadline og få leveret i dag.

Send en bryllupsgave (buket, gavekurv, vin og/eller chokolade)

Send en god bryllupsgave i form af en buketblomster - evt. kombineret med vin og chokolade. Alternativt kan du også sende en gavekurv med alle 3 gaver kombineret i en. Kan leveres samme dag. Se det smukke udvalg via linket.

Send en god bedring gave

Ønsk en du holder af god bedring, med flotte blomster, dekorationer eller en gavekurv. Der er masser af gode muligheder at vælge i mellem.

Send en kærlighedsgave

Send en kærlighedsgave direkte til din eneste ene. Send friske blomster, chokolade og vin samlet eller hver for sig. Der er masser af muligheder for at sende den perfekte romantiske gave til din elskede.

Send liljer

Liljer er manges yndlingsblomst, og med rigtig god grund. Den smukke blomst er nemlig ikke kun utrolig smuk, men dufter også helt fantastisk. Send en lilje til en du holder kært i dag.

Send hortensia blomster

Send en hortensia blomst til en du ved vil sætte pris på den. Vælg mellem flere flotte farver, typer og størrelser. Du kan også kombinere hortensia med chokolade og et personligt kort, for at gøre gaven endnu bedre.

Send en takkegave

Der er mange måder at sige tak på. En måde, er at sende en sød takkegave til vedkommende. Det kan være i form af en gavekurv, blomster og/eller chokolade, med et tilhørende takkebrev.

Send en plante

Foretrækker du at sende en plante som kan leve videre, frem for en buket blomster? Så har du chancen her! Vælg mellem en af de mange flotte planter - der er både grønne, sæsonbestemte, orkidéer og mange flere.

Send en opmuntrings gave

Kender du en som trænger til en god opmuntring? Send dem en opmuntrings gave, form af blomster, en gavekurv med lækkerier, eller en kombination af begge dele!

Den ultimative gavekasse

Er du på udkig efter den BEDSTE gavekasse? Gavekassen er fyldt med alle de gode ting som de fleste elsker. Blomster, vin, chokolade og delikatesser - og i rigelige mængder! Denne gavekasse kan uden tvivl redde en hver persons dag.

Send en tillykke gave

Sig tillykke med en tillykke-buket, gavekurv eller andet gave. Send den direkte til modtagerens adresse på den valgte dato, sammen med et personligt kort.

Gavekurv med chokolade og blomster

En sød hyggekurv som indeholder bøde blomster og chokolade. En skøn gave til de fleste anledninger. Send den evt. direkte til modtageren.

Send en orkidé

Orkidéer er nogle af de flotteste og mest fantastiske planter genrelt. Her kan du sende en orkidé, eller en buket blomster hvor der indgår en orkidé i, til en heldig modtager. Se udvalget via linket.

Send Blomster, Chokolade Eller Gavekurv til Studenten

Send en klassisk rød rose med chokolade til studenten, eller en studenterbuket i rød eller blå, afhængig af farven på huen. Du kan også vælge champagne, gavepakker og gavekurve, som egner sig perfekt som gave til studenten. Oplagt studentergave til kæresten, veninden eller fra forældre.

Gavepakke Til Kæresten (Til Hende)​

Overrask hende ved at sende hende en gavepakke med en smuk lys buket blomster, mousserende vin og lækkert chokolade i en flot æske. Sende hende pakken med et kort, for at huske hende på hvor meget du elsker hende. En romantisk gave til kæresten som er oplagt som valentinsgave, fødselsdagsgave til hende eller studentergave.

Kærlighedsbuket af roser

Vis din kærlighed til kæresten, ved at give en kærlighedsbuket af røde roser. Du vælger selv størrelse på buketten, og om roserne skal være lyserøde, røde eller hvide. En romantisk gave til kæresten som passer til stort set hver en anledning. Både i fødselsdagsgave til kæresten, valentinsgave, eller bare fordi du vil fortælle du elsker hende/ham. Man kan altid give en flot buket roser!

Send blomster og en kærlig hilsen til en særlig person

En buket blomster kan måske virke meget kliché at sende afsted. Men selvom det måske ligger lidt for meget til højrebenet, er det en klassiker, som gang på gang bringer rigtig stor glæde hos den, der modtager den. Det gælder især, når det ikke er forventet.

Kender du en, der har mistet? En, der lige er blevet student eller færdiguddannet? Eller leder du efter et hyggeligt supplement til en Mors Dags gave?

Der er mange situationer og mærkedage, der giver anledning til at sende en buket blomster afsted. Som regel er der flere, end du lige regner med. Er du ikke særligt godt forberedt, kan du ikke være der, eller vil du bare gerne overraske, er muligheden for at sende blomster helt perfekt.

Send blomster er tilmed meget nemt og ligetil, fordi du faktisk kun behøver vælge en buket, indtaste leveringsoplysninger og betale. Så bliver der taget hånd om buketten – og den bliver endda leveret på det ønskede tidspunkt og den rette dag.

 

Send blomster – hvad er det, blomster kan?

Når det kommer til blomster, er der noget, der hedder blomstersymbolik. For blomster kan noget, fordi de har deres helt eget sprog.

… Men blomster kan da ikke snakke?!

Blomster har deres eget sprog, fordi vi mennesker tillægger farver en betydning. Men vi finder også ro i farver og former. Det giver balance i vores hjem og en ro for øjet. Blå er for eksempel noget, vi forbinder med troværdighed, hengivenhed og troskab. Men også natur og ro. Tager vi en farve som rød, forbinder vi den med kærlighed.

Så send en buket blomster til en, der godt kunne bruge det!

Af den grund har blomster deres eget sprog og symbolik. Det er også grunden til, hvorfor det altid vil være en klassiker og en smuk tanke at sende blomster afsted i forbindelse med glade og sørgelige tider.

Dertil kommer også æstetikken i at have blomster stående. De er smukke. De tilføjer fylde og farve til den øvrige indretning. De skaber liv.

 

Send blomster ved mange forskellige anledninger

Der er så mange anledninger i løbet af et år! Ofte kommer der også noget uventet ind ad døren, som man ikke lige havde regnet med. Dog behøver der ikke være en anledning til at sende blomster.

 

Send en gave og blomster bare-fordi

Den største overraskelse er, når der ikke er nogen grund andet, end at du bare gerne vil sprede noget glæde. Send en gave og nogle blomster, hvis du føler for det og ved, at det vil bringe stor glæde.

 

Amore

Kærlighed er for mange en rigtig god grund til at sende nogle blomster afsted. For de kan være en kærlighedserklæring lige så vel, som de kan være en påmindelse om, hvor højt man elsker hinanden.

 

God bedring

Blomster bruges af mange også som en god bedring gave, når der opstår alvorlig sygdom, influenza, et brækket ben eller andet, som sætter vedkommende lidt ud af spil for en tid.

 

Begravelse og død

Blomster er meget anvendt, når der er begravelse og dødsfald. Det kan være et familiemedlem til en god ven eller en anden tæt relation, som du gerne vil udtrykke din kondolence til. Du kan også bruge blomster til dødsfald i egen familie.

 

Familieforøgelse

En lille ny guldklump, der kommer til verden. Hvilken bedre anledning er der til at komme med blomster? Det er en meget stor begivenhed i livet og giver om noget mening at fejre med blomster.

Foruden ovenstående er der også:

  • Fødselsdag
  • Jul
  • Nytår
  • Jubilæum
  • Første arbejdsdag
  • Sidste arbejdsdag

Og der er helt sikkert også mange flere anledninger og mærkedage!

 

Send blomster afsted, der er friske ved levering

Hvis blomsterne skal være en succes at give, er det en forudsætning, at de også er friske ved levering og ikke er knækkede eller medtagede. Det er ikke en garanti, hvis du selv vælger at binde en buket og sende afsted.

Vælger du i stedet en online blomsterforretning såsom Interflora, Bloomit, den lokale forretning med webshop eller andre større forretninger, tilbyder de som regel at binde og sende afsted samme dag. Det betyder, at de også giver det, de kalder for en ”friskhedsgaranti”, som gælder i et vist antal dage. Det kan de netop give, fordi de binder med friske blomster samme da