Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Send blomster i dag - Bestil blomster med levering i hele DK

Send blomster i dag – Bestil blomster med levering i hele DK

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en, der fortjener nogle blomster? Men kan du ikke selv være der og overrække dem? Det forhindrer dig heldigvis ikke i at vise din støtte og glæde. For med muligheden for at sende blomster online gennem online blomsterforretninger, kan du planlægge og sende en buket (eller en gavekurv med blomster) afsted, lige når det passer til anledningen.

Det er en flot og smuk gestus. Især i en tid hvor det er sjældent, at noget rammer postkassen eller dørmåtten, uden man selv har bestilt det.

Send blomster afsted i dag med de muligheder, vi giver dig her på siden!

Bestil blomster til enhver anledning

Send en valentinsgave - Buketter, gavekurve & chokolade

Send en valentinsgave til din elskede på Valentinsdag! Vælg mellem flotte blomsterbuketter, roser, chokolade, vin, gavekurve og meget mere. Se det fantastiske udvalg via linket.
BEDRE end Interflora

Hjerteformet Æske med Evighedsroser: Udødelig Kærlighedsgave

Giv kærligheden et evigt symbol med denne hjerteformede æske fyldt med evighedsroser. En romantisk og tidløs gave, der vil vise din evige hengivenhed. Perfekt til jubilæer, fødselsdage eller bare fordi.

Farverig buket gerbera

Lyser ethvert rum op med en buket af farverige Gerbera-blomster. Disse livlige blomster symboliserer skønhed og mangfoldighed, og er den perfekte gave til at sprede glæde og farve.

Hortensia og chokolade

Forkæl en du holder af med den perfekte kombination af blomster og sødme. Denne gavepakke består af en pragtfuld Hortensia og lækker chokolade, ideel til særlige anledninger eller bare for at vise din påskønnelse.

Hvide roser

Klassiske, elegante og altid smukke. Denne buket af hvide roser er et tidløst udtryk for renhed og kærlighed. En ideel gave til romantiske anledninger, bryllupper, eller som en gestus af oprigtighed.

Smykkeskrin med Evighedsrose: Romantisk Opbevaring

Dette smykkeskrin med evighedsrose er den perfekte romantiske gave. Det er ikke kun et smukt sted at opbevare smykker, men også et symbol på evig kærlighed. En unik og betænksom gave til din elskede.

Send blomsterbuketter billigt i dag

Send en smuk blomsterbuket billigt med levering idag, hvis den bestilles inden deadline. Vælg mellem et stort udvalg af fantastiske buketter til enhver anledning. Du har samtidig mulighed for at få lagt en personlig hilsen med buketten. Se det fantastiske udvalg via linket.

Send en fødselsdagsbuket

Vil du ønske en tillykke med fødselsdagen på den bedst mulige måde? Så send en flot fødselsdagsbuket, som bliver leveret på vedkommendes fødselsdag. Det kan endda være i dag, hvis du er lidt sent ude! Du kan også sende en gavekurv, chokolade eller vin med. Se de flotte variationer via linket.

Send blomster i æske

Send en flot buket blomster i en æske. Samtidig kan du supplere med chokolade, en flaske vin og/eller et personligt kort. Se de mange smukke blomsteræsker du kan vælge i mellem via linket.

Send en jubilæumsbuket (eller gavekurv, vin eller chokolade)

Gratuler med jubilæet ved en sende en flot jubilæumsbuket til jubilaren. Sammen med buketten kan du samtidig send en vin, chokolade, eller en gavekurv med alt kombineret. Kan leveres samme dag!

Send roser (enkelt eller rosenbuket)

Send en enkelt rød rose til en du holder af, eller send en hel rosenbuket. Roser er en af de mest elegante blomster, og symboliserer både kærlighed og kan bruges til at gratulere de fleste anledninger. Bestil inden deadline og få leveret i dag.

Send en bryllupsgave (buket, gavekurv, vin og/eller chokolade)

Send en god bryllupsgave i form af en buketblomster - evt. kombineret med vin og chokolade. Alternativt kan du også sende en gavekurv med alle 3 gaver kombineret i en. Kan leveres samme dag. Se det smukke udvalg via linket.

Send en god bedring gave

Ønsk en du holder af god bedring, med flotte blomster, dekorationer eller en gavekurv. Der er masser af gode muligheder at vælge i mellem.

Send en kærlighedsgave

Send en kærlighedsgave direkte til din eneste ene. Send friske blomster, chokolade og vin samlet eller hver for sig. Der er masser af muligheder for at sende den perfekte romantiske gave til din elskede.

Send liljer

Liljer er manges yndlingsblomst, og med rigtig god grund. Den smukke blomst er nemlig ikke kun utrolig smuk, men dufter også helt fantastisk. Send en lilje til en du holder kært i dag.

Send hortensia blomster

Send en hortensia blomst til en du ved vil sætte pris på den. Vælg mellem flere flotte farver, typer og størrelser. Du kan også kombinere hortensia med chokolade og et personligt kort, for at gøre gaven endnu bedre.

Send en takkegave

Der er mange måder at sige tak på. En måde, er at sende en sød takkegave til vedkommende. Det kan være i form af en gavekurv, blomster og/eller chokolade, med et tilhørende takkebrev.

Send en plante

Foretrækker du at sende en plante som kan leve videre, frem for en buket blomster? Så har du chancen her! Vælg mellem en af de mange flotte planter - der er både grønne, sæsonbestemte, orkidéer og mange flere.

Hortensia plante - indendørs

Bring et stykke natur ind i dit hjem med en smuk Hortensia. Denne indendørs plante tilføjer et farverigt touch til ethvert rum og er perfekt som gave til planteelskere eller som et frisk pust til hjemmet.

Send en opmuntrings gave

Kender du en som trænger til en god opmuntring? Send dem en opmuntrings gave, form af blomster, en gavekurv med lækkerier, eller en kombination af begge dele!

Den ultimative gavekasse

Er du på udkig efter den BEDSTE gavekasse? Gavekassen er fyldt med alle de gode ting som de fleste elsker. Blomster, vin, chokolade og delikatesser - og i rigelige mængder! Denne gavekasse kan uden tvivl redde en hver persons dag.

Send en tillykke gave

Sig tillykke med en tillykke-buket, gavekurv eller andet gave. Send den direkte til modtagerens adresse på den valgte dato, sammen med et personligt kort.

Gavekurv med chokolade og blomster

En sød hyggekurv som indeholder bøde blomster og chokolade. En skøn gave til de fleste anledninger. Send den evt. direkte til modtageren.

Send en orkidé

Orkidéer er nogle af de flotteste og mest fantastiske planter genrelt. Her kan du sende en orkidé, eller en buket blomster hvor der indgår en orkidé i, til en heldig modtager. Se udvalget via linket.

Send Blomster, Chokolade Eller Gavekurv til Studenten

Send en klassisk rød rose med chokolade til studenten, eller en studenterbuket i rød eller blå, afhængig af farven på huen. Du kan også vælge champagne, gavepakker og gavekurve, som egner sig perfekt som gave til studenten. Oplagt studentergave til kæresten, veninden eller fra forældre.

Gavepakke Til Kæresten (Til Hende)​

Overrask hende ved at sende hende en gavepakke med en smuk lys buket blomster, mousserende vin og lækkert chokolade i en flot æske. Sende hende pakken med et kort, for at huske hende på hvor meget du elsker hende. En romantisk gave til kæresten som er oplagt som valentinsgave, fødselsdagsgave til hende eller studentergave.

Kærlighedsbuket af roser

Vis din kærlighed til kæresten, ved at give en kærlighedsbuket af røde roser. Du vælger selv størrelse på buketten, og om roserne skal være lyserøde, røde eller hvide. En romantisk gave til kæresten som passer til stort set hver en anledning. Både i fødselsdagsgave til kæresten, valentinsgave, eller bare fordi du vil fortælle du elsker hende/ham. Man kan altid give en flot buket roser!
Henter...

Send blomster og en kærlig hilsen til en særlig person

En buket blomster kan måske virke meget kliché at sende afsted. Men selvom det måske ligger lidt for meget til højrebenet, er det en klassiker, som gang på gang bringer rigtig stor glæde hos den, der modtager den. Det gælder især, når det ikke er forventet.

Kender du en, der har mistet? En, der lige er blevet student eller færdiguddannet? Eller leder du efter et hyggeligt supplement til en Mors Dags gave?

Der er mange situationer og mærkedage, der giver anledning til at sende en buket blomster afsted. Som regel er der flere, end du lige regner med. Er du ikke særligt godt forberedt, kan du ikke være der, eller vil du bare gerne overraske, er muligheden for at sende blomster helt perfekt.

Send blomster er tilmed meget nemt og ligetil, fordi du faktisk kun behøver vælge en buket, indtaste leveringsoplysninger og betale. Så bliver der taget hånd om buketten – og den bliver endda leveret på det ønskede tidspunkt og den rette dag.

 

Send blomster – hvad er det, blomster kan?

Når det kommer til blomster, er der noget, der hedder blomstersymbolik. For blomster kan noget, fordi de har deres helt eget sprog.

… Men blomster kan da ikke snakke?!

Blomster har deres eget sprog, fordi vi mennesker tillægger farver en betydning. Men vi finder også ro i farver og former. Det giver balance i vores hjem og en ro for øjet. Blå er for eksempel noget, vi forbinder med troværdighed, hengivenhed og troskab. Men også natur og ro. Tager vi en farve som rød, forbinder vi den med kærlighed.

Så send en buket blomster til en, der godt kunne bruge det!

Af den grund har blomster deres eget sprog og symbolik. Det er også grunden til, hvorfor det altid vil være en klassiker og en smuk tanke at sende blomster afsted i forbindelse med glade og sørgelige tider.

Dertil kommer også æstetikken i at have blomster stående. De er smukke. De tilføjer fylde og farve til den øvrige indretning. De skaber liv.

 

Send blomster ved mange forskellige anledninger

Der er så mange anledninger i løbet af et år! Ofte kommer der også noget uventet ind ad døren, som man ikke lige havde regnet med. Dog behøver der ikke være en anledning til at sende blomster.

 

Send en gave og blomster bare-fordi

Den største overraskelse er, når der ikke er nogen grund andet, end at du bare gerne vil sprede noget glæde. Send en gave og nogle blomster, hvis du føler for det og ved, at det vil bringe stor glæde.

 

Amore

Kærlighed er for mange en rigtig god grund til at sende nogle blomster afsted. For de kan være en kærlighedserklæring lige så vel, som de kan være en påmindelse om, hvor højt man elsker hinanden.

 

God bedring

Blomster bruges af mange også som en god bedring gave, når der opstår alvorlig sygdom, influenza, et brækket ben eller andet, som sætter vedkommende lidt ud af spil for en tid.

 

Begravelse og død

Blomster er meget anvendt, når der er begravelse og dødsfald. Det kan være et familiemedlem til en god ven eller en anden tæt relation, som du gerne vil udtrykke din kondolence til. Du kan også bruge blomster til dødsfald i egen familie.

 

Familieforøgelse

En lille ny guldklump, der kommer til verden. Hvilken bedre anledning er der til at komme med blomster? Det er en meget stor begivenhed i livet og giver om noget mening at fejre med blomster.

Foruden ovenstående er der også:

 • Fødselsdag
 • Jul
 • Nytår
 • Jubilæum
 • Første arbejdsdag
 • Sidste arbejdsdag

Og der er helt sikkert også mange flere anledninger og mærkedage!

 

Send blomster afsted, der er friske ved levering

Hvis blomsterne skal være en succes at give, er det en forudsætning, at de også er friske ved levering og ikke er knækkede eller medtagede. Det er ikke en garanti, hvis du selv vælger at binde en buket og sende afsted.

Vælger du i stedet en online blomsterforretning såsom Interflora, Bloomit, den lokale forretning med webshop eller andre større forretninger, tilbyder de som regel at binde og sende afsted samme dag. Det betyder, at de også giver det, de kalder for en ”friskhedsgaranti”, som gælder i et vist antal dage. Det kan de netop give, fordi de binder med friske blomster samme dag, som blomsterne skal leveres. De bliver fragtet under ordentlige og kølige forhold, så det er som at få en buket, der er købt direkte fra en fysisk forretning.

Når man vælger at sende blomster af sted, vil man som regel også gerne, at modtageren får glæde af dem i så lang tid som overhovedet muligt.

Send blomster i dag og vis, at du tænker på modtageren.

 

Send blomster billigt – men hvor mange blomster skal der være i en buket?

Der er ingen regler for, hvor mange blomster der skal være i den buket, du køber og sender videre. Der skal naturligvis en lille håndfuld til for, at det kan kaldes for en buket afhængigt af valget af blomster.

Det bør ikke være antallet, der er afgørende for, hvilken type af buket du ender med at vælge. Når du klikker dig ind på en eller flere af de webshops, som vi linker til, finder du også ud af, at der er stor forskel på størrelsen af buketter. Nogle kommer med 5-7 blomster og dekorationsblade, mens andre er sammensat af 15-25 blomster i en stor og fyldig buket.

Jo flere blomster der er i buketten, jo dyrere vil den også være. Det betyder ikke nødvendigvis, at den vil være flottere eller bringe mere glæde. Det kommer an på anledningen og forholdet mellem dig og modtageren.

Lad din egen lyst være bestemmende for, hvilke smukke blomster du ender med at sende afsted!

 

Send blomster afsted som en Valentinsgave til hende

Er du landet her på siden i forbindelse med Valentinsdag? Og overvejer du at lade blomster indgå som en smuk Valentinsgave til hende? Det er en sød tanke at gøre det. Hun vil helt sikkert også blive glad i låget, når det banker på, og hun får leveret en buket fra den, hun er lun på.

Selvom det er meget oplagt med blomster, behøver det ikke være røde roser eller andre røde blomster. Har hun en yndlingsfarve? En yndlingsblomst? Vil du gerne fortælle hende noget med blomster?

En buket til Valentinsdag behøver ikke være klassisk rød eller bestå af roser. Der er så mange andre og fine blomster, som gør det rigtig godt som en overraskelse. Når du bruger lidt ekstra tid på at sammensætte en buket, viser det også overfor hende, at du gerne investerer tid og hjerte i at finde det helt rette til hende.

 

Send blomster til Mors Dag

Det er ikke kun kærester, der bliver glade for at modtage en buket blomster. Det gør mor i særdeleshed også. Er hun typen, der siger, hun ikke behøver noget? Eller er hun typen, der bare har alt? Så er blomster vejen at gå.

Til Mors Dag kan du ofte vælge pakker såsom:

 • Send blomster og vin
 • Send blomster og chokolade
 • Send blomster og lakrids 

Det giver mulighed for at krydre buketten med lidt godt til kaffen på dagen. Der er ingen regler for, hvor stor en buket eller hvor mange blomster, buketten skal bestå af, når det kommer til en Mors Dags gave. Der er fri kreativitet!

Alternativt kan du nogle steder også vælge planter frem for blomster. Det kan være tomatplanter, chiliplanter og andre planter, som giver frugt og nytte senere på året. Det er også en langt mere bæredygtig løsning!

 

Bestil blomster til studentergaver

Hver sommer er der et fantastisk farvespil af glade studenter fra forskellige studieretninger. Kender du også en eller flere, der springer ud som studenter i år? Og leder du i den forbindelse efter blomster til studentergaver?

Det kan være svært at finde og købe blomster i tide, når der er så mange studenter, der springer ud, og du måske også lige skal nå en masse andre gøremål. Måske du også meget hellere vil give en buket frem for en rose?

Blomster er en klassiker til studenten. De kan nærmest ikke undværes, da de er en fast del af det at give en gave på den store dag. Sammen med en god flaske bobler eller en gavekurv, kan det være en rigtig god gave til den festlige dag. Måske du endda kan kombinere med en særlig gavekurv med masser af snacks? Det er trods alt en tid, hvor der bliver gået all in på alt alkohol og fejring.

Kan du ikke selv være der på dagen, eller vil du gerne sende det hjem til studenten som en overraskelse, er du velkommen til at klikke dig videre. Flere af butikkerne her på siden har særlige pakker i forbindelse med studentertiden.

 

Send billige blomster – hvad koster det?

Vil du gerne sende en kærlig tanke? Men må det ikke koste så meget? Blomster har tendens til at være dyre. Men det er muligt at finde løsninger, der er relativt billige, uden du går for meget på kompromis med bukettens udseende og størrelse.

Som standard tager mange blomsterforretninger fysisk og online omkring 79 kroner i levering. Det virker måske meget dyrt, men gratis indpakning er som regel også inkluderet i denne pris. Dertil giver det også mulighed for levering af blomster i dag – også selvom du måske først får dem bestilt lige inden deadline.

En buket kan typisk fås startende fra omkring 200 kroner for det billigste. Det kan du få en buket med relativt mange blomster for. Kompromiset ligger typisk i, hvilken type af blomster du vil kunne få i denne prisklasse. Men er det ikke, hvad der betyder noget, vil du altså kunne sende billige blomster afsted for omkring 250-279 kroner.

Vil du gerne gøre det billigere og spare endnu flere penge, kan du også holde et skarpt øje med ’send blomster tilbud’ her på siden. Der kan hurtigt være mange penge at spare for dig!

 

Send en blomst sammen med en gavekurv

Blomster og gavekurve. Det er og bliver en rigtig god kombination, der er ment til at overraske positivt hos den, der er den heldige modtager. Hos flere af de webshops vi har linket til, giver de mulighed for at kombinere blomster og kurve for dig, der gerne vil gøre noget ekstra ud af gaven, eller som ikke synes, at en buket rækker.

Kan modtageren rigtig godt lide chokolade? Frister det mere med lakrids? Eller er en mikset kurv med nødder, lidt vin og måske pesto og kiks mere noget for modtageren? Der er så mange forskellige retninger, du kan lade gavekurven gå i.

Du kan få relativt meget i en gavekurv for få penge. 100-200 kroner vil derfor sagtens kunne give dig en gavekurv, der er i en rigtig fin og god størrelse. Sammen med en buket i samme prisklasse eller lidt mere, er det en rigtig god gave, som modtageren helt sikkert vil elske at modtage på dørtrinnet.

 

Send blomster til hele Danmark!

Med det mener vi selvfølgelig ikke, at du skal sende blomster afsted til Gud og hver mand i hele Kongeriget Danmark. Det til trods for at det sikkert ville bringe meget stor glæde! Nej, det vi mener er, at du kan sende blomster til en, du holder af, uanset hvor i Danmark vedkommende bor. Eller… Kravet er typisk brofaste øer.

Du kan derfor bestille en buket blomster til levering i Skive, selvom du måske selv bor i Næstved eller Roskilde. Du kan også gøre det den anden vej og sende en buket blomster, selvom du på i Rønne på Bornholm og gerne vil glæde en i Svendborg på Fyn.

Mulighederne er bl.a.:

 • Send blomster København
 • Send blomster Aalborg
 • Send blomster Århus
 • Send blomster Odense
 • Send blomster Fåborg
 • Send blomster Sønderborg
 • Send blomster Viborg

Der er rigtig mange byer i Danmark, så vi stopper, inden listen bliver for lang. Det vi bare gerne vil pointere er, at mange af de store blomsterkæder sender din bestilling afsted til den blomsterforretning, der er nærmest på leveringsadressen. Den bliver derfor ikke nødvendigvis sendt af sted fra Næstved, da det er nemmere, billigere og mere bæredygtigt at gøre det hos en partner i leveringsområdet.

Uanset hvilken webshop du vælger her på siden, kan du være sikker på, at blomsterne bliver leveret i tide – og at de bliver leveret dertil, hvor du ønsker det.

 

Bestil blomster til levering i dag sammen med os

Har du glemt en fødselsdag? Har du lige fået at vide, at en ven eller veninde har mistet? Eller kan du bare mærke, at det kunne være godt at sende blomster afsted?

Så kan du godt nå det, selvom det er i dag, at de gerne skal leveres! I hvert fald hvis du sørger for at bestille inden den enkelte webshops deadline. Hvornår den er, vil du kunne se ved at klikke dig videre. Her vil det fremgå, hvornår på dagen, du senest kan lægge en bestilling, hvis den også skal bindes og leveres samme dag.

Er du tidligt oppe, vil du sagtens kunne nå det! Helt uden at skulle bestille ekstra, da det er en del af leveringsprisen.

Blomsterforretningerne er vant til at modtage bestillinger samme dag, som de skal leveres. For det er ikke altid, at man kan forberede sig på en situation. Du skal derfor ikke have dårlig samvittighed over at være sent ude eller at bestille fem minutter i lukketid.

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig ved at samle alle de online blomsterwebshops, der har mulighed for levering af blomster i dag. Du behøver derfor ikke bruge tid på at lede længe rundt.

Så bestil blomster til døren og gør det nemt for dig selv!

 

Send blomster året rundt

Er der noget, blomster kan, så er det at blive nydt året rundt. Sommer som vinter bringer de stor glæde. I foråret er det især meget farverige blomster i nuancerne gul, grøn og orange der hitter, da det giver god energi. Om sommeren er hvide og mere afdæmpede farver et stort hit, fordi det passer godt ind med farverne udenfor, den mere dæmpede belysning og hyggen, der spreder sig rundt om i de mørke kroge.

Dødsfald, fødselsdage, sygdom og andre lejligheder og anledninger sker året rundt. Så er der en, der scorer sig drømmejobbet en novemberdag eller må melde sig syg med stress en forårsmorgen, er en buket blomster det perfekte valg. Det går man bestemt ikke forkert på!

Send blomster billigt kan gøres året rundt. Sæsonerne har ikke nogen indflydelse på, hvad det koster. Det skal i hvert fald ikke være det, der afholder dig fra at sende en sød gave eller tanke afsted.

Lad os sammen finde frem til den bedste leverandør af blomster, så du kan glæde en, du holder rigtig meget af med en buket. Blomster siger nogle gange meget mere end ord. Det er guld værd i en tid, hvor vi mennesker godt kan have tendens til at være os selv nærmest.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om at sende blomster online

Der er flere online blomsterforretninger, hvor du har mulighed for at sende blomster med levering i dag. Vi har fundet et udvalg af fantastiske blomsterbuketter, som kan sendes og leveres samme dag som de bestilles.

Send blomster i dag til enhver anledning her!

Du kan sende blomster billigt hos de online blomsterforhandlere vi har samlet i guiden her. Udover blomster kan du også sende gavekurve, chokolade og vin i hele Danmark, og endda med samme dag levering.

Denne artikel er anmeldt af Monika Vang (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne