Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

25 års fødselsdagsgave – gaveideer til 25 års fødselsdag

25 års fødselsdagsgave – 75+ gaveideer til 25 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

25 års fødselsdagen er en vigtig milepæl i livet. Det er en dag, som ofte bliver brugt med venner og familie, med en tilhørende fest om aftenen. Selv en 25 års fødselsdag ikke er rund, har den stadig ligeså stor betydning, hvis ikke mere, som de runde fødselsdage. Derfor er der også tradition for, at der holdes en stor fest, og at fødselaren får en masse 25 års fødselsdagsgaver.

Hvis du skal til 25 års fødselsdag ved din ven, veninde, søn, datter eller anden betydningsfuld person i dit liv, skal du selvfølgelig have fundet en god gave at give. Er det din ven eller veninde, har du sikkert allerede handlet kilovis af kanel med vennerne, som i planlægger at kaste over det 25 årige offer. Dertil er jeg ikke i tvivl om, at der også er styr på øl, vin og andre våde varer. Men er der styr på gaven? Hvis ikke, kan du i hvert fald få det!

Vi har nemlig samlet et hav af gode ideer til 25 års fødselsdagsgaver. Du finder bl.a. et stort udvalg af sjove gaver til ham, som er perfekt at give til din ven. Er det din veninde der fylder 25 år, er der også et godt udvalg af gode gaver til veninden. Dertil finder du også de mere klassiske gaveideer, som er ideelle at give som forældre. Under alle omstændigheder, får du en masse inspiration til gode 25 års fødselsdagsgaver, og der skal nok være noget du kan bruge.

Indholdsfortegnelse

Gode ideer til 25 års fødselsdagsgaver 2021

Lightning Reaction Reloaded reaktionsspil

I denne sjove reaktionsspil gælder det om at være hurtigt! Den som har den ringeste reaktionsevne får stød. Spillet kan spilles 2-4 spillere og er vanvittgt sjovt!

Fra: 229,00 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Baileys cupcakes chokoladeæske

Cupcake Baileys chokoladeæsken er en af de lækreste gaver til hende der elsker cupcakes og Baileys! Du får i alt 138g lækre cupcakes med 1% alkohol – så de er ikke egnet til børn.

Fra: 89,00 DKK

Irish Coffee kit

Er du på udkig efter gode gaver til en som elsker irish coffee? Så har du her den helt perfekte pakke! Et irish coffee kit som indeholder 1 flaske Tullamore Dew whiskey, 1 pose kaffebønner på 500 g samt 5 kandispinde. Pakken er fint pakket ind, lige til at give i gave.

Fra: 299,00 DKK

Chili Klaus chili roulette

Prøv en omgang chili roulette med Chili Klaus’ lucky bag. Du får en kasse med chili kugler, den eneste hage er, at du ikke ved hvilke der er stærke. Nogle er okay stærke, nogle milde, og andre vanvittigt stærke!

Fra: 139,00 DKK

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Fra: 39,00 DKK

Kølebrønd til drikkevarer

Denne geniale kølebrønd gør at du kan nyde jordkølede bajere i din egen have. Slut med at gå hele vejen ind til køleskabet når der skal haves en bytter. Kølebrønden kan rumme 15 flasker og holder dine øl, sodavand og andre drikkevarer dejligt kolde.

Fra: 329,00 DKK

Smart pizzaovn til bordet

Med denne smarte lille pizzaovn, kan du nemt og hurtitgt lave den perfekte pizza med en super sprød og lækker bund. Ovnen har et keramisk bagesten samt et dobbelt varmeelement. Kan både bruges til at lave egne pizzaer og opvarme frosne.

Fra: 799,00 DKK

3-i-1 QI trådløs LED opladningsstation til airpods, iwatch og iphone

Den smarte opladningsstation er den perfekte gave til ham eller hende der elsker Apple produkter. Med den kan du oplade både airpods, iWatch og iPhone op samme tid. Samtidig er den i et super smart design, og pynter flot på natbordet, i stuen eller på kontoret.

Fra: 399,00 DKK

Polaroid Instantkamera

Fang øjeblikket, og gør mindet til fysiske minder med dette fede Polaroid Now Instantkamera. Kameraet har både dobbelteksponeringstilstand, indbygget blitz, selvudløser og mange andre smarte funktioner.

Fra: 1.019,00 DKK

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.

Fra: 229,00 DKK

Karikaturtegning fødselsdagsgave efter dine fotos

Giv en uforglemmelig fødselsdagsgave i form af en karikaturtegning, efter dine fotos. Gaven egner sig både til ham og hende, og er 100% tegnet og super kvalitet. Det bliver uden tvivl årets bedste fødselsdagsgave!

Fra: 399,00 DKK

Tillykke med dagen skilte (2 stk.)

2 stk. Tillykke med dagen skilte, som kan bruges som bordpynt, til gaver eller kan hænges på. Perfekt til en hver fejring. De kommer samtidig i en lille fin gaveæske med magnetlås.

Fra: 169,00 DKK

Urholder i egetræ

Med denne flotte urholde i egetræ, kan du opbevare dit ur på en flot og elegant måde. Stil den i soveværelset, badeværelset, stuen, eller hvor du ellers måtte ønske. Det moderne og minimalistiske design passer ind stort set hvor som helst. Passer naturligvis både til herreure og dameure.

Fra: 170,00 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Personlig træ-ur med indgraveret navn

Dette træ ur er ikke kun vanvittigt flot i sig selv, det er samtidig en personlig gave. Du kan nemlig få navn graveret i uret på bagsiden. Du kan også få graveret dato eller din egen lille hilsen. En anderledes, personlig og betydningsfuld gaveide.

Fra: 979,00 DKK

Robotstøvsuger – Rovac 1000

En lille smart robotstøvsuger, som på trods af størrelsen både er hurtig og effektiv. Sæt robotstøvsugeren i gang om morgenen, og når du kommer hjem fra arbejde er hjemmet pænt og rent. Robotstøvsugeren navigerer selv rundt om evt. forhindringer, via dens smarte sensor. En vanvittig god pris for en robotstøvsuger!

Fra: 199,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

iDventure The Cluebox (sjov alternativ gaveæske)

The Cluebox fra iDventure er et mekanisk puslespil som kræver at du lægger hjernen i blød! For at kassen kan åbnes, skal udfordringen løses. Boksen kan også bruges som gaveæske. Du kan nemlig gemme en ekstra lille gave inde i æsken. Evt. som en sjov pengegave.

Fra: 289,00 DKK

Pizzasten Af Lava Fra Etna

Her er en pizzasten til rigtig mænd! Hvilken federe måde at lave pizza på, end på grillen med en pizzasten lavet at lave fra vulkanen Etna? Lavastenen gør pizzabunden ekstra sprød, og laver derfor nogle vanvittigt god pizzaer. Kan også bruges i ovnen, og til andre ting en blot pizza.

Fra: 449,00 DKK

Philips Hue smart belysning

Med Philips Hue smart belysning, kan du skabe den helt rette atmosfære, og hyggelige stemning i dit hjem. Lyspærene reguleres trådløst, og der er over 16 millioner farver at vælge i mellem. Smart belysning er fremtiden inden for lys i hjemmet – den perfekte gaveide til de som elsker gadgets og nyt tech.

Fra: 89,00 DKK

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.

Fra: 179,00 DKK

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!

Fra: 39,00 DKK

GPS Tracker med sporing via APP

Med denne smarte GPS tracker kan du tracke stort set lige hvad du har lyst til. Din bil, din cykel, taske eller andet der er i risiko for at kunne blive stjålet. En super fed gadget som egner sig perfekt som gave.

Fra: 249,00 DKK

Badebalje til voksne

Elsker du et dejligt afslappende bad, men har ikke et badekar? Måske bor du i en lejlighed og har kun brusebad. Intet problem! Med badebaljen til voksne kan du tage et dejligt bad i brusekabinen, i haven eller på terrassen en dejlig sommerdag.

Fra: 999,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Fra: 249,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.

Fra: 79,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.

Fra: 2.992,00 DKK

Hvad giver man i 25 års fødselsdagsgave?

Ja – hvad giver man i 25 års fødselsdagsgave? Det korte svar er: Det du har lyst til. Der er ikke nogen regler for hvad du kan give i gave til en 25 års fødselsdag. Du kan give alt fra en billig gave til 100 kr., til en stor og dyr gave til flere tusinde. Det kommer naturligvis an på, hvad dit forhold til fødselaren er. Er det din ven eller veninde, er det helt fint med en lille symbolsk gave. Det kan være et lille smykke, en t-shirt eller endda en flaske alkohol. Er du forældre, som skal give en 25 års fødselsdagsgave til dit barn, er der ofte tradition for at give noget lidt større. Det at fylde 25 år er trods alt en vigtig dag i fødselarens liv, og en af de helt store fødselsdage der ofte huskes.

Dertil er gaver til 25 års fødselsdage ofte heller ikke så fornemme eller eksklusive, som en 30 års fødselsdagsgave f.eks. kan være. I bund og grund er det som med alle andre gaver. Det der er vigtigt, er at du giver en betydningsfuld gave til ham eller hende.

 

Gaveideer til 25 års fødselsdag

Står du i den knibe, at du skal finde en god 25 års fødselsdagsgave, men er helt blank for inspiration? Måske har fødselaren ikke nogen gaveønsker, eller måske er de typen der har alt. Om ikke andet kan du få masser af gaveinspiration til at finde den perfekte 25 års fødselsdagsgave på vores liste ovenfor. Derudover får du lidt ekstra tips her:

  • Oplevelsesgaver – Er du på udkig efter anderledes og sjove gaveideer, så bør du tage et kig på de forskellige oplevelsesgaver der findes. Her er alt fra adrenalinfyldte oplevelser, til flødebollekursus, til luksus massage. Man kan aldrig få nok oplevelser, og slet ikke når man er i 25 års alderen!
  • Personlige gaverPersonlige gaver til hende såvel som ham, er rigtig gode gaver generelt, og også oplagt som 25 års fødselsdagsgave. Særligt hvis det er et familiemedlem, eller en bedsteveninde der fylder år. Noget der er personligt, gør bare gaven det mere betydningsfuld.
  • Gaver til kæresten – Du skal selvfølgelig have fundet den bedste 25 års fødselsdagsgave til kæresten. Her er det oplagt af give romantiske gaver. Det kan være alt fra et smykke, en romantisk oplevelse eller blot en almindelig gave, hvor overraskelsen i sig selv er romantisk.

25 års fødselsdagsgave til mænd

Ofte er gaver til mænd lidt sværere at give, end gaver til kvinder. Muligvis fordi de ofte ikke har så mange gaveønsker på ønskelisten, eller fordi de simpelthen ikke har tænkt over hvad de mangler. At der ikke er nogen gaveønsker at gå efter, kan dog både være godt og skidt. På den ene side kan man sige, at hvis der ingen ønsker er, ved du ikke hvad man skal give. På den anden sige kan man sige at, at der er frit valg på alle hylder.

Om du syntes det er svært eller nemt at finde en god 25 års fødselsdagsgave til mænd, kommer derfor an på, hvordan du ser på det. Er der ingen ønsker, kan du ikke købe noget forkert. Hvis du er helt på bar bund, kan du altid købe en flaske vin eller et par gode specialøl – det kan altid bruges!

  

25 års fødselsdagsgave til kvinder

I modsætning til mænd, er det typisk nemmere at finde gode gaveideer til kvinder. Der er nemlig nogle ting som de fleste kvinder ikke kan få nok af, og dem kan du altid give dem, såfremt du ikke har andre ideer. Det er bl.a. tøj, sko og smykker. Det er alle 3 klassiske gaveideer, som gør sig super godt som 25 års fødselsdagsgave til kvinder.

Hertil er der selvfølgelig mange forskellige typer af tøj, sko og smykker. Hvilke du skal give i gave, kommer naturligvis an på hendes stil og hvad hun er til. Er hun til guld eller sølv smykker? Øreringe, halskæder eller begge? Og hvilken tøjstil har hun? Det er heldigvis spørgsmål der er lette at få svar på. Måske har hun endda flere af tingene til at stå på sin ønskeseddel over 25 års gaveønsker allerede.

Der er lagt op til den helt store fødselsdagsfest

25 års fødselsdagen er en vigtig fødselsdag, og den skal naturligvis fejres derefter. Om det er med en stor fest for familie og venner, eller en tur i byen med vennerne, er op til fødselaren. Det vigtige er, at der bliver gjort noget ud af den, og holdt en god fødselsdagsfest i fødselarens ånd. Det skal være en dag med gode oplevelser, gode gaver og gode venner. Og det skulle gerne resultere i gode minder, og en dag som kan ses tilbage på med glæde.

Som ven, veninde eller familiemedlem til fødselaren, er du med til at gøre dagen god. En god måde at gøre den ekstra god på, er at give nogle super gode gaver. Planlæg derfor gerne gaven lidt i forvejen, og gør noget ekstra ud af den. På den måde kan du give den bedste 25 års fødselsdagsgave, og det vil fødselaren uden tvivl sætte stor pris på.

 

Traditionen med kanel til 25 års fødselsdag

Mange unge frygter den famøse 25 års fødselsdag – og ofte med god grund. Det er nemlig dagen hvor den kendte kaneltradition skal indløses, og fødselaren bliver overhældt med kanel. Tradition tro skal den 25 årige fødselar have kanel, såfremt han eller hun endnu ikke er gift. De fleste 25 årige er ikke gift endnu, og nogle vennegrupper giver endda kanel, selvom personen er gift. Det at få kanel af venner og familie, kan nogle gange være en grov affære, men det er alt sammen ment i god ånd. Det er en måde at fejre fødselaren på, og man kan sige, at jo flere venner som møder op for at give kanel, og jo mere kanel personen får, jo mere elsket er de. Det kan måske lyde sjovt, men det er en måde at vise personen, at vennerne tænker på en, og de vil fødselaren det godt. En god dansk tradition som kan virke grov, men er ment med kærlighed.

Denne artikel er anmeldt af Filippa N. (5/5)
5/5