Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

25 års fødselsdagsgave – gaveideer til 25 års fødselsdag

25 års fødselsdagsgave – 75+ gaveideer til 25 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

25 års fødselsdagen er en vigtig milepæl i livet. Det er en dag, som ofte bliver brugt med venner og familie, med en tilhørende fest om aftenen. Selv en 25 års fødselsdag ikke er rund, har den stadig ligeså stor betydning, hvis ikke mere, som de runde fødselsdage. Derfor er der også tradition for, at der holdes en stor fest, og at fødselaren får en masse 25 års fødselsdagsgaver.

Hvis du skal til 25 års fødselsdag ved din ven, veninde, søn, datter eller anden betydningsfuld person i dit liv, skal du selvfølgelig have fundet en god gave at give. Er det din ven eller veninde, har du sikkert allerede handlet kilovis af kanel med vennerne, som i planlægger at kaste over det 25 årige offer. Dertil er jeg ikke i tvivl om, at der også er styr på øl, vin og andre våde varer. Men er der styr på gaven? Hvis ikke, kan du i hvert fald få det!

Vi har nemlig samlet et hav af gode ideer til 25 års fødselsdagsgaver. Du finder bl.a. et stort udvalg af sjove gaver til ham, som er perfekt at give til din ven. Er det din veninde der fylder 25 år, er der også et godt udvalg af gode gaver til veninden. Dertil finder du også de mere klassiske gaveideer, som er ideelle at give som forældre. Under alle omstændigheder, får du en masse inspiration til gode 25 års fødselsdagsgaver, og der skal nok være noget du kan bruge.

Indholdsfortegnelse

Gode ideer til 25 års fødselsdagsgaver 2021

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!
Fra: 39,00 DKK

GPS Tracker med sporing via APP

Med denne smarte GPS tracker kan du tracke stort set lige hvad du har lyst til. Din bil, din cykel, taske eller andet der er i risiko for at kunne blive stjålet. En super fed gadget som egner sig perfekt som gave.
Fra: 249,00 DKK

Badebalje til voksne

Elsker du et dejligt afslappende bad, men har ikke et badekar? Måske bor du i en lejlighed og har kun brusebad. Intet problem! Med badebaljen til voksne kan du tage et dejligt bad i brusekabinen, i haven eller på terrassen en dejlig sommerdag.
Fra: 999,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

Jerrycan Bar med 2 glas

Jerrycan minibar på 20 liter med plads til 2 glas, dåser og en flaske af hans yndlings alkohol. Sjov gave som han næsten med garanti ikke ejer i forvejen, og som han heller ikke forventer at få i gave. En af de mere geniale gaveideer til ham som har alt og elsker ting med motor og benzin.
Fra: 1.199,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.
Fra: 79,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.
Fra: 2.992,00 DKK

Fede højttalere

Er musik bare det bedste? Så giver det mere end god mening at give et par gode højttalere, så der kan skrues helt op, når favoritnumrene skal lyttes til. Især en trådløs højttaler kan være en rigtig god gave!
Fra: 100,00 DKK

Bordgrill

Der er ikke noget så lækkert som en frisklavet panini eller varm sandwich. Det kan der laves i stride strømme med en bordgrill! Den er hurtig varm og nem at gøre ren.
Fra: 296,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.
Fra: 438,00 DKK

Zhiyun Smooth-X Stabilisator Til Smartphone

Med denne smarte stabilisator til smartphone kan der optages film på professionel vis. Der er mulighed for at panorere og dreje og veksle mellem landskabstilstand og portræt. Perfekt gave til den, der elsker at optage og tage billeder.
Fra: 589,00 DKK

Smart træningstøj til kvinder

Er hun meget til træning? Sport? Fitness? Så kan det næsten ikke blive bedre med smart træningstøj i gave. Hos Bubbleroom er der alt lige fra tights og sports-BH’er til sweats og shorts.
Fra: 149,00 DKK

Smarte bluser til kvinder

Kan hun godt lide at klæde sig smart på? Så er det oplagt med en smart bluse i gave. Hos Bubbleroom er der mange forskellige bluser at vælge mellem til forskellige typer af kvinder.
Fra: 99,00 DKK

Flotte kjoler

Er der en sød kvinde, der skal fejres, er det oplagt med en flot kjole. Bubbleroom har et væld af kjoler at vælge mellem i flere forskellige stilarter, farver, længder og størrelser.
Fra: 129,00 DKK

Motionsredskaber

Er træning et hit? Så er der ikke noget mere oplagt end at give nogle gode og lækre motionsredskaber, som kan hjælpe træningen endnu mere på vej. Hos Sportmaster er de ikke gået ned på udvalget, så der er rigeligt at vælge mellem.
Fra: 100,00 DKK

Lækkert fitnesstøj

Skal du finde en gave til en, der er meget aktiv? Så er fitnesstøj i god kvalitet mere end oplagt. Hos Sportmaster har de et væld af lækkert fitnesstøj til begge køn.
Fra: 50,00 DKK

Gavekort til oplevelser fødselsdagsgave

Er oplevelser et perfekt match til modtageren? Så er det oplagt med et gavekort til Go Dream. Her er der frit valg mellem alle de oplevelser, de tilbyder og dermed garanti for, at valget falder på en oplevelse, der falder i god jord.
Fra: 499,00 DKK

Smarte in-ear høretelefoner

Disse høretelefoner egner sig perfekt til den aktive, da de har et specialudviklet ørekrogdesign, en høj vandtæthed og en høj batterikapacitet. De vejer kun 8 gram og forstyrrer derfor ikke meget under træning.
Fra: 800,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 319,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Chili Klaus Last Man Standing Spil​

I dette sjove spil fra Chili Klaus, gælder det om at komme rundt på pladen og samle point. Du får point ved at spise chilikugler, som har 5 forskellige styrker. En af de sjove gaver, som ikke er for tøsedrenge! Udfordre vennerne til at spil, og se hvem der kan klare mest chili.
Fra: 299,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Lyngby krystal whiskysæt i 5 dele

Et flot whiskysæt fra Lyngby i krystal. Sættet består af karaffel og 4 whiskeyglas. Perfekt gave til whsikyelskeren. Sættet er ikke kun praktisk og god til whisky, det er også utroligt dekorativt. Giv det evt. med en god flaske whisky.
Fra: 549,95 DKK 399,95 DKK

Air fryer – AeroFryer XXL, 5,6L

Med Air Fryer, eller varmluftsfrituregryde, kan du lave lækkert smagfuldt frituremad og pomfritter, med meget lidt til ingen olie. Den varme luft giver maden den samem lækre sprødhed som friture, men er derimod sundt, da der næste ingen olie bruges. Perfekt til dig der elsker pomfritter, men ønsker at spise sundere.
Fra: 789,00 DKK

RETROit Canvas Sækkestol​

RETROit Canvas sækkestolen er en udvikling af den klassiske sækkestol. En sækkestol 2.0! Den er lavet af 2 selvstændige sække. Når du sætter dig på den ene, presser den anden op og stytter ryggen. Den er lavet i et flot design, er super komfortabel og af god dansk kvalitet. Perfekt til drengeværelset hvor han kan sidde og spille Playstation i den, eller blot slappe af i og se en god film. Fed gave til teenage drengen.
Fra: 1.999,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Hvad giver man i 25 års fødselsdagsgave?

Ja – hvad giver man i 25 års fødselsdagsgave? Det korte svar er: Det du har lyst til. Der er ikke nogen regler for hvad du kan give i gave til en 25 års fødselsdag. Du kan give alt fra en billig gave til 100 kr., til en stor og dyr gave til flere tusinde. Det kommer naturligvis an på, hvad dit forhold til fødselaren er. Er det din ven eller veninde, er det helt fint med en lille symbolsk gave. Det kan være et lille smykke, en t-shirt eller endda en flaske alkohol. Er du forældre, som skal give en 25 års fødselsdagsgave til dit barn, er der ofte tradition for at give noget lidt større. Det at fylde 25 år er trods alt en vigtig dag i fødselarens liv, og en af de helt store fødselsdage der ofte huskes.

Dertil er gaver til 25 års fødselsdage ofte heller ikke så fornemme eller eksklusive, som en 30 års fødselsdagsgave f.eks. kan være. I bund og grund er det som med alle andre gaver. Det der er vigtigt, er at du giver en betydningsfuld gave til ham eller hende.

 

Gaveideer til 25 års fødselsdag

Står du i den knibe, at du skal finde en god 25 års fødselsdagsgave, men er helt blank for inspiration? Måske har fødselaren ikke nogen gaveønsker, eller måske er de typen der har alt. Om ikke andet kan du få masser af gaveinspiration til at finde den perfekte 25 års fødselsdagsgave på vores liste ovenfor. Derudover får du lidt ekstra tips her:

  • Oplevelsesgaver – Er du på udkig efter anderledes og sjove gaveideer, så bør du tage et kig på de forskellige oplevelsesgaver der findes. Her er alt fra adrenalinfyldte oplevelser, til flødebollekursus, til luksus massage. Man kan aldrig få nok oplevelser, og slet ikke når man er i 25 års alderen!
  • Personlige gaverPersonlige gaver til hende såvel som ham, er rigtig gode gaver generelt, og også oplagt som 25 års fødselsdagsgave. Særligt hvis det er et familiemedlem, eller en bedsteveninde der fylder år. Noget der er personligt, gør bare gaven det mere betydningsfuld.
  • Gaver til kæresten – Du skal selvfølgelig have fundet den bedste 25 års fødselsdagsgave til kæresten. Her er det oplagt af give romantiske gaver. Det kan være alt fra et smykke, en romantisk oplevelse eller blot en almindelig gave, hvor overraskelsen i sig selv er romantisk.

25 års fødselsdagsgave til mænd

Ofte er gaver til mænd lidt sværere at give, end gaver til kvinder. Muligvis fordi de ofte ikke har så mange gaveønsker på ønskelisten, eller fordi de simpelthen ikke har tænkt over hvad de mangler. At der ikke er nogen gaveønsker at gå efter, kan dog både være godt og skidt. På den ene side kan man sige, at hvis der ingen ønsker er, ved du ikke hvad man skal give. På den anden sige kan man sige at, at der er frit valg på alle hylder.

Om du syntes det er svært eller nemt at finde en god 25 års fødselsdagsgave til mænd, kommer derfor an på, hvordan du ser på det. Er der ingen ønsker, kan du ikke købe noget forkert. Hvis du er helt på bar bund, kan du altid købe en flaske vin eller et par gode specialøl – det kan altid bruges!

  

25 års fødselsdagsgave til kvinder

I modsætning til mænd, er det typisk nemmere at finde gode gaveideer til kvinder. Der er nemlig nogle ting som de fleste kvinder ikke kan få nok af, og dem kan du altid give dem, såfremt du ikke har andre ideer. Det er bl.a. tøj, sko og smykker. Det er alle 3 klassiske gaveideer, som gør sig super godt som 25 års fødselsdagsgave til kvinder.

Hertil er der selvfølgelig mange forskellige typer af tøj, sko og smykker. Hvilke du skal give i gave, kommer naturligvis an på hendes stil og hvad hun er til. Er hun til guld eller sølv smykker? Øreringe, halskæder eller begge? Og hvilken tøjstil har hun? Det er heldigvis spørgsmål der er lette at få svar på. Måske har hun endda flere af tingene til at stå på sin ønskeseddel over 25 års gaveønsker allerede.

Der er lagt op til den helt store fødselsdagsfest

25 års fødselsdagen er en vigtig fødselsdag, og den skal naturligvis fejres derefter. Om det er med en stor fest for familie og venner, eller en tur i byen med vennerne, er op til fødselaren. Det vigtige er, at der bliver gjort noget ud af den, og holdt en god fødselsdagsfest i fødselarens ånd. Det skal være en dag med gode oplevelser, gode gaver og gode venner. Og det skulle gerne resultere i gode minder, og en dag som kan ses tilbage på med glæde.

Som ven, veninde eller familiemedlem til fødselaren, er du med til at gøre dagen god. En god måde at gøre den ekstra god på, er at give nogle super gode gaver. Planlæg derfor gerne gaven lidt i forvejen, og gør noget ekstra ud af den. På den måde kan du give den bedste 25 års fødselsdagsgave, og det vil fødselaren uden tvivl sætte stor pris på.

 

Traditionen med kanel til 25 års fødselsdag

Mange unge frygter den famøse 25 års fødselsdag – og ofte med god grund. Det er nemlig dagen hvor den kendte kaneltradition skal indløses, og fødselaren bliver overhældt med kanel. Tradition tro skal den 25 årige fødselar have kanel, såfremt han eller hun endnu ikke er gift. De fleste 25 årige er ikke gift endnu, og nogle vennegrupper giver endda kanel, selvom personen er gift. Det at få kanel af venner og familie, kan nogle gange være en grov affære, men det er alt sammen ment i god ånd. Det er en måde at fejre fødselaren på, og man kan sige, at jo flere venner som møder op for at give kanel, og jo mere kanel personen får, jo mere elsket er de. Det kan måske lyde sjovt, men det er en måde at vise personen, at vennerne tænker på en, og de vil fødselaren det godt. En god dansk tradition som kan virke grov, men er ment med kærlighed.

Denne artikel er anmeldt af Filippa N. (5/5)
5/5