Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Smykker til kvinder 2021 - Populære smykker til hende

Smykker til kvinder 2021 – 50 populære smykker til hende

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du på udkig efter en god gave til din mor, søster eller måske veninde? Smykker til kvinder er og bliver et rigtig godt valg, når det kommer til gaver til kvinder. Hvad enten det drejer sig om en fødeselsdagsgave, julegave til hende, eller for at forkæle hende ”bare fordi”.

Smykker til kvinder er der mange af. Så hvor skal du lige starte? Og hvad skal du vælge? Vi har forsøgt at gøre det nemmere og mere overskueligt at finde et smykke til hende, ved at lave en liste over de mest populære smykker til kvinder 2021. Her har vi inkluderet alt lige fra Georg Jensen smykker, til Månesten smykker – så er der noget for enhver smag.

Smykker der den perfekte gave til kæresten eller konen. Vi håber, du finder den helt rette smykkegave til hende du holder af!

Årets top smykker til kvinder 2021​

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Fra: 549,00 DKK

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Fra: 199,00 DKK

14 karat guld vedhæng med diamant fra Aagaard

Denne hjerte halskæde fra Aagaard er i 14 karat guld med diamant. Dertil medfølger en kæde i forgyldt sølv. Smykket er utroligt populært, og er den perfekte gave til kæresten eller konen der fortjener at blive forkælet.

Fra: 1.995,00 DKK

Equestrian V hjerte ring

Ringen her er lavet i sterling sølv med et hjerte som er forgyldt med 18 karat guld. Hjertet sidder flot på et V af facetterede krystaller, som funkler flot i kontrast til guld hjertet. En ring der virkelig viser din kærlighed til hende.

Fra: 509,15 DKK

Personligt vedhæng med aftryk i sølv

Få lavet et personligt vedhæng med aftryk i sølv. Det kan være et fodaftryk, et håndaftryk, et aftryk fra et kæledyrs pote, eller en lang række andre ting. Se flere muligheder via linket, hvor du også kan finde det i guld, skulle du være mere til det. Intet mindre end en fantastisk personlig gaveide!

Fra: 549,00 DKK

Guld ørestikker fra Smykkekæden

Smukker ørestikker i 8 karat guld med zirkonia sten fra Smykkekæden. Leveres i en smuk æske. Et par øreringe enhver kvinde kan bære og uden tvivl vil elske at modtage i gave.

Fra: 495,00 DKK

Livets Træ halskæde i forgyldt sølv

Livets Træ halskæde fra Smykkekæden i forgyldt sølv. Halskæden har billede af livets træ i en rund ramme, og leveres i en fin gaveæske. Et fantastisk symbolsk smykke som kan bæres af stort set alle kvinder.

Fra: 375,00 DKK

Smykkesæt – Hjerte halskæde og øreringe i sølv med zirkoner

Dette skønne smykkesæt fra Kranz og Zieglers STORY er i klassisk sølv med zirkoner. I sættet får du både matchende øreringe og halskæde. En fantastisk gaveide til hende du elsker højt.

Fra: 295,00 DKK

Abelstedt A bold kædearmbånd

Kædearmbåndet akn vinkles flere gange rundt om håndleddet for at forme et armbånd. Dertil kan det også bruges som halskæde. Armbåndet er lavet i sterling sølv og har en 18 karat guldbelægning. Det er i dansk design, passer til alle håndled og holder hele livet.

Fra: 1.549,50 DKK

Ava guld øreringe

Ava guld øreringene er et par smukke spiral øreringe, som er lavet i sterling sølv, og forgyldt med 18 karat guld. Øreringene måler 7,5 cm og egner sig helt perfekt til en festlig anledning med et smart og fint outfit.

Fra: 399,00 DKK

Blomdahl ørestikker i titanium

Ørestikker i titanium fra populære Blomdahl. De simple hjerte øreringe er yderst populære, og måler 5 mm. De kommer i en fin lille gaveæske, så de nemt kan gives som gave.

Fra: 329,00 DKK

Christina Jewelry Roskilde charm i forgyldt sølv på sølvarmbånd

Et smukt sølvarmbånd med Roskilde charm i forgyldt sølv, fra Christina Jewelry. Den forgyldte charm har billede af Roskilde Domkirke med de 2 tårne. Der er mulighed for at tilføje flere charms til armbåndet.

Fra: 595,00 DKK

Equestrian forgyldt ring med sten

Equestrian ringen er fremstillet i sterling sølv og forgyldt med 18 karat tyk guld belægning. Ringen er dertil udstyret med facetterede krystaller. En ring i dansk design som holder hele livet.

Fra: 594,15 DKK

Equestrian Lock halskæde

Denne særlige og smykke halskæde med hængelås, er lavet i sterling sølv, og guldbelagt med 18 karat gyld. Dertil er der en række funklende facetterede krystaller. En skønt kvalitetssmykke i dansk design, som modtageren kan have hele livet.

Fra: 934,15 DKK

Flad Slange armbånd 18 karat guldbelagt

Det flade slange armbånd er et simpelt men stilfuldt armbånd som er belagt med 18 karat guld. Armbåndet fås i 2 størrelser, og tåler både vand, sved og parfume.

Fra: 199,00 DKK

Flad Slangekæde 18 karat guldbelagt

En flad slangekæde belagt med 18 karat guld. Halskæden måler 40cm + 5cm og har en bredde på 4 mm. En simpel halskæde som er både rå og stilfuld på samme tid.

Fra: 249,00 DKK

Georg Jensen Daisy ørestikker 11 mm

De skønne Georg Jensen ørestikker fås her i en 11 mm udgave. Øreringene fra den klasisske Daisy serie er fremstillet i forgyldt sterling sølv med hvid emalje. Du får her et par gode tidsløse øreringe som modtageren kan have hele livet.

Fra: 1.100,00 DKK

Frederik IX Rope armbånd

Et simpelt men smukt armbåd i guld, som er lavet som et reb der snor sig. Det er fremstillet i 100 % recycled 925 sterling sølv og belagt med 22 karat. Fås også i guld.

Fra: 699,00 DKK

Frederik IX Rope Chain i sølv

Frederik IX Rope Chain i sølv er en simpel men flot halskæde, som kan bruges til fest såvel som hverdagsbrug. Den er snoet som et reb og fremstillet i 100 % recycled 925 sterling sølv. Fås også i guld.

Fra: 1.299,00 DKK

Frederik IX Tribute ring

Den flotte Frederik IX Tribute ring er lavet i 100% recycled sterling sølv. Fås også med 22 karat guld belægning. En ring som er både rå og elegant på samme tid.

Fra: 1.099,00 DKK

Georg Jensen Daisy forgyldt armbånd

Et smukt og tidsløst armbånd fra den klassiske og flotte Daisy serie fra Georg Jensen. Armbåndet er lavet i forgyldt sterling sølv med hvid emalje. Smykket kommer i en flot Georg Jensen gaveæske.

Fra: 1.975,00 DKK

Georg Jensen Daisy halskæde med vedhæng

Den uroligt populære Georg Jensen Daisy halskæde med vedhæng som forestiller en maguerit blomst. Designet er i en tidsløs stil, og er et smykke som kan bæres hele livet igennem. Smykket kommer i en flot gaveæske fra Georg Jensen.

Fra: 1.100,00 DKK

Anello Pearl halskæde i 18 karat guld m. ferskvandsperle

Anello Pearl halskæden er en eksklusiv og utrolig smuk halskæde i 18 karat guld og med en ferskvandsperle. Se mere info om halskæden via linket. Du er altid sikret en sikker levering når du køber smykker online fra denne forhandler.

Fra: 10.000,00 DKK

Georg Jensen Moonlight Grapes sterling sølv ørestikker

Disse moderne og elegante Moonlight Grapes ørestikker fra Georg Jensen er fremstillet i sterling sølv, og måler 7,6 mm. De bliver leveret i en flot gaveæske, klar til at give til en heldig modtager.

Fra: 995,00 DKK

Anello Pearl armbånd i 18 kt. guld m. 1 række ferskvandsperler

Anello Pearl armbåndet er et luksuriøst armbånd i 18 karat guld og med ferskvandsperler. Det eksklusive armbånder har 8 store og 2 små ferskvandsperler – den ultimative gave til hende der elsker smykker med perler. Dulong sikrer dig en sikker levering når du køber dit smykke online.

Fra: 10.900,00 DKK

Anello armring med 8 brillanter

Anello armringen er en unik armring i guld med 8 brillianter. Ringen er designet så den er har formidabel pasform, og sidder smukt på håndleddet. Et smykke som er både råd og glamurøst. Se mere info via linket – fås også i sølv til en lavere pris. Dulong lover en sikker levering når du køber det online.

Fra: 31.900,00 DKK

Halskæde Rimini Due 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner

Rimini Due halskæden fra Sif Jacobs er en halskæde i sterlingsølv forgyldt med 18 karat guld. Derfor har den 2 hvide blanpoleret og facetslebne zirkoner. En halskæde enhver kvinde vil elske at modtage i gave!

Fra: 749,00 DKK

Hamret Drops halskæde 18 karat guldbelagt

Dette enkle og feminine smykke har banket coins rundt om, som står som dråber rundt om halsen. Halskæden er guldbelagt og måler 40 + 5 cm. Dertil tåler både vand, sved og parfume.

Fra: 249,00 DKK

Hearts of Georg Jensen sølvhalskæde

Denne elegante og smykke halskæde er fra Georg Jensen serien Hearts og Georg Jensen. Den er lavet i sterling sølv, og bærer tydeligt præg af det eksklusive Georg Jensen design. Halskæden kommer i en flot gaveæske, klar til at give i gave.

Fra: 1.300,00 DKK

Maanesten Dreamcatcher Joy halskæde i forgyldt sølv

Dreamcather Joy halskæden fra Maanesten er i forgyldt sølv, og har et både mystisk og stilfuldt design. Halskæden er lavet med spirituelle amuletter og de smukke rosakvartz-sten. Du kan også få et par matchende øreringe.

Fra: 650,00 DKK

Maanesten øreringe – Mia creol i forgyldt sølv

Mia creolerne fra Maanesten i forgyldt sølv, bølger ned af øret og er i et design inspireret af naturen. Et super lækkert sæt øreringe som de fleste kvinder vil elske at eje.

Fra: 700,00 DKK

Maanesten Tenti sølv ring med små sten

Den unikke Tenti ring fra Maanesten er lavet i sølv og et snoet design. Den har 3 farvede sten som står flot i kontrast til sølvet – alt i alt en super lækker ring til hende.

Fra: 360,00 DKK

Maanesten Viva ring i sølv

Maanesten Viva ringen i sølv slanger sig flot hen over fingeren. Det bølget design er inspireret af sandet på havets bund. En fantastisk ring til en fantastisk pris.

Fra: 450,00 DKK

Øreringe Ferrara Piccolo forgyldt m. 18 kt. og m. hvide zirkoner

Disse smykke Ferrara Piccolo øreringe fra Sif Jacobs har et flot twist og er forgyldt med 18 karat guld. Dertil også adskillige hvide zirkoner. Fantastiske øreringe til kvinder i alle aldre.

Fra: 999,00 DKK

Øreringe Ferrara Piccolo Pianura

Ferrara Piccolo Pianura øreringe er lavet i rhodineret sterlingsølv 925. De måler i længden 15,6 mm og bredden 2,5 mm. Et par super elegante og lækre øreringe fra Sif Jacobs.

Fra: 629,00 DKK

Øreringe forgyldt med 18 karat guld med ferskvandsperle

Disse smukke french hook øreringe er fremstillet i sterlingsølv og forgyldt med 18 karat guild. Dertil er de med ferskvandsperle og hvide zirkoner.

Fra: 649,00 DKK

Pandora Essence armbånd

Pandora armbånd har i mange år været utroligt populære. Der kan tilføjes forskellige charms med alverdens skønne temaer, alt fra hjerter til Harry Potter. Giv hende et Pandora armbånd i gave, i giv hende næste gang en charm eller to, så hun kan personliggøre det lige netop til hende.

Fra: 399,00 DKK

Pernille Corydon Daylight øreringe i forgyldt sølv

De populære Pernille Corydon Daylight øreringe fås her i forgyldt sølv. Hele Daylight serien fra Pernille Corydon er utroligt populære, og ørerigene her er bestemt ikke en undtagelse.

Fra: 400,00 DKK

Pernille Corydon Small Daylight halskæde i sølv

Pernille Corydon Small Daylight halskæde i sølv er en lille halskæde fra den elskede Daylight kollektion. Vedhænget er 12 mm bredt og halskæden er en justerbar halskæde med en længde på 40-46 cm.

Fra: 450,00 DKK

Pernille Corydon Small Daylight ring i sølv

En smuk sølv ring fra Pernille Corydon fra den populære Daylight kollektion. Dette er den lille ring, den findes også i en større model.

Fra: 400,00 DKK

Stine A Petit Dangling La Nature ørering i forgyldt sølv med zirkoner

Denne smukke Petit Dangling La Nature ørering fra Stine A, fås her i forgyldt (18 karat) sterling sølv med zirkoner. Øreringen er 2,5 cm lang, og kan både bæres i et enkelt øre eller som par i begge to.

Fra: 320,00 DKK

Stine A Petit Dots Pendant halskæde i forgyldt sølv

Denne fantastiske halskæde fra Stina A glimter når den fanger lys, da den består af en masse små flade spots. Halskæden er lavet i forgyldt sølv, og kan få et hvert outfit til at stråle ekstra smukt.

Fra: 820,00 DKK

Sun Kiss armbånd 18 karat guldbelagt

Sun Kiss armbåndet er en romantisk armbånd, der er designet til at fange solens stråler. Det er belagt med 18 karat guld og fås i 2 størrelser.

Fra: 199,00 DKK

Sun Kiss Choker 18 karat guldbelagt

Sun Kiss Choker halskæden er belagt med 18 karat guld, og har i hvert led en lille gravering. Det gør at halskæden glimter flot i solskin og lys. Et skønt smykke til en super god pris.

Fra: 249,00 DKK

Sun Kiss firkantet halskæde – lille 18 karat guldbelagt

Denne lille fine halskæde med firkantet vedhæng, er designet så den fanger solens stråler og funkler. Halskæden er belagt med 18 karat guld og kan holde til både vand, sved og parfume.

Fra: 249,00 DKK

Sun Kiss Oval Ring 18 karat guldbelagt

Denne enkle og fine Sin Kiss ring fra Camilla Krøyer er belagt med 18 karat guld. Dertil er den graveret så den fanger solens stråler og skinner flot igennem.

Fra: 199,00 DKK

Twisted Hoops 18 karat guldbelagt

Twisted Hoops øreringene er belagt med 18 karat guld og 18 mm i diameter. Et par bemærkelsesværdige øreringe hvor du får rigtig meget smykke for pengene.

Fra: 249,00 DKK

Wave Ring 18 karat guldbelagt

Denne fine og femininene Wave ring er belagt med 18 karat guld, og kan bruges alene eller stackes med andre fingerringe. Du kan endda kombinere 2 af samme ring.

Fra: 229,00 DKK

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Fra: 200,00 DKK

Hjerte smykker med betydning

Hjertet er et fantastisk symbol, som kan stå for mange ting. Derfor er hjerte smykker ofte givet symbolsk, og med en betydning. Giv det til din partner, familiemedlem eller en god veninde. En gave som enhver vil elske at modtage. Se de mange flotte hjerte smykker der er at vælge i mellem.

Fra: 110,00 DKK

Smykker med poteaftryk

Et smykke med poteaftryk af modtagerens kæledyr, er en personlig gave med betydning, ud over det sædvanlige! På smykket kan du få indgraveret hundens unikke poteaftryk. En oplagt gave til hende som elsker sin hund mere end noget andet. Se de mange spændendne smykker med poteaftryk der er at vælge mellem.

Fra: 549,00 DKK

Hjertehalskæde med indgravering i sølv eller guld

Alle kvinder vil elske at modtage en hjerte halskæde fra en de elsker. Endnu bedre, en personlig hjertehalskæde med navn. En både romantisk og personlig gave til hende. Fås både i sølv og guld.

Fra: 499,00 DKK

Baby-steps halskæde i sterlingsølv

En simpel, stilfuld og personlig halskæde til en stolt mor. Halskæden er i sterlingsølv og viser 2 små babyfødder, og hvor du nedenunder kan få den personliggjort med indgraveret navn af barnet. Perfekt gave til den nybagte mor.

Fra: 499,00 DKK

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.

Fra: 499,00 DKK

ORLO ure til hende

Vil du give et flot og elegant ur til hende i gave, så bør du overveje et af de skønne ORLO ure. ORLO et et dansk firma, som fører en række stilfulde armbåmndsure til både mænd og kvinder. Se her det flotte udvalg til kvinder.

Fra: 1.195,00 DKK

Dameure til hende

Giv et flot damur i gave til hende. Se de mest populære dameure lige nu, og vælg mellem kendte brands som Daniel Wellington, Skagen, Christina Ure og mange flere. Se udvalget og find det helt perfekte ur til hende.

Fra: 299,00 DKK

Abelstedt A Øreringe Med Ferskvandsperle​

Abelstedt A øreringene med ferskvandsperle, er en perleørering fremstillet i sterlingsølv og guldbelagt med 18 karat guld. Et par super lækre øreringe, som en hver kvinde uden tvivl drømmer om at modtage i gave. Perfekt som både fødslesdagsgave og årsdagsgave til hende. Egner sig generelt til alle store lejligheder hvor konen eller kæresten skal have en gave.

Fra: 2.889,15 DKK

Abelstedt Øreringe – Oxford Klassiske Creoler​

Oxford klassiske creoler fra Abelstedt. Øreringene er kvalitetsfremstillet i sterlingsølv, med 18 karat guldbelægning. De er lavet i et elegant og stilfuldt dansk design og holder en livstid. De populære øreringe passer perfekt som både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Fra: 764,15 DKK

Abelstedt Øreringe – Oxford Pear Halo​

Disse flotte øreringe fra Abelstedt, hedder Oxford Pear Halo, og er fremstillet i sterlingsølv med facetterede krystaller. De er pæreformet, og i et stilfuldt dansk design som holder en livstid. De populære øreringe er nogle af Abelstedts bedst sælgende øreringe. En perfekt gaveide til hende som sætter pris på smukke smykker.

Fra: 806,65 DKK

Blomdahl Titanium Ørestikker – Petite Square​

Blomdahl Gt Petite Square ørestikkerne er fremstillet i titanium med swarovski krystaller. De moderne øreringe er både smukke og utroligt populære. En genial gaveide til den moderne kvinde. Egner sig perfekt som både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Fra: 379,00 DKK

ByBiehl Halskæde Vedhæng i Guld eller Sterling Sølv​

Vælg mellem et af de mange fantastisk smukke og unikke halskæde vedhæng fra ByBiehl. Der er nøgler med forskellige motiver som hjerte, måne og pote. Dertil palmer, kort over verden og Danmark, og mange andre smukke designs at vælge i mellem. Vedhængene fås i guld eller sterling sølv. En perfekt gave til hende som skal forkæles. Oplagt som gave til kæresten eller fra forældre.

Fra: 295,00 DKK

Charm til læderarmbånd

Vil du gerne give hende noget særligt? Så glæd hende med et læderarmbånd med et charm i sølv eller guld med hendes stjernetegn. Vedhænget passer til et Christina Jewelry læderarmbånd og er en flot og meget elegant gave at give hende.

Fra: 399,00 DKK

Christina Jewelry Øreringe​

Trænger hun til at blive forkælet med nogle nye øreringe i gave? Disse ørestikker og øreringe fra Christina jewelry fås i både guld og sølv, og i en masse fantastiske designs. Både med måne, livets træ, hjerter og mange andre. Hvis du leder efter en god gaveide til hende, er disse øreringe det helt perfekte valg. Egner sig både som fødselsdagsgave, julegave og konfirmationsgave til hende.

Fra: 199,00 DKK

Flora Blomster Guld Øreringe​

Hvis du vil give en virkelig god gave til hende, så er disse flora blomster guld ørering fra Abelstedt et oplagt valg. Øreringene er af sterlingsølv, belagt med 18 karat guld. De kan bæres på 2 måder, med eller uden stilk. De smukke øreringe er af dansk design, og holder en livstid. De bliver uden tvivl en favorit i studentens smykkeskrin. Kommer med 2 års garanti.

Fra: 949,50 DKK

Georg Jensen Sølv Øreringe – Offspring​

Flotte sølv øreringe fra det klassiske mærke Georg Jensen. De elegante øreringe måler 6 mm x 27,5 mm og er fremstillet i sterling sølv. Georg Jensen har gennem tiden fremstillet mange populære øreringe til kvinder, og disse offspring sølv øreringe er ingen undtagelse.

Fra: 2.100,00 DKK

Halskæde med stjernetegn

På jagt efter personlige gaver til veninden? Vis hvor glad du er for hende, og hvor meget hun betyder for dig med en sød guld- eller sølvbelagt halskæde med hendes stjernetegn. Den bliver fint pakket ind i en smykkeæske og er en perfekt venindegave, fødselsdagsgave eller julegave.

Fra: 450,00 DKK

Hjerte Armbånd i Sterlingsølv fra Abelstedt​

Smukt hjertearmbåd i sterlingsølv (925) og dansk design.  Armbåndet måler 16.5 + 2 cm og passer alle håndled.  Armbåndet holder hele livet og kommer med 2 års garanti. Perfekt gaveide til hende som trænger til at blive forkælet.

Fra: 1.049,00 DKK

Hjerteøreringe fra Abelstedt​

Disse hjerteøreringe fra Abelstedt vil gå rent hjem som gave til din kæreste, kone eller veninde. Øreringene er af høj kvalitet. De er fremstillet af sterlingsølv (925), belagt med 18 karat guld og har facetterede krystaller. De er af dansk design og holder en livstid. Den perfekte gaveide til hende.

Fra: 424,15 DKK

Izabel Camille Everyday ørestikker

Disse flotte og elegante ørestikker fra Izabel Camille, er fremstillet af blank sterlingsølv og måler 10×18 mm. De populære øreringe er en super fin gave til både mor, søster eller kæresten.

Fra: 425,00 DKK

Julie Sandlau Ørestikker i Forgyldt Sølv – Boa Twisted​

Boa Twisted ørestikkerne fra Julie Sandlau er i forgyldt sølv, og forestiller en boa slange. De populære øreringe er med zirkonia-sten og måler 11,4 x 7 mm. Hvis du leder efter gode gaveideer til kæresten eller konen, er de smukke øreringe her et fremragende valg. Kommer i en flot gaveæske.

Fra: 1.150,00 DKK

Loving Hjerte Halskæde og Øreringe Smykkesæt​

Dette fantastiske loving hjerte smykkesæt fra Abelstedt, er fremstiller i sterlingsølv og belagt med 18 karat guld. Dertil har de facetterede krystaller. Smykkesættet består af én halskæde og et sæt øreringe. De er af dansk design og holder en livstid.

Fra: 1.249,50 DKK

Ole Lynggaard Leaves Creol Sølv Øreringe​

Leaves creol øreringe i sølv fra Ole Lynggaard, her i den lille udgave. De populære øreringe er formet som et blad der runder. Øreringene er fantastisk smukke, og er den perfekte gaveide til konen eller kæresten. Er både oplagt som fødselsdagsgave, julegave, eller til en romantisk anledning som valentinsdag.

Fra: 1.900,00 DKK

Ørestikker med stjernetegn

Nogle søde og flotte ørestikker kan gøre enhver kvinde glad. Ved du endda, hvad hendes stjernetegn er, kan du tilmed gøre gaven personlig. Er du derfor på jagt efter en eller flere personlige gaver til hende til fødselsdag eller jul, kan du være sikker på at få et smil med en gave som denne.

Fra: 195,00 DKK

Pandora vedhæng med stjernetegn

Har hun et Pandora armbånd eller halskæde? Så giv hende et charm med hendes stjernetegn, da det både er en flot og en god personlig gave til hende. Vedhængene er af Sterling sølv og er perfekt til hende, som elsker at gå med smykker.

Fra: 299,00 DKK

Pernille Corydon Øreringe – Saga, Guld​

Pernille Corydon øreringe i forgyldt sterling sølv med banket overflade. De moderne øreringe er kaldet Saga og har en diameter på 24 mm. Pernille Corydons smykker er lige nu super populære. De moderne øreringe egner sig perfekt som gaveide til kæresten, konen eller veninden. En hver kvinde vil uden tvivl elske at modtage dem i gave.

Fra: 550,00 DKK

Personlig Halskæde Med Navne og Hjerte i Sølv​

Overrask din eneste ene med en personlig halskæde med jeres navne og et hjerte indgraveret. Halskæden er en Scrouples Wearlove halskæde med Wearlove-tag. Både vedhænget og halskæden er fremstillet i sterlingsølv. Hvis du vil give din kæreste en sød og personlig gave, er denne halskæde den perfekte gaveide. Kommer i en flot gaveæske.

Fra: 395,00 DKK

Pilgrim Guldbelagte Øreringe – Mabelle​

De guldbelagte Mabelle øreringe fra Pilgrim har et klassisk look, med et moderne twist. Et par flotte øreringe i et tidsløst design som aldrig går af mode. Samtidig passer de til et hvert outfit. Hvis du leder efter gode gaveideer til veninden eller kæresten, er de populære øreringe et super godt valg.

Fra: 149,00 DKK

Sif Jakobs 18 kt. Forgyldte Øreringe​

Vulcanello Grande øreringene fra Sif Jakobs er fremstillet i sterling sækv, og forgyldt med 18 kt. guld med hvide zirkoner. De populære øreringe er en favorit hos Sif Jakobs, og en af deres bedst sælgende øreringe. Et par super lækre ørering en hver kvinde vil blive blød i knæene over at modtage i gave.

Fra: 1.399,00 DKK

Smukke kærligheds smykker

Smykker som gave er altid et hit. Her kan du få de smukkeste halskæder, charms og ørestikker med hjerter, som symboliserer din kærlighed til hende. Der er både sølv- og guldsmykker i mange størrelser og former.

Fra: 295,00 DKK

Smukke Læder Armbånd​

Giv hende et af disse smukke læder armånd i gave. Armbåndende fås i flere forskellige farver, i læder og reptil læder. Låsen er af rustfrit stål. En perfekt gaveide til fødselsdagsgave til hende.

Fra: 199,00 DKK

Smykke med gravering

Et smykke skal være personligt, men du kan gøre det endnu mere personligt med en gravering såsom navn, dit og kærestens navn, et citat eller måske en vigtig mærkedag for jer begge to. Det kan minde din partner om det vigtige i livet og du bestemmer selv, hvad der skal indgraveres. En veltænkt personlig gave er en af de bedste gaver.

Fra: 79,00 DKK

Smykke med stjernetegn ​

Et smykke er altid en personlig gave at give, men med et stjernetegnssmykke bliver det endnu mere personligt. Selvom hun måske har mange smykker i forvejen, vil dette med garanti bringe glæde, fordi det viser, at du kender hende godt eller har sat dig ind i, hvad hun godt kan lide.

Fra: 199,00 DKK