Smykker til kvinder 2021 - Populære smykker til hende

Smykker til kvinder 2024 – 50 populære smykker til hende

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på udkig efter en god gave til søster, din mor eller måske veninde? Smykker til kvinder er og bliver et rigtig godt valg, når det kommer til gaver til kvinder. Hvad enten det drejer sig om en fødeselsdagsgave, julegave til hende, eller for at forkæle hende ”bare fordi”.

Smykker til kvinder er der mange af. Så hvor skal du lige starte? Og hvad skal du vælge? Vi har forsøgt at gøre det nemmere og mere overskueligt at finde et smykke til hende, ved at lave en liste over de mest populære smykker til kvinder 2024 . Her har vi inkluderet alt lige fra Georg Jensen smykker, til Månesten smykker – så er der noget for enhver smag.

Smykker der den perfekte gave til kæresten eller konen. Vi håber, du finder den helt rette smykkegave til hende du holder af!

Årets top smykker til kvinder 2024

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Stilfulde dameure

Elegante dameure, der kombinerer funktionalitet med mode. En sofistikeret gave til den stilbevidste kvinde. Se det flotte udvalg af kvalitetsure fra kendte mærker til spotpriser.

100 Dates Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle giver jeg hele 100 ideer til sjove, romantiske og spændende dates du kan tage på med din partner. Efterhånden som i prøver de romantiske aktiviteter, vil i få skrabet hele plakaten med alle 100 felter. Den både anderledes og super romantisk gave som i begge uden tvivl vil nyde rigtig godt af i lang tid.

Krystal smykker

Eksklusive og håndlavede smykker, der kombinerer skønhed og energi. Ideel til den modebevidste og spirituelle. Vælg mellem alt fra chakra smykker til spirituelle smykker.

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Fødselsår ring 1997-2011

Disse fødselsår ringe er utroligt populære blandt unge mennesker, og vi kan godt se hvorfor! De smukke ringe er nemlig ikke kun smykke og trendy, men er også en ring som modtageren kan have resten af livet. De fås i både gulv og sølv farve, fra fødselsår 1997 til 2011. Årets gavehit til unge!

Smykker by Stine Winther

Smykker by Stine Winther tilbyder er smukt udvalg af must-have smykker som er både klassiske og minimalistiske, samtidig med at de er trendy og skaber blikfang. Samtidig fås de til en fantastisk pris. Se det imponerende udvalg.

Nordahl Andersen Dagmarkors vedhæng forgyldt inkl. kæde

Bær et stykke historie med dette forgyldte Dagmarkors. Dette kors kombinerer dyb symbolik med udsøgt håndværk, en meningsfuld gave, der vil blive værdsat i generationer.
Inkl. gratis gravering

Mama halskæde 18K guldbelagt

Kender du en mama som skal forkæles lidt? Så giv hende denne 18K guldbelagte mama halskæde. Det kan være som Mors Dags gave, gave til den nybagte mor, eller blot en gave til din mor, for at vise hende, hvor meget du holder af hende.

18K guldbelagte fingerringe fra Josephine Nord

Her finder du et imponerende udvalg af smukke 18K guldbelagte fingerringe fra Josephine Nord. De moderne fingerringe fås samtidig til rigtig gode priser. Der er mulighed for at sammensætte flere af ringene, for at skabe dit eget unikke look.

18K guldbelagte øreringe fra Josephine Nord

Hos Josephine Nord finder du et stort udvalg af moderne 18K guldbelagte øreringe i unikke designs. Samtidig fås det til en super fordelagtig pris, du ikke finder mange andre steder. Se det imponerende udvalg af øreringe via linket.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Smykkeskrin med Evighedsrose: Romantisk Opbevaring

Dette smykkeskrin med evighedsrose er den perfekte romantiske gave. Det er ikke kun et smukt sted at opbevare smykker, men også et symbol på evig kærlighed. En unik og betænksom gave til din elskede.

Smykke perlesmykker

Sorelle Jewellery har et skønt udvalg af fantastiske perlesmykker til kvinder og mænd. Se her deres bedst sælgende. Vælg mellem halskæder, øreringe, armbånd m.m. En fantastisk gave som kan gives til enhver anledning.

Daniel Wellington ur gavesæt til kvinder

Hvis du virkelig vil forkæle konen eller kæresten, så bør du overveje et af disse fantastiske Daniel Wellington ur gavesæt til kvinder. Vælg mellem adskillige flotte ure, kombineret med armbånd, halskæde eller øreringe. De kan naturligvis også købes hver for sig. Se hele udvalget via linket.

IX smykker til kvinder

Se IX Studios ikoniske smykker til kvinder. Smykkerne er håndlavede og i et stilet design, som passer perfekt til den moderne kvinde. Vælg mellem halskæder, øreringe, ringe og armbånd.
Få 10% rabat på første køb

Personlig sølvhalskæde med navneplade

Der er kun en ting som kvinder elsker mere end smykker, og det er personlige smykker! Giv en smuk sølvhalskæde med modtagerens navn, en dato, eller lille hilsen - det er op til dig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Livets Træ halskæde i forgyldt sølv

Livets Træ halskæde fra Smykkekæden i forgyldt sølv. Halskæden har billede af livets træ i en rund ramme, og leveres i en fin gaveæske. Et fantastisk symbolsk smykke som kan bæres af stort set alle kvinder.

Ava guld øreringe

Ava guld øreringene er et par smukke spiral øreringe, som er lavet i sterling sølv, og forgyldt med 18 karat guld. Øreringene måler 7,5 cm og egner sig helt perfekt til en festlig anledning med et smart og fint outfit.

Blomdahl ørestikker i titanium

Ørestikker i titanium fra populære Blomdahl. De simple hjerte øreringe er yderst populære, og måler 5 mm. De kommer i en fin lille gaveæske, så de nemt kan gives som gave.

Christina Jewelry Roskilde charm i forgyldt sølv på sølvarmbånd

Et smukt sølvarmbånd med Roskilde charm i forgyldt sølv, fra Christina Jewelry. Den forgyldte charm har billede af Roskilde Domkirke med de 2 tårne. Der er mulighed for at tilføje flere charms til armbåndet.

Maanesten øreringe - Mia creol i forgyldt sølv

Mia creolerne fra Maanesten i forgyldt sølv, bølger ned af øret og er i et design inspireret af naturen. Et super lækkert sæt øreringe som de fleste kvinder vil elske at eje.

Maanesten Viva ring i sølv

Maanesten Viva ringen i sølv slanger sig flot hen over fingeren. Det bølget design er inspireret af sandet på havets bund. En fantastisk ring til en fantastisk pris.

Pernille Corydon Daylight øreringe i forgyldt sølv

De populære Pernille Corydon Daylight øreringe fås her i forgyldt sølv. Hele Daylight serien fra Pernille Corydon er utroligt populære, og ørerigene her er bestemt ikke en undtagelse.

Pernille Corydon Gaia ørehængere i sølv

Gaia ørehængerne fra Pernille Corydon er særdeles charmerende. De organiske øreringe er fremstillet i sterling sølv, og giver et både flot og unikt look.

Pernille Corydon Small Daylight halskæde i sølv

Pernille Corydon Small Daylight halskæde i sølv er en lille halskæde fra den elskede Daylight kollektion. Vedhænget er 12 mm bredt og halskæden er en justerbar halskæde med en længde på 40-46 cm.

Hjerte smykker med betydning

Hjertet er et fantastisk symbol, som kan stå for mange ting. Derfor er hjerte smykker ofte givet symbolsk, og med en betydning. Giv det til din partner, familiemedlem eller en god veninde. En gave som enhver vil elske at modtage. Se de mange flotte hjerte smykker der er at vælge i mellem.

Smykker med poteaftryk

Et smykke med poteaftryk af modtagerens kæledyr, er en personlig gave med betydning, ud over det sædvanlige! På smykket kan du få indgraveret hundens unikke poteaftryk. En oplagt gave til hende som elsker sin hund mere end noget andet. Se de mange spændendne smykker med poteaftryk der er at vælge mellem.

Dameure til hende

Giv et flot damur i gave til hende. Se de mest populære dameure lige nu, og vælg mellem kendte brands som Daniel Wellington, Skagen, Christina Ure og mange flere. Se udvalget og find det helt perfekte ur til hende.

Charm til læderarmbånd

Vil du gerne give hende noget særligt? Så glæd hende med et læderarmbånd med et charm i sølv eller guld med hendes stjernetegn. Vedhænget passer til et Christina Jewelry læderarmbånd og er en flot og meget elegant gave at give hende.

Christina Jewelry Øreringe​

Trænger hun til at blive forkælet med nogle nye øreringe i gave? Disse ørestikker og øreringe fra Christina jewelry fås i både guld og sølv, og i en masse fantastiske designs. Både med måne, livets træ, hjerter og mange andre. Hvis du leder efter en god gaveide til hende, er disse øreringe det helt perfekte valg. Egner sig både som fødselsdagsgave, julegave og konfirmationsgave til hende.

Flotte smykkeskrin

De fleste kvinder elsker smykker, både halskæder, øreringe og armbånd. Smukke smykker kræver selvfølgelig også et smukt smykkeskrin at opbevare dem i. Vælg mellem smykkeskrin, store som små, i mange forskellige farver og designs. En super god gave til hende som elsker smykker, og trænger til at godt sted at opbevare dem.

Georg Jensen Sølv Øreringe - Offspring​

Flotte sølv øreringe fra det klassiske mærke Georg Jensen. De elegante øreringe måler 6 mm x 27,5 mm og er fremstillet i sterling sølv. Georg Jensen har gennem tiden fremstillet mange populære øreringe til kvinder, og disse offspring sølv øreringe er ingen undtagelse.

Halskæde med stjernetegn

På jagt efter personlige gaver til veninden? Vis hvor glad du er for hende, og hvor meget hun betyder for dig med en sød guld- eller sølvbelagt halskæde med hendes stjernetegn. Den bliver fint pakket ind i en smykkeæske og er en perfekt venindegave, fødselsdagsgave eller julegave.

Vedhæng med billede eller navn

Leder du efter personlige gaver med navn eller billeder til kæresten, veninden eller måske din mor, kan du glæde hende med et personligt vedhæng med et billede af jer to eller en sød gravering. Køb den sammen med en kæde, der passer til og giv hende en flot og rigtig sød gave, som hun kan bruge med det samme.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Ørestikker med stjernetegn

Nogle søde og flotte ørestikker kan gøre enhver kvinde glad. Ved du endda, hvad hendes stjernetegn er, kan du tilmed gøre gaven personlig. Er du derfor på jagt efter en eller flere personlige gaver til hende til fødselsdag eller jul, kan du være sikker på at få et smil med en gave som denne.

Pandora vedhæng med stjernetegn

Har hun et Pandora armbånd eller halskæde? Så giv hende et charm med hendes stjernetegn, da det både er en flot og en god personlig gave til hende. Vedhængene er af Sterling sølv og er perfekt til hende, som elsker at gå med smykker.

Pernille Corydon Øreringe - Saga, Guld​

Pernille Corydon øreringe i forgyldt sterling sølv med banket overflade. De moderne øreringe er kaldet Saga og har en diameter på 24 mm. Pernille Corydons smykker er lige nu super populære. De moderne øreringe egner sig perfekt som gaveide til kæresten, konen eller veninden. En hver kvinde vil uden tvivl elske at modtage dem i gave.

Vedhæng med bogstaver ​

Smykker er altid et hit som gave til kvinder. Med en halskæde med et eller flere vedhæng med bogstaver kan du gøre smykket og gaven til hende endnu mere personlig og til noget helt særligt. Du kan lave alt lige fra en personlig gave med navn til bare at nøjes med forbogstavet på hendes eller måske jeres begges navne.

Smukke kærligheds smykker

Smykker som gave er altid et hit. Her kan du få de smukkeste halskæder, charms og ørestikker med hjerter, som symboliserer din kærlighed til hende. Der er både sølv- og guldsmykker i mange størrelser og former.

Smykke med stjernetegn ​

Et smykke er altid en personlig gave at give, men med et stjernetegnssmykke bliver det endnu mere personligt. Selvom hun måske har mange smykker i forvejen, vil dette med garanti bringe glæde, fordi det viser, at du kender hende godt eller har sat dig ind i, hvad hun godt kan lide.

Smykker med navn

Et smykke med navn er en både klassisk, sikker og meget personlig gave, som du kan give til hende, der godt kan lide at gå med smykker, som alle andre ikke nødvendigvis har. Smykkerne her er meget elegante og fås i 8 kt. guld og sterlingsølv.

Populære smykker til kvinder  2024

Kvinder elsker at få gaver. Men er der noget, kvinder også elsker, så er det at få smykker. De er bare det perfekte accessory, som kan pifte ethvert outfit op. Både til hverdag og til fest. Det er en ren og skær luksus gave til hende, som hun kan have resten af livet.

Har du derfor sat dig for at forkæle en kvinde, som du holder af, er der intet i vejen for at give hende et flot smykke. Der er dog stor forskel på det æstetiske look på smykker til kvinder. Så for at ramme spot on anbefaler vi, at du sætter dig ind i hendes stil.

Er hun meget til farver? Foretrækker hun et minimalistisk udtryk? Eller må det gerne være lidt bastant? Når du har lagt dig fast på hendes stil, er det meget nemmere at give et smykke i gave, som passer til hende, og som hun dermed bliver glad for.

Vi har samlet de mest populære smykker til kvinder i listen ovenfor. Vi håber, du kan finde et eller flere smykker, som passer rigtig godt til hende. Hvad enten om det er et par flotte øreringe, en smuk halskæde eller noget helt tredje.

 

Smykker til kvinder online – hvordan finder man den rette størrelse?

Smykker er fantastiske gaver til konen såvel som hvilken som helst anden kvinde. Men skal de sidde lige i skabet, kræver det også, at der er valgt den rette størrelse. Dette gælder især for fingerringe og armbånd, som kan være lidt ekstra tricky at finde den rette størrelse på.

Ønsker du at give en fingerring, der passer i størrelsen, kan du med fordel se, om ikke du på den ene eller anden måde kan få listet størrelsen ud af hende, der er så heldig at skulle forkæles med en ring. For det er bare lidt sjovere at give en ring, der passer med det samme frem for en, der først lige skal tilpasses i størrelsen. Ellers er der altid rige muligheder for, at få den byttet online eller gjort mindre eller større hos en guldsmed.

Hvad angår øvrige smykker såsom armbånd, kan det være en god ide at købe et, som kan justeres i størrelsen. Det gør det noget nemmere at finde et flot armbånd til hende, som du kan være sikker på, passer til håndleddet uden det nødvendigvis skal ind og justeres eller byttes.

Ellers er det meget nemt og ligetil i forhold til både halskæder og øreringe til kvinder, da det blot er at lægge mærke til, hvilken stil hun rigtig godt kan lide – og om hun er til korte eller lange halskæder.

Du kan altid spørge en guldsmed til råds online, hvis du finder et smykke på vores liste, som er lige i hendes ånd.

 

Smykker til kvinder – hvilke smykker passer godt sammen?

Vil du gerne forkæle hende med mere end bare et enkelt smykke? Det kan vi sådan set godt forstå, da smykkesæt altid er fantastisk at give.

Smykker i samme ædelmetal er altid et godt udgangspunkt. Gå derfor gerne efter enten sølvsmykker til kvinder eller guldsmykker til kvinder. Når du har besluttet dig for, hvilken type af ædelmetal du gerne vil give smykker i, kan du dernæst beslutte dig for, hvilket brand der er det mest appellerende.

Af populære smykke mærker kan vi blandt andet nævne:

De bedste smykker til damer er nemlig dem, som passer rigtig godt til hende og den hun er. Mange smykkebrands laver kollektioner ud fra en bestemt fortælling eller branding. Dermed kan du vælge smykker alt efter, om hun er en klassisk kvinde, en sprælsk og farverig kvinde eller en, som karakteriserer sig ved skæve former og en lidt anderledes tilgang til tingene. Et smykke er derfor på ingen måder bare et smykke.

 

Flotte smykker til kvinder 2024 – hvad er moderne?

Smykker med et typisk skandinavisk touch er meget moderne i øjeblikket. Det behøver ikke udelukkende være smykker med enkle linjer eller simple detaljer. Det kan også være smykker, der springer ud af skandinaviske traditioner, men som har fået tilføjet mere eksotiske træk eller linjer.

Kvinder er i dag meget bevidste om, hvilken type af smykker, de går med. Det er ikke længere en klassisk broche som alle andre eller et par simple perleøreringe. Det er smykker, der passer perfekt til fortællingen om, hvem de selv er eller gerne vil være.

Det kan selvfølgelig være en svær disciplin – men vi håber, at vi med vores liste med moderne smykker til kvinder gør det noget nemmere for dig at finde netop dét armbånd eller dén halskæde, som passer helt perfekt til hende.

 

Smykker til unge kvinder – hvad giver man typisk i smykkegave?

Smykker til unge kvinder er relativt nemme at finde, da der er et stort marked for det. Unge kvinder kan typisk lide udtryksfulde smykker med flotte detaljer såsom fjer, kæder, perler, sten med mere. Det skal dog være simpelt og ikke ekstravagant.

Derudover er det også meget populært med såkaldte statement smykker eller smykker med tekst eller figurer, som er med til at bidrage til fortællingen om, hvem de er. Selvom det kan lyde som om, at unge kvinder er meget kræsne eller bevidste om deres smykker, er de i virkeligheden meget nemme at finde smykker til, da der er en bred variation af denne type af smykker. Et helskæde med navn eller forbogstav, er f.eks. oplagt som en veninde gave til din bedste veninde.

Tag gerne et kig på vores liste og se, om ikke der er et smykke til hende, som passer helt perfekt.

 

Hvad koster smykker til kvinder?

Smykker til kvinder kan fås i alle prisklasser. Det vil sige helt ned til under 100 kroner per smykke til flere tusinde kroner for et smykkesæt. Prisen er afhængig af kvaliteten. Køber du derfor et smykke til ganske få hundrede kroner, vil kvaliteten af materialerne naturligvis ikke være den samme som ved smykker til et par tusinde kroner.

Pilgrim er et af de mere prisvenlige brands, når det kommer til smykker til kvinder. De laver mange flotte smykker, som langt de fleste kan være med på prismæssigt. Men, er du mere til smykker, som har en høj kvalitet, kan vi i stedet anbefale dig at se på smykkegaver fra:

  • Månesten
  • Enamel Copenhagen
  • Mads Z
  • Ro Copenhagen

Dette er blot eksempler på smykke mærker, der formår at lave elegante smykker til kvinder med et moderne og skandinavisk udtryk. Alle er det danske brands, som forstår sig på høj kvalitet, og hvad det vil sige at lave smykker til kvinder i 2021.

Det gode ved at give smykker i en højere prisklasse er, at du kan regne med, at de har en lang levetid – faktisk så lang, at smykket kan gives videre til næste generation. Det kan vi godt lide, da smykker dermed får en historie at fortælle.

Uanset hvad du har mulighed for rent økonomisk, kan du uden tvivl give hende du elsker eller holder ekstra meget af en rigtig flot smykkegave. Beløbet er heller ikke det vigtige – så længe smykket blot falder i god jord og passer sammen den stil, som hun godt kan lide, er det, hvad der betyder noget.

 

Få masser af inspiration til smykker til kvinder 2024 hos os

Halskæder til kvinder, ringe til kvinder, armbånd til kvinder. Og meget mere kan du finde inspiration til her på siden. Der er både billige smykker til kvinder samt de lidt dyrere af slagsen, hvorfor der er noget til enhver smag og ethvert budget.

Vi håber, at vores liste over ideer og forslag til smykker til kvinder 2024 hjælper dig rigtig godt på vej med at finde den helt rette smykkegave. Vi har gjort vores ypperste og tilføjer løbende nye smykker, så du altid kan vende tilbage til listen, når du er på jagt efter et smykke til hende til fødselsdag, jul eller en hvilken som helst anden særlig begivenhed.

Falder du over et smykke til hende her på siden, som du bare må give til hende, kan du nemt og hurtigt klikke dig videre fra det enkelte smykke. Vi har nemlig også fundet frem til de bedste og mest loyale forhandlere i Danmark. Dermed kan du shoppe stille og roligt hjemme fra sofaen eller samle en masse gode ideer til, hvad du kan give hende af smykker.

Vi håber, du finder, hvad du søger. Vi vil i hvert fald gerne ønske dig al held og lykke med smykkejagten!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om smykker til kvinder

Nogle af de mest populære smykker til kvinder 2024 , er smykker fra Georg Jensen, Månesten, Pandora, Stine A og Pilgrim. Dertil er både guldsmykker og smykker med perler særligt populære i år. I guiden her finder du et bredt udvalg af de nævnte smykker, samt mange andre populære smykker 2024 .

Du kan købe smykker ved både fysiske guldsmede og online. I guiden her har vi fundet en række troværdige smykkeforhandlere, hvor du trygt kan købe smykker online til en fair pris.

Det bedste sted at købe billige smykker til kvinder, er online. Pilgrim er f.eks. et fremragende eksempel på en online smykkeforhandler, som sælger gode og billige smykker til kvinder.

Denne artikel er anmeldt af Sarah Pedersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne