Smykker til kvinder 2021 - Populære smykker til hende

Smykker til kvinder 2022 – 50 populære smykker til hende

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på udkig efter en god gave til søster, din mor eller måske veninde? Smykker til kvinder er og bliver et rigtig godt valg, når det kommer til gaver til kvinder. Hvad enten det drejer sig om en fødeselsdagsgave, julegave til hende, eller for at forkæle hende ”bare fordi”.

Smykker til kvinder er der mange af. Så hvor skal du lige starte? Og hvad skal du vælge? Vi har forsøgt at gøre det nemmere og mere overskueligt at finde et smykke til hende, ved at lave en liste over de mest populære smykker til kvinder 2022. Her har vi inkluderet alt lige fra Georg Jensen smykker, til Månesten smykker – så er der noget for enhver smag.

Smykker der den perfekte gave til kæresten eller konen. Vi håber, du finder den helt rette smykkegave til hende du holder af!

Årets top smykker til kvinder 2022

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Smykke med gravering

Et smykke skal være personligt, men du kan gøre det endnu mere personligt med en gravering såsom navn, dit og kærestens navn, et citat eller måske en vigtig mærkedag for jer begge to. Det kan minde din partner om det vigtige i livet og du bestemmer selv, hvad der skal indgraveres. En veltænkt personlig gave er en af de bedste gaver.

Smykke perlesmykker

Sorelle Jewellery har et skønt udvalg af fantastiske perlesmykker til kvinder og mænd. Se her deres bedst sælgende. Vælg mellem halskæder, øreringe, armbånd m.m. En fantastisk gave som kan gives til enhver anledning.

Daniel Wellington ur gavesæt til kvinder

Hvis du virkelig vil forkæle konen eller kæresten, så bør du overveje et af disse fantastiske Daniel Wellington ur gavesæt til kvinder. Vælg mellem adskillige flotte ure, kombineret med armbånd, halskæde eller øreringe. De kan naturligvis også købes hver for sig. Se hele udvalget via linket.
10% rabatkode: DW10OFF

IX smykker til kvinder

Se IX Studios ikoniske smykker til kvinder. Smykkerne er håndlavede og i et stilet design, som passer perfekt til den moderne kvinde. Vælg mellem halskæder, øreringe, ringe og armbånd.
Få 10% rabat på første køb

Personlig sølvhalskæde med navneplade

Der er kun en ting som kvinder elsker mere end smykker, og det er personlige smykker! Giv en smuk sølvhalskæde med modtagerens navn, en dato, eller lille hilsen - det er op til dig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Smykkeskrin med evighedsrose

Har du planer om give et flot smykke, så skal det naturligvis også komme i en flot gaveæske. Gaveæsken her kan også bruges som et smykkeskrin, og kommer samtidig med en smuk evighedsrose.

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Equestrian V hjerte ring

Ringen her er lavet i sterling sølv med et hjerte som er forgyldt med 18 karat guld. Hjertet sidder flot på et V af facetterede krystaller, som funkler flot i kontrast til guld hjertet. En ring der virkelig viser din kærlighed til hende.

Personligt vedhæng med aftryk i sølv

Få lavet et personligt vedhæng med aftryk i sølv. Det kan være et fodaftryk, et håndaftryk, et aftryk fra et kæledyrs pote, eller en lang række andre ting. Se flere muligheder via linket, hvor du også kan finde det i guld, skulle du være mere til det. Intet mindre end en fantastisk personlig gaveide!

Guld ørestikker fra Smykkekæden

Smukker ørestikker i 8 karat guld med zirkonia sten fra Smykkekæden. Leveres i en smuk æske. Et par øreringe enhver kvinde kan bære og uden tvivl vil elske at modtage i gave.

Livets Træ halskæde i forgyldt sølv

Livets Træ halskæde fra Smykkekæden i forgyldt sølv. Halskæden har billede af livets træ i en rund ramme, og leveres i en fin gaveæske. Et fantastisk symbolsk smykke som kan bæres af stort set alle kvinder.

Ava guld øreringe

Ava guld øreringene er et par smukke spiral øreringe, som er lavet i sterling sølv, og forgyldt med 18 karat guld. Øreringene måler 7,5 cm og egner sig helt perfekt til en festlig anledning med et smart og fint outfit.

Blomdahl ørestikker i titanium

Ørestikker i titanium fra populære Blomdahl. De simple hjerte øreringe er yderst populære, og måler 5 mm. De kommer i en fin lille gaveæske, så de nemt kan gives som gave.

Christina Jewelry Roskilde charm i forgyldt sølv på sølvarmbånd

Et smukt sølvarmbånd med Roskilde charm i forgyldt sølv, fra Christina Jewelry. Den forgyldte charm har billede af Roskilde Domkirke med de 2 tårne. Der er mulighed for at tilføje flere charms til armbåndet.

Equestrian forgyldt ring med sten

Equestrian ringen er fremstillet i sterling sølv og forgyldt med 18 karat tyk guld belægning. Ringen er dertil udstyret med facetterede krystaller. En ring i dansk design som holder hele livet.

Equestrian Lock halskæde

Denne særlige og smykke halskæde med hængelås, er lavet i sterling sølv, og guldbelagt med 18 karat gyld. Dertil er der en række funklende facetterede krystaller. En skønt kvalitetssmykke i dansk design, som modtageren kan have hele livet.

Flad Slange armbånd 18 karat guldbelagt

Det flade slange armbånd er et simpelt men stilfuldt armbånd som er belagt med 18 karat guld. Armbåndet fås i 2 størrelser, og tåler både vand, sved og parfume.

Flad Slangekæde 18 karat guldbelagt

En flad slangekæde belagt med 18 karat guld. Halskæden måler 40cm + 5cm og har en bredde på 4 mm. En simpel halskæde som er både rå og stilfuld på samme tid.