Smykker til kvinder 2021 - Populære smykker til hende

Smykker til kvinder 2022 – 50 populære smykker til hende

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på udkig efter en god gave til søster, din mor eller måske veninde? Smykker til kvinder er og bliver et rigtig godt valg, når det kommer til gaver til kvinder. Hvad enten det drejer sig om en fødeselsdagsgave, julegave til hende, eller for at forkæle hende ”bare fordi”.

Smykker til kvinder er der mange af. Så hvor skal du lige starte? Og hvad skal du vælge? Vi har forsøgt at gøre det nemmere og mere overskueligt at finde et smykke til hende, ved at lave en liste over de mest populære smykker til kvinder 2022. Her har vi inkluderet alt lige fra Georg Jensen smykker, til Månesten smykker – så er der noget for enhver smag.

Smykker der den perfekte gave til kæresten eller konen. Vi håber, du finder den helt rette smykkegave til hende du holder af!

Årets top smykker til kvinder 2022

Daniel Wellington ur gavesæt til kvinder

Hvis du virkelig vil forkæle konen eller kæresten, så bør du overveje et af disse fantastiske Daniel Wellington ur gavesæt til kvinder. Vælg mellem adskillige flotte ure, kombineret med armbånd, halskæde eller øreringe. De kan naturligvis også købes hver for sig. Se hele udvalget via linket.
10% rabatkode: DW10OFF

Smykke med gravering

Et smykke skal være personligt, men du kan gøre det endnu mere personligt med en gravering såsom navn, dit og kærestens navn, et citat eller måske en vigtig mærkedag for jer begge to. Det kan minde din partner om det vigtige i livet og du bestemmer selv, hvad der skal indgraveres. En veltænkt personlig gave er en af de bedste gaver.

Personlig sølvhalskæde med navneplade

Der er kun en ting som kvinder elsker mere end smykker, og det er personlige smykker! Giv en smuk sølvhalskæde med modtagerens navn, en dato, eller lille hilsen - det er op til dig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Smykkeskrin med evighedsrose

Har du planer om give et flot smykke, så skal det naturligvis også komme i en flot gaveæske. Gaveæsken her kan også bruges som et smykkeskrin, og kommer samtidig med en smuk evighedsrose.

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Equestrian V hjerte ring

Ringen her er lavet i sterling sølv med et hjerte som er forgyldt med 18 karat guld. Hjertet sidder flot på et V af facetterede krystaller, som funkler flot i kontrast til guld hjertet. En ring der virkelig viser din kærlighed til hende.

Personligt vedhæng med aftryk i sølv

Få lavet et personligt vedhæng med aftryk i sølv. Det kan være et fodaftryk, et håndaftryk, et aftryk fra et kæledyrs pote, eller en lang række andre ting. Se flere muligheder via linket, hvor du også kan finde det i guld, skulle du være mere til det. Intet mindre end en fantastisk personlig gaveide!

Guld ørestikker fra Smykkekæden

Smukker ørestikker i 8 karat guld med zirkonia sten fra Smykkekæden. Leveres i en smuk æske. Et par øreringe enhver kvinde kan bære og uden tvivl vil elske at modtage i gave.

Livets Træ halskæde i forgyldt sølv

Livets Træ halskæde fra Smykkekæden i forgyldt sølv. Halskæden har billede af livets træ i en rund ramme, og leveres i en fin gaveæske. Et fantastisk symbolsk smykke som kan bæres af stort set alle kvinder.

Ava guld øreringe

Ava guld øreringene er et par smukke spiral øreringe, som er lavet i sterling sølv, og forgyldt med 18 karat guld. Øreringene måler 7,5 cm og egner sig helt perfekt til en festlig anledning med et smart og fint outfit.

Blomdahl ørestikker i titanium

Ørestikker i titanium fra populære Blomdahl. De simple hjerte øreringe er yderst populære, og måler 5 mm. De kommer i en fin lille gaveæske, så de nemt kan gives som gave.

Christina Jewelry Roskilde charm i forgyldt sølv på sølvarmbånd

Et smukt sølvarmbånd med Roskilde charm i forgyldt sølv, fra Christina Jewelry. Den forgyldte charm har billede af Roskilde Domkirke med de 2 tårne. Der er mulighed for at tilføje flere charms til armbåndet.

Equestrian forgyldt ring med sten

Equestrian ringen er fremstillet i sterling sølv og forgyldt med 18 karat tyk guld belægning. Ringen er dertil udstyret med facetterede krystaller. En ring i dansk design som holder hele livet.

Equestrian Lock halskæde

Denne særlige og smykke halskæde med hængelås, er lavet i sterling sølv, og guldbelagt med 18 karat gyld. Dertil er der en række funklende facetterede krystaller. En skønt kvalitetssmykke i dansk design, som modtageren kan have hele livet.

Flad Slange armbånd 18 karat guldbelagt

Det flade slange armbånd er et simpelt men stilfuldt armbånd som er belagt med 18 karat guld. Armbåndet fås i 2 størrelser, og tåler både vand, sved og parfume.

Flad Slangekæde 18 karat guldbelagt

En flad slangekæde belagt med 18 karat guld. Halskæden måler 40cm + 5cm og har en bredde på 4 mm. En simpel halskæde som er både rå og stilfuld på samme tid.

Georg Jensen Daisy ørestikker 11 mm

De skønne Georg Jensen ørestikker fås her i en 11 mm udgave. Øreringene fra den klasisske Daisy serie er fremstillet i forgyldt sterling sølv med hvid emalje. Du får her et par gode tidsløse øreringe som modtageren kan have hele livet.

French hook øreringe Rimini med hvide zirkoner

Øreringe i rhodineret sterlingsølv 925 med 3,3 mm hvide zirkoner fra Sif Jacobs.
15% rabatkode: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Georg Jensen Daisy forgyldt armbånd

Et smukt og tidsløst armbånd fra den klassiske og flotte Daisy serie fra Georg Jensen. Armbåndet er lavet i forgyldt sterling sølv med hvid emalje. Smykket kommer i en flot Georg Jensen gaveæske.

Georg Jensen Daisy halskæde med vedhæng

Den uroligt populære Georg Jensen Daisy halskæde med vedhæng som forestiller en maguerit blomst. Designet er i en tidsløs stil, og er et smykke som kan bæres hele livet igennem. Smykket kommer i en flot gaveæske fra Georg Jensen.

Georg Jensen Moonlight Grapes sterling sølv ørestikker

Disse moderne og elegante Moonlight Grapes ørestikker fra Georg Jensen er fremstillet i sterling sølv, og måler 7,6 mm. De bliver leveret i en flot gaveæske, klar til at give til en heldig modtager.

Georg Jensen Offspring ørestikker

Stilfulde og elegante Georg Jensen Offspring ørestikker fremstillet i sterling sølv. Kommer i en original Georg Jensen smykkeæske.