Smykker til kvinder 2021 - Populære smykker til hende

Smykker til kvinder 2023 – 50 populære smykker til hende

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på udkig efter en god gave til søster, din mor eller måske veninde? Smykker til kvinder er og bliver et rigtig godt valg, når det kommer til gaver til kvinder. Hvad enten det drejer sig om en fødeselsdagsgave, julegave til hende, eller for at forkæle hende ”bare fordi”.

Smykker til kvinder er der mange af. Så hvor skal du lige starte? Og hvad skal du vælge? Vi har forsøgt at gøre det nemmere og mere overskueligt at finde et smykke til hende, ved at lave en liste over de mest populære smykker til kvinder 2023 . Her har vi inkluderet alt lige fra Georg Jensen smykker, til Månesten smykker – så er der noget for enhver smag.

Smykker der den perfekte gave til kæresten eller konen. Vi håber, du finder den helt rette smykkegave til hende du holder af!

Årets top smykker til kvinder 2023

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

100 Dates Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle giver jeg hele 100 ideer til sjove, romantiske og spændende dates du kan tage på med din partner. Efterhånden som i prøver de romantiske aktiviteter, vil i få skrabet hele plakaten med alle 100 felter. Den både anderledes og super romantisk gave som i begge uden tvivl vil nyde rigtig godt af i lang tid.

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Smykke med gravering

Et smykke skal være personligt, men du kan gøre det endnu mere personligt med en gravering såsom navn, dit og kærestens navn, et citat eller måske en vigtig mærkedag for jer begge to. Det kan minde din partner om det vigtige i livet og du bestemmer selv, hvad der skal indgraveres. En veltænkt personlig gave er en af de bedste gaver.

Smykke perlesmykker

Sorelle Jewellery har et skønt udvalg af fantastiske perlesmykker til kvinder og mænd. Se her deres bedst sælgende. Vælg mellem halskæder, øreringe, armbånd m.m. En fantastisk gave som kan gives til enhver anledning.

Daniel Wellington ur gavesæt til kvinder

Hvis du virkelig vil forkæle konen eller kæresten, så bør du overveje et af disse fantastiske Daniel Wellington ur gavesæt til kvinder. Vælg mellem adskillige flotte ure, kombineret med armbånd, halskæde eller øreringe. De kan naturligvis også købes hver for sig. Se hele udvalget via linket.
15% rabatkode: DW15OFF

IX smykker til kvinder

Se IX Studios ikoniske smykker til kvinder. Smykkerne er håndlavede og i et stilet design, som passer perfekt til den moderne kvinde. Vælg mellem halskæder, øreringe, ringe og armbånd.
Få 10% rabat på første køb

Personlig sølvhalskæde med navneplade

Der er kun en ting som kvinder elsker mere end smykker, og det er personlige smykker! Giv en smuk sølvhalskæde med modtagerens navn, en dato, eller lille hilsen - det er op til dig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Personligt vedhæng med aftryk i sølv

Få lavet et personligt vedhæng med aftryk i sølv. Det kan være et fodaftryk, et håndaftryk, et aftryk fra et kæledyrs pote, eller en lang række andre ting. Se flere muligheder via linket, hvor du også kan finde det i guld, skulle du være mere til det. Intet mindre end en fantastisk personlig gaveide!

Livets Træ halskæde i forgyldt sølv

Livets Træ halskæde fra Smykkekæden i forgyldt sølv. Halskæden har billede af livets træ i en rund ramme, og leveres i en fin gaveæske. Et fantastisk symbolsk smykke som kan bæres af stort set alle kvinder.

Ava guld øreringe

Ava guld øreringene er et par smukke spiral øreringe, som er lavet i sterling sølv, og forgyldt med 18 karat guld. Øreringene måler 7,5 cm og egner sig helt perfekt til en festlig anledning med et smart og fint outfit.

Blomdahl ørestikker i titanium

Ørestikker i titanium fra populære Blomdahl. De simple hjerte øreringe er yderst populære, og måler 5 mm. De kommer i en fin lille gaveæske, så de nemt kan gives som gave.

Christina Jewelry Roskilde charm i forgyldt sølv på sølvarmbånd

Et smukt sølvarmbånd med Roskilde charm i forgyldt sølv, fra Christina Jewelry. Den forgyldte charm har billede af Roskilde Domkirke med de 2 tårne. Der er mulighed for at tilføje flere charms til armbåndet.

French hook øreringe Rimini med hvide zirkoner

Øreringe i rhodineret sterlingsølv 925 med 3,3 mm hvide zirkoner fra Sif Jacobs.
15% rabatkode: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Halskæde Rimini Due 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner

Rimini Due halskæden fra Sif Jacobs er en halskæde i sterlingsølv forgyldt med 18 karat guld. Derfor har den 2 hvide blanpoleret og facetslebne zirkoner. En halskæde enhver kvinde vil elske at modtage i gave!
15% rabatkode: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Maanesten øreringe - Mia creol i forgyldt sølv

Mia creolerne fra Maanesten i forgyldt sølv, bølger ned af øret og er i et design inspireret af naturen. Et super lækkert sæt øreringe som de fleste kvinder vil elske at eje.

Maanesten Viva ring i sølv

Maanesten Viva ringen i sølv slanger sig flot hen over fingeren. Det bølget design er inspireret af sandet på havets bund. En fantastisk ring til en fantastisk pris.

Øreringe Ferrara Piccolo forgyldt m. 18 kt. og m. hvide zirkoner

Disse smykke Ferrara Piccolo øreringe fra Sif Jacobs har et flot twist og er forgyldt med 18 karat guld. Dertil også adskillige hvide zirkoner. Fantastiske øreringe til kvinder i alle aldre.
15% rabatkode: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Øreringe Ferrara Piccolo Pianura

Ferrara Piccolo Pianura øreringe er lavet i rhodineret sterlingsølv 925. De måler i længden 15,6 mm og bredden 2,5 mm. Et par super elegante og lækre øreringe fra Sif Jacobs.
<