Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Funko Pop julekalender - Sammenlign priser & tilbud

Funko Pop julekalender 2024 – Sammenlign priser & tilbud

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Enhver dedikeret POP! samler, bør have en Funko Pop julekalender til jul. Funko kommer igen i år, med en række skønne pakkekalendere med Funko Pop figurer i. Der er bl.a. med populære Pops som Marvel, Fortnite og Harry Potter. Men også med de mere anderledes Pops, som Five Nights at Freddys og The Office.

Vi har samlet alle sammen til dig i guiden her, og gør det samtidig muligt for dig, at sammenligne priser på de forskellige Funko kalendere. Så er det ellers bare om at finde din favorit Funko Pop julekalender 2024 , og bestille den til den bedste pris, inden der er udsolgt.

Alle kalenderne er desuden egnede som julekalender til børn såvel som voksne.

Årets Funko Pop julekalendere 2024

Find din yndlings Funko Pop julekalender 2024

I guiden her kan du nemt finde din yndlings Funko Pop julekalender 2024 . Vi har nemlig samlet alle årets udgaver til dig, samt et par stykker fra de tidligere år også.

Funko Pop figurer er blevet utroligt populære samlerobjekter, og du kan få dem med stort set hvad som helst den dag i dag. Både med Disney, Marvel, og selvfølgelig de populære Harry Potter Funko Pop figurer. Det er dog kun en dråbe i havet. Der er nærmest ikke en karakter fra et spil eller en film, som du ikke kan få en Pop figur med. Det betyder også, at der er 2 typer Funko Pop samlere. Dem som samler på Pop figurerne generelt, og de som samler en bestemt type, fordi de er fan af en bestemt film, bog eller spil.

I og med at Funko Pops er samlerobjekter, findes der også nogle som er sjældnere end andre, og er rigtig mange penge værd. At købe og samle Pops kan derfor være en investering, hvor du har chance for at kunne få meget mere for din figur i fremtiden.

Samler du på en af de slags Pops som du kan få en Funko Pop julekalender med, er det bare om at få fingrene i den. I løbet at julen får du nemlig 24 små Pocket Pops, som du kan tilføje til din samling.

 

Harry Potter Funko Pop julekalender 2024

Harry Potter Funko Pop julekalender, er en af de mest populære Funko julekalendere der er. Bag hver låge finder du en nye lille Harry Potter Funko Pop figur. Det kan f.eks. være Harry Potter, Hermione, Ron, eller den eftertragtede Draco Malfoy Pop. Hvert år er der nye figurer i kalenderen, og det vil der naturligvis også være i den nye Harry Potter Funko Pop julekalender 2024 .

Er du fan af Harry Potter og vil gerne have en Harry Potter julekalender i år, hvorfor så ikke vælge Funko kalenderen? Det er en pakkekalender du ikke vil gå glip af – særligt som Harry Potter fan. De figurer du får i kalenderen, er nemlig ikke nemme at skaffe efter julen er over og kalenderne er udsolgt. Så vil du sikre dig årets Harry Potter Pocket Pops, er det om at slå til. Samtidig kan du med figurerne lave en flot juleudstilling, som kan bruges som julepynt år efter år. Eller du kan have dem stående hele året rundt, hvorfor ikke?

 

Andre populære Funko kalendere

I og med at der findes så mange forskellige Funko Pops, så er der naturligvis også andre gode Funko Pop julekalendere. Alle med hver 24 skønne Funko figurer. Nogle af de mest populære er:

  • Funko Pop julekalender Marvel – Her får du små Funko figurer med mange af de kendte karakterer fra Marvel. Bl.a. Hulk, Iron Man og Captain America.
  • Funko Pop julekalender Fortnite – En Fortnite julekalender fyldt med alle de sjove og seje karakterer fra det populære Fortnite spil. En kalender med indhold som både børn, Fortnite fans og Pops samlere uden tvivl vil elske.
  • Funko Pop julekalender The Nightmare Before Christmas – Klassikeren The Nightmare Before Christmas, kommer også som en Funko kalender. Er du fan af den fantastiske film, vil du også blive fan af kalenderen her.
     

Nye Funko Pop figurer

En Funko Pop figur er ikke bare et stykke legetøj. Det er en genstand som kan stige i værdi, ligesom med mange andre samlerobjekter (f.eks. ligesom Pokémon kort). Næsten hver uge – og nogle gange flere gange – bliver der lanceret nye Funko Pop figurer. Faktisk findes der over 8000 forskellige Pops!

Da Star Wars serien The Mandalorian kom ud, kom der f.eks. både The Mandalorian og Baby Yoda Funko Pops. Dertil er der kommet alt fra Gurli Pris til Pokémon Pops (er du fan af Pokémon kan jeg anbefale at tjekke vores Pokemon julekalender guide). Trenden og efterspørgslen ser ud til at fortsætte, så mon ikke vi kan forvente en række nye spændende Funko Pop julekalendere til næste år også?

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Funko Pop julekalendere

Årets Funko Pop julekalendere er med Harry Potter, The Nightmare Before Christmas, Five Nights af Freddys og The Office. Det er dog også muligt, at finde nogle kalendere fra de tidligere år.

Prisen på en Funko Pop julekalender, kommer meget an på hvor du køber den. Vil du finde det bedste tilbud, kan du her i vores guide sammenligne priser hos de forskellige forhandlere.

Alex DeLarge Clockwork Orange Funko er anset for at være den mest sjældne Funko Pop, og er værdisat til mere end 9000$.

Denne artikel er anmeldt af William Knudsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne