Oplevelser på Sjælland - fantastiske oplevelser

Oplevelser på Sjælland 2024 – 50 fantastiske oplevelser

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne se mere af din egn? Vil du gerne overraske med en oplevelsesgave på Sjælland? Eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med nogle gode oplevelser? Det er der bestemt ikke noget at sige til! Sjælland skal ses og opleves. Det kan du gøre sammen med os, da vi har samlet de bedste bud på ting at opleve på Sjælland.

Om du så er til skønne spaophold eller fart og højde, er der noget for dig at finde herinde. Oplevelser er fantastiske og noget, du endelig ikke må tage for givet. For det sætter sig fast på nethinden og giver noget at snakke om nu og senere. Med et smil på læben.

Så dyk endelig ned i vores bud på oplevelsesgaver på Sjælland! Vi er helt sikre på, at du bliver inspireret til en masse gode oplevelser og minder, som du kan få del i nu og have lov til at se frem til.

Årets bedste oplevelser på Sjælland

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Gåtur med Alpakaer: Et Eventyr i Alpacapark

Skab mindeværdige øjeblikke med en gåtur sammen med søde alpakaer i Alpacapark. Oplev dyrenes charme og ro, mens du nyder den smukke natur omkring dig. En unik og afslappende gaveidé, der vil glæde både børn og voksne.
Ringsted, Sjælland, Danmark

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

CopenHill Skattejagt: En Sjov Udfordring

Tag på en spændende skattejagt på CopenHill og udforsk Københavns ikoniske vartegn. En underholdende aktivitet for hele familien eller en gruppe venner, der søger sjov og udfordring.
København S, Hovedstaden, Danmark

Besøg i Alpacapark

Oplev en dag med alpacaer i Alpacapark på Sjælland. Dette unikke gaveidé giver mulighed for at komme tæt på disse charmerende, uldne skabninger. Nyd 2 timers hyggeligt samvær, en grundig introduktion til alpacaer, og endda muligheden for en ægte picnic blandt dyrene. En virkelig uforglemmelig oplevelse!
Ringsted, Sjælland

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Over hele landet

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Overnatning i Alpacacamp

Nyd en unik overnatning i et shelter omgivet af alpacaer hos Alpacacamp. Vågn op til morgendis, fuglekvidder og søde alpacaer, der venter på at hilse på dig. Inkluderer en introduktion til alpacaerne, rundvisning af en guide, og fri afbenyttelse af bålhytte med udekøkken og pejs.
Tølløse, Sjælland

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Frederiksberg - Odense - Vester Skerninge

Stand Up Paddel (SUP) oplevelser

SUP surfing er en super fed aktivitet som stormer frem i Danmark. Her har du mulighed for at give en SUP surf oplevelse i gave - både surf, men også kursus hvor du lærer alt du skal vide for at glide hen over vandet på et SUP board.
København - Aarhus - Thisted - Aalborg

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

Luksuscruise til Oslo med Vinsmagning

Oplev Oslo på en luksuriøs måde med et cruise kombineret med vinsmagning. Nyd den storslåede udsigt, udsøgte vine og godt selskab. En uovertruffen gave til dem, der værdsætter det gode liv.
København

Svæveflyvning oplevelse

Vil du prøve at flyve i et svævefly? Det har du mulighed for, med en af disse fede svæveflyvning oplevelser. En både fantastisk og anderledes oplevelse som du sent vil glemme. Giv det evt. som gave til en som fortjener en fed oplevelse.
Viborg

Luksusbrunch

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen - både som par, veninder eller familie. Vælg mellem en lang række lækre caféer over hele Danmark.
Over hele landet

Escape Room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
København - Århus

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Over hele landet

Faldskærmsudspring - Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalinsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Over hele landet

Sunrise Spaophold på Marienlyst Strandhotel: En Oase af Ro

Skab uforglemmelige minder med et sunrise spaophold på det smukke Marienlyst Strandhotel. Oplev en morgen med ultimativ afslapning, velvære og foryngelse i de luksuriøse spaomgivelser. En vidunderlig gave til par og venner.
Helsingør, Hovedstaden

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Romantisk middag for 2

Giv et gavekort til en romantisk middag for 2 - det kan være til din partner, eller som gave til et par. Gavekortet kan bruges på over 70 restauranter i hele landet. En god klassisk gave, du aldrig går galt i byen med.

Ballonflyvning - Flyv i luftballon!

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.
Silkeborg - Roskilde

Weber grillkursus

Lær at grille - eller bliv endnu bedre til det - med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!
Over hele landet

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.
København - Århus - Kolding - Valby

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.
København - Århus

Gavekort til ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.
København - Kolding - Århus - Beder - Viby

Dinner in the Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere: Hemmelig 3 retters menu, øl, vin eller andet drikke, kaffe og te samt lydquizzer og sanseoplevelser. Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner.
København K, Hovedstaden

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Inviter din partner med på et romantisk ophold på Kragerup Gods på Sjælland - Karen Blixens gamle tilholdssted. I får udover overnatning på et dobbeltværelse, adgang til pool og spa område, en lækker middag samt morgenbuffet.
Ruds Vedby, Sjælland

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
København - Frederiksberg - Århus - Vejle

Pilot for en dag

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten.
Svendborg - Herning - Roskilde - Viborg

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
København - Århus

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ''København på vrangen'', ''Blod, bødler og bordeller'' og ''Sex, synd og skandaler''. Turene tager ca. 1½ timer.
København

Big Swing

Denne adrenalinfyldte oplevelse hos Urban Ranger Camp i København, byder på 34 meters gynge hvor du får et frit fald på 8 meter. Det svarer til at stå at kigge ned fra 5 sal. Der er garanteret sus i maven!
København K

The Ring Escape room hos Riddlehouse

Du kender garanteret gyseren The Ring. Hos Riddlehouse i København kan i prøve et Escape Room med den uhyggelige gyser film. I kan være 4 personer, og har 1 time til at klare udfordringen. Dette Escape Room er med live performance! Tør i?
København K

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event i København, handler om at løse mysteriet og bevogte Den Hellige Gral. I skal have lagt hjernen i blød, og har 60 min. til at løse mysteriet.
København Ø

Getaway & wellness ophold hos Bellinge House

Undslip hverdagens stress med et afslappende wellnessophold på Bellinge House. Denne oplevelse kombinerer luksuriøs indkvartering med afslapning og forkælelse, perfekt for dem, der trænger til en pause og tid til selvforkælelse.
Nykøbing Falster, Sjælland, Danmark

The Last Passenger Escape Room hos Riddlehouse

I The Last Passenger Escape Room hos Riddlehouse i København, er i i et tog i Europa på vej til Prag. En passager i toget bliver myrdet - i har 60 minutter til at finde ud af hvem morderen er.
København K

Det hjemsøgte København med Ghosttour

Kom på en spændende og uhyggelig spøgelsesvandring i København med Ghosttour. Oplevelsen er for både børn og voksne. Børn koster 60 kr. mens voksne koster 120 kr.
København

Seven Escape Room hos Riddlehouse

Hos Riddlehouse i København, kan i op til 4 personer prøver kræfter med Escape Room ''Seven''. I dette Escape Room bliver i konfronteret med de de 7 dødssynder. Er i etiske? Og kan i klare udfordringen?
København K

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Der er for alvor dømt krimitur når Drabet ved Amalienborg Solgt oplevelsen med Solve the Mystery blvier skudt i gang. I skal som efterforskerhold klare gåder som til sidste gerne skulle få jer på sporet af morderen.
København K

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

En ginsmagning hos Copenhagen Distillery i København S, indebærer 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. I skal smage på 5 forskellige produkter. En af Københavns bedste ginsmagninger!
København S

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Drabet ved rundetårn, er en 2,5 timers oplevelse for 2-4 personer arrangeret af Solve a Mystery. I skal på en gådefuld forbryderjagt i Københans gader i 1899. Samtidig vil i opleve ikoniske monumenter i København.
København K

Lav din egen gin hos Ginbutikken

Besøg Ginbutikken i Haslev, og lær at lave din helt egen gin for bunden! Du vil lære at destillére din egen gin og få alt du skal bruge for at lave din helt egen flaske. Dertil vil der være 2 gin og tonics undervejs og en rundvisning i destilleriet.
Haslev, Sjælland

Fjordsafari i Lammefjorden med KajakOasen

Hvis du gerne vil have en spændende og uforglemmelig naturoplevelse på Sjælland, så skal du tage på fjordsafari med KajakOasen. I skal sejle gennem vandet i en kajak, og bl.a. se og smage på spiselige urter langs kysten.
Grevinge, Sjælland

Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Tag på forbryderjagt i Nyhavn med en gruppe venner, og få sat jeres hjerner og samarbejde på prøve. I skal nemlig opklare mysteriet om en tyv, og fange ham inden tiden render ud.
København K

Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Tag på en tur med familien til Gavnø Slot og prøv deres fantastiske Go Fly Klatrepark, hvor ud kan klatre i naturens smukke omgivelser. En oplevelse på Sjælland som er et hit for både børn og voksne!
Næstved, Sjælland

Go High-klatring på Kragerup Gods

Få en fed natur- & klatreoplevelse hos Kragerup Go High, ved Kragerup Gods på Sjælland. I 4 timer kan i klatre rundt i trætoppene i 28 meters højde. Der er i alt 6 km klatrepark med 3,5 km svævebane.
Ruds Vedby, Sjælland

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Copenhagen Mie & Friends tager dig med på en guidet øltur på Vesterbro, hvor i skal besøge 3 forskellige barer, og smage på 3 forskellige øl. Turen tager 3 timer, som samtidig byder på spændende fortællinger.
København V, Hovedstaden

Guidet tur på veteranknallert ved Isefjord med Puchtours

Oplev den idylliske Isefjord på en unik måde med en guidet tur på en klassisk veteranknallert. Denne nostalgiske rejse tager dig gennem naturskønne landskaber og historiske steder, mens du nyder friheden og charmen ved at køre på en vintage knallert. Perfekt for eventyrlystne sjæle, der elsker at kombinere historie med udendørs aktiviteter.
Jægerspris, Hovedstaden

Handel, hor & hurlumhej med Fruentimmerture

Kom på en anderledes og underholdende guidet tur igennem København, hvor i bl.a. skal høre om Christian d. 4's vilde visioner, H.C. Andersen og et korrupt bankvæsen og meget mere.
København K

Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Klar på en anderledes opevelse? Møns Klint er et af de smukkest og mest ikoniske natursteder i Danmark. Her kan du komme på en spændende og lærerig havkajak og fossiljagt. En super fed aktivitet i godt selvskab og utroligt flotte omgivelser.
Borre, Sjælland

Helikoptertur med HeliCompany

HeliCompany tilbyder helikopterture over stort set hele landet. Du kan derfor med stor sandsynlig, få set din hjemby fra luften, og tage nogle gode billeder. Turen tager 10 minutter og foregår over udvalgte byer rundt om i landet.

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Lad drømmen blive til virkelighed, og blit helikopterpilot for en dag! Du skal sidde ba roret i en R22 eller R44 helikopter. Du sidder på pilotens plads og styre helikopteren. Oplevelsen tager ca. 1,5 timer.
Roskilde - Vamdrup

Helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter

Kom på en spændende og anderledes tur over København - nemlig en tur i helikopter! Det er Copenhagen Helicopter som du kan flyve med, og du vil se Københavns seværdigheder som Tivoli, Amalienborg, Operaen og meget mere.
Roskilde, Sjælland

Helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter

Se Roskilde fra en ny vinkel! Det kan du gøre med en helikoptertur over den flotte by med Copenhagen Helicopter. Domkirken, Roskilde Fjord og Risø, er blot nogle af de punkter du vil kunne se fra skyerne af.
Roskilde, Sjælland

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Tag på en anderledes, sjov, og lærerig oplevelse med dit barn! Det kan du gøre ved at tage et hotdogkursus for børn og voksne hos Karoline Trier. Det hyggelige kursus tager 3,5 time. Her vil i lære alt der er værd at vide, når man skal lave den perfekte hotdog.
Brønshøj, Hovedstaden

Indoor Skydiving hos Copenhagen Air Experience

Vil du gerne prøve skydiving, men er ikke helt sikker på du tør tage springet endnu? Så kan du i stedet prøve bodyflight, som er en form for indoor skydiving. Her kan du mærke vægtløsheden, og hvordan det er, at falde i frit fald.
Taastrup, Hovedstaden

Kitesurfing kursus hos Kitekollektivet

Kom på 2 timers kitesurfing kursus med en erfaren kitesurfinstruktør, hos Kitekollektivet i Dragør på Sjælland. Du vil lære alt du skal vide for at kitesurfe. Bered dig på en både sjov, lærerig og adrenalinfyldt oplevelse!
Dragør, Sjælland

Kør gokart F1-style hos Racehall

Tag på et fed gokart tur med vennerne i Racehall i København eller Århus. Her kan i race i gokarts i ægte F1-style på verdens største indendørs gokartbane.
Taastrup - Viby J

Romantisk slotsophold for 2

Hvad er mere romantisk, end at overnatte på et slot med din partner? Udover overnatning får i også kaffe og sødt, 3 retters middag og morgenmad. Vælg mellem 6 slotte fordelt over det danske land.
Midtjylland - Nordjylland - Fyn - Nordsjælland

Middag på Madklubben

Dette 500 kr. gavekort kan bruges på en af Madklubbens 30+ restauranter landet over - både i Århus, København, Odense, Esbjerg og andre steder i Danmark. Uanset hvilken restaurant i vælger, i er sikret lækker mad i høj kvalitet, til en fornuftig pris. Den perfekte gave til en sand madelsker!
Over hele landet

Mordmysteriet ved Christiansborg med Solve a Mystery

Der er sket et mord ved Christiansborg - du og op til 3 andre venner skal nu på en spændende tur rundt i København for at løser gåderne. I har 2 timer til at læse mordmysteriet.
København K

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Hos Nordlund kan du opleve en økologisk dansk vingård, som kun ligger 10 km fra Rådhuspladsen i København. Oplevelsen byder på både rundvisningen på vingården, i vinkælderen og på marken,  smagning af 3 vine samt historier fra gården.
Hvidovre, Hovedstaden

Outbreak Escape Room hos Midgaard Event

Outbreak Escape Room hos Midgaard Event i København, sætter jer i en kaotisk tilstand midt i en epedimi. I skal redde menneskeheden og vaccinen, og har kun 75 min til det. I kan være mellem 3-6 personer i dette Escape Room.
København Ø

Pablo Escobar Escape Room hos Riddlehouse

Pablo Escobar Escape Room hos Riddlehouse i København er til jer der ønsker en rigtig hjernevrider omhandlende den store narkobaron, Pablo Escobar. Escobar er stukket af, og i skal ud og anholde ham. Kan i nå det på de 60 minutter?
København K

Privat helikoptertur med HeliCompany

Kom på en privat helikoptertur med HeliCompany - i kan flyve fra en lang række byer over hele Danmark. En privat helikoptertur er en helt særlig oplevelse, og en helt perfekt oplevelsesgave til din eneste ene.
Over hele landet

Prøv Paragliding

Hvis du altid har ønsket dig at svæve gennem skyerne, så har du her muligheden! Nemlig i form af en paragliding oplevelse. Du får 4 timers paragliding med en certificeret instruktør. Leje af udstyr og introduktion er også med i prisen.
Værløse, Hovedstaden

Prøv pistolskydning hos Gunsport

Prøv at skyde med en rigtig 9mm pistol og revolver på skydebanen i København. I får 2 timer til at skyde i - en super fed oplevelse som du ikke kan få mange steder i Danmark.
København S

Prøv Tandem Paragliding

Prøv paragliding med en professionel tandeminstruktør. I skal op i højderne, hvorfra i svæver over Danmark med en fantastisk udsigt. En skøn oplevelse for livet, som også kan blive adrenalinfyldt, hvis du ønsker det.
Værløse, Hovedstaden

Sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event

I Sherlock Holmes Escape Room hos Midgaard Event i København, deles jeres hold i 2 og skal arbejde sammen som Sherlock Holmes og Watson for at klare opgaven. I skal være super skarpe på samarbejde og har 2 timer til det. For 3-6 personer.
København Ø

Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Et spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur for 2 i København, indebærer bl.a. overnatning på et Spa Executive værelse, 2 timers adgang til Ni’mat Spa med valgfrie spa ritualer, Eksklusive Pañpuri produkter og meget mere. Et fantastisk spaophold som giver et afbræk fra hverdagen på bedste vis.
København, Hovedstaden

Afternoon Spaophold på Marienlyst Strandhotel: Luksus og Afslapning

Forkæl en, du holder af, med et afternoon spaophold på det eksklusive Marienlyst Strandhotel. Nyd førsteklasses faciliteter, afslappende behandlinger og betagende havudsigt. En luksuriøs gaveidé, der garanterer velvære og fornyet energi.
Helsingør, Sjælland

Late Night Spaophold på Marienlyst: Nattens Magi og Forkælelse

Oplev en magisk late night spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel. Nyd faciliteterne i skumringens ro, og forkæl dig selv med afslappende behandlinger under stjernerne. En romantisk og luksuriøs gaveidé til par og veninder.
Helsingør, Hovedstaden

Urban High Roping

Urban High Roping i København har verdens højeste High Roping bane. Oplevelsen indkluderer 3-4 timers underholdning på banens 28 forhindringer samt 4 kæmpe svævebaner. Samtidig vil du få instruktion fra professionelle instruktører. En super fed oplevelse for dem som elsker adrenalin, til en  yders overkommelig pris.
København K

Vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar

Kan du lide vin? Kan du lide tapas? Hvis svaret er 2 gange ja, så er denne oplevelse lige noget for dig. Til vinsmagning og tapas hos Sydhavnens Vinbar skal i nemlig smage på 4 unikke vinm og samtidig nyde godt af inbarens berømte charcuteri med brød.
København SV

Cocktails & Comedy på Citizen

Få en helt særlig oplevelse med cocktails og comedy på Citizen i København K. I får en valgfri cocktail eller fadøl, samt 1,5 times open mic standup. I helaftensoplevelse med masser af hygge og grin!
København K

Dagstur på knallert til Ørø med Puchtours

Tag på en uforglemmelig dagstur til den maleriske Ørø ombord på en klassisk veteranknallert. Denne tur byder på en spændende blanding af kultur og natur, hvor du kan udforske øens skønhed og stille charme. Den perfekte gave til dem, der ønsker at undslippe byens travlhed og opleve Danmarks skjulte perler på en unik måde.
Jægerspris, Hovedstaden

Kør i sportsvogn på bane eller gade​

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere.
Over hele landet

Kør Ferrari eller anden sportsvogn (bag rettet eller co-driver)

Overrask med en oplevelsesgave, hvor modtageren får mulighed for at kører i en fed sportsvogn på bane. Vælg mellem Ferrari, Lamborghini, Audi og Porsche. En hver mands drøm og en oplevelse for livet han aldrig vil glemme. Skal du køre bilen skal du have kørekort - eller kan du side som co-driver.
Over hele landet

Byvandring ved Frederiksborg Slot

Gå på opdagelse i historiske fortællinger med en byvandring, der fokuserer på Louise Danners liv og tid. En fascinerende rejse gennem tiden, der bringer fortiden til live.
Hillerød, Hovedstaden

Kør gokart hos Racehall

Føl suset og adrenalinet med en actionfyldt gokart-oplevelse. Uanset om du er erfaren kører eller nybegynder, giver denne drop-in session dig chancen for at teste dine køreevner på banen i en sjov og konkurrencepræget atmosfære.
Viby J - Taastrup

Skab gode minder med oplevelser på Sjælland

Er du på jagt efter gode oplevelser i København? Oplevelser på Sjælland for børn? Eller måske på udkig efter gode oplevelsesgaver til hende? Uanset hvad årsagen er til, at du er landet her hos os, kan vi garantere dig, at der venter en vaskeægte opdagelsesrejse her på siden. For vi har samlet alle de oplevelser på Sjælland, vi har kunnet komme i tanke om.

Du kan derfor finde oplevelsesgaver på Sjælland såsom:

Der er noget for enhver smag og enhver anledning. Du kommer på ingen måder til at kede dig med udvalget eller de gaver, som du kan finde til den, du holder af.

Så er du på jagt efter nogle gode oplevelsesgaver til ham eller hende, du holder af, er det bare med at give den fuld gas på dit opdagelsesgen.

 

Hvad kan man opleve på Sjælland?

Hvad kan man ikke opleve på Sjælland, er måske nemmere at spørge om. For der er et væld af spændende oplevelser på Sjælland at gå i kast med. Både for små og store, unge som ældre, børnefamilier som par og venner.

Hvad med nogle kulturelle oplevelser på Sjælland såsom Trelleborg og Gavnø Slot? Eller en rundvisning på Kronborg? Eller hvad med at se Roskilde Domkirke? Det og mange andre kulturelle oplevelser ligger og venter på, at du finder dem og enten tager afsted på dem selv eller giver dem som en god oplevelsesgave til en, som selv holder meget af kultur.

Hvad med oplevelser for 2? Det kunne være en tur i luftballon, en guidet tur rundt i København, en hyggelig vinsmagning eller måske en tur i Escape Room? Det og mange andre gode forslag har vi til oplevelser for 2.

Leder du efter gode oplevelser på Sjælland, der har med naturen at gøre? Så kan du opleve en guidet tur i kajak flere steder på Sjælland, en dykkertur i Storebælt, en stjernenat på Møn eller en helikoptertur.

Der er mange forskellige og spændende oplevelser på Sjælland at tage fat i!

 

Billige oplevelser på Sjælland – bliv rigere på oplevelser for (næsten) ingen penge

Er der noget, mange af os glemmer, så er det, at oplevelser ikke nødvendigvis behøver koste en masse for at være gode. Der er også billige oplevelser, der venter lige om hjørnet. Oplevelser, som ikke koster meget, men som giver minder for livet. Dét er værdifuldt.

Eksempler på billige oplevelser er:

 • En tur i Rundetårn
 • Flødebollekursus
 • Byvandring
 • SUP board kursus
 • Picnic på vandet
 • Et par timer på hesteryg
 • En tur i Zoo
 • En tur i Tivoli

Der skal typisk ikke særligt meget til for at oplevelser bliver gode og helt fantastiske. Den behøver ikke stå på en tur i dyr bil eller stå på et dyrt ophold på hotel for at være godt. Det er ofte i de små eller billige oplevelser, hvor forventningerne måske ikke er særligt høje, at eventyret og de gode minder venter.

Vi har naturligvis også samlet nogle gode bud på billige oplevelser på Sjælland, som du kan dykke ned i og lade dig inspirere af. Det er alt lige fra gode bud på udflugter på Sjælland til seværdigheder på Sjælland, som man bare må opleve.

 

Ideer til gode familieoplevelser på Sjælland

Leder du efter nogle gaveideer til hele familien? Og særligt også nogle gode oplevelser på Sjælland for børn? Familieoplevelser er der mange at finde på øen. Både for små og for store og til en god blanding.

Vi kan blandt andet anbefale:

 • Koldkrigsmuseum Stevnsfort
 • Camp Adventure og Skovtårnet
 • Gammel Højrup Kirke
 • Trelleborg
 • Knuthenborg Safaripark
 • Geomuseum Faxe
 • Bonbon Land
 • Tivoli
 • Dyrehaven og Bakken

Det er bare nogle af de mange hyggelige oplevelser, der er at finde på Sjælland. Det er en stor ø med mange spændende oplevelser, der gemmer sig. Så er du og familien klar på en vaskeægte opdagelsesrejse, er det, hvad I kan få med de mange oplevelser, der venter lige rundt om hjørnet.

Mange af oplevelserne er oplagte som alt fra fødselsdagsgaver til voksne, til julegaver til børn, til ”bare fordi” overraskelser. Kombiner det med en god picnic eller gode madpakker med guf, saft og lækre grøntsager og frugt. Så er der lagt op til en helt fantastisk dag eller weekend med gode oplevelser på Sjælland.

 

Giv en oplevelsesgave på Sjælland i stedet for en fysisk gave

Er du løbet lidt tør i det med det at give en gave, bare fordi den står på ønskelisten? En gave som du ikke har noget forhold til, og som bare er til for at pynte i en tom vindueskarm? Det kan vi godt forstå, hvis du synes, er en anelse kedeligt. For det er der da bestemt heller ikke noget eventyr i!

Så hvad med at give en rigtig god oplevelsesgave eller to i stedet? Det gode ved oplevelsesgaver er, at det giver noget at se frem til. Det er derfor næsten to gaver i én, da der er selve glæden, når du giver gaven samt de minder, der skabes den dag, I sammen tager afsted på oplevelsen.

Gode gaveideer kunne være:

 • Cocktails for 2
 • Grøn brunch
 • Måneskinstur for 2
 • Introduktion til kitesurfing
 • Restaurantbesøg
 • Café og bio
 • Saunagus og vinterbadning

Alt efter om du er til natur, kultur eller gastronomi, kan du give en gave efter det. Alle elsker at få en oplevelsesgave, da det viser, at man holder ekstra meget af vedkommende og gerne vil investere noget tid i venskabet. Så hold dig endeligt ikke tilbage og se, om ikke du kan finde den helt perfekte oplevelsesgave.

 

Hvad koster det at give oplevelser på Sjælland i gave?

Det koster lige præcis det, som du har mulighed for at give. Der er ikke noget facit på, hvad det koster at komme ud at opleve noget. Du kan give alt lige fra en billig frokost på en café kombineret med en smuk gåtur i et naturområde til et lækkert og luksuriøst slotsophold med wellness og det hele inkluderet.

Det er heldigvis ikke prisen, der er afgørende for, om det bliver en god oplevelse. Med det sagt kan du altså give en oplevelsesgave på Sjælland for ganske få hundrede kroner og helt op til flere tusinde kroner alt efter, hvad du har i tankerne.

Har du derfor et budget at holde dig til, er der gode muligheder for at finde noget, der matcher det. Vi har i hvert fald gjort vores bedste for at finde nogle oplevelser i forskellige prisklasser, så du ikke behøver gå for meget på kompromis med, hvad du gerne vil give i gave.

Du kan også nemt få selv en billig og simpel oplevelse til at blive den bedste nogensinde ved at kombinere det med nogle kreative og hjemmestrikkede input. En picnickurv, en solnedgang og fuglekvidder kan gøre meget for en oplevelsesgave, der tager udgangspunkt i en cafétur, museumstur eller lignende.

 

Oplevelser på Sjælland – hvilke attraktioner SKAL man se?

Har du ikke været så god til at udforske Sjælland? Eller at undersøge hvad øen egentligt har at byde på af ting, man bare skal og må se? Det er du langt fra ene om. Men det skal der naturligvis laves om på!

Attraktioner Sjælland som du gerne SKAL se og opleve er:

 • Faxe Kalkbrud
 • Camp Adventure og Skovtårnet
 • Kronborg Slot
 • Frederiksborg Slot
 • Udsigten fra Rundetårn
 • Møns Klint
 • Stevns Klint
 • Gavnø Slot
 • Byvandring København
 • Sejl med vikingeskib på Roskilde Fjord
 • Se kunst på Louisiana
 • Flyve med luftballon eller helikopter

Der er mange flere aktiviteter på Sjælland, som venter på, at du opdager dem. Det kan du eventuelt ved at klikke dig rundt blandt vores liste. For der gemmer sig både kendte og mindre kendte oplevelser på Sjælland for voksne og børn, som du kan finde en masse god inspiration i. Måske du endda finder en oplevelse eller to, som ligger i nærheden af dig, men som du aldrig har skænket en tanke?

 

Køb et oplevelsesgavekort online og vær klar med gaven med det samme

Det gode ved at finde gaveideer her hos os er, at du kan være klar med en gave, selv når det er ved at brænde på. For oplevelserne kan nemlig købes som et gavekort, som du får tilsendt online til din mail efter køb. Du kan indløse den, lige når du har lyst – eller når modtageren af gaven har lyst og tid til det naturligvis.

Det er ret nemt og enkelt. Du skal blot huske, at du har gavekortet liggende i indbakken. Når du er klar til at indløse det, henvender du dig blot til stedet for oplevelsen for en booking. Der vil som regel være en kode eller andet, som du kan benytte for at indløse det.

Er du ude i god tid, kan du med fordel printe oplevelsesgavekortet og se, om ikke du kan kombinere den med en lækker kurv, nogle balloner eller en anden sjov måde at give gaven på. Så bliver det lidt sjovere end bare at stikke en kuvert med et gavekort – overleveringen af gaven bliver en oplevelse i sig selv. Det kan bestemt noget!

Du kan trygt købe et gavekort til en oplevelse på Sjælland gennem de links, som vi har listet her på siden. For det er udbydere, som har været længe på markedet, og som du derfor trygt kan stole på. Hvordan du gør det, og hvad processen er, efter du har modtaget gavekortet, vil også alt sammen være oplyst på udbyderens hjemmeside.

 

Oplevelser er forkælelse – så forkæl dig selv og andre sammen med os!

Er du vild med forkælelse? Af den gode slags der giver smil på læben? Er der noget, vi kan lide, så er det forkælelse i form af oplevelser. For os er der ikke noget bedre, da det samler mennesker og giver anledning til gode snakke. Det får mennesker til at blive tættere og rykke tættere sammen, fordi det giver noget at være fælles om.

Derfor er vi naturligvis gået all in på de bedste oplevelser på Sjælland. Om du er til naturoplevelser med vand, strand og skov, eller om du hælder mere til byliv og de kulturelle oplevelser, der venter i det, er der noget for dig at finde her på siden.

Vi har forsøgt at tænke på det hele og mere til. Når nye oplevelser kommer til hos udbyderne, sørger vi også for at være up to date og at linke til dem herinde, så du kan blive inspireret til dit næste og kommende eventyr.

Oplevelser må man ikke gå ned på. Det er essensen af livet og det, der gør hverdagen rar at være i. Det, der giver dig noget at se frem til. Det, der motiverer dig. Så lad os sammen komme afsted på en masse oplevelser selv og sammen med dem, vi holder ekstra meget af.

Husk på, at du ikke kun behøver forkæle andre med oplevelser. Det er også helt okay at tænke lidt på dig selv! For når man forkæler sig selv, har man også overskud til at forkæle andre og ikke mindst være der for andre.

Vi håber, vi kan inspirere dig til en masse weekends- og hverdagseventyr.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelser på Sjælland

Nogle af de bedste oplevelser på Sjælland er bl.a. at sejle i havkajak ved Møns Klint, helikoptertur over København, og at flyve i luftballon. Der er dog masser af andre fede oplevelser som skal opleves på Sjælland. Vi har samlet over 50 af de absolut bedste her i guiden.

Nogle gode oplevelsesgaver på Sjælland er:

 • Øl- eller vinsmagning
 • Spaophold på et af de lækre wellnesshoteller
 • Escape Room
 • Luksusbrunch
 • Flødebollekursus
 • Faldskærmsudspring
 • Gavekort til ansigtsbehandling
 • Kitesurfing kursus
 • En tur i en sportsvogn

Der er masser af gode oplevelsesgaver på Sjælland. For mere inspiration, tjek guiden her, hvor vi har samlet over 50 af årets allerbedste.

Denne artikel er anmeldt af Albert Petersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne