Weekendophold for 2 - Guide De bedste weekendophold

Weekendophold for 2 – Guide: De bedste weekendophold i 2022

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Trænger du og din partner til afslapning uden forstyrrelser? Eller kender du et par, der fortjener at få et weekendophold for 2 i gave? Et weekendophold for 2 er fantastisk, da det giver mulighed for masser af kvalitetstid og forkælelse. Det er ren balsam for sjælen og kan nydes med alt lige fra en partner til en god ven eller veninde.

Weekendophold for 2 kan fås i forskellige indpakninger og prisklasser. Så uanset om du er på jagt efter et unikt ophold eller bare et billigt weekendophold for 2 for bare at komme væk, finder du det i vores liste herunder.

De kan alle sammen bookes online. Så tag et kig, sæt kryds i kalenderen og tag på et weekendophold, hvor I kan få slappet fuldstændigt af.

Årets bedste weekendophold for 2

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.
Danmark - Tyskland - Sverige

Gourmetophold på Hotel Amerika for 2

Et gourmetophold på Hotel Amerika i Nordjylland består af et fantastisk weekendophold i afslapningens og madens tegn. I vil blandt andet blive forkælet med stor morgenmenu og en utrolig lækker 6 retters menu. Samtidig ligger hotellet i smykker omgivelser nær Mariajer Fjord.
Hobro, Nordjylland

Ophold på HimmerLand for 2

Tag på et lækkert ophold på Himmerland i Nordjylland med 2 overnatniger på et stilfuldt dobbeltværelse. I vil være omgivet af dejlig natur og golfbaner, og får bl.a. en velkomstkurv med bobler, chokolade og frisk frugt.
Farsø, Nordjylland

Minicruise til Oslo for 2

Inviter din kæreste, mand eller kone, med på et romantisk Minicruise til Oslo. I får 2 overnatninger på det flydende hotel, som både har gode restauranter, spa og mange andre spændende aktiviteter.

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro i Nordjylland tilbyder et lækkert gourmetophold med 5 retter gourmetmenu. Dertil får i morgenmadsbuffet, og vil være i skønne omgivelser tæt ved vandet.
Farsø, Nordjylland

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Kom på et velsmagende gourmetophold på Lyng Dal Hotel i Midtjylland. I får en overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse, middag samt en lækker morgenmad med hjemmelavede specialiteter.
Ry, Midtjylland

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

I Christiansfeld i Syddanmark ligger Den Gamle Grænsekro. Her kan du og din partner kommet på et hyggeligt kroophold med 1-2 overnatninger & 3-retters a la carte menu. Dertil er morgenmad inkluderet.
Christiansfeld, Syddanmark

Kroophold på Rold StorKro

Kom på kroophold på Rold StorKro i Nordjylland. Opholdet emmer af afslappet stemning & naturoplevelser, og er inkl. 3-retters middag, vinmenu & kaffe med cognac. Dertil får i også en stor morgenmenu samt en lækker velkomstdrink på værelset.
Skørping, Nordjylland

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.
Hurup Thy, Midtjylland

Ophold & vildmarkstur på Hotel Thinggaard

På Hotel Thinggaard i Midtjylland kan du kommet på et lækkert ophold med vildmarkstur. Et får et dobbeltværelse, madpakke til turen, 3 retters gourmetmenu og en stor morgenbuffet. På vildmarksturen kan du vælge mellem 4 ruter på 12-16 km.
Hurup Thy, Midtjylland

Ophold i trætophytte hos Slower Place

I Kværndrup på Fyn kan i overnatte i en hyggelig træhytte, i et mere end 200 år gammelt bøgetræ. Træhytten har plads til 2 voksne og 2 børn, og opholdet indkluderer middag og morgenmad (normal eller vegansk). Dertil får i en flaske vin samt frugt og snacks.
Kværndrup, Syddanmark

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel er det perfekte ophold for madelskere! I kommer på en spændende østerssafari. I skal spise egne fangede østers med tilhørende mousserende vin, spise en 5 retters gourmetmiddag og overnatte i et hyggeligt dobbeltværelse. Om morgenen vil der morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter.
Thyholm, Midtjylland

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

På Benniksgaard Hotel i Gråsten, Syddanmark, kan du og din partner komme på et romantisk ophold. I skal overnatte på et superior dobbeltværelse og får 1 Dreamwater Lounge vandmassage hver. Dertil 4 retters menu, velkomstdrinks, stor morgenbuffet og meget andet.
Gråsten, Syddanmark

Slotsophold på Broholm

Kom på et dejligt Slotsophold på Broholm på Fyn. Opholdet byder på afslapning, gourmet og godt selskab. I får en overnatning i slots suiten, og får samtidig 3 retters menu, morgenbuffet samt hjemmebagt kage og eftermiddags kaffe/te.
Gudme, Syddanmark

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Kom pa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor opholdet starter med et glas champagne. I får et superior værelse med havudsigt, 5 retters servering, fri morgenbuffet og entré til både indendørs og udendørs spa faciliteter.
Helsingør, Hovedstaden

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.
Thyholm, Midtjylland

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Inviter din bedre halvdel på en hverdags-getaway på Kurhotel Skodsborg på Sjælland. I får fri adgang til spa- og fitnesscenter, morgenmad, Nordic afternoon tea og en valgfri aftenret hver.
Skodsborg, Hovedstaden

Spaophold på Hotel Skansen

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

Spaophold på Hotel Thinggaard

Et spaophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland byder på en lækker spaoplevelse. I får 3-retters menu, morgenbuffet og fri adgang til Sydthy Kurbad for to personer.
Hurup Thy, Midtjylland

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Tag på den ultimative Spa-oplevelse med din eneste ene, på Kurhotel Skodsborg Spa. I får 3-retters middag, morgenbuffet, fri adgang til Spa- & Fitnesscenter og meget mere.
Skodsborg, Hovedstaden

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Overrask din bedre halvdel med et gavekort til et lækker spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet badehotel, med flot udsigt udover vandet. De fik i 2019 prisen 'Årets Spa' ved Danish Beauty Awards. En af de mest fantastiske oplevelsesgaver til ham eller hende, som trænger til lidt forkælelse på Nordsjælland.
Helsingør, Hovedstaden