Weekendophold for 2 - Guide De bedste weekendophold

Weekendophold for 2 – Guide: De bedste weekendophold i 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Trænger du og din partner til afslapning uden forstyrrelser? Eller kender du et par, der fortjener at få et weekendophold for 2 i gave? Et weekendophold for 2 er fantastisk, da det giver mulighed for masser af kvalitetstid og forkælelse. Det er ren balsam for sjælen og kan nydes med alt lige fra en partner til en god ven eller veninde.

Weekendophold for 2 kan fås i forskellige indpakninger og prisklasser. Så uanset om du er på jagt efter et unikt ophold eller bare et billigt weekendophold for 2 for bare at komme væk, finder du det i vores liste herunder.

De kan alle sammen bookes online. Så tag et kig, sæt kryds i kalenderen og tag på et weekendophold, hvor I kan få slappet fuldstændigt af.

Årets bedste weekendophold for 2

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Hotel Viking Aqua, Spa og Wellness ophold for 2

Kom på et lækkert Aqua, Spa og Wellness ophold hos Hotel Viking i Sæby. Vælg mellem fantastiske kur, spa og/eller wellness ophold for 2, med forkælelse helt i top. Hotel Viking har været kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness, så du er uden tvivl sikret op oplevelse i absolut topklasse.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Rooftop Deluxe spaophold på Hotel Skansen

Forkæl dig selv eller en du holder af med et luksuriøst ophold på Hotel Skansen. Oplevelsen inkluderer et ophold med udsigt fra tagterrassen, hvor du kan nyde den betagende panoramaudsigt og udsøgt service.
Båstad, Skåne, Sverige

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Spaophold på Torekov Hotell: Luksuriøs Afslapning

Forkæl dig selv eller en du holder af med et spaophold på det eksklusive Torekov Hotell. Nyd de fantastiske faciliteter, behandlinger og den smukke omgivelser. En ideel gaveidé til en romantisk weekend eller en venindetur.
Torekov, Skåne, Sverige

Spaophold i Göteborg: Forkælelse på Jacyz Spa

Nyd et luksuriøst spaophold på Jacyz Spa i Göteborg. Oplev førsteklasses faciliteter og afslappende behandlinger, der vil efterlade dig forfrisket og fornyet. En dejlig gaveidé for par eller venner.
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

Luksuscruise til Oslo med Vinsmagning

Oplev Oslo på en luksuriøs måde med et cruise kombineret med vinsmagning. Nyd den storslåede udsigt, udsøgte vine og godt selskab. En uovertruffen gave til dem, der værdsætter det gode liv.
København

Spaophold på Hotel Skansen for 2

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

Overnatning i Holmelys trætop shelter

Tag på en anderledes overnatning i naturen hos Holmely i Midtjylland. Her skal i overnatte i en trætop shelter i naturen. Perfekt til dig som elsker naturen!
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

5-stjernet ophold med 2 overnatninger

Tag på et fantastisk 5-stjernet ophold med 2 overnatninger inkl. morgenmad. Vælg mellem destinationer over hele verden. Se destinationerne og læs mere om oplevelsen via linket.
Hele verden (næsten)

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Inviter din partner med på et romantisk ophold på Kragerup Gods på Sjælland - Karen Blixens gamle tilholdssted. I får udover overnatning på et dobbeltværelse, adgang til pool og spa område, en lækker middag samt morgenbuffet.
Ruds Vedby, Sjælland

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Over hele landet

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Forkæl ham eller hende med et gavekort til et fantastisk gourmetophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland. Her er tale og smagsoplevelser af absolut højeste kvalitet når i bliver præsenteret for en 5-retters gourmetmenu. Dertil skal i overnatte i et lækkert dobbeltværelse, og får også morgenbuffet.
Hurup Thy, Midtjylland

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro i Nordjylland tilbyder et lækkert gourmetophold med 5 retter gourmetmenu. Dertil får i morgenmadsbuffet, og vil være i skønne omgivelser tæt ved vandet.
Farsø, Nordjylland

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Kom på et velsmagende gourmetophold på Lyng Dal Hotel i Midtjylland. I får en overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse, middag samt en lækker morgenmad med hjemmelavede specialiteter.
Ry, Midtjylland

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

I Christiansfeld i Syddanmark ligger Den Gamle Grænsekro. Her kan du og din partner kommet på et hyggeligt kroophold med 1-2 overnatninger & 3-retters a la carte menu. Dertil er morgenmad inkluderet.
Christiansfeld, Syddanmark

Kroophold på Rold StorKro for 2

Kom på kroophold på Rold StorKro i Nordjylland. Opholdet emmer af afslappet stemning & naturoplevelser, og er inkl. 3-retters middag, vinmenu & kaffe med cognac. Dertil får i også en stor morgenmenu samt en lækker velkomstdrink på værelset.
Skørping, Nordjylland

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.
Hurup Thy, Midtjylland

Romantisk slotsophold for 2

Hvad er mere romantisk, end at overnatte på et slot med din partner? Udover overnatning får i også kaffe og sødt, 3 retters middag og morgenmad. Vælg mellem 6 slotte fordelt over det danske land.
Midtjylland - Nordjylland - Fyn - Nordsjælland

Ophold & vildmarkstur på Hotel Thinggaard

På Hotel Thinggaard i Midtjylland kan du kommet på et lækkert ophold med vildmarkstur. Et får et dobbeltværelse, madpakke til turen, 3 retters gourmetmenu og en stor morgenbuffet. På vildmarksturen kan du vælge mellem 4 ruter på 12-16 km.
Hurup Thy, Midtjylland

Ophold i trætophytte hos Slower Place

I Kværndrup på Fyn kan i overnatte i en hyggelig træhytte, i et mere end 200 år gammelt bøgetræ. Træhytten har plads til 2 voksne og 2 børn, og opholdet inkluderer middag og morgenmad (normal eller vegansk). Dertil får i en flaske vin samt frugt og snacks.
Kværndrup, Syddanmark

Home Spa Getaway på Langhoff & Juul Boutique Hotel for 2

Tag på et afslappende Home Spa ophold Langhoff & Juul Boutique Hotel i Ebeltoft. Ebeltoft er en fantastisk hyggelige by, og og så har i udsigt over Mols Bjerge, hvor i også kan gå en lang tur og nyde naturen.
Ebeltoft, Midtjylland

Østersophold på Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel er det perfekte ophold for madelskere! I kommer på en spændende østerssafari. I skal spise egne fangede østers med tilhørende mousserende vin, spise en 5 retters gourmetmiddag og overnatte i et hyggeligt dobbeltværelse. Om morgenen vil der morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter.
Thyholm, Midtjylland

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods for 2

Skrøbelev Gods i Rudkøbing, Syddanmark, er det perfekte sted for et romantisk ophold med din partner. I vil være i smukke omgivelser på Langeland, og får i prisen en overnatning på et dobbeltværelse, middag med hovedret, morgenbuffet, rundvisning på godset m.m.
Rudkøbing, Syddanmark

Slotsophold på Broholm

Kom på et dejligt Slotsophold på Broholm på Fyn. Opholdet byder på afslapning, gourmet og godt selskab. I får en overnatning i slots suiten, og får samtidig 3 retters menu, morgenbuffet samt hjemmebagt kage og eftermiddags kaffe/te.
Gudme, Syddanmark

Naturophold hos Vesterlandet for 2

Hvis du elsker natur, så er et naturophold hos Vesterlandet med garanti lige noget for dig. Her vil  i komme helt tæt på den nordjyske natur, i rolige og hyggelige omgivelser. Den perfekte måde at få at afbræk fra hverdagen og slappe af. I får en eksklusiv hotellejlighed for 2 personer, i gåafstand til Vesterhavet, fjord, søer og Thy nationalpark.
Vestervig, Nordjylland

Suite med Egen Spa på Skrøbelev Gods

Træd ind i en verden af luksus og afslapning med et ophold i en suite med egen spa på Skrøbelev Gods. En perfekt gave til parret, der trænger til lidt ekstra forkælelse. Nyd hinandens selskab i smukke omgivelser.
Rudkøbing, Langeland

Spaophold på Hotel Thinggaard for 2

Et spaophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland byder på en lækker spaoplevelse. I får 3-retters menu, morgenbuffet og fri adgang til Sydthy Kurbad for to personer.
Hurup Thy, Midtjylland

Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.
Thyholm, Midtjylland

Spaophold på Falkenberg Strandbad: Forkælelse ved Havet

Giv en uforglemmelig spaoplevelse på det idylliske Falkenberg Strandbad. Nyd havudsigt, afslappende behandlinger og lækre retter i de fantastiske omgivelser. En fantastisk gave til dem, der fortjener en pause fra hverdagens stress og jag.
Falkenberg, Halland, Sverige

Velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro

Et velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro er den perfekte oplevelsesgave, til parret som trænger til at slappe af i hyggelige omgivelser. Opholdet indebærer bl.a. 4-retters middag, adgang til spaområde, overnatning på dobbeltværelse med egen balkon og meget mere.
Farsø, Nordjylland

Slotsophold for 2 på Broholm Slot

Broholm Slot er et slot på Fyn, med masser af charme og sjæl. Det er et historisk slot som er ligeså hyggeligt som det er interessant. Et ophold her kan kun blive en skøn oplevelse - særligt hvis det er med en, du holder særligt meget af. Udover overnatning får i også en 5 retters menu.
Fyn

Slotsophold for 2 på Broholm Slot (suite)

Giv et ophold på det historiske Broholm Slot i gave til en du holder af. Oplevesen indebærer overnatning i suite samt en 5 retters menu. Læs mere om oplevelsen og det fantastiske slot via linket.
Fyn

Forkælelsesophold hos DGI Huset Herning for 2

Dette forkælelsesophold hos DGI Huset i Herning for 2, er den perfekte oplevelsesgave til din partner! I skal overnatte i et lækkert dobbeltværelse, og får samtidig adgang til vandkulturhuset og wellness samt fitness. Dertil er der også morgenbuffet samt en times par massage med i købet.
Herning, Midtjylland

Spaophold på Fjordgaarden for 2

Et spaophold på Fjordgaarden byder udover en overnatning også på adgang til kurbad, stor morgenbuffet, 2 retters menu i restauranten og gratis lånecykler. En spaoplevelse som uden tvivl får jer ned i gear og ladet jeres batterier op.
Ringkøbing, Midtjylland

Wellnessophold hos DGI Huset Herning for 2

Tag en eller flere overnatninger på et dobbeltværelse i DGI Huset Herning. Udover overnatning får i også adgang til både wellness og aktiviteter, samt lækker morgenmad.
Herning, Midtjylland

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky for 2

Kan i lide whisky og afslapning, så er et Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky lige noget for jer! Udover et lækkert dobbeltværelse får i også en rundvisning hos Stauning Whisky med tre smagsprøver, aftenmenu med mulighed for vinmenu samt en stor morgenbuffet.
Skjern, Midtjylland

Bad & Massage Weekend

Overrask din elskede med en afslappende Bad & Massage Weekend. Nyd velværen fra terapeutiske bade og afslappende massage. En gave, der garanterer total afslapning og velvære.
Malmö, Sverige

Rory Late Night Pool Club Stay på Marienlyst Strandhotel

Giv dig selv en pause med et Ro-Ry Late Night Spaophold på Marienlyst Strandhotel. Denne oplevelse byder på afslapning og velvære i hotellets eksklusive spa, fuldendt med en overnatning med udsigt til vandet.
Helsingør, Hovedstaden

Spa & frokost hos Hotel BramslevGaard

Kombiner afslapning med kulinarisk nydelse hos Hotel Bramslevgaard. Efter en formiddag i spaen kan du se frem til en lækker frokost, der fuldender din dag med velvære og smagsoplevelser.
Hobro, Nordjylland

Spa & morgenmad hos Hotel BramslevGaard

Start dagen på bedste vis med et spaophold hos Hotel Bramslevgaard, hvor du kan nyde en forfriskende morgen i spaen efterfulgt af en lækker morgenmadsbuffet.
Hobro, Nordjylland

Spaophold i HimmerLand

Forkæl dig selv med et spaophold i Himmerlands smukke omgivelser. Dette ophold tilbyder en ultimativ afslapning og genopladning med adgang til luksuriøse spa-faciliteter, hvor velvære og ro er i centrum.
Farsø, Nordjylland

Hvad kan forventes af et weekendophold for 2?

Weekendophold findes i mange forskellige former. Altså kan du komme på et weekendophold, der passer lige ind i de rammer, du bedst kan lide.

Du kan derfor blandt andet vælge mellem:

Alene her på siden har vi samlet mange forskellige bud på, hvordan et weekendophold kan se ud. Der er alt lige fra eventyrlige slotshold til afslappende wellnessophold. Men, der er naturligvis også ophold, der er helt nede på jorden med fokus på naturlige omgivelser og ren afslapning.

Dog kan du på alle typer af ophold forvente, at du og din ledsager får fuld opmærksomhed, når det kommer til at skabe afslappende rammer. Det gælder alt lige fra indkvartering i lækre omgivelser til gastronomiske omgivelser.

Det er dog naturligvis forskelligt, hvad der vil være af måltider, hvad der bliver serveret, hvilke aktiviteter der er og meget andet. En ting er dog sikker: afslapningen er i højsædet.

 

Oplev hele Danmark med weekendophold for 2

Et lækkert ophold henover weekenden er ikke kun en god måde at få slappet af og ladet op til en ny uge på. Det er også en fantastisk måde at opleve hele Danmark på. Får du og din ledsager derfor smag for at komme afsted på forskellige weekendophold, kan I lige så godt tage et nærmere kig på:

  • Weekendophold for 2 på Fyn
  • Weekendophold for 2 på Sjælland
  • Weekendophold for 2 i Jylland

Dertil er der naturligvis også ophold at finde på de mange småøer, der er rundt omkring i Danmark. Her kan du nærmest være sikker på at få nogle unikke eller meget særlige oplevelser, da stemningen bare er noget helt andet på en lille ø.

Uanset om det skal være luksuriøst eller blot billigt og afslappende, er der virkelig mange muligheder at vælge mellem. For Danmark bugner af gode og hyggelige weekendophold – og der er kun kommet flere muligheder til i takt med, at vi alle er begyndt holde ferie hjemme.

Så grib endeligt gerne muligheden for unikke oplevelser for 2 herhjemme. Danmark er fantastisk smukt på alle årstider og byder på særlige og flotte oplevelser lige rundt om hjørnet, som fortjener at blive set og oplevet.

Vi er sikre på, at ophold rundt omkring i Danmark kun kan overraske.

 

Hvad koster et weekendophold for 2?

Weekendophold kan som så mange andre typer af oplevelser for 2 fås i forskellige prisklasser. Der er både de billige ophold for ganske få (eller under) tusinde kroner, som blot inkluderer indkvarteringen og et måltid eller to.

Derudover er der også de luksuriøse weekendophold med spa, wellness og lækker mad i absolut topklasse. Disse er naturligvis noget dyrere – til gengæld er der heller ikke noget at komme efter, når det kommer til indkvartering, omgivelserne, oplevelserne og service.

Når du derfor gerne vil se dig om efter et weekendophold for 2 i forbindelse med en romantisk gave eller som en gave til hende der har alt, bør du bestemme dig for et budget. For det gør søgningen efter et weekendophold i din prisklasse meget nemmere.

Husk også, at du sagtens kan være heldig at finde et godt weekendophold for 2 tilbud eller weekendophold for 2 deal, hvor priserne i en kort periode er skruet helt i bund. Ved at være ude i god tid kan du sagtens være heldig at gøre dig et kup.

 

Hvornår er det bedst at booke et weekendophold?

Kan du ikke helt finde ud af, hvornår på året det er bedst at booke et weekendophold? Det kan vi sådan set godt forstå. Det gode er dog, at du langt de fleste steder kan booke et ophold hele året rundt. Dog er der naturligvis nogle ophold, der er smukkere eller giver mest mening om sommeren – det kan være slotsophold eller ophold i omgivelser nær strand og vand, som bare er bedst at være ved om sommeren.

Dog kan især weekendophold for 2 med spa være ideelle til vinterens mørke, da du og en ledsager kan få varmet kroppen godt igennem i vildtmarksbade, spa og bassiner med varmt, boblende vand.

Generelt er der dog bedst kapacitet i ydersæsonerne såsom foråret, efteråret og vinteren. Vil du derfor gerne afsted på et tidspunkt, hvor alle andre ikke også tænker at skulle afsted, kan det være en fordel at booke på disse tidspunkter. Det gode ved ikke at booke i sommerperioden er også, at prisen på opholdet som regel er billigere.

Er du det mindste i tvivl om, hvornår du skal booke, eller hvornår modtageren af gaven har plads i kalenderen, har du altid mulighed for at købe et weekendophold for 2 gavekort. Så kan der bookes, når det passer perfekt ind i kalenderen.

 

Hvad pakker man til et weekendophold?

Har du ikke været afsted på et weekendophold før? Så er der ikke noget at sige til, at du er i tvivl om, hvad der skal medbringes. Det skønne ved et ophold for en weekend er, at der som regel ikke rigtig skal pakkes noget. For på værelset vil der være håndklæder, sæbe, toiletpapir, føntørrer og andre fornødenheder, der hører sig til ved dagens rutiner.

Har du bestilt et weekendophold med samtlige måltider inkluderet, behøver du heller ikke medbringe disse. Dog kan en flaske vin eller en særlig snack måske være lækkert til de sene aftenstunder.

Vælger du dog at booke et weekendophold med aktiviteter, kan det være en god ide at pakke badetøj, vandresko eller andet fornuftig påklædning afhængigt af aktiviteterne.

En pakkeliste kan derfor se sådan ud:

  • Pænt tøj
  • Afslapningstøj
  • Badetøj
  • Udetøj
  • Forskelligt fodtøj
  • Parfume, makeup mm.

Ideen med et weekendophold er, at du ikke behøver medbringe særligt mange ting. Jo mindre, du bringer med, jo mere afslappende bliver det også. For så er der ikke meget, du skal forholde dig til – andet end bare at slappe af og hygge dig med den, som du er så heldig at dele oplevelsen sammen med.

 

Et weekendophold er den perfekte gave til kæresten

Vil du gerne overraske med en helt særlig gave til kæresten? Så er der nærmest ikke nogen bedre måde at gøre det på end med et weekendophold. Det er nemlig en fantastisk oplevelsesgave til hende. Og så kan det meget mere end endnu en vase til samlingen eller en tallerken til stellet.

For et ophold skaber minder og bringer jer tættere sammen. Om det så er den smukke gåtur ved stranden eller de lækre omgivelser, der printer sig ind, skaber det fælles minder. Det er samtidig også en rigtig god gave til hende eller ham, som ikke rigtig ønsker sig noget – eller hvor materielle ting ikke har nogen stor betydning.

Det smarte ved at give et ophold i gave er også, at du samtidig kan give dig selv en lækker gave og noget at se frem til. Det er guld værd i en hverdag, hvor det hurtigt kan gå op i arbejde, tøjvask og madpakker.

Et ophold behøver ikke være luksuriøst for at være godt. Så hold dig endeligt heller ikke tilbage, hvis du bare gerne vil væk hjemmefra, uden det behøver koste en bondegård. Der er mange muligheder at vælge mellem hos os!

 

Få inspiration til de bedste weekendophold for 2 hos os

Om du er på udkig efter et weekendophold som gave eller som forkælelse til dig selv og en partner, finder du det her på siden. Det er vi ret sikre på, da vi har udvalgt de bedste, populære og unikke weekendophold rundt om i Danmark. Der er både ophold på små kroer og landsteder såvel som store slotte og wellnesshoteller.

Kig derfor gerne vores liste over ophold for 2 igennem og se, om ikke der gemmer sig et eller flere ophold, der frister.

Fælles for alle ophold på siden her er, at de kan købes gennem de udbydere, vi har linket til. Du kan trygt klikke dig videre, da det kun er pålidelige og troværdige danske udbydere, vi linker videre til. Du kender dem med al sandsynlighed godt i forvejen – og ellers er vi i hvert fald sikre på, at dit første møde med dem kommer til at være meget positivt.

Når du køber et ophold gennem den enkelte udbyder, får du tilsendt et gavekort (med al sandsynlighed på mail), som du kan benytte, når du kender den nøjagtige dato for opholdet. Du behøver derfor ikke lægge dig fast på en dato allerede nu. Det er dejligt fleksibelt og nemt.

Vi håber, at du finder et eller flere ophold hos os, som du kan bruge som gave og forkælelse. Vi elsker at inspirere til gode gaver og håber også, at det er, hvad vi kommer til at gøre for dig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om weekendophold for 2

Du kan tage på weekendtur lige hvor du vil. Det kan være til København hvor du bor i Jylland, eller til Jylland hvis du bor i København. Det kan også være til en af Danmarks mange små hyggelige øer, eller endda tage et weekendophold i Sverige eller Tyskland. Vi har samlet alle de bedste weekendophold for 2 i år – her kan du få masser af inspiration.

En kærestetur må gerne være romantisk. Tag evt. på et romantisk spaophold på et af Danmarks mange lækre spahoteller. Her kan du og kæresten blive forkælet en hel weekend, og virkelige få noget god kvalitetstid sammen. Vi har samlet en masse lækre weekendophold for kærestepar – der vil uden tvivl være noget for dig og din partner.

Skal du på en forlænget weekendtur med din partner, ven eller veninde, er der fin tid til, at tage på et ophold et andet sted i landet, end hvor du bor. Bor du f.eks. på Sjælland, kan i tage på et forlænget weekendophold på et at Jyllands mange hyggelige slotte, kroer eller spahoteller. Vil i endnu længere væk, kan i også vælge at tage på et weekendophold i Tyskland eller Sverige.

Denne artikel er anmeldt af Gina Christensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne