Weekendophold for 2 - Guide De bedste weekendophold

Weekendophold for 2 – Guide: De bedste weekendophold i 2023

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Trænger du og din partner til afslapning uden forstyrrelser? Eller kender du et par, der fortjener at få et weekendophold for 2 i gave? Et weekendophold for 2 er fantastisk, da det giver mulighed for masser af kvalitetstid og forkælelse. Det er ren balsam for sjælen og kan nydes med alt lige fra en partner til en god ven eller veninde.

Weekendophold for 2 kan fås i forskellige indpakninger og prisklasser. Så uanset om du er på jagt efter et unikt ophold eller bare et billigt weekendophold for 2 for bare at komme væk, finder du det i vores liste herunder.

De kan alle sammen bookes online. Så tag et kig, sæt kryds i kalenderen og tag på et weekendophold, hvor I kan få slappet fuldstændigt af.

Årets bedste weekendophold for 2

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Romantisk spaophold i HimmerLand for 2

Et romantisk spaophold i Himmerland er en af de mest romantiske gaver du kan give. Udover overnatning og adgange til Himmerland Spa, får i også både 3 retters menu i restauranten, en stor morgenbuffet samt 2 selvbehandlingspakker til brug i spaen.
Farsø, Nordjylland, Danmark

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

3-dages Storbyferie i Europa inkl. morgenmad (for 2 personer

Har du længe drømt om en storbyferie i en by i Europa med en du holder af? Gavekortet her giver 3 dages storbyferie inkl. morgenmad, i en af Europas fantastiske storbyer. Læs mere om oplevelsen og destinationerne via linket.
Europa

Rasul spaophold i Himmerland for 2

Rasul spaophold hos HimmerLand giver jer en overnatning i et smukt dobbeltværelse samt adgang til Himmerland Spa. Dertil får i en Rasul behandling for 2 personer, samt en 3 retters menu.
Farsø, Nordjylland, Danmark

Luksus spaophold i HimmerLand for 2

Tag på et luksus spaophold i Himmerland med en du holder af. Her bliver i bl.a. forkælet med Salve-in-Terra behandling for 2 personer, en 3 retters menu i restauranten, samt fri adgang til Himmerland Spa.
Farsø, Nordjylland, Danmark

Spaophold på Hotel Skansen for 2

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

Minicruise til Oslo for 2

Inviter din kæreste, mand eller kone, med på et romantisk Minicruise til Oslo. I får 2 overnatninger på det flydende hotel, som både har gode restauranter, spa og mange andre spændende aktiviteter.

Overnatning i Holmelys trætop shelter

Tag på en anderledes overnatning i naturen hos Holmely i Midtjylland. Her skal i overnatte i en trætop shelter i naturen. Perfekt til dig som elsker naturen!
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

5-stjernet ophold med 2 overnatninger

Tag på et fantastisk 5-stjernet ophold med 2 overnatninger inkl. morgenmad. Vælg mellem destinationer over hele verden. Se destinationerne og læs mere om oplevelsen via linket.
Hele verden (næsten)

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Inviter din partner med på et romantisk ophold på Kragerup Gods på Sjælland - Karen Blixens gamle tilholdssted. I får udover overnatning på et dobbeltværelse, adgang til pool og spa område, en lækker middag samt morgenbuffet.
Ruds Vedby, Sjælland

Overnatning i svævende telt hos Thorséng Nature Resort for 2

Tag på en anderledes overnatning i et svævetelt hos Thorséng Nature Resort. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af. Udover overnatning får i også morgenmad, aftensmad og fri adgang til stranden. Dertil kan der tilkøbes adgang til wellnessfaciliter som sauna, dampbad og varmtvandsbassin, samt massager og kropsterapi behandlinger.
Svendborg, Fyn

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Over hele landet

Getaway på Hotel Amerika for 2

Besøg Hotel Amerika i Nordjylland for en afslappende og hyggelig getaway med din partner eller gode ven. Hotellet ligger ved Mariager Fjord og har en flot udsigt ud til skoven. I får bl.a. 3 retters menu, morgenbuffet og en overnatning på et lækkert dobbeltværelse.
Hobro, Nordjylland

Romantisk ophold på Jørgensens Hotel for 2

Inviter din partner med på et ophold i Horsens på Jørgensens Hotel. Her skal i overnatte i et lækkert dobbeltværelse. Dertil for i en 3-retters sæsonmenu samt morgenmad.
Horsens, Midtjylland

Golf & Gourmet på Hotel Amerika for 2

Tag på et lækkert gold og gourmet ophold på Hotel Amerika i Nordjylland. Her vil i få et ophold af topkvalitet med fede golf- og madoplevelser. Giv det i gave til ham eller hende du vil dele denne fantastiske oplevelse med!
Hobro, Nordjylland

Gourmetophold på Hotel Amerika for 2

Et gourmetophold på Hotel Amerika i Nordjylland består af et fantastisk weekendophold i afslapningens og madens tegn. I vil blandt andet blive forkælet med stor morgenmenu og en utrolig lækker 6 retters menu. Samtidig ligger hotellet i smykker omgivelser nær Mariajer Fjord.
Hobro, Nordjylland

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Forkæl ham eller hende med et gavekort til et fantastisk gourmetophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland. Her er tale og smagsoplevelser af absolut højeste kvalitet når i bliver præsenteret for en 5-retters gourmetmenu. Dertil skal i overnatte i et lækkert dobbeltværelse, og får også morgenbuffet.
Hurup Thy, Midtjylland