Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Weekendophold for 2 - Guide De bedste weekendophold

Weekendophold for 2 – Guide: De bedste weekendophold i 2022

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Trænger du og din partner til afslapning uden forstyrrelser? Eller kender du et par, der fortjener at få et weekendophold for 2 i gave? Et weekendophold for 2 er fantastisk, da det giver mulighed for masser af kvalitetstid og forkælelse. Det er ren balsam for sjælen og kan nydes med alt lige fra en partner til en god ven eller veninde.

Weekendophold for 2 kan fås i forskellige indpakninger og prisklasser. Så uanset om du er på jagt efter et unikt ophold eller bare et billigt weekendophold for 2 for bare at komme væk, finder du det i vores liste herunder.

De kan alle sammen bookes online. Så tag et kig, sæt kryds i kalenderen og tag på et weekendophold, hvor I kan få slappet fuldstændigt af.

Årets bedste weekendophold for 2

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro i Nordjylland tilbyder et lækkert gourmetophold med 5 retter gourmetmenu. Dertil får i morgenmadsbuffet, og vil være i skønne omgivelser tæt ved vandet.

Fra: 1.990,00 DKK

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Kom på et velsmagende gourmetophold på Lyng Dal Hotel i Midtjylland. I får en overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse, middag samt en lækker morgenmad med hjemmelavede specialiteter.

Fra: 2.190,00 DKK

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

I Christiansfeld i Syddanmark ligger Den Gamle Grænsekro. Her kan du og din partner kommet på et hyggeligt kroophold med 1-2 overnatninger & 3-retters a la carte menu. Dertil er morgenmad inkluderet.

Fra: 1.450,00 DKK

Kroophold på Rold StorKro

Kom på kroophold på Rold StorKro i Nordjylland. Opholdet emmer af afslappet stemning & naturoplevelser, og er inkl. 3-retters middag, vinmenu & kaffe med cognac. Dertil får i også en stor morgenmenu samt en lækker velkomstdrink på værelset.

Fra: 2.550,00 DKK

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.

Fra: 2.596,00 DKK

Ophold & Instamoments på SIDE Design Hotel

Kom på et luksuriøst 2 dages ophold på 5-stjernet SIDE Design Hotel i Hamburg, Tyskland. I får overnatninger i Deluxe værelset eller suite, fri entre til sauna, dampbad, fitness og stort poolområde, stor morgenbuffet, 3-retters menu på ét af Hamburgs bedste steakhouses samt apertif og vinmenu den ene aften.

Fra: 4.200,00 DKK

Ophold & vildmarkstur på Hotel Thinggaard

På Hotel Thinggaard i Midtjylland kan du kommet på et lækkert ophold med vildmarkstur. Et får et dobbeltværelse, madpakke til turen, 3 retters gourmetmenu og en stor morgenbuffet. På vildmarksturen kan du vælge mellem 4 ruter på 12-16 km.

Fra: 1.996,00 DKK

Ophold i trætophytte hos Slower Place

I Kværndrup på Fyn kan i overnatte i en hyggelig træhytte, i et mere end 200 år gammelt bøgetræ. Træhytten har plads til 2 voksne og 2 børn, og opholdet indkluderer middag og morgenmad (normal eller vegansk). Dertil får i en flaske vin samt frugt og snacks.

Fra: 3.590,00 DKK

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel er det perfekte ophold for madelskere! I kommer på en spændende østerssafari. I skal spise egne fangede østers med tilhørende mousserende vin, spise en 5 retters gourmetmiddag og overnatte i et hyggeligt dobbeltværelse. Om morgenen vil der morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter.

Fra: 2.598,00 DKK

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

På Benniksgaard Hotel i Gråsten, Syddanmark, kan du og din partner komme på et romantisk ophold. I skal overnatte på et superior dobbeltværelse og får 1 Dreamwater Lounge vandmassage hver. Dertil 4 retters menu, velkomstdrinks, stor morgenbuffet og meget andet.

Fra: 2.598,00 DKK

Slotsophold på Broholm

Kom på et dejligt Slotsophold på Broholm på Fyn. Opholdet byder på afslapning, gourmet og godt selskab. I får en overnatning i slots suiten, og får samtidig 3 retters menu, morgenbuffet samt hjemmebagt kage og eftermiddags kaffe/te.

Fra: 2.990,00 DKK

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Kom pa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor opholdet starter med et glas champagne. I får et superior værelse med havudsigt, 5 retters servering, fri morgenbuffet og entré til både indendørs og udendørs spa faciliteter.

Fra: 4.295,00 DKK

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.

Fra: 1.998,00 DKK

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Inviter din bedre halvdel på en hverdags-getaway på Kurhotel Skodsborg på Sjælland. I får fri adgang til spa- og fitnesscenter, morgenmad, Nordic afternoon tea og en valgfri aftenret hver.

Fra: 2.099,00 DKK

Luksus spaophold på HimmerLand

Tag på et luksus spaophold på HimmerLand i Nordjylland, et af Danmarks bedste spa- & golfresorts. I får en overnatning i et værelse med god udsigt, 9 serveringer i HimmerRiget, morgenbuffet, entre til spa, spabehandling for 2 personer inkl. en gave samt meget mere.

Fra: 4.620,00 DKK

Spaophold på HimmerLand

Tag på et dejligt spaophold på HimmerLand spa- og golfresort i Jylland. HimmerLand er et af Danmarks nyeste & fineste sparesorts. I får et lækkert værelse med god udsigt, entre til spa, fri adgang til badelandet & fitnesscenteret samt morgenbuffet.

Fra: 1.400,00 DKK

Spaophold på Hotel Skansen

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.

Fra: 2.340,00 DKK

Spaophold på Hotel Thinggaard

Et spaophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland byder på en lækker spaoplevelse. I får 3-retters menu, morgenbuffet og fri adgang til Sydthy Kurbad for to personer.

Fra: 2.896,00 DKK

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Tag på den ultimative Spa-oplevelse med din eneste ene, på Kurhotel Skodsborg Spa. I får 3-retters middag, morgenbuffet, fri adgang til Spa- & Fitnesscenter og meget mere.

Fra: 2.400,00 DKK

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Overrask din bedre halvdel med et gavekort til et lækker spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet badehotel, med flot udsigt udover vandet. De fik i 2019 prisen ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. En af de mest fantastiske oplevelsesgaver til ham eller hende, som trænger til lidt forkælelse på Nordsjælland.

Fra: 3.695,00 DKK

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.

Fra: 2.799,00 DKK

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel, er en fantastisk afslappende oplevelse med din partner. I skal overnatte i et superior-dobbeltværelse, får 3-retters middag i Restaurant Marienlyst, adgang til morgenspa og saunagus på afrejsedagen, fri adgang til Casino og bliver ellers bare vartet op.

Fra: 3.295,00 DKK

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.

Fra: 1.998,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.

Fra: 1.790,00 DKK

Hvad kan forventes af et weekendophold for 2?

Weekendophold findes i mange forskellige former. Altså kan du komme på et weekendophold, der passer lige ind i de rammer, du bedst kan lide.

Du kan derfor blandt andet vælge mellem:

Alene her på siden har vi samlet mange forskellige bud på, hvordan et weekendophold kan se ud. Der er alt lige fra eventyrlige slotshold til afslappende wellnessophold. Men, der er naturligvis også ophold, der er helt nede på jorden med fokus på naturlige omgivelser og ren afslapning.

Dog kan du på alle typer af ophold forvente, at du og din ledsager får fuld opmærksomhed, når det kommer til at skabe afslappende rammer. Det gælder alt lige fra indkvartering i lækre omgivelser til gastronomiske omgivelser.

Det er dog naturligvis forskelligt, hvad der vil være af måltider, hvad der bliver serveret, hvilke aktiviteter der er og meget andet. En ting er dog sikker: afslapningen er i højsædet.

 

Oplev hele Danmark med weekendophold for 2

Et lækkert ophold henover weekenden er ikke kun en god måde at få slappet af og ladet op til en ny uge på. Det er også en fantastisk måde at opleve hele Danmark på. Får du og din ledsager derfor smag for at komme afsted på forskellige weekendophold, kan I lige så godt tage et nærmere kig på:

  • Weekendophold for 2 på Fyn
  • Weekendophold for 2 på Sjælland
  • Weekendophold for 2 i Jylland

Dertil er der naturligvis også ophold at finde på de mange småøer, der er rundt omkring i Danmark. Her kan du nærmest være sikker på at få nogle unikke eller meget særlige oplevelser, da stemningen bare er noget helt andet på en lille ø.

Uanset om det skal være luksuriøst eller blot billigt og afslappende, er der virkelig mange muligheder at vælge mellem. For Danmark bugner af gode og hyggelige weekendophold – og der er kun kommet flere muligheder til i takt med, at vi alle er begyndt holde ferie hjemme.

Så grib endeligt gerne muligheden for unikke oplevelser for 2 herhjemme. Danmark er fantastisk smukt på alle årstider og byder på særlige og flotte oplevelser lige rundt om hjørnet, som fortjener at blive set og oplevet.

Vi er sikre på, at ophold rundt omkring i Danmark kun kan overraske.

 

Hvad koster et weekendophold for 2?

Weekendophold kan som så mange andre typer af oplevelser for 2 fås i forskellige prisklasser. Der er både de billige ophold for ganske få (eller under) tusinde kroner, som blot inkluderer indkvarteringen og et måltid eller to.

Derudover er der også de luksuriøse weekendophold med spa, wellness og lækker mad i absolut topklasse. Disse er naturligvis noget dyrere – til gengæld er der heller ikke noget at komme efter, når det kommer til indkvartering, omgivelserne, oplevelserne og service.

Når du derfor gerne vil se dig om efter et weekendophold for 2 i forbindelse med en romantisk gave eller som en gave til hende der har alt, bør du bestemme dig for et budget. For det gør søgningen efter et weekendophold i din prisklasse meget nemmere.

Husk også, at du sagtens kan være heldig at finde et godt weekendophold for 2 tilbud eller weekendophold for 2 deal, hvor priserne i en kort periode er skruet helt i bund. Ved at være ude i god tid kan du sagtens være heldig at gøre dig et kup.

 

Hvornår er det bedst at booke et weekendophold?

Kan du ikke helt finde ud af, hvornår på året det er bedst at booke et weekendophold? Det kan vi sådan set godt forstå. Det gode er dog, at du langt de fleste steder kan booke et ophold hele året rundt. Dog er der naturligvis nogle ophold, der er smukkere eller giver mest mening om sommeren – det kan være slotsophold eller ophold i omgivelser nær strand og vand, som bare er bedst at være ved om sommeren.

Dog kan især weekendophold for 2 med spa være ideelle til vinterens mørke, da du og en ledsager kan få varmet kroppen godt igennem i vildtmarksbade, spa og bassiner med varmt, boblende vand.

Generelt er der dog bedst kapacitet i ydersæsonerne såsom foråret, efteråret og vinteren. Vil du derfor gerne afsted på et tidspunkt, hvor alle andre ikke også tænker at skulle afsted, kan det være en fordel at booke på disse tidspunkter. Det gode ved ikke at booke i sommerperioden er også, at prisen på opholdet som regel er billigere.

Er du det mindste i tvivl om, hvornår du skal booke, eller hvornår modtageren af gaven har plads i kalenderen, har du altid mulighed for at købe et weekendophold for 2 gavekort. Så kan der bookes, når det passer perfekt ind i kalenderen.

 

Hvad pakker man til et weekendophold?

Har du ikke været afsted på et weekendophold før? Så er der ikke noget at sige til, at du er i tvivl om, hvad der skal medbringes. Det skønne ved et ophold for en weekend er, at der som regel ikke rigtig skal pakkes noget. For på værelset vil der være håndklæder, sæbe, toiletpapir, føntørrer og andre fornødenheder, der hører sig til ved dagens rutiner.

Har du bestilt et weekendophold med samtlige måltider inkluderet, behøver du heller ikke medbringe disse. Dog kan en flaske vin eller en særlig snack måske være lækkert til de sene aftenstunder.

Vælger du dog at booke et weekendophold med aktiviteter, kan det være en god ide at pakke badetøj, vandresko eller andet fornuftig påklædning afhængigt af aktiviteterne.

En pakkeliste kan derfor se sådan ud:

  • Pænt tøj
  • Afslapningstøj
  • Badetøj
  • Udetøj
  • Forskelligt fodtøj
  • Parfume, makeup mm.

Ideen med et weekendophold er, at du ikke behøver medbringe særligt mange ting. Jo mindre, du bringer med, jo mere afslappende bliver det også. For så er der ikke meget, du skal forholde dig til – andet end bare at slappe af og hygge dig med den, som du er så heldig at dele oplevelsen sammen med.

 

Et weekendophold er den perfekte gave til kæresten

Vil du gerne overraske med en helt særlig gave til kæresten? Så er der nærmest ikke nogen bedre måde at gøre det på end med et weekendophold. Det er nemlig en fantastisk oplevelsesgave til hende. Og så kan det meget mere end endnu en vase til samlingen eller en tallerken til stellet.

For et ophold skaber minder og bringer jer tættere sammen. Om det så er den smukke gåtur ved stranden eller de lækre omgivelser, der printer sig ind, skaber det fælles minder. Det er samtidig også en rigtig god gave til hende eller ham, som ikke rigtig ønsker sig noget – eller hvor materielle ting ikke har nogen stor betydning.

Det smarte ved at give et ophold i gave er også, at du samtidig kan give dig selv en lækker gave og noget at se frem til. Det er guld værd i en hverdag, hvor det hurtigt kan gå op i arbejde, tøjvask og madpakker.

Et ophold behøver ikke være luksuriøst for at være godt. Så hold dig endeligt heller ikke tilbage, hvis du bare gerne vil væk hjemmefra, uden det behøver koste en bondegård. Der er mange muligheder at vælge mellem hos os!

 

Få inspiration til de bedste weekendophold for 2 hos os

Om du er på udkig efter et weekendophold som gave eller som forkælelse til dig selv og en partner, finder du det her på siden. Det er vi ret sikre på, da vi har udvalgt de bedste, populære og unikke weekendophold rundt om i Danmark. Der er både ophold på små kroer og landsteder såvel som store slotte og wellnesshoteller.

Kig derfor gerne vores liste over ophold for 2 igennem og se, om ikke der gemmer sig et eller flere ophold, der frister.

Fælles for alle ophold på siden her er, at de kan købes gennem de udbydere, vi har linket til. Du kan trygt klikke dig videre, da det kun er pålidelige og troværdige danske udbydere, vi linker videre til. Du kender dem med al sandsynlighed godt i forvejen – og ellers er vi i hvert fald sikre på, at dit første møde med dem kommer til at være meget positivt.

Når du køber et ophold gennem den enkelte udbyder, får du tilsendt et gavekort (med al sandsynlighed på mail), som du kan benytte, når du kender den nøjagtige dato for opholdet. Du behøver derfor ikke lægge dig fast på en dato allerede nu. Det er dejligt fleksibelt og nemt.

Vi håber, at du finder et eller flere ophold hos os, som du kan bruge som gave og forkælelse. Vi elsker at inspirere til gode gaver og håber også, at det er, hvad vi kommer til at gøre for dig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om weekendophold for 2

Du kan tage på weekendtur lige hvor du vil. Det kan være til København hvor du bor i Jylland, eller til Jylland hvis du bor i København. Det kan også være til en af Danmarks mange små hyggelige øer, eller endda tage et weekendophold i Sverige eller Tyskland. Vi har samlet alle de bedste weekendophold for 2 i år – her kan du få masser af inspiration.

En kærestetur må gerne være romantisk. Tag evt. på et romantisk spaophold på et af Danmarks mange lækre spahoteller. Her kan du og kæresten blive forkælet en hel weekend, og virkelige få noget god kvalitetstid sammen. Vi har samlet en masse lækre weekendophold for kærestepar – der vil uden tvivl være noget for dig og din partner.

Skal du på en forlænget weekendtur med din partner, ven eller veninde, er der fin tid til, at tage på et ophold et andet sted i landet, end hvor du bor. Bor du f.eks. på Sjælland, kan i tage på et forlænget weekendophold på et at Jyllands mange hyggelige slotte, kroer eller spahoteller. Vil i endnu længere væk, kan i også vælge at tage på et weekendophold i Tyskland eller Sverige.

Denne artikel er anmeldt af Gina Christensen (5/5)
5/5