Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Årets bedste LEGO Creator pakker

LEGO Creator 2024 – Årets bedste LEGO Creator pakker

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du klar på timevis af sjov med LEGO Creator? Er du selv stor fan af det? Eller har du et barn, der ville elske at få et sæt med LEGO Creator i gave? LEGO er for alle aldre og giver de bedste muligheder for at slippe fantasien fuldstændig løs. Der kan bygges og udforskes i mange forskellige fortællinger, hvilket lægger op til flere timers spænding.

Hvad med at bygge en magisk forlystelsespark? Eller suse afsted med et køretøj? Du kan også dykke ned i dybet og udforske havbunden med dybhavsvæsner.

Med andre ord: Der er lagt op til det rene eventyr med LEGO Creator Expert.

Årets bedste LEGO Creator gaver

LEGO Star Wars Millennium Falcon: Byggeeventyret Starter

Tag på en galaktisk byggeeventyr med LEGO Star Wars Millennium Falcon (75192)! Dette ikoniske rumskib er det ultimative sæt for fans, fyldt med detaljer og karakterer fra Star Wars-universet. En uforglemmelig gave, der vækker begejstring hos samlere og fans.

LEGO Harry Potter Hogwarts Slot: Magisk Byggeoplevelse

Oplev magien med LEGO Harry Potter Hogwarts Slot (71043), et detaljerigt mesterværk for enhver Harry Potter-fan. Dette imponerende sæt genskaber det ikoniske slot med finesser og figurer, der vækker den magiske verden til live. En drømmegave til byggere og troldmænd i alle aldre.

LEGO Creator Expert Blomsterbuket

Denne smukke LEGO blomsterbuket er en både kreativ og anderledes buket blomster til din eneste ene. Samle den selv og giv den færdigsamlet, eller giv pakken, og lad modtageren selv samle den. Det er op til dig! En både sjov og romantisk gaveide, til ham eller hende der elsker at bygge LEGO.
Sammenlign priser

LEGO Creator Lejlighederne fra Venner

Elsker du også alle vennerne fra Venner serien? Så kan du har bygge en model af deres lejlighed, med dette fantastiske LEGO Creator sæt. Det er ikke uden grund, at det er af de allermest populære LEGO Creator pakker.

LEGO Creator Expert Titanic

LEGO Creator Expert Titanic pakken er for dig som virkelig vil udfordres på dine LEGO bygger skills. Den indeholder nemlig hele 9090 dele. Når den er samlet har du til gengæld en stor og utrolig flot Titanic model med masser af detaljer.

LEGO Creator James Bond Aston Martin

James Bond fan? Med denne pakke fra LEGO Creator kan du bygge din egen model af James Bonds kendte Aston Martin. Pakken indeholder hele 1295 dele, så der er lagt op til mange hyggetimer med LEGO bygning!

LEGO Creator Ghostbusters bil

Byg den fede Ghostbusters bil med dette geniale LEGO Creator sæt. Pakken indeholder 2352 dele. En super fed gave, til både teenagere og voksne, som elsker de klassiske Ghostbusters film.

LEGO Creator Expert NASA Space Shuttle Discovery

LEGO Creator Expert NASA Space Shuttle Discovery pakken er en oplagt gave til rumnørden! Modtageren får ikke kun en masse hyggelige timer som går med at samle den, men også en super fed rumraket som kan stå til pynt efterfølgende.

LEGO Creator Ford Mustang

Ford Mustang er mange bilnørders favoritbil. Skal du finde gave til en som både interessere sig for LEGO og biler, så har du her den fedeste gaveide! Pakken indeholder 1471 LEGO dele.

LEGO Creator Porsche 911

Porsche 911 er en ikonisk bil, som de fleste bilentusiaster er vilde med. Med denne LEGO pakke, kan du bygge en fed Porsche 911 modelbil ud af 1458 dele, som efterfølgende kan stå til pynt som en flot modelbil.

LEGO Creator Expert Volkswagen T2 autocamper

Byg din egen fede Volkswagen T2 autocamper med surfbræt og alt hvad der ellers hører til. LEGO Creator Expert pakken her har hele 2207 dele - den perfekte gaveide til en Volkswagen T2 entusiast.

LEGO Creator Mægtige Dinosaurer 3-i-1

Den mægtige dinosaur fra LEGO Creator serien er en 3-i-1 dinosaur, som både kan laves om til en T-rex, en Triceratops og en flyvende dinosaur.

LEGO Creator Expert Bonsaitræ

Har du altid ønsket dig et lille bonsaitræ? Så er denne LEGO Creator pakke, lige noget for dig! Her får du nemlig et smukt bonsaitræ, så hverken skal have vand eller lys - det skal blot bygges! Der er både grønne og lyserøde plade med til træet, så du kan skifte dem, når du syntes det skal gå i blomst.

LEGO Creator Spøgelseshus I Forlystelsespark

Dette store spøgelseshus består af hele 3231 LEGO klodser. Giv det evt. i gave til en som elsker Halloween, eller til en som blot elsker at samle LEGO generelt.

LEGO Creator Rutsjebane

LEGO Creator Rutsjebane pakken er til dig som virkelig elsker at bygge LEGO i mange timer. Den store rutsjebane består nemlig af hele 4124 LEGO dele som skal samles.

LEGO Creator Old Trafford Manchester United

Nu kan du bygge din egen model af den flotte Old Trafford Manchester United. Den perfekte LEGO Creator pakke til en fodboldfan, og i særdeleshed en Manchester United fan.

LEGO Creator Medieval Castle

LEGO Creator Medieval Castle er en Creator pakke som egner sig til børn helt ned til 9 år, hvilket er lavt for en Creator pakke. Efter de mange timers arbejde med at bygge middelalderslottet, har du en flot slot som både kan stå til pynt og leges med.

LEGO Creator Expert Julemandens besøg

Her får du ikke kun en masse sjov og hygge med at bygge LEGO, du får også en fantastisk flot juledekoration, som du kan bruge som julepynt år efter år. En super fed LEGO Creator Expert julepakke med hele 1445 dele.

Slip fantasien og legen løs med LEGO Creator

Er du på jagt efter den bedste julegave til ham? Eller en sjov og lærerig julegave til hende? Uanset hvor gammel han eller hun er, er der lagt op til mange timers fantastisk sjov leg og fortællinger med en LEGO gave.

Særligt Creator modellerne er oplagte, da sættene er gode til både leg og til fremvisning derhjemme såvel som på kontoret. Simpelthen fordi de rummer så mange detaljer, overraskelser og ikke mindst unikke elementer. Det er alt sammen med til at give den bedste og mest ultimative LEGO-oplevelse for børn og voksne.

Ved du ikke, hvad du skal vælge? Det har vi gjort nemt for dig, da vi har samlet alt, hvad der er at samle fra LEGO Creator.

Du kan derfor dykke ned i og blandt andet finde:

  • LEGO Creator bike
  • LEGO Creator bond
  • LEGO Creator Fiat 500
  • LEGO Creator Harley Davidson Fat Boy
  • LEGO Creator Vestas
  • LEGO honningkagehus
  • LEGO Creator biler
  • LEGO Creator 3 in 1
  • LEGO Brick Creator
  • LEGO City Creator

Der er meget mere og meget andet fra serien at dykke ned i. Dette er blot et lille udsnit af alle de modeller og sæt, som vi har fundet fra de bedste webshops og forhandlere. Så gør dig klar til et vaskeægte LEGO-eventyr her på siden!

 

Hvad er LEGO Creator?

LEGO findes i mange former og farver. Det hedder meget forskelligt. Det er et LEGO-tema med specialiserede klodser, som har generiske temaer såsom bygninger, robotter, biler, natur eller dinosaurer. Altså er det muligt at finde alt lige fra en farlig hvidhaj til en sej minerobot eller en kendt bygning, som du måske altid har drømt om at ville se. Siden 2006 har temaet indeholdt instruktioner til at bygge tre forskellige modeller med legoklodser fra samme æske. Det er især, hvad der har fået temaet og hele Creator-universet til at være så populært. For det giver mulighed for mange timers leg og for aldrig at kede sig, da klodserne kan bygges om til noget helt andet!

Har du ikke leget med LEGO pakker med LEGO Expert før, bliver du med garanti overrasket over de mange detaljer og muligheder, der er med klodserne. Det bliver på ingen måder kedeligt, da der altid er noget at bygge med dem!

 

LEGO Creator er for alle

Det er ikke nødvendigt at have samlet en masse samlesæt fra LEGO for at kunne få en masse ud af Creator-temaet. Det gode ved klodserne er netop, at der altid følger nogle gode vejledninger med, så alle uanset alder og skills kan være med. Du skal derfor kun bruge noget bordplads, nogle kreative arbejdstimer og ellers lidt fingersnilde for at kunne bygge og lege med klodserne. Derfor egner Creator pakkerne sig også både som gave til 10 årige såvel som til voksne samlere. 

Om du starter med et LEGO Creator hus eller tager den helt store bygning til at starte med er helt op til dig. For uanset hvor erfaren du er, eller hvad du synes om universet, vil du være garanteret et byggeprojekt, som udfordrer dig på din kreativitet og byggeevner.

Klodserne er ikke bare for alle. Men det er også for dig, der trænger til en pause fra hverdagen og har brug for nogle timers fordybelse. Du kan derfor også bruge klodserne til at komme lidt væk fra den stress, der er i hverdagen. Det er ren forkælelse og terapi at lege med klodser – og du vil med garanti elske det.

 

Hvad kan man bygge med LEGO Creator?

Det er lige før, du skal spørge dig selv om, hvad du ikke kan bygge med klodserne og temaet. For det er en kæmpe verden af figurer, bygninger og alt, hvad du kan tænke dig til. Det er hurtige biler, diverse dyr, berømte bygninger, robotter, campingvogne, og hvad du ellers kan alt kan finde på af ting fra hverdagen, rejser og drømme. 

Det er en serie af klodser og sæt, som åbner for en verden af leg på mange forskellige måder. At samlesættene ovenikøbet også er flotte at se på, når de er samlet, er blot endnu en fordel. Barnet kan bygge sig helt eget dinosaur legetøj, og den voksne samler, en fed modelbil eller lign, som kan stå til pynt.

Vil du derfor gerne udfordre dig selv og din hjerne, kan du med fordel kaste dig over de mange gode og kreative samlesæt. For der er noget for enhver. Du kan eventuelt starte med de mindre samlesæt og ellers bevæge dig hen mod de mere og mere avancerede af slagsen.

Det er også en god måde at samle hele familien på – måske endda til en konkurrence lørdag eftermiddag, hvor det gælder om at bygge den sejeste figur på tid?

 

Byg med LEGO Creator og YouTube

Mangler du nogle gode ideer til de mange samlesæt, du har? Eller vil du gerne prøve at udfordre dig selv og måske et barn? Det er fedt at samle efter en vejledning første gang. Men når det er prøvet nogle gange, gør det ikke noget, hvis kreativiteten bliver taget et nøk opad.

Det kan du sammen med videoer på blandt andet YouTube. Her er der et væld af ideer og guides til, hvordan du kan samle dit Creator på en helt anden måde, end hvad du har gjort indtil nu. For det er jo det fantastiske ved LEGO – at det kan mikses og matches og blive til helt nye eventyr og lege, hvis man selv har fantasien til det.

Gå derfor gerne efter nogle forskellige sæt her på siden og se, hvad det alt sammen kan blive til, når du har samlet dem og leder efter nogle nye udfordringer.

 

LEGO Creator pris – hvad koster det?

LEGO er et brand, der gerne vil henvende sig til alle. Alle børn skal gerne have mulighed for at stifte bekendtskab med brandet og deres klodser. Derfor er det muligt at få LEGO Creator sæt for helt ned til omkring 150 kroner. Dette er prisen for nogle af de mest simple sæt.

For det er naturligvis også muligt at få LEGO Creator sæt for mere end 1.000 kroner for dem, der er noget mere avancerede og indeholder nogle flere detaljer. Det gælder for eksempel for den fine Volkswagen T2 camper, der er en klassiker inden for vans og derfor også er bygget op omkring mange detaljer og flotte effekter.

Så leder du efter nogle populære gaver til teenageren, er det også muligt at få med Creator-temaet til rimelige penge. Det kommer naturligvis an på, hvad teenageren har af krav og godt kunne tænke sig.

Vi har samlet forskellige bud på gode gaveideer til en LEGO gave her på siden og har naturligvis taget højde for priserne. Derfor er der prismæssigt også lidt forskelligt at gå på opdagelse i, så du kan finde en gave og en pakke, der prismæssigt matcher dit budget eller det, som du plejer at give for.

 

Køb LEGO Creator til Black Friday og spar mange penge

Når nu vi er ved snakken omkring pris for LEGO pakker, kan vi lige så godt komme omkring muligheden for LEGO Creator Black Friday tilbud. For LEGO er godt legetøj, men det er også legetøj i en kvalitet, der naturligvis koster derefter. Derfor giver det også god mening at afvente købet en smule for at kunne gøre brug af nogle gode LEGO Creator tilbud.

Black Friday er en af de helt store udsalgsdage. Dagene op til er blevet det ligeså, og derfor gør du klogt i at holde et ekstra skarpt øje med de produkter og gaveideer, som vi har samlet sammen her på siden. Er det derfor lige op over, kan du med fordel vente og vende tilbage på den store, sorte dag.

Vi kan naturligvis ikke garantere, at du kan få lige netop den model, du har udset dig til at være et oplagt køb i forbindelse med et Black Friday tilbud på LEGO Creator. Til gengæld tør vi godt love, at der er smæk på tilbuddene generelt, og at du med garanti vil kunne finde nogle gode LEGO Creator Expert tilbud, som du kan gøre brug af til gode julegaver eller fødselsdagsgaver på et senere tidspunkt. Er du heldig, kan du måske også finde en LEGO julekalender på tilbud.

Om ikke andet kan du i hvert fald bruge Black Friday til at forkæle dig selv en masse med!

 

Leg er aldrig kedeligt med LEGO Creator

Vil du gerne hive barnet lidt væk fra skærmen og ind i en legende verden i stedet? Trænger du selv til at komme lidt væk fra den online verden og alt det, der sker omkring os? Det er klodserne perfekte til. Både som en gave til dig selv eller som en gave til gameren, der trænger til at komme lidt væk fra skærmen. For med de flotte, farverige, store og små klodser er det svært ikke at lade sig rive med.

Måske du godt kan lide at rejse? Så find et fly med Creator, en bounty-ø eller nogle kendte bygninger og seværdigheder, som du virkelig godt kunne tænke dig at se. Det tænder ikke kun op for rejselysten, men giver dig også fuld smæk på legelysten og kreativiteten. Når du har samlet figurerne, bygningerne eller hvad end, du ender med at bygge, kan du udstille det i boligen. Brug det som en inspiration til at komme mere ud i verden og at opleve den lige nu og her.

Det kan også være, du altid har drømt om at køre i nogle hurtige biler. Eller måske at komme ned og dykke i eksotisk vand. Det er fantastisk, hvad der alt er af muligheder, når det kommer til LEGO Creator og de universer, det bygger op.

Gå gerne gennem vores liste og se, om ikke der er et sæt eller to, der passer perfekt ind i den verden, du godt kan lide at drømme dig væk i.

 

Overrask barnet med en god LEGO gave

Det kan godt være, at det er blevet populært med gaming, tablets og alle mulige andre teknologiske dippedutter og gadgets. Men der er aldrig noget, der slår de ikoniske klodser. End ikke for et barn der har fået interesse for spil og den online verden. For det er noget helt særligt og magisk som barn at sidde og bygge og bygge med den ene klods efter den anden.

Selvom barnet måske ikke ønsker sig klodserne, vil han eller hun helt sikkert sætte pris på det og straks gå i gang med at lege. Især hvis du har fundet nogle figurer eller elementer, som barnet i forvejen rigtig godt kan lide at dykke ned i eller lege med. Om det så er fodbold, robotter, biler, dinosaurer eller noget helt fjerde. LEGO har tænkt på det hele, så der er noget for enhver barnlig sjæl.

Se gerne om ikke du kan finde et samlesæt, der passer perfekt som gaveide til din søn, datter, nevø, kusine eller barnebarn. Der er gode chancer for, at det vil være årets gave!

 

Giv den bedste LEGO gave med LEGO Creator sammen med os

Man bliver aldrig for gammel til at lege. Slet ikke med de ikoniske klodser. For det er som om, at de kalder inde fra skabet. Kalder på at blive leget med og udfordre din kreativitet og byggekundskaber.

Vi har gjort vores ypperste for at finde frem til de bedste webshops og forhandlere af LEGO Creator. Altså butikker som sætter lige stor pris på det, som du og vi gør og derfor har et stort udvalg af både billige og dyrere sæt.

Der er rigtig mange at vælge mellem, og der kommer også hele tiden nye til. Finder du derfor et sæt eller to herinde i dag, tør vi godt love, at der med garanti er nogle nye på vores inspirationsliste, når du lægger vejen forbi næste gang.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om LEGO Creator

Nogle af de mest populære Creator pakker er lejligheden fra serien Venner, bilen fra Ghostbusters, Porsche 911 og spøgelseshuset. Tager vi LEGO Creator Expert, er blomsterbuketten, Titanic, bonsaitræ og James Bonds Aston Martin, nogle af de mest populære.

Det fede ved LEGO Creator, er at det kan gives til både børn og voksne. Creator og Creator Expert serierne, kan både bruges og samles af børn, til at lege med og har stående til pynt på værelset, men i den grad også af voksne samlere.

Denne artikel er anmeldt af Martin Olsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne