Kinder julekalender - Kinder chokolade julekalendere

Kinder julekalender 2024 – Årets kinder chokolade julekalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Alle der elsker chokolade, elsker også Kinder chokolade! Det lækre chokolade er en storfavorit hos mange børn og voksne. Derfor står Kinder julekalender  2024 naturligvis også højt på ranglisten, når det kommer til årets bedste chokolade julekalender.

I år kan du vælge mellem hele 2 Kinder chokolade julekalendere. Der er den Originale Kinder julekalender, og så er der den store Kinder Maxi julekalender, som er formet som et 3D hus. Begge to er fyldt med lækkert Kinder chokolade. Du vil bl.a. støde på Kinder æg, Maxi bar, og mange andre favoritter. Det er julens ultimative Kinder Surprise! 

Vi ser nærmere på de 2 chokoladekalendere, og giver dig samtidig ideer til de bedste alternativer.

Årets Kinder julekalendere 2024 ​ + Alternativer

Chokolade Julekalender - Happy Moments Kinder chokolade

Personlig Kinder chokolade julekalender

Hvad er bedre end en Kinder chokolade julekalender? En personlig Kinder chokolade julekalender, som du selv kan personliggøre med billede og tekst! Giv den i gave til dit barn, din partner, eller dig selv, med lige det billede på, som du ønsker. Super nemt!
159,00 kr.
Kinder Chokoladekalender - 150 gram

Kinder chokoladejulekalender

I denne Kinder chokoladejulekalender er der hele 152 gram lækker Kinder chokolade. En sand klassiker, som alle børn elsker.
129,00 kr.
Kinder Bueno Julekalender - SlikWorld

Kinder Bueno julekalender

Kinder Bueno julekalenderen er til dig der elsker Kinder Bueno chokolade! I nogles optik det bedste Kinder chokolade der findes. Er du eller din børn enige i det, er det den perfekte julekalender for jer.
Produktet er desværre udsolgt.
Kinder Maxi julekalender

Kinder Maxi julekalender

De fleste børn elsker Kinder chokolade. Denne Kinder Maxi julekalender gemmer på adskillige lækre Kinder chokolader. Bl.a. 2 x Kinderæg, 6 x Maxi bar og meget mere!
Produktet er desværre udsolgt.
Kinder julekalender

Kinder julekalender

Forkæl dit barn eller dig selv med årets Kinder julekalender med Kinder miniæg, Kinder julemænd og andet lækkert Kinder chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.

De bedste alternativer

KitKat julekalender

KitKat julekalender

KitKat chokolade julekalenderen giver dig 24 KitKat chokoladefigurer, på i alt 208 gram. Den perfekte chokoladekalender til dig der elsker KitKat!
129,00 kr.
Anker Chokolade - Børne Julekalender

Anker Chokolade børne julekalender

Anker Chokolade har lavet en fantastisk chokolade julekalender til børn. Den indeholder forskellige lækre chokolader som bl.a. kiksekage, hvid chokolade, jordbær og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalender til børn

Magasin chokolade julekalenderen til børn er en super lækker børnejulekalender til barnet der elsker chokolade. Bag lågerne finder du både mørk, lys og hvid chokolade. Som en bonus en julekalenderen samtidig super dekorativ, og kan bruges som en flot juledekoration.
Produktet er desværre udsolgt.
Toms Julekalender

Toms julekalender

Skildpadder, guld karamel og Yankie bar, er blot noget af det lækre Toms chokolade du har i vente i årets Toms julekalender.
149,00 kr.
Smarties julekalender

Smarties julekalender

Hvem elsker ikke Smarties? Få her en Smarties julekalender, fyldt til randen med de små lækre chokolader. Giv den til dine børn, eller forkæl dig selv lidt ekstra i julen!
129,00 kr.
Carletti slik julekalender

Carletti julekalender med slik

Carletti julekalenderen med slik indeholder bl.a. de populære P-tærter, skumchokolade og meget mere. Den perfekte chokoladekalender til chokoladeelskeren i alle aldre.
Produktet er desværre udsolgt.
Aalborg Chokoladen Julekalender for børn - 1 stk

Aalborg Chokoladen børne chokolade julekalender

Aalborg Chokoladen har her lavet en sød børne chokolade julekalender med lækre børnevenlige chokolader. Indeholder i alt 192 gram chokolade.
Produktet er desværre udsolgt.
Dumle julekalender

Dumle julekalender

Du kan i år få en Dumle julekalender med de lækre Dumle karameller. Der er både den klassiske Dumle, men også Dumle lakrids og Dumle snack. Giv den til et barn der elsker Dumle karameller, eller køb den til dig selv og få en jul med skøn nostalgi!
Produktet er desværre udsolgt.
Mars julekalender

Mars julekalender

En Mars julekalender fyldt med den klassiske lækre Mars chokolade. Du får i alt 111 gram chokolade fra Mars i en flot kalender med julemanden på.
Produktet er desværre udsolgt.
Cadbury chokolade julekalender

Cadbury chokolade julekalender

Cadbury chokolade julekalender er en klassisk chokoladekalender med 24 lækre Cadbury Dairy Milk chokolader.
Produktet er desværre udsolgt.

Alle elsker en Kinder julekalender

Det er så sandt som det er sagt – alle elsker en Kinder julekalender! I hvert fald, hvis de kan lide chokolade. Kinder chokolade har på trods af navnet ingen alder. Det er ligeså elsket af voksne som det er af børn. De fleste af os har spist Kinder mælkesnitte og Kinderæg som barn. Og det er bestemt ikke noget der behøver stoppe, blot fordi vi er blevet voksne. Bevares, de fleste af os vil heller ikke sige nej til en Summerbird julekalender med Summerbird chokolade i. Men Kinder vil nu en gang altid har en særlig plads i vores chokoladehjerte.

Børn i dag er ligeså vild med den lækre mælkechokolade, som de var for 20 år siden. Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at Kinder julekalender er en utrolig populær julekalender til børn. Måske endda den mest populære af dem alle.

 

De 2 Kinder chokolade julekalendere 2024

Kinder Maxi, Country bar, Kinder bons og chokoladejulemænd. Det er blot nogle af de smagfulde chokoladeoverraskelser du har i vente, hvis du anskaffer dig en Kinder julekalender i år. I hver af de 2 chokoladekalendere, er der 24 låger. Bag hver låge, gemmer sig en Kinder Surprise, i form af lækkert Kinder mælkechokolade.

Mange tror af Kinder er et tysk brand, da navnet Kinder betyder børn på tysk. Hvis du nogensinde har været i en tysk grænsehandel, vil du også se, at der er massevis af Kinder produkter med tysk skrift på. Men faktisk kommer Kinder chokolade fra Italien af. Det er det Italienske brand Ferrero der står bag chokoladen, og derfor også julekalenderne. Det er de samme som laver Ferrero Rocher og Rafaello. Faktisk er det også de samme, som står bag Nutella. Det fulde navn på kalenderne er også Ferrero Kinder julekalender.

Men tilbage til julekalenderne. Der er som sagt 2 forskellige Kinder chokolade julekalender 2024 . Lad os tage er nærmere kig på dem hver i sær.

 

Den Originale Kinder julekalender 2024

Den Originale Kinder julekalender, er den mindste af de to. Det gør den dog ikke mindre god. Der er blot lidt mindre indhold i den, og ikke så mange forskellige typer chokolade, som i det større Kinder julekalender hus. Den egner sig f.eks. perfekt som julekalender til mindre børn, og til de voksne, som ønsker at nyde julechokoladen med måde.

Så hvad indeholder Kinder julekalender 2024 ? Det får du svaret på her:

 • 11 x Kinder miniæg
 • 11 x Kinder chokolade
 • 2 x Kinder chokolade julemand
   

Det bliver til alt 127 gram chokolade som skal nydes i løbet af julemåneden. Eller lige knap 5,3 gram om dagen i gennemsnit.

 

Kinder Maxi julekalender 2024

Kinder Maxi julekalender 2024 , er den chokolade julekalender, som alle børn og voksne Kinder-elskere drømmer om at få til jul. Kalenderen her, er en stor julekalender som er formet som et 3D hus. Som du nok kan regne ud, er Kinder julekalender 3D huset proppet med alt det bedste Kinder chokolade du kan få. Faktisk er der hele 351 gram cremet mælkechokolade i den populære julekalender.

Det indeholder Kinder Maxi julekalender 2024 :

 • 2 x Kinderæg/Kinder Surprise
 • 6 x Maxi bar
 • 2 x Kinder Country bar
 • 12 x Kinder bons
 • 8 x Kinder julefigurer
   

Maxi modellen koster lidt mere end den Originale. Men som du kan se, får du til gengæld også det mere, plus lidt ekstra!

 

Pris på Kinder julekalender

Det er svært ikke at lade sig friste af en af de 2 Kinder julekalendere. Og hvorfor skulle du ikke også lade dig friste? Som du kan se, er de indbegrebet af den perfekte chokolade julekalender til børn såvel som voksne. Der er dog stadig et spørgsmål der skal besvares: Kinder julekalender pris – hvad koster de?

Prisen på Kinder julekalender 2024 er omkring 100 kr. Den store Kinder Maxi julekalender koster omkring 200 kr. Prisen kan naturligvis svinge fra sted til sted, men det er den generelle pris. De vil koste heromkring mere eller mindre alle steder. Du kan naturligvis være heldig, at falde over et Kinder julekalender tilbud, hvor prisen er endnu lavere.

 

Alt det bedste Kinder chokolade

Det bedste Kinder chokolade der det, som er overtrukket med mælkechokolade, og har det hvide creme indeni. Det er der heldigvis mange af chokoladerne der har – også dem fra kalenderne. Nogle af dem er bl.a. Kinder Maxi bar, Kinder æg og Kinder bons. Alle disse 3 typer chokolade, har det lækre hvide creme inde i midten, hvilket for mange også er det, som gør Kinder chokolade så fortryllende godt. Alle 3 nævnte chokolader kan du desuden finde i den store Ferrero Kinder Maxi julekalender.

Der er dog også andre lækkerier fra Kinder, som desværre ikke er med i kalenderne, men alligevel fortjener at blive nævnt. Det er bl.a. Kinder Bueno, som giver et lækkert knæk når du bider af den, og indeholder Nutella. Dertil er der Kinder Maxi King, som kort sagt er en bedre og mere avanceret udgave af Kinder Penguin. Maxi Kings midte består af karamel og hvid creme, som er overtrukket med mælkechokolade med nøddestykker i. Så bliver det ikke meget bedre! Måske vi er heldige, at der kommer en Kinder Maxi King julekalender engang?

 

Andre gode chokolade julekalendere

Mens Kinder julekalender uden tvivl er nogle af de bedste julekalendere med chokolade i, findes der også gode alternativer. Vi hos Geniale Gaver, mener de bedste alternativer er følgende:

 • Toms julekalender
 • Dumle julekalender
 • Mars julekalender
 • Spangsberg julekalender
 • Anthon Berg julekalender
   

Er du på udkig efter af prøve noget andet end en Kinder kalender i år, eller blot at supplere den, kan du med fordel prøve en af ovenstående. Blandt dem er børnenes favoritter Toms, Dumle og Mars, mens julekalenderne fra Spangsberg og Anthon Berg, er fantastiske som julekalender til voksne.

Er du i tvivl om hvilken du skal købe i år? Så husk at det er tilladt at have mere end én chokolade julekalender!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Kinder julekalender

Du kan købe Kinders julekalendere i Bilka, Føtex, Netto samt andre store supermarkeder. Alternativt kan du også købe dem online, og få dem sendt direkte til døren. Se hvor du får det bedste tilbud på siden her.

Der er 2 forskellige Kinder julekalendere. Den mindste model koster omkring 100 kr., mens den store Kinder Maxi model koster omkring 200 kr.

De bedste alternativer til Kinder chokolade julekalender, er julekalenderne fra Toms, Anthon Berg, Spangsberg, Mars og Dumle.

Denne artikel er anmeldt af Thomas Højbjerg (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne