Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste gave til grillmesteren

Bedste Gave Til Grillmesteren – 45 Gaveideer

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Er du på udkig efter den bedste gave til grillmesteren? Så har du heldet med dig i dag! Mange mænd elsker at grille. Om det er på de populære Weber grill, Morsø grill, gasgrill eller noget helt andet, en ting er sikkert; at grille er et hit hos de fleste mænd. Derfor er det ideelt at give dem en gave, som har noget med grill og BBQ at gøre. Det kan være alt fra grill tilbehør som grillredskaber og forklæder, til grill termometre og fede grill gadgets. 

De fleste griller traditionelt og sommeren med hyggelige grillaftener, BBQ for vennerne eller på en lækker sommeraften med familien. Derfor er gaver til grillmesteren særligt attraktive i sommerperioden. Det kan f.eks. være til fars dags gaver, fødselsdagsgaver og endda studenter- og jubilæumsgaver. 

Som grillning er blevet mere og mere populært igennem årene, er det dog ikke længere kun om sommeren der grilles. Mange grill entusiaster griller nemlig året rundt. Der laves laks på grill i forår og efterår, og flæskesteg på grill op til jul. Derfor er det ikke længere kun om sommeren at grill og grilltilbehør er aktuelt, men hele året rundt og kan f.eks. sagtens gives som julegave.

Her har du 45 af de bedste gaveideer til grillmesteren, som kan gives i gave hele året rundt til de fleste anledninger. Du finder både sjove grill gadgets, grill tilbehør, bøger om grill og endda en lille grill, skulle grillmesteren have brug for en lille en ekstra. Flere af dem er billige gaver til under 100 kr.

Indholdsfortegnelse over gaver til grillmesteren

Grill Tilbehør Gaver Til Grillmesteren

Her har du et udvalg af grill tilbehør gaveideer til grillmesteren. Du finder blandt andet grillforklæder, grillhandsker og forskellige grill redskaber. Husk at det er et must for en hver grillmester at have grill tilbehøret i orden!

Golf Grillsæt

Hvis han både elsker at spille golf og grille, så er denne gaveide den perfekte gave til grillmesteren du leder efter gave til. Grillsættet er formet som golfkøler og kommer i en lille golf opbevaringstaske. Der er 5 redskaber, grilltan, grillgaffel, grillkniv, grillspade, kombineret grillskraber og grillbørste. Med dette sæt kan kan både være golf- og grillmester på samme tid!

Grillforklæde Med 7 Redskaber

I dette grillsæt får grillmesteren både forklæde, samt 7 grill redskaber. Redskaberne er spatel, gaffel, grillhandsker og tænger i rustfrit stål med træ-håndtag  og salt og peber-sæt. Både forklæde og redskaberne er et must for alle grill entusiaster. En god gave til enhver grillmester. 

Varmebestandinge Grillhandsker

De varmebestandige grillhansker beskytter både hænder og underarme help op til 500 grader! De kan både bruges til at tage bradepander ud af ovnen, til håndtering af brænde i et bål, og selvfølgelig ved grillen. Hansker har et fast greb. Den perfekte gave til grillmesteren, som også kan bruges i køkkenet.

Grillbetræk Til En Hver Grill

En hver grillmester med respekt for sin grill, har et grillbetræk til at dække den af med. Det beskytter den med vind og vejr, støv og udvendig slidtage generelt. Vælg melllem næsten 100 forskellige grillbetræk. En super god gaveide til grillmesteren som gerne vil passe ekstra godt på sin grill. En gave han uden tvivl vil sætte stor pris på.

Grillin n' Chillin Grillforklæde

Grillin n’ Chillin grillforklædet er et genialt forklæde til manden som elsker at grille. Det afspejler afslapning, grill og øl. 3 ting som enhver grillmester sætter pris på. Grillforklædet er derfor prikken over i’et, og en sjov gave en hver grill entusiast til elsker at modtage.

Gentlemen's Hardware Barbecue Tools

Gentlemen’s Hardware Barbecue Tools er de ultimative grillreskaber til en hver mand som elsker at grille. Sættet indeholder en grill spatel, en tang og en kødgaffel. Håndtager er lavet af akacietræ, og resten i sort belagt rustfrit stål. Grilludstyret kommer i en flot æske, som gør det til den perfekte gave til grillmesteren.

Skæresikker Køkkenhandske

Med denne geniale skæresikre handske, slipper han for at skære sig selv når kødet forberedes til grillen. Handsken er lavet af High Performance Polyethylene (HPPE), glasfiber og nylon. Det gør at den er både skæresikker og blød på samme tid. Super god gave til grillmesteren som ønsker at passe godt på fingrene!

Himalaya Saltsten Til Grillen

Himalaya saltsten, er mere end 180 millioner år gammelt, 100% krystalklart salt. Ved at lægge saltstenen på grillen og varme den op, kan du grille dit kød direkte på saltstenen. Det giver en fantastisk røget saltsmag. Saltstenen vejer hele 4,5 kg og kommer med en metalholder. En genial anderledes gave til grillmesteren. Kan også bruges i ovn og som serveringsfad.

Manuel Grill Blæser - BBQ Fan

Med denne manuelle grill blæser får grillmesteren let skudt gang i grillen. Blæseren er manuel da den ikke afhænger af strøm. Der skal blot drejes på håndtaget, og den begynder at blæse luft. Et genialt værktøj til grill entusiasten og en super god gaveide til alle som elsker at grille.

Geniale Grill Gadgets

Grill hører sammen med hygge, afslapning, sjov og fornøjelse. Derfor er der selvfølgelig lavet masser af geniale grill gadgets til at gøre grillaftenen endnu federe. Her har vi samlet et godt udvalg af grill gadgets, som er geniale som gaver til grillmesteren. De vil med garanti sætte ekstra kulør på grillaftenen. Man kan ikke kalde sig en rigtig grillmester før man har minumum et par stykker af disse.

BBQ Brændejern Til Kød

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.

Grillforklæde Med Ølbælte

Grill og øl hører sammen, det ved alle grillmestre. Derfor er det næste ligeså vigtigt at have styr på sin øl, som at have styr på grillen. Med dette grillforklæde med ølbælte kan du nemt have styr på dine øl og grilltilbehør på samme tid. Er øllen tom? Snup en til fra ølbæltet, uden at skulle forlade grillen. En super god gave til grillmesteren der også elsker en god øl når han griller.

Sammenklappelig Stol

Denne unikke sammenklappelige stol er blt en cylinder på størrelse med en øldåse. Med den kan grillmesteren slå stolen ud og sidde ned mens han griller. Genial grill gadget til grillmesteren, som har tendens til at være en smule doven. En både sjov, anderledes og unik gaveide, som også kan bruges i mange andre sammenhænge.

Lav Din Egen Kebab-Grillspyd

Med denne geniale grill gadget kan han nemt lave sine egne kabeb grillspyd på grillen. Lav kebab farsen, fyld farsen i røret, stik spyddet i og lav kebabspyddet. Super nemt og god alternativ til den klassiske grillpølse. Perfekte grill gadget til den næste grillfest. En gave til grillmesteren han helt sikkert vil blive glad for.

Hamburgerpresser

Hamburgerpressen gør det muligt at lave fyldte hamburgerbøffer. Fyld bøfferne med ost, bacon, urter og andre lækre sager, og pres den godt i hamburgerpresseren. Med denne grill gadget kan du lave de ultimative burgere på grillen. Den tåler opvaskemaskine og leveres i en fin æske. Fantastisk gave til grillmesteren som elsker en god burger.

Marinadesprøjte

Mariner dit yndlingskød med din yndlingsmarinade. For at give kødet den absolut bedste smag, er det ikke nok at marinere det udenpå. Kødet bør også marineres indefra. Stik sprøjten ned i kødet og giv det et stort skud marinade. På den måde har du det perfekte stykke kød til grillen. En marinadesprøjte et et must for en hver mand som elsker at grille et godt stykke kød.

Baconpresser - Lav Det Perfekte Bacon!

Hvis han elsker at grille elsker han helt sikker også bacon! Med baconpresseren kan du presse bacon helt flad, så det bliver lækkert og sprødt. Først varmes den på panden og efterfølgende presses bacon. Kan også bruges til sandwich, hamburgere og andet grillmad. En anderledes grill gadget som kan være en sjov gave til grillmesteren.

InstaBurger Hamburgerpresser

InstaBurger hamburgerpresseren er genial til hurtigt at presser flere hamburgerbøffer ad gangen. Fyld farset i og du har 8 hamburgerbøffer, direkte til at smide på grillen. Genial grill gadget til grillfesten, eller til en grillaften med familien. Den er lavet i silikone og tåler både opvask og frysning.

Ølkøler i Rustfrit Stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan grillmesteren holde hans øl kold mens han står og griller i sommervarmen. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til grillmesteren som elsker en god KOLD øl mens han griller.

Dødningehoved Grillbriketter 3-pak

Super seje dødningehoved grilbriketter, som en hver grillmester vil elske at modtage i gave! Grilbriketterne kommer i en fin gaveæske. De kan både bruges som grilbriketter, eller de kan bruges som flot dekoration i æsken. Sjov og anderledes gaveide til grillmesteren, som er et sikkert hit!

Grillmesteren Plakat

Grillmesteren plakaten har 9 sjove grilludtryk som en hver grillmester kan relatere til. En anderledes og sjov gave til grillmesteren, som han uden tvivl vil elske! Perfekte gaveide til manden som har alt og samtidig elsker at grilke. Plakaten fås i flere størrelser og farver.

”Er den bøf ik’ lidt lille?”

”Skat, jeg griller i aften”

Grill Termometer Gave Til Grillmesteren

Hvis man gerne vil lave det helt perfekte grillkød, er det nødvendigt med et godt grill termometer. Vi har samlet et lille men fremragende udvalg af de bedste grill termometre på markedet. Med en af disse vil grillmesteren være i stand til at lave det perfekte grill kød, om det er lammekølle, kylling eller flæskesteg på grill. Termometrene kan indstilles efter type af kød, og så er de selvfølgelig trådløse.

Meater Trådløst Stegetermometer

Trådløst stegetermometer fra Meater, som tilsluttes din smartphone med en app. Grill kødet så det er helt perfekt. På appen vælger du typen af kød og ønsket tilberedsningsgrad. Når kødet er klar giver appen dig besked. Stegetermometeret kan bruges i 24 timer på en opladning, og oplades via etuiet. Genial gave til grillmesteren som han vil elske!

Grill n' Go Bluetooth Stegetermometer

Grill n’ Go bluetooth stegetermometeret kan tilkobles grillmesterens smartphone, så han hele tiden kan følge nøje med i grillkødets tilberedning. Sæt alarmen til, som ringer npr kødet har opnået den ønskede temperatur. Har en rækkevidde på 30 meter og kan ogs bruges uden app. Genial gave til grill entusiasten.

Meater Stegetermometer Med 4 Prober

Det ultimative stegetermometer til den ambitiøse grillmester! Med dette trådløse stegetermometer fra Meater kan han holde styr på hele 4 stykker grillkød af gangen og grille de saftige bøffer til perfektion. Kan tilkobles både iPhone og Android telefoner. Den perfekte gave til grillmesteren som ikke går ned på udstyr.

Trådløst Stegetermometer Fra OBH Nordica

Dette trådløse stegetermometer fra OBH Nordica har separat sender og modtager, og kan række helt op til 30 meter. Ledning og spyd på senderen kan holde helt op til 380 graders varme. På displayet på modtageres, kan du vælge hvilket type kød du griller, samt tilberedningsgraden. Genial grill gadget som gave til grillmesteren.

Grillknive og Bestik

Enhver grillmester med respekt for sig selv har ikke kun grilludstyret i orden, men også grillknivene og grill bestikket. Har har du et udvalg af grillknive og bestik i topklasse. Flere af dem kommer i en fin gaveæske eller kasse, og egner sig derfor super godt some gave til grillmesteren.

Steakknive - 4 stk.

Når de lækre grillbøffer er færdige og klar til at blive spist, er det essntielt at have nogle gode steakknive til at fuldføre oplevelsen. En god steak fortjener ligeledes at blive skåret med en god steakkniv. Knivene er lavet i tysk stainless stål, og kommer i en fin gaveæske. Det gør dem ideel som gave til grillmesteren. 

Japanske Køkkenknive

Japanske køkkenknive sæt bestående af 2 knive. En kokekkniv og en lang urtekniv. Gode knive er et must for enhver grill entusiast. Med diss japanske køkkenknive er han sikret professionelle knive i topkvalitet. Med dem kan han lave de perfekte kødudskæringer af kødet, klar til at smide på grillen. En super god gave til grillmesteren som sætter pris på knive af god kvalitet.

Old Farmer Grillbestik - 4 Dele

En god grillmester har ikke kun grillen og grillredskaberne i orden. Han har også det helt rigtige grillbestik. I sættet her får han 2 grillgafler og 2 grillknive, som er specielt designet som grillbestik. Samtidig kommer sættet i en flot trææske som er perfekt til opbevaring. Den flotte trææske gør det også til en ideel gave til grillmesteren.

Fällkniven Grillkniv SK18 Erna

Den ultimative grillkniv til grill entusiasten. Du får sikret en perfekte start på grillaftenen, hvis udslræringerne til kødet bliver lavet med denne Fällkniven grillkniv. Om det er flæskesteg på grill, saftige bøffer eller en hel grillkylling, så klarer den arbejdet til topkarakter. En super god gaveide til grillmesteren som skal have opgraderet hans grillkniv.

Outwell Grill Bestiksæt

I dette grill bestiksæt får du 4 gafler og 4 knive, samt et omslag til at opbevarer dem i. Omslaget er samtidig praktisk og gør det nemt og have med på ture hvor der skal grilles. Et perfekte grillsæt at tage med hvis der skal grilles i naturen, ved stranden eller på camping. Genial gave til grillmesteren som holder af at grille når han er på tur.

Justerbar BBQ Grillkniv

Denne justerbare BBQ grillkniv kan justeres fra 23,5-64,5 cm og er lavet i rustfrit stål. En både praktisk og sjov lille grill gadget som passer perfekt til grill entusiasten som har alt. Kan også bruges til at riste skumfiduser, pøler eller andet grillmad over grill eller bål. God gaveide til grillmesteren som har alt andet grilludstyr.

Grillbøger Gaveideer Til Grill Entusiaster

For alle som ønsker at blive bedre til deres hobbyer og passioner, er det på et tidspunkt nødvendigt at tillære sig ny viden. Også indenfor grill. Med en af disse grillbøger, vil grillmesteren kunne styrke hans færdigheder, og mestre grillen endnu bedre. Der er alt fra grill opskrifter på kød, grøntsager, marinader og saucer, til geniale tips og tricks til hvordan man tilbereder det perfekte stykke grillkød.

MEAT Kogebog For Grill Elskere

MEAT kogebogen for grill elskere er den ultimative grill kogebog, for alle som elsker at grille. Den rummer masser af geniale grill tips, grill opskrifter, samt en utal af menu kombinationer. Bogen er udarbejdet af professionelle kokke fra grill restauranten MEAT. Genial gave til grillmesteren han kan få mange timers glæde af at bruge, også når han ikke griller.

Grill Grønt af Nikolaj Juul Christiansen

Traditinelt elsker grillmestre at grille støre bøffer, rødt kød og lækre grill pølser. Med hvad hvis der skal grilles grønt til en vegetar, eller en som er mere til grønt end kød? Med denne grill bog kan han udvide sine grill færdigheder, og lære at grille lækre grønne retter. Alt fra rodfrugter, grøntsager og endda bagning af brød. En god og anderledes grill bog.

Grill Bog af Jonas Borssén

I denne grill bog af Jonas Borssén har du hele 100 opskrifter på lækre grillretter og marinader. Grilretterne i bogen gør brug af grundmetoder. Til grill med kraftig og direkte varme til grillspid, bøffer og andre finere udskæringer. Til barbeque moderat og indirekte varme til bl. a. kylling, spareribs og store kødstykker. Bogen siges af være en bibel for grillelskere! En geniale gave til grillmesteren.

Grill Bedre Med Sous Vide Af Peter Friehling

Lær hvordan du kombinerer sous vide med grill, så det går op i en højere enhed og resultere i det perfekte stykke kød. Bogen er fyldt med tips og tricks til at lave en lang række forskellige grillretter. Perfekt gave til grillmesteren, som ønsker at tage grillfærdighederne til det næste niveau.

Webers Grillbibel af Jamie Purviance

#1 Verdens MEST SOLGTE grillkogebog! Weber er for nogle mænd en religion. Hvis han er weber grill typen, er denne bog et must have. Bogen er spækket med lækre grill opskrifter, både til begyndere og de mere vågede. En fantastisk gaveide til grillmesteren som griller på weber grill, eller hvilken som helst anden grill for den sags skyld.

Webers Ultimative Grillguide af Jamie Purviance

Endnu en weber grillkogebog fra Jamie Purviance. Denne store grillbog rummer hele 125 grillopskrifter, 200 teknikker og grilltips samt 750 billeder. Bogen er delt op i kategorier med oksekød, gris, fjerkræ osv. Dertil er der masser af inspiration til marinader, salater, paster, dressinger og alt hvad der ellers høre til en god grilaften. Bogen er genial som gave både til nybegynderen og veteran grill entusiasten.

Grill i Gave Til Grillmesteren

Hvis du leder efter en gave til en grill entusiast, så har han højst sandsynligt allerede en grill. Men en grill er ikke bare en grill. Der er uffatelige mange forskellige typer grill. Vi har har samlet et udvalg at grill, som kan bruges som en ekstra grill. Flere af dem er en lille grill, som nemt kan tages med på campingtur eller hvor man ellers skulle ønske at grille uden for hjemmet. Du finder både alternativer til engangsgrill, små bord grill m.fl.

Grill Kuffert Kulgrill

Denne grill kuffert kulgrill er en genial lille grill til at tage med på tur. Den er designet som en kuffert, og er super nem og transportere og opbevare. Med denne grill kan grill entusiasten nemt grille både bøffer, grøntsager og kylling hvor end han er. Ideel til camping, picnic og en tur til stranden. En fantastisk gave til grillmesteren, som gør det muligt at lave god grillmad hvor end han er.

Røgfri Kulgrill

Denne lille røgfri kulgrill fra kitchpro, er klar på kun 4 minutter. Du lave alt fra kød til majs på grillen. Genial grill til at tage med på camping, til stranden eller andre steder hvor man ønsker at grille. Den er også super bekvem til de dage man gerne vil grille, men ikke har tålmodigheden til at vente på den store grill bliver klar. En super gaveide til grillmesteren, som ekstra lille grill der kan bruges ved lejlighed.

Morsø Forno Gas Grill

Morsø Forno gas grillen er ikke blot en fantastisk gas grill til at grille lækre bøffer og grillkylling. Den er samtidig i et elegant design, som står smukt i haven eller på terrassen. Grillen bliver hurtigt 300 grader, hvilket gør den perfekt til at lave pizzaer i. En helt igennem fremragende grill, som en hver grill entusiast vil blive elle vild for at modtage i gave.

Transportabel Havegrill Til Kul

Denne transportable havegrill til kul, er det perfekte alternativ til en engagsgrill. Den kan nem bringes og placeres de fleste steder. Om det er på stranden, en park eller på campingpladsen. Drop den kedelige engangsgrill og lav ordentlige grillbøffer, grillkylling og BBQ på denne lille grill, hvor end du er henne.

Broil King Baron 490 Gasgrill

Broil King Baron 490 gasgrillen er en fantastisk grill og utrolig populær blandt grill entusiaster. Hvis han endnu ikke ejer en gasgrill, eller trænger til at få opgraderet grillen generelt, er denne et fremragende valg. Se alle dens egenskaber via linket. En super god grill som en hverver grillmester vil elske at få i gave.

Miljøvenlig Engangsgrill

Miljøvenlig engangsgrill fremstillet i elletræ. Behøver ikke tændvæske for at sættes i gang. Den er super nem og bruge, og efterfølgende kan naturen nemt nedbryde den da den er helt naturlig. Engangsgrillen har en brændetid på 1,5-2 timer. Perfekt gave til grillmesteren som elsker at grille uden for hjemmet. Ideel til camping, strandture eller hvilket som helst andet sted man lige ønsker at grille.

Børnegrill Legetøj Til Grillmester Lærlingen

Når grillmesteren står og griller, så skal søn eller datter selvfølgelig lære hvordan det gøres. Og hvordan bedre end med en legetøjs grill hvor de selv kan øve sig. Mens far han griller, kan den lille grillmester lærling stå ved siden af med sin legetøjs grill og tage ved lære. En gave til grillmesteren som måske mere er til grillmester sønnen eller datteren. Om ikke andet fortjente disse børne legetøjs grill en plads på listen.

Legetøjs Kuglegrill Med Tilbehør

Hvis grillmesterens søn skal i lære som grillmester, så er dette grill legetøjs sæt helt perfekt. Mens far står og griller, kan den lille grillmester stå med siden af og øve sig og tage ved lære. Sætter er af høj kvaltitet, og indegolder kuglegril, grillredskaber og grillmad. En genial far og søn gave til både den lille og den store grillmester.

Legetøjsgrill/ Børnegrill

Med dette legetøjs grillsæt kan sønnike være med til at grille til grilfesten. Når knappen på grillen drejes, vil der bliver synlige ”flammer”. Grillen er super realistisk, og kan både lukkes og nemt flyttes rundt med dens hjul. Der er endda plads til at hænge grillbestikket på siden af grillen. Genial gave til grillmesterens søn, som skal lære at grille.

Weber Legetøjsgrill

Weber legetøjsgrillen, er den perfekte legetøjsgrill til weber entusiastens barn. Grillen er usper autentisk, og der medfølger både lighter, kul og weber grilltang. Af mad er der både laksesteak, bøffer, t-bone steak, rejer og grøntsager. Den perfekte gave til grillmesterens søn, som griller på weber grill. 

Den Bedste Gaveide Til Grillmesteren

Nu du har set listen igennem, har du forhåbentlig fundet den perfekte gave til grillmesteren. Husk at grill entusiaster har det med grill tilbehør, som nogle kvinder har det med sko. De kan ikke få nok af dem. Så selvom du tænker at han måske har nok grill ting, så er jeg sikker på at han er af en helt andet mening. 

Hvis du mener der er grill tilbehør, gadgets eller andre grill ting der mangler på listen, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@genialegaver.dk. Listen vil løbende blive opdateret, så den hele tiden indeholder de nyeste, fedeste og bedste gaveideer til grillmesteren og grill entusiaster.

God grillaften!

Denne artikel er anmeldt af Lars Holte (5/5)
5/5