Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste gave til grillmesteren

Bedste Gave Til Grillmesteren – 30+ Gaveideer

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du på udkig efter den bedste gave til grillmesteren? Så har du heldet med dig i dag! Mange mænd elsker at grille. Om det er på de populære Weber grill, Morsø grill, gasgrill eller noget helt andet, en ting er sikkert; at grille er et hit hos de fleste mænd. Derfor er det ideelt at give dem en gave, som har noget med grill og BBQ at gøre. Det kan være alt fra grill tilbehør som grillredskaber og forklæder, til grill termometre og fede grill gadgets. 

De fleste griller traditionelt og sommeren med hyggelige grillaftener, BBQ for vennerne eller på en lækker sommeraften med familien. Derfor er gaver til grillmesteren særligt attraktive i sommerperioden. Det kan f.eks. være til fars dags gaver, fødselsdagsgaver og endda studenter- og jubilæumsgaver. 

Som grillning er blevet mere og mere populært igennem årene, er det dog ikke længere kun om sommeren der grilles. Mange grill entusiaster griller nemlig året rundt. Der laves laks på grill i forår og efterår, og flæskesteg på grill op til jul. Derfor er det ikke længere kun om sommeren at grill og grilltilbehør er aktuelt, men hele året rundt og kan f.eks. sagtens gives som julegave.

Her har du 45 af de bedste gaveideer til grillmesteren, som kan gives i gave hele året rundt til de fleste anledninger. Du finder både sjove grill gadgets, grill tilbehør, bøger om grill og endda en lille grill, skulle grillmesteren have brug for en lille en ekstra. Flere af dem er billige gaver til under 100 kr.

Indholdsfortegnelse over gaver til grillmesteren

Golf Grillsæt

Hvis han både elsker at spille golf og grille, så er denne gaveide den perfekte gave til grillmesteren du leder efter gave til. Grillsættet er formet som golfkøler og kommer i en lille golf opbevaringstaske. Der er 5 redskaber, grilltan, grillgaffel, grillkniv, grillspade, kombineret grillskraber og grillbørste. Med dette sæt kan kan både være golf- og grillmester på samme tid!

Varmebestandinge Grillhandsker

De varmebestandige grillhansker beskytter både hænder og underarme help op til 500 grader! De kan både bruges til at tage bradepander ud af ovnen, til håndtering af brænde i et bål, og selvfølgelig ved grillen. Hansker har et fast greb. Den perfekte gave til grillmesteren, som også kan bruges i køkkenet.

Skæresikker Køkkenhandske

Med denne geniale skæresikre handske, slipper han for at skære sig selv når kødet forberedes til grillen. Handsken er lavet af High Performance Polyethylene (HPPE), glasfiber og nylon. Det gør at den er både skæresikker og blød på samme tid. Super god gave til grillmesteren som ønsker at passe godt på fingrene!

Himalaya Saltsten Til Grillen

Himalaya saltsten, er mere end 180 millioner år gammelt, 100% krystalklart salt. Ved at lægge saltstenen på grillen og varme den op, kan du grille dit kød direkte på saltstenen. Det giver en fantastisk røget saltsmag. Saltstenen vejer hele 4,5 kg og kommer med en metalholder. En genial anderledes gave til grillmesteren. Kan også bruges i ovn og som serveringsfad.

Grillforklæde Med Ølbælte

Grill og øl hører sammen, det ved alle grillmestre. Derfor er det næste ligeså vigtigt at have styr på sin øl, som at have styr på grillen. Med dette grillforklæde med ølbælte kan du nemt have styr på dine øl og grilltilbehør på samme tid. Er øllen tom? Snup en til fra ølbæltet, uden at skulle forlade grillen. En super god gave til grillmesteren der også elsker en god øl når han griller.

Marinadesprøjte

Mariner dit yndlingskød med din yndlingsmarinade. For at give kødet den absolut bedste smag, er det ikke nok at marinere det udenpå. Kødet bør også marineres indefra. Stik sprøjten ned i kødet og giv det et stort skud marinade. På den måde har du det perfekte stykke kød til grillen. En marinadesprøjte et et must for en hver mand som elsker at grille et godt stykke kød.

Baconpresser - Lav Det Perfekte Bacon!

Hvis han elsker at grille elsker han helt sikker også bacon! Med baconpresseren kan du presse bacon helt flad, så det bliver lækkert og sprødt. Først varmes den på panden og efterfølgende presses bacon. Kan også bruges til sandwich, hamburgere og andet grillmad. En anderledes grill gadget som kan være en sjov gave til grillmesteren.

InstaBurger Hamburgerpresser

InstaBurger hamburgerpresseren er genial til hurtigt at presser flere hamburgerbøffer ad gangen. Fyld farset i og du har 8 hamburgerbøffer, direkte til at smide på grillen. Genial grill gadget til grillfesten, eller til en grillaften med familien. Den er lavet i silikone og tåler både opvask og frysning.

Fällkniven Grillkniv SK18 Erna

Den ultimative grillkniv til grill entusiasten. Du får sikret en perfekte start på grillaftenen, hvis udslræringerne til kødet bliver lavet med denne Fällkniven grillkniv. Om det er flæskesteg på grill, saftige bøffer eller en hel grillkylling, så klarer den arbejdet til topkarakter. En super god gaveide til grillmesteren som skal have opgraderet hans grillkniv.

LAGUIOLE Momuy Steakknive i træ gavekasse

Her får du 6 stk. LAGUIOLE Momuy Steak knive i bedste kvalitet. Samtidig kommer knivene i en super flot og eksklusiv gaveæske. Perfekt gaveide til ham som elsker kød, at grille eller skal have en fornem gave i den ene aller anden anledning.

Fra: 695,00 DKK

Rustik øl plakat ”Øl guiden”

Denne rustikke øl plakat med navnet Øl Guiden, er i sandhed en guide til øl. Den viser nemlig mange forskellige typer på en båe informativ og dekorativ måde. En fantastisk gave til manden der elsker øl. Fås i flere farver.

Fra: 189,00 DKK

Personligt salt- og pebersæt

Salt og peber sættet her er lavet af bøgetræ, og har en karamikmekanisme i høj kvalitet. Men det bedste ved dette sæt, er at du kan personliggøre det med navn. En super god personlig gave som kan bruges resten af livet.

Fra: 489,00 DKK

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Fra: 39,00 DKK

Barbecue grill kuffert

Her er en super smart grill til den elegante grill entusiast. Bare pak kufferten sammen, og fold den ud hvor end du måtte ønske at grille en pølse eller et stykke kød. I haven, på stranden, i parken – det er nemt og bekvemt, og en super sjov grill!

Fra: 349,00 DKK

Meater stegetermometer

Meater stegetermometer er et super smart stegetermometer til grillen, som kan tilkobles din smartphone via bluetooth. Her kan du følge med i kødets temperatur og stegegrad, og på den måde få grillet det perfekte stykke kød! Kan også fås i en super udgave, til dig der vil have ekstra lang rækkevidde.

Fra: 699,00 DKK

Kølebrønd til drikkevarer

Denne geniale kølebrønd gør at du kan nyde jordkølede bajere i din egen have. Slut med at gå hele vejen ind til køleskabet når der skal haves en bytter. Kølebrønden kan rumme 15 flasker og holder dine øl, sodavand og andre drikkevarer dejligt kolde.

Fra: 329,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.

Fra: 139,00 DKK

Personlig knivblok i træ inkl. knivsæt

Denne personlige knivblok er den perfekte gave, til ham eller hende der elsker at stå i køkkenet. Få graveret navn og/eller en lille hilsen med lasergravering. Den er både stilfuld, elegant og af rigtig god kvalitet. Samtidig medfølger et fuldt knivsæt til blokken.

Fra: 379,00 DKK

Dødningehoved Grillbriketter 3-pak

Giv verdens fedeste grillbriketter til ham der elsker at grille – nemlig dødningehoved grillbriketter. Der kan bruges til at lave de ondeste bøffer på grillen, eller de kan bruges til at stå til pynt, da de samtidig kommer i en fin æske.

Fra: 69,00 DKK

Morsø Forno Gas Piccolo

Morsø Forno Gas Piccolo er den mindste grill i serien. Du får her en lille fin grill i super god kvalitet, som er støbt i støbejern. Den har er elegant og moderne design, som ikke går på kompromis med funktionalit. Læs mere om den via knappen nedenfor.

Fra: 1.888,00 DKK

Grillforklæde med Ølbælte

Grillforlæde og ølbælte i et og samme produkt. Kan det blive meget bedre end det? En både sjov og praktisk gave til grillmesteren såvel som han der elsker øl.

Fra: 159,00 DKK

Special øl gaver

Giv en god special øl i gave. Vælg mellem mange spændende varianter i flere forskellige prisklasser. Vælg et par gode øl enkeltvis, eller giv en samlet sæt af gode øl, i en gaveæske eller kasse.

Fra: 65,00 DKK

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Grillmaster BBQ kassen fra Chili Klaus er den perfekte gaveøske til ham, som elsker at grille, og elsker stærk mad. Der er masser af Chili Klaus lækkerier, og de er naturligvis utroligt stærke!

Fra: 549,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.

Fra: 399,00 DKK

Weber grillkursus

Lær at grille – eller bliv endnu bedre til det – med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!

Fra: 300,00 DKK

Personlig lighter med navn eller billede

Giv en personlig lighter graveret navn, perosnlig hilsen eller billede. Lighteren er flot blank og lavet i kvalitetsmetal. En super fin lille gave, som modtageren altid kan have med sig i lommen.

Fra: 219,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.

Fra: 299,00 DKK

Pizzasten Af Lava Fra Etna

Her er en pizzasten til rigtig mænd! Hvilken federe måde at lave pizza på, end på grillen med en pizzasten lavet at lave fra vulkanen Etna? Lavastenen gør pizzabunden ekstra sprød, og laver derfor nogle vanvittigt god pizzaer. Kan også bruges i ovnen, og til andre ting en blot pizza.

Fra: 449,00 DKK

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask ham med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.

Fra: 129,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.

Fra: 79,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.

Fra: 219,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!

Fra: 189,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.

Fra: 159,00 DKK

Læderforklæde med navn

Er han god til at stå bag grillen eller i køkkenet? Så er det oplagt med dette læderforklæde, som får ham til at fremstå fuldstændigt professionel i et køkken. Det er i god kvalitet og kan skræddersys med navn.

Fra: 630,00 DKK

Smart kølebrønd

Sætter han pris på en kold øl? Så er den smarte kølebrønd fra Cool-Well oplagt som gave. Ved bare at grave et hul i haven kan der køles hele 24 dåser og en vinflaske ned ad gangen. Det er smart.

Fra: 499,00 DKK

Kvalitets Knivsæt fra ONYX

ONYX knivene er fremstillet i patenteret hybrid keramisk stål, og er nogle af de bedste køkkenknive der nogensinde er lavet. Materialet gør både at kvinene holdes skarpe i lang tid, samt giver dem en lang levetid. En af de bedste gaveideer til mesterkokken. Dertil er der hele 5 års garanti på knivene!

Fra: 799,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.

Fra: 289,00 DKK

Grillbetræk Til En Hver Grill​

En hver grillmester med respekt for sin grill, har et grillbetræk til at dække den af med. Det beskytter den med vind og vejr, støv og udvendig slidtage generelt. Vælg melllem næsten 100 forskellige grillbetræk. En super god gaveide til grillmesteren som gerne vil passe ekstra godt på sin grill. En gave han uden tvivl vil sætte stor pris på.

Fra: 49,95 DKK

Den Bedste Gaveide Til Grillmesteren

Nu du har set listen igennem, har du forhåbentlig fundet den perfekte gave til grillmesteren. Husk at grill entusiaster har det med grill tilbehør, som nogle kvinder har det med sko. De kan ikke få nok af dem. Så selvom du tænker at han måske har nok grill ting, så er jeg sikker på at han er af en helt andet mening. 

Hvis du mener der er grill tilbehør, gadgets eller andre grill ting der mangler på listen, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@genialegaver.dk. Listen vil løbende blive opdateret, så den hele tiden indeholder de nyeste, fedeste og bedste gaveideer til grillmesteren og grill entusiaster.

God grillaften!

Grill Tilbehør Gaver Til Grillmesteren

På listen over gode gaver til grillmesteren, finder du et stort udvalg af grill tilbehør gaveideer til grillmesteren. Du finder blandt andet grillforklæder, grillhandsker og forskellige grill redskaber. Husk at det er et must for en hver grillmester at have grill tilbehøret i orden!

Geniale Grill Gadgets

Grill hører sammen med hygge, afslapning, sjov og fornøjelse. Derfor er der selvfølgelig lavet masser af geniale grill gadgets til at gøre grillaftenen endnu federe. Derfor har vi samlet et godt udvalg af grill gadgets, som er geniale som gaver til grillmesteren. De vil med garanti sætte ekstra kulør på grillaftenen. Man kan ikke kalde sig en rigtig grillmester før man har minumum et par stykker af dem.

Grill Termometer Gave Til Grillmesteren

Hvis man gerne vil lave det helt perfekte grillkød, er det nødvendigt med et godt grill termometer. Vi har samlet et lille men fremragende udvalg af de bedste grill termometre på markedet. Med en af disse vil grillmesteren være i stand til at lave det perfekte grill kød, om det er lammekølle, kylling eller flæskesteg på grill. Termometrene kan indstilles efter type af kød, og så er de selvfølgelig trådløse.

Grillknive og Bestik

Enhver grillmester med respekt for sig selv har ikke kun grilludstyret i orden, men også grillknivene og grill bestikket. På listen ovenfor har du et udvalg af grillknive og bestik i topklasse. Flere af dem kommer i en fin gaveæske eller kasse, og egner sig derfor super godt some gave til grillmesteren.

Grillbøger Gaveideer Til Grill Entusiaster

For alle som ønsker at blive bedre til deres hobbyer og passioner, er det på et tidspunkt nødvendigt at tillære sig ny viden. Også indenfor grill. Med en bog og grill, vil grillmesteren kunne styrke hans færdigheder, og mestre grillen endnu bedre. Der er alt fra grill opskrifter på kød, grøntsager, marinader og saucer, til geniale tips og tricks til hvordan du tilbereder det perfekte stykke grillkød.

Grill i Gave Til Grillmesteren

Hvis du leder efter en gave til en grill entusiast, så har han højst sandsynligt allerede en grill. Men en grill er ikke bare en grill. Der er uffatelige mange forskellige typer grill. Vi har samlet et udvalg at grill, som kan bruges som en ekstra grill. Flere af dem er en lille grill, som nemt kan tages med på campingtur eller hvor man ellers skulle ønske at grille uden for hjemmet. Du finder både alternativer til engangsgrill, små bord grill m.fl.

Børnegrill Legetøj Til Grillmester Lærlingen

Når grillmesteren står og griller, så skal søn eller datter selvfølgelig lære hvordan det gøres. Og hvordan bedre end med en legetøjs grill hvor de selv kan øve sig. Mens far han griller, kan den lille grillmester lærling stå ved siden af med sin legetøjs grill og tage ved lære. En gave til grillmesteren som måske mere er til grillmester sønnen eller datteren. 

Denne artikel er anmeldt af Lars Holte (5/5)
5/5