Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

40 års fødselsdagsgave – gaveideer til 40 års fødselsdag

40 års fødselsdagsgave – 75+ gaveideer til 40 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du inviteret til 40 års fødselsdag, og vil du gerne finde den bedste 40 års fødselsdagsgave til fødselaren? En 40 års fødselsdag er ikke en lille sag – det fejres ofte med en stor fest for venner, familie og kollegaer. Til en god fest skal der selvfølgelig gives nogle gode gaver. Men hvad kan du give af gode 40 års fødselsdagsgaver?

Der er mange gode gaveideer, som egner sig perfekt som gave til 40 års fødselsdag. Vi har samlet nogle af de absolut bedste af slagsen, fra en lang række fantastiske danske webshops. På den måde, kan du nemt og hurtigt finde den helt rigtige 40 års fødselsdagsgave til fødselaren. 

Der er 40 års gaver til en hver smag og type. Du finder alt fra betydningsfulde gaver til ham, til personlige gaver til hende, og alt her i mellem. Fælles for dem alle er, at de egner sig perfekt til en 40 års fødselsdag! Så om det er din mand, kone, far, mor eller kollega der fylder år, vil du uden tvivl kunne få god gaveinspiration fra de mange gaveideer.

God gavejagt og god fest!

Indholdsfortegnelse

Gode ideer til 40 års fødselsdagsgaver 2021

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!
Fra: 39,00 DKK

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.
Fra: 799,00 DKK

Flotte indendørs springvand

De flotte indendørs springvand skaber en dejligt rolig atmosfære, med lyden af de rindende vand i baggrunden. Samtidig er de utroligt dekorative. Vælg mellem mange skønne modeller, nogle med LED lys.
Fra: 299,00 DKK

Kanvastelt til glamping

Glamping er det nye inden for fede oplevelser! Glamurøs camping, hvor du lever i luksus i et telt ude i naturen. Nu kan du få dit helt eget glampingtelt, og slå op i haven eller et sted du camperer. Om du har dit eget telt eller ej, så er glamping noget der skal prøves! Perfekt som en romantisk oplevelse med kæresten.
Fra: 6.579,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.
Fra: 139,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

Hjemmebag med bagemaskine

Med en bagemaskine er det nemmere end nogensinde før at stå op til nybagt brød. Ingredienser hældes i, timeren sættes og vupti! Så er der brød. Det er om noget en god gave.
Fra: 478,00 DKK

Den berømte foodprocessor

Det er ikke kun Gertrud Sand, der kan få glæde af en foodprocessor. Det kan enhver, der elsker at stå i køkkenet, da den kan hjælpe med alt lige fra at ælte til at blende.
Fra: 450,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.
Fra: 438,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.
Fra: 567,00 DKK

Fine karklude i bomuld eller hør

Denne gave er til de som sætter mere pris på kvalitet frem for kvantitet. Vælg mellem karklude vævet i hør eller bomuld, i mange forskellige farver. Bl.a. blå, rød, grå, sort og mange andre.
Fra: 120,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Gavekort til oplevelser fødselsdagsgave

Er oplevelser et perfekt match til modtageren? Så er det oplagt med et gavekort til Go Dream. Her er der frit valg mellem alle de oplevelser, de tilbyder og dermed garanti for, at valget falder på en oplevelse, der falder i god jord.
Fra: 499,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 319,00 DKK

Tony sonisk elektrisk tandbørste

Her får du en super smart sonisk elektrisk tandbørste fra Tony. Den har indbygget timer, 4 børstefunktioner og yder 38.000 bevægelser i minuttet. Samtidig er der hele 5 ÅRS GARANTI og lang batteritid. Her får du en tandbørste der holder hele livet.
Fra: 499,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Lyngby krystal whiskysæt i 5 dele

Et flot whiskysæt fra Lyngby i krystal. Sættet består af karaffel og 4 whiskeyglas. Perfekt gave til whsikyelskeren. Sættet er ikke kun praktisk og god til whisky, det er også utroligt dekorativt. Giv det evt. med en god flaske whisky.
Fra: 549,95 DKK 399,95 DKK

Air fryer – AeroFryer XXL, 5,6L

Med Air Fryer, eller varmluftsfrituregryde, kan du lave lækkert smagfuldt frituremad og pomfritter, med meget lidt til ingen olie. Den varme luft giver maden den samem lækre sprødhed som friture, men er derimod sundt, da der næste ingen olie bruges. Perfekt til dig der elsker pomfritter, men ønsker at spise sundere.
Fra: 789,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.
Fra: 279,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Læderforklæde med navn

Er han god til at stå bag grillen eller i køkkenet? Så er det oplagt med dette læderforklæde, som får ham til at fremstå fuldstændigt professionel i et køkken. Det er i god kvalitet og kan skræddersys med navn.
Fra: 630,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.
Fra: 179,00 DKK

Flotte urbokse

Hvis du leder efter en god gave til ham, så kan en urboks være en fremragende gaveide. De fleste mænd har mindst et par ure, men mange af dem har ikke en lækker urboks til at opbevare dem. Vælg mellem urbokse som har plads til 5-10 ure, i enten kunstlæder eller træ. En oplagt gave til kæresten, manden, sønnen, eller far, som han helt sikkert vil elske.
Fra: 495,00 DKK

En God Flaske Champagne Eller Vin​

De fleste elsker en god flaske champagne eller vin. Det kunne f.eks. være Möet & Chandon champagnen som er et populært valg. Folk skal fejres når der er anledning til det. Det gøres ofte med våde varer. Derfor er en god flaske champagne eller vin en oplagt gave til de fleste.
Fra: 24,00 DKK

Georg Jensen Konno Kortholder i Rustfrit Stål​

Georg Jensen konno kortholderen er et stilet og elegant alternativ til den almindelige pung, og den perfekte gave til ham. Den kan personliggøres ved at tilvælge gravering. Du kan f.eks. skrive hans navn og efternavn, eller ud kan vælge at skrive et inspirerende citat eller en lille personlig hilsen.
Fra: 349,00 DKK

Hvad giver man i 40 års fødselsdagsgave?

Hvad giver man i 40 års fødselsdagsgave? Det er der 2 forskellige korte svar til. Det første: Det som den 40 årige fødselar ønsker sig. Det andet: Det som du har lyst til. Begge svar siger dog lidt sig selv, og du ville uden tvivl ikke være her, hvis det var så simpelt som det er sagt. Mange gange er det nemlig meget vanskeligere, at finde gode 40 års fødselsdagsgaver end som så. Det kan f.eks. være at fødselaren ikke har nogle gaveønsker, eller det kan være, du bare gerne vil give en anderles eller mere personlig gave.

Uanset hvad grunden er til, at du søger gaveinspiration til en 40 års fødselsdagsgave, kan du få hjælp i artiklen her. Ovenfor finder du nemlig et væld af gode ideer til 40 års fødselsdagsgaver 2021. Det er uanset om det er en 40 årig mand eller 40 årig kvinde du skal til fødselsdagsfest hos – du finder gode gaveideer til begge køn. Alt fra gave til grillmesteren til gaver til hende der har alt.

   

Find den perfekte gave til 40 års fødselsdag

For at finde den perfekte gave til 40 års fødselsdag, er der 2 ting du kan gøre. Den første er, at sætte dig ind i den runde fødselars gaveønsker, og finde ud af hvad han eller hun ønsker sig allermest. Er det nyt køkkenudstyr? Noget til deres hobby? Eller måske nogle pynteting eller dekorationer til boligen? Når du har fået fastlagt fødselarens største ønsker, og dermed hvilken type gaveideer du skal lede efter, kan du meget nemmere finde frem til den perfekte 40 års fødselsdagsgave.

Hvis gaven du finder frem til er over dit budget, kan du med fordel gå sammen med venner og familie og splejse om en fælles gave. På den måde får i alle sammen givet en god gave, og fødselaren får også det han eller hun ønsker sig, frem for en masse små gaver, som måske ikke er ligeså brugbare. Det er rigtigt, at det er tanken der tæller. Derfor kan man dog godt gøre noget ekstra ud af, at give den helt perfekte gave – i sær til en 40 års fødselsdag, som jo er en af de helt store.

   

Gave til 40 årig mand

Gode gaver til mænd, er ikke altid de samme som gode gaver til kvinder. På listen over gaveideer til 40 års fødselsdag, har vi naturligvis inkluderet 40 års fødselsdagsgaver til mænd såvel som til kvinder. I tilfælde af, at det er en mand du skal til fødselsdag hos, er her nogle af de ideer, vi mener er særligt interessante.

  • Personlige glas med indgravering – Som 40 årig mand, har han helt sikker allerede ølglas, whiskyglas og lignende. Men har han personlige glas med indgravering? Giv et sæt personlige glas med hans navn på, i 40 års fødselsdagsgave til ham. Det er en super god og personlig gaveide, som han uden tvivl vil elske.
  • En hængekøje – Når man er i 40 års alderen, er komfort noget af de som vægtes højt. Livskvaliteten er vigtig, og det kan god komfort hjælpe med. Derfor er en hængekøje en super god gave til ham der fylder 40 år.
  • Et flot herreur – Vi kommer ikke uden om klassikeren. Et flot herreur er en fantastisk 40 års fødselsdagsgave til ham, også selvom han har flere i forvejen. Så 40 årig mand kan man altid bruge et ekstra ur! Det er en særlig god gaveide, som gave til far eller din mand.

Gave til 40 årig kvinde

Måske er det din kone der fylder år, måske din veninde, kollega eller endda mor eller datter. Uanset, skal du selvfølgelig have fundet en god 40 års fødselsdagsgave til hende. Blandt de mange gaveideer på listen er der mange gode gaver til 40 årige kvinder. Her er nogle af dem, vi mener er de absolut bedste.

  • Royal Copenhagen porcelæn – De fleste 40 årige kvinder samler på en eller anden form for porcelæn. Her er en favorit hos mange Royal Copenhagen porcelæn. Du kan give både tallerkener, krus, kopper og meget andet fra de skønne kollektioner. Så hvis hun samler på Royal Copenhagen, er det er fremragende gaveide til hendes 40 års gave.
  • Nyt køkkensæt – Har hun brugt de samme gryder og pander de sidste 10 år? Så er det måske på tide at skifte dem ud med et nyt køkkensæt. Køkkenudstyr er for mange en af de ting, som ikke bliver prioriteret at blive skiftet ud. Derfor kan det være en super god 40 års fødselsdagsgave til hende. Det er både om det er en gave til mor, konen eller måske din søster.
  • Smykker – Kvinder i alle aldre elsker at få smykker i gave, også 40 årige kvinder. En ny halskæde eller et par moderne øreringe er den oplagte gave til hendes 40 års fødselsdag. I sær hvis du som gavegiveren er hendes mand.

40 års fødselsdagsgave til veninde

Fylder din veninden 40 år? Så har i sikkert kendt hinanden i mange år, og har været veninder i lang tid. Er det tilfældet, vil du højst sandsynligt gerne give hende en super god gave. Men hvad kan du give af gode gaver til veninden, til hendes 40 års fødselsdag? Du kan give alt fra sjove gaver til hende, til oplevelsesgaver, til  en god flaske vin. Som hendes veninde, er du en af dem som kender hende bedst, og ved måske hvad hendes største gaveønsker er. Brug den viden, og tjek de mange gode gaveideer på listen ovenfor. Det kan forhåbentlig hjælpe dig med at finde den bedste 40 års fødselsdagsgave til din veninde, eller om ikke andet, give dig god inspiration.

 

Fyrre, fed og færdig eller fyrre, fed og frejdig?

I 30 års fødselsdagsgave får man peber, til sin 50 års fødselsdag er man halvvejs til 100. Men hvad med ens 40 års fødselsdag? Ja – så er man enten fyrre, fed og færdig, eller fyrre fed og frejdig. Sådan lyder det er i hvert fald fra det gamle udtryk. Udtrykket at være fyrre, fed og færdig, er et udtryk som mest er ment i sjov, og som bruges til de som fylder 40 år. Det kan være det bliver brugt i en festsang, en tale eller måske bliver der bare joket med det til festen. Det er at være fyrre kommer fødselaren ikke uden om. Om fødselaren er tynd, tyk eller et sted midt i mellem, har typisk heller ikke så meget at sige. Men de færreste ønsker at være færdig allerede når de bliver 40, og det er det heldigvis også de færreste som er.

Hvis du mener, at den 40 årige du er inviteret til fest hos er fyrre, fed og færdig, så kan du give en sjov gave, eller skrive et fødselsdagskort, som har udtrykket inkorporeret. Selvfølgelig med forbehold for, at fødselaren har humor, og ikke bliver fornærmet.

Denne artikel er anmeldt af Jens Petersen (5/5)
5/5