Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

40 års fødselsdagsgave – gaveideer til 40 års fødselsdag

40 års fødselsdagsgave – 75+ gaveideer til 40 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du inviteret til 40 års fødselsdag, og vil du gerne finde den bedste 40 års fødselsdagsgave til fødselaren? En 40 års fødselsdag er ikke en lille sag – det fejres ofte med en stor fest for venner, familie og kollegaer. Til en god fest skal der selvfølgelig gives nogle gode gaver. Men hvad kan du give af gode 40 års fødselsdagsgaver?

Der er mange gode gaveideer, som egner sig perfekt som gave til 40 års fødselsdag. Vi har samlet nogle af de absolut bedste af slagsen, fra en lang række fantastiske danske webshops. På den måde, kan du nemt og hurtigt finde den helt rigtige 40 års fødselsdagsgave til fødselaren. 

Der er 40 års gaver til en hver smag og type. Du finder alt fra betydningsfulde gaver til ham, til personlige gaver til hende, og alt her i mellem. Fælles for dem alle er, at de egner sig perfekt til en 40 års fødselsdag! Så om det er din mand, kone, far, mor eller kollega der fylder år, vil du uden tvivl kunne få god gaveinspiration fra de mange gaveideer.

God gavejagt og god fest!

Indholdsfortegnelse

Gode ideer til 40 års fødselsdagsgaver 2021

LAGUIOLE Momuy Steakknive i træ gavekasse

Her får du 6 stk. LAGUIOLE Momuy Steak knive i bedste kvalitet. Samtidig kommer knivene i en super flot og eksklusiv gaveæske. Perfekt gaveide til ham som elsker kød, at grille eller skal have en fornem gave i den ene aller anden anledning.

Fra: 695,00 DKK

Vinkøler – CASO WineCase One Black

Denne højkvalitets vinkøler, sikrer dig at du altid får serveret vinen ved den korrekte temperatur. På den måde får du den bedst mulige vinoplevelse. Den perfekte gave til en vinentusiast såvel som typen der har alt.

Fra: 1.195,00 DKK

Personlig champagnesabel med indgravering

En super flot og stilfuld champagnesabel, fremstillet i rustfrit stål og oliventræ. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Dertil kommer den i en flot sort gaveæske. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.

Fra: 395,00 DKK

Globusbarskab i eukalyptustræ

Globusbarskabet her er mulgivis en af verdens fedeste og mest dekorative barskabe! Globussen har plads til både flasker og glas, og nendenunder er der plads til yderligere. Barskabet har samtidig hjul, så det nemt kan rykkes rundt på.

Fra: 1.009,00 DKK

ORLO ure til hende

Vil du give et flot og elegant ur til hende i gave, så bør du overveje et af de skønne ORLO ure. ORLO et et dansk firma, som fører en række stilfulde armbåmndsure til både mænd og kvinder. Se her det flotte udvalg til kvinder.

Fra: 1.195,00 DKK

ORLO ure til ham

ORLO er et dansk firma som står bag en række flotte kvalitetsure. Se her deres fremragende udvalg af armbåndsure til mænd. En elgant og fornem gave til manden med stil.

Fra: 1.195,00 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Lyngby whiskysæt Brillante i 5 dele

I denne flotte og eksklusive whiskysæt fra Lyngby, får du 4 whiskyglas samt en smuk karaffel. Karaflen er på 0,85 l mens hvert whiskyglas kan indeholde 34 cl whisky. Ligeså brugbart som det er dekorativt.

Fra: 275,00 DKK

Ølglas sæt med 6 smageglas – 3 forskellige

Dette Birrateque ølglas sæt består af 6 ølglas – 3 forskellige slags. Tester, IPA/Ale og Hvede ølgas. Ølglassene er lavet til ølsmagninger og er uden tvivl af de bedste gaver til manden der elsker øl.

Fra: 249,95 DKK

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Fra: 39,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Din Vejrstation Storm Glass, er an anderledes og dekorativ vejrstation. Ved at aflæse krystallerne i glasset, kan du forudse vejret. Glasdråben skal blot placeres på træpladen, og du vil efterfølgende se krystallerne i glasset ændre sig i forhold til om der vind, solskin, regn eller hvilken som helst anden type vejr.

Fra: 189,00 DKK

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.

Fra: 229,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.

Fra: 139,00 DKK

Karikaturtegning fødselsdagsgave efter dine fotos

Giv en uforglemmelig fødselsdagsgave i form af en karikaturtegning, efter dine fotos. Gaven egner sig både til ham og hende, og er 100% tegnet og super kvalitet. Det bliver uden tvivl årets bedste fødselsdagsgave!

Fra: 399,00 DKK

Svanen Figuren – Kåret til Årets Figur 2021

Svanen figuren er fremstillet i mahogni træ med messing fod og er 12,5 cm høj. Det et en stilfuld dekoration som passer ind i det moderne såvel som hyggelige hjem. Figuren er kåret som ”Årets figur” 2021 af Bolig Magasinet

Fra: 849,00 DKK

Tillykke med dagen skilte (2 stk.)

2 stk. Tillykke med dagen skilte, som kan bruges som bordpynt, til gaver eller kan hænges på. Perfekt til en hver fejring. De kommer samtidig i en lille fin gaveæske med magnetlås.

Fra: 169,00 DKK

Urholder i egetræ

Med denne flotte urholde i egetræ, kan du opbevare dit ur på en flot og elegant måde. Stil den i soveværelset, badeværelset, stuen, eller hvor du ellers måtte ønske. Det moderne og minimalistiske design passer ind stort set hvor som helst. Passer naturligvis både til herreure og dameure.

Fra: 170,00 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.

Fra: 399,00 DKK

Range Finder IMeter i Sort

Med range finder kan du med laser måle på til 600 meters afstand. Den har funktioner som pin seeker, target centre og kan samtidig måle hastighed på noget som bevæger sig. Range finderen er særligt genial golft og jagt.

Fra: 799,00 DKK

Weber grillkursus

Lær at grille – eller bliv endnu bedre til det – med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!

Fra: 300,00 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Personlig lighter med navn eller billede

Giv en personlig lighter graveret navn, perosnlig hilsen eller billede. Lighteren er flot blank og lavet i kvalitetsmetal. En super fin lille gave, som modtageren altid kan have med sig i lommen.

Fra: 219,00 DKK

Ember Mug² Smart Krus i Rustfrit Stål

Verdens bedste kaffekrus og en super fed gadget på en og samme tid! Det smarte kaffekrus holder kaffen varm. Der medfølger underlag som koppen kan oplades på. Men det bliver endnu vildere end det – du kan nemlig styre kaffens temperatur fra din smartphone. Aldrig mere kold kaffe!

Fra: 1.199,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.

Fra: 1.199,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!

Fra: 39,00 DKK

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.

Fra: 799,00 DKK

Hvad giver man i 40 års fødselsdagsgave?

Hvad giver man i 40 års fødselsdagsgave? Det er der 2 forskellige korte svar til. Det første: Det som den 40 årige fødselar ønsker sig. Det andet: Det som du har lyst til. Begge svar siger dog lidt sig selv, og du ville uden tvivl ikke være her, hvis det var så simpelt som det er sagt. Mange gange er det nemlig meget vanskeligere, at finde gode 40 års fødselsdagsgaver end som så. Det kan f.eks. være at fødselaren ikke har nogle gaveønsker, eller det kan være, du bare gerne vil give en anderles eller mere personlig gave.

Uanset hvad grunden er til, at du søger gaveinspiration til en 40 års fødselsdagsgave, kan du få hjælp i artiklen her. Ovenfor finder du nemlig et væld af gode ideer til 40 års fødselsdagsgaver 2021. Det er uanset om det er en 40 årig mand eller 40 årig kvinde du skal til fødselsdagsfest hos – du finder gode gaveideer til begge køn. Alt fra gave til grillmesteren til gaver til hende der har alt.

   

Find den perfekte gave til 40 års fødselsdag

For at finde den perfekte gave til 40 års fødselsdag, er der 2 ting du kan gøre. Den første er, at sætte dig ind i den runde fødselars gaveønsker, og finde ud af hvad han eller hun ønsker sig allermest. Er det nyt køkkenudstyr? Noget til deres hobby? Eller måske nogle pynteting eller dekorationer til boligen? Når du har fået fastlagt fødselarens største ønsker, og dermed hvilken type gaveideer du skal lede efter, kan du meget nemmere finde frem til den perfekte 40 års fødselsdagsgave.

Hvis gaven du finder frem til er over dit budget, kan du med fordel gå sammen med venner og familie og splejse om en fælles gave. På den måde får i alle sammen givet en god gave, og fødselaren får også det han eller hun ønsker sig, frem for en masse små gaver, som måske ikke er ligeså brugbare. Det er rigtigt, at det er tanken der tæller. Derfor kan man dog godt gøre noget ekstra ud af, at give den helt perfekte gave – i sær til en 40 års fødselsdag, som jo er en af de helt store.

   

Gave til 40 årig mand

Gode gaver til mænd, er ikke altid de samme som gode gaver til kvinder. På listen over gaveideer til 40 års fødselsdag, har vi naturligvis inkluderet 40 års fødselsdagsgaver til mænd såvel som til kvinder. I tilfælde af, at det er en mand du skal til fødselsdag hos, er her nogle af de ideer, vi mener er særligt interessante.

  • Personlige glas med indgravering – Som 40 årig mand, har han helt sikker allerede ølglas, whiskyglas og lignende. Men har han personlige glas med indgravering? Giv et sæt personlige glas med hans navn på, i 40 års fødselsdagsgave til ham. Det er en super god og personlig gaveide, som han uden tvivl vil elske.
  • En hængekøje – Når man er i 40 års alderen, er komfort noget af de som vægtes højt. Livskvaliteten er vigtig, og det kan god komfort hjælpe med. Derfor er en hængekøje en super god gave til ham der fylder 40 år.
  • Et flot herreur – Vi kommer ikke uden om klassikeren. Et flot herreur er en fantastisk 40 års fødselsdagsgave til ham, også selvom han har flere i forvejen. Så 40 årig mand kan man altid bruge et ekstra ur! Det er en særlig god gaveide, som gave til far eller din mand.

Gave til 40 årig kvinde

Måske er det din kone der fylder år, måske din veninde, kollega eller endda mor eller datter. Uanset, skal du selvfølgelig have fundet en god 40 års fødselsdagsgave til hende. Blandt de mange gaveideer på listen er der mange gode gaver til 40 årige kvinder. Her er nogle af dem, vi mener er de absolut bedste.

  • Royal Copenhagen porcelæn – De fleste 40 årige kvinder samler på en eller anden form for porcelæn. Her er en favorit hos mange Royal Copenhagen porcelæn. Du kan give både tallerkener, krus, kopper og meget andet fra de skønne kollektioner. Så hvis hun samler på Royal Copenhagen, er det er fremragende gaveide til hendes 40 års gave.
  • Nyt køkkensæt – Har hun brugt de samme gryder og pander de sidste 10 år? Så er det måske på tide at skifte dem ud med et nyt køkkensæt. Køkkenudstyr er for mange en af de ting, som ikke bliver prioriteret at blive skiftet ud. Derfor kan det være en super god 40 års fødselsdagsgave til hende. Det er både om det er en gave til mor, konen eller måske din søster.
  • Smykker – Kvinder i alle aldre elsker at få smykker i gave, også 40 årige kvinder. En ny halskæde eller et par moderne øreringe er den oplagte gave til hendes 40 års fødselsdag. I sær hvis du som gavegiveren er hendes mand.

40 års fødselsdagsgave til veninde

Fylder din veninden 40 år? Så har i sikkert kendt hinanden i mange år, og har været veninder i lang tid. Er det tilfældet, vil du højst sandsynligt gerne give hende en super god gave. Men hvad kan du give af gode gaver til veninden, til hendes 40 års fødselsdag? Du kan give alt fra sjove gaver til hende, til oplevelsesgaver, til  en god flaske vin. Som hendes veninde, er du en af dem som kender hende bedst, og ved måske hvad hendes største gaveønsker er. Brug den viden, og tjek de mange gode gaveideer på listen ovenfor. Det kan forhåbentlig hjælpe dig med at finde den bedste 40 års fødselsdagsgave til din veninde, eller om ikke andet, give dig god inspiration.

 

Fyrre, fed og færdig eller fyrre, fed og frejdig?

I 30 års fødselsdagsgave får man peber, til sin 50 års fødselsdag er man halvvejs til 100. Men hvad med ens 40 års fødselsdag? Ja – så er man enten fyrre, fed og færdig, eller fyrre fed og frejdig. Sådan lyder det er i hvert fald fra det gamle udtryk. Udtrykket at være fyrre, fed og færdig, er et udtryk som mest er ment i sjov, og som bruges til de som fylder 40 år. Det kan være det bliver brugt i en festsang, en tale eller måske bliver der bare joket med det til festen. Det er at være fyrre kommer fødselaren ikke uden om. Om fødselaren er tynd, tyk eller et sted midt i mellem, har typisk heller ikke så meget at sige. Men de færreste ønsker at være færdig allerede når de bliver 40, og det er det heldigvis også de færreste som er.

Hvis du mener, at den 40 årige du er inviteret til fest hos er fyrre, fed og færdig, så kan du give en sjov gave, eller skrive et fødselsdagskort, som har udtrykket inkorporeret. Selvfølgelig med forbehold for, at fødselaren har humor, og ikke bliver fornærmet.

Denne artikel er anmeldt af Jens Petersen (5/5)
5/5