Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Geniale Gaveideer Til Far

Populære gaver til far 2021

Massagepistol inkl. rejsetaske

Massagepistolen giver ikke kun verdens bedste massage, den hjælper også på skavanker. Der medfølger rejsetaske og 4 hoveder til massagepistolen. Absolut en af de bedste gaver til manden der har alt, julegaver til bedsteforældre eller sportsfolk. Generelt en god gaveide til alle der trænger til en god massage og/eller har ømme muskler.
Fra: 1.199,00 DKK 999,00 DKK

Weber Connect

Mænd som griller og mænd som har alt, er typisk samme type. Det er mænd med mange hobbyer, som ikke går ned på udstyr. Derfor er webers ny Weber Connect grill termometer en af de bedste gaveideer til ham der har alt. Med den kan han grille det perfekte stykke grill kød, og se på mobilen når det er klar.
Fra: 1.199,00 DKK

Saphe One Trafikalarm

Saphe one trafikalarm tilkobles din smartphone, og advarer dig i trafikken. Bl.a. i mod fotovogne, ulykker, stærekasser og andre farer. Med over 650.000 solgte enheder er Saphe One trafikalarmen den meste populære trafikalarm i Danmark. Saphe One trafikalarmen er uden tvivl en af de bedste gaver til manden der har alt, i sær hvis han kører meget i bil. Virker også i udlandet.
Fra: 399,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.
Fra: 129,00 DKK

Fars dag plakater

Vil du gerne vise din kærlighed til ham med en plakat? Hos Plakatdyr har de et væld af flotte plakater, der er perfekte som fars dags gave. Vælg den, du eller han bedst kan lide.
Fra: 29,00 DKK

Taylor of Old Bond Barbersæt​

Med dette elegante barbersæt fra Taylor of Old Bond, kan han barbere sig med stil. Sættet indeholder Mach3 skraber, Super Badger barberkost og en flot holder. Sættet er lavet i imiteret elfenben og leveres i en flot gaveæske. Vanvittig fed gaveide til mænd, som sikre den ultimative barbering.
Fra: 1.158,50 DKK

Plakater Til Ham

Selvom han har alt, kan han altid bruge en sjov plakat! Vælg mellem sjove plakater med jokes, citater og definationer, som passer perfekt til mænd. Du kan også vælge de mere kærlige plakater, som fortæller noget godt, om den type person han er. Om det er far, onkel, bror eller andet. En af de sjove gaver til manden der har alt, som man altid kan bruge.
Fra: 149,00 DKK

Elite Japansk Santoku kniv 18cm

Med denne Japanske Elite Santoku køkkenkniv, kommer din han helt sikkert til at bruge mere tid i køkkenet eller ved grillen. Kniven er fremsillet i Japan, og lavet efter en traditionel japansk metode. Kniven kommer med 1 års skarphedsgaranti. En perfekt gave til ham som aldrig går ned på udstyr.
Fra: 895,00 DKK

Fars dags gavekurv med delikatesser

Er øl, lakridser og andre specialsnacks lige sagen? Så se nærmere på udvalget her, hvor du selv kan sammensætte en lækker kurv eller vælge blandt varianter, der allerede er sat sammen.
Fra: 45,00 DKK

Sammensæt Dit Eget Ur Gavesæt​

I stedet for at give ham et ur i gave, gør det mere personligt og giv ham et ur gavesæt, som du selv har sammensat. Ved at sammensætte dit eget gavesæt kan du tilmed spare op til 20%. Vælg selv model, størrelse, farve, rem og få det hele i en flot gaveæske. En genial personlig gave til ham, hvor du samtidig har sat dit eget præg.
Fra: 1.195,00 DKK

Fede Multitools

Måske har manden der har alt, allerede et multitool eller to. Men han har helt sikker ikke ligeså fede multitools som disse! De geniale små multitools kommer i adskillige varianter, og samtidig i en flot æske. De er super gode gaveideer til manden der har alt, og egner sig til en hver gave anledning. Alt fra fødselsdagsgave til årsdags gave til ham.
Fra: 87,95 DKK

”Far Tarteletter” Sjov Plakat​

Har din far ”far humor”? Elsker han tarteletter? Hvis svart er ja til begge spørgsmål, så tror jeg næppe du finder en federe gave til ham end denne plakat. Genial gaveide til fars dag, fødselsdagsgave eller julegave.
Fra: 199,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

6 Par JBS Bambus Underbukser​

Disse fantastiske bambus underbukser fra JBS er lavet af 65% Bambus viscose 30% Bomuld 5% Elastan. Materialet er af bedste kvalitet og gør dem behagelige og åndbare. Er et par almindelige underbukser for kedelig en gave til ham? Så opgrader til et sæt bambus underbukser.
Fra: 649,00 DKK 499,00 DKK

Sjov Vejrsten​

En sjov vejrsten som gør det utroligt nemt at aflæse vejret! Blot kig på stenen og se hvordan den ser ud. Hvis du leder efter sjove gaver til ham der elsker at være i haven, er den sjove vejrsten en fantastisk gaveide.
Fra: 279,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Grillbetræk Til En Hver Grill​

En hver grillmester med respekt for sin grill, har et grillbetræk til at dække den af med. Det beskytter den med vind og vejr, støv og udvendig slidtage generelt. Vælg melllem næsten 100 forskellige grillbetræk. En super god gaveide til grillmesteren som gerne vil passe ekstra godt på sin grill. En gave han uden tvivl vil sætte stor pris på.
Fra: 49,95 DKK

Pung og Kortholder i Ægte Skind​

Stilet og smart lille pung og kortholder fra Excentri. Perfekt til at opbevare kreditkort, seddler og kvitteringer på så minimal plads som muligt. Rummer alt det en pund skal indeholde. Pungen er lavet i ægte skind og vejer kun 50g.
Fra: 449,00 DKK

Far badehåndklæder

Mangler der håndklæder på badeværelset? Så er det oplagt med badehåndklæder fra Georg Jensen, der er lavet i egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld. Det er et utroligt lækkert og blødt håndklæde.
Fra: 375,00 DKK

Gentlemen’s Hardware Barbecue Tools​

Gentlemen’s Hardware Barbecue Tools er de ultimative grillreskaber til en hver mand som elsker at grille. Sættet indeholder en grill spatel, en tang og en kødgaffel. Håndtager er lavet af akacietræ, og resten i sort belagt rustfrit stål. Grilludstyret kommer i en flot æske, som gør det til den perfekte gave til grillmesteren.
Fra: 397,95 DKK

Gaveæske Med Snaps

Det er ikke kun til julefrokoster hvor en god snaps til silden gør godt. God snaps kan drikkes hele året rundt. I gaveæsken med snaps finder du 8 forskellige økologiske snaps. De kommer tilmed i en flot gaveæske. Ideel som gaver til manden der har alt, og elsker en god snaps til maden.
Fra: 350,00 DKK

Things I Love About Dad – Sød bog til far

Vil du gerne fortælle din far, at han er verdens bedste? Så fortæl ham det med denne fantastiske udfyld-selv-bog, hvor du kan skrive sjove historier og udsagn om dig og din far. Det er den perfekte gave til en far.
Fra: 89,00 DKK

Steakknive – 4 stk.​

Når de lækre grillbøffer er færdige og klar til at blive spist, er det essntielt at have nogle gode steakknive til at fuldføre oplevelsen. En god steak fortjener ligeledes at blive skåret med en god steakkniv. Knivene er lavet i tysk stainless stål, og kommer i en fin gaveæske. Det gør dem ideel som gave til grillmesteren.
Fra: 299,00 DKK

Rom Gavesæt m. Glas

Diplomatico Reserva Exclusiva 40% rom fra Venezuela, her i eksklusivt gavesæt med 2 glas. Denne rom er en af danskernes foretrukne kvalitets rom. En fantastisk gave til manden der har alt, og samtidig sætter pris på en god kvalitets rom. Ideel som både jubilæumsgave, julegave og fødselsdagsgave til ham.
Fra: 445,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.
Fra: 179,00 DKK

Japanske Køkkenknive​

Japanske køkkenknive sæt bestående af 2 knive. En kokkekniv og en lang urtekniv. Med disse japanske køkkenknive er du sikret professionelle knive i topkvalitet. Du lave de perfekte kødudskæringer af kødet, klar til at smide i ovnen eller på grillen.
Fra: 1.248,00 DKK 1.185,00 DKK

Vintage Globe Decanter Til Hans Yndlings Alkohol

Manden der har alt har ofte hans egen hjemmebar, eller som det mindst barskab med alverdens flasker og glas. Denne vitage Globe decanter til hans yndlings alkohol er perfekt til at føje til samlingen. En af de bedste gaver til manden der har alt, og har hjemmebar. Find også de matchende glas.
Fra: 559,00 DKK 449,00 DKK

Læderforklæde med navn

Er han god til at stå bag grillen eller i køkkenet? Så er det oplagt med dette læderforklæde, som får ham til at fremstå fuldstændigt professionel i et køkken. Det er i god kvalitet og kan skræddersys med navn.
Fra: 630,00 DKK

Morsø Forno Gas Grill​

Morsø Forno gas grillen er ikke blot en fantastisk gas grill til at grille lækre bøffer og grillkylling. Den er samtidig i et elegant design, som står smukt i haven eller på terrassen. Grillen bliver hurtigt 300 grader, hvilket gør den perfekt til at lave pizzaer i. En helt igennem fremragende grill, som en hver grill entusiast vil blive elle vild for at modtage i gave.
Fra: 2.999,00 DKK 1.999,00 DKK

Flotte urbokse

Hvis du leder efter en god gave til ham, så kan en urboks være en fremragende gaveide. De fleste mænd har mindst et par ure, men mange af dem har ikke en lækker urboks til at opbevare dem. Vælg mellem urbokse som har plads til 5-10 ure, i enten kunstlæder eller træ. En oplagt gave til kæresten, manden, sønnen, eller far, som han helt sikkert vil elske.
Fra: 495,00 DKK

MEAT Kogebog For Grill Elskere​

MEAT kogebogen for grill elskere er den ultimative grill kogebog, for alle som elsker at grille. Den rummer masser af geniale grill tips, grill opskrifter, samt en utal af menu kombinationer. Bogen er udarbejdet af professionelle kokke fra grill restauranten MEAT. Genial gave til grillmesteren han kan få mange timers glæde af at bruge, også når han ikke griller.
Fra: 119,95 DKK

Gode Øl Gaver Til Mænd og Øldrikkere

Hvis du leder efter gode værtsgaver til mænd, kan du altid give en gaveæske med specialøl. Ølgaver er en værtsgave til mænd, du med garanti ikke kan gå galt i byen med. Vælg mellem de mange forskellige special øl – enkelte eller som gavepakker.
Fra: 85,00 DKK

Karaffel Med 4 Whiskeyglas Gaveæske​

I dette gavesæt får du én karaffel med tilhørende 4 krystal whiskeyglas. En super god gaveide til de som elsker et godt glas whiskey. Med dette sæt kan han nemlig nyde sin whiskey med stil. Kan evt. kombineres med en god flaske whiskey for at fuldende gaven.
Fra: 299,00 DKK 199,00 DKK

CHILLit Alu Hængekøje​

CHILLit udendørs hængekøjen har et stel fremstillet af aluminium, og stoffet i slidstærkt cobana stof. Hængekøjen er yderst modstanddygtig og kan stå udenfor i mange år. Den er rustfri og stoffet er vandafvisende. Hængekøjen er designet til at give super god komfort, og har håndsyede hørsting. En perfekt gave til ham eller hende som elsker at slappe af og nyde solen, evt. med en kold drink eller en god bog.
Fra: 2.999,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
Fra: 189,00 DKK

Personlig brewbarrel og 2 glas

Denne personlige brewbarrel er en af de bedste personlige gaver til øl elskeren. Her kan han brygge sin egen øl. Det tager kun 10 min., og det hjemmelavede øl er klar efter 7 dage. En af de gode personlige gaveideer til mænd, som med garanti bliver et sikkert hit. Som prikker over i’et medfølger der 2 personlige glas.
Fra: 509,00 DKK

Personlig Kuffert Med Hans Eget Navn

Der er ikke noget værre at ikke kunne kende forskel på kufferterne i lufthavnen. Endnu værre er det at miste den! Hvis han elsker at rejse, er en personlig kuffert med navn, en fantastisk gaveide til ham. En af de bedste personlige gaver til ham der er rejseglad.
Fra: 999,00 DKK

Vin i personlig æske

Er hun en vinelsker? Så er den perfekte personlige gaveide til hende, en æske med vin pakket ind i en personlig æske med gravering eller print. Der er mange smagfulde vine og æsker at vælge mellem – så du har alle muligheder for at gøre gaven helt og aldeles personlig.
Fra: 229,00 DKK

Kvalitets Knivsæt fra ONYX

ONYX knivene er fremstillet i patenteret hybrid keramisk stål, og er nogle af de bedste køkkenknive der nogensinde er lavet. Materialet gør både at kvinene holdes skarpe i lang tid, samt giver dem en lang levetid. En af de bedste gaveideer til mesterkokken. Dertil er der hele 5 års garanti på knivene!
Fra: 799,00 DKK

”Her bor en…” Personlige Plakater Med Egen Tekst​

”Her bor en…” plakaterne, er en personlig plakat, hvor du kan skrive din egen tekst. Vælg mellem designs som landmand, gamer, brandmand, jæger, smed, tømrer og mange andre. Der er helt sikkert også en der passer til manden du leder efter gave til. En af de gode personlige gaver til ham, som passer til mænd i alle aldre.
Fra: 126,65 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.
Fra: 499,00 DKK 299,00 DKK

Henry Archer armbåndsur

Elsker han ure? Eller fortjener han bare det bedste? Et Henry Archer ur er klassisk og elegant og klæder enhver mand. De fås i forskellige designs og med forskellige læderremme.
Fra: 1.999,00 DKK

Gavekurv Til Ham Med Personligt Kort​

Send ham en lækker gavekurv med alt det han elsker. Det kan være vin, øl, chokolade, lakrids, blomster og mange andre dejlige sager, som vi alle sammen elsker. Med gavekurven kan du sende et personligt kort, hvor du skriver en lille hilsen til ham. Det kan være ”tillykke med fødselsdagen”, ”tillykke med det nye job” eller en lille kærlighedserklæring.
Fra: 150,00 DKK

Sjove Plakater Med Far Jokes

Nogle jokes kan være så platte og usjove, at de faktisk ender med at blive vanvittigt sjove! Sådan er det med far jokes. Hvis du søger gaveinspiration til en som har far humor, så bør du tjekke de mange sjove far jokes plakater ud. Plakaterne er uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han knækker sammen af grin over.
Fra: 199,00 DKK

Netatmo WiFi Vejrstation

Netatmo WiFi vejrstation, gør det muligt nemt kan tjekke vejret fra din smartphone. Den måler både temperatur, nedbør, lufttryk, støjniveau med mere. En super fed gave til alle som elsker gadgets, eller har brug for at tjekke det lokale vejr.
Fra: 1.159,00 DKK

Håndlavet Læder Nøglering Med Personligt Tryk​

Få lavet en håndlavet læder nøglering, med eget personligt tryk. Du vælger hvad der skal stå på den. Det kan være kærestens navn, ”jeg elsker dig” eller en anden personlig besked. En sød gave som samtidig er personlig.
Fra: 79,00 DKK

Sjove Plakater Til Ham

Sjove plakater til boligen, er fantastiske som gaver til mænd med med humor. Vælg mellem mange sjove plakater. Bl.a. simple med lakridspibe, bacon eller kaffe. Eller de mere detaljerede som the periodic beer system og chili cheklisten. I det store udvalg kan du nemt finde sjove gaver til ham, som passer til lige netop jeres humor!
Fra: 41,65 DKK

Sammenklappelig Arbejdsbænk​​

Med denne sammenklappelige arbejdsbænk fra Keter kan han nemt klare gør-det-selv projekterne. Da det kan klappes sammen tager det samtidig meget lidt opbevaringsplads. Den perfekte gaveide til gør-det-selv manden som har alt. Se yderligere info om denne bærbare arbejdsbænk via linket.
Fra: 799,00 DKK

Personlig Ferrero Rocher Chokoladeæske​

Ferrero Rocher er noget af det bedste chokolade du kan få. Giv en personlig Ferrero Rocher chokoladeæske med et billede af jer, og en lille ”jeg elsker dig” hilsen. En af de bedste personlige gaver til kæresten der er vild med Ferrero Rocher.
Fra: 149,00 DKK

Herregod Gavekasse (Til Ham)​

Hvis han sætter pris på en god øl og lidt sødt til ganen, så er Herregod Gavekassen den perfekte gave til ham. Send den til ham på den ønskede dato eller få den leveret samme dag. Genial gaveide til kæresten i årsdags gave, jubilæumsgave eller fødselsdagsgave til ham. En gavekurv som de fleste mænd vil elske at modtage!
Fra: 295,00 DKK

Find de bedste gaver til far

Ligesom med alle andre gaveideer, så er de bedste gaver til far, dem der bliver købt med omtanke, og kommer fra hjertet. Tendensen er, at gaver til far ofte er praktiske gaver, frem for betænksomme gaver, som ofte er populære gaver til mor. Det betyder dog ikke, at de ikke kan være personlige. Praktiske gaver kan sagtens være en personlig gave, som samtidig er valgt med omtanke.

Men hvordan finder du de bedste gaveideer til praktiske, personlige gaver til far? Jo, her er du nød til at tænke over hvad din far er for en type. Er han en type som arbejder meget, og godt kan lide at rode i værkstedet eller haven med forskellige projekter? Så er en god gaveide til ham være noget nyt værktøj eller udstyr til haven. I sådan et tilfælde er det både en praktisk og en personlig gave. Er din far typen som elsker vin eller whisky? I dette tilfælde kan whiskey eller vingaver være en god gaveide. Er han grillentusiast? Så er det oplagt med en gave til grillmesteren.

De bedste gaveideer til far kommer selvfølgelig også an på hvem giveren af gaven er. Der stor forskel på om gaven er fra et mindre barn, en teenager eller fra en voksent barn.

  

Gode gaver til far fra datter og søn

Som mor vil du ofte stå i den situation, at du skal hjælpe dine børn med at finde den perfekte gaveide til far. Der er mange anledninger hvor det er traditionelt for børn at give gaver til far. F.eks. være til fars dag gaver, julegaver og fødselsdagsgaver. Børn er ofte kreative, og ønsker mange gange selv at lave hjemmelavede gaver til far. Det kan f.eks. være en tegning, en hjemmelavet figur eller en hjemmebagt kage. Nogle gange er det dog også meget godt at finde en gave fra ønskelisten. Hvis situationen er, at gaven skal købes, er børn ligeledes super kreative og gode til at finde på gode gaveideer. Nogle gaveideer er måske lige kreative nok, men som mor og barn kan i helt sikkert komme frem til den perfekte gave til far sammen.

Her på Geniale Gaver har vi samlet en masse spændende, gode og selvfølgelig geniale gaveideer, som egner sig særligt godt som gaver til far fra datter og søn. Dem finder du i de mange artikler med gaveideer til far. Lad dine børn se gaveideerne igennem, eller se på dem sammen. Jeg er sikker på at i kan finde nogle super gode gaveideer til far, som han vil elske. I finder både personlige gaver til far, praktiske gaver samt anderledes og sjove gaver til far.

  

Hvordan finder jeg den perfekte gave til far?

Selvom du er blevet voksen, er du stadig din fars barn, og vil selvfølgelig stadig gerne give ham den perfekte gave når anledningen er der. Bare fordi hans børn er blevet voksne, skal han selvfølgelig ikke snydes for fars dags gaver og fødselsdagsgaver. Men hvordan finder du den perfekte gave til far? Ofte er den lette løsning et gavekort eller en gavekurv, og det plejer fædre at være godt tilfredse med. Hvorfor ikke prøve at finde en mere personlig gaveide til ham? En gave som ikke bare er endnu en i rækken, og som han glemmer efter lidt tid. Find en betænksom gave til far, som er valgt med omtanke, og giv ham noget som han vil huske. Jeg ved at det er lettere sagt end gjort. Det er ikke let, at finde gode gaver til fædre, og slet ikke den perfekte gave.

Her på Geniale Gaver har vi dog lagt hovederne i blød, og fundet en masse gode gaveideer til far, som han helt sikkert vil finde interessant. Hvis du er et voksent barn, på gavejagt efter den perfekte gave til din far, vil du uden tvivl få inspiration fra vores mange gode gaveideer. Du finder alt fra fede gaver til far, til 50 års fødselsdagsgave til far, og alt der i mellem.

  

Hvad er gode fars dags gaver?

Som far har men det ekstra privilegie, at man bliver fejret en ekstra dag om året. Denne dag kalder vi for fars dag, og tradition tro skal far ønskes tillykke og have en fars dags gave. Fars dag er ikke den samme dag i alle lande. I Danmark falder den dog altid d. 5 juni, samme dag som vi fejrer grundlovsdag. Fars dag er ikke ligeså populær som mors dag, men bør stadig ikke glemmes. Ligesom mor får en gave til mors dag, skal far ligeledes have en fars dags gave som er valgt med omtanke.

Men hvad er en god fars dags gave? Gode fars dags gaver, er gaver som enten er personlige eller er en form for forkælelses gaver. Samtidig er det et plus, at det er en gave som din far ikke forventer, og dermed overrasker ham. Om du skal vælge en personlig gave til far eller en gave som forkæler ham, kommer an på situationen og hvilken type han er. Det kan f.eks. være den personlige gave er den bedste gave det ene år, mens forkælelse er det bedste valg året efter. 

Personlige fars dags gaveideer kan f.eks. være et nyt grillsæt, en god flaske vin eller en oplevelsesgave. For at disse gaver er personlige, forudsætter det selvfølgelig at din far er interesseret i den kategori som gaven er i. Hvis du gerne vil forkæle ham, kan en gavekurv med alt hans yndlingsmad, slik og drikke, være den perfekte fars dags gave. Men husk, lige meget hvilken type gave du vælger at give din far til fars dag, er det vigtigste at den er valgt med omtanke og kommer fra hjertet. Er gavegiveren et barn, er hjemmelavede gaver til far også altid et hit som fars dags gaver.

Denne artikel er anmeldt af Lisa Drejer (5/5)
5/5