Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

gaver til far

Gave til mand
gaver til mænd
Gave til forældre
gaver til forældre
Karikaturtegning
karikaturtegning
Fotogave
fotogaver

gaver til far baseret på modtager

Gave til manden der har alt
far der har alt
Gave til grillmester
grillmesteren
Gave til ølelskeren
øl-elskeren
Gave til bedsteforældre
bedsteforældre

gaver til far baseret på anledninger

Gave til far
fars dag
Sølvbryllupsgave
sølvbryllup
Jubilæumsgave
jubilæum
50 års fødselsdag
50 års fødselsdag
70 års fødselsdag
70 års fødselsdag

Populære gaver til far 2021

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.

Fra: 139,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.

Fra: 289,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Fra: 200,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 159,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Din Vejrstation Storm Glass, er an anderledes og dekorativ vejrstation. Ved at aflæse krystallerne i glasset, kan du forudse vejret. Glasdråben skal blot placeres på træpladen, og du vil efterfølgende se krystallerne i glasset ændre sig i forhold til om der vind, solskin, regn eller hvilken som helst anden type vejr.

Fra: 189,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.

Fra: 299,00 DKK

Minicruise til Oslo for 2

Inviter din kæreste, mand eller kone, med på et romantisk Minicruise til Oslo. I får 2 overnatninger på det flydende hotel, som både har gode restauranter, spa og mange andre spændende aktiviteter.

Fra: 995,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.

Fra: 159,00 DKK

3 dages storbyferie i Europa

Et gavekort til 2 personer, som indkluderer en 3 dages storbyferie i Europa. Vælg mellem mange forskellige hoteller rundt om i Europa, som har op til 5 stjerner. Oplagt som en forlænget romantisk weekend med din partner.

Fra: 999,00 DKK

Brugt iPhone med 2 års garanti

En iPhone er en dyr gave som står på mange ønskesedler. Her kan du få en brugt iPhone i super god stand og med 2 års garanti. Det er til en brøkdel af prisen, hvis du skulle købe den fra ny. Du finder alle nyere modeller. Her i blandt iPhone 13, 12, X, iPhone XS, iPhone 8 plus og mange andre modeller.

Fra: 395,00 DKK

Fars Dags karikaturtegning efter dine fotos

Få lavet en sjov Fars Dags karikaturtegning efter dine egne valgfri billeder. Få lavet et af ham, af dig og ham, eller af hele familien samlet. En super god Fars Dags gave, som uden tvivl vil falde i god jord hos en hver far. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Weber grillkursus

Lær at grille – eller bliv endnu bedre til det – med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!

Fra: 300,00 DKK

Fars dag-kort i træ

Giv din far et anderledes Fars Dags kort i år – nemlig et trækort! Vælg et billede, en tegninger eller lign, og design det med tekst. Få det trykt på træet og du har efterfølgende en god personlig gave til din far, som viser hvor meget du holder af ham.

Fra: 69,00 DKK

Fars dag plakater

Vil du gerne vise din kærlighed til ham med en plakat? Hos Plakatdyr har de et væld af flotte plakater, der er perfekte som fars dags gave. Vælg den, du eller han bedst kan lide.

Fra: 29,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.

Fra: 399,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.

Fra: 219,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Fra: 249,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 129,00 DKK

Far badehåndklæder

Mangler der håndklæder på badeværelset? Så er det oplagt med badehåndklæder fra Georg Jensen, der er lavet i egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld. Det er et utroligt lækkert og blødt håndklæde.

Fra: 380,00 DKK

Personlig lighter med navn eller billede

Giv en personlig lighter graveret navn, perosnlig hilsen eller billede. Lighteren er flot blank og lavet i kvalitetsmetal. En super fin lille gave, som modtageren altid kan have med sig i lommen.

Fra: 219,00 DKK

Georg Jensen Damask Sengetøj​

Det luksuriøse sengetøj fra Georg Jensen Damsask i AGER design, er vævet af 100% egyptisk kæmmet bomuld. Det lækre sengetøj fås i forskellige flotte farver og mønstr. En af de luksus gaver til hende, som uden tvivl får hende til at sove som en drøm.

Fra: 1.000,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.

Fra: 449,00 DKK

”Her bor en…” personlige plakater med egen tekst​

”Her bor en…” plakaterne, er en personlig plakat, hvor du kan skrive din egen tekst. Vælg mellem designs som landmand, gamer, brandmand, jæger, smed, tømrer og mange andre. Der er helt sikkert også en der passer til manden du leder efter gave til. En af de gode personlige gaver til ham, som passer til mænd i alle aldre.

Fra: 126,65 DKK

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.

Fra: 1.499,00 DKK

Læderforklæde med navn

Er han god til at stå bag grillen eller i køkkenet? Så er det oplagt med dette læderforklæde, som får ham til at fremstå fuldstændigt professionel i et køkken. Det er i god kvalitet og kan skræddersys med navn.

Fra: 630,00 DKK

Smart kølebrønd

Sætter han pris på en kold øl? Så er den smarte kølebrønd fra Cool-Well oplagt som gave. Ved bare at grave et hul i haven kan der køles hele 24 dåser og en vinflaske ned ad gangen. Det er smart.

Fra: 499,00 DKK

Vin i personlig æske

Er hun en vinelsker? Så er den perfekte personlige gaveide til hende, en æske med vin pakket ind i en personlig æske med gravering eller print. Der er mange smagfulde vine og æsker at vælge mellem – så du har alle muligheder for at gøre gaven helt og aldeles personlig.

Fra: 229,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!

Fra: 189,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.

Fra: 159,00 DKK

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakakopulver. Gode gaver til manden der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide han uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver han dig måske lov til at smage den lækre likør drik.

Fra: 119,00 DKK

Byplakater med danske byer​

En plakat med den by i bor i, eller hans fødeby, er en fantastisk personlig gave til ham. De flotte byplakater kommer i flere forskellige designs, og har alle de store danske byer at vælge i mellem. Både København, Århus, Odense og mange andre. Ideel som både julegave, års dags gave og fødselsdagsgave til ham.

Fra: 211,65 DKK

Fars dags gavekurv med delikatesser

Er øl, lakridser og andre specialsnacks lige sagen? Så se nærmere på udvalget her, hvor du selv kan sammensætte en lækker kurv eller vælge blandt varianter, der allerede er sat sammen.

Fra: 45,00 DKK

Fede Multitools

Måske har manden der har alt, allerede et multitool eller to. Men han har helt sikker ikke ligeså fede multitools som disse! De geniale små multitools kommer i adskillige varianter, og samtidig i en flot æske. De er super gode gaveideer til manden der har alt, og egner sig til en hver gave anledning. Alt fra fødselsdagsgave til årsdags gave til ham.

Fra: 87,95 DKK

Gaveæske Med Snaps

Det er ikke kun til julefrokoster hvor en god snaps til silden gør godt. God snaps kan drikkes hele året rundt. I gaveæsken med snaps finder du 8 forskellige økologiske snaps. De kommer tilmed i en flot gaveæske. Ideel som gaver til manden der har alt, og elsker en god snaps til maden.

Fra: 350,00 DKK

Sammenklappelig Arbejdsbænk​​

Med denne sammenklappelige arbejdsbænk fra Keter kan han nemt klare gør-det-selv projekterne. Da det kan klappes sammen tager det samtidig meget lidt opbevaringsplads. Den perfekte gaveide til gør-det-selv manden som har alt. Se yderligere info om denne bærbare arbejdsbænk via linket.

Fra: 799,00 DKK

Vintage Globe Decanter til hans yndlings alkohol

Manden der har alt har ofte hans egen hjemmebar, eller som det mindst barskab med alverdens flasker og glas. Denne vitage Globe decanter til hans yndlings alkohol er perfekt til at føje til samlingen. En af de bedste gaver til manden der har alt, og har hjemmebar. Find også de matchende glas.

Fra: 449,00 DKK

Gavekurv Til Ham Med Personligt Kort​

Send ham en lækker gavekurv med alt det han elsker. Det kan være vin, øl, chokolade, lakrids, blomster og mange andre dejlige sager, som vi alle sammen elsker. Med gavekurven kan du sende et personligt kort, hvor du skriver en lille hilsen til ham. Det kan være ”tillykke med fødselsdagen”, ”tillykke med det nye job” eller en lille kærlighedserklæring.

Fra: 150,00 DKK

Gentlemen’s Hardware Barbecue Tools​

Gentlemen’s Hardware Barbecue Tools er de ultimative grillreskaber til en hver mand som elsker at grille. Sættet indeholder en grill spatel, en tang og en kødgaffel. Håndtager er lavet af akacietræ, og resten i sort belagt rustfrit stål. Grilludstyret kommer i en flot æske, som gør det til den perfekte gave til grillmesteren.

Fra: 419,95 DKK

Gode Øl Gaver Til Mænd og Øldrikkere

Hvis du leder efter gode værtsgaver til mænd, kan du altid give en gaveæske med specialøl. Ølgaver er en værtsgave til mænd, du med garanti ikke kan gå galt i byen med. Vælg mellem de mange forskellige special øl – enkelte eller som gavepakker.

Fra: 85,00 DKK

Håndlavet læder nøglering med personligt tryk​

Få lavet en håndlavet læder nøglering, med eget personligt tryk. Du vælger hvad der skal stå på den. Det kan være kærestens navn, ”jeg elsker dig” eller en anden personlig besked. En sød gave som samtidig er personlig.

Fra: 79,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.

Fra: 42,00 DKK

Personlig brewbarrel og 2 glas

Denne personlige brewbarrel er en af de bedste personlige gaver til øl elskeren. Her kan han brygge sin egen øl. Det tager kun 10 min., og det hjemmelavede øl er klar efter 7 dage. En af de gode personlige gaveideer til mænd, som med garanti bliver et sikkert hit. Som prikker over i’et medfølger der 2 personlige glas.

Fra: 509,00 DKK

Personlig Ferrero Rocher Chokoladeæske​

Ferrero Rocher er noget af det bedste chokolade du kan få. Giv en personlig Ferrero Rocher chokoladeæske med et billede af jer, og en lille ”jeg elsker dig” hilsen. En af de bedste personlige gaver til kæresten der er vild med Ferrero Rocher.

Fra: 149,00 DKK

Personlig Kuffert Med Hans Eget Navn

Der er ikke noget værre at ikke kunne kende forskel på kufferterne i lufthavnen. Endnu værre er det at miste den! Hvis han elsker at rejse, er en personlig kuffert med navn, en fantastisk gaveide til ham. En af de bedste personlige gaver til ham der er rejseglad.

Fra: 999,00 DKK

Rom gavesæt m. glas

Diplomatico Reserva Exclusiva 40% rom fra Venezuela, her i eksklusivt gavesæt med 2 glas. Denne rom er en af danskernes foretrukne kvalitets rom. En fantastisk gave til manden der har alt, og samtidig sætter pris på en god kvalitets rom. Ideel som både jubilæumsgave, julegave og fødselsdagsgave til ham.

Fra: 445,00 DKK

Sjov Vejrsten​

En sjov vejrsten som gør det utroligt nemt at aflæse vejret! Blot kig på stenen og se hvordan den ser ud. Hvis du leder efter sjove gaver til ham der elsker at være i haven, er den sjove vejrsten en fantastisk gaveide.

Fra: 279,00 DKK

Sjove Plakater Med Far Jokes

Nogle jokes kan være så platte og usjove, at de faktisk ender med at blive vanvittigt sjove! Sådan er det med far jokes. Hvis du søger gaveinspiration til en som har far humor, så bør du tjekke de mange sjove far jokes plakater ud. Plakaterne er uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han knækker sammen af grin over.

Fra: 199,00 DKK

Things I Love About Dad – Sød bog til far

Vil du gerne fortælle din far, at han er verdens bedste? Så fortæl ham det med denne fantastiske udfyld-selv-bog, hvor du kan skrive sjove historier og udsagn om dig og din far. Det er den perfekte gave til en far.

Fra: 89,00 DKK

Find de bedste gaver til far

Ens far er en af de måske sværeste personer at finde gode gaveideer til. Om det er fødselsdagsgave, fars dags gave eller julegave, så syntes de aldrig rigtigt at have nogle konkrete gode gaveønsker. Derfor kan det være en god ide at søge hjælp online, når du er på jagt efter den perfekte gave til din far. Samtidig er ’’far’’ også et vidt begreb. Den perfekte gave til far på 35 år, som har et barn på 5 år, er ikke nødvendigvis den perfekte gave til far på 50 år+, som har voksne børn.

Her på Geniale Gaver har vi heldigvis delt gaveideerne op i overskuelige kategorier. Det gør at du nemt kan finde den helt rigtige gave, til lige netop den far du skal bruge gaveideer til. Vi anbefaler kategorierne fars dags gaver, gaver til far der har alt, samt kategorien med 50 års fødselsdagsgaver.

Gavelisterne er komprimeret af forskellige typer gaveideer til forskellige anledninger. Du finder både gaver til faren som er aktiv, ham som elsker fede gadgets og til fædre som elsker at være udendørs. Dermed kan du finde gaver til stort set enhver type far her på siden! Samtidig er der også en god blanding af gaver som passer til forskellige anledninger. Der er billige, sjove gaver til ham, personlige gaver til fødselsdagsgave eller julegave, og endda nogle eksklusive gaver som egner sig særlig godt som jubilæumsgave, bryllupsgaver eller gave til rund fødselsdag. Med andre ord, vi har dækket dig ind så der er spændende gaveideer til en hver anledning.

  

Gode gaveideer til far

Ligesom med alle andre gaveideer, så er de bedste gaver til far, dem der bliver købt med omtanke, og kommer fra hjertet. Tendensen er, at gaver til far ofte er praktiske gaver, frem for betænksomme gaver, som ofte er populære gaver til mor. Det betyder dog ikke, at de ikke kan være personlige. Praktiske gaver kan sagtens være en personlig gave, som samtidig er valgt med omtanke.

Men hvordan finder du de bedste gaveideer til praktiske, personlige gaver til far? Jo, her er du nød til at tænke over hvad din far er for en type. Er han en type som arbejder meget, og godt kan lide at rode i værkstedet eller haven med forskellige projekter? Så er en god gaveide til ham være noget nyt værktøj eller udstyr til haven. I sådan et tilfælde er det både en praktisk og en personlig gave. Er din far typen som elsker vin eller whisky? I det tilfælde kan whiskey eller vingaver være en god gaveide. Er han grillentusiast? Så er det oplagt med en gave til grillmesteren.

De bedste gaveideer til far kommer selvfølgelig også an på hvem giveren af gaven er. Der stor forskel på om gaven er fra et mindre barn, en teenager eller fra en voksent barn.

   

Gode gaver til far fra datter og søn

Som mor vil du ofte stå i den situation, at du skal hjælpe dine børn med at finde den perfekte gaveide til far. Der er mange anledninger hvor det er traditionelt for børn at give gaver til far. F.eks. være til fars dag gaver, julegaver og fødselsdagsgaver. Børn er ofte kreative, og ønsker mange gange selv at lave hjemmelavede gaver til far. Det kan f.eks. være en tegning, en hjemmelavet figur eller en hjemmebagt kage. Nogle gange er det dog også meget godt at finde en gave fra ønskelisten. Hvis situationen er, at gaven skal købes, er børn ligeledes super kreative og gode til at finde på gode gaveideer. Nogle gaveideer er måske lige kreative nok, men som mor og barn kan i helt sikkert komme frem til den perfekte gave til far sammen.

Her på Geniale Gaver har vi samlet en masse spændende, gode og selvfølgelig geniale gaveideer, som egner sig særligt godt som gaver til far fra datter og søn. Dem finder du i de mange artikler med gaveideer til far. Lad dine børn se gaveideerne igennem, eller se på dem sammen. Jeg er sikker på at i kan finde nogle super gode gaveideer til far, som han vil elske. I finder både personlige gaver til far, praktiske gaver samt anderledes og sjove gaver til far.

   

Hvordan finder jeg den perfekte gave til far?

Selvom du er blevet voksen, er du stadig din fars barn, og vil selvfølgelig stadig gerne give ham den perfekte gave når anledningen er der. Bare fordi hans børn er blevet voksne, skal han selvfølgelig ikke snydes for fars dags gaver og fødselsdagsgaver. Men hvordan finder du den perfekte gave til far? Ofte er den lette løsning et gavekort eller en gavekurv, og det plejer fædre at være godt tilfredse med. Hvorfor ikke prøve at finde en mere personlig gaveide til ham? En gave som ikke bare er endnu en i rækken, og som han glemmer efter lidt tid. Find en betænksom gave til far, som er valgt med omtanke, og giv ham noget som han vil huske. Jeg ved at det er lettere sagt end gjort. Det er ikke let, at finde gode gaver til fædre, og slet ikke den perfekte gave.

Her på Geniale Gaver har vi dog lagt hovederne i blød, og fundet en masse gode gaveideer til far, som han helt sikkert vil finde interessant. Hvis du er et voksent barn, på gavejagt efter den perfekte gave til din far, vil du uden tvivl få inspiration fra vores mange gode gaveideer. Du finder alt fra fede gaver til far, til 50 års fødselsdagsgave til far, og alt der i mellem.

   

Hvad er gode fars dags gaver?

Som far har men det ekstra privilegie, at man bliver fejret en ekstra dag om året. Denne dag kalder vi for fars dag, og tradition tro skal far ønskes tillykke og have en fars dags gave. Fars dag er ikke den samme dag i alle lande. I Danmark falder den dog altid d. 5 juni, samme dag som vi fejrer grundlovsdag. Fars dag er ikke ligeså populær som mors dag, men bør stadig ikke glemmes. Ligesom mor får en gave til mors dag, skal far ligeledes have en fars dags gave som er valgt med omtanke.

Men hvad er en god fars dags gave? Gode fars dags gaver, er gaver som enten er personlige eller er en form for forkælelses gaver. Samtidig er det et plus, at det er en gave som din far ikke forventer, og dermed overrasker ham. Om du skal vælge en personlig gave til far eller en gave som forkæler ham, kommer an på situationen og hvilken type han er. Det kan f.eks. være den personlige gave er den bedste gave det ene år, mens forkælelse er det bedste valg året efter. 

Personlige fars dags gaveideer kan f.eks. være et nyt grillsæt, en god flaske vin eller en oplevelsesgave. For at disse gaver er personlige, forudsætter det selvfølgelig at din far er interesseret i den kategori som gaven er i. Hvis du gerne vil forkæle ham, kan en gavekurv med alt hans yndlingsmad, slik og drikke, være den perfekte fars dags gave. Men husk, lige meget hvilken type gave du vælger at give din far til fars dag, er det vigtigste at den er valgt med omtanke og kommer fra hjertet. Er gavegiveren et barn, er hjemmelavede gaver til far også altid et hit som fars dags gaver.

  

Gaver til fars 50 års fødselsdag

Fars 50 års fødselsdag er en helt særlig rund fødselsdag. Han er halvvejs til 100 år, og skal have en gave som matcher den helt specielle anledning. Derfor er der ofte tradition for at give en lidt mere speciel gave, som måske er langt lidt flere tanker i, end ved andre fødselsdage. På listen med top 50 gaver til far, har du adskillige gode gaveideer som passer perfekt som gave til fædres 50 års fødselsdage. Yderligere kan du tjekke vores kategori med 50 års fødselsdagsgaver. Her har vi samlet endnu flere interessante gaver til fædre som er i alderen omkring 50 år.

 

Sjove gaveideer til fædre med far humor

Fædre er kendte for at have en plat humor, som populært bliver kaldt far humor. Derfor er det selvfølgelig ideelt, en gang i mellem at give dem nogle sjove gaver som falder i deres smag. Denne typer gaver finder du naturligvis også på siden. Særligt citatplakaterne med far jokes og citater er særligt populære, og med god grund. De kombinerer nemlig det personlige med humor, som er 2 elementer der er med til at gøre gaver super gode. Så hvis du leder efter en personlige gave til far som samtidig er sjov, så er sådan en plakat et ideelt valg.

 

En fed gave til far der har alt

Er din far typen der har alt? Så er han muligvis ekstra svær at finde gaver til. Heldigvis er vi her på siden ekspert i gaver, og har gode gaveideer til selv den far, som er allersværest er finde gaveønsker til! En fed gave til far der har alt, er noget som er både praktisk og personligt. Fædre elsker praktiske gaver, og er den personlig, og er den samtidig personliggjort, er der 100% sikkerhed for, at han ikke har en magen til. Her er et par eksempler på fede gaver til far der har alt.

 • Whisky- eller ølglas med gravering – Om din far et til whisky, øl eller begge dele. Et glad med personlig gravering er en super fed gave til fædre. Den er både praktisk, og så er den personlig. Indgraveringen kan være din fars navn, eller en lille hilsen til ham. Du kan også skrive ’’tillykke med fødselsdagen fra [dit navn]’’, hvis det er en fødselsdagsgave til ham.
 • Personlige strømper med eget billede – Vidste du at du kan få lavede personlige strømper med eget billede på? Strømper er noget som alle jævnligt skal bruge nye af, også fædre. Strømper med billede på er blot en super opgradering af et par almindelige sokker. Det gør nemlig gaven både sjov, personlig og praktisk på samme tid. Den perfekte kombination når vi snakker gaver til fædre der har alt.
 • Chokolade med billede eller personlig besked – Chokolade er noget som kan konsumeres, og det betyder at man ikke kan få nok af det. Du kan i teorien give din far chokolade i gave, hver gang der er anledning til det, og han vil stadig kunne bruge det. Men i stedet for blot at give chokolade, så giv noget personlig chokolade med billeder eller personlig besked.

Andre gode gaveideer til far

Vi er kommet godt rundt om hvad gode gaveideer til far indebærer, men der er stadig mange ideer, som vi endnu ikke har været inde på. Dem prøver vi at få afklaret her. Som med så mange andre ting, kommer det bedste til sidst. Og med det mener jeg, at følgende gaveideer, er nogle af vores egne favorit gaver til far. De kommer her:

 • Massagepistoler – Massagepistoler er uden tvivl kommet for at blive. De hjælper på ømme muskler, skavanker, og så restituerer de musklerne. Perfekt at bruge efter en lang arbejdsdag, uanset om arbejdet har været fysisk, eller stillesiddende på kontoret. Massagepistolen var vores top julegave til mænd sidste år, er ligeledes en helt fantastisk gaveide til far.
 • Weber connect stegetermometer – Hvis din far er typen der griller, så har han højst sandsynligt et stegetermometer. Men Weber connect er ikke bare et stegetermometer, der er en super fed grill gadget, som ved hjælp af en app, gør at han kan grille kødet til perfektion hver gang. Den bedste grillgave du kan give, og uden tvivl en af de bedste gaver til far generelt.
 • Trafikalarm – Den fede ved denne gaveide, er at den er super god, til alle som kører bil. Kører din far bil, er en trafikalarm derfor en af de bedste gaver du kan give ham. Særligt hvis han er typen der får en bøde i ny og næ – det kan han nemlig slippe for med denne fede gadget til bilen.
Gaver til far

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til far

Er du i tvivl om, hvad du skal give din far i gave, kan du på inspiration fra de mest populære gaveideer til far. De mest populære gaver til far 2021 er:

 • Sjove plakater med far tema
 • Gaver til grillen
 • Bryg dit eget øl sæt
 • Sokker med eget foto
 • Vejrstation
 • Ølglas med gravering (med navn)
 • Personlig gaveæske med øl
 • Karikaturtegning af far
 • Georg Jensen ’’Far’’ badehåndklæde
 • Personlig lighter med navn

Giv en unik gave til faren der har alt. På den måde er du sikker på, at han ikke har den i forvejen. Unikke gaver kan være personliggjorte gaver, hvor der er indgraveret navn, en lille hilsen eller et billede. Der er mange ting du kan personliggøre med gravering eller billedtryk, bl.a. tøj, sokker, ølgas, lighter, kuffert og håndklæder. En anden god gave til far der har alt, er en karikaturtegning af ham.

Den bedste gave til far er en betydningsfuld og personlig gave. Derudover er både sjove og praktiske gaver også rigtig gode gaver til fædre. Kun du ved, præcis hvad der er den bedste gave til netop din far. Du kan dog få god inspiration blandt de 50 mest populære gaver til far 2021.

De bedste gaver til en nybagt far.

 • Bæresele
 • Tillykke med baby gavekurv
 • ’’Far’’ badehåndklæde fra Georg Jensen Damask
 • Bodystocking til baby med sjove far citater
 • Gavepakke med søde sager
 • Lammeskind til babyen
 • Kay Bojesen træfigurer
 • Ting til den lille nys værelse
 • Praktiske babyting
 • Gaveæske med øl
Denne artikel er anmeldt af Lisa Drejer (5/5)
5/5