Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

gaver til far

Gave til mand
gaver til mænd
Gave til forældre
gaver til forældre
Karikaturtegning
karikaturtegning
Fotogave
fotogaver

gaver til far baseret på modtager

Gave til manden der har alt
far der har alt
Gave til grillmester
grillmesteren
Gave til ølelskeren
øl-elskeren
Gave til bedsteforældre
bedsteforældre

gaver til far baseret på anledninger

Gave til far
fars dag
Sølvbryllupsgave
sølvbryllup
Jubilæumsgave
jubilæum
50 års fødselsdag
50 års fødselsdag
70 års fødselsdag
70 års fødselsdag

Populære gaver til far 2021

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.
Fra: 139,00 DKK

Fars Dags karikaturtegning efter dine fotos

Få lavet en sjov Fars Dags karikaturtegning efter dine egne valgfri billeder. Få lavet et af ham, af dig og ham, eller af hele familien samlet. En super god Fars Dags gave, som uden tvivl vil falde i god jord hos en hver far. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Weber grillkursus

Lær at grille – eller bliv endnu bedre til det – med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!
Fra: 300,00 DKK

Fars dag-kort i træ

Giv din far et anderledes Fars Dags kort i år – nemlig et trækort! Vælg et billede, en tegninger eller lign, og design det med tekst. Få det trykt på træet og du har efterfølgende en god personlig gave til din far, som viser hvor meget du holder af ham.
Fra: 69,00 DKK

Fars dag plakater

Vil du gerne vise din kærlighed til ham med en plakat? Hos Plakatdyr har de et væld af flotte plakater, der er perfekte som fars dags gave. Vælg den, du eller han bedst kan lide.
Fra: 29,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.
Fra: 289,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
Fra: 159,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.
Fra: 399,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.
Fra: 219,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.
Fra: 299,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.
Fra: 299,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.
Fra: 129,00 DKK

Far badehåndklæder

Mangler der håndklæder på badeværelset? Så er det oplagt med badehåndklæder fra Georg Jensen, der er lavet i egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld. Det er et utroligt lækkert og blødt håndklæde.
Fra: 375,00 DKK

Pain Away Massagepistol

Her får du en utroligt lækker massagepistol, til en rigtig god pris! Massagepistolen giver dybdegående massage i musklerne, og kan bruges både af ung og ældre. Særligt god til de som dyrker sport, og skal restituere musklerne. Samtidig øger den blodcirkulation. FÅ YDERLIGERE 7% RABAT PÅ MASSAGEPISTOLEN MED KODEN: KLIK7
Fra: 499,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Personlig lighter med navn eller billede

Giv en personlig lighter graveret navn, perosnlig hilsen eller billede. Lighteren er flot blank og lavet i kvalitetsmetal. En super fin lille gave, som modtageren altid kan have med sig i lommen.
Fra: 199,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!
Fra: 819,00 DKK

”Her bor en…” personlige plakater med egen tekst​

”Her bor en…” plakaterne, er en personlig plakat, hvor du kan skrive din egen tekst. Vælg mellem designs som landmand, gamer, brandmand, jæger, smed, tømrer og mange andre. Der er helt sikkert også en der passer til manden du leder efter gave til. En af de gode personlige gaver til ham, som passer til mænd i alle aldre.
Fra: 126,65 DKK

Læderforklæde med navn

Er han god til at stå bag grillen eller i køkkenet? Så er det oplagt med dette læderforklæde, som får ham til at fremstå fuldstændigt professionel i et køkken. Det er i god kvalitet og kan skræddersys med navn.
Fra: 630,00 DKK

”Far Tarteletter” Sjov Plakat​

Har din far ”far humor”? Elsker han tarteletter? Hvis svart er ja til begge spørgsmål, så tror jeg næppe du finder en federe gave til ham end denne plakat. Genial gaveide til fars dag, fødselsdagsgave eller julegave.
Fra: 199,00 DKK

CHILLit Alu Hængekøje​

CHILLit udendørs hængekøjen har et stel fremstillet af aluminium, og stoffet i slidstærkt cobana stof. Hængekøjen er yderst modstanddygtig og kan stå udenfor i mange år. Den er rustfri og stoffet er vandafvisende. Hængekøjen er designet til at give super god komfort, og har håndsyede hørsting. En perfekt gave til ham eller hende som elsker at slappe af og nyde solen, evt. med en kold drink eller en god bog.
Fra: 2.999,00 DKK

Vin i personlig æske

Er hun en vinelsker? Så er den perfekte personlige gaveide til hende, en æske med vin pakket ind i en personlig æske med gravering eller print. Der er mange smagfulde vine og æsker at vælge mellem – så du har alle muligheder for at gøre gaven helt og aldeles personlig.
Fra: 229,00 DKK

Henry Archer armbåndsur

Elsker han ure? Eller fortjener han bare det bedste? Et Henry Archer ur er klassisk og elegant og klæder enhver mand. De fås i forskellige designs og med forskellige læderremme.
Fra: 1.999,00 DKK

Saphe One Trafikalarm

Saphe one trafikalarm tilkobles din smartphone, og advarer dig i trafikken. Bl.a. i mod fotovogne, ulykker, stærekasser og andre farer. Med over 650.000 solgte enheder er Saphe One trafikalarmen den meste populære trafikalarm i Danmark. Saphe One trafikalarmen er uden tvivl en af de bedste gaver til manden der har alt, i sær hvis han kører meget i bil. Virker også i udlandet.
Fra: 399,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.
Fra: 159,00 DKK

6 Par JBS Bambus Underbukser​

Disse fantastiske bambus underbukser fra JBS er lavet af 65% Bambus viscose 30% Bomuld 5% Elastan. Materialet er af bedste kvalitet og gør dem behagelige og åndbare. Er et par almindelige underbukser for kedelig en gave til ham? Så opgrader til et sæt bambus underbukser.
Fra: 649,00 DKK

Elite Japansk Santoku kniv 18cm

Med denne Japanske Elite Santoku køkkenkniv, kommer din han helt sikkert til at bruge mere tid i køkkenet eller ved grillen. Kniven er fremsillet i Japan, og lavet efter en traditionel japansk metode. Kniven kommer med 1 års skarphedsgaranti. En perfekt gave til ham som aldrig går ned på udstyr.
Fra: 895,00 DKK

Fars dags gavekurv med delikatesser

Er øl, lakridser og andre specialsnacks lige sagen? Så se nærmere på udvalget her, hvor du selv kan sammensætte en lækker kurv eller vælge blandt varianter, der allerede er sat sammen.
Fra: 45,00 DKK

Fede Multitools

Måske har manden der har alt, allerede et multitool eller to. Men han har helt sikker ikke ligeså fede multitools som disse! De geniale små multitools kommer i adskillige varianter, og samtidig i en flot æske. De er super gode gaveideer til manden der har alt, og egner sig til en hver gave anledning. Alt fra fødselsdagsgave til årsdags gave til ham.
Fra: 87,95 DKK

Flotte urbokse

Hvis du leder efter en god gave til ham, så kan en urboks være en fremragende gaveide. De fleste mænd har mindst et par ure, men mange af dem har ikke en lækker urboks til at opbevare dem. Vælg mellem urbokse som har plads til 5-10 ure, i enten kunstlæder eller træ. En oplagt gave til kæresten, manden, sønnen, eller far, som han helt sikkert vil elske.
Fra: 495,00 DKK

Gaveæske Med Snaps

Det er ikke kun til julefrokoster hvor en god snaps til silden gør godt. God snaps kan drikkes hele året rundt. I gaveæsken med snaps finder du 8 forskellige økologiske snaps. De kommer tilmed i en flot gaveæske. Ideel som gaver til manden der har alt, og elsker en god snaps til maden.
Fra: 350,00 DKK

Gavekurv Til Ham Med Personligt Kort​

Send ham en lækker gavekurv med alt det han elsker. Det kan være vin, øl, chokolade, lakrids, blomster og mange andre dejlige sager, som vi alle sammen elsker. Med gavekurven kan du sende et personligt kort, hvor du skriver en lille hilsen til ham. Det kan være ”tillykke med fødselsdagen”, ”tillykke med det nye job” eller en lille kærlighedserklæring.
Fra: 150,00 DKK

Gentlemen’s Hardware Barbecue Tools​

Gentlemen’s Hardware Barbecue Tools er de ultimative grillreskaber til en hver mand som elsker at grille. Sættet indeholder en grill spatel, en tang og en kødgaffel. Håndtager er lavet af akacietræ, og resten i sort belagt rustfrit stål. Grilludstyret kommer i en flot æske, som gør det til den perfekte gave til grillmesteren.
Fra: 423,95 DKK

Gode Øl Gaver Til Mænd og Øldrikkere

Hvis du leder efter gode værtsgaver til mænd, kan du altid give en gaveæske med specialøl. Ølgaver er en værtsgave til mænd, du med garanti ikke kan gå galt i byen med. Vælg mellem de mange forskellige special øl – enkelte eller som gavepakker.
Fra: 85,00 DKK

Grillbetræk Til En Hver Grill​

En hver grillmester med respekt for sin grill, har et grillbetræk til at dække den af med. Det beskytter den med vind og vejr, støv og udvendig slidtage generelt. Vælg melllem næsten 100 forskellige grillbetræk. En super god gaveide til grillmesteren som gerne vil passe ekstra godt på sin grill. En gave han uden tvivl vil sætte stor pris på.
Fra: 49,95 DKK

Håndlavet læder nøglering med personligt tryk​

Få lavet en håndlavet læder nøglering, med eget personligt tryk. Du vælger hvad der skal stå på den. Det kan være kærestens navn, ”jeg elsker dig” eller en anden personlig besked. En sød gave som samtidig er personlig.
Fra: 79,00 DKK

Herregod Gavekasse (Til Ham)​

Hvis han sætter pris på en god øl og lidt sødt til ganen, så er Herregod Gavekassen den perfekte gave til ham. Send den til ham på den ønskede dato eller få den leveret samme dag. Genial gaveide til kæresten i årsdags gave, jubilæumsgave eller fødselsdagsgave til ham. En gavekurv som de fleste mænd vil elske at modtage!
Fra: 295,00 DKK

iRobot Roomba Robotstøvsugere

iRobot Roomba robotstøvsugerne er nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet, og her får du dem oven i købet til en super god pris. Robotstøvsugeren støvsuger selv huset, det kan evt. være når du er på arbejde. Når den er færdig, vender den selv tilbage i ladestationen. En af de bedste gaver til manden der har alt, men hader at støvsuge!
Fra: 2.399,00 DKK

Karaffel Med 4 Whiskeyglas Gaveæske​

I dette gavesæt får du én karaffel med tilhørende 4 krystal whiskeyglas. En super god gaveide til de som elsker et godt glas whiskey. Med dette sæt kan han nemlig nyde sin whiskey med stil. Kan evt. kombineres med en god flaske whiskey for at fuldende gaven.
Fra: 199,00 DKK

Kvalitets Knivsæt fra ONYX

ONYX knivene er fremstillet i patenteret hybrid keramisk stål, og er nogle af de bedste køkkenknive der nogensinde er lavet. Materialet gør både at kvinene holdes skarpe i lang tid, samt giver dem en lang levetid. En af de bedste gaveideer til mesterkokken. Dertil er der hele 5 års garanti på knivene!
Fra: 799,00 DKK

MEAT Kogebog For Grill Elskere​

MEAT kogebogen for grill elskere er den ultimative grill kogebog, for alle som elsker at grille. Den rummer masser af geniale grill tips, grill opskrifter, samt en utal af menu kombinationer. Bogen er udarbejdet af professionelle kokke fra grill restauranten MEAT. Genial gave til grillmesteren han kan få mange timers glæde af at bruge, også når han ikke griller.
Fra: 159,95 DKK

Personlig brewbarrel og 2 glas

Denne personlige brewbarrel er en af de bedste personlige gaver til øl elskeren. Her kan han brygge sin egen øl. Det tager kun 10 min., og det hjemmelavede øl er klar efter 7 dage. En af de gode personlige gaveideer til mænd, som med garanti bliver et sikkert hit. Som prikker over i’et medfølger der 2 personlige glas.
Fra: 489,00 DKK

Personlig Ferrero Rocher Chokoladeæske​

Ferrero Rocher er noget af det bedste chokolade du kan få. Giv en personlig Ferrero Rocher chokoladeæske med et billede af jer, og en lille ”jeg elsker dig” hilsen. En af de bedste personlige gaver til kæresten der er vild med Ferrero Rocher.
Fra: 149,00 DKK

Personlig Kuffert Med Hans Eget Navn

Der er ikke noget værre at ikke kunne kende forskel på kufferterne i lufthavnen. Endnu værre er det at miste den! Hvis han elsker at rejse, er en personlig kuffert med navn, en fantastisk gaveide til ham. En af de bedste personlige gaver til ham der er rejseglad.
Fra: 999,00 DKK

Plakater Til Ham

Selvom han har alt, kan han altid bruge en sjov plakat! Vælg mellem sjove plakater med jokes, citater og definationer, som passer perfekt til mænd. Du kan også vælge de mere kærlige plakater, som fortæller noget godt, om den type person han er. Om det er far, onkel, bror eller andet. En af de sjove gaver til manden der har alt, som man altid kan bruge.
Fra: 149,00 DKK

Rom Gavesæt m. Glas

Diplomatico Reserva Exclusiva 40% rom fra Venezuela, her i eksklusivt gavesæt med 2 glas. Denne rom er en af danskernes foretrukne kvalitets rom. En fantastisk gave til manden der har alt, og samtidig sætter pris på en god kvalitets rom. Ideel som både jubilæumsgave, julegave og fødselsdagsgave til ham.
Fra: 350,00 DKK

Find de bedste gaver til far

Ens far er en af de måske sværeste personer at finde gode gaveideer til. Om det er fødselsdagsgave, fars dags gave eller julegave, så syntes de aldrig rigtigt at have nogle konkrete gode gaveønsker. Derfor kan det være en god ide at søge hjælp online, når du er på jagt efter den perfekte gave til din far. Samtidig er ’’far’’ også et vidt begreb. Den perfekte gave til far på 35 år, som har et barn på 5 år, er ikke nødvendigvis den perfekte gave til far på 50 år+, som har voksne børn.

Her på Geniale Gaver har vi heldigvis delt gaveideerne op i overskuelige kategorier. Det gør at du nemt kan finde den helt rigtige gave, til lige netop den far du skal bruge gaveideer til. Vi anbefaler kategorierne fars dags gaver, gaver til far der har alt, samt kategorien med 50 års fødselsdagsgaver.

Gavelisterne er komprimeret af forskellige typer gaveideer til forskellige anledninger. Du finder både gaver til faren som er aktiv, ham som elsker fede gadgets og til fædre som elsker at være udendørs. Dermed kan du finde gaver til stort set enhver type far her på siden! Samtidig er der også en god blanding af gaver som passer til forskellige anledninger. Der er billige, sjove gaver til ham, personlige gaver til fødselsdagsgave eller julegave, og endda nogle eksklusive gaver som egner sig særlig godt som jubilæumsgave, bryllupsgaver eller gave til rund fødselsdag. Med andre ord, vi har dækket dig ind så der er spændende gaveideer til en hver anledning.

  

Gode gaveideer til far

Ligesom med alle andre gaveideer, så er de bedste gaver til far, dem der bliver købt med omtanke, og kommer fra hjertet. Tendensen er, at gaver til far ofte er praktiske gaver, frem for betænksomme gaver, som ofte er populære gaver til mor. Det betyder dog ikke, at de ikke kan være personlige. Praktiske gaver kan sagtens være en personlig gave, som samtidig er valgt med omtanke.

Men hvordan finder du de bedste gaveideer til praktiske, personlige gaver til far? Jo, her er du nød til at tænke over hvad din far er for en type. Er han en type som arbejder meget, og godt kan lide at rode i værkstedet eller haven med forskellige projekter? Så er en god gaveide til ham være noget nyt værktøj eller udstyr til haven. I sådan et tilfælde er det både en praktisk og en personlig gave. Er din far typen som elsker vin eller whisky? I det tilfælde kan whiskey eller vingaver være en god gaveide. Er han grillentusiast? Så er det oplagt med en gave til grillmesteren.

De bedste gaveideer til far kommer selvfølgelig også an på hvem giveren af gaven er. Der stor forskel på om gaven er fra et mindre barn, en teenager eller fra en voksent barn.

   

Gode gaver til far fra datter og søn

Som mor vil du ofte stå i den situation, at du skal hjælpe dine børn med at finde den perfekte gaveide til far. Der er mange anledninger hvor det er traditionelt for børn at give gaver til far. F.eks. være til fars dag gaver, julegaver og fødselsdagsgaver. Børn er ofte kreative, og ønsker mange gange selv at lave hjemmelavede gaver til far. Det kan f.eks. være en tegning, en hjemmelavet figur eller en hjemmebagt kage. Nogle gange er det dog også meget godt at finde en gave fra ønskelisten. Hvis situationen er, at gaven skal købes, er børn ligeledes super kreative og gode til at finde på gode gaveideer. Nogle gaveideer er måske lige kreative nok, men som mor og barn kan i helt sikkert komme frem til den perfekte gave til far sammen.

Her på Geniale Gaver har vi samlet en masse spændende, gode og selvfølgelig geniale gaveideer, som egner sig særligt godt som gaver til far fra datter og søn. Dem finder du i de mange artikler med gaveideer til far. Lad dine børn se gaveideerne igennem, eller se på dem sammen. Jeg er sikker på at i kan finde nogle super gode gaveideer til far, som han vil elske. I finder både personlige gaver til far, praktiske gaver samt anderledes og sjove gaver til far.

   

Hvordan finder jeg den perfekte gave til far?

Selvom du er blevet voksen, er du stadig din fars barn, og vil selvfølgelig stadig gerne give ham den perfekte gave når anledningen er der. Bare fordi hans børn er blevet voksne, skal han selvfølgelig ikke snydes for fars dags gaver og fødselsdagsgaver. Men hvordan finder du den perfekte gave til far? Ofte er den lette løsning et gavekort eller en gavekurv, og det plejer fædre at være godt tilfredse med. Hvorfor ikke prøve at finde en mere personlig gaveide til ham? En gave som ikke bare er endnu en i rækken, og som han glemmer efter lidt tid. Find en betænksom gave til far, som er valgt med omtanke, og giv ham noget som han vil huske. Jeg ved at det er lettere sagt end gjort. Det er ikke let, at finde gode gaver til fædre, og slet ikke den perfekte gave.

Her på Geniale Gaver har vi dog lagt hovederne i blød, og fundet en masse gode gaveideer til far, som han helt sikkert vil finde interessant. Hvis du er et voksent barn, på gavejagt efter den perfekte gave til din far, vil du uden tvivl få inspiration fra vores mange gode gaveideer. Du finder alt fra fede gaver til far, til 50 års fødselsdagsgave til far, og alt der i mellem.

   

Hvad er gode fars dags gaver?

Som far har men det ekstra privilegie, at man bliver fejret en ekstra dag om året. Denne dag kalder vi for fars dag, og tradition tro skal far ønskes tillykke og have en fars dags gave. Fars dag er ikke den samme dag i alle lande. I Danmark falder den dog altid d. 5 juni, samme dag som vi fejrer grundlovsdag. Fars dag er ikke ligeså populær som mors dag, men bør stadig ikke glemmes. Ligesom mor får en gave til mors dag, skal far ligeledes have en fars dags gave som er valgt med omtanke.

Men hvad er en god fars dags gave? Gode fars dags gaver, er gaver som enten er personlige eller er en form for forkælelses gaver. Samtidig er det et plus, at det er en gave som din far ikke forventer, og dermed overrasker ham. Om du skal vælge en personlig gave til far eller en gave som forkæler ham, kommer an på situationen og hvilken type han er. Det kan f.eks. være den personlige gave er den bedste gave det ene år, mens forkælelse er det bedste valg året efter. 

Personlige fars dags gaveideer kan f.eks. være et nyt grillsæt, en god flaske vin eller en oplevelsesgave. For at disse gaver er personlige, forudsætter det selvfølgelig at din far er interesseret i den kategori som gaven er i. Hvis du gerne vil forkæle ham, kan en gavekurv med alt hans yndlingsmad, slik og drikke, være den perfekte fars dags gave. Men husk, lige meget hvilken type gave du vælger at give din far til fars dag, er det vigtigste at den er valgt med omtanke og kommer fra hjertet. Er gavegiveren et barn, er hjemmelavede gaver til far også altid et hit som fars dags gaver.

  

Gaver til fars 50 års fødselsdag

Fars 50 års fødselsdag er en helt særlig rund fødselsdag. Han er halvvejs til 100 år, og skal have en gave som matcher den helt specielle anledning. Derfor er der ofte tradition for at give en lidt mere speciel gave, som måske er langt lidt flere tanker i, end ved andre fødselsdage. På listen med top 50 gaver til far, har du adskillige gode gaveideer som passer perfekt som gave til fædres 50 års fødselsdage. Yderligere kan du tjekke vores kategori med 50 års fødselsdagsgaver. Her har vi samlet endnu flere interessante gaver til fædre som er i alderen omkring 50 år.

 

Sjove gaveideer til fædre med far humor

Fædre er kendte for at have en plat humor, som populært bliver kaldt far humor. Derfor er det selvfølgelig ideelt, en gang i mellem at give dem nogle sjove gaver som falder i deres smag. Denne typer gaver finder du naturligvis også på siden. Særligt citatplakaterne med far jokes og citater er særligt populære, og med god grund. De kombinerer nemlig det personlige med humor, som er 2 elementer der er med til at gøre gaver super gode. Så hvis du leder efter en personlige gave til far som samtidig er sjov, så er sådan en plakat et ideelt valg.

 

En fed gave til far der har alt

Er din far typen der har alt? Så er han muligvis ekstra svær at finde gaver til. Heldigvis er vi her på siden ekspert i gaver, og har gode gaveideer til selv den far, som er allersværest er finde gaveønsker til! En fed gave til far der har alt, er noget som er både praktisk og personligt. Fædre elsker praktiske gaver, og er den personlig, og er den samtidig personliggjort, er der 100% sikkerhed for, at han ikke har en magen til. Her er et par eksempler på fede gaver til far der har alt.

 • Whisky- eller ølglas med gravering – Om din far et til whisky, øl eller begge dele. Et glad med personlig gravering er en super fed gave til fædre. Den er både praktisk, og så er den personlig. Indgraveringen kan være din fars navn, eller en lille hilsen til ham. Du kan også skrive ’’tillykke med fødselsdagen fra [dit navn]’’, hvis det er en fødselsdagsgave til ham.
 • Personlige strømper med eget billede – Vidste du at du kan få lavede personlige strømper med eget billede på? Strømper er noget som alle jævnligt skal bruge nye af, også fædre. Strømper med billede på er blot en super opgradering af et par almindelige sokker. Det gør nemlig gaven både sjov, personlig og praktisk på samme tid. Den perfekte kombination når vi snakker gaver til fædre der har alt.
 • Chokolade med billede eller personlig besked – Chokolade er noget som kan konsumeres, og det betyder at man ikke kan få nok af det. Du kan i teorien give din far chokolade i gave, hver gang der er anledning til det, og han vil stadig kunne bruge det. Men i stedet for blot at give chokolade, så giv noget personlig chokolade med billeder eller personlig besked.

Andre gode gaveideer til far

Vi er kommet godt rundt om hvad gode gaveideer til far indebærer, men der er stadig mange ideer, som vi endnu ikke har været inde på. Dem prøver vi at få afklaret her. Som med så mange andre ting, kommer det bedste til sidst. Og med det mener jeg, at følgende gaveideer, er nogle af vores egne favorit gaver til far. De kommer her:

 • Massagepistoler – Massagepistoler er uden tvivl kommet for at blive. De hjælper på ømme muskler, skavanker, og så restituerer de musklerne. Perfekt at bruge efter en lang arbejdsdag, uanset om arbejdet har været fysisk, eller stillesiddende på kontoret. Massagepistolen var vores top julegave til mænd sidste år, er ligeledes en helt fantastisk gaveide til far.
 • Weber connect stegetermometer – Hvis din far er typen der griller, så har han højst sandsynligt et stegetermometer. Men Weber connect er ikke bare et stegetermometer, der er en super fed grill gadget, som ved hjælp af en app, gør at han kan grille kødet til perfektion hver gang. Den bedste grillgave du kan give, og uden tvivl en af de bedste gaver til far generelt.
 • Trafikalarm – Den fede ved denne gaveide, er at den er super god, til alle som kører bil. Kører din far bil, er en trafikalarm derfor en af de bedste gaver du kan give ham. Særligt hvis han er typen der får en bøde i ny og næ – det kan han nemlig slippe for med denne fede gadget til bilen.
Gaver til far

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til far

Er du i tvivl om, hvad du skal give din far i gave, kan du på inspiration fra de mest populære gaveideer til far. De mest populære gaver til far 2021 er:

 • Sjove plakater med far tema
 • Gaver til grillen
 • Bryg dit eget øl sæt
 • Sokker med eget foto
 • Vejrstation
 • Ølglas med gravering (med navn)
 • Personlig gaveæske med øl
 • Karikaturtegning af far
 • Georg Jensen ’’Far’’ badehåndklæde
 • Personlig lighter med navn

Giv en unik gave til faren der har alt. På den måde er du sikker på, at han ikke har den i forvejen. Unikke gaver kan være personliggjorte gaver, hvor der er indgraveret navn, en lille hilsen eller et billede. Der er mange ting du kan personliggøre med gravering eller billedtryk, bl.a. tøj, sokker, ølgas, lighter, kuffert og håndklæder. En anden god gave til far der har alt, er en karikaturtegning af ham.

Den bedste gave til far er en betydningsfuld og personlig gave. Derudover er både sjove og praktiske gaver også rigtig gode gaver til fædre. Kun du ved, præcis hvad der er den bedste gave til netop din far. Du kan dog få god inspiration blandt de 50 mest populære gaver til far 2021.

De bedste gaver til en nybagt far.

 • Bæresele
 • Tillykke med baby gavekurv
 • ’’Far’’ badehåndklæde fra Georg Jensen Damask
 • Bodystocking til baby med sjove far citater
 • Gavepakke med søde sager
 • Lammeskind til babyen
 • Kay Bojesen træfigurer
 • Ting til den lille nys værelse
 • Praktiske babyting
 • Gaveæske med øl
Denne artikel er anmeldt af Lisa Drejer (5/5)
5/5

Få 20% rabat på din personlige gave!

Vælg mellem mere end 1500 personlige gaver hos Yoursurprise. 

Få en 20% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev!

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.