Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Fars Dags Gave - geniale gaver til fars dag

Fars Dags Gave 2021 – 100+ geniale gaver til fars dag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Vil du gerne vise din far, at du sætter rigtig stor pris på ham? Så er Fars Dag 2021 en meget oplagt dag at gøre det på. Men er han typen, der har det med at ønske sig værktøj eller andre praktiske ting? Og har du derfor brug for hjælp til fars dag gaveideer, så du kan give ham noget helt andet, end hvad han plejer at få?

Det er ikke helt uden grund, at vi kalder os for Geniale Gaver. For vi har nemlig fundet frem til nogle absolut geniale fars dags gaver, som vi er helt sikre på, at din far vil blive glad for at få. Det er ikke hver dag, der er dedikeret til fædre, så derfor skal den selvfølgelig også have alt, hvad den kan trække. Intet mindre kan gøre det, da han fortjener det bedste.

På vores liste over gaver til far, finder du alt lige fra den personlige fars dags gave til den sjove fars dags gave. Du finder endda gaver til manden der har alt, hvis du far er sådan en type. Der er meget stor forskel på fædre, og det har vi om noget forsøgt at tage højde for i sammensætningen af fars dags gaver. Der er derfor alt mellem himmel og jord, som du enten kan lade dig inspirere fra eller købe med det samme. Der er også gaver til forskellige budgetter, så du uanset økonomiske muligheder, kan give en gave, der glæder din far.

Vi håber, du finder den perfekte fars dags gave, så du kan glæde en af de personer, der betyder allermest for dig. Det er i hvert fald vores mål med de gaver, vi har brugt tid på at finde.

Brug endelig god tid, så du er helt sikker på, at den gave du ender med at købe, er den perfekte fars dags gave.

Indholdsfortegnelse over fars dags gaver

De bedste ideer til fars dags gaver 2021

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.
Fra: 449,00 DKK

Pain Away Massagepistol

Her får du en utroligt lækker massagepistol, til en rigtig god pris! Massagepistolen giver dybdegående massage i musklerne, og kan bruges både af ung og ældre. Særligt god til de som dyrker sport, og skal restituere musklerne. Samtidig øger den blodcirkulation. FÅ YDERLIGERE 7% RABAT PÅ MASSAGEPISTOLEN MED KODEN: KLIK7
Fra: 899,00 DKK 699,00 DKK

Denver Dørklokke med Kamera

En smart dørklokke med kamera, som kan forbindes til din smartphone. Når nogen ringer på døren, filmer kameraet, og du kan se hvem det er på skærmen på din smartphone.
Fra: 699,00 DKK

Pizzasten Af Lava Fra Etna

Her er en pizzasten til rigtig mænd! Hvilken federe måde at lave pizza på, end på grillen med en pizzasten lavet at lave fra vulkanen Etna? Lavastenen gør pizzabunden ekstra sprød, og laver derfor nogle vanvittigt god pizzaer. Kan også bruges i ovnen, og til andre ting en blot pizza.
Fra: 449,00 DKK

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.
Fra: 799,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.
Fra: 79,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.
Fra: 299,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

Jerrycan Bar med 2 glas

Jerrycan minibar på 20 liter med plads til 2 glas, dåser og en flaske af hans yndlings alkohol. Sjov gave som han næsten med garanti ikke ejer i forvejen, og som han heller ikke forventer at få i gave. En af de mere geniale gaveideer til ham som har alt og elsker ting med motor og benzin.
Fra: 1.199,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.
Fra: 139,00 DKK

Bogskrin til alle pengene

Er han eller hun god til at spare op? Så bliver det endnu sjovere med dette bogskrin, som til perfektion ligner en bog, men faktisk er et skjult skrin med plads til alle de opsparede penge.
Fra: 119,00 DKK

Bordgrill

Der er ikke noget så lækkert som en frisklavet panini eller varm sandwich. Det kan der laves i stride strømme med en bordgrill! Den er hurtig varm og nem at gøre ren.
Fra: 296,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.
Fra: 567,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Tony sonisk elektrisk tandbørste

Her får du en super smart sonisk elektrisk tandbørste fra Tony. Den har indbygget timer, 4 børstefunktioner og yder 38.000 bevægelser i minuttet. Samtidig er der hele 5 ÅRS GARANTI og lang batteritid. Her får du en tandbørste der holder hele livet.
Fra: 499,00 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Lyngby krystal whiskysæt i 5 dele

Et flot whiskysæt fra Lyngby i krystal. Sættet består af karaffel og 4 whiskeyglas. Perfekt gave til whsikyelskeren. Sættet er ikke kun praktisk og god til whisky, det er også utroligt dekorativt. Giv det evt. med en god flaske whisky.
Fra: 549,95 DKK 399,95 DKK

Fars dag plakater

Vil du gerne vise din kærlighed til ham med en plakat? Hos Plakatdyr har de et væld af flotte plakater, der er perfekte som fars dags gave. Vælg den, du eller han bedst kan lide.
Fra: 29,00 DKK

Fars dags gavekurv med delikatesser

Er øl, lakridser og andre specialsnacks lige sagen? Så se nærmere på udvalget her, hvor du selv kan sammensætte en lækker kurv eller vælge blandt varianter, der allerede er sat sammen.
Fra: 45,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Things I Love About Dad – Sød bog til far

Vil du gerne fortælle din far, at han er verdens bedste? Så fortæl ham det med denne fantastiske udfyld-selv-bog, hvor du kan skrive sjove historier og udsagn om dig og din far. Det er den perfekte gave til en far.
Fra: 89,00 DKK

Far badehåndklæder

Mangler der håndklæder på badeværelset? Så er det oplagt med badehåndklæder fra Georg Jensen, der er lavet i egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld. Det er et utroligt lækkert og blødt håndklæde.
Fra: 375,00 DKK

Kelvin.36 Multiværktøj

Er et multiværktøj den perfekte gave? Denne er i hvert fald tæt på, da den har målebånd, vaterpas, hammer og skruetrækker med 26 forskellige bits. Det er lige før, det er den perfekte gave til en handyman.
Fra: 469,00 DKK

Graveret kortholder

Er det på tide med en ny kortholder i gave? Så er denne en god mulighed, da den er i læder og kan graveres med et navn, en tekst eller et design. Den ligger godt i hånden og har god plads til penge og kort.
Fra: 219,00 DKK

Smart kølebrønd

Sætter han pris på en kold øl? Så er den smarte kølebrønd fra Cool-Well oplagt som gave. Ved bare at grave et hul i haven kan der køles hele 24 dåser og en vinflaske ned ad gangen. Det er smart.
Fra: 519,00 DKK

Whisky karamel

Skal der noget nyt til? Så prøv at give disse lækre og anderledes whisky karameller fra House of Fudge. Det er en perfekt gave til whisky-elskeren, men gaven støtter samtidig også kampen mod kræft.
Fra: 69,00 DKK

Hvorfor fejrer vi Fars Dag?

Undrer du dig over, hvorfor du skal finde en fars dags gave i 2021? Og hvorfor vi bliver ved med at fejre dagen? Traditionen med at hylde fædre og give en fars dags gave går helt tilbage til det katolske Europa i Middelalderen. Dengang fejrede man dagen den 19. marts og var en tradition, der var blevet bragt til Europa af spanierne og portugiserne fra Amerika (så denne dag stammer ligesom mange andre også fra USA).

Siden 1900-tallet har man i USA markeret dagen ved at give fars dags gaver og på andre måder forkæle fædre. Så selvom dagen som udgangspunkt ikke har haft noget kommercielt formål, er det siden kommet til og holder stadigvæk ved den dag i dag, hvor udvalget af fars dags gaver nærmest er eksploderet.

Om du ønsker at give en gave til Fars Dag er helt op til dig – men, vi går ud fra, at du har fundet vej herind, netop fordi du gerne vil glæde din elskede far.

 

Hvornår er det fars dag 2021?

Fars dag er, som det ligger i ordenes betydning, en dag hvor vi fejrer faderskabet og det faderlige bånd. Fars dag er altid den 05. juni og er det således også i år. Det er også dagen, hvor vi fejrer Grundloven, og derfor er der samtidig også mange, der er heldige at kunne have fri på selve Fars Dag.

Fars Dag er noget, vi har fejret i Danmark og Skandinavien siden 1930’erne, hvor mærkedagen blev vedtaget på politisk niveau. Dengang fejrede vi det også den 05. juni, men de andre nordiske lande besluttede senere at rykke det til den anden søndag i november, så der var et halvt år mellem Fars Dag og Mors Dag (hvor vi jo også giver mors dags gaver). Danmark rykkede ikke datoen, fordi regeringen glemte at informere både pressen og befolkningen om at dagen var blevet ændret. Derfor er Fars Dag 2021 fortsat den 05. juni.

 

Hvilke gaver giver man på Fars Dag?

Ved du ikke rigtig, hvad du skal finde på af gaver til fars dag? Eller er det måske første gang, du skal finde på en fars dags gave selv? Hvad man giver i gave til sin far, og hvor meget man giver for, er helt op til, hvad du har lyst til og mulighed for. Nogle familier vælger slet ikke at give fars dags gaver, mens andre godt kan lide at give gaver, mad eller oplevelsesgaver som kan bruges med familien.

Er du ikke så god til at sige, hvor glad du er for ham til daglig, kan Fars Dag 2021 være en god lejlighed til at få det gjort. Gaver har altid været en god måde at gøre det på, og du kan blandt andet give:

  • Gavekort til oplevelser sammen
  • Hans største ønske
  • Tøj
  • Smykker
  • Specialvarer
  • Noget godt til ganen

Der er mange muligheder for at give en god fars dags gave 2021. Så du behøver ikke være nervøs for, om du finder den rette, eller om den fars dags gave du finder, er god nok. Han bliver helt sikkert overrasket, når bare du har en gave at give. Så læg gerne hovedet i blød eller tag et kig på vores mange fars dags gaveideer.

 

Hjemmelavet fars dags gave

Hælder du mest til at give en personlig fars dags gave, både fordi det er sjovere og billigere at give, er det oplagt at give en hjemmelavet fars dags gave. Det er på ingen måder en ringere gave at give sin far sammenlignet med en gave, du køber. Tværtimod. For det viser, at du gerne vil investere tid på at finde på og lave en gave specielt til ham.

Er du måske god til at tegne? Skrive digte? Eller er du ferm i et værksted? Uanset hvilket talent du har, er der helt sikkert en mulighed for at kunne bruge det til en god hjemmelavet fars dags gave. Du kan eventuelt også kombinere det sammen med en anden fars dags gave, som du køber, hvis det giver god mening for den samlede gave. Tag et kig på vores liste og se, om ikke du kan finde noget, der går godt sammen med en hjemmelavet fars dags gave.

En hjemmelavet gave er også en rigtig god og oplagt fars dags gave fra børn, fordi han ved, der er lagt en masse kærlig energi i det.

 

Billig fars dags gave

En god fars dags gave kommer ikke an på beløbet, der bliver givet for. Derfor kan du sagtens give en billig fars dags gave, hvis det er det, budgettet tillader. Er det, hvad du leder efter, er du også kommet til det helt rette sted, da vi har sammensat vores liste med gaveideer til far ud fra, at der er forskellige budgetter at gøre med.

Der er derfor alt lige fra mindre og billige gaver til større og dyrere gaver. Intet er bedre end andet, da det er tanken bag, der tæller. Så har du lyst til at give din far en god gave, men skal den helst være billig, vil han med garanti også blive glad for dette. Kombiner det eventuelt med en gratis udflugt et flot sted i naturen med en lækker madpakke – så bliver en billig fars dags gave lige pludselig til en meget værdiskabende gave.

 

Verdens bedste fars dags gave

Er du så glad for din far, at du synes, han fortjener verdens bedste fars dags gave? Det kan vi egentligt godt forstå, da det at være far er en stor ting – og har han altid været der for dig og støttet dig i det, du gør, skal han selvfølgelig også have en rigtig god fars dags gave.

Men hvad er så verdens bedste fars dags gave? Jo, det må jo næsten være en gave, som er helt spot on på, hvad han ønsker sig. Det er måske ikke en fysisk gave, men kan være en hel dag sammen med dig, hvor I laver det, I bedst kan lide, når I er sammen.

Er det noget fysisk såsom en tur i en Ferrari,  et bestemt herreur, eller måske en gave til grillmesteren i form af et lækkert læderforklæde, er det bare med at give ham det.

Så selvom det måske synes svært at finde verdens bedste fars dags gave, er det i virkeligheden meget simpelt, når først du tænker dig om og sætter dig ind i, hvad hans største og inderste ønske egentligt er.

 

Kreative fars dags gaveideer

Fars Dag er en oplagt mulighed for at være kreativ. Det betyder ikke, at du skal afholde dig fra at købe en gave fra vores liste over fars dags gaveideer, men måske snarere tænke en eller flere gaver fra listen ind i en større og kreativ gave. Det kan være, du kan bruge vores graverede ølglas til et hint om, at I senere skal på ølsmagning sammen. Eller måske give en gavekurv med lækre snacks som et hint om, at der senere venter en fantastisk oplevelse dig og ham sammen.

Der er mange muligheder for at tænke i kreative fars dags gaveideer, og når først du kommer i gang, er vi helt sikre på, at du har svært ved at stoppe igen. Det er ikke tit, man husker at være ekstra god ved sin far. Så brug gerne god tid på at tænke i kreative gaveideer og løsninger, da det helt sikkert vil ende ud i en af de bedste fars dags gaver, du nogensinde har givet.

 

Fars dags gave til dig og ham

Det lyder måske mærkeligt at give en gave til din far, som også er en gave til dig. Men, selvom Fars Dag er en dag, der er ment til at fejre din far, kan du også sagtens give en gave, der er ment til at være fælles. Når du giver en gave, der skal opleves sammen med dig, viser du ham også, hvor meget du holder af ham, og hvor meget det betyder for dig, at I er sammen.

Selvom det ikke er så mange gaver her på vores liste over fars dags gaver, der er ment til at være fælles, kan du med lidt kreativ tænkning sagtens gøre dem til noget fælles. En ølkøler til haven kan f.eks. sagtens blive til en hyggelig aften i haven med grillmad og bålhygge. Ellers er der også gode muligheder i at give et gavekort til oplevelser.

Selvom han måske i starten vil blive lidt overrasket over, at gaven ikke udelukkende er til ham, er vi helt sikre på, at han vil blive mere end glad for det. Du er trods alt hans barn – og dig vil han hellere end gerne have lov til at bruge tid sammen med.

 

Få masser af inspiration til fars dags gave 2021

Der er ingen grund til at give op på at finde gaver til fars dag, da vi har gjort det mere end nemt for dig. Vi ønsker virkelig, at din far får noget, som han virkelig bliver glad for, så dyk endelig ned i vores lange liste over gaver til fars dag og se, om ikke du kan finde en eller flere gaver, som du glæder dig helt vildt til at give ham.

Blandt listen kan du finde:

  • Fars dags gaver til den madglade far
  • Fars dags gaver til den tjekkede far
  • Fars dags gaver til den sjove far
  • Fars dags gaver til den ølglade far

Og mange andre virkelig gode gaver, som helt sikkert passer perfekt til, hvordan netop din far er.

Finder du noget på vores liste, som du synes, din far skal have, er det bare at klikke dig videre. Gør du det, kommer du ind på en forhandlers hjemmeside, hvor du med det samme kan klikke varen i kurven og glæde dig til, at den kommer hjem til dig. Det er ganske trygt, da forhandlerne udelukkende er danske. Mange af dem kender du helt sikkert i forvejen, så alt omkring betaling og behandling af personlige oplysninger kommer til at ske sikkert og krypteret.

Det er lige før, vi selv gerne vil være der, når du giver gaven til din far, da vi er helt sikre på, at du finder noget, som går lige i hjertet på ham.

Rigtig god gavejagt og fejring af din skønne far!

Denne artikel er anmeldt af Laurits R. (5/5)
5/5