Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Send en gave - gode gaver leveret til døren

Send en gave 2024 – 50+ fantastiske gaver leveret til døren

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Send en gave, til et du holder af! Mange sender gavekurve, chokolade og blomster direkte hjem til modtageren. Men vidste du, at du også kan sende helt almindelige gaver? Når du køber gaver online, skal du blot vælge at sende til modtagerens adresse, frem for din egen.

Vi har samlet en masser gode gaveideer, som egner sig godt til at blive sendt til modtagerens dør. Du finder både blomster, chokolade og vin, men også en masse anderledes gaver, som ikke typisk bliver sendt direkte til modtageren. Helt perfekt til både Valentinsgave, samt Fars Dags og Mors Dags gave, hvis du ikke har mulighed for at se dem på dagen.

Blomster, chokolade og gaver til døren

Send en valentinsgave - Buketter, gavekurve & chokolade

Send en valentinsgave til din elskede på Valentinsdag! Vælg mellem flotte blomsterbuketter, roser, chokolade, vin, gavekurve og meget mere. Se det fantastiske udvalg via linket.
BEDRE end Interflora

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Personaliserede Multiface Strømper: Til Den Originale Personlighed

Gør dit fodtøj personligt med disse sjove Multiface strømper. Upload dit foto, og få en unik og sjov gave, der er lige så unik som dig.

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

52 Uger af Romantik Skrabeposter: Årets mest Romantiske Overraskelse

Overrask din partner med en ny romantisk idé hver uge! Skrab og afslør 52 kreative og kærlige aktiviteter, som vil bringe jer endnu tættere sammen. Denne poster er den perfekte gave til at opfriske romantikken og skabe varige minder.

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Bland-selv slik i kasser (mange varianter)

Med disse Bland selv slik i kasser får du mulighed for at skræddersy en sød overraskelse, der passer perfekt til modtagerens smag. Den perfekte gave til slikelskere!

Minicruise til Oslo for 2

Oplev skønheden i Oslo med et romantisk minicruise for to. Tag en pause fra hverdagen og nyd den friske havluft, god mad og de smukke udsigter. En uforglemmelig oplevelse, der vil bringe jer tættere sammen.
København

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakaopulver. Gode gaver til de der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide modtageren uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver de dig måske lov til at smage den lækre likør drik.

Baileys Gaver (stort udvalg)

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Hjerteformet Æske med Evighedsroser: Udødelig Kærlighedsgave

Giv kærligheden et evigt symbol med denne hjerteformede æske fyldt med evighedsroser. En romantisk og tidløs gave, der vil vise din evige hengivenhed. Perfekt til jubilæer, fødselsdage eller bare fordi.

Tassen Humorlysestage: Til Den Med Humor

Tilføj et strejf af sjov til dit hjem med Tassen humorlysestage. Denne unikke lysestage er sikker på at bringe et smil på alles læber. En fantastisk gave til den, der elsker et godt grin.

Xocolatl Mood Pills Chokoladeæske: Til Chokoladeelskeren

Forkæl dine sanser med Xocolatl Mood Pills chokoladeæske. Disse lækre chokolader er det perfekte pick-me-up til enhver tid på dagen. Den ideelle gave til enhver chokoladeentusiast.

Personaliserede Strømper med Ansigt (Hund): Til Hundelskeren

Få dit kæledyrs ansigt på disse Personaliserede Strømper. En sjov og unik gave til hundelskeren, der har alt. Gør hverdagen lidt sjovere med disse søde og personlige strømper.

Smykkeskrin med Evighedsrose: Romantisk Opbevaring

Dette smykkeskrin med evighedsrose er den perfekte romantiske gave. Det er ikke kun et smukt sted at opbevare smykker, men også et symbol på evig kærlighed. En unik og betænksom gave til din elskede.

Send blomsterbuketter billigt i dag

Send en smuk blomsterbuket billigt med levering idag, hvis den bestilles inden deadline. Vælg mellem et stort udvalg af fantastiske buketter til enhver anledning. Du har samtidig mulighed for at få lagt en personlig hilsen med buketten. Se det fantastiske udvalg via linket.

Send en fødselsdagsbuket

Vil du ønske en tillykke med fødselsdagen på den bedst mulige måde? Så send en flot fødselsdagsbuket, som bliver leveret på vedkommendes fødselsdag. Det kan endda være i dag, hvis du er lidt sent ude! Du kan også sende en gavekurv, chokolade eller vin med. Se de flotte variationer via linket.

Send en jubilæumsbuket (eller gavekurv, vin eller chokolade)

Gratuler med jubilæet ved en sende en flot jubilæumsbuket til jubilaren. Sammen med buketten kan du samtidig send en vin, chokolade, eller en gavekurv med alt kombineret. Kan leveres samme dag!

Send en bryllupsgave (buket, gavekurv, vin og/eller chokolade)

Send en god bryllupsgave i form af en buketblomster - evt. kombineret med vin og chokolade. Alternativt kan du også sende en gavekurv med alle 3 gaver kombineret i en. Kan leveres samme dag. Se det smukke udvalg via linket.

Gaveæske Afternoon Tea: En Smagfuld Oplevelse

Forkæl en te-elsker med denne gaveæske med Afternoon Tea. Den indeholder et udvalg af kvalitetste, der vil skabe en dejlig, afslappende eftermiddag. Nyd en stille stund med en god kop te!

Bland selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Bland din egen gavekurv og skab den perfekte personlige gave. Vælg mellem en række produkter for at lave en kurv, der passer til din modtagers smag. Du har også muligt for at købe en færdiglavet kurv.

Fars dags gavekurv med delikatesser

Er øl, lakridser og andre specialsnacks lige sagen? Så se nærmere på udvalget her, hvor du selv kan sammensætte en lækker kurv eller vælge blandt varianter, der allerede er sat sammen.

Send lækker gavekurv til Mors dag

Send en lækker gavekurv til din mor til Mors Dag, eller hvilken som helst anden anledning, hvor du syntes hun fortjener lidt ekstra. Gavekurven er fyldt med alle de lækkerier, som mødre elsker!

Hjerteformet chokolade med billeder

Alle elsker at få en god pakke chokolade og med denne gaveide kan du lave personaliserede chokolader, der kan gives til din bedsteveninde, bedstemor eller chokoladeelskende søster. Personlige gaver til hende kan sagtens gøres med chokolade – og du vælger selv, om de skal være med billeder eller et andet personligt tryk.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Stort personligt chokoladehjerte

Giv et stort personligt chokoladehjerte, til en du har en stor kærlighed til! Du designer selv det store 260 grams chokoladehjerte med billede og en evt. tekst og hilsen. Giv det som alt fra Mors Dags gave til en sød værtindegave til veninden.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Rose Bear

Rose Bear er den perfekte gave til en speciel person i dit liv. Denne smukke bjørn er lavet af bløde roser, og er en sød og romantisk måde at udtrykke din kærlighed på.

Cozy Kæmpe Bamse

Denne Cozy Kæmpe Bamse er hele 130 cm høj og den perfekte krammeven! Den herlige bamse kan uden tvivl bringe lykke til enhver modtager, børn såvel som voksne.

Gaveæske til chokoladeelskeren

Giv chokoladeelskeren i dit liv den perfekte gave med denne lækre gaveæske. Den indeholder et udvalg af forskellige chokolader, der vil tilfredsstille enhver sød tand.

Chili Klaus Chilikugler 4-pak

Til den modige madentusiast er her Chili Klaus Chilikugler. Dette sæt med 4 styrker vil teste dine smagsløg til det yderste. Perfekt til den person, der elsker stærk mad og nye udfordringer.

Hjerteæske med roser og bamse

Giv en gaveæske til hende, fyldt med røde roser, og en sød lille bamse. Den perfekte gave, til er erklære din kærlighed til hende - om det så er til Valentinsdag, jeres års dag, eller anden anledning, hvor du gerne vil være romantisk. Samtidig kan den også bruges som f.eks. en tillykke gave til den nybagte mor.

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.

Supergigantisk Bamse

Denne Cozy Supergigantiske Bamse er den perfekte gave til børn eller voksne, der kunne bruge en ekstra stor krammer. Den er blød, komfortabel og klar til at blive din nye bedste ven.

Fortryllet Rose Lampe: En Lysende Skønhed

Få et stykke af eventyret ind i dit hjem med denne Fortryllede Rose lampe fra Spralla. Lampen skaber et blødt, varmt lys, der vil gøre ethvert rum mere hyggeligt og romantisk. Den perfekte gave til enhver Disney-elsker.

Rose Heart - En Romantisk Gestus

Overrask din elskede med dette smukke Rose Heart. Det er en perfekt gave til en særlig lejlighed, eller bare for at vise din kærlighed.

Gavekurve med SOMMER tema

Giv sommerens flotteste gavekurv til en du holder af, vil sige tak til, eller ønske god bedring. De flotte sommerkurve er fyldt med lækkerier som høre sommerens til, og kan få en hver person i godt sommer humør!

Send en personlig gave

Send en personlig gave til en du holder af. Vælg mellem personliggjort chokolade, glas, notesbøger og meget meget andet. Vælg også mellem klassikere som krus, nøglering og forklæder.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Send en fed gave fra Coolstuff

Fra Coolstuff kan du sende gaver direkte til modtagerens adresse. Vælg mellem fede gadgets, sjove spil, gaveæsker og mange andre geniale gaver.

Send en bog i gave

På udkig efter en god gave til en der elsker at læse i bøger? Send en bog i gave til vedkommende! Tjek her bestsellere og populære bøger fra Bog&Idé, som egner sig perfekte som gaveide.

Gavekurve fyldt med kærlighed

Her kan du give en gavekurv til en du holder af, som giver dem en overflod af kærlighed. Alle kurvene du kan vælge i mellem hår, er nemlig fyldt til renden med kærlighed. Vin, hjerte chokolade og alt muligt andet godt, som siger jeg elsker dig.

Gavekurve med TAK tema

Giv en god gavekurv til en som du mener skal have en TAK. At give en gavekurv som tak er en fantastisk gestus - vælg her mellem mange gode kurve med alle de bedste delikatesser der er at byde på.

Gavekurve med GOD BEDRING tema

Send en GOD BEDRING gavekurv til en du vil ønske god bedring. Du kan selv sammensætte en lækker kurv, eller du kan vælge mellem en af de mange færdiglavede.

Gavekurve med vin

Vin er altid et godt element at have med i en gavekurv. Her har du et stort udvalg af gavekurve med vin som tema. Du kan vælge at give en kun med vin, eller supplere med andre lækkerier og delikatesser.

Gavekurve med Gin & Tonic

Der er ikke nogen tvivl om, at Gin & Tonic er en fantastisk drink! Derfor egner Gin & Tonic sig også helt perfekt, som tema til en gavekurv. Se de mange lækre varianter af både Gin og Tonic, og suppler evt. med lidt ekstra godter.
Henter...

Send gaver online – Få inspiration her

Det at sende gaver til modtagerens adresse er mange gange det bedste valg. Det kan f.eks. være en buket røde roser i Valentinsgave eller årsdags gave til kæresten, en gavekurv til far i Fars Dags gave, eller en god bedring gave, til en som ikke bor i nærheden.

Samtidig er ’’send en gave’’ typen en rigtig god gave at give uden anledning. At sende en ’’bare fordi’’ gave til en du holder af, er en skøn overraskelse for modtageren. Det at modtage en uventet gavekurv med posten, er den ultimative forkælelse. Vil du gerne gøre noget sødt for en fantastisk person, bør du derfor overveje, at sende dem en gave.

 

Send en gave til en du holder af

Send en gave med posten til en du holder af, og gør deres dag bedre. Det viser, at du tænker på personen, og vil uden tvivl glæde dem enormt meget. Der er naturligvis nogle gavetyper, som egner sig bedre til at blive sendt end andre. Det er f.eks. oplagt at sende en god gavekurv eller noget lækkert chokolade, som en god bedring gave, eller som takkegave.

Ligeledes vælger mange også at sende gaver til deres kære, på årlige anledninger som Valentinsdag, Fars Dag og Mors Dag. Send en hilsen og en buket blomster til kæresten på Valentinsdag, og send gavekurv til mor og far, på henholdsvis Mors Dag og Fars Dag. Det er nemt og ligetil!

Til de større anledninger som fødselsdage og jul, giver det bedre mening at give gaven til dem direkte. Her samles vi alligevel med familie og venner, og det er derfor oplagt at give gaven ansigt til ansigt. Der kan selvfølgelig altid opstå situationer, hvor du ikke har mulighed for at give dem gaven i hånden. Her er det, at sende gaver leveret til døren, en rigtig god mulighed.

 

Send en gave til ham

Overvejer du at sende en gave til en betydningsfuld mand i dit liv? Husk at der ikke altid behøver være en god anledning, til at sende en gave til en du holder af. Det at du elsker ham, vil gøre noget godt for ham, eller at du bare har lyst, er nok. Kan du sige ja til en af de 3 punkter? Så send en gave til ham. Her er 3 skønne ideer til gaver du kan sende til manden du holder af.

  • Personlig gaveæske med øl – Du kan få special lavet en gaveæske til ham, med specialøl. Du vælger selv billede og tekst der skal være på æsken. En personlig gave, som en hver mand vil elske at få leveret derhjemme.
  • Summerbird chokolade – Du kan købe Summerbird chokolade online, og få det sendt direkte til ham med posten. Er han vild med chokolade, er det en rigtig god gaveide. En oplagt valentinsgave til ham.
  • Gavekurv til ham – Send en gavekurv til manden i dit liv, i form af en gavekurv. Du kan vælge en gavekurv til ham, med alle de lækkerier og delikatesser han bedst kan lide. Øl, chokolade, vin, lakrids – der er nok at vælge i mellem. 
 

Send en gave til hende

Der kan være mange grunde til, at sende en gave til hende du elsker. Det kan være i er lang fra hinanden, men du stadig gerne vil give en valentinsgave til hende. Eller det kan være, at du bare vil give hende en overraskelsesgave. Du kan selvfølgelig altid sende en gavekurv til hende, med alt det du ved, hun bedst kan lide. Eller send en gave til hende, ud fra følgende 3 gaveideer i stedet:

  • Send vin og chokolade – Kan du vinde en kvindes hjerte med vin og chokolade? Måske ikke, men det kan i hvert fald hjælpe dig godt på vej! Det er forkælelse til hende på højt niveau, særligt hvis du sender det til hende som en overraskelse.
  • En bamse – Send en bamse i gave til hende. Det kan være en kæmpebamse som hun knap nok kan få ind ad døren. Det kan også være en stor bamse med navn og billede på, som samtidig er en personlig gave til hende.
  • Send blomster – En flot buket blomster vil helt sikkert altid blive taget godt i mod. Send evt. en buket af hendes yndlingsblomster, en buket røde roser, eller en buket af årstidens blomster. Vil du gøre lidt ekstra? Send blomster og chokolade som en samlet gave, og kombiner det evt. med en lækker gaveæske til hende – en sikker vineder gave!
 

Send en gave til veninde

Send en gave til veninden der har hjulpet dig, har fødselsdag eller bare har brug for lidt opmuntring. Det kan også være du skal finde en gave til gravid veninde, men ikke har mulighed for at se hende. Hvis du har en veninde, som du bor langt væk fra, er det at sende en gave til hende, i alle tilfælde et godt alternativ til at give den ansigt til ansigt. Ofte er det rarest at give den direkte, men vi må indse, at det desværre ikke altid er muligt. I det tilfælde; send en gave til veninden i stedet. Her får du vores bud på 3 skønne venindegaver:

  • Personlig gave til veninde – En god personlige gave til veninden, kan f.eks. være en personlig gaveæske med vin i. Det kan også være en personlig chokolade med billede eller tekst, eller en gavekurv, hvor du skriver et personligt kort.
  • Send vingave – Vingaver er klassiske gaver til veninder. Send vin som du ved hun godt kan lide – om det så er rødvin, hvidvin eller rose. Er hun mere til gin, kunne det også være en gin gave.
  • Fødselsdagsgave til veninde – Mange er veninder fra barnsben af, og når vi så bliver voksne, hænder det vi flytter fra hinanden. I sådanne tilfælde er det helt okay at sende en fødselsdagsgave til veninden. Så kan du invitere hende ud og spise og ønske hende personligt tillykke, næste gang i ses.
 

Send en gavekurv som god bedring gave

En god bedring gave, er en af de bedste gaver du kan modtage. Ofte fordi, at det er i situationer hvor vi har allermest brug for at vide, at nogen tænker på os og holder af os. Kender du en som er i en uheldig situation, er nedtrykt eller lign, kan du vise personen at du tænker på dem, ved at sende en god bedring gave.

I sådan en situation er det ofte bedst at give gaven direkte til dem. Er det ikke muligt – f.eks. hvis de ligger på hospitalet eller bor langt væk – kan du sende en gave i stedet. Send en gavekurv som god bedring gave og vis at du holder af personen. Det vil uden tvivl blive sat stor pris på.

 

En gavekurv er den perfekte takkegave

Er der en som har hjulpet dig, eller gjort noget godt for dig for nyligt? Så er et en god gestus, at vise din tak med en takkegave. Spørger du vores gaveeksperter her hos Geniale Gaver, er en gavekurv den perfekte takkegave du kan give. En klassisk gave – som du vil give din familie i fødselsdagsgave eller julegave – er ofte ikke passende som en takkegave. Det kan virke lidt malplaceret at give en gadget eller en sæt nyt sengetøj i takkegave. Samtidig føler modtageren måske, at det ikke er nødvendigt. Men en god gavekurv – det kan alle tage i mod med god samvittighed, og det er samtidig noget alle kan bruge.

En takkegave er ikke en obligatorisk gave. Det er noget du selv vælger at give, fordi du har lyst og føler det passende, men du bestemmer helt selv. Send gavekurv, send en tanke, send en besked – det er op til dig.

 

Send blomster og chokolade som gave

Hvem elsker ikke blomster og chokolade? Særligt en kombination at begge, kan gøre en hver persons dag bedre! Send blomster og chokolade som gave, til en du syntes fortjener det. Det kan være som gave til kæresten, din mor, en gave til søster eller en helt anden person. Chokoladegaver og blomster er noget du kan give til alle, og det er noget alle vil blive glade for. I artiklen her finder du flere gaveideer som er en kombination af lækker chokolade og smukke blomsterbuketter. Ønsker du at sende blomster eller give en chokolade gave hver for sig, er det naturligvis også en mulighed.

 

Online gaver leveret til døren

Det er ikke nogen hemmelighed, at du kan købe gaver online. Men ikke alle ved, at du også kan sende gaver leveret til døren hos modtageren. De fleste ved også godt, at køb af blomster, chokolade og gavekurv online er muligt. Her bestiller du blot online og vælger gave levering til modtagerens hjemmeadresse.

Udbringning af online gaver er dog ikke kun forbeholdt blomster, chokolade og gavekurve. Faktisk er levering af gaver er også muligt med både bøger, smykker og mange andre produkter. Det åbner lige pludselig op for en masse nye muligheder. Send en sjov gave til ham der fylder år, send en personlig gave til kæresten du er adskilt fra. Eller send en fødselsdagsgave online, til en god ven eller et familiemedlem, du ikke har mulighed for at fejre fysisk. Mulighederne er mange!

I artiklen her har vi forsøgt både at inddrage de klassiske gaver som ofte sendes, men også anderledes, sjove og betydningsfulde gaver. Vi håber, at du med dem har fået inspiration, til at sende den perfekte gave til en du holder af.

Denne artikel er anmeldt af Anne-Lise Jensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne