Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun trovĂŚrdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Send en gave - gode gaver leveret til døren

Send en gave – 50+ gode gaver leveret til døren

Del pĂĽ facebook
Facebook
Del pĂĽ pinterest
Pinterest
Del pĂĽ whatsapp
WhatsApp
Del pĂĽ email
Email

Mange sender gavekurve, chokolade og blomster direkte hjem til modtageren. Men vidste du, at du ogsü kan sende helt almindelige gaver? Nür du køber gaver online, skal du blot vÌlge at sende til modtagerens adresse, frem for din egen.

Det at sende gaver til modtagerens adresse er mange gange det bedste valg. Det kan f.eks. vÌre en buket røde roser i Valentinsgave til kÌresten, en gavekurv til far i Fars Dags gave, eller en god bedring gave, til en som ikke bor i nÌrheden.

Samtidig er ’’send en gave’’ typen en rigtig god gave at give uden anledning. At sende en ’’bare fordi’’ gave til en du holder af, er en skøn overraskelse for modtageren. Det at modtage en uventet gavekurv med posten, er den ultimative forkælelse. Vil du gerne gøre noget sødt for en fantastisk person, bør du derfor overveje, at sende dem en gave.

Vi har samlet en masser gode gaveideer, som egner sig godt til at blive sendt til modtagerens dør. Du finder büde blomster, chokolade og vin, men ogsü en masse anderledes gaveideer, som ikke typisk bliver sendt direkte til modtageren.

Indholdsfortegnelse

Blomster, chokolade og gaver til døren

Personlig stjernehimmel plakat

FĂĽ lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den sĂĽ ud pĂĽ en bestemt dag. Du kan vĂŚlge lige den dag du vil – det kan vĂŚre en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kĂŚreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Et gavekort til en oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. VÌlg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vÌlg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, pü lige prÌcis den oplevelse de ønsker.

Fra: 100,00 DKK

Gavekurve med SOMMER tema

Giv sommerens flotteste gavekurv til en du holder af, vil sige tak til, eller ønske god bedring. De flotte sommerkurve er fyldt med lÌkkerier som høre sommerens til, og kan fü en hver person i godt sommer humør!

Fra: 219,00 DKK

Send en personlig gave

Send en personlig gave til en du holder af. VÌlg mellem personliggjort chokolade, glas, notesbøger og meget meget andet. VÌlg ogsü mellem klassikere som krus, nøglering og forklÌder.

Fra: 49,00 DKK

Send en fed gave fra Coolstuff

Fra Coolstuff kan du sende gaver direkte til modtagerens adresse. VĂŚlg mellem fede gadgets, sjove spil, gaveĂŚsker og mange andre geniale gaver.

Fra: 50,00 DKK

Send en bog i gave

Pü udkig efter en god gave til en der elsker at lÌse i bøger? Send en bog i gave til vedkommende! Tjek her bestsellere og populÌre bøger fra Bog&IdÊ, som egner sig perfekte som gaveide.

Fra: 98,00 DKK

Send en prank gave!

Send en prank gave til en ven, veninde eller et familiemedlem, og tag r*ven pĂĽ dem! Du vĂŚlger selv design pĂĽ en MEGET lidt diskret pakke, som modtageren fĂĽr tilsendt og mĂĽ ĂĽbne i fuldkommen forlegenhed! En super sjov og anderledes gaveide – vĂŚlg mellem sjove, søde og frĂŚkke designs og hilsner.

Fra: 150,00 DKK

Gavekurve fyldt med kĂŚrlighed

Her kan du give en gavekurv til en du holder af, som giver dem en overflod af kĂŚrlighed. Alle kurvene du kan vĂŚlge i mellem hĂĽr, er nemlig fyldt til renden med kĂŚrlighed. Vin, hjerte chokolade og alt muligt andet godt, som siger jeg elsker dig.

Fra: 45,00 DKK

Gavekurve med TAK tema

Giv en god gavekurv til en som du mener skal have en TAK. At give en gavekurv som tak er en fantastisk gestus – vĂŚlg her mellem mange gode kurve med alle de bedste delikatesser der er at byde pĂĽ.

Fra: 45,00 DKK

Gavekurve med GOD BEDRING tema

Send en GOD BEDRING gavekurv til en du vil ønske god bedring. Du kan selv sammensÌtte en lÌkker kurv, eller du kan vÌlge mellem en af de mange fÌrdiglavede.

Fra: 45,00 DKK

Gavekurve med vin

Vin er altid et godt element at have med i en gavekurv. Her har du et stort udvalg af gavekurve med vin som tema. Du kan vĂŚlge at give en kun med vin, eller supplere med andre lĂŚkkerier og delikatesser.

Fra: 45,00 DKK

Gavekurve med Gin & Tonic

Der er ikke nogen tvivl om, at Gin & Tonic er en fantastisk drink! Derfor egner Gin & Tonic sig ogsĂĽ helt perfekt, som tema til en gavekurv. Se de mange lĂŚkre varianter af bĂĽde Gin og Tonic, og suppler evt. med lidt ekstra godter.

Fra: 45,00 DKK

Gavekurve med øl

En god gavekurv med øl, vil ALTID blive taget godt i mod. SammensÌt en selv, eller vÌlg en af de fÌrdige pakker. Du kan vÌlge at give en pakke kun med øl, eller tilføje andre lÌkre sager som chokolade, lakrids og meget mere.

Fra: 45,00 DKK

Gavekurve til under 300 kr.

PĂĽ udkig efter en gavekurv til under 300 kr.? Se de mange gode muligheder, og vĂŚlg en gavekurv med delikatesser, vin og alt andet godt du kan tĂŚnke dig. Lav din egen, eller vĂŚlg mellem en af de mange fĂŚrdige gavekurve.

Fra: 45,00 DKK

Gavekurve til 300-500 kr.

Der findes masser af gode gavekurve til 300-500 kr. Passer det lige pĂĽ dit budget, kan du tjekke de mange gode muligheder ud her. De egner sig bĂĽde som takkegave, god bedring gave, tillykke gave og meget mere.

Fra: 299,00 DKK

Gavekurve til 500 kr.+

Send en stor dejlig gavekurv, som rummer alt hvad hjertet begĂŚrer! Delikatesser, vin, øl, chokolade – der er mange varianter at vĂŚlge i mellem! VĂŚlg den du allerbedst kan lide, og send den direkte til modtageren.

Fra: 499,00 DKK

Send en bare fordi gave

Er du en som du mener trÌnger til den gave? Der behøver ikke vÌre nogen speciel anledning til at sende en gave, til en som fortjener det. Det kan vÌre bare fordi du har lyst.

Fra: 150,00 DKK

Send en god bedring gave

Ønsk en du holder af god bedring, med flotte blomster, dekorationer eller en gavekurv. Der er masser af gode muligheder at vÌlge i mellem.

Fra: 150,00 DKK

Send en kĂŚrlighedsgave

Send en kĂŚrlighedsgave direkte til din eneste ene. Send friske blomster, chokolade og vin samlet eller hver for sig. Der er masser af muligheder for at sende den perfekte romantiske gave til din elskede.

Fra: 100,00 DKK

Send en takkegave

Der er mange müder at sige tak pü. En müde, er at sende en sød takkegave til vedkommende. Det kan vÌre i form af en gavekurv, blomster og/eller chokolade, med et tilhørende takkebrev.

Fra: 150,00 DKK

Send en opmuntrings gave

Kender du en som trĂŚnger til en god opmuntring? Send dem en opmuntrings gave, form af blomster, en gavekurv med lĂŚkkerier, eller en kombination af begge dele!

Fra: 150,00 DKK

Den ultimative gavekasse

Er du pĂĽ udkig efter den BEDSTE gavekasse? Gavekassen er fyldt med alle de gode ting som de fleste elsker. Blomster, vin, chokolade og delikatesser – og i rigelige mĂŚngder! Denne gavekasse kan uden tvivl redde en hver persons dag.

Fra: 1.500,00 DKK

GaveÌske fra Ølgod Bryghus

En gaveÌske med 4 gode øl fra Ølgod Bryghus. Den perfekte gave til ham der kan lide en god øl. Evt. som takkegave, Fars Dags gave eller lign.

Fra: 134,00 DKK

GaveÌske med 6 flasker god spansk rødvin

Kender du en som er til spansk rødvin? Her er en gaveĂŚske med hele 6 forskellige af slagsen – nok til at holde en vinsmagning af spanske vin derhjemme. Samtidig kommer de i en flot gaveĂŚske.

Fra: 349,00 DKK

Gavekurv – hygge til hele familien

Her er en gavekurv til hele familien. Den indeholder büde lÌkkert vin og god kaffe til mor og far, samt masser af lÌkkerier til børnene.

Fra: 450,00 DKK

Gavekurv ”dejlige mor”

En gavekurv lavet specifikt til din dejlige mor. Den indeholde bl.a. italiens mousserende vin, chokolade hjerter, special te, og meget andet som mødre elsker.

Fra: 340,00 DKK

Gavekurv hygge med øl

En god gavekurv med 3 øl fra Vadehavsbryggeriet samt en masse andre lÌkkerier. Bl.a. kaffe, sennep fra Dansk mjød og 4 poser chokolade.

Fra: 449,00 DKK

Gavekurve uden alkohol

PĂĽ udkig efter en god gavekurv uden alkohol? Led ikke lĂŚngere! Her har du nemlig en masse lĂŚkre gavekurve som er helt fri for alkohol, men til gengĂŚld indeholder mange andre lĂŚkre sager.

Fra: 45,00 DKK

Send en gave til en du holder af

Send en gave med posten til en du holder af, og gør deres dag bedre. Det viser, at du tÌnker pü personen, og vil uden tvivl glÌde dem enormt meget. Der er naturligvis nogle gavetyper, som egner sig bedre til at blive sendt end andre. Det er f.eks. oplagt at sende en god gavekurv eller noget lÌkkert chokolade, som en god bedring gave, eller som takkegave.

Ligeledes vĂŚlger mange ogsĂĽ at sende gaver til deres kĂŚre, pĂĽ ĂĽrlige anledninger som Valentinsdag, Fars Dag og Mors Dag. Send en hilsen og en buket blomster til kĂŚresten pĂĽ Valentinsdag, og send gavekurv til mor og far, pĂĽ henholdsvis Mors Dag og Fars Dag. Det er nemt og ligetil!

Til de større anledninger som fødselsdage og jul, giver det bedre mening at give gaven til dem direkte. Her samles vi alligevel med familie og venner, og det er derfor oplagt at give gaven ansigt til ansigt. Der kan selvfølgelig altid opstü situationer, hvor du ikke har mulighed for at give dem gaven i hünden. Her er det, at sende gaver leveret til døren, en rigtig god mulighed.

 

Send en gave til ham

Overvejer du at sende en gave til en betydningsfuld mand i dit liv? Husk at der ikke altid behøver vÌre en god anledning, til at sende en gave til en du holder af. Det at du elsker ham, vil gøre noget godt for ham, eller at du bare har lyst, er nok. Kan du sige ja til en af de 3 punkter? Sü send en gave til ham. Her er 3 skønne ideer til gaver du kan sende til manden du holder af.

  • Personlig gaveĂŚske med øl – Du kan fĂĽ special lavet en gaveĂŚske til ham, med specialøl. Du vĂŚlger selv billede og tekst der skal vĂŚre pĂĽ ĂŚsken. En personlig gave, som en hver mand vil elske at fĂĽ leveret derhjemme.
  • Summerbird chokolade – Du kan købe Summerbird chokolade online, og fĂĽ det sendt direkte til ham med posten. Er han vild med chokolade, er det en rigtig god gaveide.
  • Gavekurv til ham – Send en gavekurv til manden i dit liv, i form af en gavekurv. Du kan vĂŚlge en gavekurv til ham, med alle de lĂŚkkerier og delikatesser han bedst kan lide. Øl, chokolade, vin, lakrids – der er nok at vĂŚlge i mellem.

Send en gave til hende

Der kan vÌre mange grunde til, at sende en gave til hende du elsker. Det kan vÌre i er lang fra hinanden, eller at du bare vil give hende en overraskelsesgave. Du kan selvfølgelig altid sende en gavekurv til hende, med alt det du ved, hun bedst kan lide. Eller send en gave til hende, ud fra følgende 3 gaveideer i stedet:

  • Send vin og chokolade – Kan du vinde en kvindes hjerte med vin og chokolade? MĂĽske ikke, men det kan i hvert fald hjĂŚlpe dig godt pĂĽ vej! Det er forkĂŚlelse til hende pĂĽ højt niveau, sĂŚrligt hvis du sender det til hende som en overraskelse.
  • En bamse – Send en bamse i gave til hende. Det kan vĂŚre en kĂŚmpebamse som hun knap nok kan fĂĽ ind ad døren. Det kan ogsĂĽ vĂŚre en stor bamse med navn og billede pĂĽ, som samtidig er en personlig gave til hende.
  • Send blomster – En flot buket blomster vil helt sikkert altid blive taget godt i mod. Send evt. en buket af hendes yndlingsblomster, en buket røde roser, eller en buket af ĂĽrstidens blomster. Vil du gøre lidt ekstra? Send blomster og chokolade som en samlet gave.

Send en gave til veninde

Send en gave til veninden der har hjulpet dig, har fødselsdag eller bare har brug for lidt opmuntring. Hvis du har en veninde, som du bor langt vÌk fra, er det at sende en gave til hende, i alle tilfÌlde et godt alternativ til at give den ansigt til ansigt. Ofte er det rarest at give den direkte, men vi mü indse, at det desvÌrre ikke altid er muligt. I det tilfÌlde; send en gave til veninden i stedet. Her für du vores bud pü 3 skønne venindegaver:

  • Personlig gave til veninde – En god personlige gave til veninden, kan f.eks. vĂŚre en personlig gaveĂŚske med vin i. Det kan ogsĂĽ vĂŚre en personlig chokolade med billede eller tekst, eller en gavekurv, hvor du skriver et personligt kort.
  • Send vingave – Vingaver er klassiske gaver til veninder. Send vin som du ved hun godt kan lide – om det sĂĽ er rødvin, hvidvin eller rose.
  • Fødselsdagsgave til veninde – Mange er veninder fra barnsben af, og nĂĽr vi sĂĽ bliver voksne, hĂŚnder det vi flytter fra hinanden. I sĂĽdanne tilfĂŚlde er det helt okay at sende en fødselsdagsgave til veninden. SĂĽ kan du invitere hende ud og spise og ønske hende personligt tillykke, nĂŚste gang i ses.

Send en gavekurv som god bedring gave

En god bedring gave, er en af de bedste gaver du kan modtage. Ofte fordi, at det er i situationer hvor vi har allermest brug for at vide, at nogen tĂŚnker pĂĽ os og holder af os. Kender du en som er i en uheldig situation, er nedtrykt eller lign, kan du vise personen at du tĂŚnker pĂĽ dem, ved at sende en god bedring gave.

I sådan en situation er det ofte bedst at give gaven direkte til dem. Er det ikke muligt – f.eks. hvis de ligger på hospitalet eller bor langt væk – kan du sende en gave i stedet. Send en gavekurv som god bedring gave og vis at du holder af personen. Det vil uden tvivl blive sat stor pris på.

 

En gavekurv er den perfekte takkegave

Er der en som har hjulpet dig, eller gjort noget godt for dig for nyligt? Så er et en god gestus, at vise din tak med en takkegave. Spørger du vores gaveeksperter her hos Geniale Gaver, er en gavekurv den perfekte takkegave du kan give. En klassisk gave – som du vil give din familie i fødselsdagsgave eller julegave – er ofte ikke passende som en takkegave. Det kan virke lidt malplaceret at give en gadget eller en sæt nyt sengetøj i takkegave. Samtidig føler modtageren måske, at det ikke er nødvendigt. Men en god gavekurv – det kan alle tage i mod med god samvittighed, og det er samtidig noget alle kan bruge.

En takkegave er ikke en obligatorisk gave. Det er noget du selv vælger at give, fordi du har lyst og føler det passende, men du bestemmer helt selv. Send gavekurv, send en tanke, send en besked – det er op til dig.

 

Send blomster og chokolade som gave

Hvem elsker ikke blomster og chokolade? SÌrligt en kombination at begge, kan gøre en hver persons dag bedre! Send blomster og chokolade som gave, til en du syntes fortjener det. Det kan vÌre som gave til kÌresten, din mor, din søster eller en helt anden person. Chokoladegaver og blomster er noget du kan give til alle, og det er noget alle vil blive glade for. I artiklen her finder du flere gaveideer som er en kombination af lÌkker chokolade og smukke blomsterbuketter. Ønsker du at sende blomster eller give en chokolade gave hver for sig, er det naturligvis ogsü en mulighed.

 

Online gaver leveret til døren

Det er ikke nogen hemmelighed, at du kan købe gaver online. Men ikke alle ved, at du ogsü kan sende gaver leveret til døren hos modtageren. De fleste ved ogsü godt, at køb af blomster, chokolade og gavekurv online er muligt. Her bestiller du blot online og vÌlger gave levering til modtagerens hjemmeadresse.

Udbringning af online gaver er dog ikke kun forbeholdt blomster, chokolade og gavekurve. Faktisk er levering af gaver er ogsü muligt med büde bøger, smykker og mange andre produkter. Det übner lige pludselig op for en masse nye muligheder. Send en sjov gave til ham der fylder ür, send en personlig gave til kÌresten du er adskilt fra, eller send en fødselsdagsgave online, til en god ven eller et familiemedlem, du ikke har mulighed for at fejre fysisk. Mulighederne er mange!

I artiklen her har vi forsøgt büde at inddrage de klassiske gaver som ofte sendes, men ogsü anderledes, sjove og betydningsfulde gaver. Vi hüber, at du med dem har füet inspiration, til at sende den perfekte gave til en du holder af.

Denne artikel er anmeldt af Anne-Lise Jensen (5/5)
5/5

FĂĽ 10% rabat pĂĽ din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og fĂĽ en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

VĂŚlg mellem fede oplevelser og lĂŚkre ophold.