Gaveæsker til hende - Årets bedste gaveæsker til kvinder

Gaveæsker til hende – Årets 50 bedste gaveæsker til kvinder

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Skønhedsprodukter, parfumer, chokolade – det er alle gaver, som kvinder elsker at modtage. Særligt skønhedsprodukter og parfumer står højt på kvindernes ønskelister til jul og fødselsdage. Den type gaver er perfekte at give i en gaveæske til hende. Heldigvis kan du få masser af skønne gavesæt til kvinder, med lige nøjagtig de produkter, hun allerbedst kan lide.

Der findes tusindvis af forskellige gaveæsker til hende. For at gøre det overskueligt for dig som gavegiver, har vi samlet alle de bedste gaveæsker til kvinder i guiden her. Der er noget for enhver smag – både chokolade, parfume, skønhedsprodukter og gin gaveæsker til hende. Derfor vil der med stor sikkerhed være mindst et par gaveideer til hende på listen, som falder lige i hendes smag.

De bedste gaveæsker til hende 2022

iDventure Tin Woodman's Heart Gaveskjuler

iDventure Tin Woodman's Heart Gaveskjuleren er en super smart og anderledes gaveæske. I hjertet kan du nemlig gemme endnu en gave - modtagerens skal låse hjertet op med en kombination af 3 ord, som du har valgt.

Hjerteformet chokolade med billeder

Alle elsker at få en god pakke chokolade og med denne gaveide kan du lave personaliserede chokolader, der kan gives til din bedsteveninde, bedstemor eller chokoladeelskende søster. Personlige gaver til hende kan sagtens gøres med chokolade – og du vælger selv, om de skal være med billeder eller et andet personligt tryk.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Hjerteformet æske med evighedsroser

Giv en romantisk hjerteformet æske med roser til hende. Men ikke bare hvilke som helst slags roser. Evighedsroser, som holder i mange år frem. Den bliver svær at stå for!

Hjerteæske med roser og bamse

Giv en gaveæske til hende, fyldt med røde roser, og en sød lille bamse. Den perfekte gave, til er erklære din kærlighed til hende - om det så er til Valentinsdag, jeres års dag, eller anden anledning, hvor du gerne vil være romantisk. Samtidig kan den også bruges som f.eks. en tillykke gave til den nybagte mor.

Indgraveret teæske i træ med to glas og tre slags te

Her har du den perfekte personlige gave til te-elskeren. En flot indgraveret teæske med modtagerens navn samt 2 teglas og 3 slags te. En smuk æske som fremover kan bruges til te.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig The Gift Label gavesæt til hende

Overrask hende med et personligt gavesæt, hvor hendes navn er på produkterne. En sød personlig gave, som de fleste kvinder vil elske at modtage i gave, til stort set enhver anledning.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige duftpinde

Duftpinde en en skøn gave - her kan du lave den personlig med navn og billede. En fantastisk gave til veninden, værtindegave, gave til bedstemor og stort set til enhver modtager.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Cupcake socks

På udkig efter søde gaver til pigen? Så er cupcake socks det helt perfekte valg! De bløde strømper er rullet sammen så de ligner en cupcake, og er samtidig pakken ind i en flot gaveæske. Dertil følger der en god cupcake opskrift med!

Hverdags gaveæske til hende

Hverdags gaveæsken til hende byder på en række skønne naturlige luksusprodukter til pleje af krop og ansigt. Æsken indeholder hele 5 kvalitetsprodukter, og er en genial gave til veninden, din mor eller anden kvinde, som trænger til lidt ekstra forkælelse.

Luksus ansigtspleje hjemmespa gaveæske

Denne hjemmespa gaveæske er fyldt med luksus ansigtspleje produkter. Her i blandt ansigtscreme, Facial cleansing lotion, ansigtsmaske og læbepomade. Så er der dømt selvforkælelse i topklasse!

Luksus hjemmespa gaveæske

Denne gaveæske er en luksuspakke fuldt med lækre produkter til hjemmespa fra Badeanstalten. Du får hele 5 naturlige kvalitetsprodukter til at pleje din krop og dit ansigt. En gaveæske fyldt med selvforkælelse!

Wellness gaveæske til hende

Gaveæsken her indeholder en række naturlige kvalitetsprodukter, som kan bruges til en lækker omgang wellness derhjemme. Produkterne er alle veganske og fair trade mærket. Se det fulde indhold i gaveæsken via knappen nedenfor.

Yummi Hair Care hårpleje sæt

Giv et sæt fantastiske hårpleje produkter, til en du godt kan lide. Produkterne fra Yummi Hair Care skaber fantastiske resultater for deres kunder. Den perfekte gave til hende der går op i at have smukt, sundt og velplejet hår. Vælg en af de mange attraktive pakker.

Biotherm Aquasource Gel Value Set (Limited Edition)

Dette Biotherm Aquasource Gel Set er en gaveæske fyldt med skønne fugtgivende hudplejeprodukter. Gaveæsken indeholder 1 stk. Biotherm Aquasource Day Cream Gel Normal/Combination Skin 50 ml, 1 stk. Biotherm Life Plankton Elixir 7 ml samt 1 stk. Biotherm Aquasource Night Spa All Skintypes 20 ml.

Eco Masters tandblegningssæt

Med dette tandblegningssæt kan du få smukke hvide tænder i dit eget hjem. Sættet indehoder tandblegningsgel samt lysterapi, der ikke er skadeligt for tænderne. Programmet tager 6 dage, og produkterne er udelukkende med naturlige ingredienser.

Gosh Copenhagen gift box ''Party Look''

I Party Look gaveæsken får du alt det makeup der skal bruges, for at skabe et festligt look. Sættet indeholder både mascare, læbestift, øjenskygge og eye liner fra Gosh Copenhagen.

Gosh Copenhagen læbestift collection gavesæt

I dette gavesæt fra Gosh Copenhagen, får du ikke mindre en 5 skønne læbestifte. Samtidig er gaveæsken utrolig dekorativ - perfekt som gave til hende der elsker læbestift.

Jade Roller med Gua Sha og C-Vitamin serum

I denne gaveæske får du en Jaderulle og Gua Sha, samt en C-Vitamin serum. Ved at bruger produkterne sammen, har de en anti ageing effekt som hjælper med rynker under øjenene, i panden på halsen og på overlæben. Et lækkert luksus hudpleje sæt til en rigtig god pris. Samtidig er der mængderabat ved køb af flere.

Meraki Giftbox Northern Dawn Set Of 2 Pieces

I denne Meraki Giftbox Northern Dawn Set Of 2 pcs, får du både en håndsæbe og en håndlotion. Alt du skal bruge for at holde dine hænder blåde og velplejede.

Rosted Blond Anti Yellow hårpleje gaveæske

I denne Rosted Blond Anti Yellow hårpleje gaveæske får du 3 fantastiske hårpleje produkter. Henholdsvis en shampoo, en serum og en hårmaske. Produkterne er uden parabener, sulfater, salt og ikke fremstillet ved hjæp af dyreforsøg.

SARD kropspleje gaveæske

I denne skønne SARD kropspleje gaveæske får en 2 lækre kropspleje produkter. En Aromatic Hand Cream Therapy samt en Deodorant Cream Roll On.