Julekalender med legetøj - Årets bedste til børn

Julekalender med legetøj 2023 – Årets top 50 bedste til børn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du nogle børn, der elsker jul? Og som heller ikke kan få nok af legetøj? Så er der ingen tvivl om, at der skal en julekalender med legetøj til, når 01. december nærmer sig. Det er ikke fordi, en chokoladekalender ikke er godt nok. Men for mange børn er det bare lidt mere spændende, at der gemmer sig legetøj bag lågerne, som de kan bruge hele december igennem til at lege med.

Har du ikke et overblik over udvalget? Så håber vi, at det netop er, hvad du får ved at aflægge os et besøg, da vi har fundet frem til samtlige julekalendere med legetøj 2023 .

Skal vi dykke ned i en verden af jul og leg?

Årets bedste julekalendere med legetøj 2023

Pokemon julekalender 2022 (1)

Pokémon julekalender 2022

I Pokémon julekalenderen her får du hele 16 kampklare Pokémon figurer samt otter stykker tilbehør i løbet af julens 24 dage. Et must for enhver Pokémon fan og samler - store som små!
299,95 kr.
399,00 kr.
Among Us julekalender 2022

Among Us julekalender 2022

Among Us er et super populært spil blandt børn, hvor det med garanti også bliver en populær julekalender! Selve julekalenderen kan bruges som en spilleplade, og figurerne i kalenderen som spillebrikker. Der er bl.a. 7 figurer, 5 kæledyr og 5 specielle tegneserier i kalenderen.
269,00 kr.
399,00 kr.
419,00 kr.
John Deere julekalender

John Deere julekalender

John Deere julekalenderen er perfekt til alle små traktor fans! kalenderen indeholder både traktor, tilbehør samt værktøj til at lave den.
LOL julekalender 2022 (med over 25 gaver)

LOL julekalender 2022 (med over 25 gaver)

Denne fantastiske LOL julekalender har over 25 gaver til dig i løbet af julen. Du vil bl.a. få en eksklusiv LOL dukke, samt en masse eksklusivt tøj og tilbehør til hende. Dertil også et sæt LOL klistermærker.
244,95 kr.
329,95 kr.
Kalender Enhjørning

Enhjørning julekalender med legetøj

En fantastisk enhjørning julekalender med enhjørning legetøj i, som barnet kan leget med i løbet af julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Pokemon julekalender

Pokemon julekalender med figurer

Hvad siger du til en jul med Pikachu, Charmander, Bulbasaur og alle de andre seje Pokemons? I Pokemon julekalenderen får du ikke mindre en 24 stykker Pokemon legetøj og figurer. En super fed julekalender til drenge, og alle andre som er vild med Pokemon. Gotta catch em’ all!
LEGO Harry Potter julekalender 2022

LEGO Harry Potter julekalender 2022

Denne LEGO Harry Potter julekalender er særligt spændende, da temaet ikke omhandler en enkelt film, men alle sammen. De første 3 stykker legetøj har relation til den første film, de næste 3 til den anden film osv. Til juleaften har du dermed en scene fra hver enkelt film, klar til at lege med, eller stille til pynt. Se indhold via linket.
249,00 kr.
249,00 kr.
LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalenderen er uden tvivl en af de fedeste julekalendere til både LEGO og Guardians of the Galaxy fans. Den er fyldt med fedt LEGO med Guardians of the Galaxy tema, og indeholder også dine yndlingskarakterer som Groot og Quill.
249,00 kr.
249,00 kr.
299,95 kr.
Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Surprise gift box julekalenderen gemmer på 24 Among Us overraskelser. Der er både figurer, tilbehør, og så kan julekalenderen foldes ud og bruges til at leget på, eller stille figurerne til pynt.
279,00 kr.
Pokemon deluxe julekalender 2021

Pokemon julekalender deluxe 2022

Pokemon deluxe julekalenderen til børn er fyldt med seje Pokemon overraskelser hele julen igennem. Her i blandt en masse Pokemon figurer som Pikachu, Squirtle og en masse andre favoritter.