Julekalender med legetøj - Årets bedste til børn

Julekalender med legetøj 2022 – Årets top 50 bedste til børn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du nogle børn, der elsker jul? Og som heller ikke kan få nok af legetøj? Så er der ingen tvivl om, at der skal en julekalender med legetøj til, når 01. december nærmer sig. Det er ikke fordi, en chokoladekalender ikke er godt nok. Men for mange børn er det bare lidt mere spændende, at der gemmer sig legetøj bag lågerne, som de kan bruge hele december igennem til at lege med.

Har du ikke et overblik over udvalget? Så håber vi, at det netop er, hvad du får ved at aflægge os et besøg, da vi har fundet frem til samtlige julekalendere med legetøj 2022 .

Skal vi dykke ned i en verden af jul og leg?

Årets bedste julekalendere med legetøj 2022

Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted gemmer på lidt af hvert, når vi snakker magisk Harry Potter merchandise. Du vil få alt fra små bamser, til kort, til andre fantastiske ting og sager fra HP universet.
359,95 kr.
Pokemon julekalender 2022 (1)

Pokémon julekalender 2022

I Pokémon julekalenderen her får du hele 16 kampklare Pokémon figurer samt otter stykker tilbehør i løbet af julens 24 dage. Et must for enhver Pokémon fan og samler - store som små!
Pokemon julekalender

Pokemon julekalender med figurer

Hvad siger du til en jul med Pikachu, Charmander, Bulbasaur og alle de andre seje Pokemons? I Pokemon julekalenderen får du ikke mindre en 24 stykker Pokemon legetøj og figurer. En super fed julekalender til drenge, og alle andre som er vild med Pokemon. Gotta catch em’ all!
Pokemon deluxe julekalender 2021

Pokemon julekalender deluxe 2022

Pokemon deluxe julekalenderen til børn er fyldt med seje Pokemon overraskelser hele julen igennem. Her i blandt en masse Pokemon figurer som Pikachu, Squirtle og en masse andre favoritter.
489,95 kr.
491,00 kr.
Among Us julekalender 2022

Among Us julekalender 2022

Among Us er et super populært spil blandt børn, hvor det med garanti også bliver en populær julekalender! Selve julekalenderen kan bruges som en spilleplade, og figurerne i kalenderen som spillebrikker. Der er bl.a. 7 figurer, 5 kæledyr og 5 specielle tegneserier i kalenderen.
359,95 kr.
399,00 kr.
Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Surprise gift box julekalenderen gemmer på 24 Among Us overraskelser. Der er både figurer, tilbehør, og så kan julekalenderen foldes ud og bruges til at leget på, eller stille figurerne til pynt.
279,00 kr.
359,95 kr.
Gurli Gris Julekalender 2022

Gurli Gris julekalender 2022

Gurli Gris julekalenderen indeholder figurer og tilbehør fra der skønne Gurli Gris univers. Julekalenderen kan foldes ud og bruges til at lege med figurerne på. Egnet til børn helt ned til 3 år.
399,00 kr.
Baby Shark julekalender

Baby Shark julekalender

Hold jul sammen med Baby Shark, familien og alle de søde venner! Kalenderen her gemmer på søde figurer barnet kan lege med, samt rekvisitter og andet tilbehør med Baby Shark tema.
269,95 kr.
349,00 kr.
Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Adventures of Ayuma Playmobil julekalenderen er for de eventyrlystne børn. Magiske dyr, feer, dyr fra skoven og mange andre magiske ting, kan du se frem til at lege med i løbet af julen.
269,95 kr.
299,00 kr.
299,95 kr.
Playmobil julekalender - Julebagning

Playmobil julekalender - Julebagning

Er du klar til at bage julekager hele julen? Playmobil julekalenderen her indeholder både køkken, ovn, adskillige figurer, julemanden og hans kane, og meget, meget mere.
229,95 kr.
239,00 kr.
249,95 kr.