Julekalender med legetøj - Årets bedste til børn

Julekalender med legetøj 2024 – Årets top 50 bedste til børn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du nogle børn, der elsker jul? Og som heller ikke kan få nok af legetøj? Så er der ingen tvivl om, at der skal en julekalender med legetøj til, når 01. december nærmer sig. Det er ikke fordi, en chokoladekalender ikke er godt nok. Men for mange børn er det bare lidt mere spændende, at der gemmer sig legetøj bag lågerne, som de kan bruge hele december igennem til at lege med.

Har du ikke et overblik over udvalget? Så håber vi, at det netop er, hvad du får ved at aflægge os et besøg, da vi har fundet frem til samtlige julekalendere med legetøj 2024 .

Skal vi dykke ned i en verden af jul og leg?

Årets bedste julekalendere med legetøj 2024

Sonic Julekalender

Sonic julekalender - Byg din egen figur

Med denne super seje og alternative julekalender, får du i løbet af julen alle delene til at samle din helt egen Sonic figur.
799,00 kr.
Star Trek Julekalender

Star Trek julekalender

Den ultimative julekalender til Star Trek fans! Hop ombord i rumskibet USS Enterprise med denne fantastiske julekalender. Når juleaften er nået, har du en fuld færdig model af det ikoniske skib.
999,00 kr.
Barbie Cutie Reveal Julekalender - 24 Låger

Barbie Cutie Reveal julekalender

Barbie Cutie Reveal julekalenderen er en af de bedste Barbie julekalendere længe! I den finder du ikke kun en Barbiedukke, men også to kæledyr og masser af fedt tilbehør. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Barbie Fashionista Julekalender - 24 Låger

Barbie Fashionista julekalender

Hold jul med en ægte fashionista med Barbie Fashionista julekalenderen. I den finder du en Barbie, hendes søde kat, og naturligvis en masse moderigtigt tilbehør!
Produktet er desværre udsolgt.
Skræddersy din egen personlige julekalender

Skræddersy din egen personlige julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.
Disney Princess julekalender med legetøj

Disney Princess julekalender med legetøj

Disney Princess julekalender med legetøj er den perfekte julekalender til alle der elsker Disney prinsesser! I den finder du både Askepot, Belle, Ariel, samt andre søde prinsesser som kan gøre ventetiden til jul meget nemmere. Udover de søde prinsesser vil du også finde tilbehør til dem.
Minnie Mouse julekalender med dukke

Minnie Mouse julekalender med dukke

Minnie Mouse julekalenderen er muligvis årets sødeste julekalender, og enhver piges drøm! I den finder du ikke kun en fantastisk Minnie Mouse dukke, du finder også et væld af tilbehør og tøj, som du kan bruge til at påklæde hende.
Enchantimals julekalender

Enchantimals julekalender

I denne magiske Enchantimals julekalender får du en dukke samt en masse tilbehør og juleting, du kan bruge til at lege med. Se det fulde indhold via linket.
Harry Potter julekalender - Gryffindor (med dukke)

Harry Potter julekalender - Gryffindor (med dukke)

I denne helt igennem fantastiske Harry Potter julekalender med Gryffindor tema, får du både en Harry Potter dukke, samt en masse fedt tilbehør. Heri  blandt Hedwig, usynlighedskappe, wizard chess, Nimbus 2000 og meget mere!
Original price was: 399,95 kr..Current price is: 179,98 kr..
Polly Pocket julekalender

Polly Pocket julekalender

Polly Pocket julekalender er en skøn julekalender til børn fyldt med sjovt Polly Pocket legetøj. Selve kalenderen fungerer som hus, og i den finder du masser af figurer og tilbehør som kan leges med i huset. Se alt indhold via linket.
Disney Pixar Cars Mini Julekalender

Cars julekalender 2023 (Disneys biler)

I Disneys Cars julekalender 2023 får du i alt 25 overraskelser fra den velkendte Pixars Biler tegnefilm. I den finder du naturligvis biler fra filmen, men også meget andet tilbehør der kan leges med. Dertil kan den bruges til børn helt ned til 3 år.
Julekalender Musse & Helium

Musse & Helium julekalender

Tag på et spændende juleventyr med Musse og Helium med denne herlige julekalender til børn. Kalenderen indeholder 12 eventyr, 6 bøger og en masse andre skønne overraskelser og aktiviteter. Perfekt til børn 3 år og opefter.
139,90 kr.
Julekalender Til Børn - Zimplikids

Zimplikids julekalender til børn

Zimplikids julekalenderen til børn er en utrolig sjov og spændende julekalender, som indeholder forskellige sjove ting, der kan blandes med vand. Der er materialer og ting til at lave både badebomber, glitrende farvebade, sneboldspil, slim og gelé.
Produktet er desværre udsolgt.
Great Pretenders Julekalender - Build A Bracelet Jewellery

Great Pretenders julekalender - Build A Bracelet Jewellery

Opdag magien i december med Great Pretenders julekalender! Bag hver låge gemmer sig en skat, der gør ventetiden til jul endnu mere speciel. Skab smukke jule-armbånd med 24 overraskelser, inklusive to armbånd, 16 jule-vedhæng og seks tatoveringer. Perfekt gave til børn over 3 år.
Original price was: 309,95 kr..Current price is: 185,96 kr..
BRIO Julekalender - 24 Låger

BRIO julekalender 2023

En spændende BRIO julekalender med legetøj til de mindste i familien. I den finder du skønt BRIO legetøj til at bygge egen togbane, samt tilhørende figurer som personer, tog og meget mere.
249,95 kr.
349,95 kr.
Harry Potter - Julekalender M/tryllestav 2023

Harry Potter julekalender med tryllestav

I denne magiske Harry Potter julekalender får du ikke kun en masse fedt Harry Potter legetøj, du får også en tryllestav! Perfekt til alle små Harry Potter fans der elsker magi.
Original price was: 479,95 kr..Current price is: 215,98 kr..
419,95 kr.
L.o.l. Surprise! - Julekalender 2023

L.O.L. Surprise julekalender 2023

Denne L.O.L. Surprise julekalender er et must have til alle LOL fans. I din finder du både dukke, dyr og tilbehør, og selve julekalenderen fungerer samtidig som en scene du kan bruge til at lege med figurerne.Sammenlign julekalender til pigerSammenlign LOL julekalender
Nebulous Star - Julekalender 2023

Nebulous Star julekalender

Den smukke Nebulous Star julekalender byder på masser af skønne overraskelser til julen. Her i blandt, 8 stationære emner, kunstnerisk aktivitet, juveler til at samle, 3 skønhedsprodukter og meget mere.
209,95 kr.
Playmobil - Julekalender Heste - Kanetur Ved Juletid - 71345

Playmobil heste julekalender - Kanetur Ved Juletid

Heste, kane, juletræer og hyggelige dyr, blandt meget mere, er alt at finde i denne fantastiske Playmobil heste julekalender med navnet Kanetur Ved Juletid. Perfekt til børn som elsker heste og Playmobil.
Playmobil - Julekalender - Julefest Under Regnbuen - 71348

Playmobil julekalender - Julefest Under Regnbuen

Julefest Under Regnbuen julekalenderen fra Playmobil indeholder Playmobil legetøj som er perfekt til at holde en rigtigt fantasifuld julefest, med prinser, prinsesser, snemand, pegasus og meget mere. Perfekt til børn 4 år og opefter.
Playmobil - Julekalender Politi - Museumstyveri - 71347

Playmobil julekalender - Museumstyveri

Playmobil museumstyveri julekalenderen er før børn der elsker politi og røvere. I den finder du masser af sejt Playmobil legetøj med museumstyveri som tema.
Plusplus Advent Calendar

Plus-plus julekalender

Plus-plus julekalenderen indeholder sjove Plus-plus legetøj som børn kan samle og lege med.
Electronic Games Julekalender

Electronic Games julekalender

Kom igennem ventetiden til juleaften med denne innovative Electronic Games julekalender. I kalenderen her finder du 24 elektroniske spil som kan underholde børn såvel som voksne i løbet af juletiden.
219,00 kr.
Bluey - Julekalender Med Legetøj

Bluey julekalender med legetøj

Bluey julekalender med legetøj giver dig mulighed for at tilbringe julen med alle vennerne fra Bluey! Bag lågerne gemmer sig både figurer, gaver og andet tilbehør, som kan leges med i løbet af julen.
LEGO Avengers - Julekalender

LEGO Avengers julekalender 2023

LEGO Avengers julekalender 2023 indeholder alle de fedeste Marvel superhelte! Her i blandt Spiderman, Doctor Strange, Iron Man og Thor! Udover en masse fede LEGO figurer, indeholder Avengers LEGO kalenderen også sejt udstyr som jetpack, Hydra-tog og meget mere.
Pokemon deluxe julekalender 2021

Pokemon julekalender deluxe

Pokemon deluxe julekalenderen til børn er fyldt med seje Pokemon overraskelser hele julen igennem. Her i blandt en masse Pokemon figurer som Pikachu, Squirtle og en masse andre favoritter.
LEGO Friends julekalender 2023

LEGO Friends julekalender 2023

LEGO Friends julekalenderen 2023 er den perfekte LEGO julekalender til alle kæledyrs elskere på 6 år eller mere. I den finder du nemlig masser af skønt LEGO Friends med kæledyrs og juletema. Læs mere om indholdet via linket.
Gabbys Dukkehus julekalender med legetøj

Gabbys Dukkehus julekalender med legetøj

Gabbys Dukkehus julekalender er fyldt med spændende figurer og legetøj fra Gabbys Dukkehus. Samtidig kan kalenderen bruges til at skabe en legeverden med temaværelser, dukkemøbler og meget mere. Den perfekte legetøjs julekalender til piger 3 år+.
Original price was: 299,95 kr..Current price is: 134,98 kr..
259,95 kr.
LEGO City julekalender 2023

LEGO City julekalender 2023

LEGO City julekalenderen til børn 5+ byder på masser at sejt og hyggelige LEGO og LEGO figurer med juletema. Brug julen til at bygge et hyggeligt LEGO City vinterlandskab og gør det fantasifulde eventyr til en leg med denne fantastiske julekalender.
LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalenderen 2023 har den magiske landsby Hogsmeade som tema. Bag hver låge finder du Harry Potter LEGO som du kan bruge til at bygge den magiske landsby op. Her i blandt også 6 LEGO Harry Potter figurer.
LEGO Star Wars julekalender 2023

LEGO Star Wars julekalender 2023

LEGO Star Wars julekalender 2023 indeholder som altid masser af fede Star Wars LEGO figurer som skal tilføjes samlingen. Den indeholder figurer fra både Star Wars: Jedi-ridderen vender tilbage, Star Wars: The Clone Wars og Star Wars: De Hårde Hunde.
Pokemon julekalender 2022 (1)

Pokémon julekalender

I Pokémon julekalenderen her får du hele 16 kampklare Pokémon figurer samt otter stykker tilbehør i løbet af julens 24 dage. Et must for enhver Pokémon fan og samler - store som små!
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 299,96 kr..
Pokemon julekalender 2023 (med figurer)

Pokemon julekalender 2023 (med figurer)

I denne Pokemon julekalender med Pokemon figurer finder du både nye Pokemons såvel som gode gamle klassikere. Du vil bl.a. finde Pikachu, Eevee, Charmander og mange flere. Se indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Among Us julekalender 2022

Among Us julekalender

Among Us er et super populært spil blandt børn, hvor det med garanti også bliver en populær julekalender! Selve julekalenderen kan bruges som en spilleplade, og figurerne i kalenderen som spillebrikker. Der er bl.a. 7 figurer, 5 kæledyr og 5 specielle tegneserier i kalenderen.
399,00 kr.
419,00 kr.
LOL julekalender 2022 (med over 25 gaver)

LOL julekalender 2022 (med over 25 gaver)

Denne fantastiske LOL julekalender har over 25 gaver til dig i løbet af julen. Du vil bl.a. få en eksklusiv LOL dukke, samt en masse eksklusivt tøj og tilbehør til hende. Dertil også et sæt LOL klistermærker.
Kalender Enhjørning

Enhjørning julekalender med legetøj

En fantastisk enhjørning julekalender med enhjørning legetøj i, som barnet kan leget med i løbet af julen.
319,95 kr.
Fendt Vario 313 Julekalender

Fendt Vario 313 julekalender

Fendt Vario 313 julekalenderen er den ultimative julekalender til landmanden, eller til de som bare elsker traktorer. Her får du dele til at bygge en realistisk minimodel af Fendt Vario 313 traktoren i skala 1:32.
Produktet er desværre udsolgt.
Pokemon julekalender

Pokemon julekalender med figurer

Hvad siger du til en jul med Pikachu, Charmander, Bulbasaur og alle de andre seje Pokemons? I Pokemon julekalenderen får du ikke mindre en 24 stykker Pokemon legetøj og figurer. En super fed julekalender til drenge, og alle andre som er vild med Pokemon. Gotta catch em’ all!
Produktet er desværre udsolgt.
LEGO Harry Potter julekalender 2022

LEGO Harry Potter julekalender 2022

Denne LEGO Harry Potter julekalender er særligt spændende, da temaet ikke omhandler en enkelt film, men alle sammen. De første 3 stykker legetøj har relation til den første film, de næste 3 til den anden film osv. Til juleaften har du dermed en scene fra hver enkelt film, klar til at lege med, eller stille til pynt. Se indhold via linket.
LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalenderen er uden tvivl en af de fedeste julekalendere til både LEGO og Guardians of the Galaxy fans. Den er fyldt med fedt LEGO med Guardians of the Galaxy tema, og indeholder også dine yndlingskarakterer som Groot og Quill.
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
249,00 kr.
Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Surprise gift box julekalenderen gemmer på 24 Among Us overraskelser. Der er både figurer, tilbehør, og så kan julekalenderen foldes ud og bruges til at leget på, eller stille figurerne til pynt.
279,00 kr.
Kawaii-julekalender

Kawaii-julekalender med søde gadgets

Kawaii-julekalender er en anderledes julekalender, som er fyldt med små søde gadgets og andet sjov. Et super alternativ til den almindelige julekalender til børn og teenagere.
279,00 kr.
Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted gemmer på lidt af hvert, når vi snakker magisk Harry Potter merchandise. Du vil få alt fra små bamser, til kort, til andre fantastiske ting og sager fra HP universet.
239,95 kr.
Paw Patrol julekalender 2022

Paw Patrol julekalender 2023

Med Paw Patrol julekalenderen kan du være sikker på at der er dømt rednings-eventyr hele julen igennem! Hjælp hundene med at klare de forskellige udfordringer og redningsaktioner, og tiden indtil juleaften vil føltes som ingen tid.
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 279,00 kr..
289,00 kr.
Minecraft julekalender 2022 - Mob Head

Minecraft julekalender - Mob Head

Minecraft Mob Head julekalenderen er intet mindre end en genial julekalender til Minecraft gameren. Den indeholder 24 Minecraft overraskelser. Her i blandet en figur med nissehue, en zombie, juletræ og meget mere.
Gurli Gris Julekalender 2022

Gurli Gris julekalender 2022

Gurli Gris julekalenderen indeholder figurer og tilbehør fra der skønne Gurli Gris univers. Julekalenderen kan foldes ud og bruges til at lege med figurerne på. Egnet til børn helt ned til 3 år.
399,00 kr.
Claas Bondegårds julekalender 2022

Claas Bondegårds julekalender med legetøj

Mange små drenge og piger er vilde med traktorer! Kender du sådan et barn, så overvej denne Claas Bondegårds julekalender til dem, som har tema med bondegård og traktor.
349,00 kr.
Baby Shark julekalender

Baby Shark julekalender

Hold jul sammen med Baby Shark, familien og alle de søde venner! Kalenderen her gemmer på søde figurer barnet kan lege med, samt rekvisitter og andet tilbehør med Baby Shark tema.
189,95 kr.
349,00 kr.
CoComelon Julekalender - 24 Låger - OneSize - Funko Kalender

CoComelon julekalender

CoComelon julekalender er den perfekte julekalender til børn der elsker din søde og lærerige tegnefilmsserie. I den finder du 9 figurer og 15 stk. tilbehør.
249,95 kr.
Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Adventures of Ayuma Playmobil julekalenderen er for de eventyrlystne børn. Magiske dyr, feer, dyr fra skoven og mange andre magiske ting, kan du se frem til at lege med i løbet af julen.
299,00 kr.
299,95 kr.
Henter...

Find den bedste julekalender med legetøj her

Foretrækker du at give en legetøjsjulekalender i år frem for en klassisk en med chokolade? Det forstår vi godt. For der er rigeligt med sukker i løbet af december både hjemme, i skolen og hos bedsteforældre.

Det er på mange måder også sundere at give en julekalender til børn med legetøj, da det fordrer til leg og hygge, når man kommer hjem. Det kan måske endda være noget, I kan samles om og hygge jer meget med.

Der er mange gode julekalendere at vælge mellem – og hvert år kommer der flere og flere til. Vi har været hele nettet igennem for at finde frem til netbutikker med julekalendere med legetøj. Det har resulteret i et ret stort udvalg, som du ser her på siden.

Klik dig endeligt gerne igennem og se, om ikke der er en, der passer godt til din dreng, eller om du mon kan finde en julekalender, der passer helt perfekt til din niece. Der er julekalendere, der passer til forskellige aldre.

 

Hvorfor give en julekalender med legetøj?

Legetøj her. Legetøj der. Legetøj alle vegne. Synes du i forvejen, der er meget legetøj? Som barn kan man ikke få nok legetøj. Man kan altid finde en grund til at beholde det nuværende eller at få noget nyt.

Selvom børn måske i forvejen får rigtig meget i forbindelse med jul, er det nu ikke i vejen at give en julekalender med legetøj. Det er det ikke, fordi det gør det nemmere og mere overskueligt at tælle ned til juleaften. Legetøjet kan desuden sagtens kombineres med øvrigt legetøj samt bruges i lang tid efter, at juleaften er løbet af stablen.

Det er meget nemmere at hygge omkring en julekalender sammen, når det er med legetøj, fordi du også selv kan gøres til en del af legen. Måske det er en figur til et spil, I kan spille? Måske det er et sejt klistermærke, der måske også kan bruges på noget af det legetøj, barnet i forvejen har?

En julekalender med legetøj kan også være et godt alternativ til adventsgaver til børn. Eller… De behøver måske så ikke være så store eller dyre, fordi der også er en julekalender ved siden af, der giver små gaver hver eneste dag.

Der er mange gode grunde til at give en fin julekalender. Det vigtigste er, at du gør det for at sprede smil og glæde.

 

Hvilke legetøjsjulekalendere kan man få?

Der er så mange fantastiske julekalendere at finde og få! Er dit barn til LEGO? Gurli Gris legetøj? Eller hvad med Pokémon? Det går i alle retninger til både små og store børn. Uanset hvilken aldersgruppe du leder efter en julekalender til, vil du derfor nemt kunne finde en god og spændende kalender.

Her på siden vil du blandt andet kunne klikke dig videre til:

Vi har naturligvis også forsøgt at finde julekalendere, der både tiltaler drenge og piger, så du kan finde begge dele samme sted. Når julen nærmer sig, kommer der kun flere kalendere til. Vi sørger for at opdatere i takt med udvalget, så du ikke går glip af en god mulighed for at finde den bedste julekalender med legetøj til den dreng eller pige, du gerne vil glæde.

 

Julekalender med legetøj – med dyr

Har du et barn, der bare er helt vild med dyr? Og som bare ikke kan få nok? Så er det oplagt med en julekalender med dyr som tema. Her kunne en Schleich julekalender være oplagt. De har flere forskellige temaer med blandt andet bondegårdsdyr. Det vil uden tvivl være et stort hit.

Det er en lidt dyrere julekalender til børn at give. Til gengæld er det også legetøj, der er i rigtig god kvalitet. Der er til mange timers leg i Schleich. Når det ikke længere er interessant, er det i så god kvalitet, at det sagtens vil kunne gives videre til en anden lille legeglad sjæl.

Julekalenderen vil sagtens kunne kombineres med andet legetøj fra Schleich. For det er netop det fantastiske ved mærket. Det har masser af legeværdi i sig.

Find din favorit hos en af de netbutikker, vi linker til.

 

Julekalender med Pokémon legetøj

Er der noget, der har fået en renæssance, så er det Pokémon. Det er ikke kun kortene, der er blevet populære at spille med og bytte frem og tilbage. Det er også blevet til et populært spil, som ikke ser ud til at gå af mode lige med det samme igen. Pokémon skal fanges over det hele rundt om i byen – og med en Pokémon julekalender, er der mulighed for at tilføje lidt ekstra krydderi til det fantasifulde univers.

Julekalenderen indeholder 16 Pokémon battlefigurer og 8 julegenstande, så man også kan mærke, at det er jul. Figurerne er blandt andet Pikachu, Squirtle, Bulbasaur, Vulpix og Eevee. Det siger måske ikke dig så meget. Men er barnet vaskeægte fan, ved han eller hun godt, hvad der er tale om.

Vi må advare dig om, at det bliver en jul spækket med musik og populære sætninger fra Pokémon.

 

Julekalender med LEGO

En absolut klassiker. Som barn kan man snart ikke komme udenom at lege med LEGO. Det hører sig til. Det er hyggeligt. Det er sjovt. Man bliver aldrig for gammel til klodserne. Kender du et barn, der er helt pjattet med de farverige klodser, er det bare med at få købt en julekalender. For det gode ved det er netop, at det sagtens kan bruges til leg sammen med øvrigt LEGO.

Det er vel nok den julekalender med legetøj 2024 , der er den mest populære af sin slags. Det er der heller ikke noget at sige til, da det er muligt at få med forskellige og kendte universer. Så vil du gerne give barnet et kæmpe smil på læben, er det bare at få den købt!

LEGO er gode til at sørge for et meget varieret udvalg af julekalendere, så der altid er til både drenge og piger, alt efter hvad de er til. De er naturligvis forskellige hvert år, så det aldrig er kedeligt at åbne for deres låger.

Gå gerne på opdagelse!

 

Julekalender med Gurli Gris legetøj

Er Gurli Gris det helt store hit lige nu? Hun er også en virkelig sød og dejlig gris, som man bare ikke kan få nok af. Hun er til at finde på penalhus, brætspil, klistermærker og meget andet. Nu kan man også finde og få hende som en julekalender. Her er der de populære figurer med samt nogle forskellige andre småting, der kan bruges til jul eller sammen med noget af det andet legetøj, barnet måske har med Gurli Gris.

Gurli Gris julekalender er en kalender, der varierer sit udvalg hvert år. Har du derfor før givet en med Gurli, vil det ikke være de samme ting, der er med i årets udgave.

 

Julekalender med legetøj til piger og dukkeelskere

Kender du en pige eller dukkeglad dreng, der er helt forelsket i de glamourøse og flotte LOL Surprise dukker? Så vil det være det fedeste at få en LOL julekalender. Det er en populær julekalender med legetøj 2024 at give, da der 24 skønne overraskelser i temaet med. Det er alt lige fra små dukker og puslespil til stempler og klistermærker. Der er flere forskellige varianter at vælge mellem, hvilket gør det absolut fedt at overraske med julekalenderen.

Vil du gerne gøre det til en ekstra overraskelse, kan du vælge den variant, der har hele 25 låger. Så er der også noget til 1. juledag. Du kan finde nogle af kalenderne her, ligesom du også kan klikke dig ind på vores side, der udelukkende handler om julekalenderne med LOL.

Mangler du gaveideer til advent, er der tilmed også en LOL adventskalender.

 

Julekalender med fidget legetøj

En fidget julekalender er en mulighed for drengen eller pigen, der godt kan lide at spinne med spinnere eller kaste med professorterninger. For det er blandt andet, hvad en julekalender med legetøj fra brandet kan indeholde.

Fidget har været på markedet i nogle år nu, men er stadig en af de populære valg blandt børn, når de skal vælge legetøj. Det er legetøj, der udfordrer den øverste etage, men som også er helt fantastisk til at afstresse og forbedre evnen til at koncentrere sig. Nogle af lågerne indeholder nemlig figurer, der er behagelige at røre ved, og som ligger rigtig godt i hånden på børn, når de sidder og tegner, skal skrive eller lave andre aktiviteter, der kræver ekstra koncentration.

 

Hvad skal man være opmærksom på med en julekalender med legetøj?

Når du vælger at købe en julekalender med fokus på legetøj frem for chokolade eller andre spiselige ting, skal du være opmærksom på, at der netop er legetøj i. Med det mener vi, at små børn helst ikke skal komme i nærheden af de små ting og figurer, der er i julekalenderen. Nogle vil godt kunne sluges.

Vær derfor sikker på, at den valgte julekalender er alderssvarende. I hvert fald når det gælder en julekalender til en, der endnu ikke har oplevet mange juleaftener. Det skal gerne være trygt at give børn en julekalender. Det bliver det også, når bare du er opmærksom.

Ellers er der ikke så meget at være opmærksom på. Det er meget hyggeligt for børn at få en lille gave hverdag med legetøj, som de i forvejen rigtig godt kan lide og leger meget med.

 

Hvad koster en julekalender med legetøj 2024 ?

Dette er meget forskelligt. Især fordi der er så stort og bredt et udvalg af julekalendere med legetøj. Èn ting er, hvad en LEGO julekalender koster. Noget helt andet er, hvad en Gurli Gris julekalender koster.

Vil du gerne have et overblik over, hvad en julekalender med legetøj 2024 koster, kan du med fordel klikke dig videre på dem, som du her på siden finder interessante. For når du klikker dig direkte videre til netbutikken, bliver du præsenteret for priserne.

Vi kan ikke komme med nogle bestemte priser for dem, da det er meget forskelligt fra netbutik til netbutik, samt om der er kampagner eller juletilbud.

Du kan dog godt regne med, at de starter fra omkring 150 kroner og slutter på cirka 500 kroner alt efter, hvor avanceret en julekalender med legetøj, der er tale om. Det virker som mange penge. Men der er masser af legeværdi af dem. Så pengene er godt givet ud.

 

Find alt i julekalender med legetøj 2024 hos os

Er du på udkig efter 1, 2 eller flere julekalendere? Skal det både være til drenge og piger? Er der nogle specielle krav, der skal opfyldes? Går du efter et specifikt legemærke? Vi har været meget umage med at komme godt og langt omkring med de julekalendere, vi har fundet og listet ovenfor. Du bør derfor være heldig at kunne finde samtlige julekalendere, som du har på listen her hos os og de netbutikker, vi linker til.

Finder du den ikke på denne side, har vi også oprettet andre sider med julekalendere, som du kan klikke dig videre til. Det gælder både til store og små.

Vi ønsker dig og de små en rigtig god jul. Vi håber, den bliver hyggelig og fyldt med en masse leg!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om julekalendere mere legetøj

Det kommer i høj grad an på barnets alder og interesser. Du kan få en julekalender med legetøj, med alt fra Gurli Gris, til Paw Patrol, til Baby Shark og meget, meget mere. I guiden her har vi samlet årets absolut bedste julekalendere med legetøj til børn, til alle aldre.

Du kan få rigtig mange forskellige julekalendere med legetøj i år. Nogle af de mest populære indebærer bl.a. Among Us, Pokémon, Gurli Gris, LEGO og Barbie julekalenderne. Der findes dog mange flere end det! I guiden her har vi samlet alle årets bedste, så du kan få godt med inspiration.

Denne artikel er anmeldt af Sofie Thyge (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne