Julekalender med legetøj - Årets bedste til børn

Julekalender med legetøj 2024 – Årets top 50 bedste til børn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du nogle børn, der elsker jul? Og som heller ikke kan få nok af legetøj? Så er der ingen tvivl om, at der skal en julekalender med legetøj til, når 01. december nærmer sig. Det er ikke fordi, en chokoladekalender ikke er godt nok. Men for mange børn er det bare lidt mere spændende, at der gemmer sig legetøj bag lågerne, som de kan bruge hele december igennem til at lege med.

Har du ikke et overblik over udvalget? Så håber vi, at det netop er, hvad du får ved at aflægge os et besøg, da vi har fundet frem til samtlige julekalendere med legetøj 2024 .

Skal vi dykke ned i en verden af jul og leg?

Årets bedste julekalendere med legetøj 2024

Sonic Julekalender

Sonic julekalender - Byg din egen figur

Med denne super seje og alternative julekalender, får du i løbet af julen alle delene til at samle din helt egen Sonic figur.
799,00 kr.
Star Trek Julekalender

Star Trek julekalender

Den ultimative julekalender til Star Trek fans! Hop ombord i rumskibet USS Enterprise med denne fantastiske julekalender. Når juleaften er nået, har du en fuld færdig model af det ikoniske skib.
999,00 kr.
Barbie Cutie Reveal Julekalender - 24 Låger

Barbie Cutie Reveal julekalender

Barbie Cutie Reveal julekalenderen er en af de bedste Barbie julekalendere længe! I den finder du ikke kun en Barbiedukke, men også to kæledyr og masser af fedt tilbehør. Se mere om indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Barbie Fashionista Julekalender - 24 Låger

Barbie Fashionista julekalender

Hold jul med en ægte fashionista med Barbie Fashionista julekalenderen. I den finder du en Barbie, hendes søde kat, og naturligvis en masse moderigtigt tilbehør!
Produktet er desværre udsolgt.
Skræddersy din egen personlige julekalender

Skræddersy din egen personlige julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.
Disney Princess julekalender med legetøj

Disney Princess julekalender med legetøj

Disney Princess julekalender med legetøj er den perfekte julekalender til alle der elsker Disney prinsesser! I den finder du både Askepot, Belle, Ariel, samt andre søde prinsesser som kan gøre ventetiden til jul meget nemmere. Udover de søde prinsesser vil du også finde tilbehør til dem.
Minnie Mouse julekalender med dukke

Minnie Mouse julekalender med dukke

Minnie Mouse julekalenderen er muligvis årets sødeste julekalender, og enhver piges drøm! I den finder du ikke kun en fantastisk Minnie Mouse dukke, du finder også et væld af tilbehør og tøj, som du kan bruge til at påklæde hende.
Enchantimals julekalender

Enchantimals julekalender

I denne magiske Enchantimals julekalender får du en dukke samt en masse tilbehør og juleting, du kan bruge til at lege med. Se det fulde indhold via linket.
Harry Potter julekalender - Gryffindor (med dukke)

Harry Potter julekalender - Gryffindor (med dukke)

I denne helt igennem fantastiske Harry Potter julekalender med Gryffindor tema, får du både en Harry Potter dukke, samt en masse fedt tilbehør. Heri  blandt Hedwig, usynlighedskappe, wizard chess, Nimbus 2000 og meget mere!
259,97 kr.
Polly Pocket julekalender

Polly Pocket julekalender

Polly Pocket julekalender er en skøn julekalender til børn fyldt med sjovt Polly Pocket legetøj. Selve kalenderen fungerer som hus, og i den finder du masser af figurer og tilbehør som kan leges med i huset. Se alt indhold via linket.
Disney Pixar Cars Mini Julekalender

Cars julekalender 2023 (Disneys biler)

I Disneys Cars julekalender 2023 får du i alt 25 overraskelser fra den velkendte Pixars Biler tegnefilm. I den finder du naturligvis biler fra filmen, men også meget andet tilbehør der kan leges med. Dertil kan den bruges til børn helt ned til 3 år.
Julekalender Musse & Helium

Musse & Helium julekalender

Tag på et spændende juleventyr med Musse og Helium med denne herlige julekalender til børn. Kalenderen indeholder 12 eventyr, 6 bøger og en masse andre skønne overraskelser og aktiviteter. Perfekt til børn 3 år og opefter.
139,00 kr.
Julekalender Til Børn - Zimplikids

Zimplikids julekalender til børn

Zimplikids julekalenderen til børn er en utrolig sjov og spændende julekalender, som indeholder forskellige sjove ting, der kan blandes med vand. Der er materialer og ting til at lave både badebomber, glitrende farvebade, sneboldspil, slim og gelé.
Produktet er desværre udsolgt.
Great Pretenders Julekalender - Build A Bracelet Jewellery

Great Pretenders julekalender - Build A Bracelet Jewellery

Opdag magien i december med Great Pretenders julekalender! Bag hver låge gemmer sig en skat, der gør ventetiden til jul endnu mere speciel. Skab smukke jule-armbånd med 24 overraskelser, inklusive to armbånd, 16 jule-vedhæng og seks tatoveringer. Perfekt gave til børn over 3 år.
185,96 kr.
BRIO Julekalender - 24 Låger

BRIO julekalender 2023

En spændende BRIO julekalender med legetøj til de mindste i familien. I den finder du skønt BRIO legetøj til at bygge egen togbane, samt tilhørende figurer som personer, tog og meget mere.
249,95 kr.
349,95 kr.
Harry Potter - Julekalender M/tryllestav 2023

Harry Potter julekalender med tryllestav

I denne magiske Harry Potter julekalender får du ikke kun en masse fedt Harry Potter legetøj, du får også en tryllestav! Perfekt til alle små Harry Potter fans der elsker magi.
311,97 kr.
419,95 kr.
L.o.l. Surprise! - Julekalender 2023

L.O.L. Surprise julekalender 2023

Denne L.O.L. Surprise julekalender er et must have til alle LOL fans. I din finder du både dukke, dyr og tilbehør, og selve julekalenderen fungerer samtidig som en scene du kan bruge til at lege med figurerne.Sammenlign julekalender til pigerSammenlign LOL julekalender
Nebulous Star - Julekalender 2023

Nebulous Star julekalender

Den smukke Nebulous Star julekalender byder på masser af skønne overraskelser til julen. Her i blandt, 8 stationære emner, kunstnerisk aktivitet, juveler til at samle, 3 skønhedsprodukter og meget mere.
209,95 kr.
Playmobil - Julekalender Heste - Kanetur Ved Juletid - 71345

Playmobil heste julekalender - Kanetur Ved Juletid

Heste, kane, juletræer og hyggelige dyr, blandt meget mere, er alt at finde i denne fantastiske Playmobil heste julekalender med navnet Kanetur Ved Juletid. Perfekt til børn som elsker heste og Playmobil.
Playmobil - Julekalender - Julefest Under Regnbuen - 71348

Playmobil julekalender - Julefest Under Regnbuen

Julefest Under Regnbuen julekalenderen fra Playmobil indeholder Playmobil legetøj som er perfekt til at holde en rigtigt fantasifuld julefest, med prinser, prinsesser, snemand, pegasus og meget mere. Perfekt til børn 4 år og opefter.
Playmobil - Julekalender Politi - Museumstyveri - 71347

Playmobil julekalender - Museumstyveri

Playmobil museumstyveri julekalenderen er før børn der elsker politi og røvere. I den finder du masser af sejt Playmobil legetøj med museumstyveri som tema.
Plusplus Advent Calendar

Plus-plus julekalender

Plus-plus julekalenderen indeholder sjove Plus-plus legetøj som børn kan samle og lege med.
Electronic Games Julekalender

Electronic Games julekalender

Kom igennem ventetiden til juleaften med denne innovative Electronic Games julekalender. I kalenderen her finder du 24 elektroniske spil som kan underholde børn såvel som voksne i løbet af juletiden.
419,00 kr.
Bluey - Julekalender Med Legetøj

Bluey julekalender med legetøj

Bluey julekalender med legetøj giver dig mulighed for at tilbringe julen med alle vennerne fra Bluey! Bag lågerne gemmer sig både figurer, gaver og andet tilbehør, som kan leges med i løbet af julen.
LEGO Avengers - Julekalender

LEGO Avengers julekalender 2023

LEGO Avengers julekalender 2023 indeholder alle de fedeste Marvel superhelte! Her i blandt Spiderman, Doctor Strange, Iron Man og Thor! Udover en masse fede LEGO figurer, indeholder Avengers LEGO kalenderen også sejt udstyr som jetpack, Hydra-tog og meget mere.
Pokemon deluxe julekalender 2021

Pokemon julekalender deluxe

Pokemon deluxe julekalenderen til børn er fyldt med seje Pokemon overraskelser hele julen igennem. Her i blandt en masse Pokemon figurer som Pikachu, Squirtle og en masse andre favoritter.
LEGO Friends julekalender 2023

LEGO Friends julekalender 2023

LEGO Friends julekalenderen 2023 er den perfekte LEGO julekalender til alle kæledyrs elskere på 6 år eller mere. I den finder du nemlig masser af skønt LEGO Friends med kæledyrs og juletema. Læs mere om indholdet via linket.
Gabbys Dukkehus julekalender med legetøj

Gabbys Dukkehus julekalender med legetøj

Gabbys Dukkehus julekalender er fyldt med spændende figurer og legetøj fra Gabbys Dukkehus. Samtidig kan kalenderen bruges til at skabe en legeverden med temaværelser, dukkemøbler og meget mere. Den perfekte legetøjs julekalender til piger 3 år+.
194,97 kr.
259,95 kr.
LEGO City julekalender 2023

LEGO City julekalender 2023

LEGO City julekalenderen til børn 5+ byder på masser at sejt og hyggelige LEGO og LEGO figurer med juletema. Brug julen til at bygge et hyggeligt LEGO City vinterlandskab og gør det fantasifulde eventyr til en leg med denne fantastiske julekalender.
LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalender 2023

LEGO Harry Potter julekalenderen 2023 har den magiske landsby Hogsmeade som tema. Bag hver låge finder du Harry Potter LEGO som du kan bruge til at bygge den magiske landsby op. Her i blandt også 6 LEGO Harry Potter figurer.
LEGO Star Wars julekalender 2023

LEGO Star Wars julekalender 2023

LEGO Star Wars julekalender 2023 indeholder som altid masser af fede Star Wars LEGO figurer som skal tilføjes samlingen. Den indeholder figurer fra både Star Wars: Jedi-ridderen vender tilbage, Star Wars: The Clone Wars og Star Wars: De Hårde Hunde.
Pokemon julekalender 2022 (1)

Pokémon julekalender

I Pokémon julekalenderen her får du hele 16 kampklare Pokémon figurer samt otter stykker tilbehør i løbet af julens 24 dage. Et must for enhver Pokémon fan og samler - store som små!
299,96 kr.
Pokemon julekalender 2023 (med figurer)

Pokemon julekalender 2023 (med figurer)

I denne Pokemon julekalender med Pokemon figurer finder du både nye Pokemons såvel som gode gamle klassikere. Du vil bl.a. finde Pikachu, Eevee, Charmander og mange flere. Se indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Among Us julekalender 2022

Among Us julekalender

Among Us er et super populært spil blandt børn, hvor det med garanti også bliver en populær julekalender! Selve julekalenderen kan bruges som en spilleplade, og figurerne i kalenderen som spillebrikker. Der er bl.a. 7 figurer, 5 kæledyr og 5 specielle tegneserier i kalenderen.
399,00 kr.
419,00 kr.
LOL julekalender 2022 (med over 25 gaver)

LOL julekalender 2022 (med over 25 gaver)

Denne fantastiske LOL julekalender har over 25 gaver til dig i løbet af julen. Du vil bl.a. få en eksklusiv LOL dukke, samt en masse eksklusivt tøj og tilbehør til hende. Dertil også et sæt LOL klistermærker.
263,00 kr.
Kalender Enhjørning

Enhjørning julekalender med legetøj

En fantastisk enhjørning julekalender med enhjørning legetøj i, som barnet kan leget med i løbet af julen.
319,95 kr.
Fendt Vario 313 Julekalender

Fendt Vario 313 julekalender

Fendt Vario 313 julekalenderen er den ultimative julekalender til landmanden, eller til de som bare elsker traktorer. Her får du dele til at bygge en realistisk minimodel af Fendt Vario 313 traktoren i skala 1:32.
995,00 kr.
Pokemon julekalender

Pokemon julekalender med figurer

Hvad siger du til en jul med Pikachu, Charmander, Bulbasaur og alle de andre seje Pokemons? I Pokemon julekalenderen får du ikke mindre en 24 stykker Pokemon legetøj og figurer. En super fed julekalender til drenge, og alle andre som er vild med Pokemon. Gotta catch em’ all!
Produktet er desværre udsolgt.
LEGO Harry Potter julekalender 2022

LEGO Harry Potter julekalender 2022

Denne LEGO Harry Potter julekalender er særligt spændende, da temaet ikke omhandler en enkelt film, men alle sammen. De første 3 stykker legetøj har relation til den første film, de næste 3 til den anden film osv. Til juleaften har du dermed en scene fra hver enkelt film, klar til at lege med, eller stille til pynt. Se indhold via linket.
LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalender 2022

LEGO Guardians of the Galaxy julekalenderen er uden tvivl en af de fedeste julekalendere til både LEGO og Guardians of the Galaxy fans. Den er fyldt med fedt LEGO med Guardians of the Galaxy tema, og indeholder også dine yndlingskarakterer som Groot og Quill.
249,00 kr.
249,00 kr.
Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Us julekalender - Surprise gift box

Among Surprise gift box julekalenderen gemmer på 24 Among Us overraskelser. Der er både figurer, tilbehør, og så kan julekalenderen foldes ud og bruges til at leget på, eller stille figurerne til pynt.
279,00 kr.
Kawaii-julekalender

Kawaii-julekalender med søde gadgets

Kawaii-julekalender er en anderledes julekalender, som er fyldt med små søde gadgets og andet sjov. Et super alternativ til den almindelige julekalender til børn og teenagere.
279,00 kr.
Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted

Harry Potter julekalender - Enchanted gemmer på lidt af hvert, når vi snakker magisk Harry Potter merchandise. Du vil få alt fra små bamser, til kort, til andre fantastiske ting og sager fra HP universet.
239,95 kr.
Paw Patrol julekalender 2022

Paw Patrol julekalender 2023

Med Paw Patrol julekalenderen kan du være sikker på at der er dømt rednings-eventyr hele julen igennem! Hjælp hundene med at klare de forskellige udfordringer og redningsaktioner, og tiden indtil juleaften vil føltes som ingen tid.
225,00 kr.
279,00 kr.
289,00 kr.
Minecraft julekalender 2022 - Mob Head

Minecraft julekalender - Mob Head

Minecraft Mob Head julekalenderen er intet mindre end en genial julekalender til Minecraft gameren. Den indeholder 24 Minecraft overraskelser. Her i blandet en figur med nissehue, en zombie, juletræ og meget mere.
Gurli Gris Julekalender 2022

Gurli Gris julekalender 2022

Gurli Gris julekalenderen indeholder figurer og tilbehør fra der skønne Gurli Gris univers. Julekalenderen kan foldes ud og bruges til at lege med figurerne på. Egnet til børn helt ned til 3 år.
399,00 kr.
Claas Bondegårds julekalender 2022

Claas Bondegårds julekalender med legetøj

Mange små drenge og piger er vilde med traktorer! Kender du sådan et barn, så overvej denne Claas Bondegårds julekalender til dem, som har tema med bondegård og traktor.
349,00 kr.
Baby Shark julekalender

Baby Shark julekalender

Hold jul sammen med Baby Shark, familien og alle de søde venner! Kalenderen her gemmer på søde figurer barnet kan lege med, samt rekvisitter og andet tilbehør med Baby Shark tema.
189,95 kr.
349,00 kr.
CoComelon Julekalender - 24 Låger - OneSize - Funko Kalender

CoComelon julekalender

CoComelon julekalender er den perfekte julekalender til børn der elsker din søde og lærerige tegnefilmsserie. I den finder du 9 figurer og 15 stk. tilbehør.
249,95 kr.
Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Adventures of Ayuma Playmobil julekalenderen er for de eventyrlystne børn. Magiske dyr, feer, dyr fra skoven og mange andre magiske ting, kan du se frem til at lege med i løbet af julen.
299,00 kr.
299,95 kr.
Playmobil julekalender - Julebagning

Playmobil julekalender - Julebagning

Er du klar til at bage julekager hele julen? Playmobil julekalenderen her indeholder både køkken, ovn, adskillige figurer, julemanden og hans kane, og meget, meget mere.
239,00 kr.
249,95 kr.
DOC Playmobil julekalender

DOC Playmobil julekalender

DOC Playmobil julekalenderen er en sjov legetøjs julekalender til de mindste børn. Der er legetøj nok til eventyr hele julen, og næste år med! Se det fulde indhold via linket.
299,95 kr.
Playmobil Asterix julekalender

Playmobil Asterix julekalender

Er du vild med Asterix og Obelix, og kan du lide at lege med Playmobil? Så har du her den perfekte julekalender! Kalenderen her er nemlig proppet med Asterix og Obelix Playmobil legetøj.