Playmobil julekalender - Årets bedste Playmobil kalendere

Playmobil julekalender 2021 – 12 bedste – Sammenlign priser

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Playmobil er sjovt at lege med for både drenge og piger. De små plastikfigurer kan leges med endeløst, ved at lege små rollespilslege, bygge byer, kæmpe mod hinanden og meget mere. Det er legetøj, hvor fantasien virkelig kan få frit løb, og hver leg er forskellig.

Er dit barn eller barnebarn vild med at lege med figurer, vil en Playmobil julekalender 2021 uden tvivl være et kæmpe hit. De fås i mange forskellige udgaver, så der er noget for enhver interesse. Alt fra farlige pirater, til magiske havfruer, til modige politimænd.

I guiden her finder du alle de bedste Playmobil julekalendere på markedet. Under hver julekalender, kan du se prisen hos de forskellige butikker, og nemt vælge det bedste tilbud.

Årets bedste Playmobil julekalendere 2021​

Playmobil julekalender ''Jul i legetøjsbutikken''_

Playmobil julekalender ''Jul i legetøjsbutikken''​

Julekalenderen her er med juletema – den perfekte julekalender til børn der er vild med Playmobil, og samtidig elsker julen med alt hvad den indebærer.

199,00 DKK
Playmobil julekalender ''Skattejagt i Piratbugten''_

Playmobil julekalender ''Skattejagt i Piratbugten''​

Skattejagt i piratbugten Playmobil pakkekalenderen, er den perfekte julekalender til børn der elsker pirater! Hver dag er der en ny piratfigur i vente.

Playmobil julekalender kongelig picnic i parken

Playmobil julekalender ''Kongelig Picnic i Parken''​

I denne Playmobil julekalender med ”Kongelig picnic i parken” tema, er der ikke mindre en 128 stykker legetøj bag lågerne. Ud over figurer er der barnevogn, hest, puddel m.m. En fantastisk julekalender til børn der elsker at lege med Playmobil.

Playmobil julekalender ''Novelmore''

Playmobil julekalender ''Novelmore''

Novelmore julekalenderen fra Playmobil er fyldt med magi, eventyr og drager. Det er en stor pakkekalender, med masser at godt legetøj i, som nemt kan blive til mange timers sjov og leg i julen.

Playmobil julekalender ''Magical Mermaids''

Playmobil julekalender ''Magical Mermaids''

Magical Mermaids julekalenderen fra Playmobil, er særligt få de piger, som elsker havfruer, søheste og lign. Kalenderen er nemlig fyldt med skønt havefrue legetøj. Se det fulde indhold via linket.

Playmobil julekalender ''Top agents''

Playmobil julekalender ''Top agents''

Top Agents Playmobil julekalenderen er en super sej pakkekalender, som indeholder både våben, seje gadgets og smarte figurer.

Playmobil julekalender ''Police diving mission''

Playmobil julekalender ''Police diving mission''

Playmobil Police Diving Mission pakkekalenderen er uden tvivl en favorit hos de drengen og piger som kan lide action. Den er fyldt med politi legetøj, til at klare alverdens missioner – hovedsageligt under vandet.