Playmobil julekalender - Årets bedste Playmobil kalendere

Playmobil julekalender 2023 – Årets bedste – Sammenlign priser

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Playmobil er sjovt at lege med for både drenge og piger. De små plastikfigurer kan leges med endeløst, ved at lege små rollespilslege, bygge byer, kæmpe mod hinanden og meget mere. Det er legetøj, hvor fantasien virkelig kan få frit løb, og hver leg er forskellig.

Er dit barn eller barnebarn vild med at lege med figurer, vil en Playmobil julekalender 2023 uden tvivl være et kæmpe hit. De fås i mange forskellige udgaver, så der er noget for enhver interesse. Alt fra farlige pirater, til magiske havfruer, til modige politimænd.

I guiden her finder du alle de bedste Playmobil julekalendere på markedet. Under hver julekalender, kan du se prisen hos de forskellige butikker, og nemt vælge det bedste tilbud.

Årets bedste Playmobil julekalendere 2023 ​

Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Adventures of Ayuma Playmobil julekalenderen er for de eventyrlystne børn. Magiske dyr, feer, dyr fra skoven og mange andre magiske ting, kan du se frem til at lege med i løbet af julen.
239,95 kr.
299,00 kr.
299,95 kr.
Playmobil julekalender - Julebagning

Playmobil julekalender - Julebagning

Er du klar til at bage julekager hele julen? Playmobil julekalenderen her indeholder både køkken, ovn, adskillige figurer, julemanden og hans kane, og meget, meget mere.
239,00 kr.
249,95 kr.
DOC Playmobil julekalender

DOC Playmobil julekalender

DOC Playmobil julekalenderen er en sjov legetøjs julekalender til de mindste børn. Der er legetøj nok til eventyr hele julen, og næste år med! Se det fulde indhold via linket.
299,95 kr.
Playmobil Asterix julekalender

Playmobil Asterix julekalender

Er du vild med Asterix og Obelix, og kan du lide at lege med Playmobil? Så har du her den perfekte julekalender! Kalenderen her er nemlig proppet med Asterix og Obelix Playmobil legetøj.
379,00 kr.
389,95 kr.
449,00 kr.
509,00 kr.
Playmobil 1.2.3 julekalender til de mindste

Playmobil 1.2.3 julekalender til de mindste

Playmobil 1.2.3 julekalenderen er en julekalender til de mindste i familien. Det sjove Playmobil legetøj kan tages med i badet, og består bl.a. af både, skildpadder, blæksprutter, pingviner og meget mere.
299,00 kr.
299,95 kr.
Playmobil julekalender ''Hestefarmen''

Playmobil julekalender ''Hestefarmen''

Hestefarmen Playmobil julekalenderen indeholder 24 låger, hver med et fedt stykke Playmobil legetøj bag, der har ''hestefarm'' som tema. Julekalenderen kan bruges af børn fra 4 år+, og er ideel til små børn såvel som de som er vilde med heste.
Playmobil julekalender ''Jul i legetøjsbutikken''_

Playmobil julekalender ''Jul i legetøjsbutikken''​

Julekalenderen her er med juletema – den perfekte julekalender til børn der er vild med Playmobil, og samtidig elsker julen med alt hvad den indebærer.
199,00 kr.
Playmobil pakkekalender julekrybbe

Playmobil julekalender ''Julekrybbe''​

Playmobil julekalenderen i ”julekrybbe” udgave. Pakkekalenderen er til de mindste børn på 1½-4 år, og indeholder 26 stykker Playmobil legetøj. Her i blandt Jesus barnet, julestjernen, søde dyr m.m. Et oplagt valg hvis du leder efter gode julekalendere til børn i den mindre afdeling.
Playmobil julekalender kongelig picnic i parken

Playmobil julekalender ''Kongelig Picnic i Parken''​

I denne Playmobil julekalender med ”Kongelig picnic i parken” tema, er der ikke mindre en 128 stykker legetøj bag lågerne. Ud over figurer er der barnevogn, hest, puddel m.m. En fantastisk julekalender til børn der elsker at lege med Playmobil.
Produktet er desværre udsolgt.
Playmobil julekalender ''Magical Mermaids''

Playmobil julekalender ''Magical Mermaids''

Magical Mermaids julekalenderen fra Playmobil, er særligt få de piger, som elsker havfruer, søheste og lign. Kalenderen er nemlig fyldt med skønt havefrue legetøj. Se det fulde indhold via linket.
269,00 kr.
Playmobil julekalender ''Novelmore''

Playmobil julekalender ''Novelmore''

Novelmore julekalenderen fra Playmobil er fyldt med magi, eventyr og drager. Det er en stor pakkekalender, med masser at godt legetøj i, som nemt kan blive til mange timers sjov og leg i julen.