Playmobil julekalender - Årets bedste Playmobil kalendere

Playmobil julekalender 2024 – Årets bedste – Sammenlign priser

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Playmobil er sjovt at lege med for både drenge og piger. De små plastikfigurer kan leges med endeløst, ved at lege små rollespilslege, bygge byer, kæmpe mod hinanden og meget mere. Det er legetøj, hvor fantasien virkelig kan få frit løb, og hver leg er forskellig.

Er dit barn eller barnebarn vild med at lege med figurer, vil en Playmobil julekalender 2024 uden tvivl være et kæmpe hit. De fås i mange forskellige udgaver, så der er noget for enhver interesse. Alt fra farlige pirater, til magiske havfruer, til modige politimænd.

I guiden her finder du alle de bedste Playmobil julekalendere på markedet. Under hver julekalender, kan du se prisen hos de forskellige butikker, og nemt vælge det bedste tilbud.

Årets bedste Playmobil julekalendere 2024 ​

Playmobil - Julekalender Heste - Kanetur Ved Juletid - 71345

Playmobil heste julekalender - Kanetur Ved Juletid

Heste, kane, juletræer og hyggelige dyr, blandt meget mere, er alt at finde i denne fantastiske Playmobil heste julekalender med navnet Kanetur Ved Juletid. Perfekt til børn som elsker heste og Playmobil.
Playmobil - Julekalender - Julefest Under Regnbuen - 71348

Playmobil julekalender - Julefest Under Regnbuen

Julefest Under Regnbuen julekalenderen fra Playmobil indeholder Playmobil legetøj som er perfekt til at holde en rigtigt fantasifuld julefest, med prinser, prinsesser, snemand, pegasus og meget mere. Perfekt til børn 4 år og opefter.
Playmobil - Julekalender Politi - Museumstyveri - 71347

Playmobil julekalender - Museumstyveri

Playmobil museumstyveri julekalenderen er før børn der elsker politi og røvere. I den finder du masser af sejt Playmobil legetøj med museumstyveri som tema.
Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Playmobil julekalender - Adventures of Ayuma

Adventures of Ayuma Playmobil julekalenderen er for de eventyrlystne børn. Magiske dyr, feer, dyr fra skoven og mange andre magiske ting, kan du se frem til at lege med i løbet af julen.
299,00 kr.
299,95 kr.
Playmobil julekalender - Julebagning

Playmobil julekalender - Julebagning

Er du klar til at bage julekager hele julen? Playmobil julekalenderen her indeholder både køkken, ovn, adskillige figurer, julemanden og hans kane, og meget, meget mere.
239,00 kr.
249,95 kr.
DOC Playmobil julekalender

DOC Playmobil julekalender

DOC Playmobil julekalenderen er en sjov legetøjs julekalender til de mindste børn. Der er legetøj nok til eventyr hele julen, og næste år med! Se det fulde indhold via linket.
299,95 kr.
Playmobil Asterix julekalender

Playmobil Asterix julekalender

Er du vild med Asterix og Obelix, og kan du lide at lege med Playmobil? Så har du her den perfekte julekalender! Kalenderen her er nemlig proppet med Asterix og Obelix Playmobil legetøj.
379,00 kr.
449,95 kr.
509,00 kr.
Playmobil 1.2.3 julekalender til de mindste

Playmobil 1.2.3 julekalender til de mindste

Playmobil 1.2.3 julekalenderen er en julekalender til de mindste i familien. Det sjove Playmobil legetøj kan tages med i badet, og består bl.a. af både, skildpadder, blæksprutter, pingviner og meget mere.
299,00 kr.
299,95 kr.
329,95 kr.
Playmobil julekalender ''Hestefarmen''

Playmobil julekalender ''Hestefarmen''

Hestefarmen Playmobil julekalenderen indeholder 24 låger, hver med et fedt stykke Playmobil legetøj bag, der har ''hestefarm'' som tema. Julekalenderen kan bruges af børn fra 4 år+, og er ideel til små børn såvel som de som er vilde med heste.
Produktet er desværre udsolgt.
Playmobil julekalender ''Jul i legetøjsbutikken''_

Playmobil julekalender ''Jul i legetøjsbutikken''​

Julekalenderen her er med juletema – den perfekte julekalender til børn der er vild med Playmobil, og samtidig elsker julen med alt hvad den indebærer.
Produktet er desværre udsolgt.
Playmobil pakkekalender julekrybbe

Playmobil julekalender ''Julekrybbe''​

Playmobil julekalenderen i ”julekrybbe” udgave. Pakkekalenderen er til de mindste børn på 1½-4 år, og indeholder 26 stykker Playmobil legetøj. Her i blandt Jesus barnet, julestjernen, søde dyr m.m. Et oplagt valg hvis du leder efter gode julekalendere til børn i den mindre afdeling.
Produktet er desværre udsolgt.
Playmobil julekalender ''Magical Mermaids''

Playmobil julekalender ''Magical Mermaids''

Magical Mermaids julekalenderen fra Playmobil, er særligt få de piger, som elsker havfruer, søheste og lign. Kalenderen er nemlig fyldt med skønt havefrue legetøj. Se det fulde indhold via linket.
269,00 kr.
Playmobil julekalender ''Novelmore''

Playmobil julekalender ''Novelmore''

Novelmore julekalenderen fra Playmobil er fyldt med magi, eventyr og drager. Det er en stor pakkekalender, med masser at godt legetøj i, som nemt kan blive til mange timers sjov og leg i julen.
279,95 kr.
349,00 kr.
439,00 kr.
449,95 kr.
Playmobil julekalender ''Police diving mission''

Playmobil julekalender ''Police diving mission''

Playmobil Police Diving Mission pakkekalenderen er uden tvivl en favorit hos de drengen og piger som kan lide action. Den er fyldt med politi legetøj, til at klare alverdens missioner – hovedsageligt under vandet.
269,00 kr.
269,95 kr.
Playmobil julekalender ''Skattejagt i Piratbugten''_

Playmobil julekalender ''Skattejagt i Piratbugten''​

Skattejagt i piratbugten Playmobil pakkekalenderen, er den perfekte julekalender til børn der elsker pirater! Hver dag er der en ny piratfigur i vente.
199,00 kr.
209,00 kr.
Playmobil julekalender ''Tilbage til fremtiden 3''

Playmobil julekalender ''Tilbage til fremtiden 3''​

I denne spændende Tilbage til fremtiden Playmobil julekalender, får du Playmobil legetøj fra den 3 film i serien. Nemlig Tilbage til fremtiden 3, hvor Marty rejser til året 1885 for at redde Doc.
339,00 kr.
Playmobil Julekalender Tilbage Til Fremtiden

Playmobil julekalender ''Tilbage til fremtiden''​

Tag med Marty McFly og Doc tilbage til fremtiden, med den nye ”Tilbage til fremtiden” playmobil julekalender. Pakkekalenderen er fyldt med Playmobil legetøj, både Marty og Doc figurerne, Martys skateboard og mange andre fede sager. En super fed julekalender til børn som kan lide den klassiske filmserie.
Playmobil julekalender ''Top agents''

Playmobil julekalender ''Top agents''

Top Agents Playmobil julekalenderen er en super sej pakkekalender, som indeholder både våben, seje gadgets og smarte figurer.
Produktet er desværre udsolgt.
Playmobil julekalender til børn Kampen om den magiske sten

Playmobil julekalender ''Den magiske sten''

En Playmobil pakkekalender til alle de eventyrlystne børn. Den hedder ”kampen om den magiske sten” og indeholder en masse spændende Playmobil figurer i et magisk tema. En af de julekalendere til børn, som en hver dreng vil elske at åbne hver dag i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Playmobil julekalender på bondegården

Playmobil julekalender ''På Bondegården''​

Playmobil julekalenderen ”På bondegården” er et sikkert hit hos de mindste børn i familien. Pakkekalenderen er fyldt med Playmobil legetøj, så der er noget at lege med helt til juleaften. Bag de 24 låger finder du blandt andet en traktor, bondegårdsdyr og andre sjove bondegårds figurer fra Playmobil.
Produktet er desværre udsolgt.
Playmobil julekalender kongelig picnic i parken

Playmobil julekalender ''Kongelig Picnic i Parken''​

I denne Playmobil julekalender med ”Kongelig picnic i parken” tema, er der ikke mindre en 128 stykker legetøj bag lågerne. Ud over figurer er der barnevogn, hest, puddel m.m. En fantastisk julekalender til børn der elsker at lege med Playmobil.
Produktet er desværre udsolgt.

Stort udvalg i Playmobil julekalendere 2024

I guiden her finder du et stort udvalg af Playmobil julekalendere – også kaldet Playmobil adventskalender (selvom de indeholder 24 overraskelser, ikke kun 4 adventsgaver). En Playmobil kalender er intet mindre end en fantastisk julekalender til børn i næste alle aldre. Nogle udgaver egner sig til børn helt ned til 1,5 år, mens andre er anbefalet til børn 4 eller 5 år og opefter. Det afhænger af, hvilken model du vælger.

At nogle af modellerne egner sig til børn helt ned til 1,5 år, gør også, at de mindste kan få en julekalender med legetøj i. Til sammenligning er en LEGO julekalender kun egnet til børn 5 år+. Uanset om barnet er 2, 5 eller 10 år gammel, kan du finde en Playmobil julekalender som passer til alderen.

 

Hvilke Playmobil julekalendere findes der?

Der findes mange forskellige Playmobil julekalendere. I skrivende stund har vi samlet 12 i guiden her – vi udvider dog gerne listen, hvis vi finder nogle nye spændende varianter. Hvert år kommer der nye udgaver, så det er ikke utænkeligt, at du næste år vil finde endnu flere.

Se her en liste over Playmobil julekalender 2024 :

 • Jul i Legetøjsbutikken
 • Den Magiske Sten
 • Tilbage til Fremtiden
 • Tilbage til Fremtiden 3
 • Skattejagt i Piratbugten
 • Kongelig Picnic i Parken
 • Novelmore
 • Magical Mermaids
 • Jullekrybbe
 • Top Agtens
 • Police Diving Mission
 • På Bondegården
   

Som du kan se, henvender nogle sig til drenge, andre til piger, og dertil til forskellige aldersgrupper. Længere oppe i artiklen har du en kort beskrivelse af hver enkelt Playmobil pakkekalender. Så er det eller bare om at vælge den, som du tror dit barn bedst ville kunne lide, og som passer til alderen. Vil du finde ud af mere om en bestemt julekalender, anbefaler vi, at du klikker dig end på forhandlerens side. Her kan du læse mere om de specifikke kalendere hver i sær.

 

Derfor skal du vælge en Playmobil julekalender

Vil du gerne finde en god pakkekalender til børn med legetøj i? Men er i tvivl om en Playmobil julekalender er det rigtige valg? Det fede ved Playmobils kalendere, er at de kommer i så mange forskellige udgaver. Du er dermed næsten sikret, at der også er en som passer perfekt til dit barn.

Uanset om det er en 5 årig pige som elsker havfruer eller en 8 årig dreng som er vild med pirater, er der en kalender som passer til dem. Selv til de helt mindste, som er vild med bondegårdsdyr og lign, er der en passende julekalender til.

Er barnet typen der ikke kan få nok af eventyr, magi og drager, så er der også den store Novelmore Playmobil julekalender. Novelmore kalenderen er nok den, som indeholder mest legetøj. Det bliver en spændende jul med riddere, videnskabsmænd, en ridderborg og meget mere. Pas på at julegaverne ikke kommer til at blegne i forhold til denne kalender, for der er virkelig lagt op til nogle fede overraskelser!

Dertil kan alt Playmobil legetøj selvfølgelig bruges til at lege med udover julen også. Juleaften hvor alle lågerne er åbnet, er det en hel julegave i sig selv. Der er ikke mange små drenge og piger, som ikke vil elske at ege en af de mange seje Playmobil julekalendere.

 

Hvad er der i en Playmobil julekalender?

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, er der er Playmobil legetøj i en Playmobil julekalender. Dog er det naturligvis forskelligt hvad indholdet er i de forskellige udgaver. Du kan nemt se hvilken tema julekalenderens indhold er på pakken og navnet.

Polive diving mission, er en Playmobil julekalender med politi og alt hvad der hører til her. Den Kongelige picnic, er med heste, prinsesser og andre kongelige sager. Og Tilbage til fremtiden kalenderne, indeholder Playmobil legetøj med de populære Tilbage til fremtiden film. Som du kan se giver det mere eller mindre sig selv, hvad indholdet i de forskellige pakkekalendere er. Vil du vide det præcise indhold, må du købe en kalender, og finde ud af det dag for dag når lågerne åbnes. Ved du det fulde indhold på forhånd, går overraskelsen ved julekalenderen lidt af det, og det ville være ærgerligt.

 

Playmobil julekalender tilbud – hvor finder jeg de bedste?

Ja, hvor finder du de bedste Playmobil julekalender tilbud? Det er det store spørgsmål, som alle der ønsker sig en Playmobil kalender, gerne vil have afklaret. Svaret er meget simpelt. For at finde det bedste tilbud, skal du blot tjekke guiden her. Her kan du nemlig se priserne på de forskellige kalendere, hos de forskellige forhandlere, og på den måde nemt finde det bedste Playmobil julekalender tilbud.

Du vil opleve, at det ikke altid er den samme webshop, som har de bedste tilbud. Priserne ændrer sig hele tiden, og særligt her op til jul, vil mange komme med tilbud her og der. Det er derfor en god ide, altid at tjekke guiden her, for at finde de bedste priser og dermed de bedste tilbud.

Vi prøver så vidt muligt at holde priserne så opdateret som muligt. Vi kan desværre ikke love, at de altid er 100% korrekte, da det afhænger af hvor ofte den givne webshop ændrer deres priser. Langt de fleste vil du dog opleve er korrekte, og du kan dermed fint bruge det som en prisguide. Det er naturligvis altid prisen hos forhandlerne, som er de gældende.

 

Legetøj for både drenge og piger

Playmobil er en af de former for legetøj, som egner sig ligeså meget til drenge som til piger. Nogle pakker vil naturligvis henvende sig mere til nogle end andre, men overordnet set, kan begge bruge det. Det gode ved sådanne legetøj, er at f.eks. søskende – bror og søster – sagtens kan lege med det sammen. Samtidig kan det gå i arv fra den ene til den anden, når storebror eller storesøster på et tidspunkt bliver for gammel til det. Det er legetøj som aldrig bliver kedeligt, da man kan lege med det, på så mange forskellige måder. Så længe barnet har lidt fantasi, er der lagt op til rigtig, rigtig mange timers god leg med Playmobil legetøj.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Playmobil julekalendere

Der findes mange forskellige udgaver. Den bedste kommer i høj grad an på barnets alder, og hvilke interesser det har. For nogle vil det være den med pirater, for andre den med havfruer. I guiden her kan du dog få et godt overblik over de 12 bedste Playmobil julekalendere 2024 , og på den måde selv se, hvilken der er bedste for lige netop dit barn.

En Playmobil julekalender koster fra ca. 200-550 kr., afhængig af udgaven, og hvor du køber den. I guiden her kan du altid sammenligne priser på de forskellige kalendere, så du nemt kan spotte den bedste pris.

Playmobil kalenderne henvender sig til børn i alderen 1,5-10 år. Nogle udgaver er for de mindste børn, mens andre er for de ældre, og nogle midt i mellem. Når barnet er 1,5 år gammel, kan det få sin første julekalender med Playmobil legetøj i.

Denne artikel er anmeldt af Rasmus Birk (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne