Oplevelser på Fyn - fantastiske & sjove oplevelser

Oplevelser på Fyn 2023 – 30 fantastiske & sjove oplevelser

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på jagt efter nogle fede oplevelsesgaver? Hyggelige oplevelser for 2? Eller har du måske set dig lidt lun på glamping på Fyn? Fyn er rigtig fin og byder på mange og spændende oplevelser. Der er meget andet end motorvejen og Odense – der venter et rent slaraffenland, uanset om du er til natur, kultur eller gastronomi.

Vil du gerne inspireres til oplevelser på Fyn? Så dyk ned i det sammen med os, da vi har samlet en længere liste over bud på oplevelser, som du kan tage af sted på selv, sammen med en ven eller give som en fantastisk gave til en, du holder af.

Årets bedste oplevelser på Fyn

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Glamping hos Thorséng Nature Resort for 2

Tag på et luksuriøst glamping ophold for 2 hos Thorséng Nature Resort på Fyn. Udover det luksuriøse glamping telt får i også morgenmad og aftensmad. Dertil kan der tilkøbes forskellige ting som wellness, yoga morgentræning, adgang til sauna og meget mere.
Svendborg, Fyn

Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

En overnatning i Tree Tents for 2 personer, med all inclusive økologisk forplejning. Overnatningen foregår i de Sydfynske Øhav i Svendborg, og rolige og naturskønne omgivelser. En både mindful, smuk og romantisk oplevelse i naturen. Opholdet indkludere morgenmad, frokost, aftensmad og giver adgang til sauna, wellness, varmtvandbassin, privatstrand og meget mere.
Svendborg, Syddanmark

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Få det bedste fra 2 verdener, på et ølsmagning og cruise med Odense Aafart. I skal på en 1,5 sejltur i smuk natur, og samtidig smage på 5 forskellige vin. I får samtidg introduktion til de forskellige øl, samt sjove historier med på vejen.
Odense C, Syddanmark

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Frederiksberg - Odense - Vester Skerninge

Luksusbrunch

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen - både som par, veninder eller familie. Vælg mellem en lang række lækre caféer over hele Danmark.
Over hele landet

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Over hele landet

Faldskærmsudspring - Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalinsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Over hele landet

Cafébesøg & biograftur for 2

Først et lækkert cafébesøg med noget godt at drikke og en lækker sandwich, burger, kage og eller hvad der ellers frister. Derefter en hyggeligtur i biografen. En simpel men god oplevelsesgave, som alle og enhver kan bruge.

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Romantisk middag for 2

Giv et gavekort til en romantisk middag for 2 - det kan være til din partner, eller som gave til et par. Gavekortet kan bruges på over 70 restauranter i hele landet. En god klassisk gave, du aldrig går galt i byen med.

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til - eller fortjener - en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.
Over hele landet

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Overnatning i svævende telt hos Thorséng Nature Resort for 2

Tag på en anderledes overnatning i et svævetelt hos Thorséng Nature Resort. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af. Udover overnatning får i også morgenmad, aftensmad og fri adgang til stranden. Dertil kan der tilkøbes adgang til wellnessfaciliter som sauna, dampbad og varmtvandsbassin, samt massager og kropsterapi behandlinger.
Svendborg, Fyn

Pilot for en dag

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten.
Svendborg - Herning - Roskilde - Viborg

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Kom på chokoladekursus hos Odense Chokoladehus i Odense, og lær at lave den lækreste chokolade! Giv en invitation til kurset i gave til en du holder af, og tag afsted og få en sjov og lærerig dag sammen.
Odense C, Syddanmark

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Det Søde Liv på Fyn invitere til Deluxe Flødebollekursus, hvor i vil lære at lave jeres egne luksus flødeboller. Kurset tager 3 timer, hvor i vil lave 8-10 lækre flødeboller, og hygge med kaffe og te undervejs.
Vester Skerninge, Syddanmark

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Flødeboller er Danskernes favorit dessertkage, men de færreste af os ved hvordan man faktisk laver den. På flødebollekursus hos Odense Chokoladehus, vil i lære alt det kræver for at lave den helt perfekte flødebolle. En super hyggelig og lærerig oplevelse.
Odense C, Syddanmark

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom på en anderledes ginsmagning, i form af et Gin & Tonic cruise hos Odense Aafart. I skal sejle op ad Odense Å, mens i smager på 3 forskellige gin & tonics, og får små, sjove fortællinger på turen.
Odense C, Syddanmark

Helikoptertur med HeliCompany

HeliCompany tilbyder helikopterture over stort set hele landet. Du kan derfor med stor sandsynlig, få set din hjemby fra luften, og tage nogle gode billeder. Turen tager 10 minutter og foregår over udvalgte byer rundt om i landet.