Slotsophold - Guide Årets BEDSTE slotshoteller

Slotsophold 2024 – Guide: Årets BEDSTE slotshoteller

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Drømmer du om at komme på et romantisk slotsophold med din partner? Eller at overraske nogen, som virkelig fortjener noget ekstra, med et ophold på slotshotel? Der er ikke noget at sige til, at det er en drøm, da det er noget helt fantastisk – og noget, som alle burde unde sig selv en gang imellem.

Vi har herunder listet fantastiske og nærmest eventyrlige slotte, som du frit kan lade dig friste eller inspirere af. En invitation hertil, er fantastisk gave til konen eller kæresten. Både i bryllupsdagsgave, fødselsdagsgave eller julegave til hende. Vi håber, at et eller flere af opholdene kommer til at bringe glæde enten hos dig selv eller en, som du har meget kær.

De bedste slotsophold 2024

Romantisk slotsophold for 2

Hvad er mere romantisk, end at overnatte på et slot med din partner? Udover overnatning får i også kaffe og sødt, 3 retters middag og morgenmad. Vælg mellem 6 slotte fordelt over det danske land.
Midtjylland - Nordjylland - Fyn - Nordsjælland

Slotsophold på Broholm

Kom på et dejligt Slotsophold på Broholm på Fyn. Opholdet byder på afslapning, gourmet og godt selskab. I får en overnatning i slots suiten, og får samtidig 3 retters menu, morgenbuffet samt hjemmebagt kage og eftermiddags kaffe/te.
Gudme, Syddanmark

Slotsophold for 2 på Broholm Slot

Broholm Slot er et slot på Fyn, med masser af charme og sjæl. Det er et historisk slot som er ligeså hyggeligt som det er interessant. Et ophold her kan kun blive en skøn oplevelse - særligt hvis det er med en, du holder særligt meget af. Udover overnatning får i også en 5 retters menu.
Fyn

Slotsophold for 2 på Broholm Slot (suite)

Giv et ophold på det historiske Broholm Slot i gave til en du holder af. Oplevesen indebærer overnatning i suite samt en 5 retters menu. Læs mere om oplevelsen og det fantastiske slot via linket.
Fyn

Hvorfor er et slotsophold noget særligt?

Det skønne ved drømmen om et ophold på et slot er, at der er så mange fantastiske slotte at vælge mellem i Danmark. Uanset om du drømmer om et slotsophold på Sjælland, et slotsophold på Fyn eller et slotsophold i Jylland, er der mulighed for det.

Hvornår har man lige muligheden for at sove på et vaskeægte slot? Det er i hvert fald ikke hverdagskost og allerede her, begynder det at blive noget særligt. Men, et slotsophold er også noget helt for sig, da det typisk består af en kombination af luksus, når det kommer til indkvarteringen, værelset, maden og omgivelserne. Dertil er der også flere slotsophold, der tilbyder wellness eller andre særlige overraskelser, som normalt ikke lige er en del af hverdagen derhjemme.

Et ophold på et slotshotel skiller sig derfor ud på mange parametre. Vil du gerne forkæle dig selv – og vil du gerne gå all in på forkælelsen – bør du derfor booke dig ind på et slot enten selv eller sammen med en, som du holder rigtig meget af.

Netop fordi et ophold på et slot er en ganske unik oplevelse, er det også en perfekt oplevelsesgave for en ven, veninde eller et par, som godt kunne trænge til noget luksus i hverdagen.

En ting er i hvert fald sikker; det er de færreste, der vil takke nej til et slotsophold. Uanset hvor i landet, det er – eller hvad der er inkluderet.

 

Hvad er det bedste slotsophold i Danmark?

Vil du gerne på det bedste slot i Danmark? Det er der ikke noget at sige til, da du lige så godt kan gå all in, når nu du er i gang med at forkæle dig selv eller en, du holder af. Der er mange gode og flotte slotte i Danmark at vælge mellem. Netop derfor er det også svært at udpege ét slotsophold som værende det bedste. For der er stor forskel på, hvad mennesker bedømmer et ophold på et slot efter.

Er du f.eks. til luksus kombineret med wellness og spaophold, er Hotel Vejlefjord – der ser meget slotsagtigt ud – et godt bud på at være det bedste slotsophold i Danmark.

Er det omvendt mere omgivelserne, maden og selve overnatningen, der er vigtigt for dig i bedømmelsen af et ophold på slotshotel, er Kokkedal Slot i Nordsjælland et rigtig godt bud.

Brug derfor gerne rigtig god tid på at bedømme de enkelte slotshoteller og se, om ikke du kan sortere nogen fra. For det er ikke til at komme udenom, at der er stor forskel på, hvad du får ved et slotsophold.

 

Et ophold på slotshotel er den perfekte gave til kæresten

Vil du gerne overraske med noget helt særligt? Den perfekte gave til kæresten? Så er der ingen tvivl om, at et ophold på et slotshotel vil være den helt perfekte oplevelsesgave til hende eller ham, at overraske med. Det gælder uanset, om du gerne vil glæde din kvindelige eller mandlige kæreste – for alle elsker luksus og at blive forkælet en gang imellem.

Finder du ovenikøbet et slotsophold med mulighed for at komme ud i naturskønne oplevelser eller at prøve en helt særlig oplevelse i løbet af eftermiddagen, bliver gaven ikke meget mere perfekt. Vi lever lige nu, og derfor skal livet også leves nu. Hold derfor ikke igen med at forkæle dig selv og din kæreste, hvis du har muligheden for det – for det er minder for livet.

 

Hvad koster det at overnatte en weekend på et slot?

Overnatning på et slot er bestemt ikke den billigste gave, du kan give. Til gengæld er det en af de helt gode gaver, du kan forkæle dig selv eller andre med. Alt efter hvor luksuriøst et ophold du vælger, koster det et sted mellem 600 – 1.500 kroner per person om dagen. Et weekendophold for 2 på et slot, kan derfor hurtigt rende op i mange penge. Til gengæld er alt inkluderet.  Vælger du tilmed et slotsophold med mulighed for wellness, kan det ikke gøres op i penge, da du kommer meget mere afslappet og restitueret ud på den anden side.

For at give dig de bedste muligheder for at finde et slotsophold, der matcher din økonomi lige nu og her, har vi fundet frem til en masse forskellige ophold. Der er de lidt billigere slotte i Jylland såvel som de lidt mere pebrede i Nordsjælland.

Et slotsophold bør dog ikke gøres op i penge men i stedet, hvad det giver af værdi for dig og den, der skal afsted. Så bliver det også den bedste mulige oplevelse for 2.

 

Kan man komme på slotsophold med børn?

Slotsophold er romantiske, men de er også en rigtig god oplevelse for hele familien sammen med børn. For børn vil det helt sikkert være en ganske eventyrlig oplevelse, som ikke går i glemmebogen lige med det samme. For det vil føles fuldstændigt som at være med i en bog om prinser og prinsesser for dem.

Nogle slotsophold og slotshoteller er mere egnede for børn end andre. Det gælder blandt for Gram Slot i Sønderjylland. Slottet ligger meget tæt op ad en populær lergrav, hvor det er muligt at grave efter fossiler i leret. Men, slottet har også selv lavet en Mini Zoo med heste, kaniner og mange andre små og søde dyr, som børn vil elske. Der er derfor også noget at lave for børnene ved et ophold her sammenlignet med andre. 

Ligger Gram Slot for langt væk, kan du med fordel se nærmere på slotte i Danmark, der ligger i nærheden af strand og hav. For så er der altid mulighed for nogle gode og sjove dage med at soppe, slå smut, finde sjove sten og meget andet.

 

Kombiner overnatning på et slot med vinsmagning

Hvis ikke du skal tage til vinsmagning, mens du er på et slot, hvornår så gøre det? Muligheden for at gøre det på selve slottet vil helt sikkert være en mulighed – og ellers er det bare at kombinere opholdet på slottet med en vinsmagning hos den nærmest beliggende vinspecialist. Det er en alletiders mulighed for at kombinere afslapning og luksus med noget, I holder meget af eller rigtig godt kan lide.

Når vinsmagningen er overstået, kan I tage tilbage til slottet og nyde en lækker og meget velsmagende middag, som den kun kan laves på et slot – eller endnu bedre: hoppe i et lækkert vildmarksbad, karbad eller hvad der ellers er mulighed for på det enkelte slot.

Mulighederne på slottet er med til at gøre en vinsmagning i stearinlysets skær meget mere specielt – så grib muligheden for det, mens du eller I kan.

 

Slå til, når der er et slotsophold deal

Vi skal leve i nuet. Den bedste måde at gøre det på, er ved at unde sig selv lidt luksus og ekstra komfort. Hold derfor endeligt ikke igen, hvis du falder over en rigtig god deal, der inkluderer et ophold i eventyrlige rammer.

For selvom ophold på et slot bestemt ikke altid er i den billige ende, kan du nu sagtens være heldig at finde et rigtig godt slotsophold tilbud med eventyrlige oplevelser for 2. Det kan du blandt andet gøre her hos os, da vi løbende opdaterer diverse ophold – med både almindelige og ekstra gode priser.

Drømmer du derfor om at overnatte på et slot i nærmeste fremtid, er det bare om at holde øje med siden her.

 

Find inspiration til de bedste slotsophold hos os

Hindsgavl. Kokkedal. Liselund. Dragsholm. Vi kunne blive ved i evigheder med at liste fantastiske ophold på slotte op. For der er så fantastisk mange at vælge mellem, da skønne Danmark bugner af smukke slotte. Slotte, som du med fordel kan bruge til at komme rundt og se særlige egne af Danmark med. 

For det er netop det, slotte i Danmark kan; vise det absolut bedste af Danmark frem, fordi de er beliggende, som de er. Vil du derfor gerne se mere af Danmark, og vil du samtidig gerne kombinere det med særlige oplevelser, er det bare at komme i gang med at booke. Det er blot at starte fra en ende af; Fra Sjælland mod Jylland eller omvendt. Så får du på et tidspunkt set samtlige unikke og smukke steder i Danmark, som mange andre endnu har til gode at opleve. Et slotsophold er absolut en af de oplevelser i Jylland som skal prøves.

Du kan roligt klikke dig videre til de slotsoplevelser, vi har fundet frem til her i vores liste. For det er alle fra udbydere, der er troværdige, og som er vant til at håndtere bookinger. Finder du derfor et ophold, som du synes er ekstra interessant, er du velkommen til at klikke dig videre.

Her kan du læse meget mere om selve opholdet, hvad der er inkluderet og eventuelt også, hvilke oplevelser der er i nærheden af slottet. Så kan du selv frit vælge, hvilket slot der passer bedst til det, du godt kunne tænke dig.

Tilbage er der kun at ønske et rigtig godt ophold og en rigtig god weekend. Vi håber, du og en eventuelt partner (eller nogle heldige modtagere) får en helt fantastisk oplevelse, som de kan se tilbage på med stor glæde.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om slotsophold

Du kan finde de bedste ophold på slotshoteller i guiden her. Vi har samlet alle de bedste ophold på slotte i Danmark, men også et par stykker uden for landet.

I guiden over de bedste slotsophold, finder du ikke kun de bedste ophold på slotshoteller. Du finder også rigtig gode deals på gavekort og oplevelsesgaver, som kan indløses langt ud i fremtiden. Ellers kan du også finde rigtig gode deals her.

Ja – et ophold på et slotshotel er en rigtig god gaveide. Særligt som en romantisk gave til din partner, eller som gave til par – f.eks. som bryllupsgave, gave til dine forældre eller et vennepar.

Denne artikel er anmeldt af Linette Petersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne